|
|
#661 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
eee watpie
nie sadze ze by ktos z 50 torebek zamowil
|
|
|
|
#662 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj przykro mi ale zawsze było tak że niedostarczone braki nie wliczają się do Klubu Róży to by było za proste: Cytat:
|
||
|
|
|
#663 |
|
Konto usunięte
|
aa no ok
no ale zawsze upust mozna przynajmniej podrasowac od ilu jest 40 % bo nie pamietam
|
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym kupić znajomej na 18tkę biżuterię. Zastanawiam się nad Altheo (chyba tak to się pisze, bo mam tylko wersję pdf) lub Evening.
Mogę prosić o jakieś Wasze opinie na temat tych dwóch zestawów, oraz co bardziej się nada dla osiemnastki? Ona jest taka raczej modna i lubi się malować, jakby to pomogło w ocenie osoby. Ja mam troszkę więcej latek i bardziej klasyczny gust, dlatego proszę o pomoc.
|
#665 |
|
Zadomowienie
|
Już może nie przeginajmy z tym nabijaniem opustu...nie przypominam sobie, żeby aż tak nas avon przekręcił kiedykolwiek aby zamawiać po 10 torebek. Bez przesady...
|
#666 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#667 |
|
Rozeznanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6704443]nie zbiednieja od tego.[/quote]
niqsia nie przesadzaj z tym podbijaniem, w AVONIE nie pracują idioci ani półgłowki więc też wiedzą co konsultantki mogą zrobić z tym, że tej torebki nie ma., I jak przegniemy to wspomnisz moje słowo, że mogą zrobic tak, ze jak zamówisz torebke to nie będzie sie ona wliczać do opustu, juz tak kiedys było bodajże z cieniami.myslisz, że oni w Avonie nie czytają wizażu, ani innego forum ?????? A nie przyszło ci do głowy, że moze to byc podejrzane, że nie zamawiasz wcale torebek albo w ilości normalnej typu 1, 2 , 3 na zamówienie, a tu wyskoczysz z 10 czy więcej nagle.????? Edytowane przez Ulaczek Czas edycji: 2008-02-25 o 12:07 Powód: dopisek |
|
|
|
#668 |
|
Konto usunięte
|
nie powiedizalam ze na pewno tyle zamowie. moja sprawa ile zamawiam, a co zrobi avon to juz ich decyzja.
z mojej strony do koniec tematu, bo jak zwykle ktos na kogos wskakuje. ;] |
|
|
|
#669 |
|
Rozeznanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6704593]nie powiedizalam ze na pewno tyle zamowie. moja sprawa ile zamawiam, a co zrobi avon to juz ich decyzja.
z mojej strony do koniec tematu, bo jak zwykle ktos na kogos wskakuje. ;][/quote] super więc zrób jak uważasz, ale nie informuj wszystkich na wszystkich forach gdzie jestes zapisana co zrobisz, bo powiem ci, że nie bardzo chyba interesuje wszystkich ile torebek zamówisz. Pamiętaj:mowa jest srebrem, ale milczenie jest złotem. |
|
|
|
#670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#671 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
np wydawałoby sie wyrazisty fuchsia pink jest cukierokowo rózowawy po nałożeniu (ja testowałam na dłoni). fajne te maleństwa
|
|
|
#672 |
|
Konto usunięte
|
uuu
to szkoda.co do blyszczykow moja siostra sobie ostatnio zamowila natural glow i jest bardzo zadowolona
|
|
|
|
#673 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6704593]nie powiedizalam ze na pewno tyle zamowie. moja sprawa ile zamawiam, a co zrobi avon to juz ich decyzja.
z mojej strony do koniec tematu, bo jak zwykle ktos na kogos wskakuje. ;][/quote] Ale pamietaj,że decyzja Avonu może dotknąć nie tylko Ciebie, ale też nas wszystkie. Szkoda by było stracić tak wiele cennych informacji przez jedną nienasyconą kobitkę.Pomyśl o tym. |
|
|
|
#674 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdyby ktos chciał torebke to ja chetnie odsprzedam ją za 30,00 bo dostane 2 a mi się nie podobaja
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#676 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak z konsystencją? Raczej rzadka czy gęsta?
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w biurze
Widziałam kilka nowości:Naturalsy truskawkowe (do ciała) - zapach bardzo słodki, żel pachnie intesnywniej niż balsam. Pur Blanca Blush - zupełnie inny zapach niż "podstawowej" Pur Blanci. Słodki, otulajacy, ale nie mdlacy (zalezy co kto lubi ) Bardzo kojarzą mi się z zapachem różowej wody Chupa Chups Love Trap Nowe True Glow - czy to nie ma być czasem zapach dla męzczyzn? Zapach jest bowiem bardziej męski niż damskiHawajskie Planet Spa - zapach bardzo podobny do sake+ryż z tym że o wiele delikatnijeszy. Balsam zapowiada się nienajgorzej (gęstszy niż Naturalsy czy Senses) Żel Senses Ryż+Lotos - podobny do takiego zapachu żelu Nivea,a le bardziej słodki (Nivea bardziej mi sie podoba) Cienie w kredce Arabian Glow - miękkie, z metalicznym połyskiem. Złoty jest ciepły, bardziej miedziany niż złoty. Niestety brązującej mozaiki nei było
|
#678 |
|
Raczkowanie
|
a co to jest za woda toaletowa(chyba?) i mgielka niebieska z Planet Spa w tym konkursie na najlepsze konsultantki w okregach? jakas nowosc bedzie? bo nie widzialam w katalogach tego...
ale to chyba nie sa te hawajskie PS
|
#679 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Będzie nowa Surreal?? W którym katalogu, bo chyba nie dopatrzyłam
|
|
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
Yyy nie Surreal - pomyłka
Chodziło o True Glow ![]() A Surreal nową (taka jaka maja w USA) mogliby zreszta wprowadzic
|
#681 |
|
Rozeznanie
|
są gęste,ale nie wydaje mi się,żeby np sklejały usta
i mają taki delikatny słodki zapach. takie słodziaki z nich
|
|
#682 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No mogliby wprowadzić- dlatego też się ucieszyłam, że będzie nowa u Nas A tu ZONK
|
|
|
|
|
#683 |
|
Rozeznanie
|
Hosenko!!!zaintrygowałaś mnei wiadomosciami o nowym True Glow!!!czuć tam troszkę maliny(miała być jedną z nut zapachowych...)???bo strrrasznie ciekawa jestem tych perfum
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(coś jakby z klasycznego True Glow usunać zapach kadzidalny ale bardziej męska)
|
|
#685 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
najwyżej kilka groszy zostanie w kieszeni ![]() w takim razie moim oczekiwanym numerem 1 będzie mozaika brązujaca!! oby tylko nie dawała bardzo błyszczącego efektu (by można ja było nałożyć na całą twarz)
|
|
|
#686 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#687 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdz u siebie w biurze - może będą tez miec tą wodę. Z K4 wezmę sobie nową maseczkę Sake+ryż (jeśli ktoś dobierze drugie Planet Spa, żeby skorzystać z promocji, a jeśli nie bedzie chetnego, to sie wstrzymam z maseczką bo drugiego produktu nie chce) z K5- maseczka Planet Spa - jeśłi nie kupię w K4 z K6 - mozaika brazująca (jesli bedzie taka metaliczna jak różowa) i tylko tyle (oszczędzam, bo potrzebuję 325 zł na trzy cienie Clinique - 2 potrójne i jeden pojedynczy - piękne Oddałam dziś w biurze 3 kosmetyki (podkład z minerałami - za ciemny się zrobił (skóra mi zjasniała), błyszczyk Pink a glow i szminkę Coco Rum) - "odzyskane" 41 zł nie starczą nawet na połowę pojedynczego cienia Clinique
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#690 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

nie sadze ze by ktos z 50 torebek zamowil 

np wydawałoby sie wyrazisty fuchsia pink jest cukierokowo rózowawy po nałożeniu (ja testowałam na dłoni). fajne te maleństwa

Zapach jest bowiem bardziej męski niż damski
.