|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
No i tu Twoją motywacją na prawde powinno być Twoje życie. Wiesz, że z taką otyłością możesz już długo nie pożyć? Przykre ale prawdziwe i powinnaś to potraktować serio. Masz cudownych wnuków i chyba chcesz zobaczyć jak dorastają, chcesz aby miały babcie , prawda? Skoro słodycze z Tobą wygrywają w takiej sytuacji to jesteś od nich uzależniona więc powinnaś jak najszybciej coś z tym zrobić. Moim zdaniem tylko lekarze mogą Ci pomóc. Oczywiście z nami również pozostań bo chcemy na bieżąco czytać jak Ci idzie ta walka ![]()
![]() |
#632 |
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Zgadzam się że można się uzależnić od słodyczy,ale myślę że dam radę jak
sobie postawie jakiś cel to będę do niego starała się dążyć.POZDRAWIAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#633 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zaczęłam jeść 5 posiłów dziennie to z czasem się wszystko unormowało i wieczorami nie odczuwałam głodu. Teraz nie trzymam się diety zbyt mocno i wieczorami znowu robię się głodna ;/ muszę znowu się przestawić. ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
Jak to mówią "Dla chcącego, nic trudnego" Wiem z własnego doświadczenia, ze jak się bardzo czegoś chce to można to osiągnąć. Skoro myślisz, że dasz radę to już jest dobry początek ![]() ![]()
![]() |
#634 |
Zakorzenienie
|
babciam moim zdaniem dasz rade!! jak to sie mowi "chciec to moc"
![]() ![]() ![]() ![]()
#635 |
Raczkowanie
|
Od jutra postaram się jeść 5 posiłków dziennie,i wziąć za się siebie,nie bardzo mi się chce aby kostucha zapukała do mnie,za bardzo kocham życie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
babciam oczywiscie ze sie nie wcinasz
![]() ![]()
#638 |
Raczkowanie
|
Dzięki,za miłe słowa,będę pisała jak mi idzie,może coś z tego wyjdzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#640 | ||
Zakorzenienie
|
Heeej pieknotyyy!
![]() Wybaczcie ze ostatnio malo pisze ale jestem taka zabiegna ![]() Ten tydzien mnie wykonczy chyba, dzisiaj tez ide do pracy na 8h a wczoraj bylo 10 plus wieczorem jeszcze zabieg u kolegi, wiec ok 22 juz ledwo na oczy widzialam ![]() Musze sie Wam powiedziec malowalam pewna kobitke na jej ślub (makijaż probny) i tak cudwonie wyszlo ze tak sie ciesze a wcale tego nie przypuszczalam, taka radosc mi sprawia kazda zadowolona kobietka ![]() Z dieta nawet ok wczoraj mialam dosc dobry dzien, nawet waga ruszyla o -0.2kg taki spadzior ze szok ale lepszy rydz niz nic ![]() Takze obecnie jest 73.1 mam nadzieje ze 6 z przodu zobacze niebawem ![]() Cytat:
![]() A z tym samozaparciem mam nadzieje ze sie gdzies nie ulotni i uda mi sie wytrwac ![]() Cytat:
![]() Pewnie ze zostań z nami ![]() Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2011-11-19 o 06:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Ja wczoraj miałam taki zabiegany dzień, że nawet nie miałam czasu usiąść i napisać do Was. Pojechaliśmy wczoraj do Opola do Karolinki na zakupy, ale nie było nic ciekawego i nie kupiłam nic. Jedynie zjadłam hamburgera i frytki a wcześniej zamiast obiadu hod-doga ![]() Dziś ze znajomymi jedziemy na dyskotekę, więc pewnie wpadną jakieś %%% ![]() babciam witamy ![]() ![]() ![]() Cocktail oj tak takie zdjęcia to jest wielka motywacja, ja też będę musiała się w końcu wziąć za siebie, bo jak do tej pory to jem same zakazane rzeczy ![]() Postanowiłam schudnąć kg i zacząć kręcić hula hop, bo już nie podoba mi się moje ciało jak kiedyś :/
#642 |
Zadomowienie
|
Witamy Cię babcium
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Raczkowanie
|
Monia dzieki za mile słowa
![]() Teraz niestety mam mało czasu ale bede zagladac do Was w wolnej chwili ![]() Dziewczynki na waszą prośbę wrzucam zdjęcia z pokazu ![]()
#644 |
Zakorzenienie
|
Dorisek, śliczna jesteś. Wygladaasz rewelacyjne.
Babciam ja mialam mase podejsc do odchudzania, zaczynalam diety, kilka nawet skonczyłam (kopenhaska) ale jak wczesniej mialam do zrzucenia ok 5 kg tak teraz wyszko prawie 10 ![]() ![]() ![]() Od sierpnia mam juz -5 kg. Nawet nie nazwalabym tego diata ale zdrowym trybem zycia i rozsadnym odzywianiem. Jem wszystko i zdrowo chudne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja neidawno wstałam ![]() ![]() Wczorajsze jedzonko: Iplatki z mlekiem II -2 kromki razowca z almette i pomidorem III kromka z almette i pomidorem III bagietka z maslem ziolowym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i byłam tak najedzonka ze kolacji nei wcisnelam ![]() Miłego dzionka ![]() Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2011-11-19 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 |
amor vincit omnia
|
Dorisek kurcze, super to wygląda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() U mnie kolejny spadek ![]() ![]() ![]() Dorisek świetnie wyglądasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
Dorisek super zdjęcia, ślicznie wyglądasz
![]() Cocktail ![]() ![]() Alexis no i Tobie również gratuluję ![]()
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2011-11-19 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#649 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie dzisiaj srednio.. S:musli 2 S:jablko O:grahamka z serem zoltym, weldina i szczypiorkiem P:jajecznica za odrobinie oliwy z 2jajek ze szczypiorkiem K:jabłko |
||
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() Ja dzisiaj cały dzień nie miałam internetu ![]() ![]() O 14 poszłam do siostry do studia i zrobiła sesję mojemu starszemu synkowi , za tydzień zrobi młodszemu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#651 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Ja w ten weekend mam zjazd na uczelni,a wczoraj byłam w pracy do 22,położyłam się spać po północy .Od 8 miałam makroekonomie i mówię Wam walczyłam ostro ze sobą,żeby sobie nie przysnąć ![]() Z dietką średnio na jeża,w czwartek było ok,waga pokazała 54.5,ale wczoraj dopadł jakiś taki głod chodziłam i zjadlam o wiele za duzo ![]() ![]() Alexis i Cocktail gratuluje Wam dziewczynki spadku wagi,oby tak dalej. Murka ja całe gimnazjum i liceum mialam zwolnienie z w-f.nigdy nie lubiłam gier sportowych,mialam słaba kondycje i wstydziłam sie ,żre jestem okrąglejsza.dziś będąc dorosła uważam ze rodzice popełniaja wileki bład załatwiając swoim pociechom lewe zwolnienia.dzieciaki powinno sie motywować i popychać do ćwiczeń Dorisek masz przepiekne włosy,wygladasz tak interesująco i niebanalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
To ja jestem chyba jakaś dziwna ja uwielbiam w-f
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 |
Rozeznanie
|
Hej ja na minute z dieta dzisiaj srednio ale pocwiczyłam byłam u cioci bo zostalam w warszawie i nie moglam odmowic obiedu;/
a juz bylo tak pieknie ../ ale to nic bo zjadłam jedno ciastko i wiecej nie wzięłam wiecie jak jest zaraz by był krzyk że nie mam z czego sie odchudzac;/ do jutra zaraz Tz wpadnie ![]()
#655 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
Ja kiedyś robiłam paznokcie żelowe i też mi straszna radość sprawiało gdy klientka była zachwycona swoimi nowymi paznokciami także wiem co czujesz ![]() Super, że waga ruszyła! Ale pamietaj, że zastoje się zdarzają i nigdy się nie wolno zniechęcać ![]() ![]() Ojj nie ma za co ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
Ludzie niestety potrafią być strasznie fałszywi. Ja moim znajomym z reala nigdy do końca nie zaufam dlatego nie zwierzam się nikomu z osobistych problemów - zdecydowanie wolę wyżalić się tu na forum ![]() Zdjęcia super ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() No i bardzo dobrze, że się nie poddałaś!!! Tak trzymaj ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#656 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
Ja Ci powiem, że lubiłam w-fy ale miałam strasznie powalonego nauczyciela który w mróz kazał nam biegać godzinę po dworze a potem jeszcze musieliśmy iść na 6 lekcji. Poza tym ja ćwiczyć chciałam ale nie mogłam biegać na dłuższe dystanse bo zaczynałam się dusić - mam astmę wysiłkową spowodowaną zbyt małą objętością płuc. Miałam robionych duzo badań gdy byłam młodsza które wykazały tą chorobę. Brałam na to leki ale biegac i tak nie mogłam. Mój nauczyciel nie pozwolił mi NIE biegać na długie dystanse więc musiałam mu walnąć zwolnienie lekarskie. Grać w siatkę tez lubię i często z mężem grałam w lato na plaży ![]() Co do grubych dziewczyn które nie ćwiczą to wiesz.... może być to spowodowane tym, ze się wstydzą lub zdrowie im na to nie pozwala. Zresztą jeśli np na co dzień obżerają się jak świnki to nawet w-f im nie pomoże ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() A jedno ciastko na bank Ci nie zaszkodzi ![]()
![]() |
#657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do osób co się wstydzą to może masz rację ale lepiej wstyd przełamać bo wyjdzie im to tylko na zdrowie. A co do świnek to święta prawda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
Laseczki sprzedałam kurtkę !!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() Mam tyle rzeczy na sprzedaż jeszcze no ale nie mogę się za to zabrać :/ len ze mnie straszny ![]() Wkleje Wam zdjęcie moich maluchów ![]() ![]() Obraz 035.jpg Z dietką dzis dobrze, kalorycznie jem prawidłowo i myślę, że mieszczę się w 1200 kcal. ![]() ![]()
#659 |
Raczkowanie
|
Dzień Dobry,ja dziś tak z rana ,bo zaraz idę się szykować i lecę na uczelnię.
Monia w jakim wieku są Twoje chłopaki?Mój ma 3,5 roku i od jakiegoś czasu przechodzi chyba bunt trzylatka ![]() ![]() Zostało miesiąc do świąt.Chciałabym zrzucić 5 kg,ale to chyba za dużo .Lepiej mniej schudnąć a stabilniej.Jak myślicie dziewczyny?bo ja najbardziej sie boje efektu jo-jo.Człowiek ciągle sobie odmawia a potem tu coś skubnie , tam cos skubnie i waga leci do góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Zadomowienie
|
Monia słodkie te Twoje łobuzy , ale domyślam się że tylko na zdjęciu tak słodko wyglądają
![]() ![]() Widzisz tak narzekałaś na te swoje uda a tu cm lecą ![]() Byłam wczoraj z Tż'em w kinie na "listy do M."-bardzo fajny film, wiele zabawnych scen, dzięki czemu to nie tylko takie byle jakie romansidło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.