|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Mozemy sobie rece podac. Ja tez dzisiaj jakas anty jestem. Maz dopiero przed chwila ogarnal w kuchni, ale juz sie nie czepialam tylko podziekowalam, moze go to przyszlosciowo zacheci . Mialam dzisiaj jechac z nim do pracy, mam do ogarniecia pare marketingowych rzeczy, do tego wyprawka do skonczenia, siostra za tydzien przyjedzie, chce kupic prezenty dla dziewczynek, i w dodatku musze zrobic obiad :P za duzo na jedna glowe!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#632 |
|
Zadomowienie
|
Mohnka - Piękny ten regał
U Nas piękna pogoda, wszyscy siedzą w altance i rozpalają grilla a ja? A ja siedzę w wc od 20 minut.. mam takie rozwolnienie, normalnie woda ze mnie leci dziewczyny ratujcie! Nie wiem czy wyjdę stąd do wieczora.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Talusia znam ten ból, czasem tez mnie to dopadało. Nigdy nie wiedziałam, czy jak wstanę to zdążę spowrotem, najgorsze ze teraz nic nie możemy na to zabraća kiedyś brałam stoperan i było git :/
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#634 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mieliśmy szczęście - jak wchodziłam z synkiem po schodach to minal nas sąsiad - taki pijaczek, oczywiście nieźle już podpity. Franek wchodzi po schodach sos powoli, a szczególnie jak jest zmęczony. No i sąsiad wchodził na drugie piętro, my na pierwsze i nagle jak poleciał z samej góry na dół, huk niesamowity... Oczywiście nic mu się nie stało, pozbierał się, a potem jeszcze woda mineralna mu spadła, to po nią wracał... Ale jakby tak spadł na nas to nie wiem co by było... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#635 |
|
Zadomowienie
|
Inezz dobrze że się nic nie stało
![]() Talusia trzymaj się i uważaj żeby się nie odwodnic! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi pomaga mocna czarna herbata bez cukru. Taka z dwoch torebek nawet. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
Moj wlasnie odkryl w sobie ogrodnika i od wczoraj cos kombinuje w ogrodzie, wyrywa chwasty, przesypuje ziemie . Uroczy jest, nie znalam go od tej strony . Moj zrobi praktycznie wszystko, o co poprosze, ale zawsze z wielkim opoznieniem i to mnie wkurza. Dziewczyny, zamowilam wlasnie: wanienke ze stojakiem Tega kokon Tulik poduszke do karmienia Kurę Babci Dany Literki drewniane do pokoju Synusia Koszule do szpitala I teaz najlepsze...wszysttko ma mi przywiezc tesciowa, ktora jedzie autobusem . Ona mnie zje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#637 |
|
Raczkowanie
|
Talusia trzymaj się, choć jakieś 20 minut takiej posiadówki przyjęłabym chętnie od Ciebie.
Vikunia teściowa da radę ) . Moja samolotem przywiozła flaki, bigos i inne weki dla synusia, fajki i alkohol. Po prostu pełna kontrabanda. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Bunnybe - brawo za asertywność, a zakupy urocze
Inez - dobrze, że nie poleciał na Was! Talusia - biedna, współczuję ![]() Ja dziś średnio też jestem na chodzie, boli mnie brzuch, kłuje w środku i jakaś bez energii jestem... |
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Bunnybe, Twoja asertywnosc jest godna nasladowania :brawo:.
Mohnka, a ja wczoraj podobny regal (ale brazowy) sprzedalam z kolei przestal nam pasowac do wystroju. Ale bialy jest piekny! ![]() Decorail, no to nie ty jedna dzisiaj taka osowiala , cos jest w powietrzu! Ja juz myslalam, ze moze bede rodzic hahahaWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Vikunia - i mnie na tym etapie takie boleści właśnie lampkę w głowie zapalają
Ale jeszcze dzieci mają siedzieć
|
|
|
|
#641 |
|
Zadomowienie
|
Happiness ja też zapraszam czy jakąś koleżankę od czasu do czasu czy rodziców. Także to spoko jest, tak jak mówisz
jak sie ma zaplanowane i rozkłada siły rozsądniee to nie jest źle![]() nie tak jak tutaj ze tż praktycznie na ost. chwilę zaprosił i jeszcze w dniu w ktorym już mieliśmy tak dużo planow Black a gdzie te promocje, dasz linka? bo weszłam na stronę MAC i nie mogę znaleźć ![]() Angellinka czyli że to fałszywy alarm był, całe szczeście. Ja mam wizytę za 3 tygodnie. I wtedy też mam pierwsze ktg mieć. No i odkładam wtedy magnez i żelazek. Bo jak to lekarz powiedział - możemy już wtedy rodzić :P Tż właśnie robi grilla <3 będzie pierwsza karkóweczka w tym roku ![]() do tego cukinia z grilla i frytki. Wiatr dzisiaj niefajny wieje, także zjemy raczej w domu. heh Effpe jakie jajca rzeczywiście, no ciekawa jestem czy się odezwą ![]() Vicunia ojej, takie bóle... a nospę wzięłaś? a co do wrednych komentarzy to ja też dostaję. Dzisiaj usłyszałam od naszego gościa pytanie jak się zachowuję na wodzie, i że jak ja teraz tak wyglądam to jak będę za 1,5 miesiąca. Wszystko miało być oczywiście zabawne ![]() Raz usłyszałam od koleżanki męża żebym im czasem kanapy nie zarwała - boki zrywać ;] Ale też będę to mieć w tyłku. Za to smutno mi jest z powodu sąsiadki - taka fajna dziewczyna w moim wieku, w wakacje się zaczęłyśmy spotykać, miałam duże nadzieje na fajną znajomość a teraz mnie unika. A zapraszałam już ją parę razy. Wiem że długo się starali o dziecko i niestety nie udało się. Także pewnie dlatego mnie unika, ale smutno że tak to teraz wygląda. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#642 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki Dziewczyny
Milutek a to zboj z tego meza, glasiu na poprawe nastroju Inez wyobrazilam sobie jak zabijasz meza wzrokiem i az sie w glos rozesmialam niezla akcja z tym sasiadem, dobrze ze tak sie skonczylo Vikunia tesciowa przyjedzie objuczona jak osiolek ![]() Talusia biedaku zdrowka! Mi tez pomaga na biegunke gorzka mocna herbata, moze sie czyms strułaś? Zdrowiej! Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
|
#643 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi póki co takie wredne komentarze się nie trafiły, bo nie liczę wariatki spotkanej na ulicy, która nazwała mnie ciężarną krową ![]() I mam nadzieję, że już jest lepiej z tobą i maluchem? Cytat:
![]() Potrzebny mi fotograf ślubny i wizażystka w przyszłym roku ![]() Cytat:
Mnie dzisiaj nikt nie przepuścił w kasie pierwszeństwa w Auchan, a myślałam, że już położe się na taśmie tak bolał brzuch i plecy. Cały czas źle liczyłam tygodnie Jestem jednak w 35tc (34 +2dni)
|
||||||
|
|
|
#644 |
|
Konto usunięte
|
Padam po weekendzie na nogach.. Byliśmy na spacerze i przy okazji kupiłam sobie kurtkę i o dziwo jeszcze sie w niej dopne z brzuszkiem
![]() Ale bolą mnie strasznie plecy, zakwasy mam na nogach a od wczoraj pachwiny do tego jakos brzuch mnie cmi :/ zjadłam pomidorówkę i chyba położę sie do tz na drzemkę :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uff ale się nasprzatalam, na kolanach szorowanie ale jest pieknie i pachnie ![]() Jutro sie biore za szafki w kuchni. W poprzedniej ciazy tez miałam akcje sprzatanie, ale w sumie sie ciesze ze w koncu bede miala chalupe na blysk. Zjadlabym cos dobrego, ale kurde nie wiem co ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#646 |
|
Zadomowienie
|
Marta mnie poprzednim razem pani uswiadomila ze kasa pierwszenstwa dziala na takiej zasadzie ze nalezy podejsc poza kolejnościa bo jeśli nie ma nikogo uprzywilejowanego to kasa obsluguje normalnych klientow a nie ma sie co ludzic ze ktos sie zainteresuje i Cie przepusci
![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
|
#647 |
|
Zadomowienie
|
"Zjadlabym cos dobrego, ale kurde nie wiem co
" - o to jedno z najczęściej wymawianych przeze mnie zdań ostatnio ;] apetyt mam słaby a do tego nie mam ochoty za bardzo na nic.fartuch ja też zaczynam sprzątanie od jutra, zacznę od środka szafek. Potem piekarnik, lodowka a tż będzie mył okna Talusia lepiej już? |
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Tez bym właśnie zjadła cos ale nie wiem co, chodzą za mną rosnę rzeczy z grilla, zreszta jest na narodowym zlot food truckow bo otwierają sezon, ale jest tam tyle ludzi, ze sobie odpuściliśmy.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Marta, ciężarna krowa ? Co za tupet..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzis napewno Zjem popcorn, lody grycan sorbet z malin, no ale jescze brakuje glownego dania.. zjadlabym zapiekanke taka z baru moj tz mi ostatnio powiedział ze ja nic innego nie robie tylko wymyślam co bym jadla. Hmm ma racje.![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#651 |
|
Zadomowienie
|
Ja wlasnie w ramach "zjadlabym cos nie wiem co" wyjadlam polowe sloika z modra kapusta
Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
|
#652 |
|
Konto usunięte
|
A ja zjadłam liona i banana :p
A w szafce patrzą na mnie laysy paprykowe (Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#653 |
|
Wtajemniczenie
|
Najgorzej jak zjesz liona, banana, lejsy, ogórki, kiszona kapustę, tabliczke czekolady, zupkę chińska z paczki, jabłko i nic z tych rzeczy to nie było "to"
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Wyslalam tz do sklepu po kielbase
poszedl, mimo ze pada Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#657 |
|
Rozeznanie
|
Mohnka, wiem o tym czarnym i pluję sobie w brodę, że wzięłam jak ja to mówię ten biały
a widziałam wczoraj w Rosku, że wprowadzili kleje DUO, ale kosztują koło 40zł. Kusi mnie okrutnie Super zakup! Jak mi się marzy takie cudo, ale nie mam gdzie postawić :/Bunny, skarpecioszki genialne! Trampeczki też! A ja w moje białe, ukochane conversy za chiny ludowe nie wejdę ![]() Inezz, aż mi serce stanęło jak to przeczytałam. Masakra! Mieliście szczęście! Talusia, banan i czekolada trochę działają zapierająco. Mojemu tacie lekarz tak doradzał, bo biedny non stop latał do wc ![]() Baambi, ja się boję, że moja siostra się ode mnie odwróci jak im się nie uda. Co prawda starają się tylko/aż 8 miechów, ale oboje mają problemy i muszą się porządnie przebadać. Kiedyś tu pisałam. Strasznie przykra sytuacja ![]() Ja mówię: "Zjadłabym coś, ale nie wiem co, a w sumie to nie jestem głodna". Z racji tego idę zjeść kiełbasę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#658 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Hahahahahhaha ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#659 |
|
Raczkowanie
|
Kinga najpierw wieki temu ja z tż nie mogłam zajść, co się najeździłam, nabadałam to moje. Potem trafiłam na super lekarza i już ☺
Następnie moja młodszą siostra zaczęła starania. Parę lat temu sierpień oznajmia dumna, że jest w ciąży. Ja wtedy z mężem i córcią byliśmy nad morzem. W trakcie pobytu okazało się, że zaszłam w ciążę. No fajnie, z tym że ona zaraz poroniła. Było mi strasznie z tym źle. Czułam się, jakbym tę duszyczkę na swoją stronę przeciągnęła. Minèło kilka ładnych lat, po inseminacji udało się i jej zajść w ciążę, a za chwilę i kolejna ciąża się pojawiła. Jednak chwile po jej poronieniu były trudne. Ja w maju urodziłam, ona została w pracy, a w czerwcu wykupiła wycieczkę do Grecji, żeby odreagować stres, więc już od czerwca z dwójką małych dzieci siedziałam w robocie. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
|
#660 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

. Mialam dzisiaj jechac z nim do pracy, mam do ogarniecia pare marketingowych rzeczy, do tego wyprawka do skonczenia, siostra za tydzien przyjedzie, chce kupic prezenty dla dziewczynek, i w dodatku musze zrobic obiad :P za duzo na jedna glowe!

też bym chciała wiedzieć na bieżąco, co się dzieje, a tu taka długa przerwa... byłam pewna że kolejną wizytę będę mieć za 2-3 tygodnie, a nie 5.
za duzo na jedna glowe!
ja same mile rzeczy słyszę, że pięknie wyglądam i kwitnie itp. Niektóre wydają mi się nie do końca szczere, ale nie czepiam się
w chustę warto zainwestować, nawet warto kupić używaną, bo taka łatwiej się wiąże. Ale z drugiej strony to dobrze sprawdzić, czy w ogóle dziecku to będzie pasować, no i Tobie. Ja moja szybko sprzedalam (i to niewiele taniej niż kupiłam), bo mnie jakoś to motanie przerażała, a i synek nie był zachwycony. Dobra opcja jest np wypożyczenie i chusty, żeby sprawdzic. Teraz na pewno kupię nosidło tuła, ale to pewnie jesienia, jak już mala będzie siedzieć. W nosidle też ważne, żeby dziecko było ustawione przodem do rodzica i żeby nóżki nie wisiały, tylko tworzyły taka "żabkę".
. Ona mnie zje 

, cos jest w powietrzu! Ja juz myslalam, ze moze bede rodzic hahaha
bo weszłam na stronę MAC i nie mogę znaleźć ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

aż zaczęłam czytać o tym ktg i wszędzie piszą, że w prawidłowo przebiegającej ciąży robi sie je od 38 tygodnia a jesli to ciąża z problemami to od 32t
az z ciekawości zapytam o to na nastepnej wizycie a jakby cos sie dzialo to mowie-moge podjechać na darmowe ktg do szkoły rodzenia 
a komu co do tego! 
? Co za tupet..