|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
Ale romantyk z tego Twojego TŻta Ruszaj zadek do nauki, ale już Ja właśnie opracowałam i wysłałam swoje zagadnienia do magisterki (podzieliliśmy się, żeby było łatwiej) i zaraz zabiorę się za dłubanie w magisterce, chociaż kompletnie weny nie mam, bo się wciąż martwię o TŻta
|
|
|
|
|
#662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
stanik na oko kupowałam zawsze. Wpisałam wymiary w tym kalkulatorzy i wyszło mi.... 65F Stanik potrzebuję bardotkę, najlepiej z silikonowym zapieńciem z tyłu (i to jest największy problem). Przyłanczam się do modlitwy! ![]() Cytat:
Dziewczyny! Mam w oczkach soczewki od 3 godzin i jest zachwycona! Jak fajnie wszystko widzieć przez okularki słoneczne Zpałaciłam 70 zł. i pani zrobiła mi badanie wzroku, tak jak podejrzewałam wada mi sie znów pogłębiła i muszę znów zmienić szkiełka w okularach. Za tą cenę oprócz badania dostałam soczewki miesięczne, 5 par soczewek jednodniowych i płyn do oczyszczania soczewek dostałam też mnóstwo ulotek zebym się mogła doedukować no i pani nauczyła mnie je wkładać i wyjmować (śmiesznie było ) pierwsze dwe wizyty kontrolne mam za free i jeżeli będe kupować soczewki u nich w salonie to też wizyta kontrolna co 3 miesiące bedzie za free a teraz niestety w tej całej euforii muszę się wziąć za pisanie żeby posłać to promotorce na maile i żebym w poniedziałek mogła drukować chociaż łępetynka mnie boli od tego upału i nie bardzo mi się chce to pisać, ale co zrobić
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-06-11 o 14:29 |
||
|
|
|
#663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za pocieszenie ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]() A co do magisterki, to ja właśnie fragment swojej przepuszczam przez program antyplagiatowy i bardzo się boję, że będę musiała coś poprawiać Cały pierwszy rozdział mam o modelach karier i żeby było całkiem legalnie to bym chyba całość musiała w cytacie napisać, bo ciężko jest opisać model kariery innym słowami niż zrobił to autor
|
||
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już sama nie wiem...A z mojego Tżta jets romantyk Jak Twój nie ma pamięci to ten welon będzie mu fajnie przypominał o ślubie (gdyby kiedyś zapomniał o rocznicy czego oczywiście nie zakładam![]() I nie martw sie już o niego, całe szczęście że nic większego się nie stało Tylko zjem omlecika i ruszam zadek, już tak nie bij acelinka ja się modle z Wami...
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za linka zajrzę tam za chwilke ciekawe co mi tż powie, bo on mnie lubi w okularkach ... cóż będzie sie musiał chłopak pogodzić z tym jakoś ![]() ach z tymi cytaty itd. to jest masakra, jak napisać definicje własnymi słowmai, skoro ktoś to kiedyś tak zdefiniował. Ja akurat mogłam dawac cytaty, ale dziewczyny mówiły, że niektórzy promotorzy nie pozwalają im na dawanie cytatów
|
|
|
|
|
#666 |
|
Wtajemniczenie
|
hej pmki i mężatki
ale gorąco my debatujemy nad meblami do łazieneczki naszej... w sumie jakoś wyboru nie ma... poza tym juz 13 dni po ślubie- w te stronę leci błyskawicznie
|
#667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokopalam sie do zdjec Twojej sukienki i faktycznie co z ta halka by trzeba zrobic bo sie odznacza. moze po prostu inna halka bym musiala byc, albo kolo troche zmniejszone (chyba mozna je regulowac). Ja bym zmienila dekolt na serduszko, ale to juz wczesniej pisalam. A co do bizuterii to wiszace kolczyki jak najbardziej pasuja, a naszyjnik jak juz to jakis delikatny. ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- ąąąąęęęęśśśćććłłłłóóóóżżż źźźźććććńńńśśśś naprawiłam |
||
|
|
|
#668 |
|
Wtajemniczenie
|
Marzsin Absiurek Kubusewa Malutka777 Fragolinka miamore999 friday dla was kobietki wszytkiego najlepszego w tym najważniejszym dniu, czasu pełnego optymizmu i radości. Oczywiście wszystkiego najlepszego na nową drogę życia.
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdolniacha jesteś, że sobie poradziłaś. Mi sie często tak dzieje i nigdy nie pamiętam co trzeba wcisnąć, żeby to zmienić i za każdym razem dzwonię do TżtaCo do sukienki - może rzeczywiście zmniejszyć koło - może wtedy byłaby taka bardziej zwiewna a nie stała jak namiot Dziękuję ![]() a myslisz, że welon ( 3 warstwy - zwykły i warstwa do kostek do kościoła) lepiej cięty czy z taką lamówka jak na zdjęciu?
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Welon ten co jest na zdjęciu pasuje, bo ta lamówka jest bardzo delikatna, ale chyba bez lamówki by było jeszcze lepiej ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Ale ten program antyplagiatowy dziwny jest. Zaznaczył mi, że najwięcej fragmentów mam z 3 stron internetowych, z których w ogóle nie korzystałam |
|
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
Martoolka dziękuję
|
#672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Welonik ten na fotce jest śliczny i pasuje do sukienki, ale bez lamówki tez bedzie pasował wybierz taki, który Ci się bardziej podoba ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
pewnie ktoś kto pisał cos na tejs tronce korzystał z tych źródeł co Ty ale bezsens, aż zaczynam się bać o moją prace a szkoda mi 30 zł na sprawdzenie tego |
||
|
|
|
#673 |
|
BAN stały
|
Cześć
![]() No wreszcie mogłam zasiać do kompa.Choć niewiem na jak długo,bo ide z tz-tem do B&Q zobaczyć po ile mają plyty bo tż chce zrobić szafe kominek do sypialni. ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Ok już zmykam. Do potem
|
|
|
|
#674 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż ja się przynajmniej uspokoiłam ![]() Cześć i pa
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi nigdy nie pomaga wyłączenie programów ![]() Musiałam, żeby mnie nie oskarżyła o upublicznienie wizerunu O minę chyba nie oskarżyOna chyba była taka szczęśliwa, że mogła mnie ubierać
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
3 osoby na wątku, a każda z nas powinna teraz robić coś na studia...
|
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaintrygowały mnie te staniki... nie uwierzę, że mam miseczkę F, dopóki nie przymierze takiego w sklepie i nie będzie dobry ![]() jakby mi się chciało tak jak mi się niechce... to bym już ze 3 prace licencjackie napisała
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-06-11 o 16:52 |
|
|
|
|
#680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zobaczysz, że będzie dobry
|
|
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi prąd wyłączyli Dobrze, że teraz częściej zapisuje plik, ale i tak to jest strasznie wkurzające, bo jak wreszcie odpaliłam na nowo kompa i dopisałam to co mi zeżarło i jeszcze trochę, to znów mi prąd wyłączyli i musiałam czekać az mi łaskawie włączą Średniowiecze normalnie
|
|
|
|
|
#682 |
|
Wtajemniczenie
|
Mialam dzis rozmowe w sprawie pracy, poszlam tez do mojej starej pracy spytac czy nie szukaja pracownikow i managerka powiedziala, ze niedlugo beda szukac dwoch osob-na 8 i na 20 godzin, wziela moj nr telefonu i powiedziala, ze sie odezwie. Ogolnie to fajnie bylo, bo nadal jest tam sporo ludzi, z ktorymi pracowalam i wszyscy sie pytali podekscytowani czy wracam
No i nastepna sprawa, zdecydowalam, ze wracam do szkoly, chce sie wyszkolic na pracownika socjalnego, tylko nie wiem czy mnie przyjma na ten rok szkolny, bo pierwszenstwo maja te osoby, ktore zlozyly aplikacje do 31 maja i chyba nawet z moimi samymi piatkami na maturze sie nie dostane
|
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki za nową (lub nowo-starą) prace i za szkołę też
|
|
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno Ci się uda
|
|
|
|
|
#685 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Strasznie mi na tym zalezy, bo jesli to skoncze, to placa jest bardzo dobra i oznacza to, ze moglibysmy w koncu kupic domek...
Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2010-06-11 o 18:30 |
||
|
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie skończyłam robić spis tabel i rysunków i przekopiowałam sobie cały tekst mgr z różnych plików do jednego całościowego. Nie sądziłam, że jest z tym tyle roboty
|
|
|
|
|
#687 | ||
|
Zakorzenienie
|
no na razie to się jeszcze muszą postarac żebym zostawiła
![]() Cytat:
Zawsze jak się trzeba uczyć to jest 100 innych spraw do zrobienia/sprawdzenia![]() Ale na swoje usprawiedliwienie muszę napisać, że dopiero teraz przeczytałam Twojego posta bo po napisaniu ostatniego swojego wyłaczyłam kompa z postanowieniem, że w końcu muszę się uczyć i ... zasnęłam Cytat:
zawsze wydawalo mi się, że B to tak ho howoda sodowa za szkołę i pracę
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2010-06-11 o 19:10 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#688 |
|
Adwokat diabła
|
Nadal u mnie upał, choc padało chwilkę.
Ciekawe jak tam Kubusewa
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leżę i kwiczę Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-06-11 o 19:30 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.

Odmówię modlitwę studenta: Panie Boże spraw, żeby mi się chciało chcieć tak bardzo jak mi się nie chce
stanik na oko kupowałam zawsze. Wpisałam wymiary w tym kalkulatorzy i wyszło mi.... 65F
Zpałaciłam 70 zł. i pani zrobiła mi badanie wzroku, tak jak podejrzewałam wada mi sie znów pogłębiła i muszę znów zmienić szkiełka w okularach. Za tą cenę oprócz badania dostałam soczewki miesięczne, 5 par soczewek jednodniowych i płyn do oczyszczania soczewek

Dziękuję za linka zajrzę tam za chwilke
zdolniacha jesteś, że sobie poradziłaś. Mi sie często tak dzieje i nigdy nie pamiętam co trzeba wcisnąć, żeby to zmienić i za każdym razem dzwonię do Tżta

i za szkołę też