|
|
#661 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
Niutka biedactwo kuruj się i wracaj szybko do formy
Bettix co do obżerania się na noc, to właśnie z tym walczę, to chyba mój największy grzech, może nie jest to obżeranie, ale podjadanie Nie wyobrażam sobie nie jeść kolacji niestety, dlatego podziwiam cię, że tak potrafisz A na kawusię baaaaaaaardzo chętnie bym wpadła. Dziękuję za zaproszenie A jeszcze z pierniczkami ![]() nie mów dwa razy ![]() Na razie jednak chyba tylko wirtualnie ![]() A teraz najważniejsze: 20 minut rowerek i 50 brzuszków zaliczone po raz pierwszy po długiej przerwie
|
|
#662 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Brawo Brawo Brawo Brawo Brawo ![]() Wczoraj po saunie wróciliśmy o 23,00 i padłam jak nie żywa, nie wiem czy zdążyłam położyć głowę na poduszcze czy też w "locie" zasnęłam. Jednak ta przerwa mnie rozleniwiła Dzisiejsze menu: 7,00 - 2 kromki razowca z dżemem + kawa czarna 11,00 - kefir (400ml) + 3 Pano 13,00 - jabłko, pokrzywa do wypicia 15,30 wspomniany filet z kurczaka w warzywach z patelni Po południu chyba strzelę sobie drżemkę, bo się nie wyspałam, a potem poćwiczę. Obowiązkowo!!! No i oczywiście cappuccino
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone |
||
|
|
|
|
#663 | |
|
Raczkowanie
|
helo...
![]() ja dziś znów nieprzytomna, ale... Harry Potter na balu! Więc się chwalę, DAŁAM RADĘ! Bettix... Faktycznie, FABRI są drogie , moim zdaniem najlepsze, a kilka firm w pubie przetestowałam. Ale każdy ma swój smak i upodobanianiutka... Współczuję Ci, kochana ![]() A teraz melduję, że: 3 x 30 brzuchy WYKONANO! Jestem z siebie dumna, bo waliłam je o 00:30, ale zrobiłam. Generalnie wczoraj przez to szycie, przygotowywanie i jeszcze u koleżanki na pazurkach byłam, to mało jadłam. I jak to mój Wąż mówi: tylko mi na zdrowie wyjdzie... ![]() dziś: śn - 8:30 - 1,5 x kromka fit pełnoziarnisty, 2x plaster szynki, 3x plasterek ser brie (wiem, tłusty ale... ), kawa z mleczkiem11:00 - 2 x kiwi 13:00 - kisiel pomarańczowy, jogrut śliwkowy 125g 15:00 - 1,5 x kromka fit pełnoziar, 2x plaster szynki, 2x plasterek ser brie 17:30 - kolacja: 2x krokiet z kapustą i grzybami (jeszcze czyszczę lodówkę po świętach - kiedy to się skończy ), herbata zielona---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() Super, że jest z kogo brać przykład
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-06 o 18:09 |
|
|
|
|
|
#664 |
|
Zadomowienie
|
No i proszę następna dzielna kobitka
![]() Bardzo miło to czytać Melkas, a jakie syropy Fabbri próbowałaś? Oprócz kokosowego ![]() Ten kokosowy to smakował jak lukier, bardzo słodki jak dla mnie. Przypomniałam sobie, że kawa z kawiarni była z dodatkiem syropu amaretto z firmy "Giffard" Niestety koszt na allegro to 50zł (z dostawą)
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone |
|
|
|
|
#665 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Giffarda nie próbowałam, a z Fabri chyba wszystkie możliwe, ale zdecydowanie najczęściej: czekolada, czekolada-mieta, amaretto, cynamon, vanilia, irish cream i orzech laskowy. I masz rację, kokos - przegięcie, mało na niego chętnych było... Najbardziej mi smakują i polecam czekolada i irish cream, ponieważ nie są tak mocno słodkie (nie słodzę napojów od liceum...![]() Ciekawe wynalazki można kupić w każdym z oddziałów Elite Cafe. Spróbuj też gęstszych, o konsystencji miodu syropów Lavazza (producenT FABRI) (czekolada, orzech laskowy, amaretto i pomarańcza) adresy filii znajdziesz na stronie Elite. no, wracam do pracy...
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-06 o 14:48 |
|
|
|
|
|
#666 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja czuje się niby lepiej ale teraz jakiś wirus się przypałętał i zaczynam kaszlać a nie jest to objaw anginy.Jak ugotuje obiad to się wybiorę na spacer, może do sklepu i wymrożę te wirusy.U mnie pogoda taka jak lubię: dużo śniegu, zero wiatru i temp-10 Celsjusza.Jakbym była zdrowsza, to bym poszła z dziećmi na sanki, ale nie chce się doprawić.Na razie od soboty nie ćwiczyłam, osłabiona jestem.Dieta tez taka sobie. Dziś na śniadanie: 50g płatków owsianych ze 15 ml mleka 2% Przekąska: śledź marynowany jeden płat bez skóry z kromką chleba zwykłego(nie miałam w domu innego) Na obiad zrobię jakąś zupę, pewnie pieczarkową ------------------------------------------------------ Tak, była pieczarkowa, potem kubek barszczyku Winiary, kolacja: surówka z białej kapusty- kupiłam gotowa w sklepie bo robić mi sie nie chciało a jak zobaczyłam to slinka pociekła, potem duuże jabłko gloster
BYŁO --------------------------------------------------------------------------------------- Edytowane przez ilion77 Czas edycji: 2010-01-07 o 00:16 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#667 |
|
Zadomowienie
|
Melkas jeszcze mi daleko do wzoru do naśladowania, wczoraj pierwszy dzień ćwiczyłam
Lepiej bierz przykład z Bettix, ona tak ładnie ćwiczy i nie je kolacji Jak ja bym chciała nie móc nic w siebie wcisnąć wieczorem, bo właśnie wtedy mam największą ochotę na jedzonko.Ale tak z innej beczki. Przyszło dzisiaj moje HH i wiecie co, normalnie załamałam się, bo nie spodziewałam się, że ono będzie takie olbrzymie Agika jak ty sobie radzisz? Bo pamiętam, że też miałaś HH. Moje ma 110 cm średnicy.
|
|
#668 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do kolacji, lenko...zauważyłam, że gdy jem kilka małych posiłków w ciagu dnia i piję min 2l (woda, herbata zielona) to po 19:00 już jeść mi się nie chce, a kolację jem nawet ok 18. Może jest w tym jakiś sposób ![]() no i brawo za HH -pierwsze koty za płoty, kupione i nie ma wyjścia, ćwicz, może później ja się zdecyduję to dasz mi instruktarz: "HH pierwsze kroki..."
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-06 o 18:34 |
|
|
|
|
|
#669 |
|
Zadomowienie
|
O nie nie nie
ze mnie przykładu proszę nie brać i ładnie jeść kolacje. Każdy to mówi, kto choć troszkę zna się na odchudzaniu Lenko, mój mąż dawniej potrafił jeść kolację nawet o godz. 22, bo po prostu był głodny. Teraz je więcej na I i II śniadanie... mówi, że dzięki temu kolacja Go nie kusi. Nie kiedy zje, ale zdecydowanie wcześniej. 110cm to sporo Agika ma jutro wrócić ze szpitala, to napewno zdradzi Ci sposób (pozdrawiamy ![]() Kurcze taki smak mi zrobiłyście na te syropy, że dziś chyba ze dwie godziny siedziałam na Necie i o nich czytałam zamiast pracować Ilion, te Giffard są rzeczywiście w litrowych butelkach i o żadszej konsystecji niż Fabbri, widziałam butelkę, bo tak piałam z zachwytu, że obsługująca nas kelnerka okazała się bardzo miła i mi pokazała go, hihi. A skoro w Waszym pubie je używacie, możesz mi powiedzieć czy wielka jest różnica w smaku do tych "Robia" (z Makro). Póki co szukam dojścia do Makro ![]() Oj ja unikam chodzenia po polu i wygrzewam się w łóżeczku. Łykam te swoje specyfiki i trochę mi przechodzi. Ty skup się na leczeniu, a nie przejmuj dietą ![]() Melkas, a syropy Lavazza pewnie też muszą być świetne. Tyle kaw kupowałam do wypróbowania, że głowa mała, a pozostałam przy LAVAZZA CREMA e AROMA (na allegro kupuję 6x1kg - jest najtaniej). No dobra my tu gadu gadu... a trzeba brać się za ćwiczenia! Przespałam się 1,5h więc będę miała siłę się męczyć. Tak, więc śmigam na bieżnię ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- O rety Melkas, aż się zarumieniłam Możesz zobaczyć jak wyglądam, bo w moim albumie mam zdjęcia z odchudzania, jest on prywatny, więc wyślę Ci zaproszenie dla przyjaciela, abyś mogła je oglądnąć Teraz wyglądam tak jak w pażdzierniku
|
|
|
|
#670 |
|
Zadomowienie
|
Macie racje z tą kolacją
Ja nawet wieczorem nie jestem bardzo głodna, tylko chyba traktuję jedzonko jako nagrodę za ciężki (nie zawsze ![]() ) dzień. Taka przyjemność na koniec. Chyba muszę sobie jakąś inną znależć ![]() Moje menu dziś: śniadanie: grahamka z żółtym serem II śniadanie: jogurt i 3 mandarynki obiad: ziemniaczki ze śledzikiem i groszkiem zielonym kolacja: resztka ziemniaczków i ogórek (wiem, że te ziemniaczki na kolację to niezbyt dobry wybór, ale tochę zostało z obiadu i mam na nie ochotę). Do tego 20 minut rowerek i 60 brzuszków. HH niestety leży na łóżku
|
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
bettix... ja tak poważnie i bez wazelinki...
A zdjęcia chętnie zobaczę, dziękuję też się biorę za swój brzuch ![]() do jutra!
|
|
|
#672 |
|
BAN stały
|
No nareszcie dotarłam... wczoraj przepraszam, ale nie miałam już wieczorkiem siły na komputer. Ale zaraz wszystko nadrobię:
Melkas gratulacje za strój; mojemu też strój potrzebny na 18-go, to jak ci tak pięknie poszło to może... Niutka trzymaj się Lenka no widzisz ... i można ... chociaż trochę ![]() Bettix ty rzeczywiście musisz być laseczka ![]() Dziewczynki ale mi ochoty narobiłyście na te różne kawusie z likierami ![]() i na HH również ![]() A teraz uzupełnię swoje wpisy, menu: wczoraj 5.01: 7:00 kawa z mlekiem 9:00 bułeczka (niestety pszenna) z szyneczką i chrzanem własnej roboty , czerwona herbata12:00 owsianka 15:00 filet z kurczaka + sałatka (papryka, ogórek, kukurydza) 18:00 trochę tuńczyka, herbata zielona dziś 6.01: 7:00 kawa z mlekiem 9:00 2 jajka, pomidor i paróweczka, czerwona herbata 11:00 jabłko duże, duuuże 13:30 zupa pieczarkowa 16:00 pół paczki chipsów cebulowo-serowych no i teraz serek wiejski i później herbatka zielona I wczoraj stepper i 2x30 brzuszków, a dzisiaj był już stepper a zostały jeszcze brzuszki, nie chce mi się... ale muszę. |
|
|
|
|
#673 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To już chyba lepsza Twoja kolacja, co? ![]() Cytat:
![]() Melkas, wysłałam już zaproszenie, jak je przyjmiesz, to wejdź na mój profil. A_neska, ja już biegańko mam za sobą 6,5km/54 min. Teraz chwila oddechu, bo umordowałam się okropnie i biorę się za HH (30min), a brzuszki będą następne. Dziś zrobię 2x50 bo po ostatnich wszystko było oki z mięśniami, więc można wrócić do starych nawyków. Dasz i Ty radę ![]() Miłego wieczorku "Piękne i Dzielne"
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-01-06 o 20:35 |
||
|
|
|
|
#674 | |
|
Raczkowanie
|
HH, wstawaj z łóżka, ale już!!! Leniu ty
!!!A_neska... gdzieś się podziewała? Jak mi się uda, to jutro wrzucę jakieś zdjęcie Harrego . I powiem Ci, że to się jakimś cudem mi udało, naprawdę do robótek ręcznych to mam dwie lewe ręcePół paczki chipsów, oj Ty ! Bettix... byłam, widziałam i... się załamałam! Ale, ok też tak będę wyglądać . W czerwcu!---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
A idę se jeszcze na brzuszki i pośladki melduję: brzuszki 3 x 30, pośladki 3 x 30, brzuszki 3 x 30. A co! "I tak sie trudno rozstać..." - pa, Kobietki idę odespać dwie zarwane nocki. Dobrych snów!
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-06 o 21:44 |
|
|
|
|
|
#675 |
|
Raczkowanie
|
Betix własnie sprawdziłam konsystencje tych syropów RIOBA i wydaja mi się nieco mniej geste niż GIFFARD. Wydają mi sie też nieco mniej słodkie ale nie mam możliwości porównania tego samego smaku bo z giffarda używamy orzechowego, waniliowego i karmelowego a ja mam z Roiby grenadine i blue curacao.
Oglądałam twoje zdjecia i ja chciałabym tak wyglądać jak Ty przed odchudzaniem, ale ja mam inna budowe tj; umiesnione (grube)łydki, szerokie i rozłożyste biodra, waska talie( no może nie teraz) i biust rozmiar C. A tak piszecie o brzuszkach, że i ja zrobię zaraz kilka, potem się wykąpię i spać.Napiszę ile mi się uda zrobić. A... byłam na godzinnym spacerze, ale i tak mi się w głowie kreci.Może powinnam wziąć jakieś witaminy na wzmocnienie albo tabletki z żeń-szeniem?
BYŁO --------------------------------------------------------------------------------------- Edytowane przez ilion77 Czas edycji: 2010-01-06 o 23:26 |
|
|
|
|
#676 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, witajcie, wszystko sie sprzysięgło przeciwko moim ćwiczeniom
![]() dzis czuje sie juz ok jesli chodzi o żołądek, normalnie jadłam, ale... noga- w kostce, co mnie wczesniej bolała troche, dzis nie wiadomo dlaczego mi spuchła i bolała, jadę na nurofenie i ketanolu do smarowania z ćwiczen na razie nici ale chociaz dietke trzymam jako tako dziś: kakao 1 szt sucharek 3 x cappucino z mlekiem ( niestety do każdego 2 x cukier, bo zapomniałam słodzika) surówka warzywna z sosem ok 150 g ziemniaczki opiekane ok 200 g warzywka gotowane ok 50 g 3 pączki małe ( no trudno, nie mogłam sie powstrzymac- poczestowali mnie)
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-01-06 o 23:31 |
|
|
|
|
#677 |
|
Raczkowanie
|
Udało mi się poćwiczyć brzuchy.
Zrobiłam 2 serie po 80 brzuszków ( po 20 na każdą stronę) i 2 serie po 60 na pośladki. Najtrudniej jest zacząć a potem jakoś samo idzie. Nie mogłam zrobić więcej , żeby nie mieć zakwasów, bo miałam sporą przerwę w brzuszkach.Nawet na aerobiku nie robiłam brzuszków, bo po operacji tarczycy nie powinnam, ale już minęło przecież4 miesiące i lekarz mi ostatnio pozwolił. Niutka, ja też mam jakaś biegunkę ale miewam ją często bo jestem alergiczką wiec tym się nie martwię, grypa żołądkowa to co innego, zwala z nóg, ale mam dobry lek, bez recepty: Nifuroksazyd, zalecany jest także przy wymiotach.Kiedyś był tylko na receptę. Działa inaczej niż Stoperan,( po którym kiedyś mało się nie wykończyłam), raczej jak węgiel, tylko działa szybciej. A z nogą idź raczej do lekarza, bo jeśli jej nie zwichnęłaś albo nie skręciłaś to Ketonal w żelu może ci nie pomóc, raczej w tabletkach, bo może to być zapalenie stawu, a to już samo nie przejdzie.Czy kostka jest cieplejsza niż druga albo inne stawy np w nadgarstkach? Sorry, że tak wypytuję, ale już się trochę w swoim krótkim życiu nachorowałam.
BYŁO --------------------------------------------------------------------------------------- Edytowane przez ilion77 Czas edycji: 2010-01-07 o 00:09 |
|
|
|
|
#678 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dzięki za miłe komentarze pod zdjęciem
Jasne, że się da!!! Dlatego dbamy o swoją sylwetkę, co nie? Melkas, masz tyle samo do zgubienia co ja w tamtym roku, zauważyłaś? Tobie może krócej zejść, bo ja w okresie odchudzania byłam 2x na wczasach, podczas których NIE ODCHUDZAŁAM SIĘ ![]() Opiszę Ci jak to było u mnie (wolę tutaj niż pod zdjęciem): Od 1.02 ograniczyłam słodkie prawie do zera, koniec z makaronem, ziemniakami, chipsami (A_neska też uwielbiam serowo –cebulowe) itp. Biegałam 2,5km przez 6 dni w tygodniu. Efekt: po m-cu tylko -1kg mniej O mały włos nie zrezygnowałam z kontynuacji ćwiczeń, ale zmobilizował mnie mój mąż i zdjęcie wielkiego brzuchola, które zrobiłam sobie pierwszego dnia odchudzania, a które widziałaś. To naprawdę dobra motywacja ![]() Do świąt Wielkanocnych stosowałam się do tego co powyżej. Od 14.04 zaczęłam biegać po polu (dworze czy jak tam kto woli, ha ha) zwiększyłam dystans na 6km i włączyłam brzuszki (stopniowo od 20 brzuszków co tydzień zwiększałam o 10, aż doszłam do 100 w 2 seriach). Po m-cu zwiększyłam dystans na 8,80km. Waga na dn. 1.06 pokazała 67kg. Myślałam, że wykorkuję, taka byłam wściekła. Zaczęłam szukać pomocy w Necie i tak trafiłam na forum wizaż. Poczytałam trochę wątków dietetycznych i się okazało, że fatalnie podeszłam do tego odchudzania. Przede wszystkich zaczęłam jeść śniadania o 7,00 i 11,00, o 13,00 owoc lub Kubuś, o 15,30 obiad (wcześniej pierwszym posiłkiem był właśnie obiad po pracy - wiem, to była głupota) potem jakiś podwieczorek + kawa. Nie zrezygnowałam całkiem ze słodyczy, bo u mnie zakaz działa w przeciwną stronę. Jak sobie czegoś zabraniam, to tym bardziej mnie korci ![]() A efekt był taki, że ZACZĘŁAM CHUDNĄĆ!!! Pomimo, że więcej jadłam, ale za to regularnie. Po prostu poprawił mi się metabolizm i byłam częstszym gościem w WC ![]() Od 1.06 do 02.07 schudłam -3,95kg (63.05kg), ale to było za szybko i po powrocie z urlopu ważyłam 66,40kg. To mnie nauczyło, że trzeba zwolnić odchudzanie i wprowadzić węgle, bo w innym wypadku efekt jo-jo murowany. Od 16.07 do 6.11 schudłam ponad -7kg i osiągnęłam swój cel, pomimo, że w międzyczasie byłam na urlopie w Sopocie A wiadomo na urlopie się nie dietkuje Lenko, cieszę się, że moje zdjęcie jest dla Ciebie motywacją, myślę jednak, że jak zrobisz sobie SWOJE, to będzie ona jeszcze większa A jak tam HH wstało z łóżka? Ja po takim ochrzanie od Melkas bym się wystraszyła ![]() Ilion, dzięki za odpowiedź W takim razie będę próbowała zdobyć "RIOBA".Na nogi nie narzekam, lecz mimo wszystko lepiej wyglądają w mini i na szpilkach, niż takie odsłonięte ![]() Zrobiłaś 160 brzuszków... ja pierdykam, nieźle ![]() ![]() klask i:Jak wrócisz do SB, to kg będą spadać w zastraszającym tępie Niutko, nawet nie strasz ![]() Mojego męża też boli kostka podczas biegania... Byłaś u lekarza czy sama się kurujesz? Trzymaj się dzielnie A ja wczoraj wykonałam swój plan w całości, jedynym odstępem były brzuszki, bo chciałam je zrobić w 2 turach, ale nie dałam rady i zrobiłam: 50+40+10. Dzisiejsze menu: 7,00 serek wiejski + papryka konserwowa + starte jajko 8,15 kawa czarna 11,00 dwie kromki razowca z roladką z kurczaka, pokrzywa 13,00 jabłko 15,30 obiad: NIE MAM POJĘCIA Miałam ugotować wczoraj czerwony barszcz, ale za długo spałam, potem ćwiczenia... i nic nie przygotowałam. Macie jakiś pomysł na szybki obiadek?
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-01-07 o 08:34 |
|
|
|
|
#679 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
Tal dawno mnie nie było że chyba nigdy nie nadrobię czytać to co napisałyście. Mam nadzieje że u Was wszystko OK. Ja doczekałam się skoku tempki i teraz grzecznie czekam na @ bo pewnie przylezie chociaż bardzo bym nie chciała ![]() Ściskam Was mocno i biegnę do pracy Buziaczki PAPAPA
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#680 |
|
Zadomowienie
|
Serduszkowata, a w którym dniu cyklu jesteś? To spadek tempki informuje o zbliżającej się @ Chociaż jedniodniowy spadek też niczego nie przesądza
|
|
|
|
#681 |
|
Raczkowanie
|
hejka, Kobietki...
serduszkowata... witam, koleżanka się nie udziela, proszę o poprawę niutka... Ty goń do lekarza z tą nogą, bo za dobrze to nie rokuje, szczególnie opuchlizna... bettix... I właśnie dlatego, że startuję z bardzo podobnego pułapu co Ty rok temu, Twój przykład jest dla mnie dowodem na to, że można I ten pomysł ze zdjęciem - super motywator! Też se zrobię... . Nawyki żywieniowe myślę, że są na dobrej drodze, za słodkim nigdy nie byłam ( dla mnie liczy się tylko GORZKA CZEKOLADA... . A w czerwcu mój Wąż wysupła z portfela kaskę na weekend w spa dla mnie! Bo przegra zakład!A ja mogę poprosić o ten link do wykresowego programiku? Pożyczyłam sobie od Mamuśki taką "łapę" do masażu z różnymi przystawkami i biorę się za uda, pupę, talię 1x dziennie. I proszę Was wszystkie razem i każdą z osobna, o uwagi/wskazówki względem mojego menu, ćwiczeń, itd. I powiedzcie mi proszę jak u Was z cellulitem i jak sobie z nim radzicie? Z góry dziękuję menu: 8:30 - śn: 2x kromka żytni razowy, 2x plasterek sera brie, 2x łyżka szprot w pomidorach, kawa z kroplą mleka 11:00 - 2x kubek zielonej herbatki, jakoś mi się jeść nie chce ![]() 12:30 - 1x banan 14:00 - 2x kromka żytni razowy, 3x łyżka szprot w pomidorach, 1x plasterek szynki, herbatka zielona 17:00 - serek waniliowy 150g, 15szt śliwka suszona
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-07 o 22:01 |
|
|
|
|
#682 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i trzymam w szafce nocnej ![]() Cytat:
Warto się starać!!!Cytat:
http://www.ebrzuszek.pl/index.php?op...=132&Itemid=50 Program nazywa się "Karta" i można go pobrać klikając w słowo "tutaj", które znajduje się w artykule o kalendarzyku małżeńskim. W tamtym roku bawiłam się tym programem i jest fajny. Gotowe wykresy można drukować.
|||
|
|
|
|
#683 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#684 |
|
BAN stały
|
Witam wszystkie
iloion jakie robisz te ćwiczenia na pośladki? A ja dzisiaj: 6:30 kawa z mlekiem 9:00 mała kanapeczka z szynką i ogórkiem , herbata czerwona a dalej jeszcze nie wiem ... bo wcale nie chce mi się jeść. Wy macie już więcej doświadczenia z odchudzaniem, więc powiedzcie mi, czy jak nie chce mi się jeść to mimo wszystko powinnam chociaż trochę w siebie "wepchnąć"? Pytam ponieważ cały czas słyszę, że najważniejsze są regularne posiłki a ja czasami mam tak, że mogłabym nie jeść cały dzień i dopiero późnym popołudniem coś przekąsić. Ale tak chyba nie mogę Jestem jeszcze ciekawa waszej opinii o diecie "odchudzanie na zawołanie"? A może któraś stosowała i powie o faktycznych efektach? |
|
|
|
|
#685 |
|
Raczkowanie
|
Betix, jak muszę zrobić coś szybkiego, to robię sałatę z piersią albo tuńczykiem, polane sosem do sałatek z torebki z biedronki, tyle, ze dla mnie nic nie jest zbyt trudne..
Wkleiłam do profilu parę zdjęć w ubraniach, zrobiłam też kilka zdjęć w bikini, ale.... nie nadają się do publikacji, rzygać mi się chce jak na nie patrzę. Rozstępy i obwisła skóra-fuj. Przez wiele lat miałam o to żal do syna, bo w ciąży przytyłam 20 kg i nie zeszło, ale co on był winny, to depresja mną kierowała.Pewnie już wtedy zaczęłam chorować na tarczycę ale o tym nie wiedziałam. A_neska Zwykle ABS 8 min, znalazłam w necie, mam na chomiku zachowane, http://************/Ilion77/Filmy/Fitnes jak chcesz to sobie ściągnij ale przy brzuchach, zamiast odpoczywać pomiędzy seriami unoszę biodra i talie do góry( na ugiętych nogach) i napinam pośladki i uda, potem opuszczam na podłogę i itd powtarzam z 20-30 razy, potem robię pulsacyjnie serię i serię tylko napinam i liczę powoli do 20.Na aerobiku to robimy ale poznałam to ćwiczenie na rehabilitacji. Nie powinnaś tak się odżywiać, ja też musiałam zmienić sposób odżywiania i wiem jakie to trudne na początku.Zmuś się chociaż do małego śniadania, a potem wieczorem nie będziesz miała aż takiego apetytu.Po paru dniach przestaniesz się zmuszać, bo organizm się przyzwyczai.
BYŁO --------------------------------------------------------------------------------------- Edytowane przez ilion77 Czas edycji: 2010-01-07 o 12:12 |
|
|
|
|
#686 |
|
BAN stały
|
ilion pocieszyłaś mnie z tym moim żarciem
, a co do ćwiczeń to jestem wdzięczna za opis (aha - ten link nie działa, strona nie jest wpisana - dokładnie jak na forum) |
|
|
|
|
#687 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. NO i mam efekty...![]() Nie idźcie tą drogą, szanowna koleżanko... Diety jw nie znam, a jo-jo w pakiecie gratis...?! ![]() Bettix... U mnie szybki obiadek to, np.: makaron z twarogiem na słodko (dla mnie wersja light z jogurtem nat.), spagetti + sos mięsny z patelni bez tłuszczu, filet z kurczaka z warzywami z patelni (dla chłopaków zarabiam sosem )+ kasza/ryż/ziemniaki (jak kto woli).
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-07 o 13:04 |
|
|
|
|
|
#688 |
|
Zadomowienie
|
A_nesko, dziewczyny dobrze doradzają, ja w ten sposób nauczyłam się jeść I i II śniadanie
I tak jak pisałam, jak zaczęłam regularnie jeść zaczęłam wtedy chudnąć! Ilion, widziałam Twoje zdjęcia. No i jak to mówią jeśli chodzi o własną figurę, to jesteśmy bardziej krytyczne Zarys sylwetki masz bardzo kobiecy, piersi i biodra sexy, że o wcięciu w talii nie wspomnę (pomarańczowa bluzeczka). Teraz odpowiednia dietka + trochę ruchu i będzie super. Łatwiej jest gdy ma się ten typ figury Z nami dasz radę ![]() Melkas, filet + warzywa z patelni miałam wczoraj, mogłabym powtórzyć, ale mąż tak średnio lubi Ale to spagetti kusi ![]() A dzisiaj bolą mnie mięśnie brzucha ![]() Jednak to, że się bunwał w drugiej turze po 40 skłonach chyba miało być ostrzeżeniem ![]() Ale i tak dzisiaj go pomęczę... a jutro rano ważenie.
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-01-07 o 13:32 |
|
|
|
|
#689 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny - my już z powrotem , na szczęście. Dziękujemy za pozdrowienia u nas OK,
alez pięknie napisałyście - a jeszcze piekniej ćwiczycie i jecie ![]() ![]() klask i:Super, ja poczytam i napiszę wieczorkiem jak już bedą moje szkraby spały ![]() buziole
|
|
#690 |
|
Raczkowanie
|
To spróbuj inaczej.Wpisz w wyszukiwarke słowa: ilion77 , chomikuj, filmy. Tylko, zeby te filmy pobrać trzeba byc zalogowanym.Ale widziałam takie filmy też na YouTubie.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

Nie wyobrażam sobie nie jeść kolacji niestety, dlatego podziwiam cię, że tak potrafisz

Brawo 

, moim zdaniem najlepsze, a kilka firm w pubie przetestowałam. Ale każdy ma swój smak i upodobania
), kawa z mleczkiem
), herbata zielona
...61...60! 

W takim razie będę próbowała zdobyć "RIOBA".
klask i:
Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...
Już 28 cykle staramy się o dzidziusia 

Bo przegra zakład!