Maturzyści 2009 - cz. II :) - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-25, 22:45   #661
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
Ych, i tak podziwiam. Mnie się często nic nie chciało. A od środy będzie musiało. I tak do maja...
Trzeba więc wykorzystać czas kiedy bezkarnie może nam się nie chcieć

Alchemia kojarzy mi się z pierwszym licealnym spędem, normalnie tam nie bywam bo zawsze pełno a przed nawet się kolejki ustawiają jak ostatnio w sobotę
Stary 2008-08-25, 22:45   #662
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grudniowa-szatynka Pokaż wiadomość
Sydunia dobrze byłoby do niej zadzwonić. Zawszę dzwonię bo w końcu musi odebrać i się sprawę załatwia raz dwa.
z odbieraniem u niej też ostatnio różnie a kiedyś jak tylko coś się do niej napisało, to moment i była odpowiedź. no nic, zostawiła jednak na gg wiadomość, że jej nie pasuje. więc pewnie środa zostaje.

jejku, w co ja się ubiorę?
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 22:52   #663
paula007
Zakorzenienie

Cytat:

Alchemia kojarzy mi się z pierwszym licealnym spędem, normalnie tam nie bywam bo zawsze pełno a przed nawet się kolejki ustawiają jak ostatnio w sobotę
Ja tam akurat byłam nie dość, że w tygodniu, to jeszcze po południu, także było przyjemnie pusto.

A tak w ogóle to dobranoc wszystkim

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 06:47   #664
sydunia
Zakorzenienie

Dzień dobry wstaaaawać jejku, jestem nieprzytomna. za mało snu. to co to będzie za tydzień jak go będzie jeszcze mniej? najchętniej zakopałabym się znów w łóżku, ale niestety
Stary 2008-08-26, 07:19   #665
a-kuku!
Raczkowanie

organizm ponawiam swoją prośbę o zmianę danych
polski P
ang. P
historia sztuki R
a-kuku! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 07:43   #666
zanetka007
Wtajemniczenie

Dzień dobry!

Neszikaa
fajny zeszyt
A z tym Gdańskiem to Ja bym jechała, piękne miasto i atmosfera, morze...
A jeśli nie pojedziesz to pewnie będziesz później żałować. A i z tą koleżanką też można pogadać powiedzieć jej, że jesteś w troche mniej komfortowej sytuacji i tak naprawde znasz tylko ją i niech pomoże Ci się jakoś zaaklimatyzować.

Idę jeść bo Mi kiszki marsza grają

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 08:04   #667
Aga2890
Rozeznanie

GG do Aga2890

Cytat:
Napisane przez Neszikaa Pokaż wiadomość
Aniu - dziekuje ale jakos nie lubie z allegro kupowac, poszukam najpierw w antykwariatach. Chociaz dzisiaj widzialam geografie uzywana operonu i kosztowała 30 złotych podreczniki tez, a nowe w ksiegarni 2 zlote drozsze

Kupiłam prawie wszystkie ksiazki, oprocz wlasnie 3 do biologii. Jeszcze popoludniu zeszyty. ale dla mnie to zawsze jest frajda, jak dla malej dziewczynki
Ja dzisiaj pędzę do antykwariatu Co do cen to u mnie też są wygórowane:/ ale we wrześniu na tym niby kiermaszu w szkole to nic nie ma.
Co do kupowania zeszytów to też mam frajdę co roku xD klasę maturalną przywitam z zeszytami w kolorowe kółeczka i wzorki xD

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
Mi też przybywa ciałka w roku szkolnym A zimą to już szczególnie. A tu studniówka w tym roku, więc pasowałoby ładnie wyglądać
I kolejny problem - kreacja na ten wyjątkowy bal xD

Cytat:
Prawda, że trochę żal wydać 100 zł na bluzkę galową ale niektóre były tak świetne, że szok. Ja trochę ostatnio ześwirowałam, bo liczę że kumpela zrobi w końcu Noc Hazardu (uwielbiam imprezy przebierane ) gdzie siłą rzeczy trzeba się będzie ubrać jak do kasyna cała noc grania w ruletkę i popijanie podróbek johny walkera rozmarzyłam się.
Idę jeść
Ale świetny pomysł na imprezę!

organizm proszę jeszcze raz o wpisanie na listę bo mnie nie ma ;p;p;p
polski - rozszerzenie
angol - podstawa
matma - podstawa
hista - rozszerzenie
))
Aga2890 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 08:07   #668
Anuu
Zakorzenienie

a ja zaraz ide po zakupy szkolne:P
moze cos kupie
dzien dobry tak w ogole
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 08:27   #669
suspense
Zadomowienie

dzień dobry
dzień dobry

a ja dzisiaj będe sprzątaaaać-teraz troche i później troche -bo o 12 jestem umówiona z koleżanką w McDonald'sie w ogóle znajomi się ze mnie śmieją bo McDonald's to moje naczelne miejsce spotkań xD ale co ja poradze jak tam taki klimat jest

i w ogóle to postanowiłam walczyć z moim uzależnieniem od komputera na sam początek pozgrywam muzyke na płytki i będe sluchała z dvd. bo tak to zawsze miałam wymówke że komp musi hulać bo muzyka, a jak już działał to i mi ciężko było od niego odejść a teraz przynajmniej bedzie jedna wymówka mniej... zobaczymy co z tego wyniknie
suspense jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 08:47   #670
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a-kuku! Pokaż wiadomość
organizm ponawiam swoją prośbę o zmianę danych
polski P
ang. P
historia sztuki R
Cytat:
Napisane przez Aga2890 Pokaż wiadomość
organizm proszę jeszcze raz o wpisanie na listę bo mnie nie ma ;p;p;p
polski - rozszerzenie
angol - podstawa
matma - podstawa
hista - rozszerzenie
))
Przepraszam, musiałam gdzieś przeoczyć. Już dopisałam i zmieniłam.
A na przyszłość, gdy ktoś będzie chciał by coś zmienić/dopisać to bardzo proszę o PW, wtedy mi nic nie ucieknie

Cytat:
Napisane przez suspense Pokaż wiadomość
dzień dobry
dzień dobry

a ja dzisiaj będe sprzątaaaać-teraz troche i później troche -bo o 12 jestem umówiona z koleżanką w McDonald'sie w ogóle znajomi się ze mnie śmieją bo McDonald's to moje naczelne miejsce spotkań xD ale co ja poradze jak tam taki klimat jest

i w ogóle to postanowiłam walczyć z moim uzależnieniem od komputera na sam początek pozgrywam muzyke na płytki i będe sluchała z dvd. bo tak to zawsze miałam wymówke że komp musi hulać bo muzyka, a jak już działał to i mi ciężko było od niego odejść a teraz przynajmniej bedzie jedna wymówka mniej... zobaczymy co z tego wyniknie
Jak mi się teraz laptop popsuł to stwierdziłam, że bez telewizji bez problemu mogę żyć, ale bez komputera nie. Łączność ze światem, wszystkie informacje, muzyka, filmy..

Ja zaraz idę odwiedzić babcię, a potem jedziemy z mamą na zakupy. Musimy kupić cioci prezent na urodziny, mam nadzieję że dostaniemy coś fajnego!

Miłego dnia!
organizm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 09:14   #671
wszełka
Zakorzenienie

Dzień dobry

Pomysł ze zgrywaniem muzyki na płyty bardzo dobry i chyba sama tak zrobię Bo naprawdę za dużo siedzę przed kompem

Ja dzisiaj idę odebrać zaświadczenie z prawa jazdy i chyba kupię sobie zeszyty Znowu będę wybierać z godzinę jak mała dziewczynka

Miłego dnia

Blogowo

"Happiness hit her like a bullet in the head..."
wszełka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-26, 09:21   #672
ewelina090
Raczkowanie

Dzień dobry
jakos sie dzisiaj nie wyspalam moze dlatego ze do 2 wogole mi sie spac nie chcialo... i pozno poszlam spac i jak ja bede wstawac do szkoly o 6

ja tez uwazam ze nie moge zyc bez komputera, bez telewizji przezyje ale bez komputera nieee ale mam ograniczenie w postaci brata bo to on wiekszosc czasu spedza przed komputerem... a niestety drugi mi sie zepsul

a ja wczoraj przy wybieraniu zeszytow spedzilam moze 15 minut i wogole strasznie sie wkurzylam bo zobaczylam w samochodzie ze babka w sklepie nie dala mi 2 zeszytow no ale bylo juz za pozno... i po drugiej stronie budynku gdzie byl sklep w ktorym kupilam zeszyty otworzyli nowy o ktorym jezszcze nie wiedzialam a w nim zeszyty o polowe tansze
ewelina090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 09:34   #673
sydunia
Zakorzenienie

ja nawet jakbym chciała pozgrywać na płyty, to nic by to nie dało, bo nie miałabym na czym odtworzyć
Stary 2008-08-26, 09:34   #674
Neszikaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
jejku, w co ja się ubiorę?

