Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-13, 13:03   #661
pakosta
Wtajemniczenie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mi się marzy Australia lub Nowa Zelandia, ale cóż ... nieziszczalne marzenia

Bułgaria jakoś tak mi się źle kojarzy Z brudem, smrodem, biedą ... nie wiem czemu, skoro nigdy tam nie byłam.

Na majowy weekend chciałabym jechac do jakiegoś cichego, spokojnego, ładnego polskiego miasteczka, żeby się zaszyć z Samcem z dala od zgiełku i turystów- macie jakies propozycje?
Zmyślona - agroturystyka w łodzkim http://www.agrozmyslona.republika.pl/

Uwielbiam to miejsce - spokój, cisza, piękne pola, lasy, Warta i wspaniałe domowe jedzenie

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 13:13   #662
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
To zrób zdjęcie po ciemku z lampą błyskową... to tylko jego zdjęcie ujrzy światło dzienne
Cwaniara
Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Estella, czekam na fotki twoich zbiorów, mam nadzieję, że niedługo będą
Postaram się pstryknąć kilka fotek rzeczywiście dawno nie pokazywałam zbiorów.
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Ale było fajnie na zlocie dziś I poznałyśmy Sleppy
Już nie mogę się doczekać jak dziewczyny przyjadą na jakąś niedzielę i zrobimy zlot całodniowy

Kosmetycznie spodobał mi się żel z wit. C TBS a niekosmetycznie kilka par szpilek Muszę któreś kupić, muszę
Ale Wam zazdroszczę kupiłyście coś kosmetycznego?

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 13:23   #663
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Kochanie z Hasceralem to jest tak,ze zalezy ile go nakladasz,w jaki sposob i jaka masz skore na stopach i trzeba pozniej bardzo dokladnie umyc rece
W kazdym razie ciesze sie,ze Ci sluzy bo to jeden z lepszych preparatow!
Byl okres,ze dosc czesto widywalam Cie na BK a pozniej jakos zniknelas

U mnie kremy schodza w duzych ilosciach i dlatego lubie duze opakowania-praktyczne i wydajne ale szampony i odzywki odpuscilam sobie z wszelkich linii profesjonalnych,szczegoln ie w duzych opakowaniach.Zreszta ostatnio bardzo mnie wciagnely rzeczy z polproduktow i widze,ze o wiele lepiej sluzy to moim wlosom.
No właśnie wiem, że to zawsze zależy od skóry W sumie, jedyne co przestrzegałam przy używaniu hasceralu to mycie rąk. Ale robiłam to głównie dlatego, że nie chciałam mieć ich tłustych

A z BK to jakoś tak wyszło Zanim powstała, bardzo lubiłam wątek filtromaniaczek i głównie wtedy się interesowałam tym tematem. Wiem, że jest niesamowicie wiele rzeczy, których nie wiem, których mogłabym się nauczyć na BK. Aaale trochę brakuje czasu i chęci Nie znam się na chemii w ogóle, a jednak do mieszania czy chociaż czytania składów potrzeba choć trochę chemicznego zacięcia
Teraz swoją wiedzę czasem pogłębiam trochę na malutkim forum biochemiczno-kosmetycznym Na całym forum udziela się mniej więcej tyle osób co w tym wątku Lubię, gdy rozmawia się z max 20 osobami, bo tyle jestem w stanie spamiętać - kto co lubi, jaki jest, no wiesz, wtedy każdemu można zaufać

Tylko proszę, nie bierz tego do siebie Uważam, że świetnie prowadzisz BK, ona jest tak duża, że nie wiem jak to ogarniasz Wizaż się rozrasta, nikt na to nic nie poradzi To tylko i wyłącznie mój defekt, że czasem nie umiem się odnaleźć na tak dużym forum

A co do włosów - kiedyś próbowałam coś ukręcić, ale jednak moje włosy lubią silikony w maskach - bez nich okropnie się puszą, są sztywne... Są po prostu tak grube, że lubią być obciążane

Cytat:
Tez mają drobinki, ale moim zdaniem mniej niż BC, tamte są o wiele bardziej widoczne na mojej twarzy, zarówno przez te drobinki jak i przez to, że mnie przyciemniają. Teraz jak dosypałam do Mythic beżowych, matowych kulek to wyszedł to taki puder wykańczający w stylu Lucidity El, tylko lepiej wygląda na twarzy no i nie wysusza.
Jej, użyłam tego Lucidity od Ciebie... I efekt jest super Mam nadzieję, że mnie nie wysuszy, bo jednak te drobinki w BC są trochę za duże jak dla mnie i zaczynam się wahać czy je chcę... A LU się tak ślicznie błyszczy...

Hosenko! Sleepy ma rację, w Białymstoku nie ma turystów Ale ja bardziej polecam okolice Białegostoku - Lipowy Most, Supraśl, tam jest przepięknie I w ogóle nie ma ludzi
A jak ciągnie Cię rafting, to może najpierw spróbuj kajaków na Czarnej Hańczy

A ja marzę o podróżach na północ - Islandia byłaby dobra, albo chociaż Norwegia, Finlandia - nie lubię upałów, a tam nigdy ich nie ma Niestety, na razie zostanie to w sferze marzeń, wakacje spędzę pewnie na szukaniu pracy
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

Edytowane przez kochanie
Czas edycji: 2009-03-13 o 13:31
kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 14:03   #664
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ale Wam zazdroszczę kupiłyście coś kosmetycznego?
Ja kupiłam lakier Eveline
I myślę o tym żelu z wit. C, ale to nie wcześniej niż w kwietniu
A tak to się leniłyśmy na kanapach w knajpach, bo w sklepach było gorąco
Nawet Sleepy była wyraźnie zawiedziona, że na nic ją nie skusiłyśmy

A Ty zazdrość, zazdrość. Na następnym Cię widzę, bo jak nie to

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 14:05   #665
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
pod tym wzgledem miedzy Turcja a Bulgaria mozna postawic znak rownosci. nadmorskie miasteczka sa zadbane i nastawione pod turystow, reszta kraju to bieda i brud. ja jestem zakochana w Bulgarii - malownczie, nadmorskie miasteczka [Nesebyr ]. Sofia jest piekna ale to obraz naszych miast sprzed 20 lat. Istambul ma dwa oblicza - piekne, bogate miasto a z drugiejs trony brudne slumsy.

jesli mialabym wybierac miedzy Turcja a Bulgaria to wybralabym to drugie. bo tansze
Zapamietam

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Zmyślona - agroturystyka w łodzkim http://www.agrozmyslona.republika.pl/

Uwielbiam to miejsce - spokój, cisza, piękne pola, lasy, Warta i wspaniałe domowe jedzenie
Zaraz popatrze

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Ja chcę do Ameryki Południowej i Indonezji Ale na razie nie dysponuje takimi funduszami więc muszę się zadowolić czymś bliskoeuropejskim

Białystok?
turystów na pewno nie będzie
Cytat:
Hosenko! Sleepy ma rację, w Białymstoku nie ma turystów Ale ja bardziej polecam okolice Białegostoku - Lipowy Most, Supraśl, tam jest przepięknie I w ogóle nie ma ludzi

A ja marzę o podróżach na północ - Islandia byłaby dobra, albo chociaż Norwegia, Finlandia - nie lubię upałów, a tam nigdy ich nie ma Niestety, na razie zostanie to w sferze marzeń, wakacje spędzę pewnie na szukaniu pracy
Ja bym chciala do Norwegii

Białystok trzeba będzie odwiedzić

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 14:08   #666
sintagma
Wtajemniczenie

szkoda....zapytam sie na innym forum,moze tam mi pomogą
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 14:17   #667
Jelonek
Zakorzenienie

To jest wątek społecznościowy, więc nie dziw się proszę, że pytanie zostało pominięte.
O takie rzeczy chyba rzeczywiście lepiej pytać na innych forach.

Isa świetnie Ci w tej fryzurce
Rzyrafko, zamiast ograniczać jedzenie, lepiej zacznij jeść mądrze
Co z Gajenką?
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 14:21   #668
Hosenka*
Zakorzenienie

http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=291

(a raczej sie ukrywa , była wczoraj na forum wieczorem, szkoda ze mi nie odpisała na PW )

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-03-13 o 14:22
Stary 2009-03-13, 14:24   #669
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana
Smile Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
No właśnie wiem, że to zawsze zależy od skóry W sumie, jedyne co przestrzegałam przy używaniu hasceralu to mycie rąk. Ale robiłam to głównie dlatego, że nie chciałam mieć ich tłustych

A z BK to jakoś tak wyszło Zanim powstała, bardzo lubiłam wątek filtromaniaczek i głównie wtedy się interesowałam tym tematem. Wiem, że jest niesamowicie wiele rzeczy, których nie wiem, których mogłabym się nauczyć na BK. Aaale trochę brakuje czasu i chęci Nie znam się na chemii w ogóle, a jednak do mieszania czy chociaż czytania składów potrzeba choć trochę chemicznego zacięcia
Teraz swoją wiedzę czasem pogłębiam trochę na malutkim forum biochemiczno-kosmetycznym Na całym forum udziela się mniej więcej tyle osób co w tym wątku Lubię, gdy rozmawia się z max 20 osobami, bo tyle jestem w stanie spamiętać - kto co lubi, jaki jest, no wiesz, wtedy każdemu można zaufać

Tylko proszę, nie bierz tego do siebie Uważam, że świetnie prowadzisz BK, ona jest tak duża, że nie wiem jak to ogarniasz Wizaż się rozrasta, nikt na to nic nie poradzi To tylko i wyłącznie mój defekt, że czasem nie umiem się odnaleźć na tak dużym forum

A co do włosów - kiedyś próbowałam coś ukręcić, ale jednak moje włosy lubią silikony w maskach - bez nich okropnie się puszą, są sztywne... Są po prostu tak grube, że lubią być obciążane

Jej, użyłam tego Lucidity od Ciebie... I efekt jest super Mam nadzieję, że mnie nie wysuszy, bo jednak te drobinki w BC są trochę za duże jak dla mnie i zaczynam się wahać czy je chcę... A LU się tak ślicznie błyszczy...

Mnie sie takze marza tamte rejony nie ciagnie mnie w zadne cieple miejsca bo ja raczej nie jestem tak cieplolubna i tak sobie kombinuje,ze jak dobrze pojdzie to po wakacjach wypali opcja z Norwegia.

Dosknale Cie rozumiem jezeli chodzi o BK-wiele osob wybiera konkretne watki/inne fora w ktorych bywa sie regularnie i jestes w stanie prowadzic regularny dialog poznajac sie lepiej
Wizaz sie rozrasta i jest to naturalna kolej rzeczy choc czasami mam ochote uciec od BK ale....staram sie jak moge ogarnac Forum.
Zreszta kiedys bylo inaczej na BK -okreslone grono Wizazanek tworzylo niesamowita atmosfere ale duzo osob poszlo swoimi drogami i tylko nieliczne zostaly.Taka jest kolej rzeczy choc czasami brakuje mi tamtego klimatu
Robie co moge by utrzymac BK w dobrej formie.

Moje wlosy tez lubia silikony choc sa delikatne i miekkie ale mimo wszystko lubie czesto zmieniac i kombinowac a przy duzych opakowaniach nie jest to zbyt mozliwe

Cytat:
Napisane przez sintagma Pokaż wiadomość
szkoda....zapytam sie na innym forum,moze tam mi pomogą
A o co chcesz zapytac?bo nie wiem ale jakos nie dojrzalam Twojego postu
Stary 2009-03-13, 14:24   #670
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Co z Gajenką?
Ela ma sie dobrze pozdrawia
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 14:26   #671
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
To jest wątek społecznościowy, więc nie dziw się proszę, że pytanie zostało pominięte.
O takie rzeczy chyba rzeczywiście lepiej pytać na innych forach.

Isa świetnie Ci w tej fryzurce
Rzyrafko, zamiast ograniczać jedzenie, lepiej zacznij jeść mądrze
Co z Gajenką?
Jelonku, dawno Cię nie było
Siem stęskniłam !!

A co do Gayenki to podjęła ostateczną decyzję o odejściu i nie wróci już.
Jutro jadę do Katowic na spotkanie z moim Ktosiem to i z Gają idziemy na kawę

Jestem tak zmęczona że masakra, dopiję kawę [ ] i idę spać

Edytowane przez Vibeska
Czas edycji: 2009-03-13 o 14:27
Vibeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 14:44   #672
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Jelonku, dawno Cię nie było
Siem stęskniłam !!

A co do Gayenki to podjęła ostateczną decyzję o odejściu i nie wróci już.
Jutro jadę do Katowic na spotkanie z moim Ktosiem to i z Gają idziemy na kawę

Jestem tak zmęczona że masakra, dopiję kawę [ ] i idę spać
No co Wy?
Tak to jest jak się nie nadąża nadrabiać wszystkich postów
Ojejku to niedobrze, że odeszła, dziwnie tak..
Pozdrówcie ją proszę ode mnie i uściskajcie mocno
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 14:46   #673
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Małe sprostowanie:
wycofuje swoją powyższą wypowiedź.
Gaja potrzebuje trochę czasu i musi sobie przemysleć pewne sprawy.
Także mam nadzieje że sie pojawi u nas
Stary 2009-03-13, 14:57   #674
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Tez mają drobinki, ale moim zdaniem mniej niż BC, tamte są o wiele bardziej widoczne na mojej twarzy, zarówno przez te drobinki jak i przez to, że mnie przyciemniają. Teraz jak dosypałam do Mythic beżowych, matowych kulek to wyszedł to taki puder wykańczający w stylu Lucidity El, tylko lepiej wygląda na twarzy no i nie wysusza.
OK, dzięki za opinię

Cytat:
Ja Tunezji nie polecam. Lepsza jest Turcja( i obowiązkowy punkt wyjazdu, czyli rafting).
a dlaczego nie polecasz Tunezji??

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
pod tym wzgledem miedzy Turcja a Bulgaria mozna postawic znak rownosci. nadmorskie miasteczka sa zadbane i nastawione pod turystow, reszta kraju to bieda i brud. ja jestem zakochana w Bulgarii - malownczie, nadmorskie miasteczka [Nesebyr ]. Sofia jest piekna ale to obraz naszych miast sprzed 20 lat. Istambul ma dwa oblicza - piekne, bogate miasto a z drugiejs trony brudne slumsy.

jesli mialabym wybierac miedzy Turcja a Bulgaria to wybralabym to drugie. bo tansze
ja też dobrze wspominam Bułgarię, mimo że była tam jakieś 15 lat temu... z takich bardziej bieżących wyjazdów, to fajnie było na Krecie (jakby ktoś się wybierał, to zdecydowanie polecam zachodnią jej część)
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 15:20   #675
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cześć

Cytat:
Macie już plany na wakacje??
Praktyki zawodowe. Przynajmniej przez miesiąc.

A marzy mi się Sycylia. Albo Turcja. Ale obawiam się, że to wciąż może pozostać w sferze marzeń.

Cytat:
Wiecie, chciałabym zmniejszyć ilośc kosmetyków ale nie mam pojęcia jak : Zwłaszcza, że mam wrażenie że sie rozmnazają
Dokładnie o tym samym myślałam dzisiaj w tramwaju jak wracałam do domu.Nie mogę już tyle kupować. W ciągu 2 dni wydałam ponad 250zł na kosmetyki tak nie może być. Czas oszczędzać. Mam tyle fajnych rzeczy, których nawet nie używałam, a nie mogę zacząć używać, bo tyle samo mam otwartych.

Chodzi mi tu o pielęgnację, zwłaszcza balsamy, żeby nie było. Bo moja kolorówka jest po szokującej minimalizacji. Perfumy też.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Wrr, czemu te paznokcie mi tak szybko rosną
Mi też. Najbardziej lubię krótkie, a rosną jak szalone.

Wpadłam w szał malowania paznokci ostatnio, znowu nieswojo czuję się z niepomalowanymi, a niedawno było zupełnie odwrotnie. Kupiłam dzisiaj 2 lakiery Eveline - granat i czerwień - i zła jestem na siebie, że nie wzięłam jeszcze fioletu, który mi się podobał, ale jak będę zadowolona z jakości, to wrócę po niego.

Kupiłam tusz do rzęs, jednak nie odważyłam się skusić na Fatale. Wzięłam Virtuose Black Carat, zobaczymy, czy będzie fajny. Oby.

I kupiłam karnet na fitness. Niestety tylko na 1 wejście w tygodniu, bo tylko na jedną grupę zajęć były miejsca. Nie rozumiem tego oblężenia fitness klubów u mnie w mieście. Chyba jest ich za mało.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 16:01   #676
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Małe sprostowanie:
wycofuje swoją powyższą wypowiedź.
Gaja potrzebuje trochę czasu i musi sobie przemysleć pewne sprawy.
Także mam nadzieje że sie pojawi u nas
Jejku, ja mam nadzieję, że Gajunia szybko wróci Czekam niecierpliwie.

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Wpadłam w szał malowania paznokci ostatnio, znowu nieswojo czuję się z niepomalowanymi, a niedawno było zupełnie odwrotnie. Kupiłam dzisiaj 2 lakiery Eveline - granat i czerwień - i zła jestem na siebie, że nie wzięłam jeszcze fioletu, który mi się podobał, ale jak będę zadowolona z jakości, to wrócę po niego.
Ja się noszę z zamiarem zakupu kilku lakierów, ale muszę się do tego dobrze przygotować i kupić też inne rzeczy(np. bezbarwny, utrwalający lakier, zmywacz, jakąś odżywkę do paznokci i nowy pilnik ). Moje paznokcie są przeze mnie zawsze spychane na dalszy plan. Ale chcę wreszcie się za nie zabrać i mieć ładne i pomalowane

Robię też listę zakupów włosowych i póki co potrzebuję pilnie dużej okrągłej szczotki z naturalnego włosia do modelowania mojego boba, piankę dodającą objętość(pisałyście tu kiedyś o jakiejś z Welli, chyba Vibeska ją polecała jak dobrze pamiętam, ale nie wiem, która to jest dokładnie? ) i jakieś wałki(koleżanka mi poleciła takie na rzepy, podobno dobre są).
Stary 2009-03-13, 16:32   #677
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Robię też listę zakupów włosowych i póki co potrzebuję pilnie dużej okrągłej szczotki z naturalnego włosia do modelowania mojego boba, piankę dodającą objętość(pisałyście tu kiedyś o jakiejś z Welli, chyba Vibeska ją polecała jak dobrze pamiętam, ale nie wiem, która to jest dokładnie? ) i jakieś wałki(koleżanka mi poleciła takie na rzepy, podobno dobre są).
to pianka 2-dniowa objętość Welli - faktycznie godna polecenia - przed ścięciem włosów zdążyłam jej użyć kilka razy i byłam zadowolona!
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 16:44   #678
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
to pianka 2-dniowa objętość Welli - faktycznie godna polecenia - przed ścięciem włosów zdążyłam jej użyć kilka razy i byłam zadowolona!
Dziękuję
W takim razie ją kupię, bo moje włosy bez pianki nie będą się ładnie z tyłu układać a właśnie tył muszę mieć na szczotce lekko uniesiony

Wypatrzyłam sobie właśnie cudną torebkę na etorebce(ten kolor ). Tylko zniechęca mnie cena
http://etorebka.pl/s03.php?f=0164
A z tą szarą z Avonu byłam dzis w pracy i bardzo fajnie się nosi.

ice widziałam, że się pozbywasz Innocenta na All. A ja chyba kupię w przyszłości Angela jak skończę mojego Niewinnego

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-03-13 o 16:47
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 17:09   #679
Hosenka*
Zakorzenienie

Sleepy: dziękuję za przesyłkę Ile próbek
Jak sie stosuje maseczkę Blue Corn ?

wkońcu spędze wieczór z moim Samcem Tak sie stęskniłam

Instagram

Stary 2009-03-13, 17:15   #680
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Cieszę się, że ci się podoba. Już jak cię poprzednio pierwszy raz zobaczyłam, wiedziałam że jest to idealny odcień dla ciebie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
OK, dzięki za opinię
Nie ma za co
Stary 2009-03-13, 17:16   #681
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Sleepy: dziękuję za przesyłkę Ile próbek
Jak sie stosuje maseczkę Blue Corn ?
Nakładasz na lekko wilgotną skórę twarzy na 10-15 minut. Zmywasz masując cała twarz
Mam nadzieje że będziesz zadowolana
Stary 2009-03-13, 17:17   #682
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
ice widziałam, że się pozbywasz Innocenta na All. A ja chyba kupię w przyszłości Angela jak skończę mojego Niewinnego
No, to jednak nie jest mój zapach, więc szukam mu nowego domu.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 17:19   #683
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Nakładasz na lekko wilgotną skórę twarzy na 10-15 minut. Zmywasz masując cała twarz
Mam nadzieje że będziesz zadowolana
Ja też
Ide szybciutko wypróbować bo za pół godziny wybywam

Udanego piątkowego wieczoru i "do zobaczenia" jutro po południu (mam szkołę )

Instagram

Stary 2009-03-13, 17:27   #684
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
No, to jednak nie jest mój zapach, więc szukam mu nowego domu.
Ja bym chyba nie umiała się pozbyć żadnej z moich flaszeczek Nawet, gdy jakiś zapach chwilowo mi się znudzi to jednak nadal go sobie chomikuję

Hosenko baw się dobrze z Samcem

Wiecie co, zmarzły mi dziś strasznie ręce i czuję jakbym w lewej miała reumatyzm Chrupie mi w kościach i boli mnie cała dłoń.
Stary 2009-03-13, 17:28   #685
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Czeeeeść

Ale dziś fajny dzień Ciekawe, czy wieczór będzie równie udany

Estello, dawaj te fotki no Założę się, że i tak wszystkiego mi nie pokazałaś

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 17:53   #686
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Robie co moge by utrzymac BK w dobrej formie.

Moje wlosy tez lubia silikony choc sa delikatne i miekkie ale mimo wszystko lubie czesto zmieniac i kombinowac a przy duzych opakowaniach nie jest to zbyt mozliwe
To widać Jest tam porządek -można wpaść nawet na krótko a i tak łatwo znaleźć potrzebne informacje
No właśnie, też teraz wiem, że duze opakowania masek to kiepski pomysł

Cytat:
[COLOR="Teal"]
Wypatrzyłam sobie właśnie cudną torebkę na etorebce(ten kolor ). Tylko zniechęca mnie cena
http://etorebka.pl/s03.php?f=0164
Też mi się spodobała Tylko mi różowy do niczego nie pasuje Właściwie to nie lubię różu, ale ten jest ładny

Cytat:
Cieszę się, że ci się podoba. Już jak cię poprzednio pierwszy raz zobaczyłam, wiedziałam że jest to idealny odcień dla ciebie
Ano jest idealny - w ogóle nie widać różnicy - tylko te mikroskopijne drobinki Piękne jest LU. Chociaż dzisiaj macałam podkład sypki dior nude. I jest taaaki śliczny... No ale zobaczymy, może uda mi się go kupić, a jak nie to w maju kupię LU

A właśnie - Warszawianki wiedzą, to tu muszę napisać Pod koniec maja jadę na południe - Czechy, Austria, Słowacja i może Węgry - na krótko, więc nie będę miała za wiele czau na sklepy. Ale może wiecie, co można tam kupić fajnego i może byście chciały, żebym Wam coś kupiła? Tylko ostrzegam, że nie ma pewności, czy uda mi się w ogóle wejść do jakiegoś sklepu

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Czeeeeść

A co Ty taka "" ? czyżby Altanka?
Mnie dziś czeka piątkowy wieczór z książkami
No ale życzę wszystkim milszego niż mój wieczoru
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 18:02   #687
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Czeeeeść

Estello, dawaj te fotki no Założę się, że i tak wszystkiego mi nie pokazałaś
Madzia, no no, gratuluję dobrego humoru. Czyżby jednak sprawa się zaczęła rozwiązywać pozytywnie?

Cytat:
Ano jest idealny - w ogóle nie widać różnicy - tylko te mikroskopijne drobinki Piękne jest LU. Chociaż dzisiaj macałam podkład sypki dior nude. I jest taaaki śliczny... No ale zobaczymy, może uda mi się go kupić, a jak nie to w maju kupię LU
Oo, to jak zakupisz ten Dior Nude to koniecznie zdaj relację. Jak się tylko pojawił to mnie bardzo zaciekawił, ale przy mojej obecnej ilości pudrów niestety muszę go sobie na razie odpuścić.

Cytat:
A właśnie - Warszawianki wiedzą, to tu muszę napisać Pod koniec maja jadę na południe - Czechy, Austria, Słowacja i może Węgry - na krótko, więc nie będę miała za wiele czau na sklepy. Ale może wiecie, co można tam kupić fajnego i może byście chciały, żebym Wam coś kupiła? Tylko ostrzegam, że nie ma pewności, czy uda mi się w ogóle wejść do jakiegoś sklepu
Hehe, przyznałaś się to zaraz dostaniesz listy zakupów Swoją drogą, ja na razie planów na wakacje nie mam żadnych, chciałabym się jak najszybciej obronić a potem jak najszybciej znaleźć pracę
Stary 2009-03-13, 18:14   #688
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Nie, nie, nic się nowego nie wydarzyło, no ale Altanka przychodzi za ponad godzinę z kolegami na moją zapiekankę , na którą umawialiśmy się już wcześniej

Stary 2009-03-13, 18:18   #689
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
A co Ty taka "" ? czyżby Altanka?
Mnie dziś czeka piątkowy wieczór z książkami
No ale życzę wszystkim milszego niż mój wieczoru

A no przecież Ty nic nie wiesz, dziś Magda robi imprezę, na którą nas nie zaprosiła

A ja właśnie skończyłam ostatni odcinek Przyjaciół Chyba zacznę od początku

Przez linka Isy wlazłam na e-torebkę i mi się kilka spodobało a najbardziej oczywiście kopertówki, jak mam 2 i praktycznie nie noszę to ciekawe co bym zrobiła z kolejnymi

Ice te lakiery Eveline to z której serii? I jak się nazywają?

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 18:19   #690
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Ejjj Karolina, mówiłam , że jak chcecie to wpadajcie, Tobie nawet zaproponowałam kolegę

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości