|
|
#661 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wrapkowe próby Reverie
wszystkiego NAJ, naj! dla Mamy i Filipka - śliczny, silny facet z niego, Gratuluję!!!!!!!!
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję, najlepsze życzenia dla Was, dużo zdrowia, spokoju i cierpliwości
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wiadomość! A ja wpadłam tu, żeby sobie przypomnieć cudne zdjęcia w białej sukni, a tu są jeszcze cudniejsze
Dużo zdrówka i wielu przespanych nocy!
|
|
|
|
|
#664 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje wszystkim za miłe słowa
![]() Maluszek nadal nie daje mi odetchnąć wołając o jedzenie mam wrażenie że bez ustanku ale udało mi się wygospodarować chwilkę czasu na dwa proste projekciki (jednak potrzeba stworzenia czegokolwiek była silniejsza niż konieczność zdrzemnięcia się choc od czasu do czasu) A zatem: 1. Eclipse- prosty prawie "wrapek" z lapis lazuli, chalcedonem i kamieniem księzycowym 2. Leśne opowieści - lutowany "sqadak" ![]() Starsze- z końcówki ciąży: 3. Bransoleta "donut" wypleciona dla potrzeb własnych (ajkis jeden sezon Lost mi zajeła skubana- dziewczyny od drobnicy ja Was podziwiam za cierpliwość 4. tego chyba nie pokazywałam- eksperyment z patynowaniem miedzi 5. no i mój maluch 5 tygodni i 2 kilo później
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne wszystko, takie charakterne ale z klasą, a ten przystojniak na ostatnim zdjęciu, powodzenia w dalszej pracy i więcej czasu życzę
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy wisior jest niesamowity! Piękne kolorki i ekstra skomponowana całość. Na początku nie zauważyłam na białym tej kropelki w środku, więc dodatkowo mnie zaskoczył na plus tą dodającą smaku ozdobą w centrum. Drugi, liściasty wisior też wygląda fantastycznie. Podoba mi się połączenie okrągłego drutu z zawijasem z owiniętym wokół niego drucikiem młotkowanym. Świetnie to wszystko się prezentuje.
|
|
#667 |
|
Rozeznanie
|
Wszystko śliczne bez wyjątku a maluch słodziudki - pomyślnosci życzę.
|
|
|
#668 |
|
Rozeznanie
|
Liściasty wisior jest niesamowity, kolor kamienia i te delikatne zawijaski przywodzą mi na myśl opowieści o elfach i skrzatach
![]() |
|
|
|
|
#669 |
|
Zadomowienie
|
Jaki fajny krasnoludek,
Inny kamień ale pomysł ten sam, więc jak go zrealizuję to będzie plagiat? |
|
|
|
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
Cuda... jak ja bym chciała tak umieć
|
|
|
|
|
#672 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje dziewczyny
![]() Milka no bez przesady- przekładanie kamyków biconami to nie jakies nowatorskie rozwiazanie
|
|
#673 |
|
Rozeznanie
|
Śliczne te wisiory. Bransoletka super wyszła, ale chyba rzeczywiście wymagała cierpliwości. A eksperyment zaowocował pięknym kolorem.
Z maluszka to niezły elegancik
|
|
#674 |
|
Raczkowanie
|
sliczne. A jak Ci wyszedł taki śliczny kolor miedzi? Zdradzisz, czy to sekret?
|
|
|
|
|
#675 |
|
Rozeznanie
|
Piękne prace, najpiękniejsza ostatnia, ale pozostałym też niczego nie brakuje - bardzo mi się podoba pomysł ze skręconym srebrnym paskiem. Świetnie wyszedł zwłaszcza w pierwszym wisiorze
, drugi też bardzo ozdobił, chociaż inaczej, a bransoleta plecionkowa - również jest niezwykle efektowna |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też tak pomyślałam Z wszystkich Twoich dzieł ostatnie najlepsze. Choć pierwszy wisior śmiało może próbować mu robić konkurencję.
|
|
|
|
|
|
#677 |
|
Raczkowanie
|
Piękne wisiory
a maluszek uroczy.----------------------------------------------------------------------- Mój blog - http://www.galeriaparadiso.blogs pot.com/ Mój wątek - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=393421&p age=4&highlight=katiw |
|
|
|
|
#678 |
|
Zadomowienie
|
Mnie tam zauroczył abolutnie Twój synek , elagancik mały
przesłodki A biżuteryjnie...to jak zwykle udany wrzucik , częsciowo podziwiany w galerii. Miedziany ksperyment świetby , więcej poproszę
|
|
|
|
|
#679 |
|
Zadomowienie
|
Pierwszy wisior absolutnie piękny
![]() A mężczyzna słodki
|
|
|
|
|
#680 |
|
Rozeznanie
|
Reverie - gratuluję ślicznego maluszka
Co do twoich prac to pierwszy wisior Eclipse strasznie mi się podoba |
|
|
|
|
#681 |
|
Zadomowienie
|
a mnie sie bardziej podoba "sqadaczek"
![]() no i chlopczyk przesliczny
|
|
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Podążyłam za postem Kamyczka i faktycznie cuda mnie ominęły.
Gratuluję ślicznej dzidzi
|
|
#683 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak normalnie to zachwycałabym się Twoją biżu. Ale popełniłaś jeden błąd- pokazałaś swojego maluszka, który jest wyjątkowo urodziwy i wygląda przesłodko.Więc jako maniaczka dziecięcych pyszczków, wszystkich tych malusich paluszków, słodkich policzków etc. obwieszczam, że ten mały człowiek bije wszelkie biżu na głowę. Podejrzewam, że szybko zacznie łamać niewieście serca
|
|
#684 |
|
Rozeznanie
|
Maluch cudowny
aż chciałoby się go schrupać a z biżu urzekł mnie pierwszy wisior ![]() Dużo zdrowia dla Malca i cierpliwości dla Mamusi
|
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
No, no, jeżeli to są próby to Jesteś w tym rewelacyjna!!! Mam nadzieję, że kiedyś moje prace chociaż troszeczkę będą tak dobre jak Twoje. Dla mnie jesteś w tym profesjonalistką. Uwielbiam taką biżuterię. Życzę wielu sukcesów. Pozdrawiam.
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#686 |
|
Rozeznanie
|
wisiory cudne, nie wiem na który bym sie zdecydowała bo oba są rewelacyjne- ale!!! co Ci powiem, to Ci powiem, najpięknieszy Twój Twór- przepraszam za określenie- jest na ostatnim zdjęciu, jego nie da się podrobić
ściskam i pozdrawiam, a to maleństwo ucałuj w piętkę od przyszywanej "cioci" Marty
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
|
|
|
#687 |
|
Wtajemniczenie
|
Uroczy mężczyzna przytłumił całą bizuterie
w pamięci mam TEN komplecik
|
|
#688 |
|
Raczkowanie
|
Pięknie tu! Amonit mnie urzekł i eclipse, ślubny naszyjnik i ten z różyczką. Pozdrawiam!
|
|
#689 |
|
Rozeznanie
|
Witaj Reverie
Fajniutkiego masz słodziaka - gratulacje poczytałam sobie dokładnie, co mi napisałaś, poczytałam Twój i swój wątek, pooglądalam swoje prace wstecz i przeszukałam źrodła - nie było tam JL a potem zaczęłam szukać JL i znalazłam; i w moich źródłach były zdjęcia z JL choć o tym nie wiedziałam; i teraz nie wiem: cieszyć się czy złościć Extrano ma rację - to wszystko już było
|
|
|
|
|
#690 |
|
Rozeznanie
|
Ale mam opóźnienie, aż wstyd
![]() zachwycam się Słodziakiem sprzed dwu tygodni (teraz pewnie jest już większy) jest rozczulający i naprawdę słodki. buziaczki dla Słodziaka i Mamy ps. a biżu jak zwykle świetna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

Dużo zdrówka i wielu przespanych nocy!
jestem również

Inny kamień ale pomysł ten sam, więc jak go zrealizuję to będzie plagiat? 

przesłodki