|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Cytat:
Nie zastanawiałam się, ale całkiem możliwe - podobnie jak "idę na pole" w sensie "idę na dwór". Tego to nawet na pobliskiej Lubelszczyźnie nie rozumiejOM ![]() Rozrzewniły mnie Twoje stancyjne przygody, ile ja tych stancji we Wrocławiu zaliczyłam, od Biskupina po Gaj....Ech, nie będę już zaśmiecać, EOT ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() Na jeden wieczór Wizaż zostawiam, żeby przepakować potencjalnie pływającą piwnicę na Kozanowie ![]() ![]() No więc tak, Madziu, Aniu, Olgo (piękne imię) bardzo chętnie spotkanie, ale może się w tygodniu uda... może tak po angielskim... i do Rynku blisko ![]() ![]() Aniu, jakby co, to ja też mogę Cię przygarnąć - mieszkanko na niezalewowym... niezalewanym terenie mam, a Chłop się ucieszy jak koleżanka przyprowadzę ![]() I żeby offtopu zupełnego nie było: chętnie przygarnę L'eau D'Issey ![]() Edytowane przez vea7 Czas edycji: 2010-05-21 o 08:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Ja również nie do końca za rozrywkOM jeno przyjadę, a raczej za beznesem, mówiąc już poważnie, toteż wczesne popołudnie w tygodniu pasi mi najbardziej. Oby się udało, zobaczymy. Spoko, dziewczyny, dziękuję wam
![]() ![]() O kurczątko, Vea, Kozanów, aj, trzymię kciuki co by tym razem dobrze było. Choć w 1997 moich teściów zalało też, mimo,że nie Kozanów ![]() Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2010-05-21 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
Aniu
![]() Na Kozanowie na szczęście teściowie i to przyszli i na 5 piętrze mieszkają ![]() ![]() Jak na razie wygląda to całkiem nieźle - czyli woda jest tam, gdzie ma święte prawo być, a jeszcze całe zastępy straży miejskiej, pożarnej, policji i wojska bardzo ładny wał układają i kręcą się i w ogóle dają poczucie bezpieczeństwa ![]() ![]() Co do spotkanie, to chętnie o ile wczesne popołudnie jest ok. 16.00 - ja niestety tak głupio pracuję, że musiałabym się zdrowo gimnastykować, żeby wcześniej wyjść... z tego co wiem Madzik podobnie... ale nic, przyjedziesz, będziemy się ugadywać ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- [QUOTE=Vanilla;19468423] Calvin Klein Conctradiction Max Mara Kashmina Touch Rosselini Manifesto E. Lauder Pleasures Exotic porzeczka ![]() Issey Miyake L'eau D'Issey ![]() Desnuda Diesel Green Feminine Liz Clayborne Vintage Soul by Curve (do 3 ml) Aigner Too Feminine [QUOTE] Wpadły mi w oko powyższe próbki i chętnie wszystkie albo chociaż część bym capnęła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
Vea, z miłą chęcią bym wymieniła się z Tobą, ale niczego nie znalazałm dla siebie, oprócz 1 ml którego bym chciała Jezus del Pozo, In Black - na poznanie zapachu.
Chyba że jeszcze cos masz poza listą, to chętnie rozważę. |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
In Black mam miniaturkę i z niej raczej nie chcę odlewać, ale powinnam mieć też gdzieś fiolkę
![]() Posprawdzam wieczorkiem jak wygląda moje pudełeczko do testowania i spróbuję zaktualizować... może coś znajdziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() Ile mogłabys mi odlać Tendre Kiss ? Festival d'ete już poznałam i odlewkę niedawno wykończyłam. Ale chętnie potestowałabym sobie Perles Lalique ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Acha, Tendre Kiss ma lekką zmętniały kolor płynu, ale zapach się bez zmian- taką flaszkę już kupiłam od wizażanki, to tak żebyś się nie zdziwiła, że płyn nie jest idealnie jasnoróżowy ![]() Ile mogę Ci odlaćTendre Kiss? A ile chcesz? Wystarczą Ci 2 fiolki ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Znajdziesz coś u mnie za: Chloe edp Lalique Tendre Kiss Lalique Amethyst |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Nolu_ - nie ma sprawy
![]() Cytat:
![]() Zastanowisz się? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Zakorzenienie
|
Miszona,
u Ciebie zainteresowały mnie: Dior Tendre Pioson, Migniht Poison, Eau de Dolce Vita i Iceberg Effusion edt - z tym że po 1, max 2 ml, ponieważ najpierw chcę poznać owe zapachy ![]() Na Lalique Amethyst chętna już była Liv87, ale nie wiem na ile "na poważnie" ![]() ![]() mam jeszcze parę próbek poza listą, jeśli byś była zainteresowana, mogę poszukać i podesłać ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
Ja tez w domu posprawdzam co mam jeszcze i dopiszę do listy. Może znajdziesz coś jeszcze dla siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 | |
Zakorzenienie
|
Vanillo, kuszą mnie Twoje próbki
![]() Zastanowisz się? ![]() super, że masz tego czego szukam, na pewno się dogadamy ![]() Ja bym dodatkowo chciała jeszcze około 1-2 ml Paul Smith London , bo widzę, że jeszcze je masz. Zauważyłam, że szukasz pustych flakonów - chciałabyś pusty flakon po Mont Blanc Individuelle? (z ewentualną kroplą perfum w środku jako gratis ![]() co do ilości wymienianych zapachów, to później ustalimy szczegóły. ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
na pewno dobiorę, w weekend dam Ci odpowiedź, bo póki co nie pracuję tylko odpisuję na posty ![]() skądinąd - bardzo się cieszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To czekam na szczegóły, jak znajdziesz chwilkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() Więc wieczorem wyslę Ci listę na pw i możemy wtedy resztę szczegółów ustalić na pw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wtorek 1 czerwca po tej 17stej co wstępnie na PW było ? ![]() ![]() ![]() I na kawę z perfumami ![]() PS. Jakby co to ja też mogę przygarnąć, mieszkanie mam na terenach niezalewowych podobno ![]() ![]() A tak w temacie to szukam jeszcze może ktoś ma Botrytisa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Jeśli mogłabym pomarudzić, dla mnie byłaby dużo lepsza środa... mogę się z angielskiego urwać, mogę poczekać, mogę wszystko
![]() A Botrytisa mam, ale w ilości mniejszej próbki, bo sama dysponuję odlewką tylko, a zupełnie nie chce się pozbyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja jestem elastyczna i chyba będzie mi się najłatwiej dopasować. Pasuje mi i popołudnie i 1.06 i wszystko ![]() Vea, mam nadzieję, że żadnej piwnicy nie zaleje a Kozanów, swoją drogą znam, bo na praktyki do przedszkola czasem tam zawitam ![]() Madzikonku, mam kropelkę Botrytisa, ale słownie kropelkę, chcesz? EDIT: Vea, wpisałam się w Twoim wątku wymiankowym ![]() Edytowane przez Twitter Czas edycji: 2010-05-21 o 12:48 Powód: poprawka |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale co chcesz w zamian ? mogę odlewkować i próbkowac to co na fotce w kolekcji mam i nie tylko ![]() Ja zaproponowałam 1szego bo wstępnie Ania pisała, że jej by najbardziej pasowało, ale możemy z tym przejśc na PW chyba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
No ładnie Madzik, a ode mnie to nie chcesz
![]() ![]() Twitterku, już idę i patrzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Hm? Jeszcze podeślę listę moich probek, może coś dodatkowo znajdziesz.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Jak znajdziesz jeszcze coś ciekawego u mnie, to ja na pewno coś znajdę w zamian
![]() Jeszcze m.in. Tendre Kiss mnie korci
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-05-21 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Botrytis Ginsetet EDT - ok 3 ml ( ze wspólnych zakupów) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2010-05-23 o 16:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.