|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: podniusł na mnie ręke
Anitko... strasznie szybko dojechałaś, nawiasem mówiąc... ja jadę do Amsterdamu ok. 12 godzin.... ale mam nadzieję że to kwestia kierowcy, a nie tego że piszez z Holandii
|
#662 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Koleżanka ma od początku wątku to samo IP, więc coś mi się zdaje, że nie trafiła na superszybkiego kierowcę - po prostu nigdzie nie wyjechała.
Do tego odpisuje sama sobie z drugiego konta: Sylwiaaaaa87 . |
|
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() az się chce napisać: a nie mówiłam (kiedyśtam) internet niszczy wiarę w ludzi.... edit: poczytałam sylwieeeeeeeee i jeszcze większy żal ... nie ma jak się nudzić za granicą ![]() Edytowane przez Ptysio5 Czas edycji: 2009-01-27 o 00:52 Powód: literówka |
|
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh, a więc jednak przeczucie odnośnie czasu jazdy mnie nie myliło....
|
#665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ach, kosci swedzialy, swedzialy. No super, teraz to juz w ogole mozna pisac na intymnym, i szczerze? Jakby nawet wizazanka ktora ma milion postow opisala na intymnym swoja zyciowa tragedie, za cholere nie uwierze.
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale prawdziwe...
Powiem tak, sie we mnie zagotowalo wyobraz sobie. Na forum pisze dziewczyna o swoim TZ sklonnym do agresji, z ciagotami do sterydow. Przejmujesz sie, okazuje sie ze Twoje rady ma za nic, nawet jezeli (takie ogromne jezeli) mowi prawde. Nie zagotuje sie? Nie tracisz zaufania? Bo to nie pierwsza sytuacja gdy ktos, komu sie ewidentnie nudzi (patrzac na alter ego anitki to tak jest) robi sobie z wizazanek ewidentne, ogromne, strusie, gotowane na srednio miekko (zoltko plynne bialko nie) JAJA? Ja owszem, lubie sie posmiac, jak wlaczam kompa to na basha wchodze najpierw... ale nie widze nic zabawnego w tym, ze ktos wzbudza we mnie swoja litosc, wzbudza jakies tam emocje u parudziesieciu dziewczyn PROSI o rade, rade DOSTAJE, NIBY z rady korzysta, a okazuje sie ze ma swietna rozrywke z mojej osoby, bo ze sklonowanego konta pisze cos zupelnie sprzecznego z logicznym mysleniem kazdej kobiety. I nie sorry, chocby lexie zalozyla watek na intymnym ze jej TZ uwielbia myc nago okna i jednoczesnie ma wzwod a ona nie wie co z tym zrobic (wzglednie moze do tego jeszcze sie okladac porem i recytowac Iliade) ja juz nie uwierze (lexie sie nie gniewa ze podalam ja - osobe w mojej ocenie najbardziej zaufana na wizazu, jako okazanie mojej wiary). No zwyczajnie moja wiara w ludzi i to ze faktycznie chca pomocy i umieja z niej skorzystac wysiadla. Skoro nie pasowaly jej nasze rady, dogadala sie z TZ, badz przekonal ja wyrywajac jej wszystkie wlosy zamiast ciagniecia mogla powiedziec. Wtedy poczulabym sie lepiej, bo przynajmniej zachowalaby sie szczerze. No sorry, jestem emocjonalnie zwiazana z tym portalem, jak mi sie minuty skoncza to zbankrutuje przez jedna wizazanke, jedna upijalam, wiec nie, nie umiem sie nie przejmowac tym forum, wizazankami, ale czas zaczac. I tak, staralam sie w pewnych momentach piszac tego posta zachowac troche typowego dla mnie humoru, aby bylo lzej czytac cos co swiadczy o tym jak bardzo brzydko zostalysmy potraktowane.
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-01-27 o 01:23 |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#668 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Oj anita,anita ty chyba nigdy nie dorośniesz dziewczyno!!!!!
|
|
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
Cóż... przyznam się, że traktowałam 'historię' Anitki bardzo empatycznie, osobiście wręcz, jako że miałam nieprzyjemność obcowania z osobą podobną do jej tż (o ile w ogóle w którejkolwiek części swoich wywodów na dowolnym wątku pisała prawdę), i jestem teraz bardzo rozczarowana i wręcz zniesmaczona... po prostu nie spodziewałam się, że ktoś w tak chamski sposób, za przeproszeniem wyru**a wizażanki, tworząc bajkę godną Andersena bądź Braci Grimm, że w taki sposób zagra na naszych emocjach. Naprawdę było mi żal dziewczyny, która ma tak niskie mniemanie o sobie, że daje się tak traktować, że pozwala na pomiatanie sobą, żal jako człowieka po prostu, bez żadnych sympatii czy antypatii, zwyczajnie serce mi się krajało czytając niektóre jej 'przeżycia', i życzyłam jej jak najlepiej.
Cóż, Anitka nas oszukała. Szkoda tylko, że realnego życia - i pożycia - nie da się oszukać. W necie można tworzyć miliony swoich alter-ego, ale w rzeczywistości pozostanie sie zwykłym, szarym, słabym człowiekiem...
Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałam", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku" ... Edytowane przez Elliannia Czas edycji: 2009-01-27 o 02:06 |
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie jest zabawne, szczególnie dla osób które się wczuły w sytuacje. Szczególnie dla osób które coś podobnego przeszły i próbowały pomóc, wytłumaczyć na bazie własnego doświadczenia. Prosiła o kontakt z osobami które były w takiej sytuacji, o porady. Ja dałam jej tą porade, bo kiedyś kiedy byłam w jej sytuacji żałuje że sama od nikogo takiej nie dostałam. A tu okazuje się że to wszystko to ściema i że ktoś z mojego nieszczęścia robi sobie jaja. Jak tu wierzyć ludziom i chcieć im pomagać ![]() EDIT: Elliannia o właśnie, dobre słowo- czuje się 'wyru**ana'
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2009-01-27 o 01:45 |
|
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehhhh... Nie wiem czy powinnam bardzie współczuć jej, że taka ograniczona, że musi sobie w internecie życie tworzyć, czy współczuć nam, że głupie uwierzyłyśmy ![]() I wiecie - nie spodziewałam się, że kiedykolwiek w jakiejkolwiek sytuacji to powiem - ale anitka i jej 'przeżycia', to żal.pl :/ I żal mi jej tż - nawet jeśli to, że tak sie zachowywał to prawda, to żal mi go z powodu dziewczyny mitomanki... ale bardziej skłaniam sie ku stwierdzeniu, że on Bogu ducha winny, a jej się nudziło pierdzenie w stołek :/
Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałam", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku" ... Edytowane przez Elliannia Czas edycji: 2009-01-27 o 01:59 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bez zabezpieczenia, w sposob ktorego nie lubie, bez orgazmu, nawet nie przez faceta...
Czuje sie jak... nie wiem. Jakbym dala komus pomocna dlon a ten w odpowiedzi mi ja odrabal maczeta. Po prostu zniesmaczona.
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-01-27 o 02:06 |
||
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Do tego posypał solą i zamoczył w occie...
|
#674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie. Zepchnal po nieheblowanej desce do wanny pelnej spirytusu. O tak. To dokladnie odtwarza moje uczucia.
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
Gołym tyłkiem po tej desce oczywiście.
|
#676 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
|
|
#677 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
:Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kolejny watek z ktorego ja kojarze (choc tu pewnosci nie mam i nie chce mi sie grzebac, wiec jesli cos pomerdam, to mea culpa), to jakis watek na seksie, w ktorym mowila o uprawianiu go bez zabezpieczenia i ogolnie prezentowala postawe wysoce nieodpowiedzialna. Dobre rady pod jej adresem odbijaly sie jak groch od sciany. Pozniej watek o byciu utrzymywana przez faceta i teksty jej alter ego Dochodzimy do tego punktu: Cytat:
Oczywiscie, zdaje sobie sprawe, ze rozni ludzie rozna ilosc czasu spedzaja na wizazu, rozne rzeczy przeczytaja czy nie, rozne rzeczy kojarza badz nie, ja kojarzylem i zludzen nie mialem. Szczerze mowiac, to podejrzewam, ze w tym co juz wczesniej pisala bylo duzo wiecej informacji, ktore, eufemistycznie mowiac, z faktami sie niezbyt pokrywaly. Koniec koncow, to jej problem; tylko dziewczyn mi szkoda, ktore sie wykazaly empatia w stosunku do niej. PS. Nie ma to jak samemu ze soba polemizowac: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=319 PPS. Ktos wspomnial wyzej, ze to ze anitka12345 to Sylwia od salonu pieknosci ja zdziwilo... o dziwo jakos w ogole mnie to nie zdziwilo...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. Edytowane przez Wyrak Czas edycji: 2009-01-27 o 09:24 |
||||||
|
|
|
#678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha |
|
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Wyrak no fakt, wykazałyśmy się naiwnością, no ale co mam zrobić jak na moje nieszczęście wierzę w ludzi?
I liczyłam na to, że ktoś sobie do główki coś w końcu przybierze (a miejsca nadto) i zrozumie Anitkę pamiętam od wątku z zabezpieczeniem, a raczej jego brakiem, gdzie to zaprezentowała teorię, że miesiączkę wywołujemy kąpielami gorącymi... Nie wiadomo co gorsze, wierzyć w ludzi czy nie wierzyć
|
|
#680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wierzenia - ja nie wierze ludziom i jest mi z tym dobrze - dopoki kogos nie znam, jest zasada ograniczonego zachowania. A juz z pewnoscia w przypadku jakiegos nicku w internecie, ktorego wlascicielka rzekomo wywoluje okres kapiela Swoja droga, to zastanawia - ile poza takimi oczywistymi prowokacjami jest bajkopisarstwa i bajdurzenia...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Czekałam na taki rozwój wydarzeń
![]() Wiedziała, wiedziałam, wiedziałam ![]() Żal mi tylko osób, które tutaj się naprawdę wczuły i myślały, że ich rady zmienią świat. Głupota jest nieuleczalna ![]() I co teraz Anitko? Zamilkniesz? Będziesz się tłumaczyć, przepraszać, czy zmyślisz kolejną historię?
|
|
#682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za maskra. o Jezusku.
|
|
#683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze jest to, że Anitka to nie wynik ferii na wizażu, a permanentnej nudy i nicnierobienia :/ Cytat:
My nie tyle głupie, co zbyt ufne w naiwności niestety
Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałam", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku" ... Edytowane przez Elliannia Czas edycji: 2009-01-27 o 09:39 |
||
|
|
|
#684 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
ups, dubel
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2009-01-27 o 09:41 |
|
|
|
#685 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Anitka vel Sylwunia....
To nie na moje nerwy....
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
Masz jeszcze wątpliwości? ![]() Oczywiście mówię o autorce wątku. Może to się powinno leczyć - rozdwojenie jaźni, uciekanie od świata rzeczywistego w świat bajek... No fakt. Może to okrutne, ale ja mam tylko nadzieje, że życie Anity faktycznie jest w pewnym stopniu problemowe. Wszystkiego nie zmyśliła. Chciałaby wieść życie cudnej Sylwii, ale niestety wiedzie szary żywot Anitki
|
|
#687 |
|
Rozeznanie
|
niewykształcona
obłudna o niskiej inteligencji zapatrzona w siebie brzydula leniwa bez jakichkolwiek celów w życiu żaaaaaaal przez duże Ż
|
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
modl sie Anitko zeby nikt nie wyslal linku do teego watku (i paru innych) Twojemu TZ i rodzicom. moze Twoj chlopak przejrzalby na oczy z jaka jest kretynka i imbecylem.
|
#689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak pisałam - w necie można być KAŻDYM, ale w realu dalej zwykły szary człowieczek ![]() Cytat:
![]() Ale aż tak wredna nie jestem ...
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie szkoda, że nikt nie ma odwagi zrobić czegoś takiego. Ona mogła robić wszystkich w balona i sumienie jej nie ruszało Powinna mieć odpłacone pięknym za nadobne. Mina by jej zrzedła.
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2009-01-27 o 10:09 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

Oj anita,anita ty chyba nigdy nie dorośniesz dziewczyno!!!!!

: