Ponad 90kg. na liczniku....Zrzucamy balast po złych nawykach lub ciąży! - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-06-26, 11:58   #661
LocA83
Raczkowanie

Dot.: Odp: Ponad 90kg. na liczniku....Zrzucamy balast po złych nawykach lub ciąży!

Cytat:
Napisane przez edytka0109 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny. A ja jakoś źle czuje się w tym kolorze jednak chyba wolę czarny. Ja już wszystkie kolory przerobilam na wlosach teraz chcę zrobić czarne i przy takich pozostać tak samo przy krótkich włosach. Już tyle zmian u mnie w życiu zaszło przez ponad rok ze chcę wkoncu wszystko ułożyć.... Jeszcze tylko ta waga
jak źle się czujesz w nich to pewnie.. rób czarny to Ty się masz dobrze czuć

Dziewczyny zrobiłam 3 filmiki z Tiffany. Ten filmik rozgrzewka, nie powiem - rozgrzewa.. ale widze jak jestem słabo rozciągnięta, filmik nr 1 - Bikini, jak dla mnie troche nudny Filmik nr 2 sexy back - super. Myślę, że 2 i 3- morderca boczków to będą moje ćwiczenia. Choć mordercy jeszcze nie ćwiczyłam, tylko rzuciłam okiem. Wiecie co, nie chciałabym, żeby mnie ktoś widział jak to ćwiczę. Musze wyglądać komicznie Noi kurde ciągle zapominam pic wodę musze jej pić zdecydowanie więcej
Miłego dnia dziewczyny, u mnie też dzisiaj chłodno, taki przyjemny wiaterek
Stary 2013-06-26, 12:03   #662
kakti
BAN stały

Dot.: Ponad 90kg. na liczniku....Zrzucamy balast po złych nawykach lub ciąży!

A myślicie, że jak kupię skakankę i hula-hop i codziennie z 30min z nimi poćwiczę, to jakieś efekty będą? Podobno hula-hop na talię i boczki dobre :P
kakti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-26, 12:20   #663
LocA83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kakti Pokaż wiadomość
A myślicie, że jak kupię skakankę i hula-hop i codziennie z 30min z nimi poćwiczę, to jakieś efekty będą? Podobno hula-hop na talię i boczki dobre :P
na pewno będą kup sobie skakankę z licznikiem obrotów, można sobie codziennie stawiać wyższy cel do osiągnięcia
Stary 2013-06-26, 13:11   #664
konwalia57
Zadomowienie

Cytat:
pewnie że efekty będą to dwa najtańsze i najbardziej efektowne sprzęty do ćwiczeń skakanka jest dobra na wszystkie partie ciała a hh tak jak piszesz boczki i talia.

LOCA83 zgadzam się z Tobą co do Tiffani . Wczoraj jak mój tata z Tż zobaczyli filmik to sobie siedli bo chcieli pooglądać te panie a jak ich odgoniłam to przez szybke od drzwi podglądali jak ćwicze i się zawstydzałam
Stary 2013-06-26, 14:45   #665
trzydziestemarzenie
Przyczajenie

Witam Drogie Koleżanki

Dawno nie zaglądałam do was. brak czasu i jakieś rozleniwienie mnie dopadło. Miałam pisać jak mi idzie, jak sobie radzę...

Dzisiaj stwierdziłam, że muszę się z Wami podzielić moimi sukcesami bo jestem baaardzo dumna z siebie. Otóż swoje życie zaczęłam zmieniać od dnia 15.04. i tak różnie było. Czasami waga stała, czasami szła w dół. Ubrania zaczeły się robić luźniejsze, ja odrobinkę mniejsza. Znajomi zaczęli pytać co się ze mną dzieje, jak to robię, skąd motywacja i w ogóle jak można mieć w sobie tyle siły? wszyscy widzą efekty. Mój mąż szaleje za mną, po prostu chłop oszalał tylko jedno mu w głowie

Wczoraj zważyłam się i powiem Wam, że od 15 kwietnia schudłam 10 kg

Moja waga prezentowała się tak(pomiary robię co jakiś czas i skrzętnie zapisuję w dzienniku):

15,04 - 119
5,05 - 115,5
21.05 - 113,4
25.05 - 112,6
14,06 - 111,4
25.06 - 108,2

Cel na teraz zejść do okrąglutkiej setki...bo obiecałam sobie, że jak zejdę do 100 to zaczynam chodzić na basen.

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

jeszcze jedna mała prośba, widziałam kiedyś, że prowadzicie na wątku taką tabelę pomiarów. jeżeli mogę się dopisać, to bardzo proszę Panią Przewodniczącą związku szalenie zmotywowanych nie małych kobietek o wklepanie moich pomiarów

Pozdrawiam serdecznie szalone niewiasty
Stary 2013-06-26, 16:16   #666
konwalia57
Zadomowienie

Witaj trzydziestemarzenie wpisałam Cię już w tabele podaj jeszcze swój wzrost ważenie w soboty z rana Ogromne brawa za te 10kg ! Gratuluje samozaparcia wcale się nie dziwię że jestes z siebie dumna

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Dziewczyny znowu zgrzeszyłam niewiem co się ze mną dzieje z rana dwa paski czekolady Michalki ale to jeszcze nic tłumaczyłam sobie że poćwicze to spale ale właśnie wrócił brat i przywiózł 2pizze i zjadłam kawałek wcale nie taki mały no nie mogłam się powstrzymać bo uwielbiam pizzę a nie jadlam jej już kilka dobrych miesięcy bijcie
Stary 2013-06-26, 16:25   #667
zebra23
Raczkowanie

konwalijko mi możesz w tabelce umieścić 87 dzisiaj odwiedziłam babcię waga spadła ale zbliża się @..

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Na hulahopie to ja nie umiem kręcić Podziwiam tych, co tak się umieją ruszać Moje córy mają ubaw ze mnie jak próbuję i nie wychodzi

90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80

na początek
zebra23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-26, 16:31   #668
eewelinaa92
Zakorzenienie

Cześć trzydziestemarzenie fajnie, że z nami jesteś Gratuluję zgubienia 10 kg oraz samozaparcia Jak się nie poddałas do tej pory to już będziesz szła do przodu tracąc kolejne kilogramy. I dziwić się mężowi pomyśl co będzie później

Konwalia ! Chociaż w sumie u Ciebie grzechy akurat i tak w spadku wagi nie przeszkadzają:p nie mniej jednak koniec grzechów na dzisiaj. Ja pizzy nie jadłam od października wczoraj mi się chciało w nocy ale oczywiście się opamiętałam. Swoją drogą od niedzieli stoi u mnie na szafce ta cola co Wam fotke wstawiałam, i się boje jej wypić

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
takie zwykłe małe hula-hop to raczej za wiele nic nie da. Proponuje takie z wypustkami-uwaga na siniaki

-30kg

eewelinaa92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-26, 16:48   #669
konwalia57
Zadomowienie

ZEBERKO cieszę się że waga spadła powiedz mężowi żeby Ci w nagrodę wagę kupił ja bym tak zrobiła
i wiecie co też nie umie kręcić hh chyba dlatego że zawsze byłam większą dziewczynka to wolałam skakankę niż tylkiem kręcić

Ewelinko dzięki za batki tego mi było trzeba już dzisiaj nic do ust nie włoże najwyżej szklana mleka na dobranoc.
Myślę że jakbyś co dziennie po łyczku tej coli piła to by szybciej przestała kusić i chyba bardzo by nie zaszkodziła. No jest jeszcze jeden sposób kupić 6litrowa wodę i dolać pół coli i to wypić a później z druga połowa to samo wtedy myślę że przez długi długi czas byś nie kupiła coli
Stary 2013-06-26, 16:57   #670
zebra23
Raczkowanie

Wolałabym zamiast tej coli dodać soku A colę oddać komuś

Dzięki konwalijko za gratulacje zawsze to jakiś spadek

na początek
Stary 2013-06-26, 17:09   #671
konwalia57
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zebra23 Pokaż wiadomość
Wolałabym zamiast tej coli dodać soku A colę oddać komuś

Dzięki konwalijko za gratulacje zawsze to jakiś spadek
Ewelinko albo zrób właśnie tak jeśli masz jakąś koleżankę o takim samym imieniu to jej podaruj tylko żeby Ci butelkę z etykieta zwróciła
a ja bym zrobiła tak sprawdziłabym datę spożycia (zapewne długa) i zostawiła ją. A jak już skończyla bym dietę to bym w nagrodę wypiła z paczka chipsów

Zeberko każdy spadek nawet najmiejszy jest na wagę złota i trzeba się nim cieszyć zreszta Twój spadek wcale nie jest taki mały

Edytowane przez konwalia57
Czas edycji: 2013-06-26 o 17:11
konwalia57 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-26, 17:23   #672
eewelinaa92
Zakorzenienie

Jak jej jutro nie wypiję to wypije ją jak na wadze będzie 67 kg- czyli waga w normie Bo mieszać z woda nie będe...a fuuuj

swoją drogą to ja się powoli wynoszę ze stancji...pakuje się, zbieram rzeczy jest ich tyle, że o matko

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

zebra

-30kg

Stary 2013-06-26, 17:35   #673
LocA83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez trzydziestemarzenie Pokaż wiadomość
Witam Drogie Koleżanki

Dawno nie zaglądałam do was. brak czasu i jakieś rozleniwienie mnie dopadło. Miałam pisać jak mi idzie, jak sobie radzę...

Dzisiaj stwierdziłam, że muszę się z Wami podzielić moimi sukcesami bo jestem baaardzo dumna z siebie. Otóż swoje życie zaczęłam zmieniać od dnia 15.04. i tak różnie było. Czasami waga stała, czasami szła w dół. Ubrania zaczeły się robić luźniejsze, ja odrobinkę mniejsza. Znajomi zaczęli pytać co się ze mną dzieje, jak to robię, skąd motywacja i w ogóle jak można mieć w sobie tyle siły? wszyscy widzą efekty. Mój mąż szaleje za mną, po prostu chłop oszalał tylko jedno mu w głowie

Wczoraj zważyłam się i powiem Wam, że od 15 kwietnia schudłam 10 kg

Moja waga prezentowała się tak(pomiary robię co jakiś czas i skrzętnie zapisuję w dzienniku):

15,04 - 119
5,05 - 115,5
21.05 - 113,4
25.05 - 112,6
14,06 - 111,4
25.06 - 108,2

Cel na teraz zejść do okrąglutkiej setki...bo obiecałam sobie, że jak zejdę do 100 to zaczynam chodzić na basen.

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

jeszcze jedna mała prośba, widziałam kiedyś, że prowadzicie na wątku taką tabelę pomiarów. jeżeli mogę się dopisać, to bardzo proszę Panią Przewodniczącą związku szalenie zmotywowanych nie małych kobietek o wklepanie moich pomiarów

Pozdrawiam serdecznie szalone niewiasty
Witaj brawoo za te 10 kg

Cytat:
Napisane przez konwalia57 Pokaż wiadomość
Witaj trzydziestemarzenie wpisałam Cię już w tabele podaj jeszcze swój wzrost ważenie w soboty z rana Ogromne brawa za te 10kg ! Gratuluje samozaparcia wcale się nie dziwię że jestes z siebie dumna

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Dziewczyny znowu zgrzeszyłam niewiem co się ze mną dzieje z rana dwa paski czekolady Michalki ale to jeszcze nic tłumaczyłam sobie że poćwicze to spale ale właśnie wrócił brat i przywiózł 2pizze i zjadłam kawałek wcale nie taki mały no nie mogłam się powstrzymać bo uwielbiam pizzę a nie jadlam jej już kilka dobrych miesięcy bijcie
prosze jak chciałaś :P ale nie da się wszystkiego wykluczyć. Jak się wszystkiego wyrzekniemy, to efekt jojo murowany. A tak lepiej chudnąć powoli, a nie odzwyczajać organizmu od wszsytkiego co be Ja dlatego robie domową pizze na cienkim cieście półrazowym, sobie bez sera, robie pyszny sos czosnkowy z jogurtu nat, ze świeżą bazylią i nawet nie czuję braku sera

Cytat:
konwalijko mi możesz w tabelce umieścić 87 dzisiaj odwiedziłam babcię waga spadła ale zbliża się @..

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Na hulahopie to ja nie umiem kręcić Podziwiam tych, co tak się umieją ruszać Moje córy mają ubaw ze mnie jak próbuję i nie wychodzi
Brawo za spadek, każdy gram się liczy
Cytat:
Napisane przez eewelinaa92 Pokaż wiadomość
Cześć trzydziestemarzenie fajnie, że z nami jesteś Gratuluję zgubienia 10 kg oraz samozaparcia Jak się nie poddałas do tej pory to już będziesz szła do przodu tracąc kolejne kilogramy. I dziwić się mężowi pomyśl co będzie później

Konwalia ! Chociaż w sumie u Ciebie grzechy akurat i tak w spadku wagi nie przeszkadzają:p nie mniej jednak koniec grzechów na dzisiaj. Ja pizzy nie jadłam od października wczoraj mi się chciało w nocy ale oczywiście się opamiętałam. Swoją drogą od niedzieli stoi u mnie na szafce ta cola co Wam fotke wstawiałam, i się boje jej wypić

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

takie zwykłe małe hula-hop to raczej za wiele nic nie da. Proponuje takie z wypustkami-uwaga na siniaki
Jejku ja najbardziej tęsknie za colą, w ciąży miałam na nią straszne smaki i zostało mi do dzisiaj. Myślę że puszka raz na jakiś czas nie zaszkodzi

A ja dzisiaj jestem po 45 min orbitreku, no i postanowiłam że zrobie sobie prozioki (to takie placki, na pewno na podkarpaciu są popularne, bo moja babcia nam je robiła), dlatego zrezygnowałam z kolacji. Wsunęłam teraz (to taki późny podwieczrek) 2 takie placuszki z masełkiem i taką słabą, mleczną kawą mniaaam Więc też możecie mnie bić dziewczyny.. a miał być tuńczyk
Stary 2013-06-26, 18:57   #674
trzydziestemarzenie
Przyczajenie

Hej Konwalijko wzrost mój to 172 a i jeszcze napisz proszę gdzie tą tabelę mogę obserwować.

Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia i każdej z Was życzę wszystkiego mniejszego

Dzisiaj jeszcze spacer wieczorem i można zamknąć dzień z czystym sumieniem

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Kochana prozioki są pyszniaste podkarpacie kraina proziokami płynąca
Stary 2013-06-26, 19:04   #675
konwalia57
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez trzydziestemarzenie Pokaż wiadomość
Hej Konwalijko wzrost mój to 172 a i jeszcze napisz proszę gdzie tą tabelę mogę obserwować.

Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia i każdej z Was życzę wszystkiego mniejszego

Dzisiaj jeszcze spacer wieczorem i można zamknąć dzień z czystym sumieniem
oj jak ja Ci zazdroszczę tego czystego sumienia zaraz idę poćwiczyc ale to i tak wyczyścić mojego nie zdoła Tabelke staram się wstawiac w soboty wieczorem albo w niedziele. Ale i czasem na tygodniu jak są uaktualnienia a że są to mogę dzisiaj wstawić

Loca83 a ja bym poprosiła o przepis na to ciasto razowe do pizzy i teraz pytanie do wszystkich czy odrobina sera żółtego na tą pizzę to było by bardzo złe? Ewentualnie mozarella?

I jeszcze bym prosiła coś wiecej o tych proziokach bo nigdy nie słyszałam

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Jak jej jutro nie wypiję to wypije ją jak na wadze będzie 67 kg- czyli waga w normie Bo mieszać z woda nie będe...a fuuuj

swoją drogą to ja się powoli wynoszę ze stancji...pakuje się, zbieram rzeczy jest ich tyle, że o matko

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

zebra
jakby nie było to tak jakby drugi dom a na którym roku jestes?
A i chyba się zdecyduje na ten rajd rowerowy bo słyszałam że turkusowe koszulki mają być

Czas edycji: 2013-06-26 o 19:05
Stary 2013-06-26, 19:08   #676
eewelinaa92
Zakorzenienie

Cytat:

jakby nie było to tak jakby drugi dom a na którym roku jestes?
A i chyba się zdecyduje na ten rajd rowerowy bo słyszałam że turkusowe koszulki mają być
kończe 2 Dokładnie, w tym roku mają być turkusowe Przyda się do kolekcji...co roku zmieniają kolor A i Liczę na rozmiar M... kiedyś dostawałam XL, rok temu L.. teraz chcę M haha Żeby tylko pogoda ładna byla

-30kg

Stary 2013-06-26, 19:15   #677
zebra23
Raczkowanie

ale Wam zazdroszczę
konwalijko fajnie, że się zdecydowałaś
ewelinko trzymam kciuki za tą eMkę

Locaprazioki????????? a co to?????

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

trzydzieste marzenie ja przy Tobie to karzełek ledwo 160cm ;D chciałabym mieć Twój wzrost

na początek
Stary 2013-06-26, 19:16   #678
eewelinaa92
Zakorzenienie

Chociaz z drugiej strony w tych koszulkach się fajnie śpi więc może poproszę o xl bd za tyłek akurat do spania

-30kg

Stary 2013-06-26, 19:18   #679
konwalia57
Zadomowienie

Cytat:
kończe 2 Dokładnie, w tym roku mają być turkusowe Przyda się do kolekcji...co roku zmieniają kolor A i Liczę na rozmiar M... kiedyś dostawałam XL, rok temu L.. teraz chcę M haha Żeby tylko pogoda ładna byla
Ciekawe czy maja XXL miałabym na rower coś dłuższego
pogoda może się utrzyma do niedzieli jak dla mnie mogłoby być tak jak dzisiaj aby nie padało...

Czas edycji: 2013-06-26 o 19:19
Stary 2013-06-26, 19:25   #680
eewelinaa92
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe czy maja XXL miałabym na rower coś dłuższego
pogoda może się utrzyma do niedzieli jak dla mnie mogłoby być tak jak dzisiaj aby nie padało...
Wydaje mi się że jest i XXL Ja bym chciała żeby te 20 stopni było. Nie lubie jeździć ubrana w długie spodnie ani w bluze a w deszcz pare lat temu jeździłam i za fajnie nie było..
A zapisy w tym roku są koło Mrówki, a nie tak jak zwykle przy Gaspolu ;]
Mam nadzieję, że uda się zrobić więcej niż jedno kółko. Ale zobaczymy. W piątek/sobotę sprobuję pojechać na rower żeby sie rozruszać przed ŚR :P

-30kg

Stary 2013-06-26, 19:29   #681
zebra23
Raczkowanie

tak blisko siebie mieszkacie dziewczyny??? fajnie macie

na początek
Stary 2013-06-26, 19:33   #682
konwalia57
Zadomowienie

Cytat:
Wydaje mi się że jest i XXL Ja bym chciała żeby te 20 stopni było. Nie lubie jeździć ubrana w długie spodnie ani w bluze a w deszcz pare lat temu jeździłam i za fajnie nie było..
A zapisy w tym roku są koło Mrówki, a nie tak jak zwykle przy Gaspolu ;]
Mam nadzieję, że uda się zrobić więcej niż jedno kółko. Ale zobaczymy. W piątek/sobotę sprobuję pojechać na rower żeby sie rozruszać przed ŚR :P
he ja mam nadzieje że jedno zrobie choć jeśli to bedzie 17 km to myślę że źle nie będzie i może porwę się na jeszcze jedno ale będę musiała zostawić mój kochany balast(Lenka) w domu i poinformować męża by był w gotowości bo może trzeba bedzie po mnie przyjechać hehe albo zrobię kułeczko i wróce do domku to juz będzie plus 12 km a najlepiej to bedzie jak pojadę do lubartowa rowerem wezme koszulkę i pojadę do domu bedzie 24km

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
tak blisko siebie mieszkacie dziewczyny??? fajnie macie
Tak sie złozyło że osobiście się nie znamy ale mamy wspólne obejścia
Stary 2013-06-26, 19:34   #683
KaRo141289
Raczkowanie

Hej dziewczyny! Dziękuję za przyjęcie obawiam się jednak że efektami będę się przy was ośmieszać no ale cóż, ostatnimi czasy moja waga ma tendencje wzrostowa. A mam pytanko, jak to jest z wahaniami kg związanymi z @. Ile dni przed może ta waga sobie rosnąć a kiedy powinna wracać do normy? Mama nadzieje że logicznie brzmi moje pytanie
KaRo141289 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-26, 19:34   #684
konwalia57
Zadomowienie

Trzydziestemarzenie wpisałam Cie w skrócie , mam nadzieję- wybaczysz... Jak sa jakieś niedociągnięcia coś źle policzyłam to mnie poprawiać dziewczyny

Czas edycji: 2014-03-24 o 10:05
Stary 2013-06-26, 19:37   #685
konwalia57
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaRo141289 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Dziękuję za przyjęcie obawiam się jednak że efektami będę się przy was ośmieszać no ale cóż, ostatnimi czasy moja waga ma tendencje wzrostowa. A mam pytanko, jak to jest z wahaniami kg związanymi z @. Ile dni przed może ta waga sobie rosnąć a kiedy powinna wracać do normy? Mama nadzieje że logicznie brzmi moje pytanie
Wiesz to juz sprawa indywidualna mysle że z czasem rozgryziesz swój organizm jak to z nim jest. Jedne przybierają 3-4kg. jedne 0,5kg ale po okresie wszystko wraca do normy... I nie bój się nie ośmieszysz się ważne żeby waga spadała a im wolniej to zdrowiej
Stary 2013-06-26, 19:38   #686
eewelinaa92
Zakorzenienie

A no tak, Ty musisz jeszcze do Lubartowa dojechać no to jak by nie było więcej km zrobisz... Koszulke dostaniesz dopiero po przejechaniu co najmniej 17 km-mając dwie pieczątki z pkt kontrolnych -jeden jest w kozłówce a drugi w lubartowie.

-30kg

Stary 2013-06-26, 19:40   #687
zebra23
Raczkowanie

Karola byłoby grzechem śmiertelnym śmiać się z osoby w takim samym położeniu my możemy Cię wspierać ja jestem w sumie na tydzień przed okresem i już zaczynam odczuwać skutki zatrzymywania się wody. Mimo tego, że wypijam minimum 2 litry dziennie. No cóż, taki już nasz urok

na początek
Stary 2013-06-26, 19:54   #688
KaRo141289
Raczkowanie

Ja też staram się dużo pić wody, nie podjadać i jeżdżę na rowerku stacjonarnym ale na siebie to patrzeć nie moge:-( a jeszcze dwa lata temu narzekalam na wagę 51kg... Dużo czasu dziennie poświęcacie na ćwiczenia?
KaRo141289 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-26, 19:57   #689
zebra23
Raczkowanie

Karola jeśli o mnie chodzi, to staram się biegać co dzień. Biegam jakieś 40 minut, plus czasami dorzucam jakieś ćwiczenia (przed biegiem 5 minut rozciągania). Czasami jeżdżę na rowerku stacjonarnym. Jak jest pogoda ładna jeżdżę z córkami na takich normalnych. Czasami ćwiczę z MelB, Toffany Roth, ale to nie jest jakies systematyczne. Raczej jak mi się zachce

na początek
Stary 2013-06-26, 20:24   #690
konwalia57
Zadomowienie

Cytat:
A no tak, Ty musisz jeszcze do Lubartowa dojechać no to jak by nie było więcej km zrobisz... Koszulke dostaniesz dopiero po przejechaniu co najmniej 17 km-mając dwie pieczątki z pkt kontrolnych -jeden jest w kozłówce a drugi w lubartowie.
o... to podjadę raczej samochodem do lubartowa bo koszulki nie przepuszczę a 40 km nie zrobie napewno

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez KaRo141289 Pokaż wiadomość
Ja też staram się dużo pić wody, nie podjadać i jeżdżę na rowerku stacjonarnym ale na siebie to patrzeć nie moge:-( a jeszcze dwa lata temu narzekalam na wagę 51kg... Dużo czasu dziennie poświęcacie na ćwiczenia?
Unikanie soli przed okresem pomaga by waga nie wzrastała.
Ja np. na ćwiczenia poświęcam bardzo mało czasu

Czas edycji: 2013-06-26 o 20:29
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości