podniusł na mnie ręke - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-27, 00:26   #661
Elliannia
Zakorzenienie

Dot.: podniusł na mnie ręke

Anitko... strasznie szybko dojechałaś, nawiasem mówiąc... ja jadę do Amsterdamu ok. 12 godzin.... ale mam nadzieję że to kwestia kierowcy, a nie tego że piszez z Holandii

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 00:29   #662
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Koleżanka ma od początku wątku to samo IP, więc coś mi się zdaje, że nie trafiła na superszybkiego kierowcę - po prostu nigdzie nie wyjechała.
Do tego odpisuje sama sobie z drugiego konta: Sylwiaaaaa87 .

Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 00:33   #663
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Koleżanka ma od początku wątku to samo IP, więc coś mi się zdaje, że nie trafiła na superszybkiego kierowcę - po prostu nigdzie nie wyjechała.

ups
az się chce napisać: a nie mówiłam (kiedyśtam)
internet niszczy wiarę w ludzi....

edit: poczytałam sylwieeeeeeeee i jeszcze większy żal ... nie ma jak się nudzić za granicą

Edytowane przez Ptysio5
Czas edycji: 2009-01-27 o 00:52 Powód: literówka
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 00:47   #664
Elliannia
Zakorzenienie

Ehhh, a więc jednak przeczucie odnośnie czasu jazdy mnie nie myliło....

Stary 2009-01-27, 00:54   #665
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Ach, kosci swedzialy, swedzialy. No super, teraz to juz w ogole mozna pisac na intymnym, i szczerze? Jakby nawet wizazanka ktora ma milion postow opisala na intymnym swoja zyciowa tragedie, za cholere nie uwierze.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 01:01   #666
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Jakby nawet wizazanka ktora ma milion postow opisala na intymnym swoja zyciowa tragedie, za cholere nie uwierze.
przykre, Szpiegu
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 01:19   #667
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptysio5 Pokaż wiadomość
przykre, Szpiegu
Ale prawdziwe...
Powiem tak, sie we mnie zagotowalo wyobraz sobie.

Na forum pisze dziewczyna o swoim TZ sklonnym do agresji, z ciagotami do sterydow. Przejmujesz sie, okazuje sie ze Twoje rady ma za nic, nawet jezeli (takie ogromne jezeli) mowi prawde. Nie zagotuje sie? Nie tracisz zaufania? Bo to nie pierwsza sytuacja gdy ktos, komu sie ewidentnie nudzi (patrzac na alter ego anitki to tak jest) robi sobie z wizazanek ewidentne, ogromne, strusie, gotowane na srednio miekko (zoltko plynne bialko nie) JAJA?
Ja owszem, lubie sie posmiac, jak wlaczam kompa to na basha wchodze najpierw... ale nie widze nic zabawnego w tym, ze ktos wzbudza we mnie swoja litosc, wzbudza jakies tam emocje u parudziesieciu dziewczyn PROSI o rade, rade DOSTAJE, NIBY z rady korzysta, a okazuje sie ze ma swietna rozrywke z mojej osoby, bo ze sklonowanego konta pisze cos zupelnie sprzecznego z logicznym mysleniem kazdej kobiety.

I nie sorry, chocby lexie zalozyla watek na intymnym ze jej TZ uwielbia myc nago okna i jednoczesnie ma wzwod a ona nie wie co z tym zrobic (wzglednie moze do tego jeszcze sie okladac porem i recytowac Iliade) ja juz nie uwierze (lexie sie nie gniewa ze podalam ja - osobe w mojej ocenie najbardziej zaufana na wizazu, jako okazanie mojej wiary).
No zwyczajnie moja wiara w ludzi i to ze faktycznie chca pomocy i umieja z niej skorzystac wysiadla.

Skoro nie pasowaly jej nasze rady, dogadala sie z TZ, badz przekonal ja wyrywajac jej wszystkie wlosy zamiast ciagniecia mogla powiedziec. Wtedy poczulabym sie lepiej, bo przynajmniej zachowalaby sie szczerze. No sorry, jestem emocjonalnie zwiazana z tym portalem, jak mi sie minuty skoncza to zbankrutuje przez jedna wizazanke, jedna upijalam, wiec nie, nie umiem sie nie przejmowac tym forum, wizazankami, ale czas zaczac.

I tak, staralam sie w pewnych momentach piszac tego posta zachowac troche typowego dla mnie humoru, aby bylo lzej czytac cos co swiadczy o tym jak bardzo brzydko zostalysmy potraktowane.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
Czas edycji: 2009-01-27 o 01:23
Stary 2009-01-27, 01:24   #668
madmuazelle
BAN stały

Unhappy Dot.: podniusł na mnie ręke

Cytat:

O rany anitka to Sylwiaaaa87,a Sylwiaaa87 to anitka,ta (sylwia) która pisała w innym wątku że jest zbyt piękna by pracować. Oj anita,anita ty chyba nigdy nie dorośniesz dziewczyno!!!!! Jak to mówi dzisiejsza młodzież,żal pl.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 01:37   #669
Elliannia
Zakorzenienie

Cóż... przyznam się, że traktowałam 'historię' Anitki bardzo empatycznie, osobiście wręcz, jako że miałam nieprzyjemność obcowania z osobą podobną do jej tż (o ile w ogóle w którejkolwiek części swoich wywodów na dowolnym wątku pisała prawdę), i jestem teraz bardzo rozczarowana i wręcz zniesmaczona... po prostu nie spodziewałam się, że ktoś w tak chamski sposób, za przeproszeniem wyru**a wizażanki, tworząc bajkę godną Andersena bądź Braci Grimm, że w taki sposób zagra na naszych emocjach. Naprawdę było mi żal dziewczyny, która ma tak niskie mniemanie o sobie, że daje się tak traktować, że pozwala na pomiatanie sobą, żal jako człowieka po prostu, bez żadnych sympatii czy antypatii, zwyczajnie serce mi się krajało czytając niektóre jej 'przeżycia', i życzyłam jej jak najlepiej.
Cóż, Anitka nas oszukała.
Szkoda tylko, że realnego życia - i pożycia - nie da się oszukać.
W necie można tworzyć miliony swoich alter-ego, ale w rzeczywistości pozostanie sie zwykłym, szarym, słabym człowiekiem...

Edytowane przez Elliannia
Czas edycji: 2009-01-27 o 02:06
Stary 2009-01-27, 01:43   #670
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Ale prawdziwe...

Na forum pisze dziewczyna o swoim TZ sklonnym do agresji, z ciagotami do sterydow. Przejmujesz sie, okazuje sie ze Twoje rady ma za nic, nawet jezeli (takie ogromne jezeli) mowi prawde. Nie zagotuje sie? Nie tracisz zaufania? Bo to nie pierwsza sytuacja gdy ktos, komu sie ewidentnie nudzi (patrzac na alter ego anitki to tak jest) robi sobie z wizazanek ewidentne, ogromne, strusie, gotowane na srednio miekko (zoltko plynne bialko nie) JAJA?
Ja owszem, lubie sie posmiac, jak wlaczam kompa to na basha wchodze najpierw... ale nie widze nic zabawnego w tym, ze ktos wzbudza we mnie swoja litosc, wzbudza jakies tam emocje u parudziesieciu dziewczyn PROSI o rade, rade DOSTAJE, NIBY z rady korzysta, a okazuje sie ze ma swietna rozrywke z mojej osoby, bo ze sklonowanego konta pisze cos zupelnie sprzecznego z logicznym mysleniem kazdej kobiety.

I nie sorry, chocby lexie zalozyla watek na intymnym ze jej TZ uwielbia myc nago okna i jednoczesnie ma wzwod a ona nie wie co z tym zrobic (wzglednie moze do tego jeszcze sie okladac porem i recytowac Iliade) ja juz nie uwierze (lexie sie nie gniewa ze podalam ja - osobe w mojej ocenie najbardziej zaufana na wizazu, jako okazanie mojej wiary).
No zwyczajnie moja wiara w ludzi i to ze faktycznie chca pomocy i umieja z niej skorzystac wysiadla.

Skoro nie pasowaly jej nasze rady, dogadala sie z TZ, badz przekonal ja wyrywajac jej wszystkie wlosy zamiast ciagniecia mogla powiedziec. Wtedy poczulabym sie lepiej, bo przynajmniej zachowalaby sie szczerze. No sorry, jestem emocjonalnie zwiazana z tym portalem, jak mi sie minuty skoncza to zbankrutuje przez jedna wizazanke, jedna upijalam, wiec nie, nie umiem sie nie przejmowac tym forum, wizazankami, ale czas zaczac.

I tak, staralam sie w pewnych momentach piszac tego posta zachowac troche typowego dla mnie humoru, aby bylo lzej czytac cos co swiadczy o tym jak bardzo brzydko zostalysmy potraktowane.
Dokładnie.
To nie jest zabawne, szczególnie dla osób które się wczuły w sytuacje. Szczególnie dla osób które coś podobnego przeszły i próbowały pomóc, wytłumaczyć na bazie własnego doświadczenia.
Prosiła o kontakt z osobami które były w takiej sytuacji, o porady.
Ja dałam jej tą porade, bo kiedyś kiedy byłam w jej sytuacji żałuje że sama od nikogo takiej nie dostałam.
A tu okazuje się że to wszystko to ściema i że ktoś z mojego nieszczęścia robi sobie jaja.
Jak tu wierzyć ludziom i chcieć im pomagać

EDIT: Elliannia o właśnie, dobre słowo- czuje się 'wyru**ana'

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!

Edytowane przez wsiowy_gupek
Czas edycji: 2009-01-27 o 01:45
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 01:55   #671
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Dokładnie.
To nie jest zabawne, szczególnie dla osób które się wczuły w sytuacje. Szczególnie dla osób które coś podobnego przeszły i próbowały pomóc, wytłumaczyć na bazie własnego doświadczenia.
Prosiła o kontakt z osobami które były w takiej sytuacji, o porady.
Ja dałam jej tą porade, bo kiedyś kiedy byłam w jej sytuacji żałuje że sama od nikogo takiej nie dostałam.
A tu okazuje się że to wszystko to ściema i że ktoś z mojego nieszczęścia robi sobie jaja.
Jak tu wierzyć ludziom i chcieć im pomagać

Tak... nie ma to jak się uzewnętrznić ze swoimi przeżyciami, a później się przekonać, ze to zwykły temat dla jaj....

Ehhhh... Nie wiem czy powinnam bardzie współczuć jej, że taka ograniczona, że musi sobie w internecie życie tworzyć, czy współczuć nam, że głupie uwierzyłyśmy

I wiecie - nie spodziewałam się, że kiedykolwiek w jakiejkolwiek sytuacji to powiem - ale anitka i jej 'przeżycia', to żal.pl :/

I żal mi jej tż - nawet jeśli to, że tak sie zachowywał to prawda, to żal mi go z powodu dziewczyny mitomanki... ale bardziej skłaniam sie ku stwierdzeniu, że on Bogu ducha winny, a jej się nudziło pierdzenie w stołek :/

Czas edycji: 2009-01-27 o 01:59
Stary 2009-01-27, 02:00   #672
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
za przeproszeniem wyru**a wizażanki
Bez zabezpieczenia, w sposob ktorego nie lubie, bez orgazmu, nawet nie przez faceta...
Czuje sie jak... nie wiem. Jakbym dala komus pomocna dlon a ten w odpowiedzi mi ja odrabal maczeta.
Po prostu zniesmaczona.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
Czas edycji: 2009-01-27 o 02:06
Stary 2009-01-27, 02:05   #673
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Bez zabezpieczenia, w sposob ktorego nie lubie, bez orgazmu, nawet nie przez faceta...
Czuje sie jak... nie wiem. Jakbym dala komus pomocna dlon a ten w odpowiedzi mi ja odrabal maczeta.
Po prostu zniesmaczona.
Do tego posypał solą i zamoczył w occie...

Stary 2009-01-27, 02:06   #674
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Do tego posypał solą i zamoczył w occie...
Nie. Zepchnal po nieheblowanej desce do wanny pelnej spirytusu. O tak. To dokladnie odtwarza moje uczucia.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2009-01-27, 02:07   #675
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie. Zepchnal po nieheblowanej desce do wanny pelnej spirytusu. O tak. To dokladnie odtwarza moje uczucia.
Gołym tyłkiem po tej desce oczywiście.

Stary 2009-01-27, 07:33   #676
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
O rany anitka to Sylwiaaaa87,a Sylwiaaa87 to anitka,ta (sylwia) która pisała w innym wątku że jest zbyt piękna by pracować. Oj anita,anita ty chyba nigdy nie dorośniesz dziewczyno!!!!! Jak to mówi dzisiejsza młodzież,żal pl.
Tak czułam, że Anitka ściemnia z tym wyjazdem ale że jest sylwia co zakłada salon tylko dla pięknych ludzi to już jest ponad wszelką wyobraźnię

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 07:58   #677
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
Gratuluje wytrwalym a wierzacycm ze autorka zmieni swoje zycie zazdroszcze wiary .
Dokladnie Paula. Poczytywalem ten watek, pamietalem co przedtem anitka einszweidreivierfuenf pisala i dlatego nie pisalem.

Cytat:
Napisane przez anitka12345 Pokaż wiadomość
dziekuje
pisze do was już z Polski,z rodzicami jak narazie dobrze,zobaczymy co dalej bedzie,a jutro ide szukać pracy,i załatwić szkołe
byłam w Polsce o 17,ale pisze dopiero teraz bo mam coś z komputerem ciągle mi się resetuje ;/ i mam problem żeby go właczyć ...
Taa, tyle ze masz to samo IP co niby po zrobieniu jakis 1400km :

Cytat:
Cytat:
Ale prawdziwe...

(...)
Cytat:
Cóż... przyznam się, że traktowałam 'historię' Anitki bardzo empatycznie, osobiście wręcz(...)
Szpiegu, Elliannia, nie wiem czy kojarzycie inne wypowiedzi anitki. Ja ja kojarze od watku, ktory zalozyla, ze jej jest zle - a wyszlo to tak, ze rzucila szkole i siedziala u faceta na utrzymaniu w Roterdamie. No i pretensja do calego swiata, ze ona nie ma pracy itd. Przynajmniej tak pisala. Rady, oczywiscie nie przemawialy.

Kolejny watek z ktorego ja kojarze (choc tu pewnosci nie mam i nie chce mi sie grzebac, wiec jesli cos pomerdam, to mea culpa), to jakis watek na seksie, w ktorym mowila o uprawianiu go bez zabezpieczenia i ogolnie prezentowala postawe wysoce nieodpowiedzialna. Dobre rady pod jej adresem odbijaly sie jak groch od sciany.

Pozniej watek o byciu utrzymywana przez faceta i teksty jej alter ego Dochodzimy do tego punktu:

Cytat:
Bez obrazy dla nikogo i fajnie ze chcialyscie pomoc, ale jesli ktos znal poprzednia tfuuuurczosc osoby spod tego nicka i uwierzyl w ta cudowna zmiane charatkeru, to sorry ale dla mnie to jest, nawiazujac do postu Szpiega wypiecie sie samemu...
Oczywiscie, zdaje sobie sprawe, ze rozni ludzie rozna ilosc czasu spedzaja na wizazu, rozne rzeczy przeczytaja czy nie, rozne rzeczy kojarza badz nie, ja kojarzylem i zludzen nie mialem.

Szczerze mowiac, to podejrzewam, ze w tym co juz wczesniej pisala bylo duzo wiecej informacji, ktore, eufemistycznie mowiac, z faktami sie niezbyt pokrywaly. Koniec koncow, to jej problem; tylko dziewczyn mi szkoda, ktore sie wykazaly empatia w stosunku do niej.

PS. Nie ma to jak samemu ze soba polemizowac: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=319
PPS. Ktos wspomnial wyzej, ze to ze anitka12345 to Sylwia od salonu pieknosci ja zdziwilo... o dziwo jakos w ogole mnie to nie zdziwilo...

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.

Edytowane przez Wyrak
Czas edycji: 2009-01-27 o 09:24
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 08:17   #678
HollyG
Zadomowienie

Cytat:
Ehhh, a więc jednak przeczucie odnośnie czasu jazdy mnie nie myliło....
no właśnie...

Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr
Moherowy beret opanuje świat.

"Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek."
~Kłamczucha

HollyG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 08:18   #679
Elliannia
Zakorzenienie

Wyrak no fakt, wykazałyśmy się naiwnością, no ale co mam zrobić jak na moje nieszczęście wierzę w ludzi?
I liczyłam na to, że ktoś sobie do główki coś w końcu przybierze (a miejsca nadto) i zrozumie
Anitkę pamiętam od wątku z zabezpieczeniem, a raczej jego brakiem, gdzie to zaprezentowała teorię, że miesiączkę wywołujemy kąpielami gorącymi...

Nie wiadomo co gorsze, wierzyć w ludzi czy nie wierzyć

Stary 2009-01-27, 09:20   #680
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Wyrak no fakt, wykazałyśmy się naiwnością, no ale co mam zrobić jak na moje nieszczęście wierzę w ludzi?
I liczyłam na to, że ktoś sobie do główki coś w końcu przybierze (a miejsca nadto) i zrozumie
Anitkę pamiętam od wątku z zabezpieczeniem, a raczej jego brakiem, gdzie to zaprezentowała teorię, że miesiączkę wywołujemy kąpielami gorącymi...

Nie wiadomo co gorsze, wierzyć w ludzi czy nie wierzyć
Wiesz, to nie Twoj problem, ze bywasz empatyczna, tylko jej, ze takie rzeczy pisze.

Co do wierzenia - ja nie wierze ludziom i jest mi z tym dobrze - dopoki kogos nie znam, jest zasada ograniczonego zachowania. A juz z pewnoscia w przypadku jakiegos nicku w internecie, ktorego wlascicielka rzekomo wywoluje okres kapiela

Swoja droga, to zastanawia - ile poza takimi oczywistymi prowokacjami jest bajkopisarstwa i bajdurzenia...

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 09:30   #681
Annaluka
Zakorzenienie

Czekałam na taki rozwój wydarzeń

Wiedziała, wiedziałam, wiedziałam

Żal mi tylko osób, które tutaj się naprawdę wczuły i myślały, że ich rady zmienią świat. Głupota jest nieuleczalna

I co teraz Anitko? Zamilkniesz? Będziesz się tłumaczyć, przepraszać, czy zmyślisz kolejną historię?
Stary 2009-01-27, 09:34   #682
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

co za maskra.
o Jezusku.
Stary 2009-01-27, 09:38   #683
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Wiesz, to nie Twoj problem, ze bywasz empatyczna, tylko jej, ze takie rzeczy pisze.

Co do wierzenia - ja nie wierze ludziom i jest mi z tym dobrze - dopoki kogos nie znam, jest zasada ograniczonego zachowania. A juz z pewnoscia w przypadku jakiegos nicku w internecie, ktorego wlascicielka rzekomo wywoluje okres kapiela

Swoja droga, to zastanawia - ile poza takimi oczywistymi prowokacjami jest bajkopisarstwa i bajdurzenia...
Ehhh... mi to musiałoby się naprawdę bardzo, ale to bardzo nudzić, żeby tworzyć wymyślone historie z udziałem alter ego

Najgorsze jest to, że Anitka to nie wynik ferii na wizażu, a permanentnej nudy i nicnierobienia :/

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Czekałam na taki rozwój wydarzeń

Wiedziała, wiedziałam, wiedziałam

Żal mi tylko osób, które tutaj się naprawdę wczuły i myślały, że ich rady zmienią świat. Głupota jest nieuleczalna

I co teraz Anitko? Zamilkniesz? Będziesz się tłumaczyć, przepraszać, czy zmyślisz kolejną historię?
Sugerujesz że my głupie, czy że Anitka? ;>

My nie tyle głupie, co zbyt ufne w naiwności niestety

Czas edycji: 2009-01-27 o 09:39
Stary 2009-01-27, 09:39   #684
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

ups, dubel

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg

Edytowane przez Eva ID
Czas edycji: 2009-01-27 o 09:41
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 09:40   #685
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Anitka vel Sylwunia....

To nie na moje nerwy....

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 09:44   #686
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:

Sugerujesz że my głupie, czy że Anitka? ;>

Masz jeszcze wątpliwości?

Oczywiście mówię o autorce wątku. Może to się powinno leczyć - rozdwojenie jaźni, uciekanie od świata rzeczywistego w świat bajek...

Cytat:
My nie tyle głupie, co zbyt ufne w naiwności niestety
No fakt.

Może to okrutne, ale ja mam tylko nadzieje, że życie Anity faktycznie jest w pewnym stopniu problemowe. Wszystkiego nie zmyśliła. Chciałaby wieść życie cudnej Sylwii, ale niestety wiedzie szary żywot Anitki
Stary 2009-01-27, 09:55   #687
blue_cat
Rozeznanie

niewykształcona
obłudna
o niskiej inteligencji
zapatrzona w siebie
brzydula
leniwa
bez jakichkolwiek celów w życiu

żaaaaaaal przez duże Ż
blue_cat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 09:59   #688
miphuhiz
Zakorzenienie

modl sie Anitko zeby nikt nie wyslal linku do teego watku (i paru innych) Twojemu TZ i rodzicom. moze Twoj chlopak przejrzalby na oczy z jaka jest kretynka i imbecylem.
Stary 2009-01-27, 10:04   #689
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Masz jeszcze wątpliwości?

Oczywiście mówię o autorce wątku. Może to się powinno leczyć - rozdwojenie jaźni, uciekanie od świata rzeczywistego w świat bajek...

No fakt.

Może to okrutne, ale ja mam tylko nadzieje, że życie Anity faktycznie jest w pewnym stopniu problemowe. Wszystkiego nie zmyśliła. Chciałaby wieść życie cudnej Sylwii, ale niestety wiedzie szary żywot Anitki
Schizofrenia piechotą nie chodzi

Jak pisałam - w necie można być KAŻDYM, ale w realu dalej zwykły szary człowieczek

Cytat:
Napisane przez miphuhiz Pokaż wiadomość
modl sie Anitko zeby nikt nie wyslal linku do teego watku (i paru innych) Twojemu TZ i rodzicom. moze Twoj chlopak przejrzalby na oczy z jaka jest kretynka i imbecylem.
A ja tego... noo... widziałam jego profil na nk

Ale aż tak wredna nie jestem ...

Stary 2009-01-27, 10:08   #690
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:

Ale aż tak wredna nie jestem ...

No właśnie szkoda, że nikt nie ma odwagi zrobić czegoś takiego.

Ona mogła robić wszystkich w balona i sumienie jej nie ruszało Powinna mieć odpłacone pięknym za nadobne. Mina by jej zrzedła.

Edytowane przez Annaluka
Czas edycji: 2009-01-27 o 10:09
Annaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości