|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Podobno odgazowana cola jest najlepsza na problemy z żołądkiem
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
|
|
|
|
#633 |
|
Raczkowanie
|
Neszikaa nic mi nie mów o cenach w księgarniach... Ja zaglądam do ksiegarni jeżeli już naprawdę nie mam innego wyjścia
Sydunia a wiesz jak byliśmy na wczasach i tato zabalował (czytaj żygał jak kot ) to mama kupiła mu pepsi bo nic innego nie było dostępnego i też zadzialało... Organizm to masz fajnie- jak ja zaczynam szkołę to od razu mi przybywa ciałka
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Bo Cola niszczy chyba wszystko, co napotka na swojej drodze
Mi też przybywa ciałka w roku szkolnym A zimą to już szczególnie. A tu studniówka w tym roku, więc pasowałoby ładnie wyglądać
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znamy dużo ruchu! ![]() Wreszcie kupiłam białą bluzkę na rozpoczęcie. Przeszłam etapy walczenia ze sobą, żeby nie kupić jakiejś za 80-100 a dużo mi się takich właśnie podobało. A ta jest idealna i za 25 Warto było łazić. Mam nadzieje, że to koniec z zakupami na najbliższe 100 lat. Teraz jadę do krawcowej żeby zmniejszyła mi żakiet bo też mi się tak strasznie podobał, że wzięłam
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tą colą to też słyszałam. Na wymioty to najlepsza odgazowana cola i paluszki słone. Ale na sam ból żołądka to chyba nie pomaga. Zrobiłam porządki.. Wywaliłam całą wielką siatkę różnych niepotrzebnych rzeczy Mogę już zacząć szkołę Chociaż nie, zeszytów nie mam jeszcze!
|
|
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro bd sprzątać i pójdę po zeszyty. I znowu stracę mnóstwo czasu, bo bd je wybierać z godzinę... a jeszcze muszę wymienić bluzkę brata. uh, będzie ciężko..
|
|
|
|
#638 |
|
Raczkowanie
|
witam dziewczynki
ja wlasnie bylam dzisiaj na zakupach do szkoly kupilam zeszyty i jakies tam dlugopisy naszczescie nie musze kupowac ksiazek bo mam po siostrze, jedynie musze dokupic ksiazke do niemca i zbiorek do matmy...też mam taka koleżanke ktora poza swoim Tż swiata nie widzi i przez cale wakacje widzialam sie z nia 2 razy bo oczywiscie nie ma czasu ale mam tez takie kolezanki ktore znajda i czas dla mnie i dla swojego TżOrganizm tez tak mam, tylko sie zaczyna szkola i chudne ![]() grudniowa-szatynka ja na zakonczenie roku kupilam sobie biala bluzke za 30zl i mysle ze nie oplaca sie wydawac wiecej bo i tak rzadko sie to naklada ksh ja tez nie lubie szampanow masz racje najlepsze jest piwo ![]() no i drinki tez moga byc![]() a wina nie lubie tez jesli mam na 8 musze wstawac po 6 ale wole wczesniej zaczac i wczesniej skonczyc , ale u mnie w szkole jest tak ze 3 klasy zawsze maja na 8 zeby wczesniej konczyc.paula kupilam sobie dzisiaj bilet miesieczny i zaplacilam prawie 91zl a jeszcze rok temu placilam 80
|
|
|
|
#639 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#640 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja raczej nie przełknęłabym coli, gdybym miała zatrucie pokarmowe^^
Wogóle nic gazowanego. Widzę, że u Was zakupy pełną parą. Ja cos tam pokupowalam już kilka tygodni temu, a wszelkie uzupełnienia będę robić dopiero w piątek
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
ja testowałam na sobie i pomaga
już po weselach.. uf jak dobrze.. :P tak mi sie nic nie chce.. ostatni tydzień wakacji |
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
a ja miałam sprzątać i za przeproszeniem dupa blada z tego wyszła Oo
|
|
|
|
#643 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Co do Coli :P Ja wypiłam rozgazowaną pepsi i poleżałam trochę - przestało boleć.
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Prawda, że trochę żal wydać 100 zł na bluzkę galową ale niektóre były tak świetne, że szok. Ja trochę ostatnio ześwirowałam, bo liczę że kumpela zrobi w końcu Noc Hazardu (uwielbiam imprezy przebierane
) gdzie siłą rzeczy trzeba się będzie ubrać jak do kasyna cała noc grania w ruletkę i popijanie podróbek johny walkera rozmarzyłam się. Idę jeść
|
|
#645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Idę stąd pokręce się troche po domu i idę spać muszę odespać, bo jak już pisałam spałam dziś tylko 3h... Nie piszcie za dużo!
|
|
|
#646 |
|
Zadomowienie
|
grudniowa - ale fajny pomysł na imprezę
masz jeszcze jakies? Bo ja kompletnie nie wiem co z moja 18stka ![]() Kupiłam sobie zeszyt z nagim Bartem Simpsonem
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm zdarzały się imprezy w stylu lat 80 ale mało kto był przebrany, ja się wypuściłam w niebieskich getrach Hawajska, ogólnie retro czyli możliwie jak najbardziej stare ciuchy, była też taka, że każdy się musiał przebrać za kogoś znanego ![]() My planujemy z koleżanką zrobić 18 pod hasłem przewodnim WIEŚNIACTWO czyli możliwie najbardziej obciachowe przebrania. Z tym że jeszcze nie wiem czy robić 18
|
|
|
#648 |
|
Zadomowienie
|
Ja w domu nie mam warunkow, chociaz niektore pomysly sa naprawde fajne (wiesniactwo
No taki nagi... a w miejscu wiadomo jakim tabliczka z napisem: "parental advisory explicit content" ![]() Ale klata jest żółta ^^
|
#649 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Zawsze wiedziałam że on Chińczyk :P!
|
#650 |
|
Zadomowienie
|
Proponuje przyznać temu postowi nagrode w kategorii: dowcip wątku ![]() A tak w ogole, to pomożcie mi podjac decycje! mam okazje pojechac z kolezanka do Gdanska. Taki jednodniowy wypad. Oprocz niej beda jeszcze dwie jej kumpele i mam troche obaw, ze nie wkrecesie w ich towarzytwo. Zawsze mi to zajmuje troche czasu. Chcialam jeszcze zabrac jedna nasza wspolna kolezanke, ale jej mama sie nie zgadza. I jestem w kropce, jechac czy nie
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
jak do Gdańska, to jechać!
z koleżankami jakoś zawsze się dogadasz![]() jejku, jakoś smutno mi się zrobiło... i nawet nie wiem czemu |
|
|
|
#652 |
|
maszyna, nie człowiek
|
mnie też smutno... moze po prostu taka pora ;p
|
#653 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehe, wróciłam dzisiaj z Wrocławia. Boże jak ja kocham to miasto!! Muszę tam studiowac bo inaczej będę nieszczęśliwa. Znalazłam sklep z super mega extra wypasionymi sukienkami na studniówkę. Nazywa sie MONACO i jest w CH "Magnolia" obok butiku Evy Minge /gdyby ktoś był z Wrocka albo sie wybierał/. Same cuda i po 60 wieszaków sukienek wieczorowych w różnych kolorach. Nawet jedną piękną mierzyłam... była idealna bo na zdjęciu zrobionym cichaczem moje beznadziejne 75A wyszło jakby było 90DD
|
|
#654 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no ale tak to jest jak się od pasa w dół jest XXL a od góry M ![]() a tej spódniczki w końcu nie kupiłam kupiłam sobie za to boską białą bluzke. szkoda tylko,że taka droga ![]() Cytat:
Cytat:
zawszze mi coś wypadnie, rozleje się, podrze, pobrudzi, o coś się potknę, wpadne w kałuże itp ale się już przyzwyczaiłam i już nawet nie wyklinam pod nosem ![]() Cytat:
wrrrrr.Cytat:
i chociaż na początku miałam być wiedźmą to jednak zmieniłam zdanie i będe topielicą ![]() Cytat:
zawsze lepiej żałować że się coś zrobiło niż że się nie zrobiło ![]() Cytat:
i bronie się nóżkami i rączkami,żeby tam nie studiować
|
|||||||
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
afri a pochwalisz się i pokażesz zdjęcie?
![]() mi też jakoś smutno, ludzie się dalej do mnie nie odzywają Może zrobiłam coś nie tak ![]() Za chwilę idę oglądać reportaż z Off Festivalu na TVP2 Poszukam czy aby mnie nie nakręcili ![]() O a co do imprez przebieranych. Mi i koleżance marzy się zrobienie KICZ PARTY kiczowate stroje, muzyka wystrój
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się zawsze marzyło zorganizowanie imprezy w klimacie PRLu.
Za to zaproszenia na 18. zrobiłam w stylu wezwań na milicję. Ludzi, którym wysyłałam je pocztą, ponoć nawet przestraszyły. ![]() Coś mnie gardło zaczyna pobolewać. A w środę mam wyjeżdżać.
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
ja może jednak wiem co mi jest... boli mnie głowa. to raz. dwa że miałyśmy dzisiaj z dziewczynami dokańczać prezent na 18. ta, u której mamy się z tym spotkać wczoraj mi napisała, że nie jest w miescie i dzisiaj nie moze. napisalam do drugiej kolezanki ze jednak we wtorek. nie odpisala. dzisiaj z ta jedna umowilysmy sie na jutro na konkretna godzine. wyslalam smsa do tamtej czy jej pasuje. i ciagle cisza.
w sumie to ja bym z tamtą sobie sama poradziła z tym, ale... tą część prezentów, które trzeba poopakowywać, podopisywać życzenia itp ma tamta. 18 jest w środę. zawsze można to jeszcze wtedy zrobić, bo myślę że max godz czy dwie by to zajęło. tylko że ona mogłaby cokolwiek odpisać to nie pierwszy raz ostatnio kiedy nie odpowiada na zadne wiadomosci. po trzecie to mnie denerwuja wszelakie dziwne pomysly moich rodzicow. po piate musze rano jutro wstac. po szoste to... to nie wiem, ale na pewno jakies szoste jest phi.
|
|
|
|
#658 |
|
Raczkowanie
|
Chętnie ale jest na telefonie, a ja nie mam kabelka
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PRL na całego, ah zapomniałam Ci wspomnieć ![]() Zaproszenia świetne Po raz pierwszy chyba w te wakacje... nic mi się nie chce Sydunia dobrze byłoby do niej zadzwonić. Zawszę dzwonię bo w końcu musi odebrać i się sprawę załatwia raz dwa.
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to ta Alchemia też miała cudowny klimat. Mrrrr Ych, i tak podziwiam. Mnie się często nic nie chciało. A od środy będzie musiało. I tak do maja...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

) to mama kupiła mu pepsi bo nic innego nie było dostępnego i też zadzialało...
A zimą to już szczególnie. A tu studniówka w tym roku, więc pasowałoby ładnie wyglądać
Mogę już zacząć szkołę
Chociaż nie, zeszytów nie mam jeszcze!

ale mam tez takie kolezanki ktore znajda i czas dla mnie i dla swojego Tż
pierwsze słyszę, ale dobrze wiedzieć, napewno kiedys sie przyda

wrrrrr.
A od środy będzie musiało. I tak do maja...