![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MODNE za MODNE, cz.4, marzec
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Okej, w takim razie, rezerwuje dwie marynarki Mohito i dwie sukienki. A co do tych butów, to może też je oddam, przynajmniej wymienię wszystko i będzie spokój
![]() To wtedy by było dwie marynarki, dwie sukienki, buty. Teraz oglądałam te rzeczy i tak, marynarki są nowe, nawet mają jeszcze po boku te dodatkowe guziki w woreczku, buty też w sumie nowe, zara też, tylko mohito sukienka była ubrana na wesele i wyprana, więc gitez ![]() Chociaż w sumie, powiem Ci tak, może mniej więcej, opiszesz mi ten kolor, bo widzę, że w opisie jest beige- czyli beż. Więc czy to jest takie kolor nude? Czy to coś takiego http://m.ocdn.eu/_m/2e65e166ec7092e0...a0d7,62,37.jpg czy nie?? ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Okk, to poproszę na ręce zdjęcie i tego gorsetu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Wtajemniczenie
|
Touchme, wróciłam do żywych po ostatnim tygodniu zapierdzielu- wstawiłam o 6 i o 21 byłam w domu, nie miałam siły na nic.
Każdym razie wracając do sedna- nie mogę namierzyć miarki, ale sweter ma wedle mojego oka tak z 63 cm długości (nie jest jakiś krotkawy, bardziej jak bluza ma fason), podkładów jest tyle ile mówisz, Lancome koło połowy, a bobbik około 1/3. Zara najbardziej przypomina mi Bvlgari Petits et mamans ![]() Mi od Ciebie najbardziej zależy na : tych butach KG, koszulce Zara, która dołożyłaś niedawno, sweter Zara w paski i ten All Saints (chociaż z niego w razie co mogłabym zrezygnować), koszulce topshop, legginsacb cubusa i koszulkach- holl i ta z zipem.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.