![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Dzień dobry
![]() Jabłuszko, ja Ci dam redukcje !! Nie wariuj Kobieto ![]() ![]() ![]() Phenomena po raz kolejny współczuje tych lekcji na 13 ![]() Lolcia 3 w-fy pod rząd ? ![]() ![]() ![]() Nefre tez mam pierwszy w-f ![]() ![]() ![]() Nooo kurde znów bym zaspała ![]() ![]() Miłego dnia Słonka ![]() P.S. Prosze o trzymanie kciuków od 8.55, mam spr. z gegry ![]() ![]()
![]() |
#662 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Później nadrobie co naskrobałyście, bo muszę uciekać ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#664 |
Wtajemniczenie
|
Dzis jestem we wspanialym nastroju...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() milego Dziewuszki ![]()
#665 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszko, mam nadzieję, że zrezygnowałaś z tej redkcji
![]() ![]() Gujanko, brak wody ![]() ![]() ![]() A ja chora ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Wtajemniczenie
|
Manguś, akurat mialam w czajniku z filtrem prawie pol litra wody, wiec starczylo na herbatke i umycie zebow...
![]() Mam nadzieje, ze szybciutko pozbedziesz sie tego bolu krtani i wyzdrowiejesz.. ![]()
#667 |
Zakorzenienie
|
poszlam do lekarza rodzinnego i powiedzialam otwarcie, czemu nie chce cwiczyc. poprosilam o zwolnienie.
nigdy nie lubilam wf-ow, bo nienawidze wrecz, jesli ktos mowi mi co mam robic.. zreszta trafila mi sie w liceum taka wfistka, ze pewnie mialabym wiecej zepsutych nerwow, niz radosci z cwiczen.. dziewczyny, widze, ze rozwinal sie watek kosmetykowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech ja też myślę nad dodatkowym RAM'em, tyle że ja chciałam do 2 GB rozszerzyć bo mam 1 GB ale to za mało, ponieważ planuję przerzucić się na Vistę. ![]() to było słodkie ![]() Cytat:
Gratuluję piąteczki ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie żebym miała duże wymagania... ![]() daj znać jak Ci poszło ![]() A ja wczoraj cały dzień na zakupach spędziłam ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Wtajemniczenie
|
Ather, vista to... zło!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
#670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
haha ather, opis twojego wymarzonego ciacha przypominam mi tego umiesnionego latynosa wylaniajacego z wody (reklama bounty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja ostatnio geografią się nie popisałam... niby 'uczyłam się', ale tak naprawdę to już w trakcie zdałam sobie sprawę, że to bez sensu, bo i tak nic nie zapamiętam. Fakt, dostałam pałę ![]() Nefre, masz włoski w szkole ![]() ![]() A co do ojca - Nefruś, u mnie to samo, teraz mogę tylko chwilę odetchnąć, bo go nie ma. Wiem w każdym bądź razie co czujesz, bo z tego co podpatrzyłam na innym wątku widzę, że mamy bardzo podobną sytuację. Dlatego nie będę Ci pisać, żebyś z nim porozmawiała na spokojnie, wyjaśniała... bo wiem z własnego doświadczenia, że to nie ma sensu. Po prostu musisz starać się być ponadto. Trzymaj się ![]() Jeśli natomiast o zdjęcia Twe chodzi... śliczna z Ciebie dziewczyna ![]() ![]() ![]() Hypnotic Eyes - No tak, wiesz dla mnie to był szok, bo mimo że słyszałam o takich numerach, to mimo wszystko wyobrażałam sobie, że na takim oddziale znajdują się tylko osoby z różnego rodzaju zaburzeniami, depresją, skłonnościami do autodestrukcji... a tym czasem zobaczyłam, że leżą tam także dzieci hmm 'chore psychicznie w innym nieco sensie (wiem, że to złe określenie). Lekki szok. Jabłuszko - nie redukuj się, Kochanie ![]() ![]() Co do schematu - zgadza się, mam tak samo. Kiedy tylko coś mi nie wychodzi, albo dopada mnie zwyczajna chandra, od razu pierwsza myśl - REDUKCJA. W gorszych sytuacjach to nawet głodówka... Ale my mamy swój rozum i wiemy, że to nie jest sposób na rozwiązanie problemów. Prawda ;>? ![]() Lolciu, trzy wf? ![]() Gujana - brak wody, ja też to znam ![]() ![]() ![]() ![]() Mango, życzę powrotu do zdrówka ![]() Phenomena, ja też myślę o załatwieniu sobie zwolnienia z wf na stałe. Ale chyba przemęczę się już te 1,5 roku w gimie, jak pójdę do LO to coś pokombinuję. Ather - Tak ![]() ![]() Wiesz, mi pamięć potrzebna jest generalnie tylko do grania w The Sims 2 ![]() ![]() A ja dziś o 7,30 sobie wstałam i poszłam pobiegać z psem do lasu (biedny Miki nie umie utrzymać mojego tempa) ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ciepło ![]()
![]() |
#673 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Poza tym vista jest sliczna i slodka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jejq, tyle nauki znow... marzy mi sie prysznic tak wogole ![]() ![]()
![]() |
#674 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie bardzo rozumie ![]() ![]() Ja jak jestem chora, coś mnie boli to zawsze to wina tego, że mięsa nie jem, więc dobrze Cię rozumiem ![]() Cytat:
Gratuluje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ostatnio kupiłam sobie podkład astora i niby wszystko OK, tylko, że bardzo szybko znika ![]() Cytat:
![]() ![]() Nefruś Twój nowy image robi wrażenie ![]() ![]() ![]() Madame_apple ja Ci tu dam redukcje ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Tak wtrącę co do Visty ![]() ![]() ![]() Pozatym wczoraj byłam mega mega happy, a dziś mega mega zła ![]()
#676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
To dobrze, że u Ciebie lepiej ![]() ![]() Również mam zwolnienie z WFu ![]() ![]() A co do Windowsa Visty, ja jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Phenomenko jesteś okrutna, że też musiałaś mi o nim przypomnieć ![]() Cytat:
Co do Simsów 2 - moja siostra ma wszystkie rozszerzenia te małe i duże - śmiga całkiem ładnie na 1 GB RAM'u, ale byłoby lepiej na 1,5... zdecydowanie. dlatego mnie tak korci ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za pół roku również się zdecyduje [jak wyjdzie kolejne rozszerzenie do simsów ![]() Spróbuj z Vistą ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() I jeszcze jedno pytanie odnośnie pamięci - jak już będę ją kupować to mam wybrać poprostu Kingston x MB czy one czymś się od siebie różnią ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hej laleczki, ja wlasnie szamam lunch, w pracy zadyma ciagle a na dodatek okazalo dzis,ze podzielono wszystkie teamy bo jest duzo nowych ludzi co sie ucza i twarza nowe teamy na bazie ''starych'' i nowych ludzi. Nie musze dodawac,ze dostalam najgorsze laski w swoim teamie ![]() ![]() ![]() Mam dola na maxa, nie moge sie doczekac az sprzedamy dom i sie stad wyniose .. Nie mam ochoty teraz juz wogole zeby chodzic do pracy.. milego popoludnia kochane ![]()
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osobiście grałam w simsy... kilka lat temu, jak dostałam pierwszy komputer, to była jeszcze pierwsza edycja ![]() Cytat:
A co do 512 na wszystkie dodatki - wg. mnie za mało. Nie będą Ci śmigały na tyle, byś mogła bezkarnie zmieniać lokacje kiedy tylko będziesz chciała. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() wczoraj wieczorem chciałam jeszcze coś skrobnąć, ale nie mogłam się zalogować na Wizażu ![]() widzę że dyskusja o komputerach się toczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nefuś - cudownie wyglądasz w okularkach ![]() ![]() Jabłuszko - mam nadzieję ze wczorajszy dołek sobie poszedł ![]() Gujanka - powodzenie w edukacji ![]() ![]() Ather - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agolku - współczuję kiepskiego zespołu ![]() ![]() matko co za pogoda dziś ![]() ![]() Miałam się od dziś zabrać za jakąś robotę ale normalnie nie mam motywacji ![]() ![]() w związku z tym byłam dziś z kumpelami na obiedzie (mega zapiekance ![]() ![]() może chociaż dziś coś poczytam dla przyzwoitości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Superchick, A co pamięci RAMów, to myślę, że 768MB na simsy wystarczy, przynajmniej na dotychczasowe dodatki. Jaki masz procesor? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Wtajemniczenie
|
:wow: przyznam, ze chyba jeszcze nie uslyszalam tylu pochwal dla visty..
![]() ![]() ![]() no i mi nic nie muli, chociaz na parametrach komputera zupelnie sie nie znam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() niestety to grubsza awaria... a panowie dopiero niedawno zaczeli rozkopywac jakis row, tak wiec watpie zebym wogole dzisiaj wode miala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ale nie jestem w stanie (psychicznym) nadrobić tego co napisałyście. Może zrobie to wieczorem. U mnie kompletna lipa... Mam już wszystkiego dość...
![]()
![]() |
#687 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ok dziękuję, sprawdzę potem to w książeczce (o ile ją jeszcze gdzieś mam ![]() ![]() Ewuniu - ja też kompletnie się nie znam na kompach ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do procesora - Mango, nie mam pojęcia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja za piętnaście minut idę kończyć zupę śmieciową. Łeeh, miałam ochotę na jakiś wykwintny, niecodzienny obiadek, a skończyło się na resztkach jak zwykle. Cóż, przynajmniej wypróbowane i dobre ![]()
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
Witam,ja niedawno wróciłam ze szkoły,zmęczona jestem potwornie
![]() ![]() Ather - Hmmm,uwielbiam ten język,hiszpański bardzo szybko mi wchodzi do głowy,ale niestety mam porąbaną nauczycielkę ![]() E,nie masz zbyt wysokich wymagań^^ ![]() Jabłuszko - Ani mi się waż myśleć o redukcji chudzinko ![]() Biedna Gujanka ![]() Miłego popołudnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
♥
|
Witam
![]() Dawno mnie tutaj nie było ![]() a duzo sie działo nie bede zanudzac heh ![]() dostałam 5 z niezapowiedzianej kartkówki z histy i 4 z chemi z niezapowiedzianej kartkówki z chemi bo straciłam o,5 pkt a 5 tylko jak max ![]() nefre moj brat studiuje europejstyke - 2 rok ![]() agness heh hiszpańskiego moj tz sie uczy ale na dodatkowych zajeciach ( nawet dzisiaj mial test ) tez bardzo mu się podoba ![]() ![]() tamonita trzymaj cie cieplutko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
Ania - Ale z Ciebie kujooooon
![]() ![]() Nie dziwię się,że TŻ-towi się podoba,bo to bardzo sympatico język ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.