|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
maszynka musialabym golic pod mini codziennie.zima golilam...raz w tyg ![]() uda- poniewaz sa czulsze i boli depilator gole maszynka raz w tygodniu- bo mam tam malo i jasne wloski. bikini pelne plus okolice odbytu traktuje kremem do depilacji (tz mi pomaga wiadomo). raz w tyg, max 2x. rak nie depiluje. pachy maszynka codziennie. chyba wszystko? ![]() aha po kremie odrasta dosyc szybko u mnei tyle co maszynka plus jakas doba wiecej czyli musialabym nogi kremowac co ok 3 dni to juz max- dla mnei nieoplacalne ale ja mam swira na punkcie idealnei gladziutkich nog.
blog blond bunny Edytowane przez blond bunny Czas edycji: 2013-05-15 o 16:27 |
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ręce depiluję woskiem u kosmetyczki
Nogi zrobiłam kilka razy, ale się nie sprawdziło Wróciłam do maszynki, codziennie wieczorem bo lubię mieć gładkie nogi. Trochę to uciążliwe- włoski odrastają ze ściętymi końcami i wydają się grubsze. Depilatora nigdy nie próbowałam to się nie wypowiem- wzięłam udział w konkursie może mnie wylosują i przetestuję Pachy maszynką, ale widać takie kropki Przed ważną okazją to depiluję woskiem u kosmetyczki - idealnie gładko jest Okolice intymne maszynką. Głupio na wosk iść i się za przeproszeniem rozkraczać przed koleżanką Krem na nogi się nie sprawdził bo usunął połowę, a reszta została (próbowałam Veet i Vanita) Vanity używam do twarzy - jak tam gdzieś jakiegoś włoska niechcianego zobaczę Zastanawiałam się nawet nad usuwaniem włosów laserem, ale to drogie i w moim przypadku nie da efektu bo mam raczej jasne włoski. Szkoda , byłam już na konsultacji i byłam mentalnie przygotowana na to Nie wykluczam, że kiedyś pójdę zrobić pachy właśnie tym laserem Pod pachami mam dość ciemne
|
#663 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a o aferze czytałam na blogu masakra
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz kupiłam z bielendy jakiś 'laser na nogi'. Ładnie usunął, tylko teraz kwestia odrastania. Chociaż ja się tak wycwaniakowałam, że nałożyłam na jedną łydkę, potem z tej łydki przeniosłam na udo to samo, więc może w ten sposób dałoby radę obskoczyć całe nogi, by troszkę przyoszczędzić. ![]() Bunny tak cichaczem bikini kremem lecisz na zero? Bo ja tam mam twarde włoski masakrycznie i nie wiem, czy to rzeczywiście usuwa wszystko?
|
|
#665 |
|
Wtajemniczenie
|
ja głównie maszynkę elektryczną
nie zacina ostatnio kremem bo tracił ważnośćBunny super że sprawy do przodu poszły idę na bloga
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
alez jestem ztyrana ![]() wczoraj 13h dzisiaj 10h...padam na twarz... ale jutro wolne no i wielkimi krokami zbliza sie urlop majowo-czerwcowo-urodzinowy Bunny jak bede miala chwile tozrobie zdjecie sobie w tym staniku i Ci wstawie zebys mogla zobaczyc jak lezy Ex trzymam kciuki za wielkie zmiany ![]() Kitka grubasku co tam u Ciebie ![]() Ja kiedys probowalam kremem ale calkowicie jesli chodzi o depilacje sie u mnie niesprawdzil Ja standard,maszynka i heja... ![]() w sobote albo niedziele bede wlosy Perla farbowac i nie wiem czemu ale czuje obawy,zreszta jak zawsze przy zmiane farby ![]() Nie wiem,moze boje sie tego,ze jest tania i dlatego ![]() Wiem ,ze to glupie kryterium oceniania ale...raz sie zyje
|
|
|
|
#667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero po 2-3 depi kremem jak juz odrastaja wloski mieksze i ciensze- bo krem tez to powoduje jak depilator elektryczny i jest mega roznica- gwarantuje! to bedzie 99% łyso jesli jakis tam wlosek zostaje to ja po prostu golac paszki go niweluje ale komfort bez porowniania jesli chodzi o miekkosc ciala, nie ma podraznien i krostek jak przy goleniu bikini i wloski odrastajace nie ciagna o bielizne ![]() a roznica w jakosci wloskow odrastajacych ja poznalam tak, ze wzgorek raz ogolilam maszynka, dalej wszystko kremem i jak odrastaly to te po maszynce grube, ostre i ciemne, a te po kremie jasne, miekkie iciensze o polowe ![]() i tak: z kremow nei sprawdzil mi sie rossmannowski, bielenda srednio, za to eveline mega tylko trzeba bardzo uwazac zeby sie nie poparzyc- jak polozysz krem na sluzowke to kilka minut i jak nacisniejsz szpatulka sciagajac krem na skore to peka i krew sie leje jak z cholera no i piecze z dobe wiec jak tylk ocie piecze to trzeba sciagac, ale z eveline to u mnie 5-7 minut i ogolone ja nakladam lezac na lozku z lusterkiem w rece, a potem tz doklada tu gdzie sama nie moge ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- nie moglam
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz kupiłam bielendę laser expert do nóg i jestem w szoku, bo kiedyś robiłam veetem i masakra była, bo może z 50% włosków ruszało (na dodatek drogie jak nie wiem dziadostwo), a ten b. dobrze się sprawdza. A eveline, to ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-jedwabiu.html ?
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-05-15 o 20:46 |
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak cos pojdzie na tak to ns farbowanie c10 wyrowna mi to bedzie gitara
|
|
|
|
|
#671 |
|
Zadomowienie
|
Wlosy rosna, kondycja nieciekawa, bo 3/4 to rozjasniacz, po wakacjach ciecie na prosto, bd schodzic z cieniowania
Edytowane przez Skarb90 Czas edycji: 2013-05-15 o 20:56 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie pierwszym razem z eveline poparzylam bo pamietalam cholerny veet czy rossmann ze musialam je przetrzymac ponad czas to i tu zignorowalam ze max 10 minut i potrzymalam chyba z 15... palilo ogniem i jak tz zaczal krem sciagac to krew zaczela leciec, ale bolu nie czulam, splukalam chlodna woda i pieklo jak np siusialam (wiadomo mocz slony ) ale to z dobe max i zagoilo sie w 2-3 dni.sprobuj moze na poczatku na wloski na sam wzgorek- zebys okreslila ile minut ci potrzeba az zaczna wloski odchodzic- u mnie po 5 sugerowanych schodzily ale nei wszystkie, po 7min juz wszystko. i dopiero jak znasz swoj czas smaruj nizej- przy okazji zobaczysz czy czasem nie masz uczulenia. staraj sie omijac sluzowke przy wargach mniejszych- bo sie szybko parza mialam to samo po maszynce- odrastaly to swedzialo, jak potarlam recznikiem np to zaraz czerwone, piekace, gorace cialo potem ciagnely o bielizne kilka dni... a jak juz bylo niezle to oczywiscie znow nalezalo golic no i na stojaka w wannie nei umialam ogolic 100% bo jak sie tak powyginac ![]() tak to ten z eveline wiec sie oplaca.aha i jak sciagasz wloski to nie cisnij na sile szpatulki do ciala- byc moze ze mi krew wtedy leciala bo tz mocno mnie podrapal ta szpatulka- myslal ze to trzeba z calej sily dociskac jak grzytwe bo juz potem nigdy wiecej nie krwawilam... ani nie bylam czerwona jak rak ale skora po osuszeniu tam jest mieciutka, nei sucha, zupelnie inna jak po maszynce ![]() Cytat:
|
|
#673 |
|
Magda ;)
|
Hej
![]() Bunny widziałam notkę na blogu ![]() ale najlepsze jest to,że ostatnio pokazałam TŻ,że płyn wycofują i jedna blogerke nakupowała sobie kilkanaście sztuk a on do mnie czy mi kupić? No to mówię to kup mi jeszcze jeden, a on na drugi dzień dzwoni i mówi "Kochanie kupiłem Ci 4 ostatnieeeee![]() ![]() ![]() " haha padłam |
|
|
|
#674 |
|
Wtajemniczenie
|
ja chyba też spróbuję "tam" kremem bo mnie wkurza to odrastanie po maszynce, szczypanie, kłucie!! tylko na początek bo tych najintymniejszych miejsc bo sie poparzenia boję
|
#675 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
zadnych innych moja skóra nie toleruje ![]() ![]() Cytat:
![]() Bunny super że ze ślubem wszystko się ruszyło już nie mogę się doczekać fotek u mnie wszystko ok. włoski sie wypłukują i jest jaśniej i bardziej rudawo przez co wołają na mnie ,,ruda" chociaz ja, aż tak tego nie widze kolor nadal mi się podoba choć wolałabym ciemniej czekam teraz na @ bo zaraz po planuję poprawić tym świetlistym ciemnym blondem .odrost wogóle nie rzuca się w oczy, a minęło już 10 dni nie tak jak przy jaśniutkich co po 5 dniach już czarnuch wyłaził ostatnio je nawet naolejowałam bo już dawno tego nie robiłam
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to wam powiem, że postanowiłam podjąć wyzwanie i przez 30 dni stosować dietę wegetariańską. Koleżanka jest i zawsze mi truje dupę, że zjadam trupy (a to jedna z najlżejszych wbit
), więc postanowiłam, że właściwie czemu bym miała nie spróbować. Zobaczymy, co to będzie!
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jaka ja pipa jestem
wczoraj wieczorem pomyslalam "a co mi szkodzi,poloze sobie sama farbe w koncu dziewczyny tak robia to czemu ja nie moge..." i co...stchorzylam umylam wlosy odzywka, dalam maske garniera i czekam potulnie do soboty lub niedzieli az mi mama zafarbuje... jestem zalosna
Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-05-16 o 09:26 |
|
|
|
#678 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po prostu boisz się, że sama możesz nie dać rady... a czasem lepiej poczekać trochę i mieć lepszy efekt niż na szybko farbować samemu. Ja niby sama sobie farbuje włosy w domu ale czasem ciężko mi z tyłu nałożyć farbę i proszę Tż lub mamę o pomoc.... ![]() Cytat:
jestem mięsożercą i uwielbiam jeść mięsko ![]() wkońcu się opaliłam i to na naturalnym słoneczku
|
|
#679 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sama farbuje tylko w ekstremalnych sytuacjach np odrost mnie maxymalnie wkurza a w najbliższym tygodniu nikt nie ma dla mnie czasu by farbować
więc Kylie nie masz co panikować![]() Muszę zakupić coś zamiast garnier awokado karite bo włosy się przyzwyczaiły chyba coś z tych fructisów co ostatnio zachwalałyście
|
|
#680 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie chce mi sie wysilac ![]() bierz maseczki fructis
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej
![]() ja zawsze sama farbowalam nawet długie włosy, albo u fryzjera. Farbuje juz 17 lat, przez ten czas raz zapuscilam na naturalne i za tydzień rozjasnialam Jak się nabierze wprawy to wszystko się uda miałam 15 lat, jak zaczęłam farbować, mama ma dwie lewe ręce, rodzeństwa nie mam to musiałam sama na własnych bledach się nauczyć. Raz mi wyszły zielone Internetu wtedy nie byłoWyszłam miasto w japonkach i mam dwa pęcherze, po jednym na każdej stopie. Nakleilam plaster, ale może wy znacie jakiś sposób żeby się nie robiły? Mam z tym problem jak jest ciepło w lecie
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kylie dziękuję, że pytasz nadal ciągle śpimy, już mnie to dobija wczoraj byłam pospacerować po lesie, dotleniłam swe dziecię Mama ciągle dzwoni do mojego Taty jak jest w pracy i mówi mu, że ma się wyrwać i pójść kupić jakieś ciuszki, bo ma niedaleko sklep dla dzieciaków a jutro TŻ zabiera nas do domku na Kaszuby, więc dotlenimy dupki ![]() Bunny doszła paczuszka?
|
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mama widze sie wczuwa paczuszki ani widu ani slychu mialam do ciebie pisac wlasnie- czy twoj brat dobrze pamietam? nadal ja priorytetem czy ekonomiczna?bo jak priorytet to dziwne ze awizo nie mam nawet bede musiala pojechac jutro na poczte...
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Króliczku, mój brat wysłał w poniedziałek dopiero ale priorytetem, więc to chyba już powinno być? Widać, że chyba poczcie bez różnicy priorytet czy ekonomiczny, bo jedno i drugie idzie długo polecony priorytet poszedł na pewno
|
|
|
|
|
#685 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez dekolt na sloneczku na balkoniku opalilam Cytat:
Cytat:
![]() Ja rowniez polecam maseczki fructisa. sprobowalam dzisiaj tej nutri gladki po myciu odzywka i wlasnych wlosow nie poznaje mieciutkie, zdyscyplinowane i przede wszystkim faktycznie wygladzone Bunny a jak tam maska color resist? Cytat:
![]() zawsze farbowalam na ciemne kolory czyli czernie,brazy czasem czerwienie i te kolory bez problemu nakladalam sama, bo tam ewentualnego bledu nie widac, a przy blondzie i ciemnym odroscie boje sie niedociagniec i nie dofarbowanych miejsc tylko o to chodzi.Tym bardziej,ze wlosy mi sie bardzo zagescily i z tylu sama sobie faktycznie moge nie poradzic. I jeszcze boje sie,ze mi w oko farba z oxy prysnie,a wtedy to umre ze strachu
|
||||
|
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeby zobaczyc okraglego bebzolka |
|
|
|
|
#687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja ostatnio rozmawiałam z taką moją znajomą z uczelni i pytam sie czy pracuje nadal a ona na to "nie bo mam teraz 9 miesięcy urlopu". no to ja do niej tak spontanicznie: "ooo 9 miesięcy to dosłownie jak ciąża" a ona "no co Ty to Ty nic nie wiesz? że ja w 4 miesiącu jestem?!" i uśmiałam się, bo ja tak sobie palnęłam i w życiu bym nie powiedziała że to już 4 miesiąc nic a nic po niej nie widać
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-05-16 o 16:22 |
|
|
|
|
#688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem bo ja mam ciagle i bez ciazy tz mnie do gastro goni a ja sie dygam ![]() mam paczuszke ![]() Cytat:
ja zadowolona, fructisa nie zdradze maska musi byc niezle kwasna ze wlosy sie takie robia, bedzie idealna po farbowaniu ![]() choc w nasze miejsce...
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko fryzjera nie moge dobrego znalesc, a musze juz isc, bo na prawde nadaja sie do podciecia, a jeszcze pazurki chce przy twarzy zrobic i grzyweczke ta co Wam pokazywalam ![]() ale jak podjedzie do mnie znowu z brzytwa to wyjde z tego salonu ![]() moje wlosy absolutnie nie toleruja brzytwy, posza sie, lamia, rozdwajaja ![]() Lece |
|
|
|
|
#690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mieszkam z wege dziewczyną teraz, i nikogo nie nakłania ani nie udowadnia jak to jej przekonania sa słuszne. PEwnie ze czasem dyskutujemy na jakies tematy ale jak by mi truła że zjadam trupy to bym jej chyba trzasła Zbilansuj tylko diete dobrze ![]() Cytat:
![]() Wczoraj przyszły moje Londy, podziałke maja do dupy. I wogóle uwazam ze zle dziela te tubki zawsze Wiec nie wiem jak to na oko podzielic tak zeby miec tubke na 3 razy, wiecej nie mam sensu brac bo wywale farbe tylko. A tam jest podziałka po 15 ml a ja bym chciała tak po 20ml. Tak czy siak wydaje mi sie to nierowno podzielone jak zawsze w kazdej farbie, no ale nic, juz sie nie czepiam
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.

maszynka musialabym golic pod mini codziennie.

ale ja mam swira na punkcie idealnei gladziutkich nog.

Nogi zrobiłam kilka razy, ale się nie sprawdziło
, byłam już na konsultacji i byłam mentalnie przygotowana na to

po prostu boisz się, że sama możesz nie dać rady... a czasem lepiej poczekać trochę i mieć lepszy efekt niż na szybko farbować samemu. Ja niby sama sobie farbuje włosy w domu ale czasem ciężko mi z tyłu nałożyć farbę i proszę Tż lub mamę o pomoc.... 

polecony priorytet poszedł na pewno