![]() |
#661 | |
Zadomowienie
|
Dot.: jak schudnąć?
Cytat:
![]() ![]() ![]() Walczymy dalej Switezianko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Raczkowanie
|
CZEŚĆ dziewczyny!!!jesteście wszystkie bardzo sympatyczne,po trzecim dziecku jakoś trudno mi dojść do swojej dawnej figury....nie jestem wymagająca,chcę ważyć 57 kg,a ważę 60..ale waga właśćiwie mi tak bardzo mi nie przeszkadza,jestem bardzo wygimnastykowana,ćwiczę regularnie co drugi dzień i nie jest to dla mnie męczarnia..bardzo lubię wszelki ruch!
Nie mogę schudnąć w pasie i to jest mój podstawowy problem! koszmarne74cm!!!!nie mogę tego zbić po dziecku!nie jem kolacji,nie słodzę posiłków od zawsze,czsami na coś się skuszę...jak wszyscy.Teraz nie pracuję i jestem z małą w domu,prowadzę przez okres letni swój mały kochany interes...ale się rozpędziłam...gadam jak najęta! |
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() mi tam się dzisiejsza pogoda podoba ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ile ma maleństwo ostatnie,pewnie jest maleńka,więc pomalutku stracisz te zbędne centymetry. ![]() A gdzie wszystkie jesteście,pracusie moje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Wtajemniczenie
|
Maro Kochana,
luz w ciuchach chyba jest - choc czuje sie zdezorientowana wagą, ale dzieki Kochana za wsparcie!!! na sniadanie będzie dziś serek wiejski z odrobinka orzechów włoskich za podpowiedzia Sabatth - całusy Kochana! Dodko, witamy Cię i serdecznie pozdrawiamy, gratulujemy również pociech. Widze, że nie masz zbyt wielkiego problemu z wagą. jak wciągniesz się w nasze dysputy będize Ci łątwiej zmobilizowac się do zrzucenia okreslonych kilogramów. Caluski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Wtajemniczenie
|
Niko Kochana, juz jestem, ale rzeczywiście praca , dzisiejsza pogoda i brak opon zimowych - zupelnie mnie przytłaczają. najgorsze jest to, że ja musze sie zjamowac męskimi zreczami, ale to juz inny temat, i znów mam dziś doła, więc nie będę Was męczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
Męcz mnie dręcz mnie ręcznie! ![]() No dobra trochę żartuję... Szkoda, że mieszkasz tak daleko, bo ja lubie robić męskie rzeczy (jakie?), więc wyręczyłabym Cię w zamian za gołąbki... Albo domowe pierogi... Chyba pora na sniadanie. ![]() Cytat:
Na Apocalipto. I ten film utwierdził mnie tylko w przekonaniu, że panu Gibsonowi coś się na starośc w główce pozajączkowało. Już po Pasji wiedziałam, że ten facet jest pokrzywiony, ale miałam nadzieję, że to uniesienie religijne spowodowało, że zrobił taki niedobry film. Apocalipto jest formalnie, jako film, lepsze (ma historię), ale jest równie zboczone. To kolejny film pana G., który może dać mnóstwo zadowolenia sadystom. Wyobraźcie sobie film, który przez dwie godziny jest ponury, przygnębiający pełen dosłownie pokazywanej, degustowanej wprost przemocy... Nie ma momentu, w który widz mógłby sie odpręzyć, odetchnąć, więc pół kina zaczęło reagować nerwowym śmiechem i pod koniec seansu w momentach naprawdę strasznych padały ironiczne komentarze. Gibson po raz kolejny przegiął. Także wtedy, gdy pakował w treść swój wszechobecny antysemityzm. Kultura Majów została pokazana jako zdegenerowana do granic (w sposób bzdurny, bo państwo tak funkcjonujące nie mogłoby istnieć z powodów tak ekonomicznych, jak i społecznych), zaś w usta czlowieka uosabiającego najgorszą degenerację i okrucieństwo (kapłan wyrywający serca) zostały włożone słowa: Jesteśmy narodem wybranym. Rozpisałam się... Sorry. Co do tych nietoperzy: ja celowo napisałam "ślepych", a nie "niewidomych", bo jak dla mnie, to facet musi być zaślepiony i do tego pozbawiony instynktu samozachowawczego, żeby "polecieć" na taką zołzę, jak ja. Ale sobie pochlebiam! ![]()
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny ja tylko na chwilkę
![]() nadrobię zaległości wieczorem może , pociągnę wątek serkowy sla świtezianki ![]() muszę lecieć buziaki dla wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Można też do serka dodać po prostu koncentratu pomidorowego i przyprawić. Albo pesto... Mniam! Albo, oczywiście jądra nietoperza i pajęcze nóżki (jeśli z dużych pająków to przekroić w poprzek na pół). ![]()
![]() |
#670 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze myślałam o naszym rodzimym filmie ''Swiadek koronny'',ze względu na pana Zmijewskiego ![]() ![]() Mój syn ze swoją dziewczyną planowali iśc na Apocalipto na........... Walentynki ![]() Bo komedia romantyczna absolutnie nie podchodzi mojemu Dziecku ![]() Próbowałam Mu wytłumaczyć logicznie oczywiście, ![]() ![]() Jak na razie szukają innej koncepcji ![]() Napisane przez Sabbath: Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
Witajcie sympatyczne koleżanki
![]() Mam dzisiaj niezłe opóźnienie, ale najpierw spóźniłam się do pracy (ach ta zima ) a później miałam spotkanie i takie tam. Świtezianko ja też chciałam zoszczędzić i nie zmieniłam opon w samochodzie, na szczęście moj Tż mnie przywiózł swoim. Nie wiem czy zima mnie zmusi do ich zakupu, czy przeczekam (ponoć tylko tydzień ![]() Całuję Was z zasypanej Warszawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Raczkowanie
|
a ja znowu tylko na chwilkie
jestem w trakcie przeprowacki koszmar!! a mam dziś jedno dziecko plus [bratowej]. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zadomowienie
|
Słoneczka, moje,myślałam,że tu naprodukowane,że nie nadążę czytać
![]() ![]() Dorinko,najważniejsze,że dojechałaś, a oponach pomyśl to jednak zdecydowanie bezpieczniejsza jazda ![]() Buziaki śle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moje drogie pożegnam się z Wami chwilowo, na wszelki wypadek już teraz, bo zaraz mam spotkanie i nie wiem czy jeszcze zdążę zajrzeć, a jutro wyjeżdżam na przedłużony weekend na łono natury ![]() ![]() P.S. zdrowe odżywianie dostaje wolne, ale za to będę duuużo spacerować na świeżym powietrzu ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Maro, miłego wypoczynku Ci życzę, zajadaj sie smakołykami - na urlopie diety tracą ważność
![]() Niko, pracujemy a jakże! Aż wióry lecą! Mózg się lasuje! A godziny leca jak szalone i ciemna noc mnie tu zastanie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Przyczajenie
|
moim zdaniem ćwiczenia to podstawa możesz jeść co tylko chcesz (no może bez przesady)jeśli cwiczysz to napewno schudniesz i nieuzyskasz obwisłej skóry moja znajoma po diecie musiala siedzieć 5 gdz.tygodniowo na silowni bo miala strasznie obwisłą skóre
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Niko dzisiaj rzeczywiście ciężki dzień, ale my wczoraj poruszałyśmy wiele niedietetycznych
![]() Chętnie poznamy Twoje zdanie na temat np. podziału ról w związku, albo "nadaniu szlifu" swojemu mężczyźnie. Chętnie poznamy Twoje zdanie na ten temat ![]() Cieszę się, że masz luzik w dzinach, ja także, wagowo niby kilogram mniej ale na razie nie dowierzam, bo kg. to może być takie chwilowe wahanie ![]() Szczerze mówiąc liczę od razu na 3 kg. ![]() Co dziś planujesz na obiadek (bądź kolację) ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Raczkowanie
|
O cięnko dzisiaj dziewczyny szło wam pisanie .
Moje mieszkanie przypomina zaplecze w Makro wszędzie kartony ,dieta jest bo niemam czasu myślieć o jedzeniu. Macie piękną pogodę wszędzie biało ,u mnie tylko zimno ,czekam na śnieg . |
![]() ![]() |
![]() |
#680 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witam dziewczyny,cieplutko ![]() Dorinko wczoraj miałam na obiad warzywa z patelni ![]() ![]() Pracusie moje odzywajcie sie chociaż na chwilkę,Lewku nie możesz siedzieć calymi dniami i wieczorami w pracy ![]() ![]() Switezianko ,dola to Ty kochana miałaś głębokiego ![]() ![]() Mara,z tymi oponami to masz rację,ja też od listopada mam wymienione ![]() Sabbath,Twoja mikstura działa ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki śle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczęta!
![]() Niko, ja Ci powiem że żadnych innych spraw za bardzo nie mam poza pracą ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie Kobitki! Świtezianko odezwij sie, bo i ja sie martwię o Ciebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ta firma Lewku,jeśli możesz pisać o tym, to coś dużego?Bo ja to ciekawska jestem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
Ciekawska Niko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Zadomowienie
|
Czyli Lewku,ekologicznie będziesz branżowac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
![]() Kochane co tam słychać, Świtezianko co z Tąbą?, jaki dół nie jesten w temacie.... Nas dzisiaj ładnie zasypało, nawet pierścień odszedł na dalszy plan. Może w przyszłym tygodniu się wybierzemy ![]() ![]() Lewku Ty nasza bussiness woman, oby wszystko Ci się udało. Trzymam kciuki ![]() Całusy |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zadomowienie
|
Dorinko,właśnie nie wiadomo co ze Switezianką,odezwała sie na moment i nic nie wiemy.Mam nadzieję że jak tylko dojedzie do pracy to sie odezwie.
Dorinko pierścionek na szczęście nie jest z lodu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
Właśnie Niko na szczęście z lodu nie jest
![]() Musimy Świteziankę zmusić do zwierzeń, po co ma się dziewczyna męczyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
Ze względu na to, że jesteśmy na wątku o odchudzaniu wyjątkowo mam pytanie na temat właśnie
![]() Co sądzicie o głodówkach, np. takich trzydniowych oczyszczających, gdzie przez 3 dni przyjmuje się tylko płyny???????????? Czy któraś to stosowała, zastanawiam się nad tym ![]() Widziałam koleżankę moją po takiej głogówce, wyglądała oszałamiająco- byłam w szoku patrząc na jej płaski przuch i boczki (które zniknęły) a wiem jak wyglądała wcześniej. To było wprawdzie 4 dnia, czyli zaraz po, muszę spytać jak to wygląda teraz, czyli czy jest jakiś efekt??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Raczkowanie
|
sorki że tak długo mnie nie było,niestety dorwała mnie potworna migrena,dzisiaj jest już trochę lepiej.Moja Amelka ma 2,5roku więc nie jest już taka mała...ale w porównaniu do moich starszych dzieci to jest strasznie mała(17,12)tak jakoś wyszło...a co do pogody,no cóż mieszkam w przepięknej miejscowości bieszczadzkiej i jest po prostu biało i cudownie! Jeszczemam parę miesięcy luzu więc muszę to wykorzystać,a od kwietnia nie mam czasu,gonitwa i jeszcze raz gonitwa,tak to jest jak się prowadzi interes i to jeszcze przez pół roku!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Raczkowanie
|
Uważam że diety oczyszczające są w porządku ,jeżeli oczywiście jest się całkowicie zdrowym.Myślę że wypłukuje się z organizmu wszystkie złogi i toksyny,cera staje się ładna ,a brzuch płaski.Tylko jest jedno ale..mogą się wypłukiwać z organizmu witaminy i składniki mineralne..mojego męża siostra stosuje,ale niestety później wraca do normalnego jedzenia i jej brzuszek też wraca do okrągłośći!właściwie dieta oczyszczająca służy oczyszczeniu organizmu..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.