|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
Cytat:
hehe, ja też miałam dwóch na raz. jeden myślałam, że odpuścił, ale wczoraj wyjątkowo go nie spławiłam w knajpie, chwilę pogadaliśmy i dzisiaj już chciał mnie gdzieś zabrać na jakąś wycieczkę czy coś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
Cytat:
wiesz momentami to mysle ze raczej glupia jestem...serce to juz mi chyba zanika.... ale nie ma co sie uzalac jest jak jest ![]() rozmawialam dzis z kolega od wczorajszej rozmowy mhm dretwo bylo mysle ze teraz bedzie akcja pounikajmy sie troche potem wrocimy do statusu quo, moze wyplynie kiedys jeszcze ta rozmowa ale panikara jestem a teraz glupia siedze i sie zastanawiam z reszta co tu myslec to jest ten typ faceta ze on komus w droge wchodzic nie bedzie czyli jak jestem zajeta to on nic nie zrobi imponujaca cecha tylko nie jak ktos jest w takim chorym punkcie jak ja. a w ogole zapomnialam sie pochwalic ze ostatnio robie furore wsrod moich bylych milosci:0 prozna kobieta jestem ale coz milo widziec wlepiony w siebie wzrok jak sroka w gnat. hahaha dieta dziala ![]() ![]() ![]() a u mnie dla odmiany literaP ![]() Edytowane przez AgataAgataka Czas edycji: 2009-05-09 o 22:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Zanim kiedykolwiek wyjde za maz [co nie nastapi], to to milion razy przemysle. Eh. Tylko Agatko pamietaj: rozwodka nie znaczy gorsza ![]() I jaki z tego moral? Ci na M sa niestabilni emocjonalnie i szybko gasna im uczucia ![]() Dobrze, ze dwaj adoratorowie sa na K xDD Cytat:
![]() ![]() ?????? Cytat:
Cholera a ja cale zycie marzylam, zeby miec wiecej jak jednego adoratora na raz. Teraz mam 2 kroi sie 3 a ja wszystkich mam w dupie oO Sama nie wiem czego chce. Edytowane przez dziuniaa Czas edycji: 2009-05-09 o 22:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Wtajemniczenie
|
o matko, proszę mi tu nie wspominać o fajkach, bo ja jestem na głodzie nikotynowym gdyż przyjechałam do domu a mama nie wie że palę. chyba zaraz wykituję, nie wytrzymam no, nie wytrzymam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Wtajemniczenie
|
ja też chcę, też chcę
![]() ![]() ![]() ![]() By oko zbielało temu mojemu exkreaturze.
![]() |
#666 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Raczkowanie
|
[quote=dziuniaa;12232862]No ze tak powiem prze chui. Zabic go to malo!! [ja sie tylko pare razy zatrzymalam na scianie, odepchnieta przez ex, a i pare razy w twarz dosatalam. Patologia goni patologie.]
Zanim kiedykolwiek wyjde za maz [co nie nastapi], to to milion razy przemysle. Eh. Tylko Agatko pamietaj: rozwodka nie znaczy gorsza ![]() juz przerobilam haslo rozwod- kiedys nie mialam go w swoim slowniku zyciowym teraz juz go oswoilam. moze nie gorsza ale z ciezszym bagazem i nie wiem czy jestem w stanie kogokolwiek tym obciazac ![]() czasami to nie wierze ze ja po tym wszytskim funkcjonuje usmiecham sie ale nie ma co biadolic ![]() tez mam chetke na papieroska a jak mieszkam z rodzicami to nie moge, bo nie wiedza ze popalam ![]() ![]() Edytowane przez AgataAgataka Czas edycji: 2009-05-09 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aaa, dziuniaa, jak sobie pomyślę, że paliłaś to o matko, matko... ![]() Edytowane przez czokled Czas edycji: 2009-05-09 o 22:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Wtajemniczenie
|
ja nawet pracuje z samymi kobietami
![]() Ja chcę adoratora!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! chociaż jednego, życzenie spełń się, spełń ![]() ![]()
![]() |
#670 |
Raczkowanie
|
[quote=czokled;12232940]oj tam,jak się jeszcze trafi taki który cię interesuje to spoko. ale ja z moimi to same problemy miałam,ciągle mnie wkurzali,musiałam ich spławiać,a że mam dobre serce to trzeba było kminić żeby zrobić to jakoś delikatnie,no masakra
![]() kochana trzeba opanowac haslo ASERTYWNOSC albo zrobic to po warszawsku vel. prezydencku : spiep***j dziadu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Wtajemniczenie
|
hehe, ja na szczęście na codzień nie mieszkam z mamą więc mogę sobie popalać do woli. ale jak czasem przyjadę na weekend do domu to umieram!!
ale żeśmy się coś rozpisały wszystkie, aż nie nadążam z odpisywaniem ![]() ![]() Agata wiem wiem, ale ja tak już mam, nie potrafiłabym chyba nawet faceta rzucić, dlatego to Michał rzucił mnie. chociaż pewnie jakby się to ciągnęło za długo to jakoś bym się zmusiła żeby to sama zakończyć. masakra, muszę się stać zołzą ![]() Edytowane przez czokled Czas edycji: 2009-05-09 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Noo ja sie musze ladnie ukrywac, chociaz ma rodzicielka wie, ze popalam, ale ale! Czego oczy nie widza.. xD Cytat:
![]() Moge isc jeszcze raz zapale za Ciebie xDD Cytat:
![]() ![]() ![]() Niech sie spelni! Ii zdrowia za to xD [mecze jakiegos drina xD] |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Wtajemniczenie
|
interesujący być nie musi, byleby był przystojny. Porobię sobie z nim zdjęcia, zamieszcze w sieci tak coby ex obejrzał i niech go kłuje w boku
![]() ja na szczęście z rodziną nie mieszkam. no właśnie sobota wieczór, myślałam, że nikogo nie będzie, a tu proszę. Pieluchowa baluje tylko chyba i soulone.
![]() |
#675 |
Raczkowanie
|
ja normalnie popalam na zewnatrz albo w pracy cale ostatnie7lat kiedy chcialam bo nie mieszkalam z rodzicami a teraz od niemal2 miesiecy czajenie sie i wiecie co chodze palic z moim mlodszym o7lat bratem patologia po prostu ja jako pedagog tak deprymuje mlodziez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Wtajemniczenie
|
dziunia, pracuje takie nic ciekawego... Siedzę na tyłku i gadam przez telefon
![]() we mnie się coś włącza, że jak pić zaczynam to popalam. A na codzień i na trzeźwo to nigdy w życiu nic, odrzuca mnie.
![]() |
#677 |
Raczkowanie
|
rzeczywiscie duzo nas na forum zycie towarzyskie kwitnie dziunia ty to masz luksusy malo ze jako jedyna zapalila to jeszcze drina saczy normalnie a czlowiek tu doslownie o suchym pysku siedzi no dobra jedynie o pepsi light.
no ja to moze juz nie bede wychodzila bo wyszlam dwa razy w ciagu tego tygodnia i szalenstwo: wielkie rozmowy z kolega napady uczuc xchlopaka ktory byl moja pierwsza miloscia i wielkie wyznania. normalnie szalenstwo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I Seclusion ciapcia sie w Baltyku xD Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Czekaj glupawe mam i pierwsze co mi do glowy przyszlo to sex-telefon ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Fajne szalenstwo:P Edytowane przez dziuniaa Czas edycji: 2009-05-09 o 23:00 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Wtajemniczenie
|
o rany, jeden z adoratorów się odezwał, a wczoraj jak się pokłóciliśmy to obiecał że już się nie odezwie. nie odpisuję mu, pierdziele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Raczkowanie
|
[quote=dziuniaa;12233091]
![]() ![]() ![]() I Seclusion ciapcia sie w Baltyku xD No jak Ty tak mozesz? ![]() ![]() ![]() Czekaj glupawe mam i pierwsze co mi do glowy przyszlo to sex-telefon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no u mnie tez spia ale jak znam mojego niefarta w takich sprawach to rodzicielka by sie obudzila i weszla do pokoju zapytac o cos w momencie gdybym sie pieknie fajeczkiem zaciagala Edytowane przez AgataAgataka Czas edycji: 2009-05-09 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Wtajemniczenie
|
dziunia, Ty przez tego drina co sączysz hehehe Ja Ci dam sex-telefon
![]() ![]() ![]() ![]() czokled, zatęsknił widzisz heh Wracają jak bumerang.
![]() Edytowane przez stasiek Czas edycji: 2009-05-09 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Agata nie smiej ze mnie xD Cytat:
![]() Edytowane przez dziuniaa Czas edycji: 2009-05-09 o 23:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Raczkowanie
|
laski normalnie uwielbiam was nikt tak mi humoru nie poprawia jak wy, siedze i jak dawn smieje sie do kompa i to w dodatku bez drina
![]() stasiek mozesz mruczec opowiadajac o uslugach finansowych mysle ze wtedy zainteresowanie tymi uslugami wroslo by conajmniej5krotnie jak nie wiecej ![]() czokoled poprosimy o dokladna relacje ![]() prosze Panstwa emocje siegaja zenitu: coz zrobila czokoled Edytowane przez AgataAgataka Czas edycji: 2009-05-09 o 23:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czokled gadaj gadaj co mu tam zrobiłaś!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
#686 | |
Rozeznanie
|
Goooooooooooooooooooooooo ooool!!!!!!!!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() nie no,ja się tak z niego nabijam,ale tak serio to jest całkiem spoko,tylko wkurza mnie strasznie. rościł sobie w ogóle do mnie jakieś prawa ciagle 'oo czemu mi nie powiedzialas ze tam bylas,spotkalibysmy sie' albo jak mu pisalam ze wpadaja kumple to jakies dziwne sceny zazdrości, ja niecierpię czegoś takiego po prostu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 | |
Raczkowanie
|
rozwijamy sie ponadto bardziej elitarne grono sie zrobilo, ze tak powiem smietanka towarzyska
![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co za koleś. ; P mam chory pomysł żeby wyjść na balkon i zapalić. ale znając czujność mojej mamy ona zczai że coś się dzieje, rany. może uda mi się wytrzymać do jutrzejszego wieczoru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.