Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-16, 16:33   #661
Olga:P
Wtajemniczenie

Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie

Cytat:
Napisane przez Yurichika Pokaż wiadomość
oczywiście leciały w dół. co do tego jak się odchudzałam, to robiłam to calkiem normalnie. po prostu sie nie objadalam, i robilam duzo brzuszkow. a teraz jak sie klade na macie i przymierzam do cwiczen to zaczyna mnie bolec glowa i cale plecy mnie bolą. 8kg schudlam w ciagu 2 miesiecy, wiec to nie jest tak duzo jak sie wydaje.
To przepraszam, że tak napisałam Jeśli 8kg w ciągu dwóch miesięcy to bardzo dobrze. A od jakiego czasu waga się nie zmienia? Może to tylko chwilowy zastój?:P

Olga:P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 16:40   #662
Yurichika
Rozeznanie

GG do Yurichika

hmm, szczerze mówiąc to od paru dni...
Yurichika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 16:51   #663
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yurichika Pokaż wiadomość
hmm, szczerze mówiąc to od paru dni...
To pewnie chwilowe. Ja też miałam zastoje

Stary 2007-11-16, 16:57   #664
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_
Unhappy Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie

I ja dziś postanowiłam zacząć walczyć ze swoim tłuszczem ;/ od lutego tego roku przytyłam 12 kg strasznie się zapuściłam i dopiero teraz zrozumiałam jak mi z tym jest źle... zaczynam popadać w kompleks i łapać doła. Obecnie ważę 64kg przy wzroście 169cm jestem gruba - wyglądam jak klocek... totalna porażka. a najgorzej że nie mam mocnej woli, od prawie roku nie potrafię się opanować jeśli chodzi o słodycze itp. Ale od dziś chcę się po starać. Wam się udaje, więc mam nadzieję, że mi też... Trzymajcie kciuki!.

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 18:26   #665
KOKAINA
Zadomowienie

Dzisiaj zaliczyłam tabliczke czekolady( migdałowej Wedla ). Zrobiłam to w pełni świadomie, najpierw przeczytałam sobie skład ze 3 razy i musze powiedzieć, że te wartości (tłuszcze, węgle) wydały mi się dosłownie kosmiczne w porównaniu do niskich wartości dietetycznych produktów. Ale nie jadłam słodyczy od jakiś 3 tygodni i tak sobie właśnie pofolgowałam Ale później miałam taki wyrzut insuliny do krwi,że nie moge się teraz niczym najeść, i cały czas mam parcie na jedzenie. I zauważyłam jeszcze coś....Pierwszy kawałek był boski, 2,3 też, ale później ten smak już 'spowszedniał', śmiało mogłam wtedy skończyć. Poszła cała tabliczka,przez stare,złe nawyki,które jak widać nie do końca jeszcze wypleniły się z mojego organizmu.
Ale co tam, nie łamie się. Wyciągam wnioski na przyszłość
KOKAINA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 19:51   #666
GobE
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KOKAINA Pokaż wiadomość
Dzisiaj zaliczyłam tabliczke czekolady( migdałowej Wedla ). Zrobiłam to w pełni świadomie, najpierw przeczytałam sobie skład ze 3 razy i musze powiedzieć, że te wartości (tłuszcze, węgle) wydały mi się dosłownie kosmiczne w porównaniu do niskich wartości dietetycznych produktów. Ale nie jadłam słodyczy od jakiś 3 tygodni i tak sobie właśnie pofolgowałam Ale później miałam taki wyrzut insuliny do krwi,że nie moge się teraz niczym najeść, i cały czas mam parcie na jedzenie. I zauważyłam jeszcze coś....Pierwszy kawałek był boski, 2,3 też, ale później ten smak już 'spowszedniał', śmiało mogłam wtedy skończyć. Poszła cała tabliczka,przez stare,złe nawyki,które jak widać nie do końca jeszcze wypleniły się z mojego organizmu.
Ale co tam, nie łamie się. Wyciągam wnioski na przyszłość
JA tez od samego rana ciaacho!! bardzo slodkie, a potem drugie! teraz jeszcze kilka m&msow z orzeszkami. Na tym juz skoncze, obiecuje! Dzis wieczorem jade na obiad do rodzinki host rodzinki, pewnie bedzie pelno slodkosci ale nie rusze! a w niedziele kolejny swiateczny obiad, ciezko bedzie ale postaram sie chociaz. A w czwartek Swieto DZiekczynienia, wtedy to dopiero bedzie ywzerki!!! Shit!! ile jeszcze.... ale moze to i dobrze, mam okazje pocwiczyc silna wole
Oby sie udalo, trzymajcie kciuki

Aha jeszcze jedno, przegladalam sobie dzis watek skakanka vs tluszcz. DZiewczyny naprawde ladnie spalaja. Ja kiedys tez skskalam sporo, zawsze uwazalam ze mam za chude uda w stosunki do lydki, bo mam gruba. Teraz wszystko sie zmienilo bo oczywiscie jak przytylam to udo poszlo jak szalone!
a moze by tak wrocic do skakania, zawsze cos sie spali. Nie koniecznie na udzie mi zalezy ale dobre i to

"Podroz tysiaca mil zaczyna sie jednym malym krokiem"
GobE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 20:04   #667
manieczka907
Przyczajenie

jestem z wami...
aktualnie 72... a chce jakies 60 wazyc...
ale najsmieszniejsze z tego wszystkiego jest to, ze cwiecze i tyje, a jaem praktycznie tyle samo... jak to wytlumaczyc??
co tydzien bede tu wklejac wage, oki??

Gobe...
skakanka to dobra rzecz jest... wszystkie miesnie pracuja.. ajednoczesnie takie dziecinne proste to cwiczenie i przyjemne, nie ma co..
czy ktoras z Was ma moze rowerek stacjonarny u siebie??

Yurichika:
matkoooooo... 8kg w dwa tygodnie?? jak to zrobilas??
mialas jakies wspomagacze??
GRATULUJE!!!

Edytowane przez italiaanka
Czas edycji: 2007-11-17 o 07:21 Powód: Post pod postem - proszę używać "edycji" oraz opcji multicytowania!
manieczka907 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 20:22   #668
_Ana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
obok kliczka 'cytuj' masz 'wielocytuj' :P zaznaczach kogo chcesz cytować

za mną sałatka z dwóch pomidorów i cebuli + przyprawy..
Hehe ja do tej pory zawsze cytowałam pojedynczo, w osobnych oknach i potem sklejałam w jedną wypowiedź
człowiek uczy się ałe życie
Zostawiłam was na chwile i się rozpisałyście - także jednak nie zacytuję tu większości a bardzo mi sie podoba kierunek rozumowania na forum .

Cytat:
Napisane przez SillyNat Pokaż wiadomość
A jak Ci idzie _Ana_? Ile już straciłaś?
no więc właśnie ja wcale nie straciłam dużo =jakieś 3 może 4kg (ważyłam sie tydzień temu przed okresem sobie teraz odpuszczam)
a jestem tu już szósty tydzień.
Tylko to że ja mogę sie rozpisywać "w dobrych radach" niekoniecznie znaczy że sama się od nich stosuje tzn nie oszukujmy sie mam dosyć często "grzeszne dni" ćwiczę też w kratkę biorąc to pod uwagę to i tak dobry wynik.
Nie meczę sie na tej diecie,zmieniam nawyki żywieniowe i ćwiczę silną wolę; Ogólnie odchudzam sie "lekko i przyjemnie" takie mam odczucia bo mimo grzeszków są efekty - i nawet jeśli nie spada dużo wagi to - widzę po ciuchach i wskaźniku tbf (mam wagę z pomiarem) - spada mi właśnie tkanka tłuszczowa a nie woda czy mięśnie wiec bomba
I teraz myślę gdybym była bardziej wytrwała planowo 1kg tygodniowo - mogło by być już 6 za mną, a tak mimo wszytko jest mniej, ale ważne że do dołu i to daj mi się i zapał żeby być coraz bardziej konsekwentną ..
początkowo przestraszyła mnie perspektyw tej powolności ale cóż gdybym nie zaczęła te sześc tygodni temu - to może tydzień wytrwałabym na jakiejś głodówkowej diecie spadły by 2,3 kg a przez następne 5 tyg. nadrobiłabym te kg z nawiązka - jak zwykle..

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
I ja dziś postanowiłam zacząć walczyć ze swoim tłuszczem ;/ od lutego tego roku przytyłam 12 kg strasznie się zapuściłam i dopiero teraz zrozumiałam jak mi z tym jest źle... zaczynam popadać w kompleks i łapać doła. Obecnie ważę 64kg przy wzroście 169cm jestem gruba - wyglądam jak klocek... totalna porażka. a najgorzej że nie mam mocnej woli, od prawie roku nie potrafię się opanować jeśli chodzi o słodycze itp. Ale od dziś chcę się po starać. Wam się udaje, więc mam nadzieję, że mi też... Trzymajcie kciuki!.
Cytat:
Napisane przez manieczka907 Pokaż wiadomość
jestem z wami...
aktualnie 72... a chce jakies 60 wazyc...
ale najsmieszniejsze z tego wszystkiego jest to, ze cwiecze i tyje, a jaem praktycznie tyle samo... jak to wytlumaczyc??
co tydzien bede tu wklejac wage, oki??
witam i 3mam kciuki
_Ana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 20:57   #669
Yurichika
Rozeznanie

GG do Yurichika
Dot.: przyłącz się, min. 10 kg w dół- to wątek dla Ciebie

kochana, to byly 2 miechy, albo źle przeczytalas albo ja źle napisalam
Stary 2007-11-16, 21:25   #670
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_
Red face Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie

mogę powiedzieć, że pierwszy dzień mam praktycznie za sobą. Ze słodyczy to była w sumie 1 szklanka coca-coli [to jest niestety mój nałóg którego nie umiem się pozbyć], więc mogę powiedzieć, że jakoś udało mi się dzielnie wytrzymać. Nie wiem jak będzie dalej...

A Was to normalnie podziwiam i zazdroszczę, że już macie te parę kilogramów mniej.
Gratuluję

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11

Stary 2007-11-16, 22:37   #671
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Ana Pokaż wiadomość
Hehe ja do tej pory zawsze cytowałam pojedynczo, w osobnych oknach i potem sklejałam w jedną wypowiedź
człowiek uczy się ałe życie
Zostawiłam was na chwile i się rozpisałyście - także jednak nie zacytuję tu większości a bardzo mi sie podoba kierunek rozumowania na forum .

no więc właśnie ja wcale nie straciłam dużo =jakieś 3 może 4kg (ważyłam sie tydzień temu przed okresem sobie teraz odpuszczam)
a jestem tu już szósty tydzień.
Tylko to że ja mogę sie rozpisywać "w dobrych radach" niekoniecznie znaczy że sama się od nich stosuje tzn nie oszukujmy sie mam dosyć często "grzeszne dni" ćwiczę też w kratkę biorąc to pod uwagę to i tak dobry wynik.
Nie meczę sie na tej diecie,zmieniam nawyki żywieniowe i ćwiczę silną wolę; Ogólnie odchudzam sie "lekko i przyjemnie" takie mam odczucia bo mimo grzeszków są efekty - i nawet jeśli nie spada dużo wagi to - widzę po ciuchach i wskaźniku tbf (mam wagę z pomiarem) - spada mi właśnie tkanka tłuszczowa a nie woda czy mięśnie wiec bomba
I teraz myślę gdybym była bardziej wytrwała planowo 1kg tygodniowo - mogło by być już 6 za mną, a tak mimo wszytko jest mniej, ale ważne że do dołu i to daj mi się i zapał żeby być coraz bardziej konsekwentną ..
początkowo przestraszyła mnie perspektyw tej powolności ale cóż gdybym nie zaczęła te sześc tygodni temu - to może tydzień wytrwałabym na jakiejś głodówkowej diecie spadły by 2,3 kg a przez następne 5 tyg. nadrobiłabym te kg z nawiązka - jak zwykle..

witam i 3mam kciuki

Ana- dokładnie masz rację, lepiej jeść i spalać powoli niż być na głodówkoej diecie. sama wiem po sobie, byłam na takiej, schudłam 9kg, a nadrobiłam 11... Ja dzisiaj nie zgrzeszyłam, 5posiłków jest dla mnie super, bo nie mam czasu, żeby podjadać A poza tym, nie chce mi się, także grzeszne dni mam nadzieję, że się nie zdarzą, chociaż jak jadłam 3 to grzeszki zdarzały mi się często. Dzisiaj tylko wypiłam cały litr soku pomarańczowo-marchewkowego, sporo kalorii, ale chociaż zdrowo A to tylko dlatego, że mama kupiła i aż się prosił Batona oddałam bratu. Mam tylko nadzieję, że nie przytyje przez te 5 posiłków... Bo jak jadłam 3... ale jem małe porcje także myślę, że okey.

Witam nowe koleżanki i życzę powodzenia

Stary 2007-11-17, 01:49   #672
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

aaa zjadłam fryki, kanapeczki z białego chleba i piłam słodkie soki. i trochę wódki.

połowinki miałam, więc wybaczycie?
Stary 2007-11-17, 08:35   #673
manieczka907
Przyczajenie

eeeee... polowinki... super sprawa... mam nadzieje, ze sie udaly...

dzis weszlam na wage i sie zalamalam normalnie... 71,8 : (
manieczka907 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-17, 10:52   #674
Yurichika
Rozeznanie

GG do Yurichika

ja też nie mam sprzyjających dni. na wadze 66,3kg
Stary 2007-11-17, 10:55   #675
KOKAINA
Zadomowienie

Cytat:
aaa zjadłam fryki, kanapeczki z białego chleba i piłam słodkie soki. i trochę wódki.

Wybaczamy,wybaczamy...Ale czemu tak krótko byłaś na tych połowinkach Do północy tylko?
Stary 2007-11-17, 12:25   #676
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

jak połowinki to połowinki i tak się wytańczyło to co nie zdrowe ;]] ja swoje miałam też całkiem niedawno i było ekstra

a dziś ja już po sprzątaniu, a to czasem lepsze od ćwiczeń ;]

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11

Stary 2007-11-17, 13:28   #677
Provocateur
Rozeznanie

Wlazłam dziś na wagę, chociaż miałam dopiero w poniedziałek, bylo prawie 81 a teraz jest 78,9, cieszę się zaraz jadę do supermarketu i kupie jakieś serki weijskie, kefiry,bo w domu juz prawie nie mam cos jeśc pozdrawiam i trzymam kciuki za NAs
Provocateur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-17, 13:34   #678
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Provocateur Pokaż wiadomość
Wlazłam dziś na wagę, chociaż miałam dopiero w poniedziałek, bylo prawie 81 a teraz jest 78,9, cieszę się zaraz jadę do supermarketu i kupie jakieś serki weijskie, kefiry,bo w domu juz prawie nie mam cos jeśc pozdrawiam i trzymam kciuki za NAs

Super, gratuluję

U mnie też raczej nie ma sprzyjających dni Nawet na wagę nie wchodzę, z tym gipsem to pewnie z 5kg więcej waże, heh Już tylko myślę o tym powrocie na treningi:P:P

Uh, koleżanki jakiś ospały dzień mam dzisiaj:P

Pozdrawiam i

Stary 2007-11-17, 14:02   #679
SillyNat
Raczkowanie

GG do SillyNat

Uuu, dwa dnie super... a wczoraj wybrałam się do kina, i był i popcorn, i migdały w białej czekoladzie z cynamonem (swoją drogą są boskie!), a dziś mi też nie najlepiej idzie. Ehh.

Ale trzeba wziąć się w garść i brać do skutku! Ważne, żeby tych lepszych dni było więcej niż tych grzesznych
Jak narazie nie spadł pierwszy śnieg, ale trzeba rzucić jak najwięcej zanim przyjdzie wiosna, żeby potem nie było marudzenia, no nie Dziewczyny?

Na wiosnę, jak te poczwarki, zrzucimy z siebie "kokonik" i wyfrunie piękny motyl
Ale mnie na przenośnie wzięło

P.S. WIELKA prośba do Was! Gdybyście zauważyły, że przed dłuższy czas mnie tu nie ma, proszę, piszcie do mnie na PW i przywołajcie do porządku! Bo pewnie będę się obiadać
To tak na wszelki wypadek, narazie nie planuję takich dłuższych "wypadów" z wątku

- 9 kg
SillyNat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-17, 15:46   #680
_Ana
Raczkowanie

Cytat:

Jeśli wytańczone to wybaczamy

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
jak połowinki to połowinki i tak się wytańczyło to co nie zdrowe ;]] ja swoje miałam też całkiem niedawno i było ekstra

a dziś ja już po sprzątaniu, a to czasem lepsze od ćwiczeń ;]
nom u mnie podobnie - pracowita sobota od rana sprzątanie - gotowanie, ale właśnie skończyłam, wszystko schnie a ja się w końcu lenię i czekam aż sie obiadek sie upiecze

Cytat:
Napisane przez Provocateur Pokaż wiadomość
gratuluję
Cytat:
Napisane przez Olga:P Pokaż wiadomość
Super, gratuluję

U mnie też raczej nie ma sprzyjających dni Nawet na wagę nie wchodzę, z tym gipsem to pewnie z 5kg więcej waże, heh Już tylko myślę o tym powrocie na treningi:P:P

Uh, koleżanki jakiś ospały dzień mam dzisiaj:P

Pozdrawiam i
Już nie długo się ruszysz..

Cytat:
Uuu, dwa dnie super... a wczoraj wybrałam się do kina, i był i popcorn, i migdały w białej czekoladzie z cynamonem (swoją drogą są boskie!), a dziś mi też nie najlepiej idzie. Ehh.
(..)
Na wiosnę, jak te poczwarki, zrzucimy z siebie "kokonik" i wyfrunie piękny motyl
migdały w białej czekoladzie z cynamonem nie jadłam jeszcze, ale jak to brzmi..
będziesz miała nas dość na tym PW - jak mobilizacja to nie ma odwrotu
Super przenośnia, na wiosnę same motylki tu będa o!

U mnie dziś:
ś:jajecznica: 1 jajo z białym serkiem, pomidorkiem i cebulką
dś:takie samo ale inaczej przyprawione, nie ma z czego kombinować - pustki w lodówce

o:pieczona panga z sałata z pomidorem, oliwkami, cebulką i sosem vinegree z oliwą z o.

no tak a popołudniu mecz i spotkam sie z przyjaciółmi
pewnie będą jakieś %.. i jakieś przekąski
proszę już o lanie

pozdrawiam wszystkie poczwarki i gąsienice
_Ana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-17, 16:25   #681
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Ana Pokaż wiadomość

no tak a popołudniu mecz i spotkam sie z przyjaciółmi
pewnie będą jakieś %.. i jakieś przekąski
proszę już o lanie

pozdrawiam wszystkie poczwarki i gąsienice

Postaraj się bez przekąsek Albo jakąś jedną malutką Chyba nie chcesz, żebyśmy Cię bardzo lały? Procenty... hmm raz na jakiś czas wkońcu można Alkohol jest dla ludzi:P A swoją drogę z tymi motylkami to dobry pomysł

Ja zaraz będę wcinać jogurt owocowy z otrębami mniam:P

Stary 2007-11-17, 17:24   #682
KOKAINA
Zadomowienie

Cytat:
Jak narazie nie spadł pierwszy śnieg, ale trzeba rzucić jak najwięcej zanim przyjdzie wiosna, żeby potem nie było marudzenia, no nie Dziewczyny?
O, cudownie cieplutko mi się zrobiło jak wspomniałaś o wiośnie Dziekuje

Cytat:
Ale mnie na przenośnie wzięło
Nie wiem jak Wy, ale ja tam już się mam za motyla...troche przyciężkiego
Stary 2007-11-17, 18:33   #683
yamiss
Zadomowienie

GG do yamiss

też jestem motylem, tylko mam problem z lataniem, bo mi brzuch zwisa pewnie dlatego, że właśnie wypiłam litr coli (ale light!)
no co ja poradze, że jestem zależniona od coli.......

you know you love me .. xoxo.
yamiss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-17, 18:44   #684
Yurichika
Rozeznanie

GG do Yurichika

*uzależniona
ale nie martw się ten problem ma więcej ludzi niż my
Stary 2007-11-17, 18:45   #685
Yurichika
Rozeznanie

GG do Yurichika

*uzależniona
ale nie martw się ten problem ma więcej ludzi niż myslisz
Stary 2007-11-17, 18:46   #686
Yurichika
Rozeznanie

GG do Yurichika

*uzależniona
ale nie martw się ten problem ma więcej ludzi niż myslisz
Stary 2007-11-17, 20:03   #687
MistressBelial
Raczkowanie

Hmm, wszsytko było dobrze do czasu, gdy nie zaczeły sie pewne problemy>Podłamałam sie i znów wróciły napady , i tak jak schudłam 2 kg tak mi przybylo z powrotem Jednak zaczynam od nowa , loicze na wawsze wsparcie - na mnie mozecie liczyc
MistressBelial jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-17, 21:04   #688
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KOKAINA Pokaż wiadomość
Wybaczamy,wybaczamy...Ale czemu tak krótko byłaś na tych połowinkach Do północy tylko?
siedziałam do pierwszej. trwało do drugiej. urwałam się wcześniej, gdyż musiałam wstać o 5 bo byłam na jeździe w Kaliszu (miasto, w którym egzamin będę zdawać, bo ja to z małego miasteczka jestem)

ale jak wróciłam i padłam na łóżko to 5 godzin spałam
Stary 2007-11-17, 22:07   #689
gumowakaczuszka
Przyczajenie

ok to ja też się przyłacze :P Ale dopiero od poniedzałku, bo jutro niedziela i niedzielny obiadek a trzeba zaszalec przed dietą ;]. Chciałabym:

* schudnać chociaż do tych 60 [ dalej już nawet nie marzę ]
* poprawić wygląd brzucha, ud ...
* poprawić swoją samoocenę
* skończyć z paleniem :P [ w sumie to do odchudzania się nie zalicza, ale moze się uda :P ]
* i duzo... duzo innych rzeczy :P

A dieta hmmm.. ogólnie ograniczam słodycze i węglowodany. Zastanawiam sie nad SB albo Kapuścianą...

Mam zamiar pić conajmniej 2 litry niagazowanej wody dziennie oraz herbatki wspomagające - zielona, czerwona, system slim figura..

Mam nadzieje, że mi się uda.... Wieżę w to !...

Trzymam kciuki za wszystkie odchudzające się ;]

Dziewczyny damy radę... Prawda?!

Dzień bez słodyczy 1/20 [ jak narazie :P ]

dzień bez papierosa 1/30 [ jak narazie :P ]
gumowakaczuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-17, 22:27   #690
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Napisane przez yamiss Pokaż wiadomość
też jestem motylem, tylko mam problem z lataniem, bo mi brzuch zwisa pewnie dlatego, że właśnie wypiłam litr coli (ale light!)
no co ja poradze, że jestem zależniona od coli.......
ja niestety mam ten sam problem ;/ minimum 0,5 litra coli [i to nie koniecznie light ] muszę sobie dostarczyć codziennie, bo inaczej czuję, że czegoś mi brak. Na prawdę... Teraz staram się ograniczać do szklanki, dziś mi się udało. Co będzie dalej się okarze.

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości