![]() |
#661 |
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
cześć
![]() HOROOO NA MNIEJSZE???serio???????to jakaś nowość na forum ![]() OLIVKA a jak ta twoja koleżanka ma pod mięsnie????i widzisz 1 doba najgorsza..tak mówią włanie dziewczny ![]() SWEETMEGI..nooo jak ja bym się zdecydowała na operację w tamtym roku to już bym dawno je miała!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ŻABO noo przypuszczam że ciężka sprawa!!jeju to nieźle koleżanka poturbowana ![]() ![]() a my wczoraj po filmie''kobiety są jakieś inne''fajny!!ale niskobudżetowy chyba,cały film jadą autem i gadają o kobietach ![]() ![]()
#662 |
Zakorzenienie
|
Gizell,
jakbym gdzieś zobaczyła Twoje fotki pewnie też pomyślałabym, ze to tyłeczek z implantami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Klaudeczko, ktoś musi być pierwszy ![]() nie dużo mniejsze, ale tak 470-485 cc... żeby uniknąć konieczności plastyki piersi. Teraz takie duże piersi wyglądają ładnie, ale z czasem... z wiekiem... niekoniecznie tak będzie ![]() ![]() Ale mam jeszcze czas...
#663 |
Raczkowanie
|
Horo nie zmniejszaj , masz cuda!!!!
Ale w sumie to czemu chcesz mniejsze, bo ci opadną czy po prostu nie będziesz się czuła komfortowo z dużym biustem ? Jeszcze jesteś młodziutka i sexy więc NIE RÓB TEGO ![]() Klaudeczka a Ty dopiero się wybierasz na zabieg tak? I kiedy planujesz? Joasi też w listopadzie idzie na pierwszą op ? Muszę poznać Waszą historię ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Ciekawe jaki ona ma rozmiar implantu ? http://www.tiffanie.pl/product-pol-3...sz-miekki.html Taki chciała bym mieć biust Ja już w obłęd popadam ![]() Szkoda że dopiero 7 mam ten zabieg bo moje wątpliwości co do rozmiaru zatruwają mi żywot ![]() A co myślicie o jej biuście? JA JESTEM NA TAK ![]()
#664 | |
Wtajemniczenie
|
Gizell ja 17 mam pierwszą op i nie mogę się doczekać tylko ja jestem z tych co wolą mniejszę biusty i oparacja jest mi do wypełnienia i ujędrnienia potrzebna a wielkość jest drugorzędna
![]() ta laska ze zdjęcia jest bardzo szczupła, wąziutka i myślę, że może to być implancik koło 400-450 ![]() mogłaś się jeszcze nie zorintować ale Mya Diva jest tu naszą piersiową specjalistką, więc radzę jej słuchać bo wie co mówi i zna się na tym naprawdę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzień doberek ![]() ![]() Klaudeczko moja znajoma ma pod mięsień, wczoraj juz sie czula lepiej bolalo ja ale brala tabletke i jakos nie widzialam zeby byla cierpiaca smiala sie i byla bardzo zadowolona. I powiem Ci ze chociaz ma 460cc okragle to wcale nie sa duze, nie wiem moze jak zdejmie pancernik to troche sie zaokragla i beda wieksze ale teraz ma takie akurat. Więc te Twoje 390cc wydaje mi sie ze tez nie beda jakies wielkie wiec sie nie martw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Raczkowanie
|
Ja miałam wyjściówkę przed operacją w rozmiarze duże B , zrobili mi po zabiegu C
Mi się marzy właśnie szerszy implant bo jak patrzę w lustro to tego mi brakuje i do przodu ze 2-3cm i sporo na szerokość żeby biust był taki pełny i okrągły . Joasi to Ty niebawem po mnie będziesz miała zabieg ![]() Zżera Cię stres? Bo ja jak pomyślę o tym to mnie strach przeszywa ![]()
#667 |
Wtajemniczenie
|
Olivka napewno będą większe po zdjęciu pancernika a jak ma włożone pod mięsień to musi trochę potrwać zanim implanick go wypcha i się zaokrąglą
![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Zżera a jakże ![]() ![]() ![]()
#668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Raczkowanie
|
Olivka pewnie urosną, nabiora kształu..jak przypominam sobie siebie to niebo a ziemia to co bylo zaraz PO a teraz..
więc trzeba czekać Gizell biore z Ciebie przykład..kiedys aktywna fizycznie a dzis leń totalny he szkoda tylko że w mojej małej mieścinie gówno co jest .. profesjonalnego no nic ..nie raz 6 weidera cwiczyłam a po miesiacu przerwa i tak w kółko...inaczej było jak chodziłam na ćwiczenia..ta systematyczność i wyjazd i znów dupa hehe dodałam focie w nowym stroju kąpielowym..za małym na Mnie..jest na niższa osobe ..tak 165
#670 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny pozawracam głowę jeszcze
![]() A ta babka jaki może mieć rozmiar ? Chyba z 900ml nie ? http://www.facebook.com/pages/Gizel/127374647311496 ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- ołłłł i ma podobną ksywkę do mojej hehe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- [QUOTE=Mirabellla;29984350] Gizell biore z Ciebie przykład..kiedys aktywna fizycznie a dzis leń totalny he szkoda tylko że w mojej małej mieścinie gówno co jest .. profesjonalnego no nic ..nie raz 6 weidera cwiczyłam a po miesiacu przerwa i tak w kółko...inaczej było jak chodziłam na ćwiczenia..ta systematyczność i wyjazd i znów dupa hehe Mirabella systematycznosc to podstawa, ale taka jest prawda że można ćwiczyć w domku i wystarczy mieć tylko rowerek stacjonarny bo inne ćwiczenia można robić ,, na sucho'' bez przyrządów . Ja na szczęście mam w domu siłkę to motywacja jest zawsze , nie ma że nie chce mi się dojechać gdzieś czy co hehe Ale trzeba na to silnej woli , bez ciężkiej pracy nie ma nic ![]()
#671 |
Raczkowanie
|
Horo chce mniejsze
![]() Klaudeczka czytajać co piszesz odbieram Cie bardzo pozytywnie! taka mała wariatka z która można świetnie pogawedzic , pośmiać się i bardzo miło spędzic czas mimo tego co sie akurat wokół Nas dzieje ![]()
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ... chyba się starzeję ![]()
![]() |
#673 |
Zadomowienie
|
Hahaha! Mya Ty chyba spać nie możesz
![]()
#674 |
Raczkowanie
|
http://www.fantasysharks.com/forum/v....php?p=3203129
Pierwsze i drugie zdjęcie Tam gdzie ta murzynka w czarnym stroju jest też mi się podoba Taki biust to moje marzenie ![]()
#675 |
Zadomowienie
|
Joasi, jeśli można wiedzieć- skad nagła decyzja o zmianie lekarza? Tzn nie wiem w sumie czy nagła, ale dlaczego się jednak nie zdecydowala na JJ?
#676 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Olivkaa200;29978500]Dziewczyny wracam właśnie od mojej znajomej i musze powiedziec ze jej piersi sa piekne, czuje sie dobrze a zle sie czula po tej narkozie i przez bandarze ciezko bylo jej oddychac. Teraz juz chodzi tylko ciezko rece podnosic. Jednak warto przemeczyc sie ten dzien zeby potem miec takie efekty
![]() Bardzo się cieszę,że z Twoją koleżanką jest już lepiej.Gdzieś po cichu tak sobie właśnie myślę,że najgorsza ta pierwsza doba a później z górki ![]() ![]()
#677 |
Zakorzenienie
|
Gizell,
oglądam fotki pokazywane przez Ciebie i... to nie mój typ ![]() ... jak dla mnie te kobiety mają wszędzie "za dużo"... nawet usta ![]() ale to kwestia gustu
#678 |
Wtajemniczenie
|
Gizell dla mnie masakra, mnie się tylko i to nawet bardzo ta azjatka na czwartym podoba, szczuplutka i zgrabna ale to pewnie znowu dla Ciebie masakra
![]() ![]() ![]() Gwendolinko zmiana nie jest nagła, tylko Was tu zanudzać nie chciałam moimi wątpliwościami, przerobiłam mnóstwi informacji i zapadła decyzja jaka zapadła ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Gwendi a Ty się do ćwiczeń zupełnie jak ja zabierasz, zamiast ćwiczyć piętrzysz problemy i zawsze od zakupów zacząć trzeba ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2011-10-16 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Zadomowienie
|
Troche taka "mania wielkości"
Ja mam z kolei w drugą stronę ![]() ![]() Też mam skrzywienie, bo dla mnie wszyscy są za grubi a ja to już w ogole.... Tyle ze nie mam problemu bo sobie wzrostu nie dodam ![]() ![]() Każdy lubi co innego, ja nie wiem gdzie sie kończy ultra kobiecość a zaczyna goteska bo zupełnie inny mam typ ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#680 |
Wtajemniczenie
|
Gwendi ja to znam siebie a jak przeczytałam Twojego pościka to zupełnie jakby mój był bo jak tu bez karimaty, odpowiedniego stroju i butów zaczynać
![]()
#681 |
Raczkowanie
|
Horo ty masz takie śliczne piersi, nie zmniejszaj, są idealne.
#682 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny już dziś wyjeżdzam do Dr. Jestem jakby naszpikowana tabletkami pobudzającymi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#684 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#685 |
Raczkowanie
|
czesc jestem tu nowa ,od dawna mysle o powiekszeniu piersi i chcialam sie poradzic kobiet doswiadczonych ktore juz to przeszly,mam kilka pytan:
-czy sa jakies przeciwskazania do takiej operacji? -jak jest 'po' takim zabiegu jak trzeba o siebie dbac -czy sa jakies przykre doswiadczenia,skutki uboczne? -ile kosztuje taki zabieg? -czy w dotyku biustu naprawde czuc ze jest sztuczny?-to bardzo wazne dla mnie - no i na koniec chcialam o polecenie jakiegos naprawde dobrego fachowca ktory nie spartaczy roboty i odpowiednio zadba o regenaracje po zabiegu ;]
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Z remontami tak już jest że ciągną się w nieskończoność i nikt tego przeskoczyc nie potrafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-10-16 o 20:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Wtajemniczenie
|
racja Mya ja też tak odkładałam ciągle coś ważniejszego było dzieci, dom, ogród a tu kasa na co innego potrzebna aż mi 36lat stuknęlo i żal, że wcześniej tego nie zrobiłam bo co mi po cyckach na starość
![]() ![]()
![]() |
#688 |
Raczkowanie
|
Nitka również życzę Ci powodzenia i cudownych efektów
![]() Trzymam za Ciebie kciuki ![]() No tu macie rację mam trochę manię wielkości jeśli chodzi o kształty oczywiście ![]() Mi się podobają takie pełne kształty , dla mnie są sexy . Ale jest jak mówicie każdy ma swój gust i każdemu podoba się co innego . Joanna 871 Co do Twoich pytań odpowiem po kolei ![]() 1. Czy są jakieś przeciwwskazania Przed każdym zabiegiem pod narkozą musisz wykonać badania USG serca , EKG serca, pobrać krew i zrobić USG piersi . Jeśli nie leczysz się na serce ani na jakąś poważną chorobę wszystko jest na TAK ![]() 2.Po zabiegu specjalnie nie trzeba o siebie dbać , pierwsza doba jest najgorsza bo trochę boli , ale generalnie tak wszystko się robi jak i przed zabiegiem . 3. Przykre doświadczenia i skutki uboczne hmm najlepiej znajdź sobie w googlach , ale myślę że jakieś nieprzyjemne sytuacje zdarzają się stosunkowo bardzo rzadko więc nie ma się co martwić na zapas . Ważne byś udała się do dobrego specjalisty bo w innym wypadku możesz być niezadowolona z efektu zabiegu tak jak np ja ![]() 4. Koszt zabiegu zależy od tego jakiej marki implant sobie wybierzesz , zazwyczaj cena waha się w granicach 12-17 tys . 5. Czy biust w dotyku jest sztuczny ? Raczej nie oczywiście trzeba odczekać kilka miesięcy od zabiegu żeby implanty dobrze się ułożyły . Ja jak łapię za swoje to nie powiedziała bym że są sztuczne , zresztą dziewczyny też pisały wcześniej że nawet ginekolog nie poznał że to implanty . 6. Jeśli chodzi o fachowców to ja mogę polecić Ci Dr Ireneusza Łątkowskiego z Polanicy Zdrój , ja wprawdzie jestem umówiona na ponowny zabieg 7 listopada, ale moje znajome robiły u niego piersi i są zachwycone. W ogóle Polanica słynie z bardzo wysokiej jakości świadczonych tam usług . Więc polecam tą klinikę i tego chirurga , śliczna , ekskluzywna prywatna klinika w lasku na przeciwko pensjonat dla pacjentek , super atmosfera i profesjonalizm ![]()
#689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
patrząc na Twój podpisik trzy pierwsze pytania można pominąć ![]() Koszty zabiegu kształtują się od 8 tyś (np w Czechach) do nawet 20 u nas. Średnio w kraju to koszt rzędu 15tyś. Biust w dotyku jest inny- niestety tak jędrne duże piersi w naturze u dorołych kobiet chyba nie występują , te sztuczne są za doskonałe ![]() ![]() Na kiedy planujesz zabieg? bo w doborze lekarza nie bardzo można pomóc ![]()
![]() |
#690 |
Raczkowanie
|
Ja myślę że jak któraś z nas była zadowolona z chirurga to śmiało może go polecić, dlaczego nie ? Dobry specjalista zrobi Ci i ładne i jędrne i małe lub duże jakie kto lubi . Ja oglądałam galerię lekarza do którego jadę i widziałam piersi w różnych rozmiarach i każde wyglądały zjawiskowo , dlatego polecam
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.