|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#662 |
Zadomowienie
|
Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część V i 1/2 ;)
nie chca sie zaladowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zadomowienie
|
o moze teraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zadomowienie
|
part II
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zadomowienie
|
Po pierwsze OMG! jak wy możecie tak wcześnie wstawać?:PJak miałam 18 lat to mówili że nie wyglądam, a teraz? Nie mam pojęcia, pamiętam jak się cieszyłam że już nie będę musiała się nikogo prosić żeby mi coś kupił (tzn chyba fajki bo wtedy paliłam ;x) że już się nie liczyło na ile wyglądam, mam dowód to najważniejsze. Ha.
Patiisia: zły humor minie, ja wczoraj zaczęłam chodzić po sklepach i zaczęłam płakać że nie mam pieniędzy a kasę w ręku trzymałam. o.O Ja nawet nie wiem jaka jest pogoda, pewnie wieje wiatr i tak czy siak będzie dziś padać. eh. To Ty młoda ![]() ![]() ![]() ![]() muffinka90; Ja wczoraj wieczore, dostałam ale chyba rączką tak w ogolicach pęcherza że aż sie skuliłam. :x Pierogi i gruszka, to też musiał być ciekawe połączenie. Montii; o to niespodzianka, duży synek się urodził ![]() ![]() KarlaNobody śliczne, słodkie.. itp. :P
Edytowane przez aguu00 Czas edycji: 2011-06-18 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
Karla jakie slodziaki
![]() Wczoraj mialam wrazenie, ze wymacalam wypchnieta stopke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zadomowienie
|
ja chcialam facecika i nie nastawialam sie na falbanki itp itd :P a tu prosze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ok, to ja mam pytanie co o tym myślicie? ![]() 20110618224.jpg Kupiłam dla koleżanki, bo ona nie mogła nigdzie dostać ogrodniczek, fakt ja ostatnio też na nic specjalnego nie natrafiłam.. ;x była okazja to kupiłam teraz pytanie czy jej się spodobają. ha ![]() a się pochwale bo się zakochałam w mojej kaczuszce. ^^ 20110618229.jpg ja lecę, dziś znów dam wam spokój.. przynajmniej się postaram ^^ lecę bo mam chcice na cheesburgera ![]()
![]() |
#669 |
Zadomowienie
|
Kocham ogrodniczki!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Wtajemniczenie
|
![]() Witam Was. Ja jeszcze ciuszek dla maleństwa nie kupuję, ale Wy na prawdę ładne macie te ubranka ![]() Za to dla siebie kupiłam ostatnio taka kremowa, troche obcisłą koronkową sukienke i sie zastanawiam gdzie ja mam w niej chodzic ...hmmm... Jak zwykle w sklepie wybierałam miedzy granatowa , a ta kremowa i wzielam taka , ze wygladam w niej troche jak do slubu cywilnego ;:P |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Zadomowienie
|
Ja to juz dawno sobie nic nie kupilam... :P nie mieszcze sie w wiekszosc rzeczy a nie chce zapychac szafy duzymi rozmairami bo licze na to, ze po ciazy zmieszcze sie w swoje dawne ciuszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Wtajemniczenie
|
Ja nosze ogolnie 38,ale kupiłam 40 tym razem :p z myśla o brzuszku oczywiście. Hehe, no , ale nie wiem gdzie mam w niej paradowac, moze na jakies urodziny czy cos
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
Karla sliczne ubranka
![]() aguu ogrodniczki super sprawa. Mam chyba cztery pary takich rozpinanych w kroku i mam zamiar czesto uzywac jak bedzie chlodno bo sa praktyczne. |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zadomowienie
|
ja juz jestem w 30 tygodniu ciazy i wszystko zaczyna sie opinac :P tez zawsze nosilam 38
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Wtajemniczenie
|
Mnie znów nachodzą czarne myśli.. Jakos sie tego wszystkiego obawiam, nie wiem jak to będzie i to mnie strasznie męczy. Ojca dziecka nie umiem się o nim doprosić, jeszcze w pracy jest, ale jak dzwoniłam to słyszałam znow ten przepity głos, do dupy to wszystko !
Wczoraj koelzanka wyjechała na urlop do Chorwacji, kurde jak ja jej zazdroszcze! |
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak bedziesz caly czas mu stala przy tylku, to on nigdy nic sobie nie zrobi z twojego gadania, bo i po co? Skoro wie, ze i tak nic z tym nie zrobisz i bedzie tak jak wczesniej. Jemu jest z toba wygodnie, pogadasz sobie a on wie, ze dalej moze robic swoje. Jak nic z tym nie zrobisz, to niedlugo bedziesz wspoluzalezniona i stwierdzisz, ze taki juz twoj los. A chyba nie chcesz takiego zycia dla siebie i dziecka? Ja bym nie chciala zeby dziecko ogladalo pijanego i nacpanego tatusia bo pewnie dzieciak po takich widokach skonczy w podobny sposob. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zadomowienie
|
popieram martynke. nie ma innego wyjscia jak olac
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz.. sęk w tym, że jestem już współuzależniona, chodziłam do pewnego czasu do teraputy od wspoluzaleznien.. Mieliśmy chociaz jeden wieczór spędzić jak normalni ludzie, ale nie, z tym człowiekiem się normalnie nie da
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Zadomowienie
|
doradzam terapie wstrzasowa. na prawde. przechodzilam przez cos podobnego. tylko moj uwielbial pic z kolegami non stop, kluby itp itd... a teraz? przykladny TZ i przyszly tatus a przy tym zabawny i w ogole
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na to nie ma dziewczyno innej rady. Pisaniem na forum sobie nie pomozesz bo nawet chociaz ktos ci doradzi 100 razy to ty i tak robisz swoje i efekty sa takie jakie sa- czyli bedzie coraz gorzej a nie lepiej. To jest twoj wybor jezeli chcesz tak zyc. Ja ci napisalam co powinnas zrobic i nie jestem jakims terapeuta, ktory zna sie na teorii tylko wiem jak takie sprawy sie rozwiazuje w praktyce. Zniszczysz siebie i dziecko, pojdziecie na dno razem z twoim TZtem. Tak wiec wszystko w twoich rekach. I jezeli jest ci zle, to tak naprawde twoja wina w tej sytuacji bo ty po prostu nie chcesz sobie pomoc, nie dajesz sobie szansy na to, zeby bylo lepiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zadomowienie
|
O kurczę, mam zakaz kupowania ubranek, chyba mogłabym otworzyć sklep. ;x fakt faktem jak już bardziej dla chłopca chociaż dziewczynkę też się w niebieskie wciśnie a chłopca w różowe to już nie bardzo. Bez kitu zaczynam się bać. mam już ze 3 takie średnie worki, to chyba dziecko będę musiała przebierać 10 razy dziennie żeby chodził we wszystkim. o.O pogięło mnie. ;x a mam jeszcze ze 3 miesiące na zakupy. xD
No ale kupiłam jeszcze koleżance właśnie spódniczkę/ sukienkę ogrodniczkę coś tego typu, nawet dwie. jak szukałam nie mogłam nic znaleźć nie szukałam znalazłam. ogólnie i dziś dzień mi się udał.. kupiłam łóżeczko więc w sumie mam już wszystko z głowy teraz zostały jakieś szczegóły. ![]()
#683 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Patiisia Czas edycji: 2011-06-19 o 12:38 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 |
Zadomowienie
|
u nas, nie wiem czemu.. ludzie robią sobie jakby paradę.. nie wiem mi się to kojarzy z kibicami.. ale nie mam pojęcia co to jest. i walą w bębny.. i co.. jak dzis byłam na mieście to i dziś musieli dać o sobie znać.. no aż momentalnie zabolał mnie brzuch widocznie dziecku się nie spodobało.. że tak głośno walili.
Ah, facet nie pomyśli.. :P To dobrze że się dobrze bawiłaś ![]() Ja będę chyba spać jutro do 14 ![]() ![]()
#685 |
Wtajemniczenie
|
Ale tu coś cicho
![]() ![]() Btw, czy to możliwe żeby już w 6 miesiącu ciąży wyciekał pokarm, albo coś z tym związanego? |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
Hej Patiisia, pewnie to siara
![]() ![]() A ja bylam na ryniaczu, kupilam trobe roznych owocow i ogorki na malosolne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zadomowienie
|
tak PAtiisia to mozliwe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 |
Zadomowienie
|
E ja wczoraj zauważyłam, że i mi coś pociekło.
![]() ![]()
#689 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ogórki małosolne, mniam! ![]() Tja ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
Uuu widze, ze juz wam siara sie pojawia. Ja nie mialam z tym problemu bo jak juz sie pojawia to jedna albo dwie kropelki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.