![]() |
#661 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: 'Hej, za rok matura...' czyli Matura '13
Cytat:
![]() a na te wymiany to jeździcie pojedyńczo? Bo jak nie to nawet na tej Litwie może być fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() też bym się bała jechać do Turcji, do Polski też bym nie chciała ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#662 | ||
Rozeznanie
|
Ja figurówki, ale, myślę nad zakupem plastików
![]() Muszę się w tym roku w końcu nauczyć przeplatanki do tyłu ![]() Cytat:
![]() Moja koleżanka jak była na wakacjach w Turcji, a ona ma bardzo jasną karnację to opowiadała, że właśnie dziewczyny z jasną karnacją bardzo zwracały uwagę tych z Turcji kolesi i dostawała od nich różne prezenty, jakieś bransoletki i takie różne duperele jak gdzieś w jakimś sklepie była czy coś ;D Gratki ![]() Cytat:
![]() Nienawidzę jak jest śnieg i dodatnia temp., bo taka masakryczna chlapa się robi ![]()
And reach out for the spell Find the door to the promised land Just believe in yourself Hear this voice from deep inside It's the call of your heart Close your eyes and your will find The way out of the dark |
||
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#664 | ||
Wtajemniczenie
|
no tak , nie dziękuję !
![]() W Bibione niestety nie byłam.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A nocować mamy u ludzi w domu to właśnie strach tak być u nich... Dlatego jeżeli bym wylosowała Turcję to chcę z kimś tam nocować , nie sama ![]() No cóż.. W środę się wszystko okaże, ale już się niecierpliwię hehe ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Wtajemniczenie
|
Ufff nadrabiam !
Wiec sprawa nr 1 wykończy mnie ta szkoła :X zagrożonko z matematyki i z angielskiego ( nie słusznie bo z winy mojej byłej nauczycielki która zgubiła sprawdzian i zamiast 4 mam zagrozenie ![]() Łyzwy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do wymian to przypomina mi sie bardzo niezręczna historia z czasów 6 klasy podstawówki . Również nocowałam sama u niemca i uwaga po godzinei 22 cała rodzina paradowała nago ![]() ![]() ![]() Ledwo zleciał weekend a tu już poniedziałek ;( Mieliśmy z TŻtem w piątek 2 miesiące ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Sądowa Pani biurwa ![]() ![]() 77 kg ![]() ![]() ![]() Dziewucha Policjanta ![]() Edytowane przez Infernallullaby Czas edycji: 2011-12-05 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciekawe .. ![]() A kupujecie coś sobie na Mikołajki? My z TŻ tak, ale takie tam drobiazgi. Na święta za to główkuję i nie mam pojęcia. Musze pić więcej magnezu i w ogóle nie wiem, czego jeszcze, bo moja koncentracja jest beznadziejna. Uczę się, uczę, a nagle coś sobie przypominam i oczy latają bezwładnie po tekście, a w głowie raczej jakieś wspomnienia i myśli w żaden sposób związane z nauką ![]() No i nie wyrabiam w moim LO.. Pani z angielskiego sprawdziła moje dwa teksty z próbnej matury. W każdym było po 1 błędzie. W liście jeden za gramatykę, a w zaproszeniu zapomniałam jednej informacji/ 4 błędy miałam ogólnie, dwa w czytaniu, ale to dlatego, że się śpieszyłam. Chciałabym mieć 100% z podstawy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
marzę o tym ![]() dziewczyny a jak tam macie juz jakieś plany na Sylwestra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#668 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurczę to co to bd na rocznicę, jak się tak chłopak wysilił na 2 miechy ![]() ![]() Ja 27 października rozstałam się z tżtem, rok i 7 mies byliśmy razem... I powiem Ci szczerze, ciesz się z początków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za bardzo się chyba rozpisałam ;oo Ale Wam życzę oczywiście jak najlepiej i trzymam kciuki za ten związek ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
![]() Też mam problem z koncetracją niestety... mogę siedzieć godzinę i po godzinie cały czas stoję na tej samem stronie haha.. po kilku godzinach męczarni myślę, że umiem , a nastęnego dnia nagle pusta w głowie i nic nie pamiętam ![]() Co do sylwestra tak, ja już mam plany ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Ja raczej w domu Sylwestra nie spędzę. Była taka opcja, ale co do czego chyba nie. Koleżanka z klasy mnie zapraszała do swojej koleżanki, ale chyba n ie pójdę. Będzie nudno, jedynym chłopakiem będzie mój tż chyba lol, bo ów dziewczę wraz z koleżankami powiedziało mojej znajomej z klasy, by ogarnęła fajnych chłopców ..
![]() ![]() ![]() ![]() Na święta nie wiem, ok 50 dych pewnie dla TŻ. Ja jestem nieco ponad 8mcy z tż. Ale też jest tak, że się widzimy ciągle i sami. Ale nie jest tak tragicznie. Dwa razy byłam sama na imprezie ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2011-12-06 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
ja prawdopodobnie spędzę sylwestra u kolegi na domówce. z samymi chłopakami.
![]() a jeśli nie to, to planowałam maraton filmowy w kinie. tylko nie wiem czy u mnie w mieście coś takiego organizują. ![]()
#672 |
Zakorzenienie
|
zależy co puszczają.
![]() ale tak właśnie obczajałam i u mnie organizowali to kilka lat temu, ostatnio nie, czyli to raczej nie wypali.
#673 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Wtajemniczenie
|
olasia do 50zł to możesz kupić mu:
-jakąś porządną bieliznę trimph itp -fajną koszulkę house , cubus, cropp itd -płytę jego ulubionego zespołu -w drogeriach zaczynają wstawiać dużo zestawów z kosmetykami, do twojej kwoty naprawde można wybrać coś fajnego -książki szkoła przetrwania Beara Gryllsa -romantyczną podusie -jeżeli kibicuje jakieś drużynie szalik, ręcznik, kubek itd z logo Dalej niestety nie mam pomysłu żeby Ci bardziej pomóc ![]() ![]() Ja na sylwesta wybieram się do klubu, szkoła mojej koleżanki wynajęła sobie lokal jakies 50m od starówki czyli miejsca gdzie się napewno bd coś działo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Bambino123 Czas edycji: 2011-12-06 o 18:41 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Wtajemniczenie
|
bo pisałaś , że główkujesz , więc myslałam, że masz problem
![]() Kurczę ja dla swojego byłego na świeta przeznaczyłam 150zł i myślałam, że bd dobrze xd potem 12 stycznia miał urodziny to następna stówka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja sylwestra spędze pewnie u kogoś na domówce, ale tak jak ty po % wole potańczyć niż siedzieć i nic nie robić ![]() wiecie że tylko 2 tygodnie i wolne ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak dla nas to liczy się gest, więc prezenty od najdrobniejszych (zależy od okazji ![]() ![]()
![]() |
#680 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie
![]() Ja to bd miała teraz dylemat co na sylwka założyć ;o i tydzień później studniówka ![]() Losowaliśmy dzisiaj te państwa na comeniusa i trafiła mi się Turcja, ale chyba zamieniam się na Włochy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zadomowienie
|
U mnie sylwester w klubie na zamknietej imprezie ze znajomymi.
#683 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() huhu, dostałam piątke z odpowiedzi z historii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Rozeznanie
|
co tu taka cisza? uczycie sie do poprawiania ocen ?
![]()
#685 |
Wtajemniczenie
|
na prawdę cholernie tu cicho
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Rozeznanie
|
Trochę trzeba
![]() ![]() :P
And reach out for the spell Find the door to the promised land Just believe in yourself Hear this voice from deep inside It's the call of your heart Close your eyes and your will find The way out of the dark |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
Ja jutro chciałabym zaliczyc mięśnie na fizyce, ale tak mi to nie wchodzi
![]() ![]() Do tego dostałam 2 ze spr z fizyki, mam srednia 1,7 i wątpię, że będę miała 2.
![]() |
#688 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#689 |
Zadomowienie
|
A ja się muszę pochwalić ostatnio dostałam 6 (!) z WOKu i mega pochwałę od nauczyciela
![]() A tak poza tym to wszyscy robia teraz sprawdziany i pytaja ;( nie ma czasu tu zaglądać. |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.