|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() ![]() zima golilam...raz w tyg ![]() uda- poniewaz sa czulsze i boli depilator gole maszynka raz w tygodniu- bo mam tam malo i jasne wloski. bikini pelne plus okolice odbytu traktuje kremem do depilacji (tz mi pomaga wiadomo). raz w tyg, max 2x. rak nie depiluje. pachy maszynka codziennie. chyba wszystko? ![]() aha po kremie odrasta dosyc szybko u mnei tyle co maszynka plus jakas doba wiecej czyli musialabym nogi kremowac co ok 3 dni to juz max- dla mnei nieoplacalne ![]()
blog blond bunny Edytowane przez blond bunny Czas edycji: 2013-05-15 o 15:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
A ja ręce depiluję woskiem u kosmetyczki
![]() ![]() ![]() Wróciłam do maszynki, codziennie wieczorem bo lubię mieć gładkie nogi. Trochę to uciążliwe- włoski odrastają ze ściętymi końcami i wydają się grubsze. Depilatora nigdy nie próbowałam to się nie wypowiem- wzięłam udział w konkursie może mnie wylosują i przetestuję ![]() Pachy maszynką, ale widać takie kropki ![]() ![]() ![]() Okolice intymne maszynką. Głupio na wosk iść i się za przeproszeniem rozkraczać przed koleżanką ![]() Krem na nogi się nie sprawdził bo usunął połowę, a reszta została (próbowałam Veet i Vanita) Vanity używam do twarzy - jak tam gdzieś jakiegoś włoska niechcianego zobaczę ![]() Zastanawiałam się nawet nad usuwaniem włosów laserem, ale to drogie i w moim przypadku nie da efektu bo mam raczej jasne włoski. Szkoda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#663 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a o aferze czytałam na blogu masakra ![]()
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz kupiłam z bielendy jakiś 'laser na nogi'. Ładnie usunął, tylko teraz kwestia odrastania. Chociaż ja się tak wycwaniakowałam, że nałożyłam na jedną łydkę, potem z tej łydki przeniosłam na udo to samo, więc może w ten sposób dałoby radę obskoczyć całe nogi, by troszkę przyoszczędzić. ![]() Bunny tak cichaczem ![]()
![]() |
#665 |
Wtajemniczenie
|
ja głównie maszynkę elektryczną
![]() ![]() ![]() Bunny super że sprawy do przodu poszły ![]() ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() alez jestem ztyrana ![]() wczoraj 13h dzisiaj 10h...padam na twarz... ale jutro wolne no i wielkimi krokami zbliza sie urlop majowo-czerwcowo-urodzinowy ![]() Bunny jak bede miala chwile tozrobie zdjecie sobie w tym staniku i Ci wstawie zebys mogla zobaczyc jak lezy ![]() Ex trzymam kciuki za wielkie zmiany ![]() Kitka grubasku co tam u Ciebie ![]() ![]() Ja kiedys probowalam kremem ale calkowicie jesli chodzi o depilacje sie u mnie niesprawdzil ![]() Ja standard,maszynka i heja... ![]() w sobote albo niedziele bede wlosy Perla farbowac i nie wiem czemu ale czuje obawy,zreszta jak zawsze przy zmiane farby ![]() Nie wiem,moze boje sie tego,ze jest tania i dlatego ![]() Wiem ,ze to glupie kryterium oceniania ale...raz sie zyje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#668 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero po 2-3 depi kremem jak juz odrastaja wloski mieksze i ciensze- bo krem tez to powoduje jak depilator elektryczny i jest mega roznica- gwarantuje! to bedzie 99% łyso ![]() ![]() ale komfort bez porowniania jesli chodzi o miekkosc ciala, nie ma podraznien i krostek jak przy goleniu bikini i wloski odrastajace nie ciagna o bielizne ![]() a roznica w jakosci wloskow odrastajacych ja poznalam tak, ze wzgorek raz ogolilam maszynka, dalej wszystko kremem i jak odrastaly to te po maszynce grube, ostre i ciemne, a te po kremie jasne, miekkie iciensze o polowe ![]() i tak: z kremow nei sprawdzil mi sie rossmannowski, bielenda srednio, za to eveline mega ![]() tylko trzeba bardzo uwazac zeby sie nie poparzyc- jak polozysz krem na sluzowke to kilka minut i jak nacisniejsz szpatulka sciagajac krem na skore to peka i krew sie leje jak z cholera ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- nie moglam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz kupiłam bielendę laser expert do nóg i jestem w szoku, bo kiedyś robiłam veetem i masakra była, bo może z 50% włosków ruszało (na dodatek drogie jak nie wiem dziadostwo), a ten b. dobrze się sprawdza. A eveline, to ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-jedwabiu.html ?
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-05-15 o 19:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak cos pojdzie na tak to ns farbowanie c10 wyrowna mi to bedzie gitara ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Zadomowienie
|
Wlosy rosna, kondycja nieciekawa, bo 3/4 to rozjasniacz, po wakacjach ciecie na prosto, bd schodzic z cieniowania
![]() Edytowane przez Skarb90 Czas edycji: 2013-05-15 o 19:56 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie pierwszym razem z eveline poparzylam bo pamietalam cholerny veet czy rossmann ze musialam je przetrzymac ponad czas to i tu zignorowalam ze max 10 minut i potrzymalam chyba z 15... palilo ogniem i jak tz zaczal krem sciagac to krew zaczela leciec, ale bolu nie czulam, splukalam chlodna woda i pieklo jak np siusialam (wiadomo mocz slony ![]() sprobuj moze na poczatku na wloski na sam wzgorek- zebys okreslila ile minut ci potrzeba az zaczna wloski odchodzic- u mnie po 5 sugerowanych schodzily ale nei wszystkie, po 7min juz wszystko. i dopiero jak znasz swoj czas smaruj nizej- przy okazji zobaczysz czy czasem nie masz uczulenia. staraj sie omijac sluzowke przy wargach mniejszych- bo sie szybko parza ![]() mialam to samo po maszynce- odrastaly to swedzialo, jak potarlam recznikiem np to zaraz czerwone, piekace, gorace cialo ![]() ![]() ![]() tak to ten z eveline ![]() ![]() aha i jak sciagasz wloski to nie cisnij na sile szpatulki do ciala- byc moze ze mi krew wtedy leciala bo tz mocno mnie podrapal ta szpatulka- myslal ze to trzeba z calej sily dociskac jak grzytwe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#673 |
Magda ;)
|
Hej
![]() Bunny widziałam notkę na blogu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Wtajemniczenie
|
ja chyba też spróbuję "tam" kremem bo mnie wkurza to odrastanie po maszynce, szczypanie, kłucie!! tylko na początek bo tych najintymniejszych miejsc bo sie poparzenia boję
![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#675 | ||
Zakorzenienie
|
hej!
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bunny super że ze ślubem wszystko się ruszyło już nie mogę się doczekać fotek ![]() u mnie wszystko ok. włoski sie wypłukują i jest jaśniej i bardziej rudawo przez co wołają na mnie ,,ruda" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ostatnio je nawet naolejowałam bo już dawno tego nie robiłam ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
W ogóle to wam powiem, że postanowiłam podjąć wyzwanie i przez 30 dni stosować dietę wegetariańską. Koleżanka jest i zawsze mi truje dupę, że zjadam trupy (a to jedna z najlżejszych wbit
![]()
#677 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jaka ja pipa jestem
![]() wczoraj wieczorem pomyslalam "a co mi szkodzi,poloze sobie sama farbe w koncu dziewczyny tak robia to czemu ja nie moge..." i co...stchorzylam ![]() umylam wlosy odzywka, dalam maske garniera i czekam potulnie do soboty lub niedzieli az mi mama zafarbuje... jestem zalosna ![]() Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-05-16 o 08:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#678 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wkońcu się opaliłam i to na naturalnym słoneczku ![]() ![]()
![]() |
#679 |
Wtajemniczenie
|
ja sama farbuje tylko w ekstremalnych sytuacjach np odrost mnie maxymalnie wkurza a w najbliższym tygodniu nikt nie ma dla mnie czasu by farbować
![]() ![]() Muszę zakupić coś zamiast garnier awokado karite bo włosy się przyzwyczaiły ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#680 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() bierz maseczki fructis ![]()
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej
![]() ja zawsze sama farbowalam nawet długie włosy, albo u fryzjera. Farbuje juz 17 lat, przez ten czas raz zapuscilam na naturalne i za tydzień rozjasnialam ![]() Jak się nabierze wprawy to wszystko się uda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wyszłam miasto w japonkach i mam dwa pęcherze, po jednym na każdej stopie. Nakleilam plaster, ale może wy znacie jakiś sposób żeby się nie robiły? Mam z tym problem jak jest ciepło w lecie ![]()
#682 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kylie dziękuję, że pytasz ![]() ![]() ![]() ![]() a jutro TŻ zabiera nas do domku na Kaszuby, więc dotlenimy dupki ![]() Bunny doszła paczuszka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mama widze sie wczuwa ![]() paczuszki ani widu ani slychu ![]() bo jak priorytet to dziwne ze awizo nie mam nawet ![]()
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Króliczku, mój brat wysłał w poniedziałek dopiero ale priorytetem, więc to chyba już powinno być? Widać, że chyba poczcie bez różnicy priorytet czy ekonomiczny, bo jedno i drugie idzie długo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez dekolt na sloneczku na balkoniku opalilam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja rowniez polecam maseczki fructisa. sprobowalam dzisiaj tej nutri gladki po myciu odzywka i wlasnych wlosow nie poznaje ![]() mieciutkie, zdyscyplinowane i przede wszystkim faktycznie wygladzone ![]() Bunny a jak tam maska color resist? Cytat:
![]() zawsze farbowalam na ciemne kolory czyli czernie,brazy czasem czerwienie i te kolory bez problemu nakladalam sama, bo tam ewentualnego bledu nie widac, a przy blondzie i ciemnym odroscie boje sie niedociagniec i nie dofarbowanych miejsc ![]() Tym bardziej,ze wlosy mi sie bardzo zagescily i z tylu sama sobie faktycznie moge nie poradzic. I jeszcze boje sie,ze mi w oko farba z oxy prysnie,a wtedy to umre ze strachu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zeby zobaczyc okraglego bebzolka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja ostatnio rozmawiałam z taką moją znajomą z uczelni i pytam sie czy pracuje nadal a ona na to "nie bo mam teraz 9 miesięcy urlopu". no to ja do niej tak spontanicznie: "ooo 9 miesięcy to dosłownie jak ciąża" a ona "no co Ty to Ty nic nie wiesz? że ja w 4 miesiącu jestem?!" i uśmiałam się, bo ja tak sobie palnęłam i w życiu bym nie powiedziała że to już 4 miesiąc nic a nic po niej nie widać ![]() ![]()
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-05-16 o 15:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mam paczuszke ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() maska musi byc niezle kwasna ze wlosy sie takie robia, bedzie idealna po farbowaniu ![]() choc w nasze miejsce... ![]()
![]() |
#689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko fryzjera nie moge dobrego znalesc, a musze juz isc, bo na prawde nadaja sie do podciecia, a jeszcze pazurki chce przy twarzy zrobic i grzyweczke ta co Wam pokazywalam ![]() ale jak podjedzie do mnie znowu z brzytwa to wyjde z tego salonu ![]() moje wlosy absolutnie nie toleruja brzytwy, posza sie, lamia, rozdwajaja ![]() Lece ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zbilansuj tylko diete dobrze ![]() Cytat:
![]() Wczoraj przyszły moje Londy, podziałke maja do dupy. I wogóle uwazam ze zle dziela te tubki zawsze ![]() A tam jest podziałka po 15 ml a ja bym chciała tak po 20ml. Tak czy siak wydaje mi sie to nierowno podzielone jak zawsze w kazdej farbie, no ale nic, juz sie nie czepiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.