Żonki 2009 cz. XXXII - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-25, 17:29   #631
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Marta pamietaj - zielone
ale patrzeć czy palić?
Stary 2012-01-25, 17:38   #632
india83
Zakorzenienie

Marta jako profilaktyk do palenia nie namawiam, ale popatrzec mozna
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 18:22   #633
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Ktosiulku wszystkiego najlepszego kochana
(...)
jutro jadę na pogrzeb...
Dziekuję Ci bardzo

Pogrzebu współczuję to ktoś bliski?

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
(...)
ktosia - wszystkiego najlepszego
Dziękuję bardzo

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Ktosiu, gratuluję pochlebnej oceny promotorki Twojej pracy J
Bzyczko, super, że masz publikacje na swoim koncie
Sambuś, przytulam Cię kochana mocno do serducha
Agatka, łazienka miodzio!
Atomufko, nie zazdroszczę problemów ze sprzedawcą na Allegro. Ja tez już mam za sobą dwie takie przygody
Ktosiu, dużo zdrówka, powodzenia we wszelkich dziedzinach życia, miłości, spełnienia marzeń! Buziaki!
Śliweńka, to oszczędzaj się, kochana, oszczędzaj!
Dziewczyny, ja tez po ciąży narzekam na brzuch, ale nie chce mi się z tym walczyć
Bardzo dziękuję za życzenia i za gratulacje

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
ktosiu zdrówka miłości uśmiechu pieniędzy czasu dla siebie, wieczorów z lampką ktosibu i świetną książką iiii rychłego spotkania z nami

ide się produkować do klubu....
Dziękuję Ci kochana A na spotkanie jestem tak napalona jak szczerbarty na suchary Suchy chleb będę jeść a uskładam na ten Wrocław
I mocno Cię przytulam
Stary 2012-01-25, 18:28   #634
mona_ja
Wtajemniczenie

Katunia, Anika zazdroszcze wam tej zabawy, my też chętnie byśmy się wybrali ale nie mamy z kim ale może w walentynki chociaż na kolacje sie wybierzemy

Ktosia oj godziny to ja nie ćwicze, max 20 min, robie dwie serie tego http://www.youtube.com/watch?v=olwRr8lnE_k i jedną tego http://www.youtube.com/watch?v=jBIqC...eature=related
czasem dodatkowo robię 8 min abs ale tylko niektóre ćwiczenia bo mnie strasznie kark boli, szukam ćwiczeń na mięśnie brzucha które tak karku i kręgosłupa nie obciążają ale niewiele tego

India przykra sprawa.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 18:32   #635
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Dziekuję Ci bardzo

Pogrzebu współczuję to ktoś bliski?

Dziękuję bardzo

Bardzo dziękuję za życzenia i za gratulacje

Dziękuję Ci kochana A na spotkanie jestem tak napalona jak szczerbarty na suchary Suchy chleb będę jeść a uskładam na ten Wrocław
I mocno Cię przytulam
ktosiu ani nikt z rodziny, a ni ze znajomych. można powiedziec człowiek z mojej branzy - wrzuciłam link. Ale to pogrzeb, wiec smutno bedzie na pewno. człowiek stracił zycie... przez nieuwage innego... ostatnie pożegnanie, zawsze w takich momentach nachodza nas refleksje. Ja to ogólnie miękka jestem i rycze na pogrzebach, nawet jak to ktos kogo nie znam, wiec pewnoe znowu bede zdołowana
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 18:34   #636
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta jako profilaktyk do palenia nie namawiam, ale popatrzec mozna
to super popatrzeć to moge
Stary 2012-01-25, 19:56   #637
iwka28
Wtajemniczenie

India - trzymaj się, ja też się rozklejam na pogrzebach, nawet osób mi zupełnie nie bliskich, na mnie tak działa widok trumny ... i oczywiście nachodzą mnie przemyślenia ...

bzyczka

Samba - rozumujesz jak ja

Ktosia - wszystkiego najlepszego!!!!!!!!! i udanego odkrywania nowych likierów!

Apropo diety MŻ - ona działa, ale potrzebna jest konsekwencja - po pierwsze mniejszy talerz - automatycznie mniej się nakłada. Do tego regularne posiłki, włączając śniadanie !!! i nie jedzenie po 18-19 - serio niczego nawet kanapeczki (po paru dniach uczucie głodu przechodzi). Białe pieczywo, tłuste rzeczy i cukier out (z cukrem to bez przesady, trochę nie zaszkodzi). Zielona herbata, uwaga na owoce bo niektóre mają wbrew pozorom sporo kalorii i cukru (lepiej wcinać marchewkę). No i do tego ćwiczenia, bo bez ruchu dieta cudo codowne cudowności nie pomoże. Widzę efekty tego wszytkiego u bliskiej mi osoby, która wielu rzeczy już próbowała i zazwyczaj wracała do swojej wagi, ale teraz się zawzięła I bieganie za maluchem to trochu za mało - inne mięśnie też trzeba rozruszać

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2012-01-25 o 19:59
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-25, 20:02   #638
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
I mocno Cię przytulam
o jak cudnie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Apropo diety MŻ - ona działa, ale potrzebna jest konsekwencja - po pierwsze mniejszy talerz - automatycznie mniej się nakłada. Do tego regularne posiłki, włączając śniadanie !!! i nie jedzenie po 18-19 - serio niczego nawet kanapeczki (po paru dniach uczucie głodu przechodzi). Białe pieczywo, tłuste rzeczy i cukier out (z cukrem to bez przesady, trochę nie zaszkodzi). Zielona herbata, uwaga na owoce bo niektóre mają wbrew pozorom sporo kalorii i cukru (lepiej wcinać marchewkę). No i do tego ćwiczenia, bo bez ruchu dieta cudo codowne cudowności nie pomoże. Widzę efekty tego wszytkiego u bliskiej mi osoby, która wielu rzeczy już próbowała i zazwyczaj wracała do swojej wagi, ale teraz się zawzięła I bieganie za maluchem to trochu za mało - inne mięśnie też trzeba rozruszać
mój tata tak schudł
mniej żarł, jeździł na rowerku i z 30 kg schudł,
zero słodyczy no może coś czasem, po 18 nic, duzo jeździł,
a potem zaczął jeść na umór, przestał ćwiczyć i jojo.. a było tak dobrze..

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

a z fajnych rzeczy to przysłali nam w końcu lampe jest cudna!
Stary 2012-01-25, 20:12   #639
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Katunia, Anika zazdroszcze wam tej zabawy, my też chętnie byśmy się wybrali ale nie mamy z kim ale może w walentynki chociaż na kolacje sie wybierzemy

Ktosia oj godziny to ja nie ćwicze, max 20 min, robie dwie serie tego http://www.youtube.com/watch?v=olwRr8lnE_k i jedną tego http://www.youtube.com/watch?v=jBIqC...eature=related
czasem dodatkowo robię 8 min abs ale tylko niektóre ćwiczenia bo mnie strasznie kark boli, szukam ćwiczeń na mięśnie brzucha które tak karku i kręgosłupa nie obciążają ale niewiele tego

India przykra sprawa.
Mona fajne te cwiczenia-chyba tez sprobuje.
Fajne bo nie sa to takie nudne brzuszki tylko urozmaicone.
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 20:19   #640
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 20:22   #641
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Bo wiesz, ja stosuję dawki uderzeniowe, a miód i czosnek to w sumie dwa antybiotyki ale nie daję miodu do wrzącego mleka tylko do ciepłego, troszku masła, wszystko ucieka w promieniu paru metrów Po jakiś trzech dniach najgorsze cholerstwo się poddaje Nie pamiętam, kiedy ostatnio brałam antybiotyki.

Ana - dasz radę!
Ja stosuję dwie dawki, ale nie na raz mi jakoś szczególnie nie pomaga, trochę tak, ale bez przesady po czosnku to mnie zazwyczaj boli żołądek i mnie mdli i trzęsie potem ;/ szczegolnie właśnie po surowym, takim jak w mleku

Dziękuję, że we mnie wierzyłaś

Cytat:
a ja bym chciała poprzeklinać,
sypnełabym taką wiązanką że buty by pospadały......

u mnie jak w kalejdoskopie dziś, zaczeło sie ok, potem tak się spier... że głowa mała... łącznie z tym że nie mam urlopu na ferie.. ale nie byłabym sobą gdybym niezaproponowała rozwiązania... przede mną kilka nerwowych dni i mam nadzieję ze sie poukłada a jak nie to nie wiem co....

przepraszam ze tak lakonicznie, postaram się więcej napisać w klubie, ale to za chwile...
będzie dobrze!

--
Dzisiaj poprowadziłam zajęcie otwarte , oczywiście nie obeszło się, żeby mnie wspólniczka w pracy nie wkurz.yła wyszło fajnie, choć nie powiem, bo się stresowałam nie wiem jak reakcja rodziców, bo byłam w innym świecie z nerwów ale z tego co mi pomoc mówiła, to że w porządku, o dzieciach swoich rozmawiały w międzyczasie i ot historia

A w ogóle to kiepsko się czuje z moimi zatokami idę jutro do lekarza...

Widziałyście? http://www.tvn24.pl/-1,1732546,0,1,s...wiadomosc.html
w wiadomościach trąbili...

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-01-25 o 20:24
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-25, 20:42   #642
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
o jak cudnie

mój tata tak schudł
mniej żarł, jeździł na rowerku i z 30 kg schudł,
zero słodyczy no może coś czasem, po 18 nic, duzo jeździł,
a potem zaczął jeść na umór, przestał ćwiczyć i jojo.. a było tak dobrze..

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

a z fajnych rzeczy to przysłali nam w końcu lampe jest cudna!
Bo nie sztuka zrzucić, sztuka utrzymać. Poka lampę.

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ja stosuję dwie dawki, ale nie na raz mi jakoś szczególnie nie pomaga, trochę tak, ale bez przesady po czosnku to mnie zazwyczaj boli żołądek i mnie mdli i trzęsie potem ;/ szczegolnie właśnie po surowym, takim jak w mleku

będzie dobrze!

--
Dzisiaj poprowadziłam zajęcie otwarte , oczywiście nie obeszło się, żeby mnie wspólniczka w pracy nie wkurz.yła wyszło fajnie, choć nie powiem, bo się stresowałam nie wiem jak reakcja rodziców, bo byłam w innym świecie z nerwów ale z tego co mi pomoc mówiła, to że w porządku, o dzieciach swoich rozmawiały w międzyczasie i ot historia

Widziałam, od rana trąbili w wiadomościach, przeczytałam artykuł pod linkiem i mnie wcięło, jak można przejść koło leżącej nieprzytomnej kobiety z pustym wózkiem i się nie zainteresować Nawet jak się myśli, że jest pijana to tym bardziej.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 21:50   #643
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Ktosiulku wszystkiego najlepszego kochana

a ja im sie wcale nie dziwię, że oczu nie moga oderwać

Sambuś
rozumiem Twoje rozterki, wcale sie nie dziwie, ze nie masz ochoty rzucac wszystkiego by dołaczyc do męża.... ja bym sie na Twoim miejscu jeszcze chwile wstrzymała, choc wiem, ze teraz jest taki okres , ze chcielibyscie byc razem. a mozesz jeszcze przeciagnac L4? a podejscie do pracy zagranica mam podobne jak Ty, z wlansego wyboru nie chcialabym zmienic zawodu na sprzataczkę nawet za wieksza kase, po prostu mi to nie odpowiada i od srodka by mnie skrecało... co innego gdy sytacja zyciowa zmusza

[Kliwia najawazniejsze, że te przemiany brodzikowe macie juz za sobą oby teraz tylko wszystko działało jak nalezy

jutro jadę na pogrzeb...
nie chce juz przeciagac l4 bo musialabym symulowac juz dobrze sie czuje wiec nie ma po co...

ja sie takze martwie ze moja praca np. sprzataczki moglaby zaszkodzic naszemu zwiazkowi...bo choc zycze mojemu tz jak najlepiej i jestem dumna z jego sukcesow, przeszkadzaloby mi to ze on sie realizuje w swoim zawodzie za fajna kase a ja pracuje ponizej kwalifikacji...

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Ktosiu, gratuluję pochlebnej oceny promotorki Twojej pracy J
Bzyczko, super, że masz publikacje na swoim koncie
Sambuś, przytulam Cię kochana mocno do serducha
Agatka, łazienka miodzio!
Atomufko, nie zazdroszczę problemów ze sprzedawcą na Allegro. Ja tez już mam za sobą dwie takie przygody
Ktosiu, dużo zdrówka, powodzenia we wszelkich dziedzinach życia, miłości, spełnienia marzeń! Buziaki!
Śliweńka, to oszczędzaj się, kochana, oszczędzaj!
Dziewczyny, ja tez po ciąży narzekam na brzuch, ale nie chce mi się z tym walczyć
ja rowniez przytulam

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

będzie dobrze!

--

widzialam...to straszne...zwlaszcza ze mieszkam niedaleko sosnowca...

Laski czy ktoras z was po wenflonie bolala reka?? ja mialam zabieg w zeszla srode a do dzis tak mnie bola miesnie w lewej rece ze szok...nie mam siniaka, lekko czerwone mam nad lokciem po wewnetrznej stronie i przedramie po zewnetrznej...jak nie ruszam to jest ok ale jak dotkne to bol jakby mnie ktos konkretnie pobil w to miejsce... i nie moge wyprostowac calkowicie reki, tylko do pewnego momentu... dzis staralam sie ruszac reka bo boje sie ze mi sie zastoi ale efekt tego jest taki ze prawie wyje z bolu i pisze prawa reka tylko... bylam z tym u lekarza i pytalam o jakas masc ale powiedzieli mi tylko ze to normalne i niczym mam nie smarowac tylko brac ibuprom jak boli... macie jakies rady??
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 06:43   #644
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-01-26, 07:33   #645
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ho

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 07:37   #646
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Bo nie sztuka zrzucić, sztuka utrzymać. Poka lampę.
pokaze jak zawiśnie a zawiśnie chyba dziś
a co do zainteresowania się "leżącą" kobietą a raczej do nie zainteresowania się w tym kraju mnie nic nie zdziwi patrząc na nasze rewelacyjne społeczeństwo..

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Laski czy ktoras z was po wenflonie bolala reka?? ja mialam zabieg w zeszla srode a do dzis tak mnie bola miesnie w lewej rece ze szok...nie mam siniaka, lekko czerwone mam nad lokciem po wewnetrznej stronie i przedramie po zewnetrznej...jak nie ruszam to jest ok ale jak dotkne to bol jakby mnie ktos konkretnie pobil w to miejsce... i nie moge wyprostowac calkowicie reki, tylko do pewnego momentu... dzis staralam sie ruszac reka bo boje sie ze mi sie zastoi ale efekt tego jest taki ze prawie wyje z bolu i pisze prawa reka tylko... bylam z tym u lekarza i pytalam o jakas masc ale powiedzieli mi tylko ze to normalne i niczym mam nie smarowac tylko brac ibuprom jak boli... macie jakies rady??
a nie masz zapalenia żył? psikaj octaniseptem, moja przyjaciółka ma po wenflonie zawsze zapalenie żył nie może ręką ruszać ma czerwone i boli, trzeba psikać octaniseptem i tyle

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Cytat:
Treść usunięta
ho
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
ho
hej
Stary 2012-01-26, 08:04   #647
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-01-26, 08:14   #648
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 08:16   #649
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Sambuś altacetem smaruj to miejsce bolące, ja tydzien nosiłam werflony i miałam cale rece obolał ebo mi sie zyły zatykały i pekały
altacet pomagał

hej.

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 08:24   #650
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
czy lepiej nie wiem chyba z fazy złości i zrezygnowania przeszłam na fazę przesadnej radości i szukania pozytywnych strony bawi mnie ta sytuacja perfidia i lajtowe podejście, włączył mi się prześmiewczy humor, i chyba znajduję plus sytuacji, - szybko dowiem się co i jak,
ale nie jestem zepsuta do szpiku kości i jednak mam trochę stresa, lęka? może mi żal, nie tyle mojego wkładu co miejsca ludzi dyry bo to złota kobieta...

no i trochę czuję się jak w zawieszeniu, nic więcej zrobić nie mogę.. acz chciałabym bardzo, idę dzis wcześniej do pracy to do niej wejdę i zapytam co i jak, może coś mi powie, mam nadzieję że dziś/juro coś się wyklaruj albo w sobotę bo mamy bal więc się będziemy widzieć, a jak nie to nie wiem
wsiądę w pociąg przyjadę do ciebie ubiorę się na zielono i ty koniecznie też, cobyśmy na siebie patrzyły kupimy sobie wódkę i schlejemy się do nieprzytomnosci

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2012-01-26 o 08:25
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 08:31   #651
Gucia0987
Zakorzenienie

Martuś, Żabcia, India dzięki wielkie

India trzymaj się dzisiaj!

Samba mnie bolała ręka długo, ale miałam też siniora wielkiego. Ale słuchaj się dziewczyn i smaruj smaruj

Witajcie,

Wczoraj spotkałam się z moją świętą trójcą - było genialnie! Jak zaczęłyśmy z przyjaciółką narzekać na to jak wyglądamy i się licytować, która ma gorzej, to Danielito stwierdził, że ma nadzieje, że umrze zanim zaczniemy się zbliżać do 40stki bo on tego może nie przeżyć Uwielbiam go!

