'Hej, za rok matura...' czyli Matura '13 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-04, 12:50   #661
nie z tej bajki
Zadomowienie

Dot.: 'Hej, za rok matura...' czyli Matura '13

Cytat:
Napisane przez Bambino123 Pokaż wiadomość
nie z tej bajki mam ten sam problem ale to tam dopiero pierwszy semestr
no to piątka
a na te wymiany to jeździcie pojedyńczo? Bo jak nie to nawet na tej Litwie może być fajnie
Cytat:
Napisane przez Gruffi Pokaż wiadomość
u mnie już tydzień otwarte, ale jeszcze nie byłam ;P Dopiero jutro się wybieram, a łyżwy jeszcze nie naostrzone

Jeździcie na figurówkach czy plastikach?

ja mam figurówki. Też bym chciała już pojeździć a pogoda jest do dupy, ciągle pada itp
Cytat:
Ja mam plastki a Wy?
Źle dla mnie gdybym miała jechać bo chcę jeszcze język podszkolić to raz, a dwa wolę dokładnie usłyszeć od innych ludzi , którzy pojadą właśnie w marcu jak bylo, co robili, na czym to dokładnie polega itp
W wymianie biorą udział" Polska, Litwa, Czechy, Portugalia, Włochy, Turcja

Najbardziej chciałbym do Portugali bo zawsze "kręciły" mnie te rejony (Hiszpania itd), potem do Włoch - mimo, że już tam byłam, ale bardzo mi się podobało, potem do Czech, do Turcji bym chciała, ale trochę się boję u tych Arabów spać-chyba za dużo telewizji A najmniej właśnie do Litwy bo tak jak mówiłam, tam jest pierwsza wymiana już w marcu
Ja uważam, że takie wymiany to właśnie dobry sposób na podszkolenie języka, dlatego właśnie biorę udział. Ale też dlatego, że mogę zwiedzić kawałek świata i płacę jedynie za swoje zachcianki

Nie chwal się tylko chłopakowi jakiego instruktora masz... Faceci to tacy zazdrośnicy , że..

A tak po za tym o rzeczach bardziej przyjemnych to muszę się pochwalić, że... ZOSTAŁAM CIOCIĄ moja siostra urodziła dziś (wprawdzie wczoraj xd) synka.. ! Mam taki zaciesz cały dzień, że ojej
gratuluje

też bym się bała jechać do Turcji, do Polski też bym nie chciała Ale reszta jest super , mimo to cieszyłabym się niezależnie gdzie bym pojechała
nie z tej bajki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 17:08   #662
Gruffi
Rozeznanie

Cytat:
Ja mam plastki a Wy?
Ja figurówki, ale, myślę nad zakupem plastików
Muszę się w tym roku w końcu nauczyć przeplatanki do tyłu
Cytat:
Najbardziej chciałbym do Portugali bo zawsze "kręciły" mnie te rejony (Hiszpania itd), potem do Włoch - mimo, że już tam byłam, ale bardzo mi się podobało, potem do Czech, do Turcji bym chciała, ale trochę się boję u tych Arabów spać-chyba za dużo telewizji
Hehe, jak by Wam już nocleg załatwiali to w bezpiecznym miejscu
Moja koleżanka jak była na wakacjach w Turcji, a ona ma bardzo jasną karnację to opowiadała, że właśnie dziewczyny z jasną karnacją bardzo zwracały uwagę tych z Turcji kolesi i dostawała od nich różne prezenty, jakieś bransoletki i takie różne duperele jak gdzieś w jakimś sklepie była czy coś ;D
Cytat:
ZOSTAŁAM CIOCIĄ
Gratki

Cytat:
Napisane przez nie z tej bajki Pokaż wiadomość
ja mam figurówki. Też bym chciała już pojeździć a pogoda jest do dupy, ciągle pada itp
Ja już dawno deszczu nie widziałam Ciekawe kiedy w ogóle śnieg spadnie ;D
Nienawidzę jak jest śnieg i dodatnia temp., bo taka masakryczna chlapa się robi
Just believe in yourself
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and your will find
The way out of the dark
Gruffi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 17:29   #663
Amy4594
Zakorzenienie

Cytat:
Moja koleżanka jak była na wakacjach w Turcji, a ona ma bardzo jasną karnację to opowiadała, że właśnie dziewczyny z jasną karnacją bardzo zwracały uwagę tych z Turcji kolesi i dostawała od nich różne prezenty, jakieś bransoletki i takie różne duperele jak gdzieś w jakimś sklepie była czy coś ;D
o, chociaż jakieś miejsce, w którym miałabym branie.
Stary 2011-12-04, 19:18   #664
Bambino123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
kochana nie dziękuj bo się nie sprawdzi !

Bibione
no tak , nie dziękuję !
W Bibione niestety nie byłam..

Cytat:
Napisane przez nie z tej bajki Pokaż wiadomość
no to piątka
a na te wymiany to jeździcie pojedyńczo? Bo jak nie to nawet na tej Litwie może być fajnie

gratuluje

też bym się bała jechać do Turcji, do Polski też bym nie chciała Ale reszta jest super , mimo to cieszyłabym się niezależnie gdzie bym pojechała
po 5 osób do każdego kraju. Mi chodzi bardziej o to żeby już wiedzieć dokładnie jak to wygląda i jeszcze język podszkolić

Cytat:
Ja figurówki, ale, myślę nad zakupem plastików
Muszę się w tym roku w końcu nauczyć przeplatanki do tyłu

A ja właśnie wolałabym chyba figurówki bo bardziej damskie mi się wydają

A nocować mamy u ludzi w domu to właśnie strach tak być u nich... Dlatego jeżeli bym wylosowała Turcję to chcę z kimś tam nocować , nie sama
No cóż.. W środę się wszystko okaże, ale już się niecierpliwię hehe
Bambino123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 15:19   #665
Infernallullaby
Wtajemniczenie

GG do Infernallullaby

Ufff nadrabiam !

Wiec sprawa nr 1 wykończy mnie ta szkoła :X zagrożonko z matematyki i z angielskiego ( nie słusznie bo z winy mojej byłej nauczycielki która zgubiła sprawdzian i zamiast 4 mam zagrozenie )

Łyzwy Ja mam figurówki i niestety sama nie jestem w stanie ich zawiązać dostatecznie dobrze , ale zawsze znajdzie się jakiś pan skory to pomocy i podrażnienia TŻta Polecam dla ludzi którzy już lepiej jeżdżą dla poczatkujacych jak najbardziej plastiki Wygodne i łatwe w zakładaniu

Co do wymian to przypomina mi sie bardzo niezręczna historia z czasów 6 klasy podstawówki . Również nocowałam sama u niemca i uwaga po godzinei 22 cała rodzina paradowała nago ja troszeczke tym faktem zmieszana nie pytałam ale z tego co wiem u koleżanki było identycznie ja nie wiem moze taki zwyczaj

Ledwo zleciał weekend a tu już poniedziałek ;( Mieliśmy z TŻtem w piątek 2 miesiące dostałam żelki kwaśne oczywiscie ( pamiętał <3 ) frugo i bukiet róż ahh w sobote sprzątałam dom a w niedziele byłam na zakupach kupiłam sobie w Bijou wkońcu wymarzoną bransoletke i jak to mówi TŻ " świąteczne skarpetki " bo są w śnieżynki a później spedziłam przeuroczy i chyba dlugo zapadajacy w pamiec wieczó z tym oto panem w domu Byle do świat :< !

77 kg->70 kg->59 kg

Dziewucha Policjanta

Edytowane przez Infernallullaby
Czas edycji: 2011-12-05 o 15:21
Infernallullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 23:34   #666
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

Cytat:
Napisane przez Infernallullaby Pokaż wiadomość
a później spedziłam przeuroczy i chyba dlugo zapadajacy w pamiec wieczó z tym oto panem w domu

Ciekawe ..

A kupujecie coś sobie na Mikołajki? My z TŻ tak, ale takie tam drobiazgi. Na święta za to główkuję i nie mam pojęcia.

Musze pić więcej magnezu i w ogóle nie wiem, czego jeszcze, bo moja koncentracja jest beznadziejna. Uczę się, uczę, a nagle coś sobie przypominam i oczy latają bezwładnie po tekście, a w głowie raczej jakieś wspomnienia i myśli w żaden sposób związane z nauką
No i nie wyrabiam w moim LO..
Pani z angielskiego sprawdziła moje dwa teksty z próbnej matury. W każdym było po 1 błędzie. W liście jeden za gramatykę, a w zaproszeniu zapomniałam jednej informacji/ 4 błędy miałam ogólnie, dwa w czytaniu, ale to dlatego, że się śpieszyłam. Chciałabym mieć 100% z podstawy
Stary 2011-12-06, 16:43   #667
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość

Ciekawe ..

A kupujecie coś sobie na Mikołajki? My z TŻ tak, ale takie tam drobiazgi. Na święta za to główkuję i nie mam pojęcia.

Musze pić więcej magnezu i w ogóle nie wiem, czego jeszcze, bo moja koncentracja jest beznadziejna. Uczę się, uczę, a nagle coś sobie przypominam i oczy latają bezwładnie po tekście, a w głowie raczej jakieś wspomnienia i myśli w żaden sposób związane z nauką
Pani z angielskiego sprawdziła moje dwa teksty z próbnej matury. W każdym było po 1 błędzie. W liście jeden za gramatykę, a w zaproszeniu zapomniałam jednej informacji/ 4 błędy miałam ogólnie, dwa w czytaniu, ale to dlatego, że się śpieszyłam. Chciałabym mieć 100% z podstawy

marzę o tym

dziewczyny a jak tam macie juz jakieś plany na Sylwestra ?
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-06, 17:28   #668
Bambino123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Infernallullaby Pokaż wiadomość
Ufff nadrabiam !
Co do wymian to przypomina mi sie bardzo niezręczna historia z czasów 6 klasy podstawówki . Również nocowałam sama u niemca i uwaga po godzinei 22 cała rodzina paradowała nago ja troszeczke tym faktem zmieszana nie pytałam ale z tego co wiem u koleżanki było identycznie ja nie wiem moze taki zwyczaj

Ledwo zleciał weekend a tu już poniedziałek ;( Mieliśmy z TŻtem w piątek 2 miesiące dostałam żelki kwaśne oczywiscie ( pamiętał <3 ) frugo i bukiet róż ahh w sobote sprzątałam dom a w niedziele byłam na zakupach kupiłam sobie w Bijou wkońcu wymarzoną bransoletke i jak to mówi TŻ " świąteczne skarpetki " bo są w śnieżynki a później spedziłam przeuroczy i chyba dlugo zapadajacy w pamiec wieczó z tym oto panem w domu Byle do świat :< !
Haha to ładnie xd może oni tam na noc nago chodzą ;o byłaś chociaż w swoim pokoju wtedy? Ja bym się chyba w kołdre wtopiła i udawała, że śpię bo w sumie nie wiadomo jak się w tej sytuacji zachować

Kurczę to co to bd na rocznicę, jak się tak chłopak wysilił na 2 miechy myślałam, że dłużej jesteście, ale widzę, że to dopiero takie początki u Was
Ja 27 października rozstałam się z tżtem, rok i 7 mies byliśmy razem... I powiem Ci szczerze, ciesz się z początków teraz jest taka sielanka, że ojej ja z początków (szczególnie kilku pierwszych "randek") pamiętam dosłownie wszystko i nie wiem czemu, ale aż mnie w środku ściska jak sobie przypomnę jak się pierwszy raz pocałowaliśmy, złapaliśmy za rękę ten etap takiego poznawania się najbardziej lubię Nie znam Twojego tżta, więc nie wiem jakim typem charakteru jest, ale taka rada ode mnie: nie rób nic wbrew sobie bo zorientujesz się za późno, że zmanipulował Tobą całkowicie, a gdy zaczniesz "walczyć" o swoje to doprowadzi tylko do wielu nieprzyjemnych sytuacji i roztsania bo się nie dogadacie... Chodzi mi tu o czas spędzony z nim, wyjścia z koleżankami, na imprezy itp. Pan A się cholernie we mnie zakochał i chciał każdą chwilę ze mną spędzać, a ja, ze należe do osób uległych to nie chciałąm się z nim kłócić, więc było zawsze na jego... W końcu doszło do tego, że nawet w niedziele nie mogłam z rodzicami jechać do mojej prababci -.- "bo weekend jest dla niego" , straciłam kontakt z wieloma fajnymi ludźmi bo nie miałam dla nich czasu i wg.. A jak zaczęłam się wykłócać to stwierdził , że się cholernie zmieniłąm i tylko się kłóciliśmy... I to na prawdę ostro ;o dlatego doszłam do wniosku, że lepiej się rozstać i teraz nie mam ani chłopaka , ani tych wielu przyjaciół , których miałam Taka moja hisoria..
Za bardzo się chyba rozpisałam ;oo
Ale Wam życzę oczywiście jak najlepiej i trzymam kciuki za ten związek

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:

A jaką kwotę na święta przeznaczasz? Bo ja mam kilka pomysłów

Też mam problem z koncetracją niestety... mogę siedzieć godzinę i po godzinie cały czas stoję na tej samem stronie haha.. po kilku godzinach męczarni myślę, że umiem , a nastęnego dnia nagle pusta w głowie i nic nie pamiętam

Co do sylwestra tak, ja już mam plany a Wy?
Stary 2011-12-06, 17:28   #669
olasia99
Zakorzenienie

Ja raczej w domu Sylwestra nie spędzę. Była taka opcja, ale co do czego chyba nie. Koleżanka z klasy mnie zapraszała do swojej koleżanki, ale chyba n ie pójdę. Będzie nudno, jedynym chłopakiem będzie mój tż chyba lol, bo ów dziewczę wraz z koleżankami powiedziało mojej znajomej z klasy, by ogarnęła fajnych chłopców .. . Druga propozycja to kolega z TŻ klasy, ktorego znam, zapraszał na sylwestra, którego robi jego kolega - więc będziemy znać tylko tego jednego kumpla tżta z klasy Ewentualnie ów kumpel zrobi domówkę, ale na to samo wyjdzie

Na święta nie wiem, ok 50 dych pewnie dla TŻ.

Ja jestem nieco ponad 8mcy z tż. Ale też jest tak, że się widzimy ciągle i sami. Ale nie jest tak tragicznie. Dwa razy byłam sama na imprezie . No i czasem z nim, w wakacje szczególnie ogniska. A znajomych nigdy nie miałam wielu, teraz zresztą tez jakoś och i ach nie mam temu ten i mój problem z sylwestrem

Edytowane przez olasia99
Czas edycji: 2011-12-06 o 17:32
olasia99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 17:48   #670
Amy4594
Zakorzenienie

ja prawdopodobnie spędzę sylwestra u kolegi na domówce. z samymi chłopakami.

a jeśli nie to, to planowałam maraton filmowy w kinie. tylko nie wiem czy u mnie w mieście coś takiego organizują.
Stary 2011-12-06, 17:56   #671
olasia99
Zakorzenienie

U mnie organizują. ale jak dla mnie to nuuuuuda

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-06, 17:58   #672
Amy4594
Zakorzenienie

zależy co puszczają.
ale tak właśnie obczajałam i u mnie organizowali to kilka lat temu, ostatnio nie, czyli to raczej nie wypali.
Stary 2011-12-06, 18:23   #673
Cytrynowa_trawa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amy4594 Pokaż wiadomość
zależy co puszczają.
ale tak właśnie obczajałam i u mnie organizowali to kilka lat temu, ostatnio nie, czyli to raczej nie wypali.
Też myślałam o kinie, ale chyba mało gdzie coś takiego organizują, teraz wygrywają wielkie imprezy ew domówki.

WYMIANA
Kosmetyki
Cytrynowa_trawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 18:35   #674
Bambino123
Wtajemniczenie

olasia do 50zł to możesz kupić mu:
-jakąś porządną bieliznę trimph itp
-fajną koszulkę house , cubus, cropp itd
-płytę jego ulubionego zespołu
-w drogeriach zaczynają wstawiać dużo zestawów z kosmetykami, do twojej kwoty naprawde można wybrać coś fajnego
-książki szkoła przetrwania Beara Gryllsa
-romantyczną podusie
-jeżeli kibicuje jakieś drużynie szalik, ręcznik, kubek itd z logo

Dalej niestety nie mam pomysłu żeby Ci bardziej pomóc jak mi się coś przypomni to dopiszę

Ja na sylwesta wybieram się do klubu, szkoła mojej koleżanki wynajęła sobie lokal jakies 50m od starówki czyli miejsca gdzie się napewno bd coś działo każdy płaci 45zł i w tym mamy cały lokal (górę i dół) i dja, szama i alko we własnym zakresie. Od 2gim byłam co roku na domówkach i nie chcę tego już nigdy powtarzać w domu siedzi się , pije , je i zamula idziesz do klubu to mozna sobie popic, potanczyc, a jak my bd blisko centrum to zawsze mozemy wyjsc na starowke zobaczyc co się dzieje. Nwm czy to ja trafiałam na takie towarzystwko czy wy też tak macie, że na domówkach to się schleje kazdy i zamula tymbardziej, że ja mam tak, że jak się wpije to nie potrafie siedziec w miejscu , musze tanczyc albo cos odwalac bo w innym wypadku to po prostu... zasypiam

Edytowane przez Bambino123
Czas edycji: 2011-12-06 o 18:41
Stary 2011-12-06, 18:42   #675
olasia99
Zakorzenienie

Ale ja wiem, co mu kupię
Kupię mu koszulkę oraz perfumy i/lub coś z jego ulubionego klubu sportowego ^^
Chociaż koszulki ma już ode mnie cztery ...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-06, 18:46   #676
Bambino123
Wtajemniczenie

bo pisałaś , że główkujesz , więc myslałam, że masz problem
Kurczę ja dla swojego byłego na świeta przeznaczyłam 150zł i myślałam, że bd dobrze xd potem 12 stycznia miał urodziny to następna stówka ale masz rację , 50zł to wystarczająca kwota, nie ma się co wysilać a chłopakom nigdy bluzek dość ;D tak samo jak nam bielizy
Stary 2011-12-06, 19:33   #677
nie z tej bajki
Zadomowienie

Cytat:
Ja na sylwesta wybieram się do klubu, szkoła mojej koleżanki wynajęła sobie lokal jakies 50m od starówki czyli miejsca gdzie się napewno bd coś działo każdy płaci 45zł i w tym mamy cały lokal (górę i dół) i dja, szama i alko we własnym zakresie. Od 2gim byłam co roku na domówkach i nie chcę tego już nigdy powtarzać w domu siedzi się , pije , je i zamula idziesz do klubu to mozna sobie popic, potanczyc, a jak my bd blisko centrum to zawsze mozemy wyjsc na starowke zobaczyc co się dzieje. Nwm czy to ja trafiałam na takie towarzystwko czy wy też tak macie, że na domówkach to się schleje kazdy i zamula tymbardziej, że ja mam tak, że jak się wpije to nie potrafie siedziec w miejscu , musze tanczyc albo cos odwalac bo w innym wypadku to po prostu... zasypiam
ten pomysł z klubem jest super! szkoda że u mnie nikt sie nie umie ogarnąć i coś takiego zorganizować.
ja sylwestra spędze pewnie u kogoś na domówce, ale tak jak ty po % wole potańczyć niż siedzieć i nic nie robić Właśnie, poszłabym na jakąś imprę ;DD.
wiecie że tylko 2 tygodnie i wolne ;D
Stary 2011-12-06, 20:39   #678
olasia99
Zakorzenienie

Dzisiaj u tż byli kumple, kombinują coś z domkiem
Stary 2011-12-07, 16:03   #679
solaris1990
Rozeznanie

Cytat:
Kurczę ja dla swojego byłego na świeta przeznaczyłam 150zł i myślałam, że bd dobrze xd potem 12 stycznia miał urodziny to następna stówka ale masz rację , 50zł to wystarczająca kwota, nie ma się co wysilać a chłopakom nigdy bluzek dość ;D tak samo jak nam bielizy
tyle kasy
jak dla nas to liczy się gest, więc prezenty od najdrobniejszych (zależy od okazji ) po takie do 50 zł

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-07, 19:11   #680
Bambino123
Wtajemniczenie

No właśnie to mój tż rozpoczął drogie prezenty bo na urodziny po 2 mies związku dostałam łańcuszek z kryształkami swarovskiego za ponad stówę ^^ a głupio mi tak było kupić coś taniego to musiałam coś droższego..

Ja to bd miała teraz dylemat co na sylwka założyć ;o i tydzień później studniówka

Losowaliśmy dzisiaj te państwa na comeniusa i trafiła mi się Turcja, ale chyba zamieniam się na Włochy
Stary 2011-12-07, 19:43   #681
olasia99
Zakorzenienie

Ja bym najchętniej sylwestra przespała
jeszcze problemów od groma
Stary 2011-12-07, 20:46   #682
Inka_
Zadomowienie

U mnie sylwester w klubie na zamknietej imprezie ze znajomymi.
Stary 2011-12-08, 15:32   #683
nie z tej bajki
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie to mój tż rozpoczął drogie prezenty bo na urodziny po 2 mies związku dostałam łańcuszek z kryształkami swarovskiego za ponad stówę ^^ a głupio mi tak było kupić coś taniego to musiałam coś droższego..

Ja to bd miała teraz dylemat co na sylwka założyć ;o i tydzień później studniówka

Losowaliśmy dzisiaj te państwa na comeniusa i trafiła mi się Turcja, ale chyba zamieniam się na Włochy
też bym się chyba zamieniła

huhu, dostałam piątke z odpowiedzi z historii
Stary 2011-12-13, 14:34   #684
solaris1990
Rozeznanie

co tu taka cisza? uczycie sie do poprawiania ocen ?
Stary 2011-12-13, 18:19   #685
Bambino123
Wtajemniczenie

na prawdę cholernie tu cicho
Stary 2011-12-13, 20:30   #686
Gruffi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez solaris1990 Pokaż wiadomość
co tu taka cisza? uczycie sie do poprawiania ocen ?
Trochę trzeba tym bardziej, że jutro wywiadówka
:P
Just believe in yourself
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and your will find
The way out of the dark
Gruffi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 21:26   #687
olasia99
Zakorzenienie

Ja jutro chciałabym zaliczyc mięśnie na fizyce, ale tak mi to nie wchodzi Z kości dostałam 5, ale miałam farta akurat, bo zaczełam jej wymieniać kości nadgarstka i tak dobrze umiałam, szybko powiedziałam i pokazałam, że od razu wstawiła mi 5. A mięśnie są trudne
Do tego dostałam 2 ze spr z fizyki, mam srednia 1,7 i wątpię, że będę miała 2.
Stary 2011-12-14, 15:00   #688
solaris1990
Rozeznanie

Cytat:
Ja jutro chciałabym zaliczyc mięśnie na fizyce, ale tak mi to nie wchodzi Z kości dostałam 5, ale miałam farta akurat, bo zaczełam jej wymieniać kości nadgarstka i tak dobrze umiałam, szybko powiedziałam i pokazałam, że od razu wstawiła mi 5. A mięśnie są trudne
Do tego dostałam 2 ze spr z fizyki, mam srednia 1,7 i wątpię, że będę miała 2.
chyba biologii ;D
Stary 2011-12-14, 20:51   #689
Cytrynowa_trawa
Zadomowienie

A ja się muszę pochwalić ostatnio dostałam 6 (!) z WOKu i mega pochwałę od nauczyciela )
A tak poza tym to wszyscy robia teraz sprawdziany i pytaja ;( nie ma czasu tu zaglądać.

WYMIANA
Kosmetyki
Cytrynowa_trawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 20:06   #690
Bambino123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cytrynowa_trawa Pokaż wiadomość
A ja się muszę pochwalić ostatnio dostałam 6 (!) z WOKu i mega pochwałę od nauczyciela )
A tak poza tym to wszyscy robia teraz sprawdziany i pytaja ;( nie ma czasu tu zaglądać.
ja też jakoś zapominam o wizażu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości