5kg,10kg,15kg-wsp鏊ne odchudzanie przysz造ch PM, m這dych mamusiek itp. - Strona 22 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wsp鏊ne odchudzanie

Notka

Wsp鏊ne odchudzanie Forum dla os鏏, kt鏎e si odchudzaj grupowo. Pami皻aj: diety musz by zgodne z zasadami zdrowego od篡wiania. Pisz o dietach powy瞠j 1000 kcal.

Odpowiedz

Narz璠zia
Stary 2013-07-31, 22:32   #631
Lady Ali
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 692
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wsp鏊ne odchudzanie przysz造ch PM, m這dych mamusiek itp.

ramie moje podobno 29?hehe.Co wywine豉???CZemu si poobdziera豉??:P ja dzis chyba dietowo ok.1,5 banana,2 bu趾i ziarniste-ok wpo 12 i 0 17.55pare 造kow zupy bylo,nawet nie po這we serka wiejskiego,kawa貫k jab趾a.a z ta kolacja to w ogole smiech,bo przypomnialo mi sie i sucha na biegu pozar豉m z tym serkiem:P chyba nic wiecej nie jad豉m.
Lady Ali jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-08-01, 08:04   #632
Lady Ali
Rozeznanie

dzie dobry Marto czy ty dzisiaj nie masz lekarza???????
Jestem przed cwiczeniami.w planach nogi i pupcia.Czekam ,az anna si obudzi.
Jakub poszed na swietlice ju.a ja kawe dopijam.
Aniu,Anetko,Paulinko,Madz iu,Kasiu,Ziutko,Martusiu, Martyno gdzie jeste軼ie????

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Moja kolezanka napisa豉 mi,ze zaczela nosic pas wyszczuplajacy tylko jak to ma wyszczuplic,skoro nie cwiczy?cuda?
Stary 2013-08-01, 08:28   #633
lenik33
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 209

Jestem, melduje si Dzie dobry
Wsta豉m dzi o 5.30 po獞iczy豉m mel b po郵adki i n騜ki, prysznici szybko jecha豉m jeszcze do dziadk闚 瞠by lenka si obudzi豉 jak b璠e obok, ale mia豉 okrag貫 i weso貫 oczy warto by這, dosta豉m tyle ca逝s闚 i przytulas闚 jak nigdy a jak jeszcze zobaczy豉 prezent syrenk - lalke barbi tak - rado嗆 by豉 na ca貫go
郾iadanko jeszcze przedemn, mam kanapeczk z chudym twarogiem z chleba 篡tnie i 造瞠czk d瞠mu, a potem jab逝szko Narazie pije sobie capucino mniam

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Lady Ali Poka wiadomo嗆
ramie moje podobno 29?hehe.Co wywine豉???CZemu si poobdziera豉??:P ja dzis chyba dietowo ok.1,5 banana,2 bu趾i ziarniste-ok wpo 12 i 0 17.55pare 造kow zupy bylo,nawet nie po這we serka wiejskiego,kawa貫k jab趾a.a z ta kolacja to w ogole smiech,bo przypomnialo mi sie i sucha na biegu pozar豉m z tym serkiem:P chyba nic wiecej nie jad豉m.
Bardzo 豉dne menu, kurczaczku jak widz 瞠 ju masz tylko 7, a nie 9 to jestem z Ciebie dumna i te bym tak chcia豉...

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
Napisane przez strongwomen Poka wiadomo嗆
Czy ja Was mam po nazwisku do tablicy wywo豉? Jest 鈔oda a ja dalej mam niepe軟 tabelk !!

W豉郾ie, porz康ek ma by jak poniedzia貫k to poniedzia貫k ! no
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Lenik,q7 jest cudowne a ma豉 nie b璠zie za quella p豉ka?

No w豉郾ie nie b璠zie bo te b璠zie quella tylko, 瞠 q5

ale historia z tym domkiem... zawsze to swoje brawa
a ten BT to jaki po tacie Lenki czy tatu? Bo co pisa豉 瞠 on z Francji jest?

Ten bt to jest drugi facet po tacie Lenki - mo積a si troche pogubi, ale og鏊nie ogarniam

Wstawiaj zdj璚ia! Czekamy na g鏎ze masz spinaczek, na spinaczku 豉dujesz wybrane zdj璚ie i potem na tr鎩k帷ik ko這 spinacza i wklejasz co chcesz wstawi

nadal nie wiem jak - spinaczek? co to

Mia豉m ma造 wypadek, jestem pokiereszowana, rozwalone kolana i 這kcie wi璚 dzi nie 獞iczy豉m ale jutro nadrobi. Pr鏂z tego ciasta od babci to wi璚ej grzeszk闚 nie by這.

A co zrobi豉 nezdarko

奸edzie w zalewie octowej s dietetyczne czy nie?

Niestety nie s dietetyczne 100 gr to 340 kcal

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Potrzebuje pomocy, T ma niebawem urodziny a ja nie wiem co kupi? Jaki pomys?
oj, mo瞠 co do ubrania, perfum, portfel, bransoletk, etiu na telefon, mp3, no nie wiem co on tam potrzebuje

Wzrost: 164 cm - 59 kg
lenik33 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-08-01, 08:29   #634
Kasia5891
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 395

Cze嗆 dziewczynki
Ja dzi nie do 篡cia...przysz豉 @ i dzisiejszy dzie do kitu b璠zie...dietkowo mo瞠 nie b璠zie tak 幢e spr鏏uje dzisiaj t 8 godzinn ale nie wiem czy dam rad po獞iczy ...no mo瞠 wieczorem Odezw si p騧niej
Kasia5891 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-08-01, 08:29   #635
lenik33
Raczkowanie

Cytat:
dzie dobry Marto czy ty dzisiaj nie masz lekarza???????
Jestem przed cwiczeniami.w planach nogi i pupcia.Czekam ,az anna si obudzi.
Jakub poszed na swietlice ju.a ja kawe dopijam.
Aniu,Anetko,Paulinko,Madz iu,Kasiu,Ziutko,Martusiu, Martyno gdzie jeste軼ie????

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Moja kolezanka napisa豉 mi,ze zaczela nosic pas wyszczuplajacy tylko jak to ma wyszczuplic,skoro nie cwiczy?cuda?
Nie s這nko, lekarza mam we wtorek o 11:45, na pewno Wam przypomn o kciukach

Stary 2013-08-01, 08:32   #636
strongwomen
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 098
GG do strongwomen

Ali, czeka豉m w aucie na parkingu na T i zauwa篡豉m kole瘸nk, chcia豉m wyj嗆 si przywita, i nie zauwa篡豉m 瞠 stoj na takim betonowym bloczku, i z niego "zesz豉m" pad豉 na kolana, potem na 這kcie a na ko鎍u spad造 mi okulary.... pora磬a

Lenik, to nasz ma豉 kr鏊ewna ma dzi urodzinki? super zazdroszcz 瞠 umiesz tak z rana 獞iczy.. ja nie ogarniam....

Zjad豉m 1,5 tosta i popi豉m kakao

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Mam ochot i嗆 si zwa篡 ale wiem 瞠 mi nie wolno

Plan na dzi to poprasowa i nic wi璚ej....

13 sierpnia mam przymiarke sukni i do tego czasu musze da na zapowiedzi te, zaraz po 10 bior si za za豉twianie. No i po garnitur trzeba jecha... macico moja... mam stresa... i nie mam kasy
Stary 2013-08-01, 08:51   #637
Lady Ali
Rozeznanie

Martyna ty jeste taka wywijara jak ja ja na weselu sie tak wygwizda陰m,瞠 sie nogami nakry豉m:P kolana zdarte:P Szlam i nie zauwazy豉m,ze sa spady na betonowym chodniku.ide ide a tu raptem leze a wszyscy to widzieli:P tesciu biegl mi na pomoc:P

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Martyna Lenka ma 16 grudnia zdaje sie urodzinki

Najlepsze Promocje i Wyprzeda瞠

REKLAMA
Stary 2013-08-01, 08:53   #638
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Ali, ani nie gadaj ja mam sk這nno軼i do takich wypadk闚

co z tym prezentem dla T pomo瞠cie?

Manni wczoraj wcale nie by這, ani Paulinki.

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Martyna Lenka ma 16 grudnia zdaje sie urodzinki
aaa czyli takie bez okazyjne prezentowanie 豉dnie
Stary 2013-08-01, 08:54   #639
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kasia5891 Poka wiadomo嗆
Cze嗆 dziewczynki
Ja dzi nie do 篡cia...przysz豉 @ i dzisiejszy dzie do kitu b璠zie...dietkowo mo瞠 nie b璠zie tak 幢e spr鏏uje dzisiaj t 8 godzinn ale nie wiem czy dam rad po獞iczy ...no mo瞠 wieczorem Odezw si p騧niej
KAsiu dietke 8 godzinn stosuj od kwietnia bodaj瞠 i na niej schud陰m 豉dnych pare kg.Do tego cwicz帷 nie duzo az tak.Wychodzi這 tak ok 1 kg tygodniowo.I jem co chce,tylko si kontroluj i nie uzywam cukrutydzien temu dostalam okres,to tez nie cwiczy陰m.Ale juz za dzien czy 2 nie pamietam dokladnie zaczelam juz brykac:P
Stary 2013-08-01, 08:55   #640
lenik33
Raczkowanie

[QUOTE=strongwomen;4205233 6]Ali, czeka豉m w aucie na parkingu na T i zauwa篡豉m kole瘸nk, chcia豉m wyj嗆 si przywita, i nie zauwa篡豉m 瞠 stoj na takim betonowym bloczku, i z niego "zesz豉m" pad豉 na kolana, potem na 這kcie a na ko鎍u spad造 mi okulary.... pora磬a

Oj gapciu, gorzej ni Tw鎩 synek

Lenik, to nasz ma豉 kr鏊ewna ma dzi urodzinki? super zazdroszcz 瞠 umiesz tak z rana 獞iczy.. ja nie ogarniam....

Nie ma, ale lubi jej robi niespodzianki a ta syrenka by豉 w豉軼iwie od bt ja j tylko dostraczy豉m i na wymian dosta豉m rysunek dla niego

Zjad豉m 1,5 tosta i popi豉m kakao

Oj to nie jest prawid這we 郾iadanko

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Mam ochot i嗆 si zwa篡 ale wiem 瞠 mi nie wolno

Plan na dzi to poprasowa i nic wi璚ej....

Jak nic wi璚ej? a 獞iczenia ?!

Stary 2013-08-01, 08:59   #641
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Lenik, 獞iczenia s w standardzie i ju no tym nie pisze ale napewno wiecej ni 30min nie zrobi

Fajny taki prezent

masz racje, z tym 郾iadaniem ale c騜... tost闚 nie jad豉m z dobre 4 miechy.

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cze嗆 Kasiu
Stary 2013-08-01, 09:03   #642
Lady Ali
Rozeznanie

Marta widz,瞠 i ty kochasz rozpieszcza swoje dzieci bezokazyjnymi podarunkami ja tak samo.Wszyscy mnie juz pod tym wzgl璠em znaja
Martyna ja swojemu J upiek豉m wielki kwadratowy tort a kazda warstwa mia豉 inny kolor.Zrobi豉m pyszna mase.Na wierzchu posypa豉m czerwonymi serduszkami i napisa豉m zelowym pisakiem Jacek 28 lat
Moze bizuterie?Moj J juz kilka razy dosta ode mnie 豉ncuszek grubszy.
Czesto tez mu pizamy kupuje,albo gatki:P:P
Ale tak naprawd najbardziej si cieszy jak mu piek torta bo wkladam w to duzo uwagi i serca.I to sie dla niego liczy Nie wazne czy mi sie uda,czy jest krzywy.Je az mu sie uszy trzesa

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Ja jeszcze nie jad豉m nic.Zrobi陰m niedawno nogi i po郵adki z mel B.
Potem sniadanko na kt鏎e planuje bu貫czke z biedronki z pestkami dyni,oraz sa豉tk-pomidorek ogoreczek,posypane zio豉mi,oczywiscie bez soli-nie uzywam jej,i poleje odrobina jogurtu nat 0%.Pipije to herbat na trawienie.
Stary 2013-08-01, 09:04   #643
mannijonnim
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 362

dzie dobry kochane jestem jestem no wi璚:
LadyAli no ja na co dzie s逝cham trip hopu, troch alternatywy, new jazz i takie mniej wi璚ej klimaty, ta Twoja tez 豉dna, ale nasza wiesz to "TA" jedyna hihi
Strongwoman no w豉郾ie tez mnie te moje wymiary przerazi造 ale ja zawsze przed @ jestem taka napompowana jakbym conajmniej w 6 msc ci您y by豉 no w nastepny poniedzialek juz bedzie PO wi璚 mam nadzieje,ze lepiej wypadn, bo w tabelce jestem najgorsza
no oczywi軼ie wklej zdj璚ia moje w sukience, juz po 郵ubie, bo przed to nie mam nawet jak jej za這篡, potrzebuj kogo do pomocy niestety inaczej pewnie codziennie bym sie w nia ubiera豉
no to biedna niez造 upadek zaliczy豉 oby szybko si zagoilo
ja juz mam za sob zapowiedzi i w ogole, zostalo nam tylko : zap豉ci ksi璠zu, zap豉ci organi軼ie, op豉ci restauracj i moj bukiet (tzn ja nie chc,ale T powiedzia,ze zwariowa豉m) ale te ca造 czas kasa sp璠za mi sen z powiek
Lenik33 no trzymam kciuki,zeby wszystkie wyniki by造 pomy郵ne i 瞠bys mog豉 w ko鎍u spa spokojnie
gratulacje tabelki widzisz musisz bardziej mnie motywowa, bo moje wymiary sa fatalne i w dodatku nie mog schudn帷 nic nic
hmmm tak my郵,ze z tym Twoim BT to ca趾iem mi這 sp璠zacie czas a mo瞠 b璠zie jaka nowa historia?

malutka_ziutka no widzisz:-* super Ci idzie, najwazniejsza jest konsekwencja i zobaczysz jak szybciutko zaczn kg same spada

no wi璚 wczoraj 獞icze nie by這 przez @ i zakwasy nie by豉m w stanie nawet chodzi, a co dopiero cos wi璚ej ale jutro wybieram si na basen,wi璚 mam nadziej,ze spale extra kalorie

wczoraj zjadlam : 郾iadanie - filet z makreli z sobie pomidorowym: 130kcal + 1 kromka razowca 56kcal + woda z cytryna= 186kcal
obiad: makaron + cukinia+ filet z pstr庵a = 280kcal
II sniadanie : 2 actimele - 160kcal
kolacja :1 wafel ryzowy : 19kcal + actimel + kilka li軼i sa豉ty+ pol pomidorka
gdies ok 100kcal
no i jeden maly mars 156kcal nie wiem czemu go zjadlam razem 882kcal troch malo, ale tez malo co wczoraj sie ruszalam

dzisiaj:

郾iadanie : owsianka + 2 造zki mleka 2% + pol kromki chleba+ szkalnka wody z cytryn = 310 kcal
II 郾iadanie : kawa 3w1 + galaretka = 98kcal + 76= 174kcal

na obiad mam : sa豉tka z tu鎍zykiem = 114 kcal

bedzie 598kcal razem, na kolacje pewnie jakis wie郾iaczek lekki + wafel i wcze郾iej mo瞠 cos na podwieczorek,ale nie wiem co;/
Stary 2013-08-01, 09:16   #644
Lady Ali
Rozeznanie

hej hej Aniu fajnie,瞠 jestezazdroszcze tak urozmaiconego menu:P moje to takie nieciekawe :P

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

ide zjesc co.A potem wybywam na targ:P moze co upoluje???
Stary 2013-08-01, 09:22   #645
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
hej hej Aniu fajnie,瞠 jestezazdroszcze tak urozmaiconego menu:P moje to takie nieciekawe :P

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

ide zjesc co.A potem wybywam na targ:P moze co upoluje???
no nie wiem czy takie urozmaicone musialabys zobaczyc moje menu w wersji bez diety

jedzenie jest moja najwi瘯sz mi這軼i, teraz musze nieco modyfikowac te jad這spisy,zeby by zdrowsza i mniejsz ale nadal staram sie jako,zeby to bylo smaczne hihi

a lubisz cukinie? na targu maja na pewno 鈍ie簑tk, jest pychotka,albo bak豉瘸m, albo np papryka faszerowana br您owym ry瞠m, piersi z kurczaka, kukurydza i pieczarkami?
mniam mniam smaczne i mozesz kupe ziol wrzucic, nawe bez soli
Stary 2013-08-01, 10:07   #646
malutka_ziutka
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 132

dzie doberek kobietki!!! wczoraj nie mog豉m tu zajrze bo te軼iowa z wizyt wpad豉 a p騧niej to brzuszki i do spania Najpierw musz si do czego przyzna... Wczoraj zjad豉m dwa gofry ale w ramach skruchy zrobi豉m 100 brzuszk闚 a wieczorkiem 80 plus chyba z 50 sko郾ych... Staram si liczy kalorie, jeszcze nie mam takiej wprawy ale wczoraj gdyby nie te gofry to by這by jakie 1300-1400 (jak na mnie to i tak dobrze). Dzi 郾iadanko o 7.00 (staram si je嗆 co 3 godz.)- jogurt naturalny z musli, na drugie bu貫czka z szynk i serek wiejski (wersja light) z rzodkiewk.

Strongwomenmoje pomiary z dnia dzisiejszego:
rami 29cm
brzuch na wysoko軼i p瘼ka 95cm
obw鏚 pod biustem 78cm
udo 61cm
造dka 36,5cm nie mam nic przeciwko 瞠bym by豉 w tej tabeli. Dla mnie jest to wi瘯sza motywacja do 獞icze i zdrowszego od篡wiania.

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

zapomnia豉bym- wagi na razie unikam, bo po co si stresowa...
malutka_ziutka jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-08-01, 10:41   #647
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malutka_ziutka Poka wiadomo嗆
dzie doberek kobietki!!! wczoraj nie mog豉m tu zajrze bo te軼iowa z wizyt wpad豉 a p騧niej to brzuszki i do spania Najpierw musz si do czego przyzna... Wczoraj zjad豉m dwa gofry ale w ramach skruchy zrobi豉m 100 brzuszk闚 a wieczorkiem 80 plus chyba z 50 sko郾ych... Staram si liczy kalorie, jeszcze nie mam takiej wprawy ale wczoraj gdyby nie te gofry to by這by jakie 1300-1400 (jak na mnie to i tak dobrze). Dzi 郾iadanko o 7.00 (staram si je嗆 co 3 godz.)- jogurt naturalny z musli, na drugie bu貫czka z szynk i serek wiejski (wersja light) z rzodkiewk.

Strongwomenmoje pomiary z dnia dzisiejszego:
rami 29cm
brzuch na wysoko軼i p瘼ka 95cm

obw鏚 pod biustem 78cm
udo 61cm
造dka 36,5cm nie mam nic przeciwko 瞠bym by豉 w tej tabeli. Dla mnie jest to wi瘯sza motywacja do 獞icze i zdrowszego od篡wiania.

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

zapomnia豉bym- wagi na razie unikam, bo po co si stresowa...

klask i:
no ja tez mam podobn metode je軼 ma貫 zdrowe posi趾i co 3 godzinki, chcialabym ta diet 8 godzinna zastosowa,ale moj dzien jest za dlugi i chybabym umarla z glodu:P jak sobie pomysle,ze np dzisiaj o 15:30 koniec jedzenia? o nie
Stary 2013-08-01, 13:41   #648
mannijonnim
Raczkowanie

ale mam kryzys dzisiaj kochane ca造 czas jestem jaka g這dna i ciagle mysl o czekoladzia, albo orzechowcu normalnie nie dam rady....nie wiem czy to przez ten @ czy co? pomocy:m ur:
Stary 2013-08-01, 13:46   #649
lenik33
Raczkowanie

ale mam kryzys dzisiaj kochane ca造 czas jestem jaka g這dna i ciagle mysl o czekoladzia, albo orzechowcu normalnie nie dam rady....nie wiem czy to przez ten @ czy co? pomocy:m ur:

no szybko kombinuj i kup jakis s這necznik, albo zjedz gar嗆 orzech闚, albo batonika fitness ma tylko 93 kcal, na pewno przez @, nie ma innej opcji, a organizm ma prawo domaga si cukru m鎩 robi to permanentnie

Stary 2013-08-01, 14:12   #650
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lenik33 Poka wiadomo嗆

no szybko kombinuj i kup jakis s這necznik, albo zjedz gar嗆 orzech闚, albo batonika fitness ma tylko 93 kcal, na pewno przez @, nie ma innej opcji, a organizm ma prawo domaga si cukru m鎩 robi to permanentnie

no chyba masz racj nie lubie tych batnikow fitness, wi璚 moze jakies rodzynki zjem eh g逝pie zachcianki
Stary 2013-08-01, 17:07   #651
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

jak pomy郵 瞠 mam dzi 獞iczy to ju mnie wszystko boli...

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Ali, co do prezentu to tort napewno b璠zie bo zawsze wszystkim robi A bi簑terii m鎩 T niet... zreszt ja te nie lubi facet闚 w 豉nczuszkach.

manni, no nie gadaj 瞠 jednak bukiet b璠zie
My nie mamy dalej piosenki na I taniec ale mamy czas...
Teraz si zastanawiam nad czytaniami i pie郾iami... osoby do czytania modlitwy wiernych i do czytania ju wybra豉m

Jak ty liczysz te kalorie? Ja nie umiem... musia豉bym ka盥e 瘸rcie rozk掖da na cz窷ci pierwsze.

Ziutka, ja te nie umiem liczy tych kalorii
Dzi瘯uj za pomiary uzupe軟i tabelk

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Dietowo nie najgorzej ale... mog這by by lepiej...
Za to ca造 dzie prasuje a mam tylko 3 os. rodzin... Jakbym mia豉 5cioro dzieci to bym chyba 瞠lazka nie odk豉da豉
Stary 2013-08-01, 17:14   #652
mannijonnim
Raczkowanie

to kochana pomy郵 jaka bedziesz pi瘯na jak to zrobisz... ale wiem jak si czujesz, bo tez dzisiaj nie czuje ani nog ,ani brzucha tzn nie czuje z bolu

wi璚 umieralam z g這du i zjadlam : activie z musli : 107kcal + deserek bobovita 92kcal + sok marchwiowy jednodniowy ok 100kcal= 300kcal
duzo tych kalorii, ale przedtem by這 cos ok 600 chyba i nic wiecej nie zjem,wiec moze nie bedzie najgorzej
ale juz mam dosyc slodyczy po tej dawce

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

no ja tez osob do czytania w ko軼iele mam, ale nie mam wybranego tego repertuaru dla organisty, ale wiem,ze jego corka 11 letinia b璠zie spiewac do jego akompaniamentu i pono ma g這s jak anio, pewnie si wzrusze znowu

a jesli chodzi o kalori, to wiesz gotowe produkty maja na kartonikach a reszte wa瞠 i sprawdzam na necie, obliczam i mam troche to zajmuje, ale jem cz瘰to podobne rzeczy w mniej wi璚ej tych samych ilo軼iach i sobie wszystko zapisuje, to potem juz nie musze szuka
ja jestem taki maly planowacz wszystko lubie miec rozplanowane i rozpisane, wtedy sie umiem odnale嬈 gorzej z moj szaf
Stary 2013-08-01, 17:41   #653
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Manni, ale mnie boli po wypadku a nie po 獞iczeniach

Ta 11nastolatka napewno 豉dnie za酥iewa

Mo瞠 Ja ci b璠 pisa co jad豉m a ty licz mi kaloriee Planowaczko

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2013-08-01, 18:02   #654
lenik33
Raczkowanie

witam podwieczorkowo
Ale si zmasakrowa豉m i niestety nie 獞iczeniami
do czasu az by豉m w pracy wszystko pieknie sz這, po powrocie do domku niestety przypomnia豉m sobie 瞠 od miesi帷a mam loda ro磬a w zamra瘸rce i niestety go zjad豉m - 257 kcal, kiedy moje kubki smakowe poczu造 s這dkie zapragne造 jeszcze, ju wsiada豉m na rower aby p璠zi po co s這dkiego ( bo w domu przezornie nic nie mam, poza tym nieszcz瘰nym lodem ) jednak瞠 zerne豉m na blat gdzie le瘸豉 fasolka szparagowa, szybko j oczy軼i豉m, posz豉m z pieskiem na spacerek, a jak wr鏂i豉m zjad豉m ca造 wielki talerz, samej fasolki, ale teraz mam taki wielki brzuchol i tak mnie boli 瞠 au陶 Jedno dobre po s這dycze to ja si na pewno nie rusz
Tylko co z moim skalpelem dzisiaj, obieca豉m sobie, 瞠 od dzi codziennie bed go robi przez 30 dni, help
A z mi造ch rzeczy w sobote przyje盥瘸 moja ukochana przyjaci馧ka z krakowa z nowym facetem ( nie znam jeszcze, a podobno tym razem to ten, mi這嗆 篡cia, w ko鎍u po g逝pim m篹u ) i druga kole瘸nka z m瞛em z wawy. Przyje盥zaja wprawdzie do mojej mamy ( od lat jaki ponad 20 stu przyje盥zaj tam na wczasy ) ale w poniedzia貫k jak wyjedzie facet izy to ona przyjedzie do mnie i posiedzi do pi徠ku Musze teraz co wymy郵e, 瞠by nie i嗆 do pracy od wtorku, b璠 kombinowa bo z zasady urlop闚 nie ma w sezonie jak to w bran篡 hotelarskiej w szczycie sezonu
No wi璚 we wtorek zbieram ca陰 ekip, jeszcze dwie inne "miejscowe" pary moich przyjaci馧 i dw鏂h koleg闚 i robimy grilla bo cz窷 z nich jeszcze nie widzia豉 mojego domku
Dobrze, 瞠 mam pani beatk co poniedzia貫k, bo nie chcia豉bym tego sprz徠a
auuu陶陶 m鎩 brzuchol, jaki cz這wiek jest g逝pi, ehhh

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Przysz造 tydzie b璠zie alkoholowym dobrze, ze ja najbardziej lubi winko, wi璚 mo瞠 mnie te kalorie nie zabij
Podpisa豉m dzi umow i wp豉ci豉m zaliczk na samoch鏚, i oczywi軼ie zaczynam si martwi czy wszystko b璠zie w porz康ku, ma by w przysz造m tygodniu, chyba w czwartek
Um闚i豉m si te na monta okapu na wtorek, bo tylko jego mi brakuje w mojej cudnej kuchni, a to spory wydatek 2300, masakra ile ja kasy wydam w przysz造m tygodniu ale to dobrze, 瞠 na takie widoczne rzeczy bo inaczej bym rozpu軼i豉
Troch w豉郾ie uczuni to jutro, ale tylko na lenk bo ze wszystkiego wyros豉, a jak nie wyros豉 to porwa豉 這buziak jeden

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

do tego wszystkiego bol mnie cycki za trzy - czter dni @ , wi璚 nie dziwota
Ale si dzi rozpisa豉m, to przez t fasolk, ruszac sie nie mog to przynajmniej sobi pisz

Edytowane przez lenik33
Czas edycji: 2013-08-01 o 17:52
Stary 2013-08-01, 18:08   #655
madziullka
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 825

Hej dziewczynki, wkoncu jestem Dawno mnie nie bylo, jakies 2 dni, ale ciagle cos si dzia這 a w pracy to juz w ogole sajgon byl, a po pracy pada豉m na pysk

Krzyczycie 瞠bym wag poda豉- nie podam, bo nie znam, ale s康z帷 po wymiarach to mo瞠 z 0,5 kg uby這 no ale si nie poddaje, chocia 獞iczenia to u mnie najwi瘯sza bol帷zka, ju wymy郵am, co by tu robi 瞠by nie musie 獞iczyc. Nawet myslalam 瞠by do roboty doje盥za rowerem, ale to niez造 kawa drogi i jak bym dojechala, to trzeba by by這 pod prysznic isc bo to jakies 7 km ja i 7 km na rowerze
Dobre

A dzi mam 鈍ietny nastr鎩, bo nied逝go przychodzi moja starsza na ploteczki zrobie zaraz sa豉tke greck

wczoraj t mi podrzuci ciekawy film, wklejam linka
http://www.youtube.com/watch?v=t3DPCQjlanM
zasi康嬈ie z czyms do picia, bo film trwa ok 1 h, ale facet gada nawet ciekawie.

Zmykam sa豉tke zrobic, pozdrawiam Wszystkie-wybaczcie 瞠 nie z imienia.

Rozbieram Prad Candy edp https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1271715
madziullka jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-08-01, 18:45   #656
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Poka wiadomo嗆
Manni, ale mnie boli po wypadku a nie po 獞iczeniach

Ta 11nastolatka napewno 豉dnie za酥iewa

Mo瞠 Ja ci b璠 pisa co jad豉m a ty licz mi kaloriee Planowaczko
a no tak, po wypadku biedulko

a nie ma sprawy mo瞠sz mi pisa co zjad豉s i ile gram i ja Ci wypisz ile to mia這 kalorii
Stary 2013-08-01, 18:51   #657
Kasia5891
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 395

Hej dziewuszki
Tylko prosz nie krzycze ale dzi 獞iczy nie b璠 tak mnie boli wszystko ze dzi nie dam rady ale mam nadzieje jutro nadrobi
Dietkowo nie by這 幢e zmie軼i豉m si w 8 godzinach i na razie g這dna nie jestem ....
Dzi udziela si ju nie b璠 k徙anko i spa ....mo瞠 jutro wstanie nowa Ja
Mi貫go wieczorku i nocki babeczki
Kasia5891 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-08-01, 18:51   #658
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lenik33 Poka wiadomo嗆
witam podwieczorkowo
Ale si zmasakrowa豉m i niestety nie 獞iczeniami
do czasu az by豉m w pracy wszystko pieknie sz這, po powrocie do domku niestety przypomnia豉m sobie 瞠 od miesi帷a mam loda ro磬a w zamra瘸rce i niestety go zjad豉m - 257 kcal, kiedy moje kubki smakowe poczu造 s這dkie zapragne造 jeszcze, ju wsiada豉m na rower aby p璠zi po co s這dkiego ( bo w domu przezornie nic nie mam, poza tym nieszcz瘰nym lodem ) jednak瞠 zerne豉m na blat gdzie le瘸豉 fasolka szparagowa, szybko j oczy軼i豉m, posz豉m z pieskiem na spacerek, a jak wr鏂i豉m zjad豉m ca造 wielki talerz, samej fasolki, ale teraz mam taki wielki brzuchol i tak mnie boli 瞠 au陶 Jedno dobre po s這dycze to ja si na pewno nie rusz
Tylko co z moim skalpelem dzisiaj, obieca豉m sobie, 瞠 od dzi codziennie bed go robi przez 30 dni, help
A z mi造ch rzeczy w sobote przyje盥瘸 moja ukochana przyjaci馧ka z krakowa z nowym facetem ( nie znam jeszcze, a podobno tym razem to ten, mi這嗆 篡cia, w ko鎍u po g逝pim m篹u ) i druga kole瘸nka z m瞛em z wawy. Przyje盥zaja wprawdzie do mojej mamy ( od lat jaki ponad 20 stu przyje盥zaj tam na wczasy ) ale w poniedzia貫k jak wyjedzie facet izy to ona przyjedzie do mnie i posiedzi do pi徠ku Musze teraz co wymy郵e, 瞠by nie i嗆 do pracy od wtorku, b璠 kombinowa bo z zasady urlop闚 nie ma w sezonie jak to w bran篡 hotelarskiej w szczycie sezonu
No wi璚 we wtorek zbieram ca陰 ekip, jeszcze dwie inne "miejscowe" pary moich przyjaci馧 i dw鏂h koleg闚 i robimy grilla bo cz窷 z nich jeszcze nie widzia豉 mojego domku
Dobrze, 瞠 mam pani beatk co poniedzia貫k, bo nie chcia豉bym tego sprz徠a
auuu陶陶 m鎩 brzuchol, jaki cz這wiek jest g逝pi, ehhh

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Przysz造 tydzie b璠zie alkoholowym dobrze, ze ja najbardziej lubi winko, wi璚 mo瞠 mnie te kalorie nie zabij
Podpisa豉m dzi umow i wp豉ci豉m zaliczk na samoch鏚, i oczywi軼ie zaczynam si martwi czy wszystko b璠zie w porz康ku, ma by w przysz造m tygodniu, chyba w czwartek
Um闚i豉m si te na monta okapu na wtorek, bo tylko jego mi brakuje w mojej cudnej kuchni, a to spory wydatek 2300, masakra ile ja kasy wydam w przysz造m tygodniu ale to dobrze, 瞠 na takie widoczne rzeczy bo inaczej bym rozpu軼i豉
Troch w豉郾ie uczuni to jutro, ale tylko na lenk bo ze wszystkiego wyros豉, a jak nie wyros豉 to porwa豉 這buziak jeden

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

do tego wszystkiego bol mnie cycki za trzy - czter dni @ , wi璚 nie dziwota
Ale si dzi rozpisa豉m, to przez t fasolk, ruszac sie nie mog to przynajmniej sobi pisz

no kurde te nasze s豉bo軼i hihi no fasolka tez pyszna, pewnie bym sie ni opychala jakbym mog豉, ale to jest dobre w posiadaniu T ,ze jak ugotuj na obiad to 3/4 zjada on

ale Ci fajny tydzie czeka, a zazdroszcz, z przyjaci馧kami i w ogole

no drogi ten okap, o matko kochana ale pewnie pi瘯ny
Stary 2013-08-01, 18:56   #659
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziullka Poka wiadomo嗆
Hej dziewczynki, wkoncu jestem Dawno mnie nie bylo, jakies 2 dni, ale ciagle cos si dzia這 a w pracy to juz w ogole sajgon byl, a po pracy pada豉m na pysk

Krzyczycie 瞠bym wag poda豉- nie podam, bo nie znam, ale s康z帷 po wymiarach to mo瞠 z 0,5 kg uby這 no ale si nie poddaje, chocia 獞iczenia to u mnie najwi瘯sza bol帷zka, ju wymy郵am, co by tu robi 瞠by nie musie 獞iczyc. Nawet myslalam 瞠by do roboty doje盥za rowerem, ale to niez造 kawa drogi i jak bym dojechala, to trzeba by by這 pod prysznic isc bo to jakies 7 km ja i 7 km na rowerze
Dobre

A dzi mam 鈍ietny nastr鎩, bo nied逝go przychodzi moja starsza na ploteczki zrobie zaraz sa豉tke greck

wczoraj t mi podrzuci ciekawy film, wklejam linka
http://www.youtube.com/watch?v=t3DPCQjlanM
zasi康嬈ie z czyms do picia, bo film trwa ok 1 h, ale facet gada nawet ciekawie.

Zmykam sa豉tke zrobic, pozdrawiam Wszystkie-wybaczcie 瞠 nie z imienia.
mi這,瞠 wpad豉 i smacznego

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasia5891 Poka wiadomo嗆
Hej dziewuszki
Tylko prosz nie krzycze ale dzi 獞iczy nie b璠 tak mnie boli wszystko ze dzi nie dam rady ale mam nadzieje jutro nadrobi
Dietkowo nie by這 幢e zmie軼i豉m si w 8 godzinach i na razie g這dna nie jestem ....
Dzi udziela si ju nie b璠 k徙anko i spa ....mo瞠 jutro wstanie nowa Ja
Mi貫go wieczorku i nocki babeczki
ja te dzisiaj nie 獞icz, ani wczoraj, bo mam @ i zakwasy i nie mam si no czasem natury nie przeskoczysz, wracaj jutro
Stary 2013-08-01, 19:49   #660
aga533
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 430

Hej

Strongwomen wr鏂i豉m , co do tabeleczki to pewnie, 瞠 si przy陰cz; zawsze wi瘯sza motywacja dla mnie jak b璠 widzia豉 Wasze lec帷e w d馧 kg
Start 91kg, waga obecna 75kg (by這 74,4 ale chyba ju nie ma ) co jeszcze musz poda?

W豉snie doczyta豉m jutro podam wymiary

Edytowane przez aga533
Czas edycji: 2013-08-01 o 20:11
aga533 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Odpowiedz

Nowe w徠ki na forum Wsp鏊ne odchudzanie

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2015-06-04 08:47:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.