|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
Ja mam kotka domowo-wychodzącego, ale w sumie jedna dziewczyna zaraziła się najprawdopodobniej przez wędlinę... ach ten dzisiejszy świat...
Wika - ja wiem, że może nabroić. Jakiś czas temu miałam robione badania i było OK, choć inne są normy dla starających a inne laboratoryjne. Może będzie trzeba uświadomić koleżankę skąd się biorą dzieci hahahahhaha Magnusia - no właśnie ja się już nawet nie nakręcam, nie myślę już... nagroszy był pierwszy cykl jak się nie udało... teraz to jestem na zupełnym luzie ![]() Ja kwas foliowy biorę już dobre 5-6 miesięcy i muszę stwierdzić, że dzięki temu pozbyłam się bóli menstruacyjnych spokojnie obchodzę się bez tabletek przeciwbólowych, więc robię sobie też taki detoks i daję radę zupełnie bez tabletek przez 2-3 miesiące. Nawet na ból głowy nie biorę bo w sumie i tak mi nie pomaga...Viollet - ja mam prawie 30 lat
|
|
|
|
#662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
Pamietam jak urodziła się moja siostra (w czerwcu skonczy 14 lat), ja miałam 13 lat.......moja Mama wszystko powydawała, wszystkie ciuszki, wanienkę, wózek.....zostawiła tylko i wyłacznie łóżeczko....niezłe było zdziwienie jak po 3 latach okazało się, że Mama znowu jest w ciąży!! Wtedy Mama zaczęła wszystko chować, dla wnuków......no a po drodze Mama znowu zaszłą w ciążę.....oczywiście wszystko sie przydało i dużo \rzeczy czeka na wnuka/wnuczkę..... ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Kurcze ale fajnie......dzisiaj sobota....dzień wolny od pracy Ja dzisiaj od rana robię porządki, w sumie na razie skonczyłam..... ![]() mój TŻ składa meble, które w środę kupilismy do duzego pokoju ale kurde jak zaczął wyciągać z kartonów części to sie okazało, że części od szafy są z defektem....."deska" jest prawie złamana, rozdwojona i musimy składac reklamację bo nam kawałek szafy by odleciał.....kurde!!!!!!! !!! mam nadzieję, że nie będą robić problemów i nam wymienią na 100% towar
|
|
#663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiadomo, że to poważna decyzja i wiąże się z nią wiele obaw, stąd wątpliwości Nadmiar rozmyślań i analiz nie sprzyja staraniom, dlatego najlepiej jest mieć właśnie podejście, że będzie co ma być Tylko z drugiej strony starając się nie myśleć o pewnych rzeczach wręcz napędza się niechciane myśli Cytat:
Myślę, że nie powinno być problemu z reklamacją.Nas dziś odwiedzili teściowie, zjedliśmy obiad i wypiliśmy kawę. Było miło
|
|
#664 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to jest moja wielka wada ze zanim pomysle to zrobie. Wiec juz nic nie robie i czekam...![]() Monika My tez mamy szczescie do mabli ktore trzeba samemu zlozyc. Albo cos pekniete albo brakuje czesci. Ale mysle ze reklamacje powinni wam na 100% uznac
Edytowane przez mw1986 Czas edycji: 2013-04-06 o 19:47 |
|
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
hmm...jakby tu je opisać.....szafa , półki i komody koloru wenge
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
echh... Wstałam o 7:20 bo dalsze leżenie nie miało sensu ![]() Widzę, że większość z Was jest starsza ode mnie Zapytałam, bo np. na wątku PM 2013 prawie połowa to dziewczyny do 23 roku życia ![]() Wczoraj miałam mega intensywny dzień - już pod kątem remontu poddasza. Rano byliśmy z TŻ w dużym sklepie z farbami, wybraliśmy kolory (biel na sufity, bardzo jasna szarość na ściany i ciemna szarość w ramach "wstawek" - np. jedna niska ściana pod skosem w salonie będzie ciemnoszara. Potem pojechaliśmy do sklepów / hurtowni meblarskich oglądać fronty, blaty, uchwyty... mimo, że będziemy mieli "po kosztach" bo rodzice TŻ siedzą w branży meblarskiej. Na dzisiaj mam bojowe zadanie sfotografować i pomierzyć swoje obecne meble, bo chcemy je wystawić na tablica.pl. A żeby sfotografować, to najpierw muszę je opróżnić Zastanawiam się, czy jest sens z powrotem wkładać do nich wszystkie rzeczy, skoro i tak za 2 tygodnie poddasze musi być puste = muszę wszystko spakować i się stąd wynieść piętro niżej. |
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
ale cisza dzisiaj
![]() muszę się pochwalić- wreszcie nadszedł ten dzien i 9 miesiecy po slubie wreszcie wyciągnęłam z kartonów nasz serwis obiadowo-kawowy(prezent ślubny) i ładnie "upchnęłam" go w naszej nowej komodzie jutro tylko muszę zadzwonić i zareklamować szafę...oczywiście bedę chciała jak najszybciej mieć ja z powrotem(ale całą), aby wszystko sobie poukładać tak jak należy.......bo nasz trzeci pokój to na dzień dzisiejszy-istna graciarnia.
|
#668 | |||
|
Zakorzenienie
|
witajcie po weekendzie...
Czuję wiosne za oknem, świci słoneczko i temperatura rośnie... Podobno w weekend ma być 20 stopni, było by bosko... ale nie chce się nastawiać, bo różnie z ta pogodą może być... Cytat:
tak wczesnie wybieramy sie na pchli targ, bo wtedy można lepsze rzeczy znaleźć, o 8 jestesmy juz spowrotem. I mamy cały dzień dla siebie. ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
Ty wcale nas jakoś nie przeskoczyłaś wiekiem. Ja zaczytuje się ostatnio w kryminałach cobena i folletta. Poza ty w kolejce jest masę książek j. Picoult, montefiore, i inn. ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- A tak poza tym to chciałam się pochwalić, iż w sobotę 6 kwietnia obchodziliśmy z małżem rocznice ślubu - minęło już 6 miesięcy. Zjedliśmy kolację wypiliśmy winko... Było tak jak sobie to wymarzyłam Jak ten czas szybko leci...
|
|
#669 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej
Ale dziś piękne SŁOŃCE świeci aż chce się żyć Weekend na uczelni minął całkiem miło Cytat:
Cytat:
![]() JJJustynAAA - super ,że rocznica udana
Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2013-04-08 o 11:51 |
||
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez lubię Cobena-w czasie studiów kupiłam sobie nawet 7 jego książek ![]() A jaką teraz czytasz?? Ostatnio nie jestem na czasie z jego książkami..... Kurcze, 6 miesięcy.....a nam minęło 9.....teraz zastanawiamy się nad rocznicą ślubu- wyprawiać czy nie wyprawiać. Mamy dylemat, bo z 1 strony wolelibysmy spedzić ten czas razem, wybrac się gdzieś czy coś, ale z drugiej......to jest ta pierwsza rocznica, fajnie by było ja uczcić z bliskimi....... moglibysmy zaprosić rodziców, rodzeństwo, babcie i moją chrzestną.....,i raczej juz następnych (nie mówie np. o 10) rocznic nie bedziemy wyprawiać.....a poza tym.....kurcze po to kupiliśmy duży stół aby goście mieli przy czym siedzieć, a tu gości brak(nie ma okazji do świętowania )jeśli chodzi o anty....ja jeszcze nigdy ich nie stosowałam
|
|
#671 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, ja już po wakacjach, link do fotek wrzuciłam w klubie
|
|
|
|
#672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
leci ten czas---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
Z drugiej strony z rodziną też fajnie- sami bliscy
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też preferuję raczej wspólne chwile tylko w swoim towarzystwie, dlatego jedziemy ze znajomymi na wakacje hahaha (trochę to sprzeczne... wiem), ale jeden wieczór poświęcamy tylko dla siebie
akurat wyjeżdżamy w dzień naszej rocznicy...
|
|
|
|
#674 |
|
Zadomowienie
|
My też najprawdopodobniej podczas naszej pierwszej rocznicy ślubu będziemy na wakacjach, bo urlop planujemy od 15 sierpnia do 1 września. I pewnie tam gdzie będziemy wyjdziemy sobie po prostu na kolację i romantyczny spacerek..
|
|
|
|
#675 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny macie jakies sposoby na bezsennosc? Od paru tygodni bardzo sie mecze. Pije melise i herbatki na bezsennosc. Wietrze sypialnie przed snem i zasypiam okolo 3 w nocy. Staram sie wstawac wczesnie. Dzisiaj wstalam kolo 8 ale potem caly dzien jestem spiaca. Dodam jeszcze ze kawy nie pije...Pomozcie
|
|
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj z TŻ kupiliśmy farby do ścian biel na sufity (Dulux), jasnoszary Sikkens z mieszalnika na 90% ścian i ciemnoszary "Grafitowy zmierzch" Duluxa na 10% ścian malujemy w weekend majowy. No i wystawiliśmy moje obecne meble na sprzedaż (całą niedzielę je opróżniałam, czyściłam, mierzyłam i fotografowałam...), oby poszły
|
|
|
|
|
#677 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Co do rocznicy to my też raczej preferujemy wspólne świętowanie Zmykam sprzątać bo mam straszny bałagan
|
|
|
|
#678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no no widzę, że remoncik pełną parą idzie czekamy niecierpliwie na fotki ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
ze dwie setki wódki ![]() a tak na poważnie- może ton tle nerwowym jest? Stres robi swoje... a może spróbuj wysiłku fizycznego- np bieganie, basen- jak się zmęczysz to może będzie się lepiej spało
|
|
|
#679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
zaczęłam pakowanie na urlop
spakowałam kosmetyki i inne pierdołki. Jutro ciuchy pakuję- już się nie mogę doczekać ![]()
|
|
#681 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz racje alkohol zawsze mnie usypial hihi a co do stresow to nie mam zadnych. Malgos- teraz pracuje tylko 2 godziny dziennie. Ale przez ostanie lata pracowalam bardzo duzo. Nawet po 10 godz i mialam bardzo stresujaca prace. Nawet moj maz mowil na mnie BABCIA bo zasypialam w 5minut Pewnie cos w tym jest![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
jak bedziesz pila te pyszne drineczki to pomysl o nas
|
||
|
|
|
#682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne- jak tylko neta dorwę to pozdrowię Was foteczką
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Mw - może to dlatego, że teraz pracujesz dużo mniej... ja bym polecała jeszcze ze 2 tabletki magnezu przed snem, mi to zdecydowanie pomagało
|
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
nie mogę ostatnio dospać... w sobotę też mi to nie grozi, bo mam mszę rocznicową za dziadka o SZÓSTEJ TRZYDZIEŚCI RANO ![]() Cytat:
W ten weekend muszę zacząć pakować dobytek, bo na przyszły weekend muszę być wyprowadzona - będziemy wynosić meble itp. Rzeczywiście muszę cyknąć fotki "przed" jeszcze w tym tygodniu
|
|
|
|
|
#685 |
|
Zadomowienie
|
Marzy nam się Chorwacja przez całe 2 tyg. Chcemy się wybrać samochodem i zrobić objazdówkę spędzając jeden dzień w Czechach, w Austrii i może na Węgrzech. A wybierzemy się być może do Rovinij slbo do Puli bo jest bardzo blisko
|
|
|
|
#686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do anty, to nie masz czego żałować. Ja mam przez nie straszne uda i wydaje mi się że ciągle jestem napompowana wodą. Ale teraz jest coraz lepiej bo już drugi miesiąc ich nie biore - tylko teraz problem z @ - brak, nie pojawia się ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- to biegne do klubu ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
) jak mam jakiś problem.
|
|
#687 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
witam Was- ja JUŻ NA URLOPIE!!!!!!!!
co do anty- brałam kiedyś ale koszmarnie to znosiłam przy dłuższym braniu, jeszcze gorzej po odstawianiu więc mam to w nosie i nie biorę.
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dość, że zaczęłaś urlop to będziesz wylegiwać się na słońcu, a My musimy chodzić do pracy i zakładać kurtki zimowe Odpoczywaj, baw się dobrze i wracajcie w trójkę
|
|
|
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tam oj tam- tu tez ocieplenie idzie ![]() kurde rozłozyłam rzeczy do spakowania i masakra- dużo tego z czego moich kupka a małża ogrom. Jego gacie nawet są cięższe od moich i strasznie dużo miejsca zajmują
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

echh... Wstałam o 7:20 bo dalsze leżenie nie miało sensu
klik!

16.06.2012 

nie mogę ostatnio dospać... w sobotę też mi to nie grozi, bo mam mszę rocznicową za dziadka o SZÓSTEJ TRZYDZIEŚCI RANO