|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Cytat:
Mam nadzieje, ze bedzie lepiej. narazie jeszcze nie wiem co i jak z ta operacja. skupie sie na najblizszym badaniu i konsultacji z lekarzem ![]() Cytat:
Ale z drugiej strony, Dziewczyny!!! Co sie dzieje - jestesmy mlodymi osobami i takie gow*a nam sie przyplatuja!! maguś - własnie widzialam w tvnstyle przepis na muffinki czekoladowo-bananowe! bardzo podobne do Twojego przepisu! to byl jakis dietetyczny, zeby bylo mniej kalorii z maslanka orzechami, brazowym cukrem i platkami owsianymi. (200kcal zamiast 900kcal ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez stawiam na prace umyslowa - ale w innej sobie siebie nigdy nie wyobrazalam, chyba ze w dorywczej. Pokolenie Czarnobyla? ! OMG nooł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#665 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |||
Raczkowanie
|
malgoskagc nic takiego. Dzien Dobry, miłego dnia, uśmiechu itp. No ale z imieniem A...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Jak uśmiech zamieniony w słońce Wysusza promieniem twe łzy Edytowane przez Serpentine Czas edycji: 2010-04-14 o 11:17 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#668 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Raczkowanie
|
Nie wiem. Właśnie NIE WIEM! Może że nie jestem wobec niego szczera i za jego plecami spotykam się z kimś jeszcze. Gdyby on mi wysłał takiego smsa ja bym tak pomyślała.
![]() |
#670 |
Raczkowanie
|
Najgorzej jest sie tłumaczyć z czegoś z czego się nie zrobiło. Mój Mężczyzna ciągle tego oczekiwał i mnie to strasznie męczyło. To też było jednym z powodów rozstania. :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Raczkowanie
|
Tak, też nie chce się tłumaczyć, zresztą przez telefon mu powiedziałam, że nie chciałabym się tłumaczyć, bo by wyszło że zrobiłam coś złego, a tak nie uważam, i On też powiedział, że nie ma tematu. Jednak jego ton głosu... Nie chcę zostawiać sprawy tak jak jest, bo nie chcę by błędnie o tym myślał i przez to mi nie ufał. Zaufanie jest najważniejsze a jak tu zaufać...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla niektórych 5 lat różnicy to sporo, dla innych 15 jest ok, wszystko zależy od ludzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja sobie od ok.miesiąca piszę na Sympatii z jednym gościem z Wwy. Zawsze jest wymiana długaśnych, miłych wiadomości. No i ponad tydzień nie odpisywał, więc stwierdziłam że kolejny osioł ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-04-14 o 11:52 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Wtajemniczenie
|
Jezu, piszecie w ekspresowym tempie!
![]() Hehehe, dobrze, że nie tyko ja taka chorowita łamaga jestem, to mało pocieszajace, ale przynajmniej nie czuję się samotna. Ja dzisiaj zdobyłam skierowanie do ortopedy, bo oczywiście same wypis ze szpitala i noga w szynie nie są wystarczającymi dowodami na to, że mam skręconą kostkę... no, ale przyszłam tuż przed koncem dyżuru mojej pani doktor, wiec nie stalam w kolejce, pogadalam sobie, pośmiała się ze mnie i teraz tego ortopede bede mieć za darmo, a nie płacąc jak ostatnio. Poza tym oddałam do biblioteki książki przetrzymane 5 lat, tzn muszę jeszcze dwie odkupić, ale za to mi karę umorzyli ![]() I byłam na poczcie i na szczęście pani zamkneła okienko (bo przerwa) po tym, jak mnie obsłużyła, nie wcześniej, za co jestem jej wdzięczna ![]() A poza tym... kurcze, w weekend mam "nasz dzień" czyli osiemnasty, i chce zaprosić Misia na kolację, ale w związku z tym muszę coś ugotować i kompletnie nie wiem, co... Macie może jakies przepisy na oryginalne, smaczne i przede wszystkim PROSTE dania? Np. jakaś przystaweczka, główne danie i potem deserek? Ja nie bardzo sie w kuchni odnajduję, ale tez debil nie jestem, przepisy czytać potrafię i wg., instrukcji postępować też... Szukałam na Smacznym, ale tam tyle tego, że nie wiem, w co ręce włożyć, pomóżcie ![]() Oczywiście będą świece, kwiaty w wazonach (frezje ![]() ![]() ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co mogę polecić..z moich ulubionych, to mozarella z pomidorami,oliwą i bazylią, ryż z sosem z serków topionych i kremówki z gotowaną piersią z kurczaka-a'la zraz- w środku blanszowana marchewka i brokuły ![]() ![]() ![]() A na deser to nie wiem ![]() malgosiu - dziękuję za maseczki, przepisik na deser też poproszę ![]() ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-04-14 o 12:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Raczkowanie
|
wysłałam już ten przepis wraz z moimi zmianami jakie wprowadziłam:P a tu pokarze zdjecie
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Konto usunięte
|
O matko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Rozeznanie
|
Witajcie...Jeśli mogę to też dołączam się do tych kobiet, które mają 10 lat starszego mężczyznę...tylko różnica jest taka, że mój już jest po przejściach....Spotykam się z nim prawie cztery lata....wiek nie jest przeszkodą .... lecz to co było kiedyś .... Tyle czasu mineło od Naszego poznania się ... Ja chciałabym by podjął decyzję o dalszym Naszym życiu....chociaż zaproponował zamieszkanie wspólne.....a tu nic...tylko milczy jak wspomnę na ten temat.... Czasem przyznaje mi racje, że dobrze by było w końcu krok zrobić w przód i na tym się kończy....tracę cierpliwość bo jestem młoda...chcę dziecka i ślubu....Sytuacje, które były między Nami w tych 4 l prawie latach też nie są zaciekawe....Myślałam, iż będzie łatwiej.....
Edytowane przez kami1984 Czas edycji: 2010-04-14 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Raczkowanie
|
Aaa ja też chcee! mniamm
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochane
![]() Ja dzisiaj umieram z bólu brzucha (pierwszy dzień okresu)...no ale dobrze w sumie, że jest :p A wczoraj sobie z Kochaniem wyjaśniliśmy co i jak. Głupio wyszło, bo On czekał na eska ode mnie z dokładnym potwierdzeniem o której, a ja czekałam na takiego samego od Niego...nieźle się dogadaliśmy...no ale za to się wczoraj baaaardzo namiętnie przeprosiliśmy... ![]() I w sumie to nic ciekawego się u mnie nie dzieje... ![]() ![]() ![]() Behind ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
malgoskagc - znamy się prawie 2 lata, ale byłam nieufna bardzo dlugo, zresztą, mój TŻ też. Bardzo się przyjaźniliśmy, rozmawialiśmy po 6 godzin nocami przez telefon, bo w dzień-ja studia, on praca, jakoś ograniczałam na początku spotkania twarzą w twarz, bo jak teraz się śmieję 'przerażało mnie to, że tak iskrzyło między nami'. Po ponad pół roku takiej znajomości sami nie wiedzieliśmy kiedy zaczęliśmy być razem, nagle coś w nas pękło i już nie wyobrażamy sobie, że mogloby być inaczej
![]() Co jest najlepsze ja ciągle mowiłam, że studia najważniejsze, praca, kariera, dziecko najwcześniej przed 30, a teraz już się nie mogę doczekać, żeby ogarnąć studia, bo marzymy jak najszybciej o dzidziusiu ![]() mag_a - ja mam podobnie, czuję się bezpieczna, chociaż mam strasznie ciężki charakter i jakoś nigdy nie potrafię się całkowicie zatracić, do końca zawsze boję się zapeszać, pewnie po 20 latach małzeństwa będę też tak czuć haha ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- [QUOTE=behindblueeyes;1856 6113]Achh jaka ładna historia ![]() Dla niektórych 5 lat różnicy to sporo, dla innych 15 jest ok, wszystko zależy od ludzi ![]() Poznaliśmy się przez kolegę z pracy mojego TŻ -dziewczyna tego kolegi to moja przyjaciólka. Między nimi jest 9 lat różnicy. Teraz się obie śmiejemy ze mnie, bo pamiętam jak jej radziłam 'oj tam zostaw go jakis taki nieciekawy, jeszcze 9 lat różnicy miedzy wami, do tego on staro wyglada, już jest siwy'. Hahaha ale on zaczął być siwy w sumie już w wieku 25 lat, a teraz ma 32 więc mowie do Kasi, ze strach sie bac co bedzie dalej:P ale oczywiscie to takie przekomarzenie ![]() ![]()
#682 | |
Zadomowienie
|
malgoskagc mogę też przepis ? Ostatnio mam jakąś fazę na robienie deserów ^^
Serpentine faktycznie wpadka niezła... faceci... mają nieco inne myślenie od nas więc kto wie co sobie pomyślał. Ale pociesz się że przynajmniej nie wysłałaś do wszystkich [nienawidzę tej opcji w moim telefonie]. Aivilo a ja bym spagetti poleciła, proste a smaczne i efektowne ![]() A na deser... zależy co lubicie. Ja ostatnio do wysokiej szklanki dałam warstwę pokrojonych owoców, na to budyń [trochę mniej mleka niż pisze na paczce], znowu owoce i na górę galaretka. Pycha ![]() Cytat:
A jak tam z K? a ja jutro wracam do pracy! ![]() A w piątek wpada brat mojej matki z 3ką dzieci na długi weekend[ do poniedziałku] myślę właśnie jak się delikatnie ewakuować z domu żeby ich nie urazić. Ale 4 dni z tą gromadką to trochę za wiele jak dla mnie.
![]() |
#683 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ide sie z nim spotkac. od prawie 2 tygodniowego niewidzenia. musimy pogadac i bo inaczej to ciezko bedzie. zobaczymy... trzymajcie kciuki bo mam troche stresa...
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu... Czas i tak upłynie... Ból jest przemijający... Ale skutki rezygnacji pozostają na całe życie... Problemem w moim życiu i w życiu innych ludzi nie jest brak wiedzy co zrobić... Ale brak robienia tego...
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Idealna sytuacja...? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale znalazłaś wymówkę, żeby założyć spódniczkę ![]() Ależ Ty jesteś rozchwytywana, no, no, no ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo zawiła, pełna niedomówień historia, troszkę trudno jest się do niej odnieść ![]() ![]() Ale po czterech latach bycia razem faktycznie oczekiwałoby się jakiejś stabilizacji... ![]() morire, co z testem? ![]() Może należy wszcząć poszukiwania besio? Przepadła zupełnie ![]() morenica, dobrze, że sobie wszystko wyjaśniliście ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- zmxncbv, powodzenia ![]()
![]() |
#685 |
Rozeznanie
|
A może chciałybyście tą historię z grubsza poznać?? Może coś byście doradziły....bo ja ostatnio tracę siły ... Nie wiem jak postępować, co robić by wszystko doszło do normalności....tak jak kiedyś....
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Rozeznanie
|
eh muffinki zrobione , dopiero skończyłam
![]() Dziewczyny kucharka ze mnie jak z koziej cip.ki trąbka ![]() trochę słone wyszły ,sama nie wiem , szkoda , że nie możecie spróbować i ocenić . . misiowaty jutro oceni , pewnie zje wszystkie , z niego to taki ciasteczkowy potwór ![]() Dziewczyny nie sposób nadrobić tego wszystkiego co żeście napisały ![]() Dziś miałam tyle energii w sobie dzięki niemu , skarb się stara . kochany jest ostatnio . Zapisałam się do kosmetyczki na jutro , trzeba się odnowić po tej strasznej zimie , w sobotę fryzjer , ahhh tego mi było trzeba , przydałyby się jeszcze jakieś zakupy , ale finanse minusowe :P kami nawijaj ![]() maguś Słońce moje , nie zrobiłam testu , chyba się boję ![]() Ciągle czekam na okres ![]() nataluska jak samopoczucie ? Kochana nie wiem czy jest sens wysyłać Wam zdjęcia tych moich biednych muffinek ![]() behind czekam na relacje z randki ![]() Aivilo kochana ulalaaa super wieczorek się zapowiada ![]() ![]() ![]()
#687 |
Zadomowienie
|
Dot.: Starsi faceci, młodsze wizażanki cz II
Cześć Dziewczynki.
mam 18 lat, a facet, który mi się podoba jest 31-letnim rozwodnikiem z dwójką dzieci. Spotykamy się, na piwko, na pogaduszki. Kręcą mnie, kręcą starsi ![]()
#688 | ||
Raczkowanie
|
Dziewczyny daje tutsj ten przepis bo już nie pamiętam komu miałam wysłać a komu wysłałam :P
Cytat:
Cytat:
![]() Morire pokazuj te zdjęcia muffinek no! bo ja już sie napaliłam i chce zobaczyć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Konto usunięte
|
Małgośka zaśliniłam koszulkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Zakorzenienie
|
malgosiu - dziękuje za przepis, wygląda bardzo smakowicie
![]() ![]() Wrociłam z randki i... oczywiście film był na 18.30, a nie na 18..a my się spotkaliśmy o 17.50 ![]() ![]() ![]() ![]() Ale najlepszy numer wieczoru...pyta czy mam plany na weekend..a ja,że nie. I on na to,że w sobote jego bratanica ma 2 latka i czy wybralabym się z nim na te urodzinki ![]() ![]() A i to WCALE nie będzie taka wielka rodzinna uroczystośc. Tylko jego bracia, jego mama z facetem, tesciowa brata..może jakiś wujek ![]() ![]() Jejaaaa..co mam robic? ![]() W ogole w śr. chciał do mnie pisac żebym poszla z nim wybrać prezent dla Małej,ale coś mu wypadło i musiał sam się tym zająć. Morire - TŻtowi na pewno będą smakowały Twoje wypieki ![]() Cytat:
![]() ![]() mag_a - w końcu i tak poszłam w spodniach ![]() ![]() ![]() A Młody na pewno zaczeka na braciszka/siostrzyczkę, nie ma wyjścia hihi ![]() morenica - ja widzę,że nawet foszki u Was długo nie trwają ![]() zmxncbv - daj znać jak tam było ![]() nataluska - jak samopoczucie? Serpentine - jak po kinie? W ogóle to życzę miłego dzionka. Z samego rańca jadę do Pzn, wracam do Was po południu ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-04-15 o 00:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.