|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
| My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
|
6 | 10,53% |
| Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
|
36 | 63,16% |
| Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
|
15 | 26,32% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
jagdzia wiesz co. Myślę ze Twoi rodzice / tata dobrze wie że sobie poradzisz w życiu i dlatego nie traktują Cię na równi. Po prostu wiedza że jesteś slilniejsza i starają się nawet Twoim kosztem uszczęsliwiac/i pomagać innym... Cóż u mnie w rodzinie też nie jesteśy traktowani na równi ale bez przesady aby robić pdowójne wesele. Niekoniecznie Twój Tż ma się na takie coś godzić :P
Nie przesadzajmy. Dziewczyny ja powoli lapie doła bo jestem bardzo daleko od TŻ i wraca do polski dopiero za 2 tygodnie!!! A my się widujemy codziennie więc dla mnie to jakaś masakra wielka....
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() :rot fl:
|
|
|
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja TŻa nie mam na codzień i powinnam być przyzwyczajona do rozłąk, ale nie... Jak tylko musi wracać ja już mam minkę jak mała dziewczynka, której zabrano misia. Takie już chyba jesteśmy tęskniące i kochające
|
|
|
|
|
#666 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No Laseczki, pierwsza przymiarka za mną Niestety mam bardzo mało fotek, bo baby zabraniały i się czepiały nawet jak z ukrycia Kumpela robiła, także te kiecki, w których najbardziej się sobie podobałam nie zostały uwiecznione niestety Ale w sumie i tak żadna z nich nie była moją wymarzoną, więc jest luzik. Nie ma za bardzo co oglądać więc, ale Wam wkleję, oceńcie Ta ostatnia to ta, co mi ją wynalazł TŻ, nawet nieźle wyglądałam, no ale niestety Przyjaciółce się nie udało zrobić w niej fotki... ![]() Natomiast ta, w której brakuje mi głowy miała najładniejszy dekolt, ale oczywiscie tego tez nie udało się złapać Ogólnie zdjęciowo trochę porażka, ale fun trochę był ![]() Do tych, które już były w salonach: czy Wy też tak miałyście, że w niektórych sukienkach ledwo mogłyście oddychać, jak Was zapięły lub zawiązały? Bo ja w niektórych czułam się ściśnięta jak stalowymi kleszczami i w życiu bym nie chciała takiej sukienki, choćbym nie wiem, jak pięknie wyglądała.
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do falbanek, to tak jak już kiedyś wspominałam nie mój styl. Ale muszę Ci powiedzieć, że dekolt w kształcie V pięknie Ci pasuje |
|
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie w jednej za mocno ścisnęła ale to była moja wina bo pytała mi się wydawało ok jak stałam a jak chciałam wyjść z przymierzalni to okazało się za mocno. Ale ogólnie mi wiązały tak żebym mogła ocenić jak moja figura wygląda w danej sukience czyli mocno ale nie do przesady co do sukienek mi osobiście podoba się tylko ta co nie masz głowy ma super dół bo np w mi się takie pionowe zakładki jak masz na tej pierwszej nie podobają. Jakoś dziwacznie to wygląda wg mnie
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też tak ściskały, żeby te suknie na mnie za bardzo nie wisiały
jak wrażenia po pierwszych przymiarkach?? najbardziej podoba mi się ta, gdzie masz uciętą głowę
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tych co pokazałaś mi sie podobasz w 6
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki jutro ide rano na spotkanie z prezesem tej polsko-amerykańskiej firmy, gdzie byłam ostatnio na rozmowie. bardzo was proszę o kciuki, żeby udało nam sie dogadać i żebym dostała tę posadkę
![]()
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też proszę jutro o kciuki o 11,30 piszę już 3 raz to samo kolokwium babka za każdym razem uwala pół roku bez względu nawet czasem na to że ktoś prawie całe kolokwium napisze dobrze i tak jest 2 i jutro jest ostatnia poprawka więc ładnie proszę o kciuki bo już nie mam sił do tego
|
|
#673 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale właśnie renoma ![]() Cytat:
:r otfl:Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia widzę
![]() 1: okropnie poszerza w biodrach,tandetna wstążka 2: Fajny dekolt, pasuje Ci,ale znowu w okolicy bioder masakra. Kto w ogóle robi taki krój i ozdoby w tym miejscu? Patyczak by w tym wyglądał jak szafa. Za to ta https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1305651090 fajna,to jest Twój krój i materiał |
|
|
|
#675 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
żeby się intensywnie za Was trzymały!Niech będzie po Waszej myśli
|
||
|
|
|
#677 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale trochę za bardzo się gorset świecił, czego tu oczywiście nie widać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i z Tobą też ![]() Cytat:
I zgadzam się, że okropnie 2 poszerza biodra, na co moja Przyjaciółka powiedziała, że mam jakieś głupie kompleksy, a jak założyłam tę bez głowy i naprawdę w ogóle nie widać było bioder i dobrze się w niej czułam, to Przyjaciółka: oo, tu Ci widać biodra ![]() Ta ostatnia też mi się podoba, ale jednak chciałabym falbanki... Te proste A mi się podobają, ale nie oddają tak mojego charakterku, jak te falbanki
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-05-17 o 19:26 |
|||||
|
|
|
#678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() chatko powtórzę się po dziewczynach - jak dla mnie ta sukienka bez głowy dekolt zdecydowanie w literę V a nóż widelec znajdziesz i z falbankami i z takim dekoltem
|
|
#679 |
|
Raczkowanie
|
Chatko sala jest na 160 osób spokojnie
|
|
|
|
#680 |
|
Zadomowienie
|
Dzwoniłam, powiedzieli ze oddadzą
![]()
|
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
swoją drogą ciekawi mnie ile zwrotów mają
|
#682 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda że nie widać całości.W tej też Ci dobrze https://wizaz.pl/forum/attachment.php...6&d=1305 651090 ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Ogólnie powiedzieli ze mają dużo korespondencji i trochę nie nadążają, ciekawa jestem czy dotyczy to tylko garniturów
Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-05-17 o 20:53 |
|
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
chatka - mi się najbardziej podobają te dwie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1305651090 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1305651090 w tej ostatniej tak romantycznie wyglądasz jagodzia - gratuluję prawdopodobnego zostania ciocią (wcześniej nie miałam okazji) dziewczyny, mam fatalny katar, cieknie mi z mózgu chyba, Tż tak samo. Dobrze, że zapowiadają upały bo nie zniosę już tego zimna. Dzisiaj tak zmarzłam w pracy, że co godzinę wychodziłam na dwór postać na słońcu
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
(kicia) trzymam kciuki za kolosa
![]() ![]() ![]() no i super
|
|
|
|
#685 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim dziewczynkom
![]() Cytat:
Ja wychodząc z kościoła zatrzymałam się przy tablicy ogłoszeń aby coś przeczytać, nagle ktoś mnie szturcha i pyta " to w końcu kiedy macie to bierzmowanie dziewczynko" tak dużo mnie jeszcze nikt nie odmłodził, ale ja się cieszę ![]() Daruta witam serdecznie ![]() Jagodzia nie daj się, to jest Wasz dzień i brat wraz z Twoim ojcem nie powinni wam tego zepsuć. A z drugiej strony gratuluję, że zostaniesz ciocią ![]() Trzymam kciuki mocno za was dziewczynki i za wasze pomyślne kolokfia oraz przyjęcia do pracy
ślub 28.04.2012 Wojciech 22.02.2013 ![]() http://s7.suwaczek.com/201302221561.png Bartuś ![]() 28.01.2015 Edytowane przez Lubcia Czas edycji: 2011-05-17 o 21:05 |
|
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie właśnie policzyłam że pod koniec maja mogę lecieć sukienkę zamówic
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
evonia a Ty za 4 dni choć w sumie 3 już będziesz miała 3 z przodu na suwaczku
|
#690 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a 2 test wyszedł pozytywny, więc już chyba nie ma opcji będę ciocią ale teraz jeszcze gin zostaje
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

18.08.2010 - zaręczyny

Rozmawiałam na szybko z TŻtem przez tel. i nawet nie marudził, że kombinuję.
nie chcę przeszkadzać tżtowi bo pisze magisterkę a termin go goni
Ale w sumie i tak żadna z nich nie była moją wymarzoną, więc jest luzik. Nie ma za bardzo co oglądać więc, ale Wam wkleję, oceńcie 

I zgadzam się, że okropnie 2 poszerza biodra, na co moja Przyjaciółka powiedziała, że mam jakieś głupie kompleksy, a jak założyłam tę bez głowy i naprawdę w ogóle nie widać było bioder i dobrze się w niej czułam, to Przyjaciółka: oo, tu Ci widać biodra