![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
mieć na biurku czerwony guzik,wyłączać nim niektórych ludzi .
Nie masz pojęcia co moge zrobić w ataku furii. nie denerwuj bardziej ! eh ![]() ![]() ![]()
![]() |
#662 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
' Zagubiona we własnych uczuciach .. ' '.. mała smutku łza, kiedy uśmiech trwa …' chyba nie o takie Ci do końca chodziło, ale może któryś Ci przypadnie do gustu ![]()
![]() |
![]() |
#663 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#664 |
Raczkowanie
|
kochane , a macie coś prostego , jak najbardziej krótkiego
![]() coś w stylu ` tak po prostu . ![]() ![]() PROSZĘ ![]()
![]() |
#665 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
`Od tak i już.
`jak tlen do zycia! `wiara w nas!<3 `Cukierkowy swiat.;D `Wiosennie i promiennie;D `.Czas jest naszym wrogiem.! `Szczęście i miłośc nie pytaja o zgodę.;p mam nadzieje ze pomogłam.;D ![]()
![]() |
![]() |
#666 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jasne , że pomogłaś ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#668 |
Raczkowanie
|
hejka hejka
![]() mam nietypową prośbę xD ponieważ potrzebuję zbereźnego opisu ![]() będę wdzięcznaa : ) k o c h a n e ; ***
![]() |
#669 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
' Słodkim uśmiechem zachęcam do grzechu ' ![]() ' A może dzisiejszej nocy pobawimy się w przekraczanie granic? ' ![]() ' Twój zapach do gorączki rozgrzewaa! ' ;* ' Gdy Cię widzę... własnych myśli się wstydzę ' ![]() ' Za każdym razem, gdy Cię dotykam, niemal zachłystuję się z ekscytacji... ' ' Chcę Cię dotknąć, pocałować... Chcę się Tobą rozkoszować ' ![]() może coś takiego ? ![]()
![]() |
![]() |
#670 |
Raczkowanie
|
hejka hejka ![]() mam nietypową prośbę xD ponieważ potrzebuję zbereźnego opisu ![]() będę wdzięcznaa : ) k o c h a n e ; *** JESZCZE JESZCZE ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Tak ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#671 |
Raczkowanie
|
wymyśliłybyście jakieś opisy do tych dwóch zdjęć ? i przy okazji powiedziały czy wam się podobają i dlaczego . xd proszęę .
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 |
Raczkowanie
|
a pewnie, że jeszcze coś się znajdzie
![]() ' Jego dłonie sprawiają, że mam dreszcze...' ' Pocałunek jest mową miłości... Przyjdź, porozmawiajmy w namiętności...' ' Czy wiesz, co na Tobie dobrze wygląda? Ja!' ' Kici, kici - bądźmy dziś nieprzyzwoici...chwile ulotne umili Ci ktoś.. ![]() ' Chcę być balsamem, którym smarujesz swoje ciało... ;** ' ' Zapalasz mnie co noc dotykiem twym... ;* '
![]() |
#673 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam jeszcze prosbe tu, ale to nie o opisy... https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post18943618 zajrzyjcie prosze ; )) ; **
![]() |
![]() |
#674 |
Raczkowanie
|
me prOśby
![]() Chciałabym opis dotyczący tego że idę dzisiaj do mojej obecnej nowej przyjaciółki z przyjaciółką ![]() ![]() I coś o tym ![]() Potrzebne mi do 11 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Rozeznanie
|
Zakochanaaaa - pomogłaś dziękuje Ci bardzo..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#676 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
już nie mam pomysłu na jakiekolwiek działanie. poddaję się. Jestem pomyłką, katastrofą, plagą, ucieleśnieniem nieszczęścia. When my situation ain't improvin' I'm trying to murder everything movin'./ Kiedy moja sytuacja nie ulega ulepszeniu, próbuję zabić wszystko co się rusza. uśmiecham się już chyba tylko emotikonami. dzień zaczął się zwyczajnie, co nie znaczy, że dobrze Każdy ma czasem takie chwile, że chciałby się wczołgać pod łóżko i czekać na jakiegoś potwora. Posuwam się w stronę maniakalno-depresyjną z bladoniebieskim odcieniem schizofrenii. moje osobiste trzęsienie ziemi. wewnętrzne. Mam problem. Mam kilka miliardów problemów na dobę. coraz częściej jest mi wszystko jedno i milczę coraz częściej miliony spraw na głowie, tysiące pretensji i setki powodów przez które mam zły humor. Źle nie jest, ale ' dobrze ' wygląda zupełnie inaczej. Mam jakiś taki stan hibernacji,bo nie czuję, że żyję czuję się na tyle źle, by mówić każdemu, że jest dobrze. I've got a knack for fucking everything up . /mam talent do spieprzania wszystkiego./ i zaczynają się dziać rzeczy z kategorii chaos. I've walked around broken, emotionally frozen . [ Chodzę rozbita emocjonalnie , zmarznięta . ] Cytat:
moja mama mówiła: 'nie bierz więcej niż możesz zmieścić w ustach' I could use somebody, someone like u . /mogłabym kogoś wykorzystać, kogoś takiego jak Ty/ dirty babe u see these shackles ? /niegrzeczny kociaku, widzisz te kajdanki?/ I'm gonna make him an offer he can't refuse . /złożę mu propozycję nie do odrzucenia./ little girls cry, big girls say 'fuck me' /małe dziewczynki płaczą, duże mówią 'pieprz mnie'/ większośc wizaż.
![]() |
![]() |
#677 |
Raczkowanie
|
Malinowa Girl - dziękuję bardzo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#678 |
Raczkowanie
|
Kochane!
A macie pomysł na opis,że już jutro rozpoczynam dłuuuuugi weekend majowy i że czuję że będzie za***i.cie? ![]() + jakieś imprezowe. Dziękuję panienkom,za ostatnią odpowiedź. ;* PONAWIAM! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzudzu - hmmm.... ![]() tęsknisz czasem? A moje serduszko jest tak pyszne jak pierniczki w czekoladzie. więc może jednak ktoś się skusi i spróbujesz ?! ![]() wyobraźimy sobie miejsce , w którym będziemy tylko we dwoje ? czy znajdzie się coś o smaku porannego buziaka , i nocnego pocałunku ? dam Ci takiego zakręconego buziakaa, chceesz? Często mysle o nasz, wiesz? nie wiemmm ;( ![]()
Edytowane przez Zakochanaaaa Czas edycji: 2010-05-01 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() Potrzebuje opisów o tym że zaczęłam się cieszyć każdym dniem , pomimo wszystkiego jestem szczęśliwa coś w tym stylu ![]() pomożecie??
![]()
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Budzę się z uśmiechem ![]() -Boję się. -Czego ? -Że już nigdy nie będę tak szczęśliwa jak teraz .- wizaz. z uśmiechem witam nowy dzień
![]() |
![]() |
#682 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Pusty śmiech. Nie połam mnie uśmiechem. Smak miłości. Hakuna matata. PS. Kocham Cię. Wiesz, lubię wieczory. Chodzenie po ścianach. Egzystencjalny paw. Przeciąg trzaska złudzeniami. A w lustrze... pada deszcz. Mam sparaliżowane usta. idź... żadnych przeprosin sens rozmów moje myśli zachorowały brudne uczucia poziomkowa galaretka nie mogę spać głęboki ból napraw moją wyobraźnię jasność to dla ciebie, frajerze wybucham pociągnij za wtyczkę to moja piosenka brazylijska telenowela to ta historia cześć diable ty też to słyszysz? śmiech pełen histerii ściemnia się pamiętam, jak kiedyś... manewry szczęścia nikt nie wygrywa tak mija czas w innym życiu psychiczny morderca seryjny samobójca brzydki, zły i szczery zrobiliśmy to Cytat:
nie ma sensu już walczyć z samozatraceniem dla niej światem był jeden człowiek... Mała smutku łza .. i łzy spływaja jak krople po szybie Rozczarowana , smutna , zapłakana Życie nie zawsze jest usłane różami.. http://1.1.1.2/bmi/imgx.wizaz.pl/for...lies/frown.gif Wszytskie opisy z wizazu . |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz wiesz. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#684 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę nic dla mnie nie wymyślicie? ![]() Cytat:
' wiosenny humor. ' słońce ogrzewa twarz. ' a gdy przyjdą dni deszczowe, nauczę się przechodzić między kroplami. ' nowa pora roku = nowa miłość? ' czekam choćby na jedno twoje słowo. ' potrzebuję kogoś do przytulenia. ' samotności mówię stanowcze NIE! ' nigdy nie jest za późno, by znaleźć swoją idealną miłość. ' głowa do góry, ktoś cię pokocha. '' ' śmiać się, bawić, kochać, szanować, ufać, wiedzieć skąd, dokąd, od czego, dlaczego, poszukiwać, odkrywać, wędrować! ' wiosenne słońce i pogodny dzień, spiewanie ptaków i bezroski sen. może coś się przyda. pozwolę sobie zabrać. ![]() ![]() Cytat:
![]() ja do zdjęć bardziej optymistycznych mam takie opisy: ' dlaczego ty ciągle się uśmiechasz? bo nie znalazłam wystarczających powodów do smutku. ' nałożyła okulary i udawała, że jej nie widać. ' ' truskawkowa pełnia szczęścia z czekoladowym posmakiem radości. ' i nagle zrozumiała, że jest w tym momencie, gdy trampolina wraca do normalnego poziomu. że wystarczy tylko mocno się odbić, by znów być u góry. może coś zabierzesz.
![]() |
![]() |
#686 |
Raczkowanie
|
to znów ja. cos o tym, że mu to powiedziałam ale on mi powiedział ze nic z tego nie będzie.. )
pierwszy wieczór ryczałam cały czas ale juz dzis jest ok i nie zamierzam się tym przejmować ; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 | |
BAN stały
|
Cytat:
jak w filmie . szybkie akcje . przeplatajace sie watki . czasem bez happy end'u koniec , ale usmiech na twarzy byc musi . skonczylo sie love story . byly lzy,czas na usmiech . |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 | |
Rozeznanie
|
To będzie najgorszy miesiąc jaki przeżyję w życiu .
Stracić przyjaciela, to jak stracić własną duszę. Bo widzisz kiedy cię nie ma to jest inaczej, gorzej. I to jest chyba ta cała kwestia przyzwyczajenia [wizaż] Kolejny miesiąc, kolejne minuty tęsknoty. Cholera nie dam rady . Nie wiem jak ty się czujesz, kiedy nie widzisz mnie miesiąc, ale ja czuję się okropnie. Mam nadzieję że pomogłam. Cytat:
Najgorsze słowa jakie usłyszałam : ,,nie, niestety nic z tego nie będzie" Czasem dobrze jest popłakać, aby następnego dnia móc po prostu znowu beztrosko się uśmiechać. Nie przejmuję się. A jeśli sądzisz że to robię, to się mylisz i to bardzo. Chyba wraz z łzami wylałam także wspomnienia o tobie. Taaa nie wiem.. może jednak coś sobie wybierzesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie płacz! wytrzyj twarz dziewczyno, to jednorazowa miłość. perfekcyjnie opanowane udawanie obojętności. słodkie i namiętne 'spier.dalaj'.. format całkowityy. ' .do plastikowego worka pakuję tę miłość. .wywiózka śmieci akurat jutro rano. ' ' .nie będzie już baniek mydlanych, płyn do naczyń się skończył xd.' 0 % czasu spędzanego w przeszłości . ![]() chyba nie pomogłam .
![]() |
![]() |
#690 | |
Raczkowanie
|
Cześć <3 Prośba; opisy od następującej sytuacji . ;Zerwałam z chłopakiem bo koleżanka powiedziała mi o nim wiele złych rzeczy. On zaczął się tłumaczyć , a ja mu uwierzyłam i powiedziałam że się zastanowie . Kocham go , a wszyscy mówią żebym się z nim rozstała . z góry dziękuje <33 ;*
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
1 . Miłość ? hahaha . nie pochlebiaj sobie . 2Teraz jesteś dla mnie zwykłym nic nie znaczącym zerem. 3Dla mnie nie istniejesz. 4. ![]() 5.stężenie szczęścia , szczęścia niezwiązanego z tobą . ii jak ? ;d ______________________ z uśmiechem , na twarzy ruszyła przed siebie . Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-05-01 o 14:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.