|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Dzień dobry
![]() Jabłuszko, ja Ci dam redukcje !! Nie wariuj Kobieto Napewno dzisiejszy dzień będzie już lepszy Oby Phenomena po raz kolejny współczuje tych lekcji na 13 ![]() Lolcia 3 w-fy pod rząd ? masakra i współczucia Nefre tez mam pierwszy w-f tyle tylko, ze mam zwolnienie Miłego dnia Nooo kurde znów bym zaspała Lece zrobic śniadanie ![]() Miłego dnia Słonka P.S. Prosze o trzymanie kciuków od 8.55, mam spr. z gegry
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zupełnie mi nie pasuje i kolorek i konsystencja - nie wiem czemu, na KWC tyle dobrych recencji, a ja czuje, że to jednak nie to Dermablend najjaśniejszy też jest za ciemny Może jesteś chętna na wymianke - pamiętam, że kupiłaś ten mój ulubiony puder, który Tobie nie pasował![]() Później nadrobie co naskrobałyście, bo muszę uciekać Pada deszcz i jest tak ciemno na dworze Gdzie ta wiosna...![]()
|
|
|
|
|
#663 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ostatnio kupilam podklad na promocji za 16 zl najjasniejszy kolorek i naprawde jestem zadowolona
|
|
|
#664 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzis jestem we wspanialym nastroju...
pomimo tej pieknej niespodzianki dzisiejszego poranka - braku wody ![]() milego Dziewuszki
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Jabłuszko, mam nadzieję, że zrezygnowałaś z tej redkcji
![]() ![]() Gujanko, brak wody Znam ten ból Ciekawe jakbym kawę sobie zrobiła![]() A ja chora Mam coś z krtanią Zaraz lecę do apteki po jakiś neo-angin czy cuś Ja chcę do szkooooły
|
|
|
|
#666 |
|
Wtajemniczenie
|
Manguś, akurat mialam w czajniku z filtrem prawie pol litra wody, wiec starczylo na herbatke i umycie zebow...
Mam nadzieje, ze szybciutko pozbedziesz sie tego bolu krtani i wyzdrowiejesz..
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
poszlam do lekarza rodzinnego i powiedzialam otwarcie, czemu nie chce cwiczyc. poprosilam o zwolnienie.
nigdy nie lubilam wf-ow, bo nienawidze wrecz, jesli ktos mowi mi co mam robic.. zreszta trafila mi sie w liceum taka wfistka, ze pewnie mialabym wiecej zepsutych nerwow, niz radosci z cwiczen.. dziewczyny, widze, ze rozwinal sie watek kosmetykowy mam pytanie. otoz, czy mozecie polecic mi jakis puder prasowany z stosunkowo niskiej cenie?
|
|
|
|
#668 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech ja też myślę nad dodatkowym RAM'em, tyle że ja chciałam do 2 GB rozszerzyć bo mam 1 GB ale to za mało, ponieważ planuję przerzucić się na Vistę. to było słodkie ![]() Cytat:
Gratuluję piąteczki ![]() Cytat:
Najlepiej na plaży przy drinku z palemką. Jakby był surferem to też by nie zaszkodziło. Nie żebym miała duże wymagania... ![]() daj znać jak Ci poszło A ja wczoraj cały dzień na zakupach spędziłam Oj za dużo gotówki w moich łapkach nie wróży nic dobrego. Zdecydowanie. Miłego dnia dziewczyny |
|||
|
|
|
#669 |
|
Wtajemniczenie
|
Ather, vista to... zło!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale mam nadzieje ze niebawem wszystkie programy sie do niej dostosują i nie będą przez nią blokowane... Bo czasem dostaję kręćka..
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, ja chciałam przynajmniej ją wypróbować i albo mi podpasuje albo wrócę do poczciwego XP P. którego mam od zawsze Wiem, że Vista ma nieprzychylne opinie ale jestem ciekawa po prostu
|
|
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
haha ather, opis twojego wymarzonego ciacha przypominam mi tego umiesnionego latynosa wylaniajacego z wody (reklama bounty
) :devil:
|
|
|
|
#672 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.Cytat:
. Taak, a co dopiero całe notatki ...Ja ostatnio geografią się nie popisałam... niby 'uczyłam się', ale tak naprawdę to już w trakcie zdałam sobie sprawę, że to bez sensu, bo i tak nic nie zapamiętam. Fakt, dostałam pałę .Nefre, masz włoski w szkole . Ja niestety nie mam możliwości...A co do ojca - Nefruś, u mnie to samo, teraz mogę tylko chwilę odetchnąć, bo go nie ma. Wiem w każdym bądź razie co czujesz, bo z tego co podpatrzyłam na innym wątku widzę, że mamy bardzo podobną sytuację. Dlatego nie będę Ci pisać, żebyś z nim porozmawiała na spokojnie, wyjaśniała... bo wiem z własnego doświadczenia, że to nie ma sensu. Po prostu musisz starać się być ponadto. Trzymaj się .Jeśli natomiast o zdjęcia Twe chodzi... śliczna z Ciebie dziewczyna . Naprawdę, wyglądasz uroczo w tej fryzurce. A co do dołeczków, to też mam tylko w jednym policzku .Hypnotic Eyes - No tak, wiesz dla mnie to był szok, bo mimo że słyszałam o takich numerach, to mimo wszystko wyobrażałam sobie, że na takim oddziale znajdują się tylko osoby z różnego rodzaju zaburzeniami, depresją, skłonnościami do autodestrukcji... a tym czasem zobaczyłam, że leżą tam także dzieci hmm 'chore psychicznie w innym nieco sensie (wiem, że to złe określenie). Lekki szok. Jabłuszko - nie redukuj się, Kochanie . Sama słusznie napisałaś, że nie ma takiej potrzeby, jednak zdaję sobie z tego sprawę, że to kusi, ale w takich sytuacjach potrzebne są właśnie osoby, które odciągną Cię od tego chorego pomysłu, zanim będzie za późno - wiem po sobie .Co do schematu - zgadza się, mam tak samo. Kiedy tylko coś mi nie wychodzi, albo dopada mnie zwyczajna chandra, od razu pierwsza myśl - REDUKCJA. W gorszych sytuacjach to nawet głodówka... Ale my mamy swój rozum i wiemy, że to nie jest sposób na rozwiązanie problemów. Prawda ;>? ![]() Lolciu, trzy wf? Umarłabym... nie lubię wf. Nie dlatego, że nie lubię sportu, bo te lekcje ze sportem to mają tylko wspólnego, co matma z polskim, ale wolę sama zadecydować o formie aktywności... W ogóle wf moim zdaniem nie powinien się wliczać do średniej, ale to już inna bajka.Gujana - brak wody, ja też to znam . Kiedyś nawet miałam taką sytuację - wróciłam wieczorem z treningu (wtedy jeszcze trenowałam taekwondo), byłam po prostu padnięta, jeszcze musiałam się uczyć na jakiś sprawdzian i nie miałam sił już się wykąpać... Nastawiłam więc budzik pół godziny wcześniej, żeby zdążyć jeszcze przed szkołą wskoczyć pod prysznic. Nie muszę chyba mówić, jaki szok przeżyłam rano w łazience, kiedy odkręcam kran, a tam sucho . Nie mogłam iść przez to do szkoły . Hmm jak to było... złośliwość przedmiotów martwych... ?Mango, życzę powrotu do zdrówka .Phenomena, ja też myślę o załatwieniu sobie zwolnienia z wf na stałe. Ale chyba przemęczę się już te 1,5 roku w gimie, jak pójdę do LO to coś pokombinuję. Ather - Tak ? Gostek mówił mi, że 256 MB - 120 zł / 130 zł .Wiesz, mi pamięć potrzebna jest generalnie tylko do grania w The Sims 2 . Mam kilka rozszerzeń przez co muli niesamowicie - odechciewa się grać. Kiedyś jeszcze interesowałam się grafiką komputerową - Photoshop i te sprawy - ale po paru latach mi się to znudziło .A ja dziś o 7,30 sobie wstałam i poszłam pobiegać z psem do lasu (biedny Miki nie umie utrzymać mojego tempa) . Pogoda paskudna - wiatr, mżawka i chłód - przez co zaliczyłam glebę w sam środek błota .Pozdrawiam ciepło .
|
|
#673 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak tylko jak przeczytalam o viście, to musialam napisac... hihiihi Zresztą postęp jest tak szybki, ze naprawde mam nadzieje, ze niebawem wszystko bedzie na viscie grzecznie smigac... ![]() Poza tym vista jest sliczna i slodka ![]() ![]() ![]() szata graficzna super jejq, tyle nauki znow... marzy mi sie prysznic tak wogole ![]()
|
|
#674 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) no i koniecznie idz do lekarza, niech Ci da skierowanie na jakieś badania, żeby sprawdzić czy aby na pewno wszystko już jest OK![]() Cytat:
Ja mam ostatnio takie mocne paznokcie, że strasznie się męcze podczas ich obcinania - takie są twardeNie bardzo rozumie Jaki nowotwór![]() Ja jak jestem chora, coś mnie boli to zawsze to wina tego, że mięsa nie jem, więc dobrze Cię rozumiem ![]() Cytat:
Gratuluje ![]() Cytat:
Osobiście wypróbowałam dwa podkłady avonu. Wogóle mi nie pasują![]() Ostatnio kupiłam sobie podkład astora i niby wszystko OK, tylko, że bardzo szybko znika Chyba muszę się za jakąś bazą pod podkład rozejrzeć...Cytat:
Wystarczy uaktualnienia ściągnąć i wszystko ładnie śmiga![]() Nefruś Twój nowy image robi wrażenie Z trudem Cię rozpoznałam![]() Madame_apple ja Ci tu dam redukcje |
|||||
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Tak wtrącę co do Visty Ja siędzę na niej dobry miesiąc i nie zamieniłabym jej na nic już teraz. Można ją tak "okroić" żeby nie muliła systemu, ale faktycznie rzecz biorąc komputer musi mieć conajmniej 1 GB RAMU i silny procesor (ja mam CORE DUO 2,0 GHz + 1 GB RAMU - w przyszłym miesciącu dokupuje jeszcze 1 GB). I powiem szczerze, że z programów, które ja użytkuje żaden mnie jeszcze nie zawiódł na Viscie. To tyle odemnie Pozatym ja na komputerek patrze moim okiem informatyka lekkie zboczenie ![]() Pozatym wczoraj byłam mega mega happy, a dziś mega mega zła
|
#676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Cytat:
To dobrze, że u Ciebie lepiej A ja dziękujęRównież mam zwolnienie z WFu Chociaż prawdopodobnie astma już dawno za mną, to mówię poprostu lekarzowi, że z WFu jestem kiepska i tyle.![]() A co do Windowsa Visty, ja jestem bardzo zadowolona I ma wiele nowych funkcji Bardzo odpowiada mi, że żaden z użytkowników nie zainstaluje niczego bez mojego hasła Na początku były problemy, ale teraz każdy program śmiga bez zarzutów - nawet starsze wersje. |
||
|
|
|
#677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Phenomenko jesteś okrutna, że też musiałaś mi o nim przypomnieć Cytat:
Co do Simsów 2 - moja siostra ma wszystkie rozszerzenia te małe i duże - śmiga całkiem ładnie na 1 GB RAM'u, ale byłoby lepiej na 1,5... zdecydowanie. dlatego mnie tak korci
|
||
|
|
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale no teraz jakby nie patrzeć 0,5GB to bardzo mały wydatekZa pół roku również się zdecyduje [jak wyjdzie kolejne rozszerzenie do simsów ]Spróbuj z Vistą To taki "przytulny" system A jakie ma gadżety na pulpicie |
|
|
|
|
#679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
- 256 MB... Więc sobie wyobraźcie jak muszą mi mulić... Ten 'kolega' właśnie powiedział, żebym sobie najlepiej dokupiła jeszcze raz tyle, żeby mieć 512... Ale sama nie wiem, może lepiej więcej? Chcę żeby simsiki chodziły bez zarzutu, teraz dobija mnie to czekanie - biedaki nie mogą jeździć na zakupy, bo zanim załaduje się parcela mamuśka będzie kazała wyłączyć kompa . A mam windowsa XP, nie Vistę I jeszcze jedno pytanie odnośnie pamięci - jak już będę ją kupować to mam wybrać poprostu Kingston x MB czy one czymś się od siebie różnią ? Wiecie, nie chcę powtarzac historii z aparatem .
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hej laleczki, ja wlasnie szamam lunch, w pracy zadyma ciagle a na dodatek okazalo dzis,ze podzielono wszystkie teamy bo jest duzo nowych ludzi co sie ucza i twarza nowe teamy na bazie ''starych'' i nowych ludzi. Nie musze dodawac,ze dostalam najgorsze laski w swoim teamie ![]() ![]() ![]() Mam dola na maxa, nie moge sie doczekac az sprzedamy dom i sie stad wyniose .. Nie mam ochoty teraz juz wogole zeby chodzic do pracy.. milego popoludnia kochane
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeśli chodzi o firmę ja chyba mam od zawsze "GOOD RAM".
|
|
|
|
|
#682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osobiście grałam w simsy... kilka lat temu, jak dostałam pierwszy komputer, to była jeszcze pierwsza edycja Cytat:
A co do 512 na wszystkie dodatki - wg. mnie za mało. Nie będą Ci śmigały na tyle, byś mogła bezkarnie zmieniać lokacje kiedy tylko będziesz chciała. |
||
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
wczoraj wieczorem chciałam jeszcze coś skrobnąć, ale nie mogłam się zalogować na Wizażu ![]() widzę że dyskusja o komputerach się toczy ja siew ogóle na tym nie znam najważniejsze żeby komp mi chodził a internet śmigał nawet nie wiem jakie mój komp ma parametry ale jeśli chodzi o vistę to też słyszałam dużo złego ![]() Nefuś - cudownie wyglądasz w okularkach ![]() Jabłuszko - mam nadzieję ze wczorajszy dołek sobie poszedł ![]() Gujanka - powodzenie w edukacji masz już tą wodę ![]() Ather - ![]() Agolku - współczuję kiepskiego zespołu oby ten czas kiedy jeszcze musisz tu pracować szybko zleciał ![]() matko co za pogoda dziś myślałam że usnę na zajęciach (bo dla odmiany mniej wiercili ) Miałam się od dziś zabrać za jakąś robotę ale normalnie nie mam motywacji bo profesor u którego miałam zdawać w piątek, poszedł nam na rękę w związku z tym zę nie było go podczas sesji i wpisał nam oceny z seminarium na podstawie oceny z lektury w związku z tym byłam dziś z kumpelami na obiedzie (mega zapiekance ) i teraz znów sie lenię ![]() może chociaż dziś coś poczytam dla przyzwoitości
|
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Czas Wolny" - już zastanawiam się jak skołować forsę![]() Superchick, A co pamięci RAMów, to myślę, że 768MB na simsy wystarczy, przynajmniej na dotychczasowe dodatki. Jaki masz procesor? |
|
|
|
|
#685 | |
|
Wtajemniczenie
|
:wow: przyznam, ze chyba jeszcze nie uslyszalam tylu pochwal dla visty..
Mnie przede wszystkim irytuje to, ze jak wysylam cos komus w Wordzie (nowym) i jak ten ktos go nie ma to nie moze wogole otworzyc pliku To już taka malutka przesada no i mi nic nie muli, chociaz na parametrach komputera zupelnie sie nie znam ![]() Jedynie wkurzajace jest blokowanie programow, np telefonow internetowych albo innych darmowych. na poczatku nawet do gg mi sie doczepiła Cytat:
niestety to grubsza awaria... a panowie dopiero niedawno zaczeli rozkopywac jakis row, tak wiec watpie zebym wogole dzisiaj wode miala ![]() . Najgorsze jest to, ze TŻ mieszka na drugim koncu miasta, w dodatku bardzo niekorzystny dojazd mialabym od niego jutro na uczelnie, wiec chyba bede musiala sie jakos przemeczyc w domu, myjac sie w misce . Poki co zaopatrzylam sie w ok.20l wody, zeby miec co do tej miski wlac...
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ale nie jestem w stanie (psychicznym) nadrobić tego co napisałyście. Może zrobie to wieczorem. U mnie kompletna lipa... Mam już wszystkiego dość...
|
|
#687 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.Ok dziękuję, sprawdzę potem to w książeczce (o ile ją jeszcze gdzieś mam .Ewuniu - ja też kompletnie się nie znam na kompach . I jest jak mówisz - ważne aby był net i simiki ewentualnie . Reszta się nie liczy .Cytat:
). Przerwałam to zainteresowanie w tym czasie jak wychodziły Petsy i już dalej nie wiem co tam słychać z dodatkami . A teraz znowu mi się zachciało grać ^^.Co do procesora - Mango, nie mam pojęcia . Załączam skrina, chociaż nie wiem czy to o to chodzi . Kurczę boję się, że coś źle znowu kupię i będzie tak jak z aparatem .Cytat:
. Ściskam Cię mocno, przyjdź jak będzie lepiej.Ja za piętnaście minut idę kończyć zupę śmieciową. Łeeh, miałam ochotę na jakiś wykwintny, niecodzienny obiadek, a skończyło się na resztkach jak zwykle. Cóż, przynajmniej wypróbowane i dobre .
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,ja niedawno wróciłam ze szkoły,zmęczona jestem potwornie
zjadłam obiadek,i zrobiłam sobie cieplutkie capuccino,bo mimo,że słońce świeciło to strasznie zimno dzisiaj![]() Ather - Hmmm,uwielbiam ten język,hiszpański bardzo szybko mi wchodzi do głowy,ale niestety mam porąbaną nauczycielkę ![]() E,nie masz zbyt wysokich wymagań^^ ![]() Jabłuszko - Ani mi się waż myśleć o redukcji chudzinko Biedna Gujanka Miłego popołudnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#689 |
|
♥
|
Witam
Dawno mnie tutaj nie było ![]() a duzo sie działo nie bede zanudzac heh dostałam 5 z niezapowiedzianej kartkówki z histy i 4 z chemi z niezapowiedzianej kartkówki z chemi bo straciłam o,5 pkt a 5 tylko jak max ![]() nefre moj brat studiuje europejstyke - 2 rok agness heh hiszpańskiego moj tz sie uczy ale na dodatkowych zajeciach ( nawet dzisiaj mial test ) tez bardzo mu się podoba tamonita trzymaj cie cieplutko mam nadzieje ze sie polepszy u ciebie
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Ania - Ale z Ciebie kujooooon
Nie dziwię się,że TŻ-towi się podoba,bo to bardzo sympatico język
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

Napewno dzisiejszy dzień będzie już lepszy 
masakra i współczucia
tyle tylko, ze mam zwolnienie 

.
Zupełnie mi nie pasuje i kolorek i konsystencja - nie wiem czemu, na KWC tyle dobrych recencji, a ja czuje, że to jednak nie to
ostatnio kupilam podklad na promocji za 16 zl najjasniejszy kolorek i naprawde jestem zadowolona 

? Może znacie coś lepszego? Bo ja się znam na tym tyle, co kot na gwiazdach
Najlepiej na plaży przy drinku z palemką. Jakby był surferem to też by nie zaszkodziło.
Oj za dużo gotówki w moich łapkach nie wróży nic dobrego. Zdecydowanie. 

. Kurczę boję się, że coś źle znowu kupię i będzie tak jak z aparatem
.