Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes > Służby mundurowe

Notka

Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-25, 12:24   #631
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Dot.: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III

Cytat:
Napisane przez aniula2006 Pokaż wiadomość
Daj spokój kornelciaczek.Masz teraz słuchowisko przerażonych osób które niepotrzebnie sie stresują.DLA MNIE JESTEŚ ....ZRESZTA SAMA WIESZ KIM.SPOTYKAŁAS SIE Z ZONATYM FACETEM.WLAZŁAS DO ŁÓŻKA PO TO ZEBY COS CI UŁATWIŁ.Nie miałaś wyrzutów idac z nim do łózka tylko dlatego ,że on żonę już wcześniej zdradzał wiec uzanałas ze Ty też możesz wleść mu do wyrka.Wiesz co?Juz Ci to kiedyś napisałam.Gardze takimi pannami.A ze facet Cie zdradzał?No cóż.Zdarza się.A ze płacisz teraz za to ze z żonatym się zadawałas?No coż.Ostrzegałyśmy Cie.Po prostu nie potrafie zrozumieć dlaczego Ty na poczatku nam pisalas ze na tej szkole jest taki spokój a poźniej ze jednak nie.Jako policjantka powinnas być prawdomówna.

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Jako była słuchaczka kursu podstawowego powinnas tym nowym ludziom poradzic by dały spokój swoim partnerom z podejrzeniami ,wspierały ich.Bo widzisz u mnie w pracy jeszcze 3 lata temu były romanse miedzy pracownikami a teraz od 3 lat odkad Ci ludzie nie pracują cisza i spokój.

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

i nie powiedzialam ze tam jest swietosc.bo mam wielu znajomych ktorzy albo w policji pracuja labo pracowali.I wiem jakie jest zdanie o policjantakach i policjantach.A ja na oczy przejrzeć nie muszę.Gdyby tak sie stało ze TŻ zostawi mnie dla jakiejs policjantki to go po prostu wysmieję i płakać nie będe.Póki co zdanie ma jakie ma
Może żałuję tego nie pomyślałaś też w takiej kategorii, że może zrozumiałam swój błąd?

Oczywiście, ja nigdzie nie piszę że tam każdy zdradza, bo napawdę są tam takie sytuacje, że robi się aż wielkie oczy, jak ktoś tęskni za kimś, opowiada o drugiej osobie, a zdradzić można wszędzie - nawet za ścianą i nie ma na to reguły. Przecież nie każdy zdradza i ma na to ochotę, nie popadajmy w paranoję. Co więcej takie częste kontrole, wmawianie coś partnerce/partnerowi i brak zaufania to niszczy związek, ale i też brak odrobiny zazdrości nikomu nie zaszkodził. Czasem odrazu po pierwszym miesiącu już wiadomo kto kłamie, a kto tęskni. Poza tym doskonale sama wiesz, że czasem są takie momenty, że tylko nauka, nauka, nauka i nie ma się czasu na głupoty.

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez PaniLilja Pokaż wiadomość
Dziękuję.
Myślałam, że jestem silna, a przez to co tutaj czytam zaczęłam płakać i to nie dlatego, że nie ufam swojemu mężczyźnie - ufam mu bardzo, ale przez to, że są takie dziewczyny, które maja wszystko w dupie i tylko chcą komuś wbić nóż w serce.

Zdradzi - cóż, zdradzi nawet pod moim nosem, a póki co chcę wierzyć, że jest wobec mnie fair i na prawdę nic to nie zmieni, że nasłucham się waszych opowieści jak to tam jest itp. Dziewczyny zaczną się tylko robić podejrzliwe, zaczną sie wypytywać o jakieś głupoty swoich facetów, zamiast cieszyć się z tego, że piszą do nich, że dzwonią, że są.

Bez sensu. Gdybyśmy miały myśleć tylko o tym, że nas zdradzą, to ja wolałabym już nie być w związku, bo skoro mam się męczyć ciągle z myślami, to wolę być sama.

Ale jednak mam mężczyzne i jestem z nim szczęśliwa. I mam to w dupie ze możliwe ze mam zamydlone oczy, moze tak, może nie. Ludzie mają cele, ambicje, nie każdy lata po cudzych łóżkach.

I chyba zrezygnuje z tego forum, bo tylko niepewność sie we mnie zasiała.

Smutno mi teraz. No ale cóż.
I tego nie rób!! Po prostu słuchaj co mówi Twój facet i wspieraj Go. Jasne możesz się Go o różne rzeczy wypytywać, ale odrazu nie generealizuj Go z nimi. Czasem rzuć jakiś tekst z przekąsem, a czasem wystarczy przytulić.

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Z mojej storny to tyle - cześć.
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 13:05   #632
aniula2006
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
Może żałuję tego nie pomyślałaś też w takiej kategorii, że może zrozumiałam swój błąd?

Oczywiście, ja nigdzie nie piszę że tam każdy zdradza, bo napawdę są tam takie sytuacje, że robi się aż wielkie oczy, jak ktoś tęskni za kimś, opowiada o drugiej osobie, a zdradzić można wszędzie - nawet za ścianą i nie ma na to reguły. Przecież nie każdy zdradza i ma na to ochotę, nie popadajmy w paranoję. Co więcej takie częste kontrole, wmawianie coś partnerce/partnerowi i brak zaufania to niszczy związek, ale i też brak odrobiny zazdrości nikomu nie zaszkodził. Czasem odrazu po pierwszym miesiącu już wiadomo kto kłamie, a kto tęskni. Poza tym doskonale sama wiesz, że czasem są takie momenty, że tylko nauka, nauka, nauka i nie ma się czasu na głupoty.

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

I tego nie rób!! Po prostu słuchaj co mówi Twój facet i wspieraj Go. Jasne możesz się Go o różne rzeczy wypytywać, ale odrazu nie generealizuj Go z nimi. Czasem rzuć jakiś tekst z przekąsem, a czasem wystarczy przytulić.

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Z mojej storny to tyle - cześć.

No jasne.Najpierw zasiałaś w niej poczucie ze tam cos złego sie dzieje a teraz mówisz zeby go wspierała.Jedno z drugim w parze nie idzie.

Ja przeżyłam szkołe.TŻ wracał co weekend do domu(ale miał blisko .Tez wmawiałam sobie ze tam cos sie dzieje bo sie naczytałam na forum.I wiem ze to nie jest dobry krok.Teraz postąpiłabym inaczej.Szkołe da sie przezyc.Umacnia uczucia.A zdradzic można na wycieraczce przed wejsciem do domu.
aniula2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 14:03   #633
kaska87
Zakorzenienie

mini afera
mój mąż mi też mówił co się tam dzieje, są idioci, którzy zdradzają żony, ale cóż jedna głupia osoba nie może przecież świadczyć o wszystkich ludziach, którzy tam idą
ja znam swojego męża i wiem, że by się do czegoś takiego nie posunął
a jak ktoś ma już zdradę we krwi, to i będąc w domu zdradzi i tyle

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 14:26   #634
krepa
Rozeznanie

GG do krepa

Cytat:
Napisane przez dies_natalis Pokaż wiadomość
Jest ktoś z listopada z Piły?
Melduje sie

Edytowane przez krepa
Czas edycji: 2013-02-13 o 20:06
krepa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 15:09   #635
MARLUSIAA
Raczkowanie

Oj widzę, że wiele słów sie posypało...
Zgadzam się z Tobą Krepa w 100%...
Zdrada.. to temat rzeka..
Była, jest i będzie...
Jednych dotknie innych łaskawie ominie...
MARLUSIAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 15:14   #636
Eowi
Przyczajenie

Witam. Jestem tu nowa, nie czytałam Was od samego początku, ale jak zdążyłam zauważyć to już 3 Wasz wątek. Chciałam się odnieść do mojej poprzedniczki. Nie jesteśmy Alfą i Omegą aby o wszystkim wiedzieć, nie mamy możliwości być przy nich przez 24 h na dobę, a tak naprawdę chyba ani Oni by tego nie chcieli , ani żadna z Nas. Zgadzam się z krepa, że nie powinniśmy się zarzekać. Życie jest przewrotne, zaskakuje Nas w najmniej spodziewanym momencie. Ale nawet jeżeli przytrafi się to któreś z Nas, to musimy pamiętać , musimy wręcz wiedzieć, że życie toczy się dalej z Nim czy bez Niego. I nie wiem nawet jak mocno bym kochała, jak mocno bym ufała, wierzyła w każde słowo, tak mam tą świadomość ,że w którymś momencie Naszego życia może zakochać się w kimś innym, mogę już nie być tą jedyną, tą za którą tęskni, tą którą pragnie, tą z którą chce spędzić resztę życia.A jeżeli nadejdzie taki moment, to wierze mu ,że przyzna się i jeszcze przed tym co ma się stać pozwolę mu odejść- Ja sama ! , bo przecież WSZYSTKIE tu piszecie o tym jak zależy Wam na ich szczęściu , a skoro tym szczęściem okazać ma się ktoś inny, to nie pomoże tu płacz i zgrzytanie zębami. Wydaje mi się , że mądry człowiek wie kiedy skończyć. Tak więc ,Dziewczyny głowa do góry. A tak po za tym naprawdę nie macie innych zmartwień Buziaki.
Eowi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 16:31   #637
Millygirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez krepa Pokaż wiadomość
listopadowy, pluton 2 kompania 4

Melduje sie

Co do tych zdrad to zadna z nas nie moze byc pewna na 1oo%. Nie ma nas z nimi i nie zarzekajcie sie, ze akurat Wasz TŻ nie zdradza... Zaufanie zaufaniem, ale zycie jest życiem... i wszystko moze sie zdarzyc... Uwazam ten temat za bezcelowy!
Ich z nami też nie ma, równie dobrze Ty mozesz go zdradzac w tej chwili, masz wolną chatę a on kolegów w pokoju

Znam swojego faceta i wiem, że by mnie nie zdradził. To się wie.
Nie twierdzę, że wiem bedzie ze mna do konca zycia. Nie wiem nawet czy ja z nim będę do końca zycia. Może odejdzie on, może odejdę kiedys ja. Gdyby poznał kogoś innego to by odszedł, ale by nie oszukiwał ani nie zdradzał.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-25, 16:53   #638
Eowi
Przyczajenie

Witam. Jestem tu nowa, nie czytałam Was od samego początku, ale jak zdążyłam zauważyć to już 3 Wasz wątek. Chciałam się odnieść do mojej poprzedniczki. Nie jesteśmy Alfą i Omegą aby o wszystkim wiedzieć, nie mamy możliwości być przy nich przez 24 h na dobę, a tak naprawdę chyba ani Oni by tego nie chcieli , ani żadna z Nas. Zgadzam się z krepa, że nie powinniśmy się zarzekać. Życie jest przewrotne, zaskakuje Nas w najmniej spodziewanym momencie. Ale nawet jeżeli przytrafi się to któreś z Nas, to musimy pamiętać , musimy wręcz wiedzieć, że życie toczy się dalej z Nim czy bez Niego. I nie wiem nawet jak mocno bym kochała, jak mocno bym ufała, wierzyła w każde słowo, tak mam tą świadomość ,że w którymś momencie Naszego życia może zakochać się w kimś innym, mogę już nie być tą jedyną, tą za którą tęskni, tą którą pragnie, tą z którą chce spędzić resztę życia.A jeżeli nadejdzie taki moment, to wierze mu ,że przyzna się i jeszcze przed tym co ma się stać pozwolę mu odejść- Ja sama ! , bo przecież WSZYSTKIE tu piszecie o tym jak zależy Wam na ich szczęściu , a skoro tym szczęściem okazać ma sie ktoś inny, to nie pomoże tu płacz i zgrzytanie zębami. Wydaje mi się , że mądry człowiek wie kiedy skończyć. Głowa do góry !
Eowi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 17:11   #639
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Millygirl Pokaż wiadomość
Znam swojego faceta i wiem, że by mnie nie zdradził. To się wie.
Nie twierdzę, że wiem bedzie ze mna do konca zycia. Nie wiem nawet czy ja z nim będę do końca zycia. Może odejdzie on, może odejdę kiedys ja. Gdyby poznał kogoś innego to by odszedł, ale by nie oszukiwał ani nie zdradzał.

Stary 2013-01-25, 19:01   #640
krepa
Rozeznanie

GG do krepa

Edytowane przez krepa
Czas edycji: 2013-02-13 o 20:36
Stary 2013-01-25, 19:42   #641
Millygirl
Zadomowienie

Cytat:
Wiadomo, ze wszystko dziala w obie strony... Ja akurat nie z takich A jesli chodzi o wolna chate to mieszkam z jego rodzicami i bratem, wiec nie bardzo
No pilnowana jesteś Ale tak poważnie, podziwiam Cię. Ja bym chyba nie mogla mieszkać z tż i jego rodzicami, pod nieobecność tż Dziwnie mi by było. Ale oni są specyficzni
Chyba, ze się z nimi dobrze dogadujesz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-25, 19:45   #642
rybka92
Raczkowanie

A mój TŻ dzisiaj mi zrobił niespodziankę i przyjechał 0 14 ! Jej jak ja się zdziwiłam ! Pierwsze co to powiedziałam MAtko tylko mi nie mów ,że cię wywalili ! Ale okazalo sie ,że był oddać krew i mieli za to mniej zajęć i skończyli już o 12 )
rybka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 20:18   #643
krepa
Rozeznanie

GG do krepa

Edytowane przez krepa
Czas edycji: 2013-02-13 o 20:07
Stary 2013-01-25, 22:43   #644
71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PaniLilja Pokaż wiadomość
Mój nie przeglądał nic takiego, poszedł i zdał z całkiem dobrym wynikiem.
Cytat:
Napisane przez MARLUSIAA Pokaż wiadomość

PannaEwelina do ms nie wiem czy warto sie przygotowywac. Moj tego nie robil jak bedzie sie nadawal to go przyjma
Cytat:
Napisane przez lady17 Pokaż wiadomość
Nie ma czegoś takiego jak klucz odpowiedzi do multiselectu... Trzeba być przede wszystkim spójnym w odpowiedziach. Jak wyjdzie,że kłamie to po teście.
Cytat:
Na MS sklada się kilka testów psychologicznych i parę logicznych.
Nie ma prawidłowych odpowiedzi - "klucza" do tych pierwszych.
Te fragmenty psychologiczne wskazują natężenie pewnych cech osobowościowych - nie da się tu odpowiedzieć źle.
Lepiej odpowiadac wg uznania niż potem coś pokręcić i raz pisac tak a kilka pytań później sobie zaprzeczać.
Dzięki wielkie za odpowiedzi

A powiedzcie, długo czekali od momentu złożenia podania do momentu testów sprawnościowych/z wiedzy ogólnej? Jaki to jest mniej więcej przedział czasowy?
71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 22:57   #645
annika90
Przyczajenie

macie jakies pomysły na prezenty walentynkowe? ja mam zamiar zrobic mu niespodzianke i pojechac do niego w weekend po walentynkach tylko zastanawiam sie nad prezentem, chciałabym aby to było cos oryginalnego

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

PannaEwelina-to zalezy gdzie, w warszawie zapewne wszystko odbywa sie szybciej....mój w innym miescie czekał prawie 5 miesięcy;/
annika90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-26, 12:18   #646
kacha7064
Raczkowanie

A ja Wam powiem,ze moj TŻ nigdy nie wspomniał ,zeby w szkole ktokolwiek,kogokolwiek zdradzał,nic takiego nie miało miejsca.Nie mowcie mi,ze mi mydlil oczy!! Mial ponad 500 km do szkoly i wracal w kazdy weekend a jak nie,to ja jechalam.Poznalam okolo 40 osób od niego ze szkoly i na prawde fajni ludzie,i spedzilam z nimi kilka imprez,i nikomu nie przyszlo nawet do glowy zeby uprawiac seks czy cos podobnego.Za kazdym razem jak nowy nabór to te same wpisy na ten sam temat.Ileż można.My przetrwałysmy to i Wy przetrwacie!!
kacha7064 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 19:53   #647
rybka92
Raczkowanie

Ehhhhhhh no i pojechał ;/ ale mi smutno i jeszcze jutro ma egzamin z prawa mam nadzieję ,że zaliczy.
Stary 2013-01-27, 20:27   #648
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybka92 Pokaż wiadomość
Ehhhhhhh no i pojechał ;/ ale mi smutno i jeszcze jutro ma egzamin z prawa mam nadzieję ,że zaliczy.
mój też o 20:00 pojechał, ale za 5 dni znowu weekend jest nasz

Stary 2013-01-27, 21:13   #649
Anusiak_87
Raczkowanie

Mój dziś wczesniej pojechał....

Edytowane przez Anusiak_87
Czas edycji: 2013-02-18 o 07:28
Anusiak_87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 21:48   #650
dies_natalis
Raczkowanie

[QUOTE=krepa;38850929]listopadowy, pluton 2 kompania 4

Mój pluton I, kompania VI, ale pewnie i tak się znają

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
No pilnowana jesteś Ale tak poważnie, podziwiam Cię. Ja bym chyba nie mogla mieszkać z tż i jego rodzicami, pod nieobecność tż Dziwnie mi by było. Ale oni są specyficzni
Chyba, ze się z nimi dobrze dogadujesz
Też mieszkam, z naszą córką, z rodzicami i siostrą męża ;D
Z początku była tragedia, nie ma co ukrywać, nie jestem u siebie
Ale jest coraz lepiej , da sie przeżyć
Może nie zawsze jest kolorowo, ale o dziwo, teściowa nie zawsze wiedźma

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Strasznie szybko mijają te weekendy
Nie zdąży dobrze wejść do domu,a już chwyta torbę spakowaną na kolejny wyjazd
No ale cóż, wiedziałyśmy w co się pakujemy...
Byle do końca... chociaż jeszcze nie bardzo go widać...
dies_natalis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 22:40   #651
krepa
Rozeznanie

GG do krepa

Edytowane przez krepa
Czas edycji: 2013-02-13 o 20:35
Stary 2013-01-27, 23:12   #652
dies_natalis
Raczkowanie

Cytat:
Ciężko mi tez z tym wszystkim, bo wiem, że bardzo mu na tym zależy, a po prostu brak mu szczęścia w testach... ( u niego w plutonie 18 komisów- takie im dowalił trudne testy)
Słyszałam o tych komisach. Mój miał nogi miękkie, jak szedł na ten egzamin, a te komisy widział przed oczami. Na szczęście dał radę
Jak na razie jest na czysto i oby tak dalej.
dies_natalis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 23:35   #653
krepa
Rozeznanie

GG do krepa

Edytowane przez krepa
Czas edycji: 2013-02-13 o 20:35
Stary 2013-01-28, 13:38   #654
Anusiak_87
Raczkowanie

Cytat:
Każdy pluton mial inne testy... u niego jest najwiecej komisów... Jeszcze ich nawyzywali od downów i ze problemy robią, bo dodatkowa praca dla wykładowcy... Ehhh brak słów
Jakoś to będzie

Edytowane przez Anusiak_87
Czas edycji: 2013-02-19 o 19:22
Anusiak_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 13:42   #655
kaska87
Zakorzenienie

a mój mąż dzwonił,że mają już wyniki z TO z prawa i zaliczył mój zdolniacha

Stary 2013-01-28, 14:20   #656
krepa
Rozeznanie

GG do krepa

Edytowane przez krepa
Czas edycji: 2013-02-13 o 20:34
Stary 2013-01-28, 14:24   #657
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja juz cala w nerwach chodze, bo o 15:30 TŻ ma tego komisa... ;
da radę! zobaczysz

Stary 2013-01-28, 14:28   #658
Renee84
Raczkowanie

krempa Trzymam kciuki!..mój też miał raz komisa, dał rade..
Renee84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 16:43   #659
rybka92
Raczkowanie

kaska a kiedy pisali z prawa? dzisiaj ? bo moj pisal dzisiaj ale mowil ze wyniku dopiero jutro bedzie mial
Stary 2013-01-28, 16:45   #660
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybka92 Pokaż wiadomość
kaska a kiedy pisali z prawa? dzisiaj ? bo moj pisal dzisiaj ale mowil ze wyniku dopiero jutro bedzie mial
w piątek

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Służby mundurowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości