![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
eh no i nie poszłam spać bo już się położyłam - a tu koleżanka zadzwoniła
![]() wynagrodziłam sobie budyniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Weeeekend! Jeszcze nie mogę w to uwierzyć ![]() Dzisiaj miałam sprawdzian z biologii,wszystko ściągnęłam ![]() ![]() ![]() W niedzielę jadę do Tż-ta poznać jego rodziców ![]() ![]() Szczególnie,że mama Tż-eta jest niezbyt przyjemna dla otoczenia(czyt.bardzo wymagająca i trochę wiedźmowata-[olaboga,dobrze że tego nie widzi ![]() Jeżeli któraś z Was ogląda na wspólnej i widziała mamę Flipa[chłopaka Marty] to macie ją -wypisz,wymaluj ![]()
![]() |
#633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weekend oo tak ;] Dzisiaj pełen luz, zaraz mam jazdy i znowu jeżdżenie do 20 ![]() ![]() Apel dzisiaj miałam, pieknie wiersz powiedziałam i gites ![]() ![]() Kochane miłego weekendu Wam życzę. Żebyście wypoczęły tak oh ah ![]() Milko - wracaj do zdrowia ![]() Lecę powojowac na ulicy ; )
![]() |
#634 |
Wtajemniczenie
|
Milkuś - dużo dużo zdrówka
![]() Lolcia - bedzie dobrze ![]()
#635 |
Zakorzenienie
|
halo! Halo? Puk, puk? Czy ktoś mnie jeszcze pamięta? Przeprowadziłam się i nie ma jeszcze netu w nowym mieszkanku...
![]() U mnie ok, pozdrowienia dla wszystkich! |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
Witam.
![]() U mnie dziś trochę lepiej niż wczoraj. Na szczęście. Tylko ta pogoda mnie dobija niestety. Muszę się pozbierać i nie przejmować byle głupotami,bo nie warto. Ciekawe,jak to wyjdzie w praktyce. Jutro spędzę babski dzień i noc w miłym towarzystwie,no a w niedzielę w końcu zobaczę się z TŻ-tem. ![]() LoLcia - To,jak się uczeszesz,umalujesz i ubierzesz nie jest najważniejsze. Najważniejsze,żebyś była sobą. Wtedy na pewno zyskasz w oczach rodziców TŻ-ta. Milkuś - Zdrówka życzę ![]() Mam nadzieję,że reszta zdołowanych kobietek już ma lepsze humorki. Ściskam Was wszystkie kochane ![]() Miłego wieczoru ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
<dziewczyna spusciła głowę, splotła za plecami dłonie i zaczęła rysować na ziemi wyimaginowane koła czubkiem buta>
Powrót córki marnotrawnej xD |
![]() ![]() |
![]() |
#638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#639 | ||||||||||
Zadomowienie
|
ahoj
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() haha jakbym swoje podejście widziała ![]() Cytat:
![]() Milkuś, kuruj się ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i co, powojowałaś na całego? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie masakra zmęczeniowa, śpię na stojąco ![]() ![]() Gorzej, że zamierza się na nią wybrać również pewien osobnik no i nie wiem czy się z tego cieszyć czy wręcz przeciwnie... ![]() EDIT: musiałam pousuwać emotki
![]() |
#640 | |
Zakorzenienie
|
no co ?
![]() Cytat:
![]() A u mnie... coś mi się wydaje że esej powstanie dopiero w nocy, w przypływie natchnienia... :x (kogo ja oszukuje ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 | |
Zadomowienie
|
nooo nieee
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() <czeka na esej.... ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dziewczyny dzięki za życzenia powrotu do zdrowia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lolciu trzymam kciuki, że rodzinny obiadek zakończy się całkowitym sukcesem ![]() ![]() Madame_apple ja też kocham ... pomidory ![]() ![]() Rosalyn pamiętamy, pamiętamy i na podłączenie neta w nowym mieszkanku z utęsknieniem czekamy ![]() Witaj Ather ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#643 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() lepiej ale jeszcze nie idealnie ![]() Cytat:
![]() ![]() wyżyłam się troszke na tańcach i już jest lepiej ![]() cały weekend od rana do wieczora będę wkuwać historię i inne przedmity na olipiady. od czasu do czasu przyjdę napisac że zyję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale mam nadzieję, że wszystko potoczy się po Twojej myśli ![]() Cytat:
![]() Kuruj się Milkuś ![]() Ech, ponad godzinę w poczekalni ? Nie ma to jak polska służba zdrowia. n/c a wystarczy popatrzeć na Niemcy, tam z reguły nie ma takich akcji, wszystko sprawnie, w miłej atmosferze... szybciutko. Niedoczekanie (w PL) Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#645 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurczę mam takie głupie zadanie z technologii gastron. nie chcę mi się szukać jak przebiega proces utwardzania tłuszczów i jakimi właściwościami charakteryzują się tłuszcze,bezsensu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Musiałam się wyżalić,taki dzień ![]() Jutro z rana jadę z koleżanką do SCC,a później idziemy do kina na hm.. 'Nigdy nie będę Twoja' chyba tak [ ![]()
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
kochane no co jest?
![]() ![]() Sama sobie się dziwie - sobota, a ja tak wcześnie wstałam. Z Jednej strony dobrze - szybciej posprzatam, na zakupy z mamą zajdę. W sumie to same plusy ![]() I w ogóole to... SNIEG! ![]() Wstaje rano, aptrze a tam biały płaszczyk na trawie, samochodach, itp ![]() ![]() Madame apple - powojowałam na ulicy, ale kilka razy mi nie poszło. Byłam wczoraj wściekła na siebie. Lolciu - serio wyluzuj. Będzie gooood ;] Miłego dnia wszystkim ;*
#647 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Jest cudnie ![]() ![]() żeby tak było codziennie ![]() edit: Nefre ;D Ja tu już byłam od 5:50 ![]()
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
Mango : dobra jestes
![]() Posprzatałam już ![]()
#649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie na odwrót - najpierw free, później nauka (ew. wcale) ![]() Mniaam- czuppa-czups wiśniowy, kocham lizaki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#650 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Baw się dobrze Lolciu ![]() Cytat:
i... nienawidzę zimy ! ![]() Z tym esejem nie wyszło, chyba dam sobie spokój ![]() Ale pokrótce tak streszczę co się u mnie działo przez ten cały czas gdy mnie nie było z Wami. Tak jak często marudzę - mam mało czasu na wszystko, wychodzę rano, wracam o 16, potem nauka i dzień stracony. 3 tygodnie uczyłam się na dwa sprawdziany z historii, ta wiedza mi już bokami wychodzi. Ogólnie to przestałam się już tak przejmować szkołą i ocenami, uznałam że już wystarczy wiecznego stresowania się i załamywaniem gdy coś nie pójdzie. Nie oceny są najważniejsze, nie uda się teraz - będzie lepiej następnym razem. Najważniejsze abym umiała na maturę, a oceny to już najmniejszy problem. Do dopów nie zejdę na pewno ![]() tak na marginesie- Layla waży już 11 kg ![]() Skoro już przy wadze jesteśmy - od końca sierpnia przytyłam 1,5 kg ![]() ![]() Zaczęłam mieć drobne 'problemy' w szkole. Temat: samce. Powiedzmy, że zaczęłam utrzymywać bliskie kontakty ze wspaniałymi ludźmi, którzy są jednocześnie, jakby to powiedzieć... 'częścią elity' ? To smutne ale inaczej nie wiem jak to ująć. W każdej szkole są grupy mniej i bardziej znane. Zawsze uważałam, że w większości należa do nich (tych bardziej znanych) ludzie o ujemnym IQ ![]() ![]() Ale co mi po zainteresowaniu ze strony X facetów z innych klas jak to i tak nie będzie TEN ? Który bym chciała aby był... ![]() ![]() ![]() A skoro mowa o facetach - jakiś czas temu widziałam w autobusie kolesia rodem z Prison Break, kropka w kropkę jak Michael ! ![]() A do szkoły coraz częściej jeżdzę autobusem z facetem cholernie podobnym do Jareda Leto (z tym że w krótkich włosach) ![]() ![]() Jakiś czas temu mój były poprosił mnie abym z nim pojechała na zakupy, chciał sobie kupić kilka rzeczy i pytał czy bym mu nie doradziła... Zgodziłam się (nie wiem dlaczego) i... to był chyba błąd. Przekonałam się tylko że dobrze zrobiłam kończąc to wszystko, jednak po tym spotkaniu on stwierdził że było bardzo miło, etc. z nadzieją na kolejne spotkanie... A tak bardziej przyziemnie - W związku z tym że początek miesiąca, itd. to bardzo często jezdze po sklepach ![]() ![]() Przefarbowałam włosy na aksamitny brąz (już nie mam tych jaśniejszych pasemek) z refleksami... fioletowymi ![]() ![]() Matula nadal jest z nim - kiedyś popełnię harakiri, słowo. ==' A robotnicy się już wynieśli ![]() To by było na tyle, tak pokrótce ![]() Niedługo do dentysty jadę ![]() Miłego dnia Gwiazdeczki ![]() btw. a co do 'zmian' o których pisałam jakiś czas temu - na razie je przemilczę ale pewnie niedługo i tak wszystko wyjdzie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
Ather - to ma nie być esej?
![]() ![]() Tez przez szkołę mam zawalone. Nie dośc, że matura teraz to jeszcze tyle dodomu zadaja, że masakra ;( Także postanowiłam nie przejmowac sie ocenami, bo to nie ma najmniejszego sensu. Kiedyś i tak nikt na to nie będzie patrzył. U mnie temat samców w szkole skończył się tym, że kręcę z kumplem z klasy ![]() ![]() ![]() Tez chcę widzieć Michaela na zywo ![]() Zakupy.. ![]() ![]() ![]() ![]() Moge prosic o zdjęcie we włoskach? ![]() U dentysty dasz radę, a co do matuli - domyslam się o co chodzi... ![]() Miłego dnia ![]()
#652 |
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o taniec to hip hop dance, dance hall itd.
![]() moge uznać twoje "wypracowanie" jako zadośćuczynienie za tyle niebecności ![]() ![]() zdjecie w nowej fryzurce chętnie zobaczę ![]() jared leto... ![]() ![]() a co do tej elity, to bardzo często okazuje się ze to są naprawdę fajni ludzie tylko trzeba im dac szansę a nie skreslać ich od razu ![]() ![]() harakiri to ja popełnie na moich olimpiadach... jak mi sie nie chce uczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do mamy TŻta .. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Popełniamy te same błędy ![]() Cytat:
![]() Co do elity i samców .. Hmm nasuwa mi się tutaj myśl 'dlaczego kochają nas ci, których miłość nie jest nam potrzebna ..' ![]() ![]() Co do autobusu .. może Ty wcale nie mieszkasz w Polsce tylko tak Ci się wydaje ![]() Zdjęcia z nową fryzurką pokaż obowiązkowo ^^ ![]() agrr .. ale się wkurzyłam. Odpisywałam Wam już jakieś 1,5 godziny temu a tu trach i prądu nie ma :| aż się wziełam za porządki w komodzie.. teraz włączyli no i teraz musze skonczyć układać .. a potem cała reszta .. eh ![]() miłej soboty ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#654 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zreszta - jestem pewna ze sie polubicie, wiec nie ma co snuc teorii ![]() Wariatka ![]() ![]()
![]() |
#655 |
Zakorzenienie
|
Oo agness, Ather fajnie was znowu czytać
![]() U mnie lepiej niż ostatnio ![]() ![]() ![]() Dzisiaj trzeci dzień terapii hormonalnej, trochę spuchnięta jestem ale walić... oby okres wrócił... poza tym sobota jak sobota... o żadnej imprezce na razie nic nie wiem ![]() Lolciu tak jak mówią dziewczyny - wystarczy, że będziesz sobą a będzie ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#657 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ather wiele się u Ciebie wydarzyło ostatnio ![]() ![]() ![]() ![]() A ja się czuje jak by mnie samochód przejechał ![]() ![]() Ledwo czytam to co na ekranie kompa mi się wyśświetla, bo mi oczy łzawią ![]() Miłej soboty ![]() Ps. Ather pochwal się fryzurką ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Niedługo idę na ten babski dzień,wieczór,noc obojętnie jak się to nazywa ![]() ![]() Widzę, że Ather się pojawiła ![]() ![]() ![]() Co do tych facetów ... ech,mam nadzieję,że w końcu znajdzie się TEN ![]() ![]() ![]() Milkuś - Biedactwo ![]() Mam nadzieję,że się lepiej poczujesz ![]() Diamentowa - A dziękuję ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję,że będzie dobrze,i że okres wróci ![]() No więc,tyle miałam do napisania ![]() Miłego popołudnia ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
stwierdziłam ze musze odpoczac od wkuwania historii bo mi się wszystko zaczyna mieszać...
![]() biorę się za chemię ![]() ![]() aguś - na pewo babski wiecżór się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Zakorzenienie
|
A ja ide sobie z domu, o!
JUz mam dosyć siedzenia na tyłku przed monitorem ^^ Z kumplem 4 h gadałam na gadu, matko - jak nam tego brakowało ;D Miłej soboty ;*
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.