Dzien dobry Wylazł ze mnie straszny leń, dopiero co wstałam. O matko, komputer tak strasznie uzależnia. Telewizja to przy nim mały pikuś.

A do Gdanska to chyba pojade. Dzisiaj akcja: przekonywanie mamy, tak jakos mam obawy, ze przez telefon moze byc trudnuej
Takes just a touch to drop a stop
On the top of the world.

Wakacje
Neszikaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 09:38   #675
paula007
Zakorzenienie

Dzień dobry

Neszika jedź, jedź. Mama na pewno da się przekonać.
Daleko masz do Gdańska?

Stary 2008-08-26, 09:38   #676
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:

Dzien dobry Wylazł ze mnie straszny leń, dopiero co wstałam. O matko, komputer tak strasznie uzależnia. Telewizja to przy nim mały pikuś.

A do Gdanska to chyba pojade. Dzisiaj akcja: przekonywanie mamy, tak jakos mam obawy, ze przez telefon moze byc trudnuej
no co to jest poważny problem a i tak pewnie na coś przed samym wyjściem się zdecyduję dopiero

zgodzi się, zgodzi
Stary 2008-08-26, 09:41   #677
Neszikaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Neszika jedź, jedź. Mama na pewno da się przekonać.
Daleko masz do Gdańska?
2-2,5h pociągiem. Tylko chodzi, ze moja mama wyjechala a ja mam pomagac babci... no ale jeden dzien byla 10 dni sama jak bylysmy we Wloszech...

sydunia - wiem to takie typowowo kobiece zdanie
Takes just a touch to drop a stop
On the top of the world.

Wakacje
Neszikaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 09:47   #678
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
2-2,5h pociągiem. Tylko chodzi, ze moja mama wyjechala a ja mam pomagac babci... no ale jeden dzien byla 10 dni sama jak bylysmy we Wloszech...

To nie tak daleko, myślę że mama się zgodzi, tym bardziej, że tylko na 1 dzień.

Stary 2008-08-26, 09:56   #679
sydunia
Zakorzenienie

matko, zebrało mi się na przeglądanie Pakamery. jakie tam cudeńka tylko dlaczego tak okropnie drogie?
Stary 2008-08-26, 10:01   #680
zanetka007
Wtajemniczenie

Cytat:
ja nawet jakbym chciała pozgrywać na płyty, to nic by to nie dało, bo nie miałabym na czym odtworzyć
Ja też bym miała problem. Bo Moje radio nie chce płyt odtwarzać. Odtwarza tylko te oryginalne, a takie nagrywane to mogą sobie tam leżeć, a on będzie pyrkał pyrkał i po 10min może się namyśli i wtedy poleci muzyka...

Neszikaa użyj jakiś argumentów, że np. to ost taki wyjazd, że ost takie wolne chwile bo później tylko się będziesz uczyć i uczyć. A dla babci może znajdziesz jakąś opieke?

EDIT: Też przeglądałam jakoś na dniach i spodobało Mi się pare rzeczy, ale że teraz rok szkolny to nie mogę sobie pozwolić na finansowe szaleństwo. A szkoda!

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 10:15   #681
ania2510
Raczkowanie

GG do ania2510

Cytat:
A tu studniówka w tym roku, więc pasowałoby ładnie wyglądać
Taaa mnie qmpela powiatała słowami do studniówki tylko woda i środki przeczyszczające Choć w naszym przypadku wystarczyłoby się nie obżerać jak do tej pory

Żanetka mam ten sam problem chodzi mi o zakupyyy
ania2510 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 10:19   #682
sydunia
Zakorzenienie

mi się spodobała broszka za 36zł a ona jest ze wstążeczek zrobiona. więc wykonanie jej kosztowało grosze. a mnie ostatnio naszło żeby jakąś fajną broszkę kupić. jak znalazł by była do wszelakich swetrów.

edit. znalazłam na Allegro takie same broszki. razem z wysyłką 15zł. tylko mniej mi odpowiadają gamy kolorów muszę pomyśleć co zrobić. albo spytam się czy dałoby radę żeby inny kolor zrobiła
Stary 2008-08-26, 10:40   #683
suspense
Zadomowienie

a pokaż te broszki?
też bym się z chęcią w jakąś zaopatrzyła
suspense jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 10:44   #684
sydunia
Zakorzenienie

http://www.allegro.pl/show_user_auct...p?uid=11180025 te roladki tylko tutaj żadna wersja do mnie nie przemawia. w załączniku jest taka jaką bym chciała.
ja jeszcze nigdy żadnej broszki nie nosiłam, no ale ta mi jakoś pasuje do mojej wizji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg broszki-100093_654955319_m.img.jpg (10,3 KB, 10 załadowań)
Stary 2008-08-26, 12:10   #685
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
Prawda, że trochę żal wydać 100 zł na bluzkę galową ale niektóre były tak świetne, że szok. Ja trochę ostatnio ześwirowałam, bo liczę że kumpela zrobi w końcu Noc Hazardu (uwielbiam imprezy przebierane ) gdzie siłą rzeczy trzeba się będzie ubrać jak do kasyna cała noc grania w ruletkę i popijanie podróbek johny walkera rozmarzyłam się.
Idę jeść
Jeeeejku, weź mnie tam ze sobą
Świetny pomysł W ogóle bardzo mi się podobają tematyczne imprezy, a ta to już w ogóle...

Cytat:
grudniowa - ale fajny pomysł na imprezę masz jeszcze jakies? Bo ja kompletnie nie wiem co z moja 18stka
Heh, ja też nie wiem Nie widziałam się całe wakacje, z osobami , z którymi chcielibyśmy razem robić 8nastkę. Fajnie by było w stylu lat 80 (jak festiwal w Sopocie ), wtedy można tanie, a pomysłowe przebrania zorganizować i pewnie więcej osób by przychylniej na to patrzyło
Cytat:
Kupiłam sobie zeszyt z nagim Bartem Simpsonem

Na pewno zeszyt do ulubionego przedmiotu

Cytat:

Proponuje przyznać temu postowi nagrode w kategorii: dowcip wątku

A tak w ogole, to pomożcie mi podjac decycje! mam okazje pojechac z kolezanka do Gdanska. Taki jednodniowy wypad. Oprocz niej beda jeszcze dwie jej kumpele i mam troche obaw, ze nie wkrecesie w ich towarzytwo. Zawsze mi to zajmuje troche czasu. Chcialam jeszcze zabrac jedna nasza wspolna kolezanke, ale jej mama sie nie zgadza. I jestem w kropce, jechac czy nie
jechać, jechać!

Cytat:
matko, zebrało mi się na przeglądanie Pakamery. jakie tam cudeńka tylko dlaczego tak okropnie drogie?
właśnie
ładne te broszki

Ja wczoraj znalazłam tam świetne spodnie... w kroju bryczesy. Ale 300 złotych...

Właśnie wróciłam z miasta... Łaziłam jak głupia i dopiero w ostatnim sklepie kupiłam sweter
Muszę powiedzieć, ze poprawił mi humor, bo wcześniej byłam wściekła Rację miała Marilyn, że dopiero zakupy dają szczęście
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 12:31   #686
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez suspense Pokaż wiadomość
dzień dobry
dzień dobry

Ja tak sobie właśnie myślałam... żeby od początku roku szkolnego stosować taką zasadę na tym wątku... tylko mam nadzieję ze nie odbierzecie tego źle i nie odpowiecie mi "Jak nie chcesz to nie musisz tu wchodzić"... Bo nie o to mi chodzi.
Po prostu uważam że byłoby lepiej, gdybyśmy ograniczali pisanie tutaj do minimum. Napisały za jednym razem to, czym chcemy się podzielic :P Cóż, 3 klasa jest ciężka, a później mogą się pojawić wyrzuty sumienia "trzeba bylo nie sziedzieć tyle na Wizażu"... ehh sam nie wiem :P

Dzisiaj poszłam tylko zapłacić rachunek a znowu straciłam 70 zł;/ przede mna trzeba chyba wszystkie sklepy zamykać

30.37.45
75.74.50
Nikaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 12:36   #687
Anuu
Zakorzenienie

A ja mam dylemat wagi państwowej
Otóż myślę, czy w tym roku opłaca mi się zacząć uczyć dodatkowo kolejnego języka. Nie wiem, z czasem może bym się wyrobiła, ale ech...
Zawsze jakieś ale jest...
Co o tym myślicie?
A na zakupy jeszcze się nie wybrałam

A Nika ma sporo racji...
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 12:43   #688
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie
ładne te broszki

Ja wczoraj znalazłam tam świetne spodnie... w kroju bryczesy. Ale 300 złotych...

Właśnie wróciłam z miasta... Łaziłam jak głupia i dopiero w ostatnim sklepie kupiłam sweter
Muszę powiedzieć, ze poprawił mi humor, bo wcześniej byłam wściekła Rację miała Marilyn, że dopiero zakupy dają szczęście
strasznie sobie tam cenią wszystko. ale słyszałam, że strony typu Pakamera czy Wylęgarnia biorą wysokie prowizje od wystawionych tam rzeczy dlatego cieszę się, że udało mi się znaleźć na Allegro te same. tylko żeby zechciała zrobić mi w moich kolorach

jaki sweter? mi się marzy teraz taki gruby, zimowy, z wywijanym golfem w kolorze kawy z mlekiem lub śliwki

Cytat:
Napisane przez Nikaa1990 Pokaż wiadomość
Ja tak sobie właśnie myślałam... żeby od początku roku szkolnego stosować taką zasadę na tym wątku... tylko mam nadzieję ze nie odbierzecie tego źle i nie odpowiecie mi "Jak nie chcesz to nie musisz tu wchodzić"... Bo nie o to mi chodzi.
Po prostu uważam że byłoby lepiej, gdybyśmy ograniczali pisanie tutaj do minimum. Napisały za jednym razem to, czym chcemy się podzielic :P Cóż, 3 klasa jest ciężka, a później mogą się pojawić wyrzuty sumienia "trzeba bylo nie sziedzieć tyle na Wizażu"... ehh sam nie wiem :P
mi się nie wydaje to dobrym pomysłem. po pierwsze objętościowo wyjdzie to samo. po drugie, to może samo wyjść w praniu. jeśli będziemy miały mniej czasu, to po prostu rzadziej będziemy tu wchodzić. czyli rzadziej pisać. ale takie ograniczanie się na siłę? po co? a nawet jeśli któraś nie będzie miała danego dnia czasu, żeby przeczytać wszystko dokładnie i wnikliwie, to przecież może jedynie przejrzeć co tu jest, czy nawet ominąć jakiś fragment.

chyba pójdę zrobię pierogi z jagodami. głodna jestem, a wiem że siedzą w zamrażarce.
Stary 2008-08-26, 12:54   #689
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
strasznie sobie tam cenią wszystko. ale słyszałam, że strony typu Pakamera czy Wylęgarnia biorą wysokie prowizje od wystawionych tam rzeczy dlatego cieszę się, że udało mi się znaleźć na Allegro te same. tylko żeby zechciała zrobić mi w moich kolorach

jaki sweter? mi się marzy teraz taki gruby, zimowy, z wywijanym golfem w kolorze kawy z mlekiem lub śliwki
Wiesz, teraz wszystko co hand made i oryginalne jest w modzie, Pakamera i tego typu stronki mają już renomę... więc i się cenią

A sweter jest kremowy, cienki, rozpinany, ażurowy, wąski na dole, a na górze nietoperz

Cytat:
chyba pójdę zrobię pierogi z jagodami. głodna jestem, a wiem że siedzą w zamrażarce.
smacznego!

Cytat:
Napisane przez Nikaa1990 Pokaż wiadomość

Dzisiaj poszłam tylko zapłacić rachunek a znowu straciłam 70 zł;/ przede mna trzeba chyba wszystkie sklepy zamykać
Nika to ma duszę organizatorki i kierowniczki
Ja mam wrażenie, że i tak pewnie będzie jak było
Już nie przesadzajmy, że trzecia klasa jest taka ciężka Nie jest lajtowa, ale teraz będziemy się uczyć tylko tego, co jest do matury, a z kilkunastu innych przedmiotów na pewno nauczyciele poluzują. To właśnie miniony rok dla wielu był najcięższy. U mnie w szkole zawsze powtarzają, że jeśli przebrniemy przez 2 klasę, maturalna poleci już z górki

Chaiałm zrobić sobie dietetyczny obiad, warzywa na patelnię... wyszły takie niedobre, że już wolałabym wszamać tego schabowego
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 13:34   #690
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Cytat:
Chaiałm zrobić sobie dietetyczny obiad, warzywa na patelnię... wyszły takie niedobre, że już wolałabym wszamać tego schabowego
A ja właśnie zrobiłam schabowego. Niestety, u mnie w domu wszystkie pomysły dietetycznych obiadów upadają w przedbiegach. :P
invissible jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości