Tabletki i preparaty wspomagające odchudzanie, suplementy diety- wątek zbiorczy! - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-04-12, 17:58   #661
eweelinaa91
Zadomowienie

Dot.: Thermo Speed czy pomaga ?

A po za aerobikiem ćwiczyłaś coś jeszcze?
Ostatnio sobie troszkę choruję i ćwiczę stosunkowo mało. TSE biorę od 2 tygodni i własciwie nic nie schudłam, może 1 kg. Nie zarzucam nic złego tym tabletkom, ocenię je dopiero po jakimś okresie regularnych ćwiczeń.
Jeśli jednak działają na innych, gdy nie ćwiczą codziennie to chyba powinnam się zastanowić nad ich stosowaniem. Z drugiej strony dają mi przynajmniej dużo energii.
eweelinaa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-14, 08:56   #662
izabelka81
BAN stały

elancyl global silhouette

Czy któraś z was stosowała ten preparat?? Ja zamierzam go zakupić i będzie to już ostatni wspomagacz odchudzania, na który wydam kasę. Potem będą katorgi dietami.
izabelka81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-15, 13:39   #663
Ilena
Zakorzenienie

Dot.: BIO- CLA z zieloną herbatą;)

wiesz ahh ta twoja wypowiedź ...

ja dużo ćwiczę i uważam że CLA przy długim stosowaniu naprawdę przynosi efekty .. mój cellulit jest o połowę mniejszy a dodam że jestem bardzo szczupła osobą .. już kończę moje 4 opakowanie i wiem że na pewno jeszcze kupię
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-15, 14:32   #664
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Witam
Biorę C.L.A już 2 miesiąc nie całe i kończę 2 opakowanie mam te po 60 kapsułek i jakoś nie widzę nie wiadomo jakich cudów widzę różnicę tylko po tym, że aż tak bardzo nie chce mi się jeść stosuje najmniejsza dawkę 4 dziennie kolejne opakowanie już mam zakupione, bo chcę zobaczyć jak to będzie wyglądać dalej i czy pełna kuracja coś pomoże ale jak na razie nie widzę większych rezultatów, faktycznie cellulitis troszkę się zmniejszył, ale nie wiem czy to zasługa ruchu, kremów, dodam że rzuciłam do tego palenie. Raczej jestem aktywną osobą chodzę na jogę 3 razy w tygodniu, na aerobik raz i raz na basen. Nie mam żadnych skutków ubocznych, czuje się po nich normalnie I jak poprzedniczka tez polecam kupowanie na allegro bo są tańsze

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-15, 17:56   #665
Ilena
Zakorzenienie

pełna kuracja to minimum 3 miesiące a na wielu stronach piszę że do 3 miesięcy są drobne zmiany a potem do 6 miesięcy już ładnie wszystko się wyszczupla .. więc nie wiem jak dokładnie oceniać te efekty bo mój chłopak (kulturysta) uprzedzał mnie że przy cla trzeba długo czekać więc nie reaguje jak połowa kobiet że po 1 opakowaniu mam pretensje że nie działa moim zdaniem polskie kobiety są nie dokształcone .. znam wiele takich co po 1 tyg chciały by już 3 kg mniej .. jak się coś kupuje to trzeba się o tym naczytać mam nadzieje że ten wątek uświadomi parę osób które się wypowiadały np. w wątku cla bez ćwiczeń ( absurd )
Stary 2009-04-16, 13:39   #666
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Bio - C.L.A bez ćwiczeń heh chyba każda kobieta zdaje sobie sprawę że przy każdym specyfiku trzeba ćwiczyć to chyba naturalne
a mam pytanie Ilena ile kapsułek dziennie łykasz ? i czy coś już schudłas ? bo właśnie się zastanawiam czy nie zwiększyć dawki do 6 dziennie. hmm wiec prawdopodobnie będę barć je do czerwca jak już sie podjełam czegoś to chcę kurację doprowadzic do końca bo takie przerywanie w połowie jest bezskuteczne. A babka w aptece mi mówiła, że 3 miesiące powinno się stosować minumim

Stary 2009-04-16, 13:52   #667
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość
Bio - C.L.A bez ćwiczeń heh chyba każda kobieta zdaje sobie sprawę że przy każdym specyfiku trzeba ćwiczyć to chyba naturalne
a mam pytanie Ilena ile kapsułek dziennie łykasz ? i czy coś już schudłas ? bo właśnie się zastanawiam czy nie zwiększyć dawki do 6 dziennie. hmm wiec prawdopodobnie będę barć je do czerwca jak już sie podjełam czegoś to chcę kurację doprowadzic do końca bo takie przerywanie w połowie jest bezskuteczne. A babka w aptece mi mówiła, że 3 miesiące powinno się stosować minumim
A pomyślałaś o kobietach, które nie mogą ćwiczyć? Ja mam ogromne problemy z kręgosłupem i każdy ruch sprawia mi ogromny ból. Ponieważ mam obecnie bardzo mało ruchu, bo moja aktywność kończy się na kilku krokach w ciągu dnia, troszkę przytylam i szukam czegoś co wspomoże moją diete.
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 14:18   #668
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Cytat:
Napisane przez madzia.a Pokaż wiadomość
A pomyślałaś o kobietach, które nie mogą ćwiczyć? Ja mam ogromne problemy z kręgosłupem i każdy ruch sprawia mi ogromny ból. Ponieważ mam obecnie bardzo mało ruchu, bo moja aktywność kończy się na kilku krokach w ciągu dnia, troszkę przytylam i szukam czegoś co wspomoże moją diete.
A co ja mam o nich myśleć ? Nie rozumiem pytania. W takiej sytuacji wątpię w to czy to cokolwiek pomoże, zawsze można próbować, ale nawet na ulotce jest napisane że trzeba ćwiczyć chodź troszkę. Może Ci da to efekt placebo, chodź nie wiem nie jestem specjalistą. Napisz o efektach bo na prawdę jestem bardzo ciekawa jak to wygląda bez wysiłku i czy coś daje

Stary 2009-04-16, 18:38   #669
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość
A co ja mam o nich myśleć ? Nie rozumiem pytania. W takiej sytuacji wątpię w to czy to cokolwiek pomoże, zawsze można próbować, ale nawet na ulotce jest napisane że trzeba ćwiczyć chodź troszkę. Może Ci da to efekt placebo, chodź nie wiem nie jestem specjalistą. Napisz o efektach bo na prawdę jestem bardzo ciekawa jak to wygląda bez wysiłku i czy coś daje
Bo nierozumiem twojego zdziwienia? Jakby osoby mało aktywne nie miały szans na schudnięcie. Ja odkąd przestałam się praktycznie poruszać brardzo przytyłam. A przecież nie moge sobie tak tyć w nieskończoność. A myśle, że takie tabletki również przyspieszają przemiane materii, oraz zmniejszają przyswajalnośc tłuszczów w organizmie. Także bez ruchu, również powinny pomóc
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 19:37   #670
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Oczywiście, że mają szansę ale takie specyfiki działają w pełni z dodatkiem ruchu. U Ciebie rozwiązanie to dobrze zbilansowana dieta, ale spróbuj z tym Bio - C.L.A mam nadzieję, że napiszesz jakie są efekty a oczywiście, że byłam zdziwiona przy każdym specyfiku huczą, że trzeba ćwiczyć

Stary 2009-04-16, 21:35   #671
KKarolinka
Raczkowanie

Dot.: elancyl global silhouette

ja go zakupiłam mam nadzieję, że zadziała chociaż nie wierzę w cuda. Na pewno opiszę jak działa. Producent obiecuje efekty ale... dopiero po DWÓCH opakowaniach!!!
kupiłam na allegro za 65 zł, w aptece koszt to 100 zł.
pozdrawiam
P.S. jak sałata stanieje to biorę się za kopenhaską
Stary 2009-04-17, 10:11   #672
Mycha84
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Dot.: suplementy diety

jak ktoś jest z Warszawy to od poniedziałku może poszukać tej guarany w wersji powiększonej i wygrać ciekawe nagrody
szczególy tutaj: http://www.aktivist.pl/tekst/tId,641,konkurs.html
Mycha84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-18, 11:01   #673
limette
Raczkowanie

Dot.: Suplementy diety

A ja jak czuję się rozdrażniona i niespokojna to biorę ziołowy preparat Nervomix - naprawdę pomaga a nie otępia. Dopóki nie spróbowałam to nie wierzyłam ,że ziołowe tableteczki są skuteczne. Z suplementów na dzien dzisiejszy łykam Omegę 3+6.
limette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-18, 11:17   #674
Ilena
Zakorzenienie

ja biorę od 2-4 dziennie ale już nie chodzi o ilość a o długość przyjmowania ... ja jestem szczupła więc biorę mało ale sądzę że osoby z większą tkanką tłuszczową powinny brać nawet to 6 .. myślę że dla osób które nie mogą ćwiczyć to dobry wspomagacz bo jak ktoś bierze rok to cla naprawdę może dużo zrobić aaa lepsze to niż nic
Stary 2009-04-22, 16:13   #675
aga70
BAN stały

KROCZĄCA BUTELKA Plusssz up nieźle to brzmi.
Ktoś widział już tę butlę? ciekawa jestem jak wygląda, macie jakąś fotkę?
chciałabym taki zapas napojów wygrać
aga70 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-22, 18:55   #676
Mycha84

Ty zachłanna kobieto :P zapas napojów sie marzy :P
oczywiście żartuję, ja też bym nie pogradziła, aparatem to juz w ogóle...
chyba zapytam dziś znajomej z Warszawy jak ta butelka wygląda, moze widziała
Stary 2009-04-23, 08:20   #677
merigold
Raczkowanie

I jak tam po tygodniu, są jakieś rezultaty?
merigold jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-23, 11:10   #678
Kiniaaaaa
Przyczajenie

jak będę jeździć po mieście to może uda mi się pstryknąć hmm a co jest do wygrania za jedno zdjęcie ??? pewnie gdzieś w centrum jest ???
Kiniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-23, 14:25   #679
Mycha84

3 pierwsze osoby wygrywają zapas plusssz up'a i torby na zakupy...
a co do tego gdzie jest butelka to dowiedziałam się dziś od kumpeli, ża na stronie plusssza są wskazówki, więc myślę, że łatwiej ją znaleźć niż by się to mogło wydawać... no wiadomo adresu nikt Ci nie poda, ale i tak znacznie ułatwiają poszukiwania... Ja myślę, że szanse na wygraną są niemałe...
Stary 2009-04-24, 12:29   #680
anetka_m
Zadomowienie

Ja jestem w trakcie drugiego opakowania. W mojej aptece, kupiłam za 65 zł, wiec starajcie się nie przepłacać.
Drugie opakowanie niestety już mniej regularnie stosuje, ale bardzo odpowiada mi ta forma suplementacji: napój w ciągu dnia ( z reszta nawet smaczny) i proszek do jogurtu po kolacji.

Efekty widzę, ale muszę zaznaczyć, że jestem w trakcie zmasowanego ataku: rower/bieżnia 2-3 razy w tygodniu, 2 razy dziennie balsamuje sie specyfikami antycellulitowymi oraz racjonalna dieta (zabawa z warzywami i owocami, unikanie słodyczy, wyeliminowanie śmieciowego jedzenia i smażonych potraw)
Po miesiącu waga pokazuje -3 kg, ale w obwodach też sa efekty, bo zaczynają zmiany zauważać nawet znajomi, a TŻ stwierdził, że wyszczuplały mi pęciny (czyt. nogi)
Stary 2009-04-24, 12:30   #681
KKarolinka
Raczkowanie

Zdecydowanie są
Na pewno kupię jeszcze jedno opakowanie, żeby program był kompletny ( po 28 dniach są najlepsze rezultaty)
Stan na dziś:
skóra jest gładsza, elastyczniejsza, cellulit stał się widocznie mniejszy
pierwsze efekty widać na pupie (stosuję z koleżanką i obie to zauważyłyśmy)
bardzo przyjemny w używaniu, smaczny
straciłam 1 cm w obwodzie brzucha oraz 1 cm w obwodzie ud
Kompletnie nie wierzyłam w ten środek, ale ciało jest naprawdę jędrniejsze i mniej... "galaretowate"
Jestem niska i drobna, nie wiem jak to się będzie miało do większych dziewczyn z bardziej zaawansowanymi problemami, ale jak dla mnie SUPER!
Stary 2009-04-24, 13:18   #682
aga70
BAN stały

Kiniaaa więcej informacji widziałam na www.plussszup.pl a ciekawosta jest taka, że podpowiadają na tej stronie gdzie może znajdować się krocząca butelka guarany
aga70 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-24, 13:31   #683
DOBRA DZIEWCZYNA
Przyczajenie

Dziewczyny!!!
Już gdzieś napisałam o tym ale jestem tak zachwycona efektem jaki daje BIO CLA że "wtrącę jeszcze". Zgadzam się w zupełności z Ileną - długość przyjmowania jest kluczowa - biorę już 2 miesiące po 6 tbl. dziennie + orbitrek .... i jest naprawdę spora różnica...przede wszystkim w kwestii cellulitu
DOBRA DZIEWCZYNA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-24, 21:24   #684
Mycha84

dziś chyba łatwo było... „Wysoko nad dobrą ziemią na betonie rosną zielone ogrody...”
nawet ja sie domyślam, chociaż nie jestem z Warszawy
Stary 2009-04-24, 22:28   #685
Ilena
Zakorzenienie

co do cellulitu to się zgodzę .. ćwiczę od zawsze i zdrowo się odżywiam bardzo dbam o moje nogi a dopiero odkąd biorę CLA to cellulit się zmniejsza
Stary 2009-04-26, 23:33   #686
myssti
Raczkowanie

Dot.: Linea - czy to działa?

hej dziewczyny

ja czytalam juz te wasze wpisy od dawna..i mailam tez ochote kupic te tabletki linea...no i juz sie o malo nie skusilma, ale powstrzymala mnie pani farmaceutka w aptece...
powiedziala ze takie tabletki zle wplywaja na watrobe, zoladek, przeznaczone jak jzu sa tylko dla osob z naprawde wielka nadwaga...bo nic nie zastapi diety i cwiczen a takze zdrowego trybu zycia... wiadomo ze nie moza tych tabletek lykac ciagle, a jadno pudelko nic nie pomoze...wiec zdecydowalam sie nie kupowac tylko dolozyc do karnetu i zapisac sie dodatkowo na silownie bo na aerobik chodze juz....

dziewczyny nie badzcie glupie...nie bierzcie *******
myssti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-30, 20:59   #687
girlfriend
Raczkowanie

jem 4 dzien.dopiero dzisiaj poczulam przyplyw sily jak zjadlam 30 minut przed treningiem to skakalam jak walnieta. i wczoraj jak zjadlam za pozno to nie moglam zasnac. czyli dziala. w jakis sposob na pewno. moblizacja na razie jest.zobaczymy jak bedzie z wagą i obwodami
Stary 2009-05-01, 17:10   #688
anniaa

dziewczyny za wspomagacze bierzcie sie w ostatniej fazie odchudzania a nie na samym poczatku.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-04, 15:55   #689
AGATkA_eSZ
Wtajemniczenie

podbijam, bo jestem ciekawa, czy warto zakupić.
Stary 2009-05-05, 19:21   #690
niuniaaa86
Zadomowienie

w "mojej" aptece jest wlasnie w promocji za 66 zl, a z karta rabatowa 60 zl, wiec rowniez zastanawiam sie nad zakupem...

http://www.suwaczki.com/tickers/bfaregz2gb8h75rh.png

Yummy Mummy

niuniaaa86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości