|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
hej ![]() super masz ten kierunek aktualny, zawsze mi się to podobało ![]() ![]() Ale tobie życze powodzenia i na pewno dostaniesz się na stomatologię ![]() tylko ucz się! ![]() ![]() lecę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#662 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Studiuję prywatnie we Wrocławiu ![]() Stomatologia będzie jedynym kierunkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Napisze może z czego korzystam i co mniej wiecej mam powtórzone- może sie komuś przyda ![]() CHEMIA- zbiory zadań Witowskiego i swoje notatki- czasami zerkam do repetytorium jakiegos, i oczywiscie arkusze, ale przelece je w kwietniu ![]() W tamtym roku przerobilam: Pazdre, operona zbiory zadan, arkusze maturalne, wsip- maturalnie, ze zdasz (wybrane dzialy poniewaz nie wsyztsko jest pokroju matury, mozna sie zdolowac czasami) BIOLOGIA- zrobilam genetyke, komorke- sklad i metabolizm, 1/3 fizjologi roslin i 1/4 zwierzat. zadania robie z: pwn matuta na 100%, arkusze (dopiero zaczynam je w zasadzie robic), mam zadania z kursu medicus, zamowilam ksiazke wydawnictwa mac, wsip- maturalnie ze zdasz i omega- zbior zadan matura 2010 poziom podst i rozszerz. Dodam, ze w tamtym roku bioli sie malo uczylam i nie robilam arkuszy prawie, tak sobie czytalam czasami- dlatego taki wynik. Swoje powtorki i nauke rozpoczelam od grudnia- lepiej pozno niz wcale ![]() Jak cos to piszcie, jezeli chodzi o chemie mam spore doswiadczenie w jej nauce ![]() A wy z czego korzystacie? ![]() ![]()
![]() |
#663 | ||
Zadomowienie
|
ah Ci faceci
![]() ![]() Cytat:
![]() bo ciekawi mnie czy ma znaczenie ile % tłuszczu ma to mleko i jak często powinno się to "poprzyciskać" ![]() wiem która to, ale nie znam jej ![]() mój TŻ grał u nich na półmetku.. może być fajnie ![]() Cytat:
![]() może po znajomości wybielisz mi ząbki czy coś ![]() ![]()
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2009-12-28 o 15:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() remizy są fajne ![]() Cytat:
![]() no właśnie bedę musiała troszkę wiecęj witaminek jeśc. to teraz ja przeczytałam i nie zrozumiałam ![]() jeśli czytam jakąś książkę to idę w jakieś spokojne miejsce, telefon wyłączam i staram się tak maaaaxymalnie skupic ![]() też się cieszę . a Ty na pewno się zdecydujesz wkrótce ![]() Cytat:
a żebyś wiedziała. gorzej niż my ![]() poszłyśmy z siostrą do ciotki , przez las. droga cała oblodzona i co chwilę leżałyśmy na ziemi ![]() ![]() ta ciocia nie dawno urodziła chłopczyka i taaaaki malutki , słodziutki jest ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
♥
|
Beas bardzo Cię przepraszam , ale nie miałam czasu dzisiaj zeskanować , obiecuje , że zrobię to jutro . dzisiaj : siłownia, korki z chemii a teraz mam gości z Niemiec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
A na avatarze to Ty??
#667 |
♥
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#668 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Matura Companion, według mnie, to dobry wybór dla osób zdających ang R, szczególnie jeśli chodzi o ustną maturę. A te struktury leksykalno-gramatyczne sprawiły, że nie mam problemu z tymi zadaniami na maturze (na początku nie wiedziałam jak się za to zabrać ![]() ![]() ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16094793]no cześccc ;* w ogole oświeciło mnie dzisiaj z kierunkiem studiów ![]() ![]() no i doszłam do wniosku że teraz bedę składała papiery na finanse i rachunkowosc lub coś w tym stylu. a po roku wezmę drugi kierunek , pedagogikę ![]() ![]() Ach, znam tę ulgę, gdy już wiesz co chcesz dalej ze sobą robić ![]() Cytat:
![]() Moja siostra też poprawia chemię i biologię. Cały czas ją widzę z książkami ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16101597] poszłyśmy z siostrą do ciotki , przez las. droga cała oblodzona i co chwilę leżałyśmy na ziemi ![]() ![]() ta ciocia nie dawno urodziła chłopczyka i taaaaki malutki , słodziutki jest ![]() ![]() ![]() WOW ! ![]()
![]() |
#669 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O prosze, a jak to zrobiłaś ? :O [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16094793]no cześccc ;* maseczkę wypróbuję. ![]() w ogóle na dekolcie mi wyskoczyły jakieś brzydkie wypryski ![]() i nie mogę się ich pozbyc ![]() ![]() może brakuje mi jakiś witamin , organizm osłabiony ![]() [/QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
![]() Kosmetologia, fajna sprawa. U mnie też jest alternatywą za farmację, różnie to z maturą może być. Cytat:
Ja nie uczę się podręcznikowo jakoś specjalnie, zeszyt+kserówki z zadaniami z matur (o własnie, chyba miałam coś pokserować ![]() ![]() Po roku kosmetologii na pewno będzie Ci łatwiej, wiesz już co i jak i jesteś obyta z materiałem ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie po dwóch użyciach wygładziła się skóra i mam zdecydowanie mniej takich suchych krostek na czole ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a z tym mlekiem spróbuję ![]() póki co zrobiłam sobie na dekolt jakąś maseczkę , zobaczymy jutro czy coś pomogło, choc troszkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#672 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na dzień dzisiejszy boję się tylko podejścia ludzi do tego i sytuacji z kosmetologami na rynku. toż to dla każdego kosmetyczka ![]() a to zupełnie inna bajka jest przecież. czy z biologii matura na 100% autorką jest Filipska? bo miałam sobie kupic, tylko właśnie nie wiem jakie wydawnictwo wydało jej książkę ![]() ja się przygotowuję z biologii z zeszytu z korków, z zadań maturalnych, które dostaje na korkach ![]() a z chemii to zbiór zadań Pazdro, mam też Operon i musze kupić Omegę, bo tam są zadania pokroju maturalnego, nie ma tak jak w Pazdro i Operonie takich prostszych ![]() ![]() co zrobiłam? hm, z biologii fizjologię człowieka mam przerobioną, z chemii trochę mole, stężenia... i te pierwsze podstawowe działy ![]() a miałam uczyć się od listopada... ![]() ![]() zawsze jest coś ciekawszego do roboty, bo nie powiem, że nie mam czasu na to. jakbym chciała, to bym miała, w końcu na co mi nauka historii czy geografii. Cytat:
![]() JA CHCĘ ADRES ![]() ![]() Cytat:
mam firefoxa, a tam jest adblock, który blokuje wszystkie reklamy ![]() no, znam ten wątek, ale jakoś mi się nigdy wierzyć nie chciało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- za to przypomniałam sobie o cytrynie z wodą - ma działanie rozjaśniające. chyba zastosuję na swoje ramiona, na twarz z resztą też ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=blue_apple;16106547]jakbym studiowała kosmetologię, to pewnie też hobbystycznie
![]() na dzień dzisiejszy boję się tylko podejścia ludzi do tego i sytuacji z kosmetologami na rynku. toż to dla każdego kosmetyczka ![]() a to zupełnie inna bajka jest przecież. czy z biologii matura na 100% autorką jest Filipska? bo miałam sobie kupic, tylko właśnie nie wiem jakie wydawnictwo wydało jej książkę ![]() ja się przygotowuję z biologii z zeszytu z korków, z zadań maturalnych, które dostaje na korkach ![]() a z chemii to zbiór zadań Pazdro, mam też Operon i musze kupić Omegę, bo tam są zadania pokroju maturalnego, nie ma tak jak w Pazdro i Operonie takich prostszych ![]() ![]() co zrobiłam? hm, z biologii fizjologię człowieka mam przerobioną, z chemii trochę mole, stężenia... i te pierwsze podstawowe działy ![]() a miałam uczyć się od listopada... ![]() ![]() zawsze jest coś ciekawszego do roboty, bo nie powiem, że nie mam czasu na to. jakbym chciała, to bym miała, w końcu na co mi nauka historii czy geografii. QUOTE] Autorem jest Hanna Skrzypczak- matura na 100% repetytorium- wyd pwn Zamiast omege z chemi goraco polecam Ci Witowskiego- naprawde warto, wystarczy do matury go solidnie i ze zrozumieniem przerobic. 2 TOMY I OK 2200 zadań czysto maturalnych ![]() Cieszę sie, że mnie w koncu ktoś wie o co chodzi z ta kosmetologia ![]() ![]() OWOCNEJ NAUKI ZYCZĘ ![]() ![]()
#674 |
Zakorzenienie
|
ja mam znowu plamy na ramionach
![]() takie jasne.. nie wiem jak to się dzieje.. normalnie takie łaciate ręce mam ![]() nie wiem czym to załatwić. pojawiają się jak kończę odsłaniać ramiona. dermatolog kazała mi iść na solarę - było jeszcze gorzej ![]() nie pocytowało mi ![]() też chcę adres tej strony z konkursami ![]()
#675 |
Zadomowienie
|
Weronika112, też mogę prosić o ten adres? Będę konkuerncje robić ]
![]() Jabłuszko - ja się boję jakoś cytryny, że wiesz, uczulenie czy coś od tego kwasku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Konto usunięte
|
no to na twarzy schnie mi mleko
![]() ![]() Marta z tą cytryną to prawda. próbowałam. rozjaśnia cere ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
ktoś pytał gdzie na sylwestra się wybieram (Justyna?) - do Gdańska.
z tym mlekiem.. to gdzieś cztałam, że laska sobie zrobiła okład z kefiru.. i na następny dzień miała pełno ropnych pryszczy ![]() masakra. ale powiecie mi jak efekty z tym mlekiem to może też spróbuję ![]()
#678 |
Zadomowienie
|
Powysyłałam
![]() ![]() Mam zdjęcie nagród wygranych tylko w styczniu tego roku. Byłam tak zadowolona, że aż fotę zrobiłam. To był pierwszy miesiąc mojej zabawy na tej stronie, teraz możecie sobie wyobrazić ile mam po 12 miesiącach ![]() ![]()
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2009-12-28 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zadomowienie
|
moim koleżankom robią się takie od wody.
#680 | |
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16107061]no to na twarzy schnie mi mleko
![]() ![]() Marta z tą cytryną to prawda. próbowałam. rozjaśnia cere ![]() Fajnie ściąga, nie? Aż nie do pomyślenia. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też chcę ![]()
![]() |
#682 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hm, z chemii to nie ja sama decydowałam co kupię, to chłopak, z którym mam korki mi kazał ![]() ![]() chcesz studiować coś bardziej prestiżowego ![]() i nawzajem ![]() Cytat:
![]() ![]() idź Ty lepiej do innego dermatologa. ja mam takie coś ee... no powiedzmy że pod pachą ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16107061]no to na twarzy schnie mi mleko ![]() ![]() Marta z tą cytryną to prawda. próbowałam. rozjaśnia cere ![]() no, wiem wiem, że rozjaśnia ![]() a może trochę cytryny do mleka bym brała ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny pasuje czarny krawat do czarnej koszuli?
Mój chce się tak ubrać na studniówkę, ale nie jestem co do tego przekonana... |
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Zadomowienie
|
Weronika112 dziękuję
![]() jasne. znaczy.. według mnie pasuje. podoba mi się takie 'połączenie'.
#685 | |
Zakorzenienie
|
niestety nieudane zakupy.
![]() ![]() łaaa to fajna będzie "dżampreza". ![]() podoba Ci się taki kaloryfer? Ja nie lubię tzn. strasznie nie podoba mi się jak kobieta ma taki kaloryfer. Ale plan masz ambitny. ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16105841]ym mlekiem spróbuję ![]() póki co zrobiłam sobie na dekolt jakąś maseczkę , zobaczymy jutro czy coś pomogło, choc troszkę.[/QUOTE] no jestem ciekawa z tym mlekiem, zaraz przejrzę ten wątek. ![]() Cytat:
![]() no i znowu mnie głowa boli. Nie wiem co się dzieje. Jakieś choróbsko się szykuje. -.- ktoś pisał o repetytorium do angielskiego, takim niebieskim. Mam ten podr. i wcale nie jestem z niego zadowolona. ale mam leeniaa.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-12-28 o 19:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() bo to zależy od organizmu. czytałam na tym wątku , że mogą wyskoczyc syfy ale to oznacza że cera się oczyszcza ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
♥
|
podoba mi się , ale żeby takie coś osiągnąć trzeba duuużo pracować - niski Bf po za tym , niestety u kobiety ciężko o przyrost mięśni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.