![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chamce Chanel eau Fraiche, TM Alien, JPG, Lancome, CK, minerały...
Hmmmm moim zdaniem mają zupełnie inny efekt Pucci delikatne glo z różowata poświatą .Imperliali jeszcze nie używałam--tyle co pyłek z gąbeczki ale one takie bardziej "na wyjścia" , można je stosować na dekolt, ciało---efekt mieniący--pryzmatyczny.
Ona są bardzo "miękkie" wszystkie, nie ma w tej wersji kulek matowych. Jak pisała Nevada http://nevada-beauty-blog.blogspot.c...-pudrow-z.html kulki dają efekt transparentny - półtransparentny z małymi wyjątkami. Nie wiem czy potrzebujesz meteo na codzień, na wyjścia czy do wzdychania do nich ![]() A Twoje meteo jaki dają efekt ? Oprócz poświaty jakiś kolor da się zobczyć ?
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2012-01-11 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
Naprawdę nie wiem co Ci radzić
![]() Musisz przemyśleć czy potrzebujesz coś na codzień czy na wielkie wyjścia ![]() Czekam na decyzje zatem. Pozdrawiam Ania
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
one bardziej fotoszopują niż nadają błysk
![]() podsyłam jeszcze link do rezenzji http://www.makeupalley.com/product/s...p?itemid=90461 ja powyrzucałam z nich tylko te ciemnoróżowe kulki przez co dają właśnie delikatny efekt (patent podczytany na wizażu ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- myśle że osiągnie ![]() ![]() one aż tak błyszczące nie są jak np imperiale, gold temptation czy nawet whity ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- mam całe pełnowymiarowe opakowanie ![]() odsypkę mogę zrobić oczywiście jak bedziesz zainteresowana wymianą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się u Ciebie meteorki
![]() ![]()
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze white i teint beige
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
proszę to zbiór moich meteorków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
z efektem rózu czy bronzera z meteorkami będzie ciężko bo one raczej nie nadają jako takiego koloru, jedynie pink fresh ale ja ich nie mam
![]() to też wszystko zależy od tego jaka masz karnację.. na fotkach meteorki ciężko uchwycić ![]() tak dla ścisłości ja mam teint beige a nie beige chic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
te po lewej to beige chic, te po prawej to motyle..beige dają raczej delikatny efekt wygładzenia rysów, motyle z tego co czytałam są podobne do tych co wymieniasz
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- mam te czerwone kulki ![]() ![]() jeśli mam doradzić osobiście to wybierając pomiędzy beige a pucci to wziełabym pucci, teraz maźnełam nimi i jednak dają deliketny różowo - brzoskwiniowy efekt ![]() beige są pozatym w regularnej sprzedaży więc możesz tez je sprawdzic w perfumerii, pucci niestety nie uświadczysz bo to limitowanka ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- mówilam o ciemno różowych że ich nie ma! tam są jeszcze jasno różowe (brzoskwiniowe) i czerwone i one są..zdjecie moich pucci Ci wysłałam przecież z całą moją kolekcją meteorytów ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- aa to mythic ![]() a chcesz w odsypce wszystkie kolory kulek? czy wolisz np wiecej czerwonych a mniej np jasnych? a teraz mam pytanie o twoje kulki ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- ok, a powiedz mi ile Ty masz kulek w swojej odsypce? mogę dać wiecej czerwonych i pomaranczowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
milko zrobiłam wstepnie taką odsypkę, możesz zobaczyć jakie kuleczki dałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
Widzę , że już chyab wszystko wiesz o meteo
![]() Jak pisała koleżanka Pink fresz daje efekt różu--mam ale końcówkę i odsypki nie zrobię . Co do efektu brązer to też żadne z moich nie mają --była edycja brązująca ale jej nie mam ![]() Sama się czaję aby kupić teint dore --i zrobić sobie z Nich brązerek --deponując niechaciane kulki ![]() Pozdrawiam ania
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2012-01-12 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
jednak podziękuję
![]()
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
one delikatnie rozjaśniają, ale widać to dopiero pod światło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
milko i co z naszą wymianka??
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
ok czyli wymianka aktualna?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Podkład jest w trakcie negocjacji, jesli się zwolni dam znać
![]() EDIT: Jednak przehandlowałam podkład. Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2012-01-15 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
zaraz podam kod, bo szczerze mówiąc nie mam pojecia z którego roku
![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- kod to 7b01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
faktycznie teraz sprawdzilam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
Ale, ale..... one wszystkie będą z 2007 bo wtedy ta kolekcja wyszła http://www.mimifroufrou.com/scenteds...akeup_col.html
To mają litmitowanki meteo --wychodzą raz i koniec. Dlatego dla Mnie tak ważna jest higiena w używaniu meteo i nigdy nie używam ich z całej puszki --no chyba , że końcówke ![]() Muszę przemyśleć jakie mogłabym oddać --bo tak po przyjrzeniu to Nuit mają tylko srebne kulki a resztę można spotkać w innych ( a złote i srebne mam z Gold Tempation) Teraz chyba najbardziej szukam Teint Dore . Ania Cytat:
p/s mam Pucci i wszystkie jakie na foto , fotki robiłam na bieżąco i specjalnie dla Ciebie ![]() a oddałam prasowane i kulkowe Reflets De Veloures. Moje Pucci są na bank z tego samego rocznika innej możliwości nie ma .
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2012-01-16 o 14:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
pamietam ze kupiłam je na allegro za 160zł jako nowe
a co do tego od kiedy je mam to nie pamietam, ale dogrzebałam się do zdjęc na naszych zbiorach na makijazowym. wstawiałam tam fotki swoich meteorytow zaraz po tym jak je kupiłam i zdjecia były z października zeszłego roku- dlatego napisałam że otworzyłam je ok rok temu..mam nadzieje że dokłądnie wyjasniłam sprawę jesli Ci nie pasują te meteoryty to przecież nie musimy się wymieniac- jesli zmieniłas zdanie to nie ma problemu, rozumiem to ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- nie ma problemu, rozumiem ![]() pszczółek nie mam..mam tylko te które wstawiłam na zdjęciu ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- mogę odsypać teint beige, mythic lub white ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za Chance lub Moschino I love love ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=585101 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
Oj, mam już jedynie na własny użytek puszkę. Nie odsypywałam z niej żadnych kulek. Z chęcią bym się wymieniła, ale moje kulaski są używane.
Rzuciło mi się w oczy, że szukasz też ubranek dla dziewczynki na 128. Jak coś to mam tego sporo, tylko musiałabym poszukać, bo córa w tym rozmiarze była rok temu. Ale jeśli byś byłą chętna , to poszukam co tam mam. Edytowane przez damon Czas edycji: 2012-01-17 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
Sorki, że dopiero sie odzywam, ale takie szalone dni miałam
![]() Ja jestem chętna na wymiankę 03 na Nuitsy. Do dna się nie dokopałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
cos za moshino
![]() Oddam dużo! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
Milko, dopiero wróciłam z hucznie obchodzonego dnia Babci, a jeszcze muszę dzieciaki do łóżek zagonić. Jutro zrobię zdjęcia, obiecuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.