Powiększanie piersi cz.7 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-16, 09:06   #661
klaudeczka2010
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

cześć

HOROOO NA MNIEJSZE???serio???????to jakaś nowość na forumale serio o tym myślisz???

OLIVKA a jak ta twoja koleżanka ma pod mięsnie????i widzisz 1 doba najgorsza..tak mówią włanie dziewczny

SWEETMEGI..nooo jak ja bym się zdecydowała na operację w tamtym roku to już bym dawno je miała!!!ale od kwietnia fatum jakieśna dodatek kupiliśmy mieszkanie obok żeby powiększyć to co mamy,co wam pisałam i remontujemy je już pół roku,za 2tyg parapetówa ..więc ZAPRASZAM!!!nooo ale ten kryzys,prawie knajpę zamknęlam,jedną kasę na cycki władowałam w knajpę,ja pierrrrrdziu......i mój tż wie co robi,teraz stwierdził ze pasa trzeba zacisnąć żeby się nie pogrążyć i czekać na lepsze!!..więc CZEKAMYi jak pocisnę mega to zrobię teraz ale nie chcę na siłę,źle bym się czuła idąc na op a wiedząc że takie wymuszone..aczkolwiek.... mam nadzieję że się uzbiera jednak!!!!!bo już mój tż ma mnie dosyć też ....

ŻABO noo przypuszczam że ciężka sprawa!!jeju to nieźle koleżanka poturbowanajeju u ostro ..ciekawe jakie twoje wrazenia będą

a my wczoraj po filmie''kobiety są jakieś inne''fajny!!ale niskobudżetowy chyba,cały film jadą autem i gadają o kobietach!!fakt że teksty świetne i się uśmialiśmy!!!dla rozluźnienia może być,dla potrzebujących akcji odpada!!
Stary 2011-10-16, 09:12   #662
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Gizell,
jakbym gdzieś zobaczyła Twoje fotki pewnie też pomyślałabym, ze to tyłeczek z implantami

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Klaudeczko,
ktoś musi być pierwszy
nie dużo mniejsze, ale tak 470-485 cc... żeby uniknąć konieczności plastyki piersi.
Teraz takie duże piersi wyglądają ładnie, ale z czasem... z wiekiem... niekoniecznie tak będzie
Ale mam jeszcze czas...

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 09:57   #663
Gizell
Raczkowanie

Horo nie zmniejszaj , masz cuda!!!!
Ale w sumie to czemu chcesz mniejsze, bo ci opadną czy po prostu nie będziesz się czuła komfortowo z dużym biustem ?
Jeszcze jesteś młodziutka i sexy więc NIE RÓB TEGO

Klaudeczka a Ty dopiero się wybierasz na zabieg tak?
I kiedy planujesz?

Joasi też w listopadzie idzie na pierwszą op ?
Muszę poznać Waszą historię

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Ciekawe jaki ona ma rozmiar implantu ?

http://www.tiffanie.pl/product-pol-3...sz-miekki.html

Taki chciała bym mieć biust
Ja już w obłęd popadam
Szkoda że dopiero 7 mam ten zabieg bo moje wątpliwości co do rozmiaru zatruwają mi żywot
A co myślicie o jej biuście?
JA JESTEM NA TAK
Stary 2011-10-16, 10:19   #664
jooasi
Wtajemniczenie

Gizell ja 17 mam pierwszą op i nie mogę się doczekać tylko ja jestem z tych co wolą mniejszę biusty i oparacja jest mi do wypełnienia i ujędrnienia potrzebna a wielkość jest drugorzędna
ta laska ze zdjęcia jest bardzo szczupła, wąziutka i myślę, że może to być implancik koło 400-450
mogłaś się jeszcze nie zorintować ale Mya Diva jest tu naszą piersiową specjalistką, więc radzę jej słuchać bo wie co mówi i zna się na tym naprawdę

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Ja mam ten rzut z naprzeciwka 32 ccm A obwod 72, czyli mam dobre plecy hehe
Zawsze mialam bzika na punkcie pupy i brzuszka i nie zauwazalam swoich plecow, ktore mi sie fajnie rozbudowaly Przed operacja moglabym powiedziec, ze z przodu plecy, z tylu plecy, ale te z tylu pojechane
Zabula Ty masz plecy jak pływaczka ale zapominacie w tym mierzeniu o bokach mamy przód, tył i boki, nie jesteśmy płaskie jak karteczka
Stary 2011-10-16, 10:48   #665
Olivkaa200
Zakorzenienie

Nitka_I 17.10 - 2
SweetMegi 25.10 - 10
grazia78 14.11-29
joasi 17.11 - 33
klaudeczka2 010 28.11-42
Nadinka2 19.12- 71
malinkac 19.12- 71
sherry.b 26.04.2012r-192
Olivkaa200 12.07.2012r-270

Dzień doberek Dziś poleniuchowałam sobie troche ale chociaz w niedziele moge troche

Klaudeczko moja znajoma ma pod mięsień, wczoraj juz sie czula lepiej bolalo ja ale brala tabletke i jakos nie widzialam zeby byla cierpiaca smiala sie i byla bardzo zadowolona. I powiem Ci ze chociaz ma 460cc okragle to wcale nie sa duze, nie wiem moze jak zdejmie pancernik to troche sie zaokragla i beda wieksze ale teraz ma takie akurat. Więc te Twoje 390cc wydaje mi sie ze tez nie beda jakies wielkie wiec sie nie martw
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 10:53   #666
Gizell
Raczkowanie

Ja miałam wyjściówkę przed operacją w rozmiarze duże B , zrobili mi po zabiegu C
Mi się marzy właśnie szerszy implant bo jak patrzę w lustro to tego mi brakuje i do przodu ze 2-3cm i sporo na szerokość żeby biust był taki pełny i okrągły .

Joasi to Ty niebawem po mnie będziesz miała zabieg
Zżera Cię stres? Bo ja jak pomyślę o tym to mnie strach przeszywa
Stary 2011-10-16, 10:59   #667
jooasi
Wtajemniczenie

Olivka napewno będą większe po zdjęciu pancernika a jak ma włożone pod mięsień to musi trochę potrwać zanim implanick go wypcha i się zaokrąglą

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Zżera a jakże ale jak widzę że wszystkie się tak stresują przed a potem są mega szczęśliwe to dodaje mi to max otuchy najbardziej boję się tego, że się obudzę i to co zobaczę zupełnie nie będzie mi się podobało bo z bólem jakoś sobie poradzę Gizell powiedz kto Cie we Wro operował bo ja też tutaj robie, jak nie chcesz na forum napisz mi na priv proszę i dlaczego wybrał implantacje pod gruczoł??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-16, 11:03   #668
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Olivka napewno będą większe po zdjęciu pancernika a jak ma włożone pod mięsień to musi trochę potrwać zanim implanick go wypcha i się zaokrąglą
Właśnie tak sie zastanawiam czy one beda wieksze bo teraz to sa super nie za duze ani nie za male takie akurat Ale trzeba czekac zeby zobaczyc ten prawdziwy koncowy efekt. Już nie moge sie doczekac swoich jak moje beda wygladaly bo jeszcze nigdy nie widzialam anatomkow same okragle sie trafiaja
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 11:20   #669
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Olivka pewnie urosną, nabiora kształu..jak przypominam sobie siebie to niebo a ziemia to co bylo zaraz PO a teraz..

więc trzeba czekać

Gizell biore z Ciebie przykład..kiedys aktywna fizycznie a dzis leń totalny he szkoda tylko że w mojej małej mieścinie gówno co jest .. profesjonalnego

no nic ..nie raz 6 weidera cwiczyłam a po miesiacu przerwa i tak w kółko...inaczej było jak chodziłam na ćwiczenia..ta systematyczność i wyjazd i znów dupa hehe

dodałam focie w nowym stroju kąpielowym..za małym na Mnie..jest na niższa osobe ..tak 165
Stary 2011-10-16, 11:24   #670
Gizell
Raczkowanie

Dziewczyny pozawracam głowę jeszcze
A ta babka jaki może mieć rozmiar ?
Chyba z 900ml nie ?

http://www.facebook.com/pages/Gizel/127374647311496

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

ołłłł i ma podobną ksywkę do mojej hehe Nie zauważyłam nawet , a to zbieg okoliczności

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

[QUOTE=Mirabellla;29984350]
Gizell biore z Ciebie przykład..kiedys aktywna fizycznie a dzis leń totalny he szkoda tylko że w mojej małej mieścinie gówno co jest .. profesjonalnego

no nic ..nie raz 6 weidera cwiczyłam a po miesiacu przerwa i tak w kółko...inaczej było jak chodziłam na ćwiczenia..ta systematyczność i wyjazd i znów dupa hehe

Mirabella systematycznosc to podstawa, ale taka jest prawda że można ćwiczyć w domku i wystarczy mieć tylko rowerek stacjonarny bo inne ćwiczenia można robić ,, na sucho'' bez przyrządów .
Ja na szczęście mam w domu siłkę to motywacja jest zawsze , nie ma że nie chce mi się dojechać gdzieś czy co hehe Ale trzeba na to silnej woli , bez ciężkiej pracy nie ma nic
Stary 2011-10-16, 11:28   #671
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Horo chce mniejsze

Klaudeczka czytajać co piszesz odbieram Cie bardzo pozytywnie! taka mała wariatka z która można świetnie pogawedzic , pośmiać się i bardzo miło spędzic czas mimo tego co sie akurat wokół Nas dzieje
Stary 2011-10-16, 11:46   #672
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
Horo chce mniejsze

Klaudeczka czytajać co piszesz odbieram Cie bardzo pozytywnie! taka mała wariatka z która można świetnie pogawedzic , pośmiać się i bardzo miło spędzic czas mimo tego co sie akurat wokół Nas dzieje
jeszcze nie teraz ... ale mam w planach ... tylko nadal pozostanę wierna okrągłym
... chyba się starzeję

Stary 2011-10-16, 12:16   #673
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Hejka , a co Ty dziś tak późno

60 powtórzeń ja dziś zaczynam zaraz
Hahaha! Mya Ty chyba spać nie możesz Ja muszę sie przygotować - jakaś piankę muszę wykwiminić karimatę bo przecież kolana beda bolały na podlodze. Haha albo chociaż jakiś koc :P

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 12:34   #674
Gizell
Raczkowanie

http://www.fantasysharks.com/forum/v....php?p=3203129
Pierwsze i drugie zdjęcie
Tam gdzie ta murzynka w czarnym stroju jest też mi się podoba

Taki biust to moje marzenie
Stary 2011-10-16, 12:44   #675
gwendolinka
Zadomowienie

Joasi, jeśli można wiedzieć- skad nagła decyzja o zmianie lekarza? Tzn nie wiem w sumie czy nagła, ale dlaczego się jednak nie zdecydowala na JJ?

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-10-16, 13:50   #676
SweetMegi
Raczkowanie

[QUOTE=Olivkaa200;29978500]Dziewczyny wracam właśnie od mojej znajomej i musze powiedziec ze jej piersi sa piekne, czuje sie dobrze a zle sie czula po tej narkozie i przez bandarze ciezko bylo jej oddychac. Teraz juz chodzi tylko ciezko rece podnosic. Jednak warto przemeczyc sie ten dzien zeby potem miec takie efekty[/QUOTE

Bardzo się cieszę,że z Twoją koleżanką jest już lepiej.Gdzieś po cichu tak sobie właśnie myślę,że najgorsza ta pierwsza doba a później z górki I z pewnością warto pomęczyć się trochę dla cudnych piersi!!! Za co pewnie połowa koleżanek nas znienawidzi ale kto by się tym przejmował
Stary 2011-10-16, 14:29   #677
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Gizell,
oglądam fotki pokazywane przez Ciebie i... to nie mój typ
... jak dla mnie te kobiety mają wszędzie "za dużo"... nawet usta
ale to kwestia gustu

Stary 2011-10-16, 15:05   #678
jooasi
Wtajemniczenie

Gizell dla mnie masakra, mnie się tylko i to nawet bardzo ta azjatka na czwartym podoba, szczuplutka i zgrabna ale to pewnie znowu dla Ciebie masakra bo każda z nas ma swoje preferencje ja nie lubie takich obfitości wole szczupłe, delikatne sylwetki
Gwendolinko zmiana nie jest nagła, tylko Was tu zanudzać nie chciałam moimi wątpliwościami, przerobiłam mnóstwi informacji i zapadła decyzja jaka zapadła

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Gwendi a Ty się do ćwiczeń zupełnie jak ja zabierasz, zamiast ćwiczyć piętrzysz problemy i zawsze od zakupów zacząć trzeba

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2011-10-16 o 15:03
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 15:06   #679
gwendolinka
Zadomowienie

Troche taka "mania wielkości"

Ja mam z kolei w drugą stronę Patyki 180cm szpilki i w miasto...
Też mam skrzywienie, bo dla mnie wszyscy są za grubi a ja to już w ogole....
Tyle ze nie mam problemu bo sobie wzrostu nie dodam

Każdy lubi co innego, ja nie wiem gdzie sie kończy ultra kobiecość a zaczyna goteska bo zupełnie inny mam typ soft

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Gizell dla mnie masakra, mnie się tylko i to nawet bardzo ta azjatka na czwartym podoba, szczuplutka i zgrabna ale to pewnie znowu dla Ciebie masakra bo każda z nas ma swoje preferencje ja nie lubie takich obfitości wole szczupłe, delikatne sylwetki
Gwendolinko zmiana nie jest nagła, tylko Was tu zanudzać nie chciałam moimi wątpliwościami, przerobiłam mnóstwi informacji i zapadła decyzja jaka zapadła

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Gwendi a Ty się do ćwiczeń zupełnie jak ja zabierasz, zamiast ćwiczyć
piętrzysz problemy i zawsze od zakupów zacząć trzeba
Oh Joasi Jak ty dobrze to ujęłaś skąd Ty mnie znasz....

- 18.04.2011 Dr ES

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-16, 15:13   #680
jooasi
Wtajemniczenie

Gwendi ja to znam siebie a jak przeczytałam Twojego pościka to zupełnie jakby mój był bo jak tu bez karimaty, odpowiedniego stroju i butów zaczynać
Stary 2011-10-16, 18:45   #681
Polka_Polka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
jeszcze nie teraz ... ale mam w planach ... tylko nadal pozostanę wierna okrągłym
... chyba się starzeję
Horo ty masz takie śliczne piersi, nie zmniejszaj, są idealne.
Polka_Polka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 18:48   #682
Nitka_I
Raczkowanie

Dziewczyny już dziś wyjeżdzam do Dr. Jestem jakby naszpikowana tabletkami pobudzającymi Trzymajcie kciuki !!! Odezwę się po op...
Nitka_I jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 19:46   #683
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nitka_I Pokaż wiadomość
Dziewczyny już dziś wyjeżdzam do Dr. Jestem jakby naszpikowana tabletkami pobudzającymi Trzymajcie kciuki !!! Odezwę się po op...
Hihi - ta ekscytacja jest nam świetnie znana za sprawą Zabuka I życze Ci by jak najdłużej Cię trzymała - bo dzięki niej ból będzie mniejszy i wszystko przejdziesz łatwiej Życzę powodzenia i oczywiście trzymam kciuki Pozdrawiam

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 19:56   #684
SweetMegi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nitka_I Pokaż wiadomość
Kochana jestem z Tobą!!! Trzymam mocno kciuki,na pewno wszystko będzie dobrze ,dochodź szybciutko do siebie i daj znać jak było i pochwal się nowymi ,pięknym nabytkami.Czekam z niecierpliwością!!!!!
Stary 2011-10-16, 19:59   #685
joanna871
Raczkowanie

czesc jestem tu nowa ,od dawna mysle o powiekszeniu piersi i chcialam sie poradzic kobiet doswiadczonych ktore juz to przeszly,mam kilka pytan:
-czy sa jakies przeciwskazania do takiej operacji?
-jak jest 'po' takim zabiegu jak trzeba o siebie dbac
-czy sa jakies przykre doswiadczenia,skutki uboczne?
-ile kosztuje taki zabieg?
-czy w dotyku biustu naprawde czuc ze jest sztuczny?-to bardzo wazne dla mnie
- no i na koniec chcialam o polecenie jakiegos naprawde dobrego fachowca ktory nie spartaczy roboty i odpowiednio zadba o regenaracje po zabiegu ;]

Włosy-57cm
Cel: 90cm zadbanych kłaczków
joanna871 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 20:12   #686
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
cześć

SWEETMEGI..nooo jak ja bym się zdecydowała na operację w tamtym roku to już bym dawno je miała!!!ale od kwietnia fatum jakieśna dodatek kupiliśmy mieszkanie obok żeby powiększyć to co mamy,co wam pisałam i remontujemy je już pół roku,za 2tyg parapetówa ..więc ZAPRASZAM!!!nooo ale ten kryzys,prawie knajpę zamknęlam,jedną kasę na cycki władowałam w knajpę,ja pierrrrrdziu......i mój tż wie co robi,teraz stwierdził ze pasa trzeba zacisnąć żeby się nie pogrążyć i czekać na lepsze!!..więc CZEKAMYi jak pocisnę mega to zrobię teraz ale nie chcę na siłę,źle bym się czuła idąc na op a wiedząc że takie wymuszone..aczkolwiek.... mam nadzieję że się uzbiera jednak!!!!!bo już mój tż ma mnie dosyć też ....

a my wczoraj po filmie''kobiety są jakieś inne''fajny!!ale niskobudżetowy chyba,cały film jadą autem i gadają o kobietach!!fakt że teksty świetne i się uśmialiśmy!!!dla rozluźnienia może być,dla potrzebujących akcji odpada!!
O parapetówka się szykuje będziemy oblewać
Z remontami tak już jest że ciągną się w nieskończoność i nikt tego przeskoczyc nie potrafi - zawsze coś . Jak jest kasa to wykonawca do du...ale i tak to lepsze niż braki finansowe a jak wykonawca dobry i kasa bez limitu to i tak zawsze coś wyskoczy i remont się przeciągnie Więc jest co oblewać jak się już skończy , wysprząta i meble ustawi A co do dobrego czasu na operację-szkoda czekać na to, że na kupce będzie luźne 15 tyś. Ciężko teraz wszystkim którzy sami prowadzą małe firmy oni nie żyja na zielonej wyspie jak reszta naszej gospodarki. Więc zmobilizuj się i nawet kosztem małych wyrzeczeń potem- zrób w końcu te cycki Potem będziesz musiała sobie poradzić i poradzisz bo jak trzeba - można więcej dzwignąć. Zobacz prawie rok minął - i jak były przeszkody tak są. Wiecznie coś - a to remont, a to kłopoty z biznesem, a to chłop nerwy psuje, a to wyjazd w planach - końca nie będzie. Takie jest życie. Zatrzymaj to na chwile, wskocz na stół i ciesz się w końcu ze swoich bimbałków

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-10-16 o 20:14
Stary 2011-10-16, 20:18   #687
jooasi
Wtajemniczenie

racja Mya ja też tak odkładałam ciągle coś ważniejszego było dzieci, dom, ogród a tu kasa na co innego potrzebna aż mi 36lat stuknęlo i żal, że wcześniej tego nie zrobiłam bo co mi po cyckach na starość robie szybko bo to ostatni dzwonek na nie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-16, 20:28   #688
Gizell
Raczkowanie

Nitka również życzę Ci powodzenia i cudownych efektów
Trzymam za Ciebie kciuki

No tu macie rację mam trochę manię wielkości jeśli chodzi o kształty oczywiście
Mi się podobają takie pełne kształty , dla mnie są sexy .
Ale jest jak mówicie każdy ma swój gust i każdemu podoba się co innego .

Joanna 871
Co do Twoich pytań odpowiem po kolei

1. Czy są jakieś przeciwwskazania

Przed każdym zabiegiem pod narkozą musisz wykonać badania USG serca , EKG serca, pobrać krew i zrobić USG piersi . Jeśli nie leczysz się na serce ani na jakąś poważną chorobę wszystko jest na TAK A jeśli się na coś leczysz to musisz skonsultować to z lekarzem chirurgiem .

2.Po zabiegu specjalnie nie trzeba o siebie dbać , pierwsza doba jest najgorsza bo trochę boli , ale generalnie tak wszystko się robi jak i przed zabiegiem .

3. Przykre doświadczenia i skutki uboczne hmm najlepiej znajdź sobie w googlach , ale myślę że jakieś nieprzyjemne sytuacje zdarzają się stosunkowo bardzo rzadko więc nie ma się co martwić na zapas . Ważne byś udała się do dobrego specjalisty bo w innym wypadku możesz być niezadowolona z efektu zabiegu tak jak np ja

4. Koszt zabiegu zależy od tego jakiej marki implant sobie wybierzesz , zazwyczaj cena waha się w granicach 12-17 tys .

5. Czy biust w dotyku jest sztuczny ?
Raczej nie oczywiście trzeba odczekać kilka miesięcy od zabiegu żeby implanty dobrze się ułożyły . Ja jak łapię za swoje to nie powiedziała bym że są sztuczne , zresztą dziewczyny też pisały wcześniej że nawet ginekolog nie poznał że to implanty .

6. Jeśli chodzi o fachowców to ja mogę polecić Ci Dr Ireneusza Łątkowskiego z Polanicy Zdrój , ja wprawdzie jestem umówiona na ponowny zabieg 7 listopada, ale moje znajome robiły u niego piersi i są zachwycone. W ogóle Polanica słynie z bardzo wysokiej jakości świadczonych tam usług . Więc polecam tą klinikę i tego chirurga , śliczna , ekskluzywna prywatna klinika w lasku na przeciwko pensjonat dla pacjentek , super atmosfera i profesjonalizm
Stary 2011-10-16, 20:33   #689
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanna871 Pokaż wiadomość
czesc jestem tu nowa ,od dawna mysle o powiekszeniu piersi i chcialam sie poradzic kobiet doswiadczonych ktore juz to przeszly,mam kilka pytan:
-czy sa jakies przeciwskazania do takiej operacji?
-jak jest 'po' takim zabiegu jak trzeba o siebie dbac
-czy sa jakies przykre doswiadczenia,skutki uboczne?
-ile kosztuje taki zabieg?
-czy w dotyku biustu naprawde czuc ze jest sztuczny?-to bardzo wazne dla mnie
- no i na koniec chcialam o polecenie jakiegos naprawde dobrego fachowca ktory nie spartaczy roboty i odpowiednio zadba o regenaracje po zabiegu ;]
Witam,
patrząc na Twój podpisik trzy pierwsze pytania można pominąć
Koszty zabiegu kształtują się od 8 tyś (np w Czechach) do nawet 20 u nas. Średnio w kraju to koszt rzędu 15tyś.
Biust w dotyku jest inny- niestety tak jędrne duże piersi w naturze u dorołych kobiet chyba nie występują , te sztuczne są za doskonałe Ale chyba to zaleta? Trudno wytłumaczyć jakie są w dotyku takie piersi- chyba najlepiej jakbyś miała okazję to ocenić osobiście. Warto poszukać kogoś kto jest już po operacji i z bliska zobaczyć i dotknać takie żeleczki
Na kiedy planujesz zabieg? bo w doborze lekarza nie bardzo można pomóc musisz sama się zorientować i zobaczyć czego i kogo szukasz. Do innego lekarza jedzie się po małe piersi do innego bo jędrne i niegrzeczne diabełki. Jak już będziesz miała zarys oczekiwań i jakieś nazwiska możemy coś podpowiedzić- ale na nazwisko najlepszego z najlepszych podane na tacy nie licz. Bo to jest niemożliwe.

Stary 2011-10-16, 20:51   #690
Gizell
Raczkowanie

Ja myślę że jak któraś z nas była zadowolona z chirurga to śmiało może go polecić, dlaczego nie ? Dobry specjalista zrobi Ci i ładne i jędrne i małe lub duże jakie kto lubi . Ja oglądałam galerię lekarza do którego jadę i widziałam piersi w różnych rozmiarach i każde wyglądały zjawiskowo , dlatego polecam

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości