|
Notka |
|
Wsp鏊ne odchudzanie Forum dla os鏏, kt鏎e si odchudzaj grupowo. Pami皻aj: diety musz by zgodne z zasadami zdrowego od篡wiania. Pisz o dietach powy瞠j 1000 kcal. |
![]() |
|
Narz璠zia |
![]() |
#631 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 692
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wsp鏊ne odchudzanie przysz造ch PM, m這dych mamusiek itp.
ramie moje podobno 29?hehe.Co wywine豉???CZemu si poobdziera豉??:P ja dzis chyba dietowo ok.1,5 banana,2 bu趾i ziarniste-ok wpo 12 i 0 17.55
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Rozeznanie
|
dzie dobry
![]() Jestem przed cwiczeniami.w planach nogi i pupcia.Czekam ,az anna si obudzi. Jakub poszed na swietlice ju.a ja kawe dopijam. Aniu,Anetko,Paulinko,Madz iu,Kasiu,Ziutko,Martusiu, Martyno gdzie jeste軼ie???? ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Moja kolezanka napisa豉 mi,ze zaczela nosic pas wyszczuplajacy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#633 | ||
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 209
|
Jestem, melduje si
![]() ![]() Wsta豉m dzi o 5.30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 郾iadanko jeszcze przedemn, mam kanapeczk z chudym twarogiem z chleba 篡tnie i 造瞠czk d瞠mu, a potem jab逝szko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#634 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 395
|
Cze嗆 dziewczynki
![]() Ja dzi nie do 篡cia...przysz豉 @ i dzisiejszy dzie do kitu b璠zie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
Ali, czeka豉m w aucie na parkingu na T i zauwa篡豉m kole瘸nk, chcia豉m wyj嗆 si przywita, i nie zauwa篡豉m 瞠 stoj na takim betonowym bloczku, i z niego "zesz豉m"
![]() ![]() ![]() Lenik, to nasz ma豉 kr鏊ewna ma dzi urodzinki? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zjad豉m 1,5 tosta i popi豉m kakao ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Mam ochot i嗆 si zwa篡 ale wiem 瞠 mi nie wolno ![]() Plan na dzi to poprasowa i nic wi璚ej.... 13 sierpnia mam przymiarke sukni i do tego czasu musze da na zapowiedzi te, zaraz po 10 bior si za za豉twianie. No i po garnitur trzeba jecha... macico moja... mam stresa... i nie mam kasy ![]()
![]() |
#637 |
Rozeznanie
|
Martyna ty jeste taka wywijara jak ja
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Martyna Lenka ma 16 grudnia zdaje sie urodzinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#638 | |
Zakorzenienie
|
Ali, ani nie gadaj
![]() ![]() co z tym prezentem dla T pomo瞠cie? ![]() Manni wczoraj wcale nie by這, ani Paulinki. ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#639 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=strongwomen;4205233 6]Ali, czeka豉m w aucie na parkingu na T i zauwa篡豉m kole瘸nk, chcia豉m wyj嗆 si przywita, i nie zauwa篡豉m 瞠 stoj na takim betonowym bloczku, i z niego "zesz豉m"
![]() ![]() ![]() Oj gapciu, gorzej ni Tw鎩 synek ![]() Lenik, to nasz ma豉 kr鏊ewna ma dzi urodzinki? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie ma, ale lubi jej robi niespodzianki ![]() ![]() ![]() Zjad豉m 1,5 tosta i popi豉m kakao ![]() Oj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Mam ochot i嗆 si zwa篡 ale wiem 瞠 mi nie wolno ![]() Plan na dzi to poprasowa i nic wi璚ej.... Jak nic wi璚ej? a 獞iczenia ?!
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
Lenik, 獞iczenia s w standardzie
![]() ![]() ![]() Fajny taki prezent ![]() masz racje, z tym 郾iadaniem ale c騜... tost闚 nie jad豉m z dobre 4 miechy. ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cze嗆 Kasiu ![]()
![]() |
#642 |
Rozeznanie
|
Marta widz,瞠 i ty kochasz rozpieszcza swoje dzieci bezokazyjnymi podarunkami
![]() ![]() Martyna ja swojemu J upiek豉m wielki kwadratowy tort a kazda warstwa mia豉 inny kolor.Zrobi豉m pyszna mase.Na wierzchu posypa豉m czerwonymi serduszkami i napisa豉m zelowym pisakiem Jacek 28 lat ![]() ![]() Moze bizuterie?Moj J juz kilka razy dosta ode mnie 豉ncuszek grubszy. Czesto tez mu pizamy kupuje,albo gatki:P:P Ale tak naprawd najbardziej si cieszy jak mu piek torta ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Ja jeszcze nie jad豉m nic.Zrobi陰m niedawno nogi i po郵adki z mel B. Potem sniadanko na kt鏎e planuje bu貫czke z biedronki z pestkami dyni,oraz sa豉tk-pomidorek ogoreczek,posypane zio豉mi,oczywiscie bez soli-nie uzywam jej,i poleje odrobina jogurtu nat 0%.Pipije to herbat na trawienie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 362
|
dzie dobry kochane
![]() ![]() LadyAli no ja na co dzie s逝cham trip hopu, troch alternatywy, new jazz i takie mniej wi璚ej klimaty, ta Twoja tez 豉dna, ale nasza wiesz to "TA" jedyna hihi ![]() Strongwoman no w豉郾ie tez mnie te moje wymiary przerazi造 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no oczywi軼ie wklej zdj璚ia moje w sukience, juz po 郵ubie, bo przed to nie mam nawet jak jej za這篡, potrzebuj kogo do pomocy niestety ![]() ![]() ![]() no to biedna niez造 upadek zaliczy豉 ![]() ![]() ja juz mam za sob zapowiedzi i w ogole, zostalo nam tylko : zap豉ci ksi璠zu, zap豉ci organi軼ie, op豉ci restauracj i moj bukiet (tzn ja nie chc,ale T powiedzia,ze zwariowa豉m ![]() ![]() Lenik33 no trzymam kciuki,zeby wszystkie wyniki by造 pomy郵ne i 瞠bys mog豉 w ko鎍u spa spokojnie ![]() gratulacje tabelki ![]() ![]() ![]() ![]() hmmm tak my郵,ze z tym Twoim BT to ca趾iem mi這 sp璠zacie czas ![]() ![]() malutka_ziutka no widzisz:-* super Ci idzie, najwazniejsza jest konsekwencja ![]() ![]() no wi璚 wczoraj 獞icze nie by這 ![]() ![]() ![]() wczoraj zjadlam : 郾iadanie - filet z makreli z sobie pomidorowym: 130kcal + 1 kromka razowca 56kcal + woda z cytryna= 186kcal obiad: makaron + cukinia+ filet z pstr庵a = 280kcal II sniadanie : 2 actimele - 160kcal kolacja :1 wafel ryzowy : 19kcal + actimel + kilka li軼i sa豉ty+ pol pomidorka gdies ok 100kcal no i jeden maly mars ![]() ![]() dzisiaj: 郾iadanie : owsianka + 2 造zki mleka 2% + pol kromki chleba+ szkalnka wody z cytryn = 310 kcal II 郾iadanie : kawa 3w1 + galaretka = 98kcal + 76= 174kcal na obiad mam : sa豉tka z tu鎍zykiem = 114 kcal bedzie 598kcal razem, na kolacje pewnie jakis wie郾iaczek lekki + wafel i wcze郾iej mo瞠 cos na podwieczorek,ale nie wiem co;/
![]() |
#644 |
Rozeznanie
|
hej hej Aniu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- ide zjesc co.A potem wybywam na targ:P ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#645 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() jedzenie jest moja najwi瘯sz mi這軼i, teraz musze nieco modyfikowac te jad這spisy,zeby by zdrowsza i mniejsz ![]() a lubisz cukinie? na targu maja na pewno 鈍ie簑tk, jest pychotka,albo bak豉瘸m, albo np papryka faszerowana br您owym ry瞠m, piersi z kurczaka, kukurydza i pieczarkami? mniam mniam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#646 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 132
|
dzie doberek kobietki!!! wczoraj nie mog豉m tu zajrze bo te軼iowa z wizyt wpad豉 a p騧niej to brzuszki i do spania
![]() Strongwomenmoje pomiary z dnia dzisiejszego: rami 29cm brzuch na wysoko軼i p瘼ka 95cm obw鏚 pod biustem 78cm udo 61cm 造dka 36,5cm nie mam nic przeciwko 瞠bym by豉 w tej tabeli. Dla mnie jest to wi瘯sza motywacja do 獞icze i zdrowszego od篡wiania. ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- zapomnia豉bym- wagi na razie unikam, bo po co si stresowa... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no ja tez mam podobn metode je軼 ma貫 zdrowe posi趾i co 3 godzinki, chcialabym ta diet 8 godzinna zastosowa,ale moj dzien jest za dlugi i chybabym umarla z glodu:P jak sobie pomysle,ze np dzisiaj o 15:30 koniec jedzenia? o nie ![]()
![]() |
![]() |
#648 |
Raczkowanie
|
ale mam kryzys dzisiaj kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#649 |
Raczkowanie
|
ale mam kryzys dzisiaj kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no szybko kombinuj i kup jakis s這necznik, albo zjedz gar嗆 orzech闚, albo batonika fitness ma tylko 93 kcal, na pewno przez @, nie ma innej opcji, a organizm ma prawo domaga si cukru ![]()
![]() |
#650 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no chyba masz racj ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
jak pomy郵 瞠 mam dzi 獞iczy to ju mnie wszystko boli...
---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Ali, co do prezentu to tort napewno b璠zie bo zawsze wszystkim robi ![]() manni, no nie gadaj 瞠 jednak bukiet b璠zie ![]() My nie mamy dalej piosenki na I taniec ale mamy czas... Teraz si zastanawiam nad czytaniami i pie郾iami... osoby do czytania modlitwy wiernych i do czytania ju wybra豉m ![]() Jak ty liczysz te kalorie? Ja nie umiem... musia豉bym ka盥e 瘸rcie rozk掖da na cz窷ci pierwsze. Ziutka, ja te nie umiem liczy tych kalorii ![]() Dzi瘯uj za pomiary ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Dietowo nie najgorzej ale... mog這by by lepiej... Za to ca造 dzie prasuje a mam tylko 3 os. rodzin... Jakbym mia豉 5cioro dzieci to bym chyba 瞠lazka nie odk豉da豉 ![]()
![]() |
#652 |
Raczkowanie
|
to kochana pomy郵 jaka bedziesz pi瘯na jak to zrobisz...
![]() ![]() ![]() wi璚 umieralam z g這du i zjadlam : activie z musli : 107kcal + deserek bobovita 92kcal + sok marchwiowy jednodniowy ok 100kcal= 300kcal ![]() duzo tych kalorii, ale przedtem by這 cos ok 600 chyba i nic wiecej nie zjem,wiec moze nie bedzie najgorzej ale juz mam dosyc slodyczy po tej dawce ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- no ja tez osob do czytania w ko軼iele mam, ale nie mam wybranego tego repertuaru dla organisty, ale wiem,ze jego corka 11 letinia b璠zie spiewac do jego akompaniamentu i pono ma g這s jak anio, pewnie si wzrusze znowu ![]() a jesli chodzi o kalori, to wiesz gotowe produkty maja na kartonikach ![]() ![]() ![]() ja jestem taki maly planowacz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
Manni, ale mnie boli po wypadku a nie po 獞iczeniach
![]() Ta 11nastolatka napewno 豉dnie za酥iewa ![]() Mo瞠 Ja ci b璠 pisa co jad豉m a ty licz mi kaloriee ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
![]() |
#654 |
Raczkowanie
|
witam podwieczorkowo
![]() Ale si zmasakrowa豉m i niestety nie 獞iczeniami ![]() do czasu az by豉m w pracy wszystko pieknie sz這, po powrocie do domku niestety przypomnia豉m sobie 瞠 od miesi帷a mam loda ro磬a w zamra瘸rce i niestety go zjad豉m - 257 kcal, kiedy moje kubki smakowe poczu造 s這dkie zapragne造 jeszcze, ju wsiada豉m na rower aby p璠zi po co s這dkiego ( bo w domu przezornie nic nie mam, poza tym nieszcz瘰nym lodem ) jednak瞠 zerne豉m na blat gdzie le瘸豉 fasolka szparagowa, szybko j oczy軼i豉m, posz豉m z pieskiem na spacerek, a jak wr鏂i豉m zjad豉m ca造 wielki talerz, samej fasolki, ale teraz mam taki wielki brzuchol i tak mnie boli 瞠 au陶 ![]() ![]() Tylko co z moim skalpelem dzisiaj, obieca豉m sobie, 瞠 od dzi codziennie bed go robi przez 30 dni, help ![]() A z mi造ch rzeczy w sobote przyje盥瘸 moja ukochana przyjaci馧ka z krakowa z nowym facetem ( nie znam jeszcze, a podobno tym razem to ten, mi這嗆 篡cia, w ko鎍u po g逝pim m篹u ![]() ![]() ![]() ![]() No wi璚 we wtorek zbieram ca陰 ekip, jeszcze dwie inne "miejscowe" pary moich przyjaci馧 i dw鏂h koleg闚 i robimy grilla ![]() ![]() Dobrze, 瞠 mam pani beatk co poniedzia貫k, bo nie chcia豉bym tego sprz徠a ![]() auuu陶陶 m鎩 brzuchol, jaki cz這wiek jest g逝pi, ehhh ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Przysz造 tydzie b璠zie alkoholowym dobrze, ze ja najbardziej lubi winko, wi璚 mo瞠 mnie te kalorie nie zabij ![]() Podpisa豉m dzi umow i wp豉ci豉m zaliczk na samoch鏚, i oczywi軼ie zaczynam si martwi czy wszystko b璠zie w porz康ku ![]() ![]() Um闚i豉m si te na monta okapu na wtorek, bo tylko jego mi brakuje w mojej cudnej kuchni, a to spory wydatek 2300 ![]() ![]() ![]() Troch w豉郾ie uczuni to jutro, ale tylko na lenk ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- do tego wszystkiego bol mnie cycki ![]() ![]() Ale si dzi rozpisa豉m, to przez t fasolk, ruszac sie nie mog to przynajmniej sobi pisz ![]()
Cel I - 57 - 1.10.2014 Cel II - 52 - 1.12. 2014 Cel III - 49 - 1.01.2015 Wzrost: 164 cm - 59 kg ![]() Edytowane przez lenik33 Czas edycji: 2013-08-01 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 825
|
Hej dziewczynki, wkoncu jestem
![]() ![]() Krzyczycie 瞠bym wag poda豉- nie podam, bo nie znam, ale s康z帷 po wymiarach to mo瞠 z 0,5 kg uby這 ![]() ![]() ![]() ![]() Dobre ![]() A dzi mam 鈍ietny nastr鎩, bo nied逝go przychodzi moja starsza na ploteczki ![]() wczoraj t mi podrzuci ciekawy film, wklejam linka http://www.youtube.com/watch?v=t3DPCQjlanM zasi康嬈ie z czyms do picia, bo film trwa ok 1 h, ale facet gada nawet ciekawie. Zmykam sa豉tke zrobic, pozdrawiam Wszystkie-wybaczcie 瞠 nie z imienia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a nie ma sprawy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#657 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 395
|
Hej dziewuszki
Tylko prosz nie krzycze ale dzi 獞iczy nie b璠 ![]() ![]() ![]() Dietkowo nie by這 幢e zmie軼i豉m si w 8 godzinach i na razie g這dna nie jestem .... Dzi udziela si ju nie b璠 k徙anko i spa ....mo瞠 jutro wstanie nowa Ja ![]() Mi貫go wieczorku i nocki babeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#658 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no kurde te nasze s豉bo軼i ![]() ![]() ![]() ale Ci fajny tydzie czeka, a zazdroszcz, z przyjaci馧kami i w ogole ![]() ![]() ![]() no drogi ten okap, o matko kochana ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#659 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#660 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 430
|
Hej
![]() Strongwomen wr鏂i豉m ![]() ![]() Start 91kg, waga obecna 75kg (by這 74,4 ale chyba ju nie ma ![]() W豉snie doczyta豉m jutro podam wymiary ![]() Edytowane przez aga533 Czas edycji: 2013-08-01 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.