Jutro chyba moja kochana teściowa nas odwiedzi i zostanie do soboty. Muszę dzisiaj posprzątać.

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
czy lepiej nie wiem chyba z fazy złości i zrezygnowania przeszłam na fazę przesadnej radości i szukania pozytywnych strony bawi mnie ta sytuacja perfidia i lajtowe podejście, włączył mi się prześmiewczy humor, i chyba znajduję plus sytuacji, - szybko dowiem się co i jak,
ale nie jestem zepsuta do szpiku kości i jednak mam trochę stresa, lęka? może mi żal, nie tyle mojego wkładu co miejsca ludzi dyry bo to złota kobieta...

no i trochę czuję się jak w zawieszeniu, nic więcej zrobić nie mogę.. acz chciałabym bardzo, idę dzis wcześniej do pracy to do niej wejdę i zapytam co i jak, może coś mi powie, mam nadzieję że dziś/juro coś się wyklaruj albo w sobotę bo mamy bal więc się będziemy widzieć, a jak nie to nie wiem
wsiądę w pociąg przyjadę do ciebie ubiorę się na zielono i ty koniecznie też, cobyśmy na siebie patrzyły kupimy sobie wódkę i schlejemy się do nieprzytomnosci
będę Wam polewać!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 08:35   #652
kliwia
Zakorzenienie

sambus masz stan zapalny jak Ci sie to czerwone bedzie powiekszac to idz od lekarza, bo moglo dojsc do zakazenia.

ja sie wczoraj uraczylam ktosibu, mniam, pol szklanki wyduldalam
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 08:40   #653
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-26, 08:59   #654
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Witajcie,

Wczoraj spotkałam się z moją świętą trójcą - było genialnie! Jak zaczęłyśmy z przyjaciółką narzekać na to jak wyglądamy i się licytować, która ma gorzej, to Danielito stwierdził, że ma nadzieje, że umrze zanim zaczniemy się zbliżać do 40stki bo on tego może nie przeżyć Uwielbiam go!

ty będziesz z nami pić a nie polecwać,

kiedy spotykasz sie z trójcą? chętnie przyjade... moze mnie twój Danielito naprostuje

Cytat:
Treść usunięta
spoko będziesz w samych rajstopkach koszulce i płaszczyku moze być ciekawie
a jak dla mnie pić możemy wszystko na dzień dzisiejszy jest mi wszytko jedno
Stary 2012-01-26, 09:05   #655
Gucia0987
Zakorzenienie

Martuś Daniel to by Cię naprostował jak nikt! Miałam sie z nimi w piątek widzieć, ale teściowa ma przyjechać, to na pewno w prztszłym tygodniu bo Martka ma urodziny

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 09:22   #656
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam, od rana trąbili w wiadomościach, przeczytałam artykuł pod linkiem i mnie wcięło, jak można przejść koło leżącej nieprzytomnej kobiety z pustym wózkiem i się nie zainteresować Nawet jak się myśli, że jest pijana to tym bardziej.
też tego nie pojmuję

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
obserwuj łapkę

--
A ja byłam dzisiaj u lekarza i mam zapalanie zatok i siedzę w domu
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 09:40   #657
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:

ech znowu przeoczyłam Twój wpis i nie wiem o co chodzi.Doczytałam tylko że o pracę tak?

szafa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-26, 09:48   #658
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
ech znowu przeoczyłam Twój wpis i nie wiem o co chodzi.Doczytałam tylko że o pracę tak?
bo w klubie w pogaduchach napisałam szczególy
Stary 2012-01-26, 09:58   #659
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
bo w klubie w pogaduchach napisałam szczególy
dzieki poczytam

szafa

Stary 2012-01-26, 10:10   #660
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Martuś, Żabcia, India dzięki wielkie

India trzymaj się dzisiaj!

Samba mnie bolała ręka długo, ale miałam też siniora wielkiego. Ale słuchaj się dziewczyn i smaruj smaruj

Witajcie,

Jutro chyba moja kochana teściowa nas odwiedzi i zostanie do soboty. Muszę dzisiaj posprzątać.

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

dobry jest, widzę że humor potrafi poprawić

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości