|
|
#631 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a moje niektóre koleżanki pierwszy raz wspomnianją niezbyt dobrze,a dlatego że ich TŻ nie mógł stanąć ;] heh .. :P i lipa z sexu ;];];];] |
|
|
|
|
#632 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#633 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#634 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie mogłam miec orgazmu podczas stosunku dopóki sie nie zaczełam masturbować, jak już sama się umiałam zaspokoić to wiedziałam co lubie i teraz moge sie w pełni cieszyć seksem
|
#635 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Candiiia mam pytanko w związku z tym. Mówisz o masturbacji dopochwowej i orgazmie pochwowym?
|
|
#636 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nie
ale nie omieszkam i tego wypróbować, a nóż widelec mi sie uda "wyuczyc" pochwowego,tyle, że brak motywacji ku temu bo łechtaczkowy mi wystarcza
|
#637 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja miałam 18 lat. Zostałam zmuszona do tego. Mówiłam ze nie czuje sie gotowa i że czekam na tego jedynego i jeszcze nie wiem czy on nim jest( bylismy razem tylko miesiąć) Ale nie słuchał poprostu wzioł... tak straciłam błone dziewiczą;(
Ale tak naprawde dziewictwo straciłam z moim obecnym Tż, którego bardzo kocham i byłam pewnia na 100% że to własnie z nim chce... bardzo żałuje że mój ex Tż tak sobie poprostu wzioł;( jak któras już pisała: "A znasz jakiś piękniejszy dar dla osoby , z która zamierzasz spędzić resztę życia? Piękniejszy niz to , że czekałaś własnie na nia?" Chciała bym własnie mojemy kochanemu Tż dać ten dar, ale to juz niemożliwe...
|
#638 |
|
Raczkowanie
|
Hm ja wlasciwie ciesze sie ,ze moj chlopak troszke mnie namawiał do tego i jakby naciskał , bo ja jestem strasznie wstydliwa a chcialam to zrobic juz dlugo dlugo tylko sie nie odwazylam zaproponowac
i teraz wogole nie żałuje strasznie sie ciesze z tego kocham mojego misia najmocniej na swiecie i teraz i tak to zazwyczaj on wychodzi z propozycją ale cos czuje ,ze to się skonczy niedługo hihi pozdrawiam wszystkie wizażanki
|
#639 |
|
Zadomowienie
|
Nie martw się kawałkiem tkanki, ważne jest to, że po raz pierwszy tak zaufałaś właściwemu facetowi, dzięki temu to wspomnienie będzie tak cudowne i ważne!
30 Day Shred: done! Ripped in 30: done! Body Revolution: IN PROGRESS/ON HIATUS (przerwa spowodowana remontem i przeprowadzką) Jem trawę - blog (też zaniedbany, ale kiedyś doń wrócę) Edytowane przez Jadeitea Czas edycji: 2012-01-11 o 21:47 |
|
|
|
#640 |
|
Przyczajenie
|
hej
dziewczyny!!!! czy to zalezy pozycji kochania sie czy ma sie orgazm czy nie ???bo od jakiegoś czau już nie mam a zawsze miałam a nie chce tgo mówić TŻ bo wiem że on poczuje iż mnie nie zaspokaja co robić???podpowieccie pliska
|
|
|
|
#641 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale cóż dobrze ze teraz mam najwspanialszego Tż pod słoneczkiem
|
|
#642 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem to zalezy od pozycji bo w roznych pozycjach czlonek ociera sie o rozne fragmenty pochwy. Ale nie jest to tak ,ze w jednej zawsze dojdziesz a w drugiej nigdy , tu nie ma aż takiej rozbierznosci. A moze w waszym związku sie nie układa ? moze coś Cię dręczy bądz masz problemy?
|
#643 |
|
Raczkowanie
|
hm.. mój pierwszy raz.. 6 dni przed pierwsza rocznicą naszego związku
zero bólu zero krwi... tego samego dnia wieczorem zrobiliśmy to po raz drugi oczywiście na początek tabletki anty i gumka pierwszy raz jakoś tak hmmm "nic szczególnego" ale za to ten drugi ojj o niebo lepiej
|
#644 |
|
Rozeznanie
|
Spotykam sie z chłopakiem od miesiąca no i wczoraj prawie doszło do sexu , Dla mnie jest to pierwszy raz , i pozatym odnosze wrażenie że to chyba za szybko . Co wy o tym sądzicie , czy nie wyjde na dziwke , jeżeli tak szybko pójde z nim do łóżka
|
#645 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez dragonfly123 Czas edycji: 2011-12-12 o 20:24 |
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mialam 28 lat i zrobilam "to" po jakiś 3 miesiącach znajmości, bo wiedziałam na 100% , że ten właśnie męczyzna to moja połówka i nie ma co odwlekać tego cudownego aktu. Moi wcześniejśi partnerzy nie wzbudzili we mnie na tyle uczuć i bezpieczeństwa, bym się zdecydowała na seks z nimi.
Intuicja mnie nie zawiodła - planujemy slub.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
#647 |
|
Przyczajenie
|
Hm... a mój w ostatnie wakacje, w wieku 21 lat
Z chłopakiem, którego poznałam będąc w UK ...po niecałym miesiącu znajomości. Nie było między nami miłości, ale za to ta cheemia... Niby tego nie planowaliśmy, ale podświadomie czułam, ze do tego dojdzie (zreszta mysle ze on tez). Przyjechał do mnie wieczorem, ja oczywiscie 'przypadkiem' zrobiłam wczesniej nastroj, no wiecie- swiece i te sprawy... A on przywiozł lody wiśniowe , czerwone wino i wreczyl mi bukiet kwiatów... ...mmm... koncem wakacji nasze drogi sie rozeszly, ale nie niczego nie zaluje... a jego zdjęcie gdzies tam dalej tkwi w albumie Jesli chodzi o sprawy techniczne to nie krwawiłam i bardziej bolało niż sprawiało mi to przyjemność... coz w koncu to praktyka czyni mistrza...Ps. Pozdrawiam i serdecznie witam wszystkie Wizazanki, gdyz jest to moj pierwszy post na forum (choc jestem wierna fanką juz dawna) |
|
|
|
#648 |
|
Przyczajenie
|
hej! swój pierwszy raz miałam w wieku 16 lat ze swoim obecnym facetem po 9 mies bycia razem. teraz mam 20 lat i jak sie nad tym zastanawiam to w sumie moglismy jeszcze poczekac mimo ze nie zaluje ale 16 lat to jeszcze za wczesnie. Kochalismy sie u mnie w domu, była wielkanoc. Tak w sumie to ja zaczełam ten temat i tak sie reszta jakos potoczyla.
|
|
|
|
#649 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny czy zdażało sie wam tak iz uprawiliście sex z TŻ
ALE NIE MOGLIŚCIE Z TEGO UZYSKAĆ SATYSFAKCJI??? powiedzałyście mu to czy adawaliście że było wspaniale ????
|
|
|
|
#650 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
coś mi się wydaje że piszesz nie na temat
|
|
#651 |
|
BAN stały
|
Malikaana górze jest wyrażnie napisane że mozna pisać o wszystkim dotyczącym sexu ;]tak zdarzyło mi sie że facet mnie nie zaspokoił,ale to było tylko na początku jak zaczęłam współżyć,udawałam oragazmy,poweidziałam pózniej o tym mojemu TŻ bardzo się zezłościł ale teraz już go w tych sprawach nie okłamuje
|
|
|
|
#652 |
|
Przyczajenie
|
Hajka wszystkim,od pewnego czasu przygladam sie temu forum, powiem szczerze ,ze jest bardzo interesujace
Jak wiele z Was mam taki sam "proble"...w sumie problemem tego nie mozna nazwac Mam 20 lat i jestem dziewica...jeszcze nie poznalam tego jedynego,chociaz ostatnio spotykam sie z pewnym interesujacym chlopakiem no i to jest gwozdz do trumny,nie wyobrazam sobie rozebrac sie przed kimkolwiek ... moze to sie wydaje smieszne ale dla mnie to jest olbrzymi problem!!PS. dziewuszki zazdroszcze Wam super chlopakow,ze jestescie takie szczesliwe i ze wszystko u Was idzie w dobra strone Tak 3mac...pozdrawiam Was bardzo serdecznie Buziaczki
|
|
|
|
#653 |
|
Raczkowanie
|
Ja jako facet powiem Ci : nie świruj bażanta !
![]() Musisz porzucić wszystkie GŁUPIE komplexy i uwierzyć ze jestes piekna!! wierz mi ze wtedy bedzie od Ciebie biło sexapilem i każdy zauważy w Tobie zmiane. Ciało to tylko ciało. Liczy sie to co jest w srodku, tam gdzie nie widac....... Nie spiesz sie z niczym. Jesli juz, na poczatku nie musisz sie od razu cala rozbierac, mozesz tez przygasic swiatlo ale jednak pracuj nad soba i nie miej niepotrzebnych kompleksow. Jesli ma dojsc do czegos miedzy wami to wierz mi że gdy jestes w ubraniu tez widac jak wygladasz i jak zdejmiesz ubranko ON nie przezyje jakiegos szoku ani nic w tym stylu pozdrawiamPrzytoczę pewne powiedzenie: "Nie ważne są nogi kobiety tylko serce..... które bije między nimi" ![]()
|
#654 | ||
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
. Wiesz, ja też mam małe piersi - wielu facetom właśnie takie się podobają, serio! Mój na przykład bardzo nie lubi dużych - mówił, że od razu widzi te duże piersi oczami wyobraźni za jakiś czas, kiedy będą obwisłe i brzydkie - woli więc te małe biusty, bo są jędrniejsze i można chodzić bez stanika ![]() Cytat:
. Kiedy ja zaczęłam czuć się dowartościowana, nagle wzrosło zainteresowanie facetów moją osobą . Jeden mi nawet powiedział, ze doskonale rozumie to, że mój facet się na mnie rzucał zanim jeszcze zaczęliśmy być parą, inny - że zazdrości mojemu TŻ, a wierz mi na słowo, że od wyglądu modelki jestem odległa niczym Polska od Japonii Po drugie - ten chłopak (i każdy inny też ), z którym się spotykasz nie jest ślepy i widzi, jak wyglądasz. Jeśli mu się podobasz, to znaczy, że podobają mu się Twoje małe piersi i cała reszta . Przecież to widać też w ubraniu jak wyglądasz i on żadnego szoku nie przeżyje, bo widuje Cię przecież i zna Twój wygląd.
|
||
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam 18 lat i wlasnie planuje pierwszy raz i bardzo tego chce ale boje sie bolu ;/
No i w ogole ufam mojemu chlopakowi ale jednak boje sie że zrobie cos nie tak albo cos
|
#656 | |
|
... choć nie Westwood
|
Nie ma co sie
Cytat:
Zobaczysz, będzie fajnie
|
|
|
#657 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gratuluje intuicji
|
|
|
|
|
#658 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez dragonfly123 Czas edycji: 2011-12-12 o 20:20 Powód: nie umiem jeszcze cytować czyichś postów- musialam dodac autora :) |
|
|
|
#659 |
|
Zadomowienie
|
Absolutnie nie ma czego ci być przykro.
Ja też jestem wysoka (chociaż szczupłą bym już siebie nie nazwała ), mam obwód biustu ok. 95 cm i co z tego? Choćbym była ostatnią rozworą, zawsze znajdzie się facet, który na mnie poleci - i na każdą inną dziewczynę też. Lexie nie chciała nikogo w ten sposób dyskryminować (zresztą kłamie, cholera mała, bo jak dla mnie wcale takich małych nie ma;P), tylko powiedzieć, że ilu facetów, tyle gustów i na pewno znajdziesz nie jednego, a tysiąc, którym się spodobasz taka, jaka jesteś!
30 Day Shred: done! Ripped in 30: done! Body Revolution: IN PROGRESS/ON HIATUS (przerwa spowodowana remontem i przeprowadzką) Jem trawę - blog (też zaniedbany, ale kiedyś doń wrócę) Edytowane przez Jadeitea Czas edycji: 2012-01-16 o 10:06 |
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma się czym przejmować - każdy facet woli co innego
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

ale nie omieszkam i tego wypróbować, a nóż widelec mi sie uda "wyuczyc" pochwowego,tyle, że brak motywacji ku temu bo łechtaczkowy mi wystarcza 

Nie martw się kawałkiem tkanki, ważne jest to, że po raz pierwszy tak zaufałaś właściwemu facetowi, dzięki temu to wspomnienie będzie tak cudowne i ważne!

no i to jest gwozdz do trumny,nie wyobrazam sobie rozebrac sie przed kimkolwiek