![]() |
#661 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
Nie ma mojego miasta na liście ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Blogerko- boje się ze spadnie na nią, chyba ze jakas mala, ale nie mam za bardzo gdzie postawic
uciekam w kime, jutro na 8zajęcia;/ i jakas prezentacje mam ajjjjjjjjj buziaki.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-11-25 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#664 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
kciuki zza Paulinke a moze tablet sobie zakup? ja nie Cytat:
moja starsza a tez od miesiaca pełza ale nie raczkuje Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dziewczynki po malu nadrabiam klub, szaja ewik tuulam |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#665 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a dłonie mam mieszane, w ogóle mam takie męskie dłonie, mało kobiece jestem ponoć latem Cytat:
ja ci polecam maść z wit A ![]() nie zawsze się powiększa, ale poszłabym do lekarza |
||
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43885478]
oczywiście ja ci polecam maść z wit A ![]() nie zawsze się powiększa, ale poszłabym do lekarza[/QUOTE] protopic? szaja a idź ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia, jesteście po prostu kochane
![]() ![]() Debrah mnie przywołała esesmanem więc jestem ![]() co do spotkania jestem za ale sobota u nas odpada (tż ma szkolenie cały dzień) ale niedziela jak najbardziej nam pasuje ![]() Aga według mnie jeśli Zuzia otwiera buzię tzn, że jest głodna, jakby nie chciała jeść to by zamknęła buzię, zrobiła szczękościsk i byłby koniec tugezy ![]() co do opryszczki to nie całuj Małej, smaruj swoją buzię, plasterki. Yellow współczuje sytuacji z tż i rodziną, nie rozumiem, czemu Cię nie wspierają i nie stoją za Tobą murem... gojka kciuki za wszystkie wizyty ![]() ![]() ![]() ahaa i piękne buty ![]() laurka już wysyłam adres na pw ![]() Mała a o czym tak Twój tż dyskutuje zawzięcie? ezzo kciuki za jutrzejsze usg marsi biedny Leoś ![]() nawijko tak, chciałabym/chcielibyśmy się wyprowadzić, męczy mnie mieszkanie w dużym mieście, gdzie wszędzie jest daleko, nie mamy tu w sumie nikogo bliskiego, rodziny, czasem potrzeba pomocy np przy Kubusiu a my sami jesteśmy ![]() co do umiejętności innych dzieci to mnie też one osłabiają, bo mój jedynie co potrafi to poczęstować się chrupkiem z paczki... Black no widzisz Twoja Oliwa, nie chce jeść a mój w ogóle ani jeść stałych pokarmów ani butli nie tknie, wiem, że głupio tak pisać/ w ogóle myśleć ale czuję się trochę jakbym była więźniem, nie mogę nigdzie wyjść bo po 2-3 h muszę wracać... a sroczka - Oliwka mnie rozwaliła ![]() szaja dziękuję za radę, żeby Młodemu brzuszek masowac jak jest na czworaka ![]() ![]() szklanka już kolędy?? Przecież to dopiero po świętach... ![]() ![]() buziaki i najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich Kaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w zasadzie dzień minął nam na umawianiu wizyt na rehabilitację i na usg przezciemiączkowe (Kubuś ma za małą główkę). Nie wiem jeszcze jak się dostaniemy na rehabilitację, bo tż raczej nie da rady wziąć urlopu, tramwajem to w środku grudnia może być ciężko (dość daleko i kiepski dojazd z przesiadkami), wiecie może jak się przewozi takie maluszki taksówką? Rozumiem, że w foteliku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
nancy, rozumiem
![]() Ale z drugiej strony zycie w miescie ma swoje zalety - jest latwiej o prace, wiecej szkol/przedszkoli itp, sklepy na miejscu... Zaaaaaaaaasnął ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, powodzenia jutro na wizytach!!!
Gojka, ale czaderskie smurfy!!!!!!! Jak zywe!!! ![]() Ja to jestem antytalent totalny ![]() Eno, ja to zartowalam z tym martwieniem ![]() ![]() ![]() Ale czadowe jest jak dzieciaki cos pchaja ![]() Debrah, ale spory sie ten pchacz wydaje ![]() Kupilam dzisiaj miernik do mm, mam nadzieje, ze sie sprawdzi, bo za kazdym razem albo wyleje wode na lozko, albo wysypie pol mleka i potem w tym spie ![]() Ide spac, malz w lozku ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#670 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i myse musle nad odstawianiem Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Konto usunięte
|
Charlizzz, no protopic piecze
![]() ![]() Nancy, Dorka też niezainteresowana nabywaniem wypasionych umiejętności ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Wtajemniczenie
|
szklanko brawa dla Ewy za kosi kosi
![]() ![]() Deli wiesz, że z rodzinką to najlepiej na zdjęciach ![]() pstryczku kwaśne i żrące to może oznaczać zęby ![]() mała też mam tak często z Tż ![]() ![]() Debrah pięknie Amelka radzi sobie z pchaczem ![]() a szczeniaczek był przeceniony w realu, my kupilismy za 100 z groszami, ale chyba już ich nie ma, w sumie nie wiem:/ ezzo kciuki za usg ![]() gojka śliczne smerfy ![]() a mówiłyście o choinkach, u nas już pod carrefourem stoi wielka, Hania nawet ma przy niej zdjęcie ![]() a my jutro idziemy na mierzenie i ważenia. chociaż dzisiaj ważyłam Hanię na wadze łazienkowej i wyszło 11kg ![]()
#674 |
Zakorzenienie
|
Lady : jeszcze raz, fotki, tutaj inna perspektywa - jest mniejszy niz sadzilam ze bedzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 | ||||
Zakorzenienie
|
Zabrłam się za nadrabianie ale tak mi się chce spaaaaać
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
baardzo mi przykro ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:49 ---------- Cytat:
ubieramy ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43886561]Charlizzz, no protopic piecze ![]() ![]() Nancy, Dorka też niezainteresowana nabywaniem wypasionych umiejętności ![]() ![]() Hania też te umiejętności ma ubogie, ale widzę że coś tam nieśmiało probuje więc trochę zluzowałam majty. Umie : -zrobić papa i czasem mówi w tym samym momencie - pokazać gdzie świeci - dać mi coś jak poproszę - włożyć sobie smoka do buzi w sensie czaji już co to i jak leży gdzieś dalej to podejdzie usiadzie wsdzi i idzie dalej ![]() - karmi mnie jak coś ma w rączce - jak mówię "chodź tuli tuli" do przychodzi i się przytula - mówi baba, tata, papa ale mama już jakoś mniej ![]() - wali rączką jak mówimy bach bach - jak jest u kogoś na rękach a ja albo tż mówimy takim "groźnym" głosem Ideeeee ideee idee to się "boi" i wczepia w tego kogoś i smieje ![]() ![]() - rozwala budowle z klocków - a kuku jak jej się zachce, sama zakrywa buzie i odsłania - jak coś chowam to tego szuka (oczywiscie jak widzi gdzie schowam ![]() - umie naśladowac konika "kla kla kla" ![]() - jak mówimy daj buzi to tak śmiesznie cmoka ![]() ale -nie umie pić z niekapka i w ogóle nie trzyma sobie butelki jak pije, czy powinna to umieć??? ![]() - nie pokazuje gdzie tata i mama, ale czekam cierpliwie :P Lecę spać ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękne ma umiejętności już ![]() Teraz to chyba ja się zacznę martwić ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Kolejna straszna noc za mną. Spalam dwa razy po 30minut. Jestem zmęczona. Na dodatek pobudka o 5 i nie sposób było Ją uspac. Wiecie,u nas od początku problem ze spaniem,dlatego tak się cieszyłam że Blanka lepiej śpi. Ale trwało to dwa tygodnie. Teraz jest znowu strasznie. Nie wierze że to minie. ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem kiedy będę,mam dola jak stąd do wieczności. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- Jeszcze tylko chciałam podziękować lady za linki. Cena na allegro położyła mnie na łopatki. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Zakorzenienie
|
ja też nie kupowałam, nawet nie wiem jaki to jest
![]() ![]() A, wogóle witam, zostawić Was na jeden dzień to nie macie serca ![]() MISIA a gdzie się teraz przeprowadziliscie? Nadrabiam dalej.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Dziewczyny...o co chodzi z tym lwem...chyba coś przegapiłam ![]() Aaa..no i u nas zadnego śniegu jeszcze... MARSI wracaj szybko-trzymaj się cieplutko. Spóźnione ale szczere ...wszystkim Kasiom-buziaki ![]() Yellow co u Was? O dżizas..doszło do mnie ze trza sie brac za fewciowanie chaupy...co prawda duzo u nas nie ma..ale okna umyć, firanki zaslony uprac..prasować i pozakldac spowrotem.. nie lubię tego ![]() ![]() To co z tym lwem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-11-26 o 06:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 | ||||
Zakorzenienie
|
witam, u nas nocka całkiem niezła (naskarżyłam wczoraj to proszę od razu lepiej
![]() ![]() wczoraj też troszkę lepiej jadł, nie wiem może to od zęba tak wybrzydzał, bo zaraz po prawej górnej jedynce wyszła lewa górna jedynka. Także mamy czwartego ząbka ![]() ![]() teraz sobie leży na podłodze, wyciąga wszystkie książki z bajkami, pewnie zaraz je zacznie konsumować ![]() Cytat:
Mi to się marzy domek na wsi, żeby mieć działkę malutką, swoje warzywka, takie sprawy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a co z tym żłobkiem? ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- neti tutaj się rejestrujesz i dostajesz za darmochę lewka wraz z kuponami rabatowymi ![]() http://www.fisher-price.com/pl_PL/pl...ign/index.html tylko widzę, że już się promocja skończyła ![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- ooooo jestem sama ![]() Edytowane przez nancykenator Czas edycji: 2013-11-26 o 06:30 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#680 | ||||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Pobudka o 5.30, Hania zjadła mleko, śpiąca jak diabli ale nie po co spać jak można się bawić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja też butli nie trzyma:/ tzn wodę wypiję sama, mleko nie Cytat:
![]() ![]() właśnie też miałam pytać co z tym żłobkiem? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-11-26 o 06:46 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Kurdę żałuje tego lewka.....pewnie to było pod moja nieobecność.... Przegapilam ..ale jestem zla
![]() ![]() Wczoraj kupiłam małemu od tesciow jeździk na gwiazdkę..fajny jest http://allegro.pl/disney-jezdzik-pch...711006886.html Tyko ze teściowa źle mi opisała i nie mogłam na all znalesc a jak pojechałam do reala to okazalo sie ze tam 30zl taniej niz w realu.... No ale cóż....
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
Bry dzień~!
Wiem, że było pierdyliard razy ![]() muszę kupić. Wiem, że deli ma Chicco..a reszta z was? |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Wtajemniczenie
|
Debrah ja mam Romer King Plus
neti fajny ten pchacz ![]()
#684 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ktore dresy?
1. http://allegro.pl/dresowe-pumpy-spod...710825069.html 2. http://allegro.pl/spodnie-dresowe-zw...tml#tabsAnchor Chce niedrogie, coby się z dzieckiem po podłodze móc wytarzać.. ![]() Chyba, że któraś widziała tańsze, co to w nich można do ludu też iść jakby coś? Ale poniżej 4 dych to już się chyba nie da zejść. Edytowane przez Debrah Czas edycji: 2013-11-26 o 07:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
Hej
Bokeh ale pierdzieliłaś jak potłuczona ![]() Debrah my mamy Caretero Scoope. Ile dzieci wątkowych śpi z rodzicami? Pytam bo Dawid zasypia u nas, przekładam do łóżeczka, ale jak się budzi i... ja go z przyjemnością do siebie biorę, bo lubię się do niego tulać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Debrah ja od siebie polecam sklep for kids, spory wybór fotelików dobrej klasy ![]() tu masz stronkę http://forkids-krakow.pl/o-nas |
||
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzień dobry wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.