|
|
#661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
Uwielbiam to miejsce - spokój, cisza, piękne pola, lasy, Warta i wspaniałe domowe jedzenie |
|
|
|
|
#662 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
rzeczywiście dawno nie pokazywałam zbiorów.Cytat:
|
|
|
#663 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W sumie, jedyne co przestrzegałam przy używaniu hasceralu to mycie rąk . Ale robiłam to głównie dlatego, że nie chciałam mieć ich tłustych![]() A z BK to jakoś tak wyszło Zanim powstała, bardzo lubiłam wątek filtromaniaczek i głównie wtedy się interesowałam tym tematem . Wiem, że jest niesamowicie wiele rzeczy, których nie wiem, których mogłabym się nauczyć na BK. Aaale trochę brakuje czasu i chęci Nie znam się na chemii w ogóle, a jednak do mieszania czy chociaż czytania składów potrzeba choć trochę chemicznego zacięcia![]() Teraz swoją wiedzę czasem pogłębiam trochę na malutkim forum biochemiczno-kosmetycznym Na całym forum udziela się mniej więcej tyle osób co w tym wątku Lubię, gdy rozmawia się z max 20 osobami, bo tyle jestem w stanie spamiętać - kto co lubi, jaki jest, no wiesz, wtedy każdemu można zaufać![]() Tylko proszę, nie bierz tego do siebie Uważam, że świetnie prowadzisz BK, ona jest tak duża, że nie wiem jak to ogarniasz Wizaż się rozrasta, nikt na to nic nie poradzi To tylko i wyłącznie mój defekt, że czasem nie umiem się odnaleźć na tak dużym forum![]() A co do włosów - kiedyś próbowałam coś ukręcić, ale jednak moje włosy lubią silikony w maskach - bez nich okropnie się puszą, są sztywne... Są po prostu tak grube, że lubią być obciążane Cytat:
Hosenko! Sleepy ma rację, w Białymstoku nie ma turystów Ale ja bardziej polecam okolice Białegostoku - Lipowy Most, Supraśl, tam jest przepięknieA jak ciągnie Cię rafting, to może najpierw spróbuj kajaków na Czarnej Hańczy A ja marzę o podróżach na północ - Islandia byłaby dobra, albo chociaż Norwegia, Finlandia - nie lubię upałów, a tam nigdy ich nie ma Niestety, na razie zostanie to w sferze marzeń, wakacje spędzę pewnie na szukaniu pracy
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-03-13 o 13:31 |
||
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam lakier Eveline
![]() I myślę o tym żelu z wit. C, ale to nie wcześniej niż w kwietniu A tak to się leniłyśmy na kanapach w knajpach, bo w sklepach było gorąco Nawet Sleepy była wyraźnie zawiedziona, że na nic ją nie skusiłyśmy A Ty zazdrość, zazdrość. Na następnym Cię widzę, bo jak nie to
|
#665 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Białystok trzeba będzie odwiedzić
|
|
#666 |
|
Wtajemniczenie
|
szkoda....zapytam sie na innym forum,moze tam mi pomogą
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
To jest wątek społecznościowy, więc nie dziw się proszę, że pytanie zostało pominięte.
O takie rzeczy chyba rzeczywiście lepiej pytać na innych forach. Isa świetnie Ci w tej fryzurce ![]() Rzyrafko, zamiast ograniczać jedzenie, lepiej zacznij jeść mądrze ![]() Co z Gajenką?
