|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w
och mischi było wspaniale, tak jak powinna randka wyglądać
To już w niedziele w UK bedziesz? a moze zrobic sobie do nowego roku labe? takie odchudzanie na pol gwizdka nie ma sensu, bo ani nie chudniesz ani sie nie najesz/ nie nacieszysz wolnoscia od dietowania. gohs-cwiczysz cos? ![]() ja na razie ladnie, tylko ze dzisiaj domowka sie szykuje i to taka ze nie bede mogla odmowic picia haha wiem jak to idiotycznie brzmi ale serio a to dlatego ze beda sami moi koledzy i tylko 1 dziewczyna oprocz mnie, moja wspolok. a ona pow. ze nie moge jej tego zrobic ze ja nie pije a ona sama z chlopakami ma tylko pic. no i nie wiem jak to rozegrac
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w
Cytat:
![]() Nie ćwiczę właśnie Trochę wieczorami brzuch ale naprawdę minimalnie, aż wstyd uznać to za ćwiczenia ![]() Ja tam nie robię sobie laby, bo wiem jak to się skończy Wiadomo, że nie da się w 100% trzymać diety, ale nawet te 50% jest lepsze niż nic Wolę chyba trochę się pomęczyć w święta niż wściekać sie pozniej ze przytylam
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
zgodze sie z gohs, jak popuszcze to bede tylko tyc a jak troche sie trzymac a czasem cos zjem to moze chociaz nie przytyje, zeby bylo wiecej dni takich jak dzis czyli 4 normalne posilki bez podzerania ciastek :-P
talus ale co nie wypalilo? ale Ty tajemnicza jestes w tych swoich randkach malo nam sie chwalisz :-P no ale ok, trzymam kciuki a jak juz bedziesz pewniejsza to opowiesz nam wszystko ze szczegolami, bo wiesz jeszcze jest mozliwosc priv nie musi byc forum
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
No, wątek nam umiera
Ja mam ostatnio tyle rzeczy na głowie, że po prostu boli mnie głowa od ogarniania wszystkiego Na wadze masakra, niby słodyczy nie jem, staram się odżywiać w miarę sensownie, ale chyba po prostu jem za dużo Do tego od 3 dni brzuch mam totalnie wywalony i czuję się jak słoń ![]() Dzisiaj od rana w Łodzi, teraz na uczelni, zaraz jadę do pracy, potem sesja foto i wieczorem impreza, więc późnonocne jedzenie się szykuje Obym chociaż się tam trochę wyluzowała i odstresowała ![]() Poza tym strasznie brakuje mi sportu! Od stycznia planuję chyba iść na siłownię, bo po prostu zwariuję zaraz bez ćwiczeń. Marzy mi się taki porządny wycisk Masakra jakaś...
|
|
#665 |
|
Raczkowanie
|
dlatego właśnie wątek na umiera. Każda ma na głowie robotę.
gohs - współczuję, bo masz naprawdę mega zawalone. Od stycznia będziesz mogła z nowym rokiem wprowadzić nową organizację i jakoś sobie poukładać. Co pozytywne, to że czujesz że potrzebujesz sportu! Trwały sukces odchudzania! U mnie trochę luźniej ale też dużo do zrobienia;/ w środę mam zajęcia do 17 super... do niedzieli mam pracę do napisania, po świętach konkurs więc już muszę się uczyć - i całe święta z ksiązkami... no i jeszcze inne rzeczy na cwiczenia, na zajecia dodatkowe echhhhh w srode na impirezie wypilam 3 drinki, zjadlam pączka (chlopaki kupili dla nas paczki, nie wiem co ich podkusilo ) i chipsow troche, myslalam ze sie to odbije, odczekalam wczoraj zeby nie wazyc sie bezposrednio po imprezie no i dzisiaj wchodze na wage a tam 55,7 haha
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym sportem to fakt, przyzwyczaiłam się już do tego I nie wiem, czy to kwestia tego, że teraz mam więcej roboty, czy tylko tak sobie to tłumaczę W każdym razie od stycznia do ćwiczeń marsz i nie ma wymówek W ogóle przez to, że jest tak zimno to ciągle mam ochotę na ciężkie żarcie, jogurt czy serek mi nie wystarczają I nie mam pomysłu co jeść sycącego na zimno (bo w pracy/w szkole) a jednocześnie nie jakoś strasznie kalorycznego... Nie ukrywam, że najchętniej to bym jadła ciągle zupy
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane, no umiera wlasnie przez to ze za duzo spraw;/
gohs wspolczuje Ci i zycze powodzenia na poprawie tala a byla jeszcze jedna randka ? ja mam pakowanie na glowie choc biore tylko podreczny to dla mnie taki problem nie wiem co wziac jeszcze samoloty co chwila odwoluja, ja w nocy jutro jade o 23.30, po 3 na okeciu no zalamka.. nie przespane noce
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na sylwestra też zostajesz w UK?Ja wczoraj byłam na imprezie i oczywiście bez słodyczy się nie obyło No ale to dopiero drugi raz na prawie 3 tygodnie, więc nie jest tak źle W ogóle coś się chyba starzeje moja ekipa, bo imprezy się robią nudne, zasiadane i trzeźwe Także planowaliśmy wrócić nocnym po 3:00 a już koło północy zerkałam na zegarek kiedy do domu i jakoś przed 2:00 byliśmy już w domu. No cóz... Mam nadzieję, że sylwester tak nie będzie wyglądał
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
nie nie nie, juz raz spedzilam sylw w uk, to jak uslyszelismy petardy poszlismy do okna, a tak ogolnie to przekimany
dlatego klocilam sie z sis ze wracam 30, no i wracam do Tz ;-) oj to czemu tak nudno moze nie bedzie tak zle w sylw, moze bedzie wlasnie idealnie ;-) ja Ci powiem ze u mnie zalezy, ale jak jakas impreza czy cos sie szykuje to juz ja o 24 chce spac ![]() dzis mialam tak dobijajacy dzien, bylam na korkach z staty u kolezanki 3 h spedzilam i caly plan dnia mi runal, dopiero w domu sie pojawilam a jeszcze pakowanie.. no dziewczyny trzymajcie kciuki, wszystkie loty do luton odwolane;/ zobaczymy co bedzie rano jakbym sie juz dzis nie odezwala to dobrej nocy zycze, jutro mam nadzieje o 8 rano byc juz na ziemi angielskiej.
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, że będziesz się z UK odzywać do nas?
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
Odzywam się, żeby cokolwiek się działo na wątku
![]() Zbijam nadwyżkę, szóstki z przodu póki co nie widać... Aha, i wróciłam do 5 posiłków dziennie zamiast 4, bo te napady głodu były nie do opanowania ![]() I nawet wczoraj poćwiczyłam trochę
|
|
#672 |
|
Raczkowanie
|
ech ech ech dziewczyny, ostatnia randka boska, wczorajsza nie...
dupamischi - dotarlas juz? pisz do nas, mimo ze tu nic sie nie dzieje, ale sie rozkrecimy na pewno, jakis chwilowy kryzys gohs - o jak ladnie ze pocwiczylas ![]() ja teraz chyba dopiero jak wroce do domu w srode, chociaz mam tyle pracy ze juz mi czasu szkoda na cwiczenia;/ ja jem 4 i nie mam napadow glodu, moze to kwestia przyzwyczajenia?a co z cala reszta??
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie z tym przyzwyczajeniem jest ciężko, bo już z miesiąc czasu próbuję jeść 4 posiłki dziennie i zdecydowanie za często mnie dopada głód. Może to kwestia pory roku, na wiosnę może wrócę do czterech A te ćwiczenia to też bez szału, bo trochę na brzuch i nogi, no ale zawsze coś A co z tą randką nie tak?? Już Ci się chłopak znudził?
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
dotarlam dziewczyny, ale malo w sumei jestem na kompie wiec czasem fb, smsy i tyle. dotarlam na szczescie, ale juz mi sie chce wracac:P
gohs to jaka u Ciebie nadwyzka? Moze daj sobie na luz teraz do swiat, z tym wazeniem i ze zbijaniem, bo to meczarnia i konca nie widac aj.. tala a dlaczego tak zle? jeju jak Ty nam malo mowisz ![]() sailor totalnie zaginela, i reszta dziewczyn, przygotowania do swiat?
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nadwyżka była ponad 1kg, dzisiaj już jest lepiej, 70,7 na wadze rano Ale z postanowienia słodyczowego już zrezygnowałam, pochłaniając wieczorem pól tabliczki czekolady Wściekła chodziłam na siebie, że ciągle jestem głodna i w ogóle a potem mnie olśniło - dostałam okres No a dzisiaj w****, bo miała być poprawa koła i się koleś rozmyślił, będzie po Świętach, drugiego koła nie zaliczyłam i też popr po Świętach także cudnie Nie mam siły na ogarnianie tego wszystkiego Co do diety, to staram się chociaż nie przeginać i już nie przytyć przed wigilią, bo to byłaby masakra. Przed sylwestrem zrobię sobie ekspresowe oczyszczanie a od nowego roku odchudzanie pełną parą i karnet na siłownię
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Jezuuuu...Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że jednak zajadam stresy
Kiedyś wydawało mi się, że mnie to nie dotyczy a jednak. Jak tylko za dużo na raz się dzieje wokół mnie, to żarcie samo wpada w ręce i do gęby Mam nadzieję, że w końcu wyluzuję trochę i nie dobiję do jeszcze bardziej kosmicznej wagi niż mam teraz (71,2 :eek Przeglądałam dzisiaj swoje zdjęcia i te aktualne są po prostu straszne, jedna wielka pyza. Zresztą czuję po sobie, po ubraniach, że jestem wielka bebza i nie jestem w stanie się ogarnąć Bleh.Codziennie rano obiecuję sobie, że dzisiaj już będzie ok, ale znowu coś i znowu. Może jutro się uda To wszystko przez to, że w perspektywie Święta i znowu jedzenie No ale nie będę usprawiedliwiać braku silnej woli. Idę się ożłopać wody, żeby nie mieć już miejsca na jedzenie ![]() A Wy jak tam?? mam nadzieję, że lepiej ode mnie
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
oojej kochanie nie denerwuj sie tak, ja Cie rozumiem tyle masz na glowie ze nie da sie tego ogarnac jeszcze te kola nieszczesne;/
mialas groszy dzien itp ale dobre plany na przyszly nowy rok, mam nadzieje ze zdasz te poprawy i ze w swieta odpoczniesz! bym chciala napisac wiecej ale dzieci biegaja do okola, na forum nie mam czasu, od czasu do czasu fb, jak wroce nadrobie a tu bede zagladac jak bede mala wiecej czasu, a jak tala? ja to jeszcze za nic sie nie wzielam ale ta mysle ze tyle do roboty;/ okropne;/ moze 2011 bedzie lepszym rokiem dla naszej wagi kochane jak nie my to kto? Ty gohs juz niedlugo bedziesz super wyuczonym inzynierem, zobaczysz jak szybko minie. Juz niedlugo ![]() tala jak tam? byla jeszcze jakas randka? jak przygotowanai do swiat dziewczyny?
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już jest lepiej W tym klubie gdzie planuję zapisać się na siłownię zaczynają taką akcję noworoczną, że można się zgłosić i powiedzieć "Chcę schudnąć tyle i tyle" to dostanie się instruktora, rozpisany plan ćwiczeń i w ogóle. Tylko trzeba wykupić karnet na dwa miesiące a i tak planowałam. Więc może jak będzie bat nad głową to wreszcie osiągnę sukces ![]() Bo Ty mischi u siostry jesteś tak? Korzystaj póki co z wyjazdu i nie przejmuj się nauką ![]() No, wczoraj mi stuknęło z TŻtem 6 lat razem Dostałam rakietę do squasha na gwiazdkę od niego
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że mało Was tutaj zagląda, ale tak czy siak, życzę Wam Wesołych Świąt, spełnienia marzeń, zwłaszcza tych związanych z własnym wyglądem
Lekkostrawnej ale smacznej Wigilii i w ogóle wszystkiego wszystkiego I żeby Nowy Rok obfitował w same sukcesy, zwłaszcza te odchudzaniowe
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
gohs gratuluje, 6 lat
, tak u sis w UK.ja tez z okazji swiat chcialabym zyczyc przede wszystkim zdrowia, szczescia, duzo milosci, oraz tego zeby nowy rok byl jeszcze lepszy niz ten poprzedni, zeby spelnily sie waze najskrytsze marzenia moje swieta zaczely sie niezbyt przyjemnie.. Moja ukochana siostrzenica (ma prawie 3 latka), zemdlala dzis i zabralo ja pogotowie czekam na wiadomosci, mam nadzieje ze to nic powaznego.. ze po prostu oslabienie a nie grypa czy inne okropienstwa;/ ostatnio wlasnie siostra i mama maly problem z zoladkiem, nie wiem co to za cholerstwo panuje;/i wczoraj Tz mama wyladowala w szpitalu;/ takze w zwiazku z tym zycze wam najbardziej zdrowia, dla was i dla waszych bliskich.. bo to najwazniejsze..
|
#682 |
|
Raczkowanie
|
poszalałam dzisiaj przy stole, toteż o 24 stwierdziłam "o nie!siadam na rower" i teraz czuję się znakomicie
ciekawa jestem jak w tym roku święta się na mnie odbiją, postaram si,ę jednak ćwiczyć chociaż będzie cięzko bo 5 stycznia mam quasi egzamin, a po drodze jeszcze sylwester, powrot do trn i masa ciekawych nieprawniczych ksiazekgohs - widze ze dostalas fajny prezent! czyli ze ta opcja ze jzu niedlugo razem, jest bardzo bliska ziszczeniu sie? i w ogole moja droga 6 lat! mischi -przykre niespodzianki tam u Ciebie sluchajcie ja o swoim przyszlym moze facecie to za bardzo mowic nie moge, bo to jest tajne. i do tego bardzo skomplikowane. chcialabym sie z wami spotkac naprawde, moze w Nowym Roku nam sie uda co dziewuchy? tylko gdzie ta sailor podla 'jest w zwiazku' i czasu nie ma
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dobrze, znaczy, że będzie cały rok ćwiczyć ![]() No bardzo bardzo bliska, szukamy mieszkania I w okolicach marca planujemy się już przeprowadzić Także czeka mnie remontowanie, kupowanie mebli, dekorowanie, już się nie mogę doczekać ![]() No to chociaż ogólnie napisz, nie musisz z imienia i nazwiska, dlaczego tajne itd Bo my tu umieramy z ciekawości
|
|
|
#684 |
|
Raczkowanie
|
ogólnie gohs jestem zauroczona, zafascynowana, zaczarowana, chyba... zakochana
skonczylam niedawno czytac 'portret doriana graya' gdzie znalazlam idealny cytat dla siebie 'istnieja grzechy ktorych urok tkwi raczej w mysli o nich niz w samym czynie' a tymczasem wlasnie mam doczynienia z 'czynem' wszystko zmierza chyba w jakism kierunku, w koncu, wiec moze 2011 bedzie rewolucyjnym rokiem dla mnie![]() zjadlam dzisiaj tyle slodkiego i tyle wszystkie ze brzuch mam wielkosci i ciezkosci pilki lekarskiej... az mi niedobrze, chyba ide na rower gohs - ale dla Ciebie 2011 to juz bedzie prawdziwa rewolucja cos pieknego, tak isc na swoje i sobie ulozyc wszystko jak sie chce![]() jak tam u was swiateczne obzarstwo?
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze, żebyś nie wpakowała się w coś bez przyszłości, żeby sobie krzywdy nie zrobić. Bo generalnie zakochanie i miłość mają uszczęśliwiać a nie na odwrót ![]() Oj ja też podjadłam w te święta, ale chyba mniej niż rok temu. Słodyczy wpadło trochę, ale już nawet nie mam chęci na nie, więc od jutra wracam do ich niejedzenia No ale żarcia w lodówce zostało mnóstwo i mama na pewno będzie gonić, żeby wyjadać Powiem Ci, że jak patrzę wstecz, to rok 2010 był naprawdę świetny. Dużo się działo dobrego, mało złego i generalnie bardzo dobrze całość wspominam Oby tylko wielkie oczekiwania nie skończyły się na małych efektach Nie robię sobie żadnych noworocznych postanowień. Przynajmniej takich długoterminowych. Jednie co, to wiem że chcę wykupić karnet na siłownię i cały styczień i luty ostro poświęcić chudnięciu. Nie mam teraz zajęć, mało roboty będzie więc mogę chodzić na siłkę nawet codziennie A chciałabym wreszcie osiągnąć sukces, naprawdę
|
|
|
#686 |
|
Raczkowanie
|
kwestią kontrowersyjną jest różnica wieku, a dokładnie 11l. na szczescie nie stoi za tym zadna 'przeszlosc'. sa jeszcze inne ciekawostki ale to juz wam oPOWIEM
dla mnie 2010 tez byl wspanialym rokiem poza tym mam mase wspanialych wspomien i przezyc, duzo sie dzialo, i bylo to duzo dobrego ![]() zazdroszcze Ci ze mozesz poswiecic styczen/luty na intensywne odchudzanie a zarazem gratluje motywacji dla mnie niestety bedzie to czas tylko i wylacznie na nauke;/
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ha, podsumowując święta, przez te 3 dni na wadze nie wzrosło, a wręcz przeciwnie, spadło Aktualnie 71,3 - cała nadwyżka pojawiła się przed świętami jeszcze Ale dzisiaj już ładnie zaczęłam od zdrowego śniadanka, przyjechałam na trochę do pracy i niedługo pędzę na siłownię
|
|
|
#688 |
|
Raczkowanie
|
dzięki gohs
i gratuluje przetrwania swiat bez wzrostu wagi! biedna juz w pracyja dzisiaj juz koncze z obzarstwem a przede wszystkim ze slodyczami, mama kaze konczyc swiateczne jedzenie wiec w takim duchu bylo tez sniadanie, ale juz z umiarem i stawiam na salatki. byly cwiczenia wczoraj, beda i dzisiaj. postaram sie tak planowac nauke zeby do sylwestra cwiczyc codziennie.
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
hej Kochane, widzie ze tylko gohs i tala sie odzywacie
mi musicie wybaczyc nadrobie was pewnie w pt jak sie uda, bo w czw wracam mam nadzieje ze spokojnie bo takei akje na lotniskach ze tragedia, m na szczescie udalo sie doleciec spokojnie mam nadzieje tak samo wrocic chcialabym wam sie rozpisac, ale sis mi zaraz kompa zabiera, a wiec tala ciesze sie ze juz cokolwiek wiecej nam napsalas ciesze sie Twoim szczesciem, wg mnie roznica wieku nie gra roli tak jak gohs napsiala, w lo czy gim to owszem, a nie teraz kiedy tak naprawde nasz wiek jest tym ktory wkracza w te "powazne" i dorosle zycie, tak wiec zycze szczescia, mam nadzieje ze wszystko sie ulozy po Twojej mysli![]() gohs tak sie ciesze ze sie przeprowadzacie i zarazem zazdroszcze, bo fakt ja ze swoim mieszkam 2,5 roku ale to jednak nei na swoim, to tak se nie czuje, a wyy.. marzenie super, a te remontowanie i planowanie meczace bedzie ale jak uszczeslwiajace![]() widze ze wy sie staracie, cwiczycie planujecie, a ja jak zwykle narabalam, wprawdzice ciast zadnych nie jadlam, w swieta sie nie objadlam ale mam duzy bebzun, bo cukierkow duzo jadlam, i waga nie wiem co mi pokaze ale jak zwykle nic dobrego, i od nowego roku nowe zycie, z nowym kolejnym odchudzaniem, mam nadzieje ze juz do celu;-) gohs oj nie mow o tym cwiczeniu ze jaka wigilia taki caly rok na szczescie porobil badania i nic sie nie stalo, cos z zoladkiem musialo scisnac, a to taka malutka, jakis wirus chyba, ale nic powaznego takze jest lepiej...
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jeśli by się miało sprawdzić, to ja będę mieć cały rok problemy z kompem ![]() Ufff, ale poszalałam dzisiaj na siłowni Są nawet bieżnie, orbitreki, ze dwa rodzaje rowerów, full wypas
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.

haha wiem jak to idiotycznie brzmi ale serio

Trochę wieczorami brzuch ale naprawdę minimalnie, aż wstyd uznać to za ćwiczenia 

Na wadze masakra, niby słodyczy nie jem, staram się odżywiać w miarę sensownie, ale chyba po prostu jem za dużo 

ja teraz chyba dopiero jak wroce do domu w srode, chociaz mam tyle pracy ze juz mi czasu szkoda na cwiczenia;/ ja jem 4 i nie mam napadow glodu, moze to kwestia przyzwyczajenia?

czekam na wiadomosci, mam nadzieje ze to nic powaznego.. ze po prostu oslabienie a nie grypa czy inne okropienstwa;/ ostatnio wlasnie siostra i mama maly problem z zoladkiem, nie wiem co to za cholerstwo panuje;/