PoKaŻ bRzUcH!!!!!!!!!! :D II - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-17, 16:55   #661
Saliha
Przyczajenie

Dot.: PoKaŻ bRzUcH!!!!!!!!!! :D II

Jakie ćwiczenia stosujesz że masz takie fajne mięśnie?;D
Stary 2008-02-17, 17:04   #662
monia5006
Przyczajenie

Ćwiczę raz dziennie ok 10 min brzuszki + trochę biegam i tyle Ale w lato uwielbiam pływać. Szczerze to naprawdę jakąś obsesyjną fanatyczką zdrowego stylu życia itp nie jestem. żeby mieć obsesje np. na punkcie ciała i zadręczać sie dietami i ćwiczeniami. Jeśli robisz to co lubisz to lubisz siebie no i twoje ciało tez cię lubi :P
monia5006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 17:06   #663
Hinata1911
Przyczajenie

Nie wiem czy powinnam wstawiać. Jeszcze pracuje nad moim brzuszkiem. Oto on:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Brzusio.JPG (6,8 KB, 373 załadowań)
Hinata1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 17:09   #664
Doma17
Rozeznanie

monia 5006, boski brzuszek

Doma17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 17:14   #665
Saliha
Przyczajenie

Ćwiczę raz dziennie ok 10 min brzuszki + trochę biegam i tyle Ale w lato uwielbiam pływać. Szczerze to naprawdę jakąś obsesyjną fanatyczką zdrowego stylu życia itp nie jestem. żeby mieć obsesje np. na punkcie ciała i zadręczać sie dietami i ćwiczeniami. Jeśli robisz to co lubisz to lubisz siebie no i twoje ciało tez cię lubi :P

Hmmm... no ja też ćwicze 10 minut dziennie,może potrzeba więcej czasu.Biegam jak sie ciepło robi,no a do pływania nikt mnie nie musi zachęcaćNo niestety nie bardzo siebie lubie,może powinnam to zmienić...
Stary 2008-02-17, 17:17   #666
monia5006
Przyczajenie

Dziękuję Doma17

No to w takim razie zdradzę jeszcze jeden sekret: mój facet
Dużo się przy takim ćwiczy :P Raz na tydz to tak jakbyś zrobiła z 250 brzuszków)

Edytowane przez pingwin2
Czas edycji: 2008-02-18 o 12:07 Powód: post pod postem
monia5006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 18:00   #667
alorah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Noc(nik) Pokaż wiadomość
A ja muszę przyznać, że twój brzuszek bardziej podobał mi się w poprzedniej odsłonie Miał ładniejszy kształt. Na dodatek teraz coraz bardziej uwidaczniają się kości biodrowe, a niezbyt apetycznie to wygląda
Jak to niezbyt apetycznie ? Takie wystające wyglądają najlepiej.

Proszę odpisuj u mnie.
alorah jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-17, 20:45   #668
Noc(nik)
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alorah Pokaż wiadomość
Jak to niezbyt apetycznie ? Takie wystające wyglądają najlepiej.
Może odpowiem cytatem z piosenki K. Nosowskiej - Era Retuszera
" O, o, o, ona nie je nic.
Ły, ły, ły, łyka z wdechem tlen.
A, a, a, on kaleczy się, a, a, o, a, o kant miednicy jej. "
Nie widzę nic apetycznego w wystających kościach miedniczych. I nie powiem, że każdy ma inny gust, bo w tym przypadku twój może być w takim razie niepokojący.
Noc(nik) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 20:56   #669
hula_hula
Zakorzenienie

GG do hula_hula

Cytat:
Napisane przez Noc(nik) Pokaż wiadomość
Może odpowiem cytatem z piosenki K. Nosowskiej - Era Retuszera
" O, o, o, ona nie je nic.
Ły, ły, ły, łyka z wdechem tlen.
A, a, a, on kaleczy się, a, a, o, a, o kant miednicy jej. "
Nie widzę nic apetycznego w wystających kościach miedniczych. I nie powiem, że każdy ma inny gust, bo w tym przypadku twój może być w takim razie niepokojący.
Wydaje mi się, że alorah żartowała. Ale może się mylę .
hula_hula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 22:49   #670
Blair
Zadomowienie

GG do Blair

Cytat:
Napisane przez monia5006 Pokaż wiadomość
to też bo przecież gifki to nie to samo.
BOSKI !!!!!
Stary 2008-02-18, 09:09   #671
Kleotka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monia5006 Pokaż wiadomość
No to w takim razie zdradzę jeszcze jeden sekret: mój facet
Dużo się przy takim ćwiczy :P Raz na tydz to tak jakbyś zrobiła z 250 brzuszków)

A jak długo już ćwiczysz?
Kleotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 09:34   #672
Saliha
Przyczajenie

Hmmm... przydałoby sie poćwiczyć z jakimś chłopakiem,nie powiem.Szczególnie jeśli są takie efekty;D
Stary 2008-02-18, 09:37   #673
PriVativ
Zadomowienie

dodaje zdjecia i mowie ze mam kilo wiecej na wadze i poltora cm w udzie wiecej zdjecie zrobilam wczoraj po poludniu dzisiaj nawet aparatu nie ruszam!!! i jak? uda moje sa wielkie co?? ato z wczoraj wiec nie koniecznie musialam wczoraj miec te 54 w udzie moglam miec ciut mniej;/ ehhhhh od dzi intensywnie cwicze znowu!!!!! a masaze odstawiam bo one ujedrniaja mocno i mam twarde uda jak cholera.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P2170001.JPG (46,2 KB, 704 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P2170002.JPG (44,1 KB, 475 załadowań)
Stary 2008-02-18, 09:40   #674
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość
dodaje zdjecia i mowie ze mam kilo wiecej na wadze i poltora cm w udzie wiecej zdjecie zrobilam wczoraj po poludniu dzisiaj nawet aparatu nie ruszam!!! i jak? uda moje sa wielkie co?? ato z wczoraj wiec nie koniecznie musialam wczoraj miec te 54 w udzie moglam miec ciut mniej;/ ehhhhh od dzi intensywnie cwicze znowu!!!!! a masaze odstawiam bo one ujedrniaja mocno i mam twarde uda jak cholera.
Wedlug mnie masz idealna figure i uda tez super. Lepiej sie juz z nich nie odchudzaj bo bedzie to brzydko wygladac. Teraz jest super. Naprawde
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 09:55   #675
Saliha
Przyczajenie

Cytat:

Jestes szczupłutką laską,nie odchudzaj się już więcej!!Naprawde wiem co mówię,bo miałam tak samo,wydawało mi się że nagle strasznie przytyłam a tak nie było,możesz doprowadzić się do choroby a skutki są niemiłe więc nie radzę,pozdrawiam
Stary 2008-02-18, 09:56   #676
Madlen898
Raczkowanie

Zgadzam się z Kasią.

Boże, z Twoich wcześniejszych postów, czytałam, że Twoje uda są TAAAKIE wielkie, że teraz przeżyłam szok. Masz bardzo łądną figurę, jesteś bardzo szczuplutka. I do tego proporcjonalna. Naprawdę. W życou bym nie pomyslała, że masz coś za grube. Jest pięknie. Nie odchudzaj się już, bo będzie nieładnie. A co do wagi - może okres się zbliza, może woda się zatrzymała w ogranizmie.
Stary 2008-02-18, 10:09   #677
nati__xxx
Wtajemniczenie

GG do nati__xxx

Cytat:

Dziewczyno bo dostaniesz
Na prawdę wyglądasz świetnie, wszystkie dziewczyny Ci to mówią. Masz szczuplutkie uda i brzuszek, jak będziesz siedalej odchudzaćto zrobi się z Ciebie wiórek suszony A widzę że zaczynasz się strasznie przejmować cm, a od tego blisko do choroby, wierz mi.
Nie odchudzaj się bardziej bo 1. Uzyskałaś świetną figurę. 2. Uważaj żeby nie wpędzić się w obsesję na punkcie cm.

Pozdrawiam
Stary 2008-02-18, 10:12   #678
Oleńka =)
Rozeznanie

A ja marzę o takim brzuszku Tylko z dietą trochę na opak jestem. Bo czasem potrafię nie jest miesiąc ani grama słodyczy, a czasem odpuszczam totalnie.
Ale karnet na siłownię mam, poniedziałkową motywację równiez, tylko słonka brakuje, żeby biegać.
PriVativ jak długo jesteś na South Beach? Ile udało CI się dzięi tej diecie schudnąć?
Oleńka =) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 10:24   #679
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oleńka =) Pokaż wiadomość
A ja marzę o takim brzuszku Tylko z dietą trochę na opak jestem. Bo czasem potrafię nie jest miesiąc ani grama słodyczy, a czasem odpuszczam totalnie.
Ale karnet na siłownię mam, poniedziałkową motywację równiez, tylko słonka brakuje, żeby biegać.
PriVativ jak długo jesteś na South Beach? Ile udało CI się dzięi tej diecie schudnąć?
ja na diecie SB jestem poraz trzeci nie ukonczylam jej ano razu tzn pierwszej fazy bo jak nie okrs to choroba tak jak teraz. I dlatego od dzis robie podejscie nr 3 i ostatnie. Bez grzechow. Ogolnie za perwszymrazem stracilam 3 kilo w tydzien, potem okres to przybralam i jadlam i dodatkowo przybralam i zzucilam po okresie i potem trzymaam sie wagi i teraz znowu przytylam ,byc moze ze na okres w co watpie. Od dzis zaczynam cwiczyc moze cos da. Wiecie co,ja chyba juz mam pbsesje. Uda w spodniach nie wygladaja tak strasznie jak bez naprawde jak wkleilam ostatnie zdjecie co mowilyscie ze poprzednie bylo ladniejsze to od tamtej pory w tali mam 2 cm wiecej. W ogole od soboty mam wiecej i w tali i w udzie bo w sobote jesczze bylonnorlanie wiec to moze naprawde ta woda w porganizmie Sa jakies tabletki co powstrzymuja takie zatrzymywanie sie wody?? nie chodiz mino obesje teraz ale ja sie zle czuje jak mam takie przed okresowe puchniecie zle samopoczucie i w ogole taka spuchnieta chodze;/ Co do mojej figury to hmm zdaje sobie sprawe ze jak zaczelam sie odchudzac to bylo duuuuzo gorzej. Wkoncu 10 cm z ud mi spoadlo. Ale ja mam taka budowe ubit,a i grube kości w odatku ;/ i one mi sie podobac nigdy nie eda. wiem ze zeby miec je idealne wg mnie to w gornej czesci byla bym kosciotrupem i miala juz wg BMI wychudzenie, ale kurcze tak nie znosze ich ze szok.!! Nie hcce nigdzie infdziej chudnac nawet teraz jak mam wtali 2 cm wiecej czyli 63 to mi sie i tak podoba ale uda za chiny mariny!!!!!
Stary 2008-02-18, 10:43   #680
Olga:P
Wtajemniczenie

PriVativ- dziewczyno masz cudowną figurę, ja o takiej marzę! Nie przejmuj się aż tak tymi cm! Tylko tym jak wyglądasz. Moim zdaniem masz (powtórzę się) cudowną figurę. Płaski brzuszek, zgrabną pupcie i uda Nie odchudzaj się już, bo stracisz te fajne kształty A ćwiczenia zawsze wskazane, więc radziłabym tylko ćwiczyć,a odchudzanie pożegnać! Teraz tylko porządne utrzymanie i ćwiczenia. Naprawdę Ha^^ Jesteś moim wzorem Też bym chciała tyle zrzucić co ty Więc przeczytam jak to dokonałaś

Olga:P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 11:14   #681
PriVativ
Zadomowienie

wszystko co zaczelam robic od grudnia miejwiecej jest w watku moim-Moja walka z kilkogramami START
tam sobie poczytaj jak zaczelam ,wczesniejszy miesiac to brak zlodyczy,jedzenia typu pizza itp, slodkich napojow, a pilam hebtate zielona i troszke cwiczylam. No a potem SB doszla ale cwiczen zabraklo zrobilam sobie plan na cal;y tydzien ćwiczen moge napisac to ktos doswioadczony niech mi pwoie czy mzoe byc

Codziennie-
Rano o 8:
8 min buns
50 uniesien nog do gory trzymajac sie rekoma z tylu łózka.
10 min cwiczenia na nogi
i tak jak na poczatklu masaz 5 minut ud zelem celulit (nie mam celulitu juz ale moze cos da:P)
do tego przec ćwiczeniami TLII

potem sniadanko i kolejny trening w poludnie
najpieorw TLII potem 50 brzuszkow
30 uniesien nog do gory
i takie cwiczonko na nogi-50 razy podnosic po kolei kazda noge do gory lezac na boku

i potem obiad.

kolejne cwiczenia na wieczor po kolacji /kolacje jem o 18-18.30 to tak gdzies o 21 bede cwiczyc
8 min legs
50 brzuszkow
15 minut jakis roznych cwiczen na nogi
maqsaz ud zelem

a 4 razy w tygodniu rano bede robic trening HIIT albo rpwerkiem albo bieg zobacze (mozna bieg w miejscu czy nie bardzo??)
::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::

moga byc cwiczenia? powiesze kartke z nimi kolo lozka i codziennie bede cwiczyla. Zobacze przez tydzien czy beda efelty jakies w postaci nie zgubienia kilosow tylko ogolnie czy cos zobacze na moim cialku. Ehhh
Stary 2008-02-18, 11:39   #682
asienkaa87
Zadomowienie

Privativ jesteś juz szczuplutka, ja tu grubych ud nie widzę!!!
lepiej już zakończ dietę i nie chudnij bo tylko w chorobe mozna wpasc a ty juz slicznie wyglądasz!
asienkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 11:45   #683
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asienkaa87 Pokaż wiadomość
Privativ jesteś juz szczuplutka, ja tu grubych ud nie widzę!!!
lepiej już zakończ dietę i nie chudnij bo tylko w chorobe mozna wpasc a ty juz slicznie wyglądasz!
dlatego napisalam moj rozklad cwiczen i prosze o ocene Daaaawno nie cwiczyłam wiec na poczatku moge miec zakwasy ale to nic. zaczynam od dzios po poludniu. moze poprostu jak jakos wyrzezbie uda to mi sie spodobaja. Bo narazie sa takie okrągłe . No nic musze nad nimi ppracowac bo sama dieta to raczej nigdy mi siemnie spodobaja
Stary 2008-02-18, 12:19   #684
kasia_no87
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego napisalam moj rozklad cwiczen i prosze o ocene Daaaawno nie cwiczyłam wiec na poczatku moge miec zakwasy ale to nic. zaczynam od dzios po poludniu. moze poprostu jak jakos wyrzezbie uda to mi sie spodobaja. Bo narazie sa takie okrągłe . No nic musze nad nimi ppracowac bo sama dieta to raczej nigdy mi siemnie spodobaja
Chcesz cwiczyc 3 razy dziennie

A masz jakies zdjecia zanim zaczelas sie odchudzac?
Stary 2008-02-18, 12:55   #685
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia_no87 Pokaż wiadomość
Chcesz cwiczyc 3 razy dziennie

A masz jakies zdjecia zanim zaczelas sie odchudzac?
mam ale z dworu dokladnie z 1 listopada,z dnia kiedy zaczełam jestem tam w kurtce to brzucha nie zobaczycie jedynie nogi moge wkleic jak chcecie a co do cwiczen to 3 razy dziennie za duzo?? mnie to nie przeraza na poczqtku tez cwiczylam 3 razy
Stary 2008-02-18, 13:00   #686
kasia_no87
Zakorzenienie

Cytat:
mam ale z dworu dokladnie z 1 listopada,z dnia kiedy zaczełam jestem tam w kurtce to brzucha nie zobaczycie jedynie nogi moge wkleic jak chcecie a co do cwiczen to 3 razy dziennie za duzo?? mnie to nie przeraza na poczqtku tez cwiczylam 3 razy
No wklej. Chcialabym zobaczyc efekty. A jestes w stanie wkleic link z dieta SB? Bo nie chce mi sie szukac :-P
Stary 2008-02-18, 13:21   #687
Noc(nik)
Zadomowienie

Cytat:
moze poprostu jak jakos wyrzezbie uda to mi sie spodobaja. Bo narazie sa takie okrągłe . No nic musze nad nimi ppracowac bo sama dieta to raczej nigdy mi siemnie spodobaja
I o to chodzi
Noc(nik) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 13:28   #688
Aralka
Zakorzenienie

GG do Aralka Send a message via Skype™ to Aralka

Privativ - masz super figurę
Ja również nie widzę tu grubych ud. A bez spodni raczej nie ma masakry, bo te co masz na sobie są dość obcisłe, więc mniej więcej widać
Tylko wyćwicz mięśnie i będzie świetnie
Stary 2008-02-18, 13:31   #689
PriVativ
Zadomowienie

te pierwsze z 1 listopada a drugie tez robione niedawno jak mialam w udzie 53 cm. Moge dac dla porownania te 2 zdjecia bo tak samo stoje wsumie tylko te perwsze amlo widoczne ale widac chyba ze szersza ogolnie bylam bardziej w brzuchu i biodrach.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC08963.JPG (35,1 KB, 355 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kopia P2100003.JPG (20,3 KB, 333 załadowań)
Stary 2008-02-18, 13:49   #690
kasia_no87
Zakorzenienie

Cytat:
te pierwsze z 1 listopada a drugie tez robione niedawno jak mialam w udzie 53 cm. Moge dac dla porownania te 2 zdjecia bo tak samo stoje wsumie tylko te perwsze amlo widoczne ale widac chyba ze szersza ogolnie bylam bardziej w brzuchu i biodrach.
Teraz masz idealne uda, nie odchudzaj sie z nich juz.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości