Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-10, 16:26   #661
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Bu!

Film świetny,naprawdę świetny! polecam.Moja koleżanka umówiła się z chłopakiem w SCC jak go zobaczyłyśmy,porażka po prostu! od razu wymyśliłam,że musimy się już zbierać.

W ogóle do autobusu weszła taka dziewczyna miała może z hm 19lat(?) i zajęła miejsce dla siebie i mamy,jej mama poszła kasować bilety i na to miejsce chciała usiąść taka kobieta,jednak ta dziewczyna poinformowała ową kobietą o tym iż to miejsce jest zajęte dla jej mamy,a Ona na to odpowiedziała,że zajęte to jest na cmentarzu i usiadła po prostu mnie zatkało

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 16:30   #662
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Lolciu świetny powiadasz? : >
Może namowie M. i się wybierzemy ^^

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 16:32   #663
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Lolciu świetny powiadasz? : >
Może namowie M. i się wybierzemy ^^
Nefre,ale muszę Cię zmartwić

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-11-10, 16:34   #664
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

tzn. ?

Stary 2007-11-10, 16:34   #665
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
tzn. ?
Film jest OD 15 lat,czyli zupełnie nie dla Was

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-11-10, 16:35   #666
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Wiedziałam, że jest tam jakiś haczyk ;(
Pooglądane

Stary 2007-11-10, 16:38   #667
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Wiedziałam, że jest tam jakiś haczyk ;(
Pooglądane

Wiesz najgorsze jest to,że pani sprawdza legitymacje,tak to może by Wam uszło koło nosa..eh,ale nie martw się,jeszcze uda Wam się pójść

Tymoteusz
23.11.2014r

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-10, 16:40   #668
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Wiesz najgorsze jest to,że pani sprawdza legitymacje,tak to może by Wam uszło koło nosa..eh,ale nie martw się,jeszcze uda Wam się pójść
Kochaniutka, ja jestem zuo i podrobie legitkę

Uciekam akysz ^^

Stary 2007-11-10, 16:43   #669
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Kochaniutka, ja jestem zuo i podrobie legitkę

Uciekam akysz ^^

Zu co? mam się Ciebie bać najpierw mnie straszysz mafią,teraz jakimś zuo..

Baw się dobrze

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-11-10, 16:49   #670
śnieżka_
Zakorzenienie

Cytat:
Bu!

Film świetny,naprawdę świetny! polecam.Moja koleżanka umówiła się z chłopakiem w SCC jak go zobaczyłyśmy,porażka po prostu! od razu wymyśliłam,że musimy się już zbierać.

W ogóle do autobusu weszła taka dziewczyna miała może z hm 19lat(?) i zajęła miejsce dla siebie i mamy,jej mama poszła kasować bilety i na to miejsce chciała usiąść taka kobieta,jednak ta dziewczyna poinformowała ową kobietą o tym iż to miejsce jest zajęte dla jej mamy,a Ona na to odpowiedziała,że zajęte to jest na cmentarzu i usiadła po prostu mnie zatkało
ludzie mają tupet

Cytat:
Zu co? mam się Ciebie bać najpierw mnie straszysz mafią,teraz jakimś zuo..

zuo jest wszędzie ..

tak się zastanawiam nad nauką . brać się za nią czy nie
oh nie! paznokiec mi sie złamał skleję kropelką ^^
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 18:21   #671
agatka-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
tak się zastanawiam nad nauką . brać się za nią czy nie
no ja powinnam teraz siedziec i ostro ryć, bo weekend mam praktycznie wyciety z życia, jedynie teraz mam chwilę na naukę, ale jestem zbyt zmęczona, chyba w pon pojde na wagary, tylko te zalegle koło, nie widzi mi sie pisać potem 2

a tak poza tym nei dam rady rpzeczytac tego wszystkiego co napisalyscie, le ogolnie chcialam się pochwalić (co by nie zapeszać) ze jest bardzo pozytywnie....
agatka-a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-10, 18:40   #672
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

hej dziewczyny!

wlasnie wrocilam od kuzyna, bylo bardzo fajnie ale jestesmy padnieci. Pogoda do jazdy paskudna i w sumie spedzilismy prawie 4h w drodze.
Wlasnie sie wykpalam i zasiadlam przed TV. Wczoraj zjadlam i wypilam tyle kalorii,ze mam dzis wyrzuty sumienia...wiem,ze raz nie zawsze, ale..

milego wieczorka!
Stary 2007-11-10, 18:45   #673
madame_apple
Zadomowienie

Witajcie
przeczytałam wszystko, ale nie mam tyle czasu zeby ładnie pocytować i poodpowiadać...Zatem:
agatka-a - super, że pozytywnie... Nie zapeszając, cieszę się i zrób sobie wagary, trochę luzu zawsze się przyda
Lolciu - jaka masakra z tym miejscem w busie... niezłe,niezłe...
agness i Ather - cieszę się, że zaczęłyście się znów na plotkowym częściej pojawiać
śnieżko i Ather - taaak macie rację, że lepiej spróbować i potem żałować niż... sprobuję wziąć sobie te słowa de serca
Ather - dużo zmian widzę, też chętnie zobaczyłabym zdjęcie w nowych włoskach fajnie, że cieszysz się jedzeniem. A co do...samców ^^ to ja mam właśnie bardzo podobną sytuację - kilku startuje niby, ale... to nie jest TEN, który mi się wciąż śni, na którym wbrew wszelkim przeciwnościom losu i wbrew temu, że przez niego nie raz płakałam wciąż mi cholernie zależy. Kurde. No, ale może powinnam dać szansę komuś innemu żeby przekonać się, że TEN moj wyidealizowany przez dobre wspomnienia wcale nie jest jedyny na świecie?
asiek - racja, racja, "elitom" (bosz jak to głupio brzmi) trzeba dać szansę. Również niedawno się o tym przekonałam. Tam mogą być naprawdę bardzo wartościowi ludzie i nie należy się uprzedzać
Milkuś, kuruj się biedactwo
agolku - co tam, raz się żyje, spalisz jedzonko na silowni Ważne, że było miło

ech, tom się tak pokrótce rozpisała. Teraz zabieram sę za szykowanie do imprezy, za pół godziny muszę wyjść, a siedzę tu w dresach i bez makijażu :P
Będzie co ma być. Mam tylko nadzieję, że ma być dobrze.

Życzę wszystkim, które się dziś uczą powodzenia w przyswajaniu wiedzy. Wszystkim, które gdzieś wychodzą - dobrej zabawy. Wszystkim, które robią coś jeszcze innego - spokoju i beztroskiego odpoczynku

Buuuzi

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 18:50   #674
śnieżka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatka-a Pokaż wiadomość
no ja powinnam teraz siedziec i ostro ryć, bo weekend mam praktycznie wyciety z życia, jedynie teraz mam chwilę na naukę, ale jestem zbyt zmęczona, chyba w pon pojde na wagary, tylko te zalegle koło, nie widzi mi sie pisać potem 2
jednak postawiłam na nie a jutro znow mi się nie będzie chciało i się nie wyrobię jestem beznadziejna

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!

wlasnie wrocilam od kuzyna, bylo bardzo fajnie ale jestesmy padnieci. Pogoda do jazdy paskudna i w sumie spedzilismy prawie 4h w drodze.
Wlasnie sie wykpalam i zasiadlam przed TV. Wczoraj zjadlam i wypilam tyle kalorii,ze mam dzis wyrzuty sumienia...wiem,ze raz nie zawsze, ale..

milego wieczorka!
no to super nie martw się przez 1razowy odskok nic się nie stanie

Madame udanej zabawy
Stary 2007-11-10, 21:06   #675
agatka-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
agatka-a - super, że pozytywnie... Nie zapeszając, cieszę się i zrób sobie wagary, trochę luzu zawsze się przyda
luzu jest i to aż nadto, bo od tygodnia baluje z 3 dniową przerwą, a te wagary tylko zaleglosci mi narobia, ale zobaczymy jak sie wyrobie o pojde jak nie no to coż...mam czas do jutra do 13
agatka-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 22:10   #676
Mercy
Zadomowienie

Ale naprodukowałyscie, przeczytałam tak pobieznie i przyszłam Wam powiedzic dobranoc, bo nie mam na nic wiecej siłyłozko to jedyne o czym marze

Ale tak po krótce:

Ather miło ze napisałas co tam słychac u Ciebie i oczywiscie ja tez czekam na fotke włosków

Maddame miłej imprezki

Agatka a Tobie daje resztki mojej energii (bo mi juz nie potrzebna dzisiaj)zebys sie tam ładnie nauczyła wszystkiego I ciesze sie ze juz jest lepiej, oby tak dalej

No to ja zmykam.Dobranoc
Stary 2007-11-10, 22:26   #677
asiek14
Zakorzenienie

dobranoc

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 22:35   #678
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Mercy Pokaż wiadomość
Ale naprodukowałyscie, przeczytałam tak pobieznie i przyszłam Wam powiedzic dobranoc, bo nie mam na nic wiecej siłyłozko to jedyne o czym marze

Ale tak po krótce:

Ather miło ze napisałas co tam słychac u Ciebie i oczywiscie ja tez czekam na fotke włosków

Maddame miłej imprezki

Agatka a Tobie daje resztki mojej energii (bo mi juz nie potrzebna dzisiaj)zebys sie tam ładnie nauczyła wszystkiego I ciesze sie ze juz jest lepiej, oby tak dalej

No to ja zmykam.Dobranoc
Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
dobranoc
dobranoc dziewczyny. Ja tez juz zaraz uderzam spac. Jutro mojego TZ-ta imienimy-Marcinus planuje zrobic pierwszy raz w zyciu rogaliki takie robi moja mama bo on je uwielbia...Pojecia nie mam jak je sie robi ale mam nadzieje ze jakos wyjdzie

zdam relacje jutro. Kolorowych snow
Stary 2007-11-10, 22:41   #679
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Wy tu wszytskie śpicie a ja zaczynam buszowanie

Stary 2007-11-10, 23:22   #680
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki wróciłam znaczy właściwie wróciłam ok 16 ale jeszcze z TŻ-tkiem się spotkałam
na imprezie było tak sobie za dużo ludzi i facetów chcących nie wiadomo (a może wiadomo) czego, chociaż osobiście byłam zdecydowanie antypatyczna (jestem wierną dziewczyną ) to im nie przeszkadzało chyba się starzeję powoli już ale z kumpelą sie nagadałyśmy za wszystkie czasy, więc ogólnie cel wyjazdy spełniony

a z TŻ em byłam na zakupach i kupiłam sobie buty (bo śnieg za oknem zmusił mnie do szybszych decyzji w tej sprawie ). Zwykłe oficerki z CCC, ale nawet mi się podobają więc może nie będę marudzić

Milkuś - zdrówka życzę
Lolcia - nie martw się i nie stresuj (łatwo mi mówić bo ja mam spotkanie z "teściami" za sobą, a też umierałam z nerwów, na szczęście było miło ) mam nadzieję ze mama TŻ-a okaże się jednak nieco inna
Ather - strasznie się ciesze żę zobaczyłam Twój elaborat trzymam kciuki w sprawie "samców" i też marzy mi się zobaczenie Twojej fryzurki
Aguś - to wspaniale że już lepiej u Ciebie
Mango - ja dopiero o 6 poszłam dziś spać a Ty już wstałaś
Agatko - jak miło to czytać żę jest pozytywnie u Ciebie trzymam kciuki za naukę
Agolku - super ze wyjazd udany mam nadzieję zę rogaliki Ci wyjdą

spalam jakieś 3 godziny więc nie widzę na oczy muszę iść spać zaraz bo inaczej zasnę z czołem na klawiaturze

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 23:30   #681
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

A ja znowu bezsenna noc ;(
Znowu tyle myśli.
Nie chcę tak! Ehh.. dlaczego.. dlaczego.

Nie marudze już, idę sobie ;(

Stary 2007-11-10, 23:30   #682
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie temat samców w szkole skończył się tym, że kręcę z kumplem z klasy . I zaczynam się coraz bardziej utiwredzać w przekonaniu, że to był chyba duuzy błąd. Tym bardziej, że.. to jest były chłopak kumpeli z ławki Się tak porobiło... Ale ja się tak świetnie z nim dogaduję, uwielbiam spędzac z nim czas, nigdy się z nim nie nudze, jest zabawny, itp, ale.. ma tez prioblemy, których ja nie potrafię zaakceptowac, a żeby ich nie było to on musi chcieć to zmienić, a na to się nie zanosi. Głupio czuję się w stosunku do kumpeli, ale ona wie o nas, o tej całej sytuacji i .. nic Dalej normalnie rozmawiamy itd, itp, a mi jest jakoś tak dziwnie :/

Tez chcę widzieć Michaela na zywo

Zakupy.. ahhh, tez się przekonałam, ale mnie ogarnął szął na zapachy i bluzki, swetry. Szczerze, nie chcę się chwalić czy coś, ale w szafce już mi się nie mieści. To chyba znak, aby przystopowac. A co najlepsze - buszuje po lumpach i takie ciuchy za takie ceny - ahh Ostatnio kupiłam torebkę za.. 2,50 zł Ale jest taka megasna, że ojeju, strasznie mi się podoba i co najwazniejsze - w moim mieście NIKT takiej nie ma

Moge prosic o zdjęcie we włoskach?

U dentysty dasz radę, a co do matuli - domyslam się o co chodzi...

Miłego dnia
Nefre - najważniejsze abyś się czuła przy nim dobrze i abyście się dogadywali
Co do zakupów - ja za kazdym razem jak wracam z czymś nowym wmawiam sobie 'czas przystopować' - nie skutkuje...

U dentysty przeżyłam, gdyż nie usiadłam na fotelu. Pojechałam z mamą i jej TŻ'em. Agentka trzymała TŻ'a ok. 40 min. Następna miała być mama, ale przyszła jakaś inna pacjentka i nasza dentystka wzięła ją najpierw "Pani Agatko, prosze proszę, to zajmie chwilkę" - no to ta nowa poszła. A mojej mamie się ciśnienie podniosło, trzasnęła drzwiami i wyszła. Nienawidzi takiego traktowania Tym oto sposobem nie byłam u dentysty (i tak bywam tam stanowczo za często bo co dwa tyg, teraz będe musiała zmienić na innego).

A ten 'Michael' - ciągle zaprząta mi myśli

Cytat:
jesli chodzi o taniec to hip hop dance, dance hall itd.

harakiri to ja popełnie na moich olimpiadach... jak mi sie nie chce uczyć
"ucz się ucz... "

A co do tańców - ja preferuję tylko orientalne uwielbiam zmysłowośc i kobiecość, kocie ruchy i te sprawy.

Cytat:
Hmm nasuwa mi się tutaj myśl 'dlaczego kochają nas ci, których miłość nie jest nam potrzebna ..' ale może akurat któryś stanie sie właśnie tym?
nie... nie stanie się. Zawsze będzie 'inny'...

Cytat:
Napisane przez diamentowa Pokaż wiadomość
Dzisiaj trzeci dzień terapii hormonalnej, trochę spuchnięta jestem ale walić... oby okres wrócił...
trzymam kciuki daj znać jak coś się zmieni.

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Co do tych facetów ... ech,mam nadzieję,że w końcu znajdzie się TEN Choć nie ma się co spieszyć
ale ja już go znalazłam, tylko nie wiem czy on wie, że 'powinien' zagadać do mnie
Ostatnio posłał mi zabójczy usmiech przelotem i myslałam, że się rozpłynę

Cytat:
Napisane przez agatka-a Pokaż wiadomość
chcialam się pochwalić (co by nie zapeszać) ze jest bardzo pozytywnie....

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
Ather - dużo zmian widzę, też chętnie zobaczyłabym zdjęcie w nowych włoskach fajnie, że cieszysz się jedzeniem. A co do...samców ^^ to ja mam właśnie bardzo podobną sytuację - kilku startuje niby, ale... to nie jest TEN, który mi się wciąż śni, na którym wbrew wszelkim przeciwnościom losu i wbrew temu, że przez niego nie raz płakałam wciąż mi cholernie zależy. Kurde. No, ale może powinnam dać szansę komuś innemu żeby przekonać się, że TEN moj wyidealizowany przez dobre wspomnienia wcale nie jest jedyny na świecie?
ja nawet jakbym chciała to nie potrafię jeszcze nie teraz.

Hm... wrzucę niedługo zdjęcie tych moich kłaków, jak tylko zrobię w świetle dziennym.
Pół dnia poza domem, jestem taaaka zmęczona
A na dodatek zaczęłam oglądać pewne Anime... wkręciłam się jak dziecko.

W poniedziałek jadę (Agness nie bij! wiem że obiecałam!) zrobic sobie kolczyka (boże, który to już ?) ... w brwi. Od lat się przymierzałam do tego aż się zdecydowałam i uzyskałam oficjalną 'zgodę' matuli, a raczej "jak sobie zrobisz to Cię wyrzucę z domu, przysięgam" to oznaczało "tak" =^^=

Dobranoc kociaki

Edit: Nefre Co się dzieje kochana ?
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-11, 05:36   #683
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Rano się nie śpi!
Szkoda dnia;p
Jak wstaniecie to będę w trakcie gotowania obiadu Ładnie to tak?;p

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-11, 07:26   #684
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Rano się nie śpi!
Szkoda dnia;p

dobra jesteś

A ja już zdązyłam masę rzeczy zrobić i dopiero znalazłam chwilkę by usiąść, uff.
Pierwszy taki luźny weekend od miesiąca, gdzie nie muszę siedzieć nad książkami.
Bo ostatnio tydzień w tydzień, dzień w dzień musiałam się uczyć do jakiejś kartkówki/sprawdzianu. Doby mi nie wystarczało

A przy okazji - konnichi wa
Stary 2007-11-11, 07:45   #685
śnieżka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
dobranoc dziewczyny. Ja tez juz zaraz uderzam spac. Jutro mojego TZ-ta imienimy-Marcinus planuje zrobic pierwszy raz w zyciu rogaliki takie robi moja mama bo on je uwielbia...Pojecia nie mam jak je sie robi ale mam nadzieje ze jakos wyjdzie

zdam relacje jutro. Kolorowych snow
udanych rogalików ..
i wszystkiego dobrego dla TŻta

Cytat:
A ja znowu bezsenna noc ;(
Znowu tyle myśli.
Nie chcę tak! Ehh.. dlaczego.. dlaczego.

Nie marudze już, idę sobie ;(
ej ej .. co się dzieje?

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość

U dentysty przeżyłam, gdyż nie usiadłam na fotelu. Pojechałam z mamą i jej TŻ'em. Agentka trzymała TŻ'a ok. 40 min. Następna miała być mama, ale przyszła jakaś inna pacjentka i nasza dentystka wzięła ją najpierw "Pani Agatko, prosze proszę, to zajmie chwilkę" - no to ta nowa poszła. A mojej mamie się ciśnienie podniosło, trzasnęła drzwiami i wyszła. Nienawidzi takiego traktowania Tym oto sposobem nie byłam u dentysty (i tak bywam tam stanowczo za często bo co dwa tyg, teraz będe musiała zmienić na innego).

pff .. czyli straciła 3 klientów na przyszłość jej strata

nie... nie stanie się. Zawsze będzie 'inny'...

eh

W poniedziałek jadę (Agness nie bij! wiem że obiecałam!) zrobic sobie kolczyka (boże, który to już ?) ... w brwi. Od lat się przymierzałam do tego aż się zdecydowałam i uzyskałam oficjalną 'zgodę' matuli, a raczej "jak sobie zrobisz to Cię wyrzucę z domu, przysięgam" to oznaczało "tak" =^^=
heh jak Ci się to podoba to czemu nie

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Rano się nie śpi!
Szkoda dnia;p
oj Mango Mango szkoda by mi było nie spać

Cytat:

Pierwszy taki luźny weekend od miesiąca, gdzie nie muszę siedzieć nad książkami.
Bo ostatnio tydzień w tydzień, dzień w dzień musiałam się uczyć do jakiejś kartkówki/sprawdzianu. Doby mi nie wystarczało
taaak.. ja się 'zaraz' biorę za nauke chemii fizy i biologii - sama radość i chyba rezygnuje z dzisiejszych zakupów bo sie nie wyrobie

miłego dnia
Stary 2007-11-11, 08:00   #686
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
i chyba rezygnuje z dzisiejszych zakupów bo sie nie wyrobie

miłego dnia
dziś 11.11
wszystko zamknięte.
Stary 2007-11-11, 08:18   #687
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Dopiero wstałam

Mam problem z 'przyszłym" TZ-em. On jest taki niezdecydowany, że głowa boli. Widże, że dalej mysli o byłej. Nie lubię czegoś takiego. Ja wolę miec pewny grunt pod nogami. Eh.

Idę coś wszamać, bo co ..

Miłego dnia...

Stary 2007-11-11, 08:46   #688
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:

"ucz się ucz... "

A co do tańców - ja preferuję tylko orientalne uwielbiam zmysłowośc i kobiecość, kocie ruchy i te sprawy.

Dobranoc kociaki
ja na hh żeby się wyszaleć ale tańce orientalne też coś w sobie mają
jakie to anime?
a za kolczyka trzymam żeby wszystko poszło zgodnie z planem

Cytat:

dobra jesteś

A ja już zdązyłam masę rzeczy zrobić i dopiero znalazłam chwilkę by usiąść, uff.

ja dzisiaj jak już wrocę z kościoła musze sie uczyć: biologii, geografii, chemii, historii i na polski czytać lektury. do tego zadanie domowe jeszcze
chyba siostra dzisiaj obiad zrobi

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-11, 08:57   #689
Ather
Zakorzenienie

Cytat:

jakie to anime?
a za kolczyka trzymam żeby wszystko poszło zgodnie z planem
nawet nie pytaj

A co do kolczyka - już się nie mogę doczekać. Jednak mam maleńkie obawy, sporo się naczytałam, że jak trafi się na nerw to powieka i tak jakby łuk brwiowy 'opada'...
Ale raz się żyje.

Mam tylko dylemat w której brwi. I chyba padnie na lewą, tylko muszę zacząć czesać grzywkę na drugą stronę, żeby nie przysłaniała go
Stary 2007-11-11, 09:26   #690
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:

dobra jesteś

Cytat:
taaak.. ja się 'zaraz' biorę za nauke chemii fizy i biologii - sama radość i chyba rezygnuje z dzisiejszych zakupów bo sie nie wyrobie

miłego dnia
Widzę że nie tylko ja będę mieć dzisiaj "naukowy" dzień...czeka mnie spr z biologii z...przemian metabolizmu Czuję się zobowiązana do nauczenia się tego

Cytat:
dziś 11.11
wszystko zamknięte.
Dobrze że mi przypomniałaś, zupełnie zapomniałam o dzisiejszym święcie

Cytat:
nawet nie pytaj

A co do kolczyka - już się nie mogę doczekać. Jednak mam maleńkie obawy, sporo się naczytałam, że jak trafi się na nerw to powieka i tak jakby łuk brwiowy 'opada'...
Ale raz się żyje.

Mam tylko dylemat w której brwi. I chyba padnie na lewą, tylko muszę zacząć czesać grzywkę na drugą stronę, żeby nie przysłaniała go
Trzymam kciuki żeby wszystko się udało i żeby efekt był olśniewajacy Też chciałam sobie przebić brew, ale niesety moje liceum tego zakazuje...ehh

30.37.45
75.74.50
Nikaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości