Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcze podr - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-17, 08:49   #661
monijaaa
Zadomowienie

Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny my juz po
Wiec Tosia w ciagu 3 tygodni przybrala.. kilogram! I wazy 2279g wiec tak jak byla poprzednio dwa tygodnie mniejsza to teraz jest 3 dni wieksza
Sam doktor mowi, ze sie pyza zrobiła
Wloski rosna, wiec lysolkiem nie będzie

Szyjka nadal miekka, no to sie nie zmieni, ale rozwarcia zadnego nie ma, wiec i ryzyka wczesniejszego porodu
No takze wszystko w porzadku

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 08:54   #662
Lu7
Raczkowanie

Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz

okropna noc, od północy miałam bóle krzyża ... takie jak na okres,
mam wrażenie, że co chwilę mam skurcze
dziś na 13 do lekarza wszystkiego się dowiem... no ale jak znowu uslysze, że wszystko jest idealnie to nie wiem czy smiac się czy płakać bo szyjka ok a czasem czuje jakby miał zaraz wyskoczyć

wogole mam jakieś mdłości, mały strasznie mnie skopał, trochę zmęczona już jestem ...
Stary 2014-04-17, 09:01   #663
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Kasian super wiadomości niepotrzebny ten cały stres heh zaraz b3dziesz marudzić że dużego pyzolka masz do wyparcia

Przede mną dziś też na oko 60albo i lepiej latka szybkim szusem wskoczyła w kolejke teraz na placu sie grzeje, młody rządzi ale będe musiała chyba po pietruche jeszcze podejść bo zapomniałam uwielbiam zakupy z młodym...

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 09:04   #664
MamaKtosia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Seksta a jeszcze nie spakowałaś do tej pory? Twardzielka
Ja też jeszcze nie spakowana. Ba ja nawet nie kupiłam jeszcze wszystkiego

Cytat:
Dziewczyny my juz po
Wiec Tosia w ciagu 3 tygodni przybrala.. kilogram! I wazy 2279g wiec tak jak byla poprzednio dwa tygodnie mniejsza to teraz jest 3 dni wieksza
Brawo dla Tosi!! To teraz już się niczym nie masz martwić

Cytat:
Napisane przez Iemand Pokaż wiadomość
Wydumałam, że jak dostanę skurczy to nie wpadnę w panikę jak mi się wydawało, tylko chyba zacznę skakać ze szczęścia, że to już tylko kilka godzin i maleństwo będzie ze mną. Czy jestem dziwna?
Nie jesteś dziwna ja zareagowałam dokładnie tak bo co tu panikować urodzić i tak trzeba

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Przede mną dziś też na
A jak mnie balkonikowa babcia wyprzedziła to się śmiałyście
MamaKtosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 09:11   #665
kasiab91
Zakorzenienie

Obudził mnie pan listonosz i przyniósł kosmetyki Playboya do testów Nawet nie wiem gdzie to się sprawdza, bo aż nie dowierzam, że można coś za free dostać

MamoKtosiów - pani w kolejce się obruszyła na moją mamę i na mnie spojrzała jakbym jej krzywdę zrobiła... Hmmm...

ulrika - o losie nie pomyślałam że może być odwrotnie

madziarek - no to
Mamy ten sam tp. U mnie czop po trochu od tygodnia odchodzi ale cisza póki co.

Kasian - cieszę się, że wszystko jest super

madziuula - podłe babsko...
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 09:17   #666
ilkas
BAN stały

Lucynka, gratuluję nowego tygodnia no i oczywiście zaciskam kciuki za wizytę!

Sylvunia kciuki za wizytę!

Ktosiowa, aa pamiętam! Ty wklejałaś kiedyś na wątku te babeczkowe króliczki. Cudne były . Idę szukać

Ramona, za nowy tydzień

Nikii, super pomysł z tym zajączkiem w ogródku!! U nas na to Milka jeszcze za mała, ale zgapię za rok

Kasian, cudowne wieści !!!! Super, że z Tosią wszystko ok i że waga tak ładnie się wyrównała

No i w takim razie mączna fota będzie musiała być
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 09:18   #667
justiwi
Wtajemniczenie

GG do justiwi

A tak w ogóle to Dzień Dobry (prostaczka ze mnie no )

za wizyty bo dziś ich trochę jest

Iemand fajne podejście

Ja się świątecznie męczyć nie muszę, tylko chatę ogarniam, nic nie gotuję
Jeżeli po ślubie miałoby się to zmienić, to mogę nie wychodzić za mąż

Lepiej żałować tego co się zrobilo
justiwi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-17, 09:18   #668
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
O, dzisiaj dużo wizyt i nowych tygodni. No to i

Dzisiaj mnie naszła szalona myśl po przebudzeniu. Wydumałam, że jak dostanę skurczy to nie wpadnę w panikę jak mi się wydawało, tylko chyba zacznę skakać ze szczęścia, że to już tylko kilka godzin i maleństwo będzie ze mną. Czy jestem dziwna?
nie
ja co prawda jeszcze troche musze ponosić synka, ale coraz bardziej ciesze sie na poród niz obawiam

narodziny pierwszych dzieciaczków na wątku tylko wzmaga chęć zobaczenia swojego

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 09:19   #669
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

dzień dobry kochane
u nas od rana sprzątanie, zakupy i tak na przemian
teraz Iga z dziadkiem na spacerze a ja
wpadłam tylko na chwilkę sprawdzić czy wieści z wizyt już są i widzę są

Kasian no widzisz kochana a tak się martwiłaś, super że Tosieńka przybrała ale kawał baby już z niej super, cieszę się razem z Tobą

czekam na dalsze wieści z wizyt i oczywiście trzymam kciuki

i gratuluje wszystkich rozpoczętych tygodni

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 09:19   #670
MamaKtosia
Zadomowienie

Ilkas na blogu są - drugie urodziny pierwszej czy coś w ten deseń się to nazywa. Łatwo się je robi a efekt dla dzieci cudny.
Stary 2014-04-17, 09:21   #671
nadiak1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chansons Pokaż wiadomość

nadiak chodziło Ci o kolory więc dałam zbliżenie mam nadzieję, że widać
Dziękuję, jest ok.
nadiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-17, 09:24   #672
VwVampirka
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez madziarek1 Pokaż wiadomość
Tak poza tym, miałam dziś wizytę, był ze mną mąż, ginek mnie zbadał, pomierzyl dziecko, zapytał czy chcę rodzić sn, po czym powierzial że we wtorek 22 mam się stawić w szpitalu, i tu cytat" podłączymy Panią do tego całego ustrojstwa żeby pobadac dziecko, i zobaczymy czy coś się będzie dziać, czy zostanie Pani" w pon ma mnie mąż pogonić po schodach, żeby się rozkręcić
no i tyle. Zobaczymy co to będzie i już się cieszę

za wizytę i

Cytat:
Napisane przez /Mycha/ Pokaż wiadomość
Ej... ja mam tylko 94 cm, a też 36tc :/
Jskaś mała jestem :/
To już się nie dziwię dlaczego ostatnio w tramwaju stare dziadki na mnie nakrzyczały, że nie ustępuje im miejsca.
Nie cierpię takich dziadków ja zawsze im odpowiadałam coś stosownego, a gdyby teraz się spróbowali do mnie odezwać, to pewnie już by ich mniej na świecie było

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
a ja to nie wiedziałam, że trzeba samemu się wepchnąć myślałam, że kasa pierwszeństwa to idę i od razu mnie błogosławić będą następnym razem wepchnę się przed wszystkich i koniec
taaa

Cytat:
Napisane przez ulrika Pokaż wiadomość
co do nieprzepuszczania - zauważyłam zależność, że babki w wieku moich rodziców są najgorsze - 50tki , bo przecież one się nastały w życiu w kolejkach za PRLu to i my możemy, młodzież i kobietki w naszym wieku szybciej pomogą niż starsze babcyska, od starych ludzi nie wymagam uprzejmości, ale jeszcze 50tki nie są aż takie styrane życiem, żeby na chwilkę nie ustąpić miejsca lub nie przepuścić...
Tyle że za PRL-u to kobiety w ciąży i z małymi dziećmi na rękach wchodziły od razu na początek kolejki... i wtedy jakoś było to szanowane i nikt się nie buntował

Cytat:
Napisane przez madziarek1 Pokaż wiadomość
Wlasnie wyczytałam, że taki glut to może być czop...

To tak jak ja chyba

No to

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość
Witam,
Gratuluję rozpoczętych tc i trzymam kciuki za wizyty

Melduję, że u mnie cisza, żadnych skurczy, bóli, biegunek, czopusiów, śluzów i innych takich (pewnie jak wcisnę enter i to wyznanie pójdzie w swiat, to się zacznie, jak zawsze )
Wczoraj umyłam podłogi, a wieczorem tż trochę mnie pomasował. Ogólnie to ostrożnie jeszcze podchodzę do wypędzania.

Jadę na wizytę.
Miłego dnia
i

Cytat:
Dziewczyny my juz po

Szyjka nadal miekka, no to sie nie zmieni, ale rozwarcia zadnego nie ma, wiec i ryzyka wczesniejszego porodu

Pięknie

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
dziś ostatnia SR
Na mojej edukacji jeszcze ze 3 spotkania zostały... i to te, na których mi najbardziej zależało... ale już na żadne nie zdążę

Cytat:
O, dzisiaj dużo wizyt i nowych tygodni. No to i

Dzisiaj mnie naszła szalona myśl po przebudzeniu. Wydumałam, że jak dostanę skurczy to nie wpadnę w panikę jak mi się wydawało, tylko chyba zacznę skakać ze szczęścia, że to już tylko kilka godzin i maleństwo będzie ze mną. Czy jestem dziwna?
Ja też już się nie boje... a gdyby jeszcze okazało się, że fiknęła i rodzę SN... pewnie tak bym zaczęła skakać z radości że sama by wypadła

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 09:26   #673
monika83
Raczkowanie

Alescie naprodukowaly od wczoraj
Gratuluje nowych tygodni i udanych wizyt, no i kciuki za wizytujace!

Cytat:
Dziewczyny my juz po

Ladnie ja podtuczylas

Ja dzis bylam na usg, chlopcy waza 2400 i 2600, jesli nic sie nie bedzie dzialo to za tydzien wizyta i ustalenie terminu cc na 37t, wiec zostalo mi maksymanie dwa tygodnie. Zaczynam byc przerazona, ze to juz...

Lece troche ponadrabiac.
monika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 09:29   #674
ab_cd
Rozeznanie

Witam mamusie w ten piekny słoneczny dzien. Dzisiejsza noc byla cieza, nad ranem miałam okropne bole krzyzowe juz bym chciała urodzić a nie tak oczekiwać.... ale ani czop nie odszedł ani brzuch sie nie obnizył. Ostatnio miałam pobierane badania na ten posiew GBS wczoraj dzwonilam i na szczęście nic nie wyhodowałam. Zaraz swieta a ja nawet nie mam w co się ubrac :/
ab_cd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 09:34   #675
MamaKtosia
Zadomowienie

Ilkas to jeszcze Ci opiszę bo tam tylko foty:
babeczki robisz jakie chcesz - ja robiłam zwyklaki nadziewane budyniem. Ten budyń który mi został dawałam na górę babeczek - tak żeby po posypaniu kokos się przykleił - kokos robi za futerko
Uszy zrobione są z przeciętych po skosie marsh mellows.
Oczy z czekoladowych groszków
Noski z jakiś takich pastylek kolorowych z biedry coś a'la m&m's albo lentilki tylko szukałam żeby były różowe - moga być też mentosy.
Przy nosku są ucięte kawałki marsh mellows na które dawałam posypkę czekoladową - taką czekoladową o podłużnym kształcie nie wiem jak to się nazywa profesjonalnie.
Finito
Stary 2014-04-17, 09:35   #676
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny my juz po

super, A się Tosia za jedzenie wzięła i to konkretnie
Cytat:
Napisane przez MamaKtosia Pokaż wiadomość
Ja też jeszcze nie spakowana. Ba ja nawet nie kupiłam jeszcze wszystkiego
to tak jak i ja ani koszuli ani staników...
Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Ja też już się nie boje... a gdyby jeszcze okazało się, że fiknęła i rodzę SN... pewnie tak bym zaczęła skakać z radości że sama by wypadła
ale mnie Vampirko rozbawiłaś
Cytat:
Napisane przez monika83 Pokaż wiadomość
Ja dzis bylam na usg, chlopcy waza 2400 i 2600, jesli nic sie nie bedzie dzialo to za tydzien wizyta i ustalenie terminu cc na 37t, wiec zostalo mi maksymanie dwa tygodnie. Zaczynam byc przerazona, ze to juz...
.
za wagę chłopców - już 5 kg dzieciaczków masz w sobie i za kolejne 2 tyg.w trzypaku

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 09:37   #677
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MamaKtosia Pokaż wiadomość
Ilkas na blogu są - drugie urodziny pierwszej czy coś w ten deseń się to nazywa. Łatwo się je robi a efekt dla dzieci cudny.
dzięki. a czy tam jest gdzieś przepis na te babeczki? Bo albo oślepłam albo nie ma już na samych fotkach wyglądają cudnie
Edit:
już doczytałam!! dziękuję
Stary 2014-04-17, 09:38   #678
adamklip
Raczkowanie

Hej mam pytanie do dziewczyn u których planowane jest cc.
JAkie macie przyczyny takiego skierowania??? Z góry dzięki
Stary 2014-04-17, 09:42   #679
monika83
Raczkowanie

Justyna, te - 20% w 5 10 15 to obowiazuje w sklepie internetowym? Jakis kod trzeba podac?
monika83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-17, 09:44   #680
ilkas
BAN stały

Hihihi, no to już na dobre przepadłam dla tych króliczkowych babeczek Dzisiaj idę do sklepu szukać tych wszystkich dodatków
Stary 2014-04-17, 09:45   #681
janeczka7891
Zadomowienie

Justiwi budowa ??? teraz jesteśmy na etapie pauzy Nie ma funduszy, wszystko tak kosztuje, ze szok a zapożyczać się nie chcemy dalej więc zbieramy oszczędności żeby potem z kopyta ruszyć

Co do imienia, Kajetan może nie do końca w moim stylu ale znałam osobę o takim imieniu i same pozytywy, dosłownie nie było do czego się przyczepić.
Jeśli chodzi o Julka to mamy w rodzinie i powiem Ci pierwsza reakcja dziwna ale teraz nie wyobrażam sobie, zeby miał mieć inaczej na imię, no taki JULEK z niego że szok hihih i w ogóle jak wszyscy o nim zawsze mówimy to tak jakoś słodko jest

Cytat:
Napisane przez beatusia10 Pokaż wiadomość
Kuzynka meza dala tak synkowi na imie. I nawet zdjecie na fejsie podpisala "krol Julian i krolowa Wiktoria" (bo ma jeszcze corke).. w rodzinie aprobaty to imie nie ma i kazdy sie troche smieje po cichu, no ale to nie rodzinie ma sie podobac..
dokładnie imię ma się rodzicom podobać

Cytat:
Napisane przez beatusia10 Pokaż wiadomość
Ja tylko od siebie moge powiedziec,ze jesli miedzy dziecmi jest wieksza niz 4 lata roznicy, to te dzieci sa traktowane jak dwojka jedynakow pod wzgledem pozycji jako rodzenstwa. A mimo wszystko jedynacy maja sklonnosci do trudnosci w przyszlych relacjach... Tak wiec mniejsza roznica wieku jest tak jakby lepsza. Pisalam magisterke na temat wplywu pozycji wsrod rodzenstwa na zwiazki uczuciowe i moge podac tytul ksiazki,ale to jak bede w domu...
ja poprosze o tytuł bo ciekawe co piszesz a mnie bardzo interesują takie rzeczy...

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
dzięki kochane za wszystkie odpowiedzi w sprawie glukometru
ja mam sobie badać raz dziennie, na przemian na czczo albo 2 godz po posiłku

wróciłam z Igą od lekarza .. i dalej jesteśmy w
lekarka już rozkłada ręce, bo Iga czysta osłuchowo
i jest parę opcji - nie wiem mam sobie wybrać czy co?
albo mamy za ciepło w mieszkaniu - fakt mamy 22 stopnie
odstawić bezpośrednio przed spaniem mleko, dawać jej z 2 godz przed spaniem..
zapisała syropek na kaszel alergiczny, gdy nie minie po 2 tyg zbadamy jeszcze krew..
gdy zapytałam o pasożyty w kale ,mówi że było by je widać, więc muszę teraz dodatkowo obserwować kupkę Igi, ale to będzie trudne bo ona już robi normalnie na kibelek

ahh mówie Wam dosyć już mam

Justiwi gratuluję synka

gratuluję nowych tygodni
och współczuję, najgorzej jak nie ma konkretnie co od czego... Mam nadzieję, ze jednak zadne pasożyty was sie nie przyczepiły bo to takie pieroństwo.

Nikii dziękuję Jutro w zasadzie kończe 38 heyah TZ dziś przyjeżdża to może się już zaczynać )
Stary 2014-04-17, 09:49   #682
ulrika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
ulrika - o losie nie pomyślałam że może być odwrotnie
haha
Stary 2014-04-17, 09:51   #683
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Hej dziewczyny ja znów z doskoku...

GRATULACJE DLA rozpakowanych mamuś!!!

Chciałam zapytać: W CZYM PIERZECIE TE PIERWSZE UBRANKA???
bo ja przy pierwszym dziecku to szalałam w Jelpie.. ale chcę troche zaoszczędzić i myślę o czymś innym.. może płyn?

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-17, 09:55   #684
nadiak1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość

bo ja przy pierwszym dziecku to szalałam w Jelpie.. ale chcę troche zaoszczędzić i myślę o czymś innym.. może płyn?
Płyn (mleczko) albo proszek do prania Dzidziuś jest tańszy od Jelpa, a do płukania jakiś sensitive i będzie ok.
nadiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 09:57   #685
ulrika
Raczkowanie

Ja w Loveli
Stary 2014-04-17, 09:57   #686
Karlain
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
Ja tez dzis wizytuję

Rwa kulszowa od wczoraj mnie trzyma,ledwo chodzę... ma któraś z Was ten cudny urok ciążowy ?
ja to znam bardzo dobrze ehhh

niki to juz wiem gdzie sukienki wyslac w razie co

justiwi ciuszki są większe, więc zaczniemy ich uzywac jak tylko zajdzie potrzeba, byc moze nasz szkrab okaze sie szybkorosnacym dzieckiem i zamiast w 6-9 m zacznie nosic te spiochy wczesniej
wlasciwie to kupilismy same spiochy chyba, czyli ta podstawe do ubranek.... a bluzeczki czy sweterki, wiadomo dokupimy w miare rozwijajcej sie pogody
jedynie tz musial kupic te sukieneczki juz przepadl, zakochal sie w mysli, ze bedzie mial mala ksiezniczke
poza tym mielismy duzy rabat znowu

nawet jak zamawialam dla kuzynki ubranka dla chlopca to weszlismy na HM w UK i wpisalismy dwa kody rabatowe i tym samym prawie polowe taniej kupilismy te ciuszki dla malego, mysle, ze sie ucieszy kuzynka
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 10:01   #687
janeczka7891
Zadomowienie

Super, w poprzednim poście nawet się nie przywitałam więc : Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
(...)
Dziś przespałam nockę bez wstawania i do tego piękne słoneczko świeci, cudny dzień się zapowiada

miłego dnia Wam życzę
zazdroszczę, chociaż ja mogę się pochwalić, że brzdąc przebudził się po północy a potem o 4.20 i poszłam do niego spać i tak zaszaleliśmy do 9:30

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Kciukasy ogromne Kasian i Paulka nie stresowac sie

Madziarek ale jak to 22 i będzie wywoływany poród czy coś nie zajarzyłam?

Tż dzis jedzie na jakieś spotkanie z szychami więc kazałam mu uprzedzić że ma w domu rodzącą i pod telefonem jest ale niedaleko

A szyba poszła bo kilka dni temu kamyczek z tira uderzył a teraz deszcz czy cuś zepsuło
mój kiedyś wymieniał wycieraczki i odbiła mu jedna w szybę i ciach pająk się zrobił i cała przednia szyba do wymiany, na szczęscie mieliśmy AC i powiedział że na autostradzie mu kamień odbił.

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość
Witam,
Gratuluję rozpoczętych tc i trzymam kciuki za wizyty

Melduję, że u mnie cisza, żadnych skurczy, bóli, biegunek, czopusiów, śluzów i innych takich (pewnie jak wcisnę enter i to wyznanie pójdzie w swiat, to się zacznie, jak zawsze )
Wczoraj umyłam podłogi, a wieczorem tż trochę mnie pomasował. Ogólnie to ostrożnie jeszcze podchodzę do wypędzania.

Jadę na wizytę.
Miłego dnia
ja też wychodze z założenia, ze kiedy dziecko będzie gotowe -wyjdzie. Wydaje mi się też że im bardziej ktoś chce przyspieszyc to potem to się opóznia.

Cytat:
Dziewczyny my juz po

widzisz jakie super wieści a tak się martwiłaś za chwilę będziesz marudzić że za duża jest

Cytat:
Napisane przez ab_cd Pokaż wiadomość
(...) Zaraz swieta a ja nawet nie mam w co się ubrac :/
witaj w klubie, ja też. Mam jeszcze nadzieję, ze jutro jak pojadę na zakupy to coś kupię, konkretnie chodzi mi o buty jakieś zwykłe balerinki i może tuniczka jakaś co na potem będzie dobra Bo wiadomo, ze od razu nie zmienię się o dwa rozmiary hehe a i tak moja szafa jest uboga.

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość

ja piorę w Białym Jeleniu, mam proszek i płyny Przy pierwszym dziecku też szalałam a teraz troszkę zdystansowałam się do tego wszystkiego
Stary 2014-04-17, 10:05   #688
karolkya
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Witam się chora z nosem jak rudolf - nie te święta... Katar mam niemiłosierny... już mam dość...

Nie nadrobię nie mam siły... podczytuje was, ale jakoś nie mam weny do pisania.... czy od wczoraj któraś się rozpakowała??

za nowe tygodnie i udane wizyty
za wizyty
Stary 2014-04-17, 10:06   #689
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:
Dziewczyny my juz po

O proszę super wieści brawo

Cytat:
Napisane przez monika83 Pokaż wiadomość

Lece troche ponadrabiac.
Super

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 10:11   #690
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość

ja piorę w Białym Jeleniu, mam proszek i płyny Przy pierwszym dziecku też szalałam a teraz troszkę zdystansowałam się do tego wszystkiego
My też... juz całkiem inne myślenie... kilka razy sie zastanowie zanim coś kupie...najgorszy niewypał przy pierwszym dziecku: 13 elementowa pościel za ok 300 zł.. sprzedałam gdy Michalina miała 4-5 miesięcy.
i juz wtedy kupiłam 3 elementy z Feretti i teraz dokupiłam 1 kpl uzywany też feretti za okazyjną cenę 35 zł
Bez tych falbanek przyborników i innych zbieraczy kurzu.

A ten biały Jeleń dopiera dobrze?Mama moja tylko w tym pierze musze zapytac.

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości