|
|||||||
| Notka |
|
| Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III
Cytat:
Oczywiście, ja nigdzie nie piszę że tam każdy zdradza, bo napawdę są tam takie sytuacje, że robi się aż wielkie oczy, jak ktoś tęskni za kimś, opowiada o drugiej osobie, a zdradzić można wszędzie - nawet za ścianą i nie ma na to reguły. Przecież nie każdy zdradza i ma na to ochotę, nie popadajmy w paranoję. Co więcej takie częste kontrole, wmawianie coś partnerce/partnerowi i brak zaufania to niszczy związek, ale i też brak odrobiny zazdrości nikomu nie zaszkodził. Czasem odrazu po pierwszym miesiącu już wiadomo kto kłamie, a kto tęskni. Poza tym doskonale sama wiesz, że czasem są takie momenty, że tylko nauka, nauka, nauka i nie ma się czasu na głupoty. ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Z mojej storny to tyle - cześć. |
||
|
|
|
#632 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No jasne.Najpierw zasiałaś w niej poczucie ze tam cos złego sie dzieje a teraz mówisz zeby go wspierała.Jedno z drugim w parze nie idzie. Ja przeżyłam szkołe.TŻ wracał co weekend do domu(ale miał blisko .Tez wmawiałam sobie ze tam cos sie dzieje bo sie naczytałam na forum.I wiem ze to nie jest dobry krok.Teraz postąpiłabym inaczej.Szkołe da sie przezyc.Umacnia uczucia.A zdradzic można na wycieraczce przed wejsciem do domu.
|
|
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
mini afera
![]() mój mąż mi też mówił co się tam dzieje, są idioci, którzy zdradzają żony, ale cóż jedna głupia osoba nie może przecież świadczyć o wszystkich ludziach, którzy tam idą ![]() ja znam swojego męża i wiem, że by się do czegoś takiego nie posunął ![]() a jak ktoś ma już zdradę we krwi, to i będąc w domu zdradzi i tyle
|
#634 |
|
Rozeznanie
|
![]() Edytowane przez krepa Czas edycji: 2013-02-13 o 20:06 |
|
|
|
#635 |
|
Raczkowanie
|
Oj widzę, że wiele słów sie posypało...
Zgadzam się z Tobą Krepa w 100%... Zdrada.. to temat rzeka.. Była, jest i będzie... Jednych dotknie innych łaskawie ominie... |
|
|
|
#636 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Jestem tu nowa, nie czytałam Was od samego początku, ale jak zdążyłam zauważyć to już 3 Wasz wątek. Chciałam się odnieść do mojej poprzedniczki. Nie jesteśmy Alfą i Omegą aby o wszystkim wiedzieć, nie mamy możliwości być przy nich przez 24 h na dobę, a tak naprawdę chyba ani Oni by tego nie chcieli , ani żadna z Nas. Zgadzam się z krepa, że nie powinniśmy się zarzekać. Życie jest przewrotne, zaskakuje Nas w najmniej spodziewanym momencie. Ale nawet jeżeli przytrafi się to któreś z Nas, to musimy pamiętać , musimy wręcz wiedzieć, że życie toczy się dalej z Nim czy bez Niego. I nie wiem nawet jak mocno bym kochała, jak mocno bym ufała, wierzyła w każde słowo, tak mam tą świadomość ,że w którymś momencie Naszego życia może zakochać się w kimś innym, mogę już nie być tą jedyną, tą za którą tęskni, tą którą pragnie, tą z którą chce spędzić resztę życia.A jeżeli nadejdzie taki moment, to wierze mu ,że przyzna się i jeszcze przed tym co ma się stać pozwolę mu odejść- Ja sama ! , bo przecież WSZYSTKIE tu piszecie o tym jak zależy Wam na ich szczęściu , a skoro tym szczęściem okazać ma się ktoś inny, to nie pomoże tu płacz i zgrzytanie zębami. Wydaje mi się , że mądry człowiek wie kiedy skończyć. Tak więc ,Dziewczyny głowa do góry. A tak po za tym naprawdę nie macie innych zmartwień
![]() Buziaki.
|
|
|
|
#637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Znam swojego faceta i wiem, że by mnie nie zdradził. To się wie. Nie twierdzę, że wiem bedzie ze mna do konca zycia. Nie wiem nawet czy ja z nim będę do końca zycia. Może odejdzie on, może odejdę kiedys ja. Gdyby poznał kogoś innego to by odszedł, ale by nie oszukiwał ani nie zdradzał.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#638 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Jestem tu nowa, nie czytałam Was od samego początku, ale jak zdążyłam zauważyć to już 3 Wasz wątek. Chciałam się odnieść do mojej poprzedniczki. Nie jesteśmy Alfą i Omegą aby o wszystkim wiedzieć, nie mamy możliwości być przy nich przez 24 h na dobę, a tak naprawdę chyba ani Oni by tego nie chcieli , ani żadna z Nas. Zgadzam się z krepa, że nie powinniśmy się zarzekać. Życie jest przewrotne, zaskakuje Nas w najmniej spodziewanym momencie. Ale nawet jeżeli przytrafi się to któreś z Nas, to musimy pamiętać , musimy wręcz wiedzieć, że życie toczy się dalej z Nim czy bez Niego. I nie wiem nawet jak mocno bym kochała, jak mocno bym ufała, wierzyła w każde słowo, tak mam tą świadomość ,że w którymś momencie Naszego życia może zakochać się w kimś innym, mogę już nie być tą jedyną, tą za którą tęskni, tą którą pragnie, tą z którą chce spędzić resztę życia.A jeżeli nadejdzie taki moment, to wierze mu ,że przyzna się i jeszcze przed tym co ma się stać pozwolę mu odejść- Ja sama ! , bo przecież WSZYSTKIE tu piszecie o tym jak zależy Wam na ich szczęściu , a skoro tym szczęściem okazać ma sie ktoś inny, to nie pomoże tu płacz i zgrzytanie zębami. Wydaje mi się , że mądry człowiek wie kiedy skończyć. Głowa do góry !
|
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#640 |
|
Rozeznanie
|
![]() Edytowane przez krepa Czas edycji: 2013-02-13 o 20:36 |
|
|
|
#641 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale tak poważnie, podziwiam Cię. Ja bym chyba nie mogla mieszkać z tż i jego rodzicami, pod nieobecność tż Dziwnie mi by było. Ale oni są specyficzni ![]() Chyba, ze się z nimi dobrze dogadujesz
|
|
#642 |
|
Raczkowanie
|
A mój TŻ dzisiaj mi zrobił niespodziankę i przyjechał 0 14 ! Jej jak ja się zdziwiłam ! Pierwsze co to powiedziałam MAtko tylko mi nie mów ,że cię wywalili ! Ale okazalo sie ,że był oddać krew i mieli za to mniej zajęć i skończyli już o 12
)
|
|
|
|
#643 |
|
Rozeznanie
|
![]() Edytowane przez krepa Czas edycji: 2013-02-13 o 20:07 |
|
|
|
#644 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A powiedzcie, długo czekali od momentu złożenia podania do momentu testów sprawnościowych/z wiedzy ogólnej? Jaki to jest mniej więcej przedział czasowy? |
||||
|
|
|
#645 |
|
Przyczajenie
|
macie jakies pomysły na prezenty walentynkowe? ja mam zamiar zrobic mu niespodzianke i pojechac do niego w weekend po walentynkach tylko zastanawiam sie nad prezentem, chciałabym aby to było cos oryginalnego
![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- PannaEwelina-to zalezy gdzie, w warszawie zapewne wszystko odbywa sie szybciej....mój w innym miescie czekał prawie 5 miesięcy;/ |
|
|
|
#646 |
|
Raczkowanie
|
A ja Wam powiem,ze moj TŻ nigdy nie wspomniał ,zeby w szkole ktokolwiek,kogokolwiek zdradzał,nic takiego nie miało miejsca.Nie mowcie mi,ze mi mydlil oczy!! Mial ponad 500 km do szkoly i wracal w kazdy weekend a jak nie,to ja jechalam.Poznalam okolo 40 osób od niego ze szkoly i na prawde fajni ludzie,i spedzilam z nimi kilka imprez,i nikomu nie przyszlo nawet do glowy zeby uprawiac seks czy cos podobnego.Za kazdym razem jak nowy nabór to te same wpisy na ten sam temat.Ileż można.My przetrwałysmy to i Wy przetrwacie!!
|
|
|
|
#647 |
|
Raczkowanie
|
Ehhhhhhh no i pojechał ;/ ale mi smutno
i jeszcze jutro ma egzamin z prawa mam nadzieję ,że zaliczy.
|
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#649 |
|
Raczkowanie
|
Mój dziś wczesniej pojechał....
Edytowane przez Anusiak_87 Czas edycji: 2013-02-18 o 07:28 |
|
|
|
#650 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=krepa;38850929]listopadowy, pluton 2 kompania 4
Mój pluton I, kompania VI, ale pewnie i tak się znają ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
Z początku była tragedia, nie ma co ukrywać, nie jestem u siebie ![]() Ale jest coraz lepiej , da sie przeżyć ![]() Może nie zawsze jest kolorowo, ale o dziwo, teściowa nie zawsze wiedźma ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Strasznie szybko mijają te weekendy ![]() Nie zdąży dobrze wejść do domu,a już chwyta torbę spakowaną na kolejny wyjazd ![]() No ale cóż, wiedziałyśmy w co się pakujemy... Byle do końca... chociaż jeszcze nie bardzo go widać...
|
|
|
|
|
#651 |
|
Rozeznanie
|
![]() Edytowane przez krepa Czas edycji: 2013-02-13 o 20:35 |
|
|
|
#652 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak na razie jest na czysto i oby tak dalej. |
|
|
|
|
#653 |
|
Rozeznanie
|
![]() Edytowane przez krepa Czas edycji: 2013-02-13 o 20:35 |
|
|
|
#654 |
|
Raczkowanie
|
Jakoś to będzie
Edytowane przez Anusiak_87 Czas edycji: 2013-02-19 o 19:22 |
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
a mój mąż dzwonił,że mają już wyniki z TO z prawa i zaliczył
|
#656 |
|
Rozeznanie
|
![]() Edytowane przez krepa Czas edycji: 2013-02-13 o 20:34 |
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
da radę! zobaczysz
|
|
#658 |
|
Raczkowanie
|
krempa Trzymam kciuki!..mój też miał raz komisa, dał rade
..
|
|
|
|
#659 |
|
Raczkowanie
|
kaska a kiedy pisali z prawa? dzisiaj ? bo moj pisal dzisiaj ale mowil ze wyniku dopiero jutro bedzie mial
|
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Służby mundurowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

A jesli chodzi o wolna chate to mieszkam z jego rodzicami i bratem, wiec nie bardzo
i jeszcze jutro ma egzamin z prawa mam nadzieję ,że zaliczy.