![]() |
#661 | ||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Dot.: Mężatki, co tam u Was słychać?
Moniska, owocnych starań życzę
![]() ![]() A ja mam z kolei stresa... Postanowiłam sobie zrobić miesięczną przerwę z tabletkami, żeby trochę organizm mi odetchnął ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
Moniś to ja życzę owocnych i bardzo przyjemnych starań, bo starania o dzidzię to chyba są najprzyjemniejsze starania
![]() Knife niestety dzieci zawsze pojawiają się w najmniej oczekiwanym momencie ![]()
#663 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny za mną znów trudny okres i walka z mieszkaniem u rodziców. Moja siostra ostatnio tak waliła w klawiaturę o 24 (pokolenie GG) że mój mąż wstał, ubrał się i poszedł do swoich rodziców (pracuje po 12 godz codziennie i musi rano wstać). To było b. przykre ale moim rodzicom nadal nic się nie zmieniło, mysla że jestesmy jakimis głupkami i niczego nie widzimy i nie czujemy
![]() Zazdroszczę Wam że macie intymność i starania o dzidzie....Moniska ![]() jest jednak mała iskierka że za miesiąc teściowa (mama mojego TZ-a) da nam swoja kawalerkę. Ja juz skrycie mam spakowane ciuchy w szafie...oby to szybko zrobić ![]()
#664 | ||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
misia, dzięki
![]() ![]() iszsza, trzymam kciuki, żeby się z tym mieszkankiem udało. Szkoda Waszego zdrowia psychicznego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
Moniś, to super
![]() Wiem sama po sobie ile szczęścia i radości dziecko wnosi do domu ![]() A więc życze powiększenia rodzinki ![]() Knife_Girl, my tez mamy budowę i doskonale Cie rozumiem,że byłoby ciężko,ale im później, tym trudniej się zdecydować. Ani przez moment nigdy nie żałowałam,że nasze Szczęście jest juz z nami. Życzę wam więc abyście mieli dzidziusia,ale w odpowiednim dla was momencie ![]() Iszsza,wiem co to znaczy brak prywatności. Mojej teściowej tez nie przeszkadz,że drzwi do pokoju są zamknięte i swiatło wieczorem zgaszone ![]() ![]()
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
Monis super !!Owocnych staran.
![]() ![]() U mnie 2 miesiac bez @ ale nie jestem w ciazy bo dzis bylam u gin ![]() musze luteine brac najlepiej przez 6 m-cy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Raczkowanie
|
Moniska to trzymam kciuki, zeby sie jak najszybciej udalo
![]() Mój maz juz od pol roku mruczy mi o dzidziusiu, ale jeszcze chwile musimy poczekac... Knife_Girl nieplanowane dzieciaczki sa najlepsza niespodzianka ![]() Juz jutro mam rozmowe o prace ![]() ![]() pozdrawiam cieplutko wszystkie mezatki
#669 | ||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Dzięki za wsparcie, dziewczynki
![]() Kota-Ola, powodzenia na jutrzejszej rozmowie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam kochane , ale wlaśnie przed chwilą okes dostałam
![]() ![]() ![]() No ale od czego kolejne noce ![]() Knife oby u Was było tak jak sobie życzycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Raczkowanie
|
aaa zapomniałam
![]() ![]() ![]() Az sie boję jutro do pracy jechać.. ![]() Jukol nie martw się w końcu brak @ będzie oznaczał to czego pragniesz , Zyczę Ci tego z całego serca. Iszsza współczuję i trzymam kciuki zeby teściówka sie spisała Kota- Ola trzymam kciuki, daj znać jak poszło. |
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Raczkowanie
|
Ja tez dzisiaj...tylko,ze o szóstej rano.Wiec caly dzien w bólach
![]() Powodzenia i nie przejmuj sie za bardzo, dopiero zaczeliscie ![]()
#673 |
Raczkowanie
|
ISZSZA to ja Ci wspólczuje z calego serduszka. Co prawda nie mieszkam juz z rodzicami, ale nigdy nie robili mi takich rzeczy. Szanujemy swoja prywatnosc, poza tym w moim domu do dzis panuje zasada,ze jesli drzwi do ktoregos z pokojow sa zamkniete to znaczy,ze osoba w srodku potrzebuje pobyc sama lub ma goscia. Moze wezmiesz przyklad z Misii i zalozysz haczyk w drzwiach ?
![]()
#674 |
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() ![]() ![]() bo wczoraj był u mojej szefowej mój tato i naopowiadał jej głupstw że mnie zabiera ze stażu do swego biznesu - nawet ja o tym nic nie wiedziałam, a ona się przejęła i odebrała to że mi sie tu nie podoba!!!! cholera jasna mam go juz dość! w jeszcze jedno się wtrąca! powiedziałam że za żadne skarby świata tam nie idę, tu mam luzik,a poza tym atrosfera fajna...szok, byłam w szoku normalnie...no ale sie wkótce wyprowadzę i NARA jak to się mówi ![]()
#675 |
Zakorzenienie
|
proszę, proszę ile wpisów
![]() Moniska84 super, że rozpoczęliście starania ![]() Kota-Ola czekamy na wieści po rozmowie w sprawie pracy, 3mam kciuki ![]() iszsza fajnie że będziecie mieć swoje miejsce ![]() dziewczyny zmagające się z teściami i innymi wchodzącymi bez pukania coś okropnego, na szczęście mnie to ominęło, nigdy nie mieliśmy tego problemu, choć chyba tylko raz teściowa wpadła do pokoju TŻ z hukiem, ale nie wiedziała że jestem ![]() ![]() ale miałam przez jakiś czas inny problem: teściowa miała koleżankę w moim wieku która ciągle przebywała u niej w domu. Ta w ogóle nie czuła że ja z TŻ potrzebujemy być sami. Wchodziła do pokoju kiedy sobie leżeliśmy (pokój był co prawda otwarty) i zaczynała gadkę o jakiś pierdołach, conajmniej jakbyśmy na nią czekali. Wtrącała się w nasze rozmowy, jak szliśmy na spacer oczywiście uważała ,że może iść z nami i nawet nie pytała czy mamy ochotę ja zabrać. A ulubionym jej tematem było "a bo x powiedziała" (w miejscu x zdrobniałe imię mojej teściowej) - bo moja teściowa była dla niej guru w każdej kwestii i ptarzyła na nią jak na objawienie. A już szczytem było dla mnie jak stwierdziła że zapisze sobie mojego maila tak samo jak ma to zrobione TŻ (a on ma mnie zapisaną pieszczotliwym określeniem jakiego tylko on używa). Nie wspomnę o tym że kiedy planowaliśmy jeszcze że zmieszkamy z teściową, ona miała u niej swój pokój i namiętnie go urządzała ciągle podkreślając że to JEJ pokoik (który miał być przerobiony na naszą kuchnię, no ale kto by sie tym przejmował). Niezmiernie się cieszę, że jej nie muszę już widywać ![]()
![]() |
#676 |
Zadomowienie
|
![]()
witam
od naszego slubu mineło 7 miesiecy i 23 dni ![]() co sie zmieniło - hmm jest super - jesteśmy szcześliwi ups wszedł szef - napisze później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 | ||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Moniska, oj za dużo tych wypadków
![]() ![]() Tak sobie myślę, że skoro Wy tak po kolei dostajecie @, to może i mnie się w końcu zacznie ![]() ![]() Mąż mi wywróżył, ze jutro mi się zacznie ![]() ![]() Gdyby nie to że jesteśmy w trakcie budowy i jeden wielki szał panuje, to tak widzę po moim kochanym, że chciałby dzidzię jednak ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja czuję się fatalnie, boli mnie kolejny dzień głowa miałam iść do doktorowej w przyszłym tygodniu, ale jednak postanowiłam, że dziś zwolnię się wcześniej z pracy i pojadę, nie chce czekac do przyszłego tygodnia i martwić się czy wszystko z moją fasolką jest ok. Mój mąż chyba chcialby bym siedziała w domku, a nie w pracy cały dzień przed kompem i denerwując się, ale moja firma ma głupi system płacowy. Bo mam podpisane dwie umowy jedną o prace drugą zlecenie. Umowę o prace na minimum, a zlecenie wyrownuje do wypłaty która powinnam do ręki otrzymać. I tak gdy pójdę na zwolnienie będę miec tylko płacone 100% tego minimum. ![]()
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
Moniś,kochana,uważaj na siebie
![]() Knife_Girl,a może zanim dzidzi przyszłoby na świat,to skończylibyście już budowę? Misia,to faktycznie nieciekawie macie w kwestii płac ![]() ![]() ![]()
![]() |
#680 | |||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() misia, to lepiej idź do lekarza jak najszybciej. Musisz dbać o siebie ![]() ![]() ![]() kociulek, oj z budową to jeszcze nam zejdzie... Poza tym baaardzo dużo kasy w to ładujemy, bo chcemy skończyć najlepiej w tym roku jeszcze ![]() Nie chciałabym żeby nasze maleństwo musiało się tułać razem z nami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Raczkowanie
|
Melduję, że wróciłam szczęśliwie z pracy , bez przygód
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
Misiu wiesz tylko nie wiem co mam myslec.Czy zmienic lekarza?Czy co robic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Raczkowanie
|
Jukol
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Narazie biore luteine |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Raczkowanie
|
jukol to zycze ci zebys jak najszybciej doszla do zdrowia
![]() Dziewczyny! Udalo sie ![]() ![]() ![]() Ale jedna jest taka stala, pewna (wlasnie ta, o która sie stralam) i pieniazki stale co tydzien na koncie ![]() A ta druga ![]() ![]() W piatek bylam zalamana,przerazona i wsciekla. Dzisiaj los mi pokazal, ze wyplaci co niektórym "pieknym za nadobne". Zdecydowanie usmiecha mi sie dzisiaj mój koci pyszczek ![]() Pozdrowienia i ![]() ![]()
#686 | ||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
No wreszcie
![]() ![]() A ja znów siedzę sama, bo mąż na budowie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Cytat:
Kota-Ola, gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Raczkowanie
|
[quote=Knife_Girl;4158465]No wreszcie
![]() ![]() Mam nadzieję kochana ![]() Knife a sprawa sie wyjaśniła czy przypadkiem nie poczęliście fasolki przy odstawieniu tabsów?? Kota Ola gratuluję ![]() Jukolku ![]() ![]() ![]() Coś Kindzi nie widać?? |
![]() ![]() |
![]() |
#689 | ||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Moniska, niestety jeszcze nic się nie wyjaśniło. Czasem ma wrażenie, że @ się zbliża, bo mnie tak brzuch pobolewa a potem nagle mija
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Raczkowanie
|
Knife_Girl ja w takich sytuacjach nigdy nie czekalam, po prostu szlam po test albo do swojego ginekologa. Chyba bym oszalala gdbym miala czekac z zalozonymi rekami
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.