![]() |
#661 |
Rozeznanie
|
Dot.: zapachowe bliźnięta
Cristobal - Venezia
czy tylko ja czuje podobieństwo? Dzis testowalam Cristobala i choć ma taka nutę która mi zaburza to podobieństwo to suma sumarum jak już się rozwinie jest naprawdę całkiem wtym klimacie, co mnie bardzo cieszy bo Venezie kocham.
![]() |
#662 |
spin doctor
|
Dziś doleciały Mystery Naomi Campbell i dla mnie jest to bliźniak Kenzo Amour
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Rozeznanie
|
![]() Incanto Shine około godzinę po zaaplikowaniu na skórę jest identyczne z rush 2 co ciekawe, krótko po zapodaniu nie ma żadnego podobieństwa. Wykorzystałam ten fakt i kupiłam balsam Incanto- nareszcie rush2 trwa na mnie dłużej niż 10 minut. ![]() Rush2 nie ma swojej linii pielęgnacyjnej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny...a znacie coś podobnego do Euphorii ? Chciałabym sprezentować coś pachnącego kuzynce pod choinkę, ale ona tylko Euphorii używa
![]() Moze ktoś ma jeszcze jakies inne typy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
nie mam pojecia- testowalam Euphorie raz i srednio mi sie spodobala. Moze kupisz jej Euphorie Blossom- bedzie miala na lato?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit- znalazlam recenzje w KWC: LINK ------------------ W ramach tematu chcialam dorzucic kolejna pare zapachow, ktore bardzo mi sie ze soba kojarza: All About Eve Joop! i Burberry Classic for Woman. ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-15 o 17:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Zadomowienie
|
Niestety...wszelkie balsamy odpadają, gdyż kuzynka jest strasznym alergikiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 | |
BAN stały
|
Cytat:
No ale jak jest alergiczka, to nie powinna tym bardziej perfum stosowac. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
w koncu nie sztuka pisac bzudry na podstawie zestawien internetowych drogerii... pozostajac z powazaniem dla wizazanek.....pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
Fleur de Noel Yves Rocher i klasyczne jabluszko Lempickiej.
Nat
![]() |
#673 |
BAN stały
|
Z tego co mi wiadomo, to Lalesia, posiada swoj wlasny flakonik In2You i nikt tutaj nie pisze bzdur na podstawie zestawien internetowych, tylko po wlasnych testach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
Jeśli wgryźć się w Gucci Eau de Parfum, można bardzo wyraźnie wyczuć nuty Daim Blond. Miękka, zamszowa skóra i drażniąca słodycz.
![]() |
#675 |
BAN stały
|
wyrazaj sie wlasnymi stwierdzeniami nie moimi... skoro i tak juz mnie cytujesz...ja tez posiadam i co w zwiazku z tym????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#676 | |
BAN stały
|
Cytat:
Co do CK In2u / nie śmiem już napomknąć ,że też posiadam własny flakon / to rzecz jest względna. Dla osób uwielbiających zapachy ciężkie i mocno złożone CK in2u to typowy świeżuch a osoby , które preferują lekkie i zwiewne aromaty uznają CK za jednak dość ciężkawy zapach. Dla mnie In2u jest zapachem zdecydowanie mocnym i ewoluującym w migrenogenne klimaty . Ale to jest moje subiektywne odczucie i wcale nie zamierzam napadać na kogoś kto uwaza ,że CK to zapach świeży. Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2008-11-21 o 10:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Super, gratuluje. Naprawde. Proponuje tylko, zapanowac nad tym aroganckim tonem, bo kazdy ma prawo do wlasnej opinii, a Ty nie masz prawa do podwazania zdania Lalesi czy kogos innego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
BAN stały
|
otoz to ja tez nie uwazam zeby byl to swiezy zapach...a jesli zwrocice uwage na watki to dostrzezecie kto tu na kogo napada...no trudno...skoro wszyscy maja prawo do wlasnego zdania...to mnie chyba tez to dotyczy prawda? wiec ja nikomu wlasnego zdania nie narzucam tylko wydaje wlasne opinie..a to Lalesia je ocenia i podwarza...wiec czemu mam patrzec na to biernie? dobra wasza...nie bede juz zaklocac WASZEGOwatku dyskusji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 | |
BAN stały
|
Cytat:
"to dla mnie kompletnie 2 rozne swiaty ![]() Tu cytat z Twojego powyższego zdania : " dostrzezecie kto tu na kogo napada...no trudno...skoro wszyscy maja prawo do wlasnego zdania...to mnie chyba tez to dotyczy prawda? wiec ja nikomu wlasnego zdania nie narzucam tylko wydaje wlasne opinie..a to Lalesia je ocenia i podwarza" I zastanów się co komu chcesz udowadniać ? Czy może dymu szukasz ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#680 | |
BAN stały
|
Cytat:
To nie jest nasz watek, kazdy ma prawo sie wypowiadac, ale z szacunkiem do innych. Bo jak Ty bedziesz wyniosla to nie wiem, czy ktos zechce byc mily. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
BAN stały
|
wiesz co jesli cie to bawi to podejmuj temat dalej...ja nie mam zamiaru
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
BAN stały
|
No właśnie - bawi mnie to. Robisz z igły widły . Patrząc na wypowiedzi w tym wątku to powinnyśmy wziąć się wszystkie za łby / przepraszam za określenie / bo porównujemy zapachy bardzo subiektywnie i jak mogłybyśmy zdzierżyć , że ktoś śmie mieć inne zdanie w tym temacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Tak czytam i czytam, miałam siedzieć cicho bo to nie wątek do tego typu dyskusji, ale po prostu czytając Was aż mi się przysłowiowy "nóż w kieszeni otwiera"...
Cytując Ciebie ano23: " w koncu nie sztuka pisac bzudry na podstawie zestawien internetowych drogerii... pozostajac z powazaniem dla wizazanek" nasuwa mi się tylko jedna uwaga. Na jakiej podstawie uważasz, że Lalesia kopiuje opinie z perfumerii internetowych ![]() ![]() ![]()
![]() |
#684 |
BAN stały
|
wiesz... ja w chwili gdy brakuje mi argumentow przyznaje sie do bledu.
Nie trzeba sie obrazac na caly swiat czy Wizazanki z Perfumowego, bo one to takie wredne sa. Ale chcialabys byc pewnie rowno przez innych traktowana, a sama zachowujesz sie troszke jak dziecko takim fochowaniem sie i ucieczka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Proponuję zawieszenie broni! W tej chwili chodzi o to, że nie piszemy i nie czytamy ze zrozumieniem.... (nie do wszystkich, tylko do tych, co tak piszą, a chyba każdy wie czy pisze logicznie czy nie logicznie ![]() Podpisuję się pod Princeską i Idiaminką - szacunek dla odbiorcy! A żeby zarzucić kolejną przynętę na spragnione sporów rybki, podaję moje najnowsze bliźniacze odkrycie: Dolce Vita bliźni się z Diesel Green P.S. A jak ktoś ma inne zdanie, to ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 | |
BAN stały
|
Cytat:
bede wdzieczna a i jescze jeli ktos zna cos zblizonego do Daisy Marc Jacobs...to czekam niecierpliwie na propozycje Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-11-23 o 13:30 Powód: post pod postem - proszę korzystać z opcji "EDYTUJ" |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
Ano - na dole każdego postu jest funkcja "edytuj" jak chcesz coś dopisać - po prostu go wciskasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
Co podobnego do Lacoste pour femme ?
Szukam zapachu podobnego do ww,szukam na prezent a wiem ze jubilatka lubi wlasnie Lacoste .
dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.