|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Kurde dobrze, ze mi Mohnka przypomniałaś xd jutro mam wizytę w tym durnym lux medzie i wypada ogarnąć Katarzynę xd ale to po spacerze z psem i kolacji :P w sumie myśle czy w ogole isc, bo da mi tylko skierowanie na badania ktore juz zrobiłam w klinice.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#662 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zrobilam filet z lososia z maselkiem z dodatkiem chili, czosnku i koperku, a do tego salatka ze szpinakiem, feta i pomidorami inspiracja . Wczoraj kupilam taki piekny kawalek lososia, 600g w calosci i musialam wymyslec cos wyjatkowego .Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
U nas nie ma nospy , wiec przez cala ciaze nie wzielam ani jednej.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
Yyyy, a z jakiego powodu tak Cię nazwala? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#663 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorzej, jak zapelnisz zoladek, ale psychicznie czujesz niedosyt, bo to nie bylo to Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#665 |
|
Zadomowienie
|
Kingaluma przykra
pamiętam jak pisalaś o tym. Ale to siostra więc może nie masz się czego obawiać? Podobno do roku staran to normalne, może się im uda jeszcze |
|
|
|
#666 |
|
Raczkowanie
|
Kinga dokładnie, teraz gdzie ucha nie nadstawisz, to ktoś się stara i stara...
Mam jeszcze trzecią siostrę, która się rozwiodła, zalamala waży z 30 kilo i jest sama. Także spróbuj sobie wyobrazić jak na początku przyjęto moją trzecią ciążę.... Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga znam ten ból, znajomi nawet nie pytali kiedy dziecko bo dobrze wiedzieli, ze staramy sie ale nie wychodzi. Ale moja głupia ciotka wyleciała kiedyś z tekstem, ze zamiast psa powinnismy sie zabrać za dziecko... ja ze łzami w oczach wyszłam, moja mama tak ja z☠☠☠... ze do tej pory unikamy siebie nawzajem. Dlatego nie lubię spędów rodzinnych.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas dzisiaj spaghetti bo nie mam sił gotować niczego innego. A kobieta po prostu chora na głowę. Mówiła sama do siebie, że wszyscy zginą. A jak zobaczyła mnie to nazwała ciężarna krową. Nie przejelam się. Wolę nie odzywać się do takich dziwnych ludzi. Effpe : Oni są niepowazni w twojej pracy... Mohnka : Grażyna przygotowana na porod ❤️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#669 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja mam dzis cały dzien wrazenie ze zaraz sie zacznie... Non stop twardniejący brzuch, kłuje mnie w środku plecy bolą i dziwnie sie czuje :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tak, my zaczelismy starania rownoczesnie z inna para i im narazie nie udalo sie, juz prawie rok. I jak bylismy wszyscy razem u znajomych, to kolezanka zapytala sie tej kolezanki, ktorej sie nie udalo zajsc, kiedy w koncu oni zaczna robic dzieci, w tonie zartu, ale moj TZ nie wytrzymal i zrobil wyklad, ze takie pytania sa nie na miejscu, ze trzeba pomyslec, bo mozna komus niechcacy sprawic przykrosc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7250462 2]Ja mam dzis cały dzien wrazenie ze zaraz sie zacznie... Non stop twardniejący brzuch, kłuje mnie w środku plecy bolą i dziwnie sie czuje :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] I ja tak samo ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
To są przykre sytuacje... Brat Tż z żoną też mają problem, a już nie są tacy młodzi i też mi było niezręcznie i jest do tej pory. Widzę, że bratowej jest przykro...
Mohnka - ja jutro chaszcze ogarniam Tz jak dziś mówiłam, że mnie coś tam kłuje to myślał, że to przez nieogarnieta Bożena |
|
|
|
#672 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czyżby ? oby jeszcze nie :pWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#673 |
|
Zadomowienie
|
U mnie w pracy już w ub roku szkolnym koleżanka mówila że się starają, nadal u nich nic. I właśnie na początku się śmiałyśmy że zaraz i ona zajdzie, że ją zarażę i takie tam. Mówiła że będzie mnie odwiedzać a teraz taka cisza, odpisuje zdawkowo i w ogóle. Smutne są te sytuacje ale wierzę że w końcu i ona i sąsiadka będą mieć swoje maleństwo
|
|
|
|
#674 |
|
Zadomowienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7250462 2]Ja mam dzis cały dzien wrazenie ze zaraz sie zacznie... Non stop twardniejący brzuch, kłuje mnie w środku plecy bolą i dziwnie sie czuje
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja też czuje że coraz bliżej bo mam bóle okresowe czasem i wczoraj kłucie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#675 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Raczek ze mnie 🦀 Niby siedziałam troche w cieniu a troche na słońcu to ręce,nogi i twarz opalone 😉 w koncu nie będę wyglądać jak śmierć 😛 każdy przyzwyczajony że jestem opalona (kocham balsam brazujacy z dove❤ i słoneczko) a teraz zima, brak brązera no i wygladalam jak wyglądam 😛
|
|
|
#676 |
|
Raczkowanie
|
Effpe cholerka to może ciepły prysznic, relaks i się połóż. Jak nie przejdzie to lepiej ip.
A i brawa dla ludzi z Twojej pracy, są boscy 👿 A i wiecie co, od wczoraj w szpitalu, jak mnie przyjęto to oczywiście na obiad się nie załapałam. Więc teraz zjadam wszystko, co przyniosą, pomijając smak. Jednak mam nadzieję, że jutro mnie wypuszczą. Przed chwilą na obchodzie lekarz powiedział, jutro usg i decyzja. Oby mała dała sobie te przepływy zmierzyć. Bo jak na razie to diablę wcielone. Jak robią ktg, to położna co chwilę przebiega, bo tak trzeszczy, a ona się obraca kopie, tętno się gubi. Więc ktg jest dwa razy dłużej wykonywane, ale twierdzą, że wszystko ok. Położna myślała, że to 32t.c. I mała może tak wariować, bo ma dużo miejsca, więc uświadomiłam ją, że jutro już mamy 35+0. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
|
#677 |
|
Zadomowienie
|
Ja cały czas byłam przekonana że mam usg 3 trym. we wtorek ale coś mnie na szczęście tknęło i sprawdziłaam - mam je jutro
![]() Ale by było jakbym przegapiła |
|
|
|
#678 |
|
Raczkowanie
|
19:30 był obchód i jedna lekarka wyskoczyła, bo na ip jest dziewczyna z 5cm rozwarcia. Właśnie teraz ją słyszę jak już rodzi. Szybko, ja też tak zamawiam☺
Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
|
#679 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba juz tak bedziemy miały :p bedzie wypatrywać poród :p Cytat:
W UK to tak łatwo na IP mnie nie przyjmą :p zaraz wstanę wziąć prysznic ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#680 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, że jesteś w UK, ale bladego pojęcia nie mam, jak tam jest, tyle co od nie esi z Youtube.
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, hit. Zwolniono u mnie w pracy dziewczyne i chcialam jej napisac wlasnie, ze mi przykro, a ona mnie zablokowala wszedzie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#682 |
|
Zadomowienie
|
Nie strasznie porodami, ja żyję w przeświadczeniu, że mam jeszcze mnóstwo czasu 😀
Zrobiłam babeczki kopce kreta, wyszly dobre, ale cały weekend chodzą za mną chipsy, których oczywiście nie mam 😔 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
#683 |
|
Raczkowanie
|
Może zablokowała wszystkich z pracy hurtem
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Mam znajomych ktorzy rowniez bardzo długo sie starali, dwa razy in vitro i nic zero.
Dziewczyna w miare sie trzymala ale jej facet był zalamany. W koncu podjeli decyzje o adopcji. Maja ślicznego Antosia... I kolejne w drodze bo kolezanka zaciążyła. Lekarze az przecierali oczy ze zdziwienia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bambi, jestes nauczycielka? Juz chyba kiedys pytalam, ale nie pamietam odpowiedzi
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
Wow, super historia!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
Nie wiem, ale troche nie rozumiem jej podejscia. Mialysmy dobry kontakt, a tu niespodzianka. Mloda siksa, zycia nie zna Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#686 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Troche słabe zachowanie :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#687 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przykre niektóre historię, też trochę starających się znam, wśród najbliższych znajomych też mamy taką parę. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#688 |
|
Rozeznanie
|
Nadrobilam Was, ale sie nie odniose, za duzo tego, caly dzien ganialam za corcia po dzialce i padam ze zmeczenia, dotlenilysmy sie
|
|
|
#689 |
|
Zadomowienie
|
Vicunia si
![]() może wstydzi się i nie chce właśnie od kogoś z pracy pocieszenia czy coś? Dziwne i nieładne ale wiem ze są takie odcinające się osoby
|
|
|
|
#690 |
|
Zadomowienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7250508 2]Chyba juz tak bedziemy miały
bedzie wypatrywać poród![]() W UK to tak łatwo na IP mnie nie przyjmą zaraz wstanę wziąć prysznic ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] A jak wygląda opieka w nagłych przypadkach? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.

ale jest pieknie i pachnie 
inspiracja
. Wczoraj kupilam taki piekny kawalek lososia, 600g w calosci i musialam wymyslec cos wyjatkowego 
bo weszłam na stronę MAC i nie mogę znaleźć ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
, wiec przez cala ciaze nie wzielam ani jednej.

Tz był obok więc aż tak nie panikowałam 

oby jeszcze nie :p