|
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=291
(a raczej sie ukrywa , była wczoraj na forum wieczorem, szkoda ze mi nie odpisała na PW )
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-03-13 o 14:22 |
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ciagnie mnie w zadne cieple miejsca bo ja raczej nie jestem tak cieplolubna i tak sobie kombinuje,ze jak dobrze pojdzie to po wakacjach wypali opcja z Norwegia.Dosknale Cie rozumiem jezeli chodzi o BK-wiele osob wybiera konkretne watki/inne fora w ktorych bywa sie regularnie i jestes w stanie prowadzic regularny dialog poznajac sie lepiej ![]() Wizaz sie rozrasta i jest to naturalna kolej rzeczy choc czasami mam ochote uciec od BK ale....staram sie jak moge ogarnac Forum.Zreszta kiedys bylo inaczej na BK -okreslone grono Wizazanek tworzylo niesamowita atmosfere ale duzo osob poszlo swoimi drogami i tylko nieliczne zostaly.Taka jest kolej rzeczy choc czasami brakuje mi tamtego klimatu ![]() Robie co moge by utrzymac BK w dobrej formie.Moje wlosy tez lubia silikony choc sa delikatne i miekkie ale mimo wszystko lubie czesto zmieniac i kombinowac a przy duzych opakowaniach nie jest to zbyt mozliwe![]() A o co chcesz zapytac?bo nie wiem ale jakos nie dojrzalam Twojego postu
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siem stęskniłam !! A co do Gayenki to podjęła ostateczną decyzję o odejściu i nie wróci już. Jutro jadę do Katowic na spotkanie z moim Ktosiem to i z Gają idziemy na kawę Jestem tak zmęczona że masakra, dopiję kawę [
I'm woman in love !!!! Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-03-13 o 14:27 |
|
|
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to jest jak się nie nadąża nadrabiać wszystkich postów ![]() Ojejku to niedobrze, że odeszła, dziwnie tak.. Pozdrówcie ją proszę ode mnie i uściskajcie mocno
|
|
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Małe sprostowanie:
wycofuje swoją powyższą wypowiedź. Gaja potrzebuje trochę czasu i musi sobie przemysleć pewne sprawy. Także mam nadzieje że sie pojawi u nas
|
#674 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#675 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cześć
![]() Praktyki zawodowe. Przynajmniej przez miesiąc.![]() A marzy mi się Sycylia. Albo Turcja. Ale obawiam się, że to wciąż może pozostać w sferze marzeń. Cytat:
Nie mogę już tyle kupować.![]() Chodzi mi tu o pielęgnację, zwłaszcza balsamy, żeby nie było. Bo moja kolorówka jest po szokującej minimalizacji. Perfumy też.Mi też. Najbardziej lubię krótkie, a rosną jak szalone.Wpadłam w szał malowania paznokci ostatnio, znowu nieswojo czuję się z niepomalowanymi, a niedawno było zupełnie odwrotnie. Kupiłam dzisiaj 2 lakiery Eveline - granat i czerwień - i zła jestem na siebie, że nie wzięłam jeszcze fioletu, który mi się podobał, ale jak będę zadowolona z jakości, to wrócę po niego.Kupiłam tusz do rzęs, jednak nie odważyłam się skusić na Fatale. Wzięłam Virtuose Black Carat, zobaczymy, czy będzie fajny. Oby. ![]() I kupiłam karnet na fitness. Chyba jest ich za mało.
|
|
|
|
|
#676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
). Moje paznokcie są przeze mnie zawsze spychane na dalszy plan. Ale chcę wreszcie się za nie zabrać i mieć ładne i pomalowane ![]() Robię też listę zakupów włosowych i póki co potrzebuję pilnie dużej okrągłej szczotki z naturalnego włosia do modelowania mojego boba, piankę dodającą objętość(pisałyście tu kiedyś o jakiejś z Welli, chyba Vibeska ją polecała jak dobrze pamiętam, ale nie wiem, która to jest dokładnie? ) i jakieś wałki(koleżanka mi poleciła takie na rzepy, podobno dobre są).
|
|
#677 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takim razie ją kupię, bo moje włosy bez pianki nie będą się ładnie z tyłu układać a właśnie tył muszę mieć na szczotce lekko uniesiony Wypatrzyłam sobie właśnie cudną torebkę na etorebce(ten kolor http://etorebka.pl/s03.php?f=0164 A z tą szarą z Avonu byłam dzis w pracy i bardzo fajnie się nosi. ice widziałam, że się pozbywasz Innocenta na All. A ja chyba kupię w przyszłości Angela jak skończę mojego Niewinnego
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-03-13 o 16:47 |
|
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Sleepy: dziękuję za przesyłkę
Ile próbek ![]() Jak sie stosuje maseczkę Blue Corn ? ![]() wkońcu spędze wieczór z moim Samcem
|
#680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie ma za co
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje że będziesz zadowolana
|
|
#682 |
|
Przyjaciółka KWC
|
|
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ide szybciutko wypróbować bo za pół godziny wybywam ![]() Udanego piątkowego wieczoru i "do zobaczenia" jutro po południu (mam szkołę )
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chyba nie umiała się pozbyć żadnej z moich flaszeczek
Nawet, gdy jakiś zapach chwilowo mi się znudzi to jednak nadal go sobie chomikuję ![]() Hosenko baw się dobrze z Samcem ![]() Wiecie co, zmarzły mi dziś strasznie ręce i czuję jakbym w lewej miała reumatyzm Chrupie mi w kościach i boli mnie cała dłoń.
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
![]() Ale dziś fajny dzień Ciekawe, czy wieczór będzie równie udany Estello, dawaj te fotki no Założę się, że i tak wszystkiego mi nie pokazałaś
|
#686 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest tam porządek -można wpaść nawet na krótko a i tak łatwo znaleźć potrzebne informacjeNo właśnie, też teraz wiem, że duze opakowania masek to kiepski pomysł ![]() Cytat:
Tylko mi różowy do niczego nie pasuje Właściwie to nie lubię różu, ale ten jest ładnyCytat:
Piękne jest LU. Chociaż dzisiaj macałam podkład sypki dior nude. I jest taaaki śliczny... No ale zobaczymy, może uda mi się go kupić, a jak nie to w maju kupię LU![]() A właśnie - Warszawianki wiedzą, to tu muszę napisać Pod koniec maja jadę na południe - Czechy, Austria, Słowacja i może Węgry - na krótko, więc nie będę miała za wiele czau na sklepy. Ale może wiecie, co można tam kupić fajnego i może byście chciały, żebym Wam coś kupiła? Tylko ostrzegam, że nie ma pewności, czy uda mi się w ogóle wejść do jakiegoś sklepu ![]() Cytat:
" ? czyżby Altanka ?Mnie dziś czeka piątkowy wieczór z książkami No ale życzę wszystkim milszego niż mój wieczoru
|
|
#687 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Swoją drogą, ja na razie planów na wakacje nie mam żadnych, chciałabym się jak najszybciej obronić a potem jak najszybciej znaleźć pracę
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie, nic się nowego nie wydarzyło, no ale Altanka przychodzi za ponad godzinę z kolegami na moją zapiekankę , na którą umawialiśmy się już wcześniej
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no przecież Ty nic nie wiesz, dziś Magda robi imprezę, na którą nas nie zaprosiła A ja właśnie skończyłam ostatni odcinek Przyjaciół Chyba zacznę od początku ![]() Przez linka Isy wlazłam na e-torebkę i mi się kilka spodobało a najbardziej oczywiście kopertówki, jak mam 2 i praktycznie nie noszę to ciekawe co bym zrobiła z kolejnymi ![]() Ice te lakiery Eveline to z której serii? I jak się nazywają?
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Ejjj Karolina, mówiłam , że jak chcecie to wpadajcie, Tobie nawet zaproponowałam kolegę
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

Z brudem, smrodem, biedą ... nie wiem czemu, skoro nigdy tam nie byłam.

rzeczywiście dawno nie pokazywałam zbiorów.
z wit. C TBS a niekosmetycznie kilka par szpilek 
W sumie, jedyne co przestrzegałam przy używaniu hasceralu to mycie rąk
Uważam, że świetnie prowadzisz BK, ona jest tak duża, że nie wiem jak to ogarniasz

, była wczoraj na forum wieczorem, szkoda ze mi nie odpisała na PW 

Przynajmniej przez miesiąc.
Najbardziej lubię krótkie, a rosną jak szalone.
Chyba jest ich za mało.
wkońcu spędze wieczór z moim Samcem