![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: modne dzieci
też nie kumam tej wojny wokół rajstop
i nie lubię makoweczki Glodomorek ja tez jeszcze nikogo tylko w rajstopach na ulicy nie widziałam
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja kiedyś byłam z córą na sali zabaw (takiej co można dziecko zostawić i iść na zakupy) i był tam chłopiec około 4-letni właśnie w samych rajtkach latający. I to takich, co krok w okolicy kolan się zaczyna. Widok okropny ![]() Moja b. często w domu lata w samych rajtkach, bo notorycznie ściąga skarpety. Staram się jej zakładać do tego tunikę czy sukienkę, ale nie zawsze tak da radę. Do przedszkola swego czasu też chodziła w samych rajtkach, bo takiego miała focha ![]() Oglądałam te ciuchy z zawrotnymi cenami i stwierdzam, że chyba się nie cenię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 | |
Zakorzenienie
|
My dzisiaj wychodzimy ze żłobka a tutaj ... lato, a młode w kozakach,
w związku z tym byłam zmuszona kupić młodej trampki w CCC, i stwierdzam że całkiem przyjemne wizualnie mają. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#666 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Poza tym fakt, mając taką kasiorę jaką ona ma (albo sponsorów), łatwiej ubrać dziecko elegancko, trendy i w ogóle. Nie to co te, które kupują w sieciówkach typu Pepco, albo w ogóle sh. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;4569319 4]Przecież ona chce w jakimś tam czasie (chyba niedługim) wycofać dzieci z tego blogu. Ale tak się zastanawiam... na czym będzie zarabiać? Wiadomo że na wizerunku dzieci najlepiej się zarabia ![]() [/QUOTE] Syna chce wycofać, córki nie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 | |
Zakorzenienie
|
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;4569319 4]Przecież ona chce w jakimś tam czasie (chyba niedługim) wycofać dzieci z tego blogu. [/QUOTE]
Nie wiem co ona planuję, i w sumie mnie to nie interesuje. Teraz upublicznia. Cytat:
może dla córki szykuje karierę celebrytki ![]() Dokładnie, wchodzę do Zara, Next czy też Mayoral, kupuję kolekcje na dany sezon i mam dziecko mega ubrane. A nie wspomnę o droższych markach. jeszcze jakbym nie pracowała a moim zajęcie gloownym bylo ubranie fajnie dziecka to wogóle szał.
Edytowane przez iizabelaa Czas edycji: 2014-03-21 o 18:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Byłam w Coccodrillo, żółtych rajstop nie było, w Gatcie też bida, ale kupiłam
z serduszkami. Jeszcze co do Makoweczek, to ja wole w sumie takiego bloga niż jakieś pseudoglebokie przemyślenia na temat zycia ![]() Co do ciuchów dziecięcych, to faktycznie z wyborem jest kiepsko, według mnie najlepsza jest Zara, ale dość droga jednak. Tańszy H&M, teraz ma calkiem fajne letnie bawełniane sukienki za 19,90, chociaż też są w tym sklepie ciuchy, które straszą, no ale dzieciom się podobają, wszelkie te kotki i pieski na koszulkach. Dresy kupiłam za 20pare zł, grubsze fioletowe, sprawiają wrażenie porządnych. Jeszcze kombinezon mi się marzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
Mnożą się teraz blogi o wychowywaniu dzieci, wszystkie niby takie śmieszne z przymrożeniem oka hahaha
Ja HM muszę lubić, bo poza nim mam tylko jeszcze Reserved w pobliżu. Ale niestety niemowlęce ubranka maja dużo fajniesze niż te dal większych dzieci. Z kiecek się może skusze na taką http://www.hm.com/pl/product/07692?article=07692-H
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez boska latynoska Czas edycji: 2014-03-23 o 18:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
boska latynoska
ja wczoraj kupiłam trampki z uszami królika ![]() Jestem mega szczęśliwa bo młoda bez żadnych oporów je założyła na nogi, cały dzień to z tż przeżywamy. Bo poprzednie gehenny z butami dały nam w kość.Takie teraz są nasze radości ![]()
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
Żal mi dzieciaków dziś w zimowych kurtach i polarowych czapkach (dwoje widziałam). Małe dzieciaki czyli do 2lat obowiązkowo czapki i kurtki wiosenne, starsze legginsy lub spodnie i bluza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
U nas zimowych kurtek nie było, ale buty owszem, takie sniegowce ocieplane futerkiem, a do tego normalnie spodnie i bluzka, kurtki czy sweterka brak
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj byłam u lekarza i siedząc w poczekalni trochę poobserwowałam ludzi starszych i młodszych.
Tylko ja jedna miałam buty wiosenne. Cała reszta była w sandałach ![]()
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Ja uważam, że nie ma też co przesadzać bo o tej porze roku najłatwiej o zaziębienie, czego przykładem jest mój małżonek, którego właśnie rozłożyło
![]() Staram się żeby dzieciakom nie było za gorąco ani za chłodno. Dzisiaj córka miała bluzkę i żakiecik, a pod wieczór zamieniłam go na cienką kurtkę a mały to zupełnie inny typ, bo jemu np. zawsze zimno w nogi i on miał kalesony pod spodniami a od góry podkoszulek z długim rękawem i bluzę, na wieczór doszła cienka czapka jak się zrobiło chłodno i uważam, że było im ok. Sama sobie wzięłam cienką kurteczkę i dobrze, bo nawet mnie było chłodno tak koło 18.
![]() |
#678 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Izabella, moja córka oszalała na punkcie tych trampek, cały dzień chce w nich biegać, po domu też ![]() JA dzisiaj widziałam dzieci w kurtkach zimowych, grubych czapkach i śpiworkach na nogi do wózka.. Edytowane przez boska latynoska Czas edycji: 2014-03-22 o 18:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj na placu zabaw pan hustal chłopca, tak gdzies 5letniego w dość grubej kurtce i czapce, i zapytał czy nie jest mu za ciepło, ale sam odpowiedział, ze nie, bo w końcu wiatr czasem zawieje i trzeba uważać.
Chłopiec sprawiał wrażenie kompletnego gamonia, nawet do huśtawki nie umiał się zapakować. A inna mama w piaskownicy pilnowała, zeby corce spod czapki uszu nie było widać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Skopiuję z innego wątku, skoro tu o modzie:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4237 doradzicie? A może żadna i coś innego? Oraz kwestia kto ma rację, ja czy mama ![]() (jeszcze moge napisać, że na jednym spacerze byłyśmy..w bluzie oraz szortach z rajstopami + wysokie trampy - ale to był spacer w słońcu, krótki, gdzie wiatru niet - miałam ze sobą coś grubszego w razie w..) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do drugiego to Ty masz rację. Rajstopy plus spodnie, bluza i płaszczyk to zdecydowanie za dużo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1395512972 Co do ubioru, to u mnie jest problem, bo mama ubiera za ciepło, ja staram ubrać się lekko. Swoją ubieram w taką pogodę podobnie. Lekka bluzka i wiosenny płaszczyk lub bluza.
![]() |
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Mnie się wydawało, że polarowy płaszczyk + bluza to za dużo - więc była sama bluza + body z dł pod spodem, Polar chyba grzeje, a płaszczyk mamy z polaru właśnie.
Karolca: zdjęcie 2 i 3 to to samo, tylko 2gie jest małe to dałam większe, real foto z aukcji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale u nas wieje chłodny wiatr. Ja byłam przed południem w swetrze grubym i było mi za ciepło, potem założyłam cienki i było ok aż do wieczora.
![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
Te wiązane cienkie czapki uszatki sa idiotyczne, a juz zwłaszcza u chodzącego dziecka, naprawdę głupio dzieci w tym wyglądają, sama mojej córki tak nie potrafiłam skrzywdzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzieci moje bez czapek (córka to już od dawna) ale na placu zabaw wzbudzał młodszy sensacje z tego powodu i tż nie wytrzymał presji, założył mu czapeczkę z daszkiem, którą syn rzucał na wszystkie strony bardzo konsekwentnie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:08.