![]() |
#661 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
![]()
![]() |
#662 | |
Zakorzenienie
|
My też mamy u nich ubezpieczone mieszkanie.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Paulina, jak dobrze! Uważaj tam na Was
![]()
#664 |
Zakorzenienie
|
Paulina całe szczęście, że wszystko ok i już jesteś w domu
![]() ![]()
#665 |
Rozeznanie
|
Paulina super, że już w domu
![]()
![]() |
#666 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super ze Lenka sie cieszy, zreszta moja tez ![]() wspolczuje problemow z zelazem......a to w pl rodzic nie bedziesz? Cytat:
![]()
![]() |
#667 |
Wtajemniczenie
|
Kasia - super, że kobieta Cie uratowała, bo duużo kasy posżłoby w błoto przez ten mandat.
![]() Bomba wieści od diabetolożki! ![]() Justana - a Twój TŻ malował łóżeczko czy takie już kupiliście? Ela - pierwsze "rozstania" z mamą zawsze sa trudne dla takich maluchów i dla mam też. Ale później jak dziecko już wyczuje towarzystwo, będzie znało dobrze miejsce, to zobaczysz, że mały nie będzie chciał stamtąd wyjść ![]() Tez muszę iść podciąć włosy ![]() Sweet - ja chce miec wszystko już 6 tyg. przed terminem z uwagi na moją sytuację ![]() haha rozbawiłas mnie tym pytaniem o zzo ![]() ![]() ![]() słoneczko - o Boże... 2 tyg... masakra! aleksandretta - niestety sporo szpitali nadal nie ma/nie chce dawać zzo... takie znieczulenie ma dwie strony medalu niestety. Z tego, co nam położna mówiła często wydłuża poród, więc i dla kolejnych pacjentek czekających na salę jest to więszy stres - czy sala się zwolni, czy też nie.. manieczka - kurcze mnie to stresują takie rozmowy przez tel. jak ja coś chcę (np. tę listę), bo nie lubię gadać z niemiłymi ludźmi, a tacy w szpitalach się często zdarzają :/ i nigdy nie wiadomo na kogo trafisz po drugiej stronie. Ja im chyba maila skrobnę ![]() Gonia - napisz do gemini. Ja pisałam jak zabrakło jednej rzeczy i babka mi odp., że w ndz mają dostawę, to moge poczekac ![]() Paulina - to dobrze ![]() Lola - hehe ja po ekg tez zawsze mam takie ślady ![]() Czytam właśnie plan porodu... "Chciałabym użyć własnego lusterka, dzięki któremu będę mogła widzieć pojawiającą się główkę dziecka." aaaaa ![]() A ja zjadłam zupkę krem brokuł-groszek z ryżem ![]() Edytowane przez Kiara_kier Czas edycji: 2014-09-18 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
Kiara zadzwonilam o dziwo odebrala bardzo mila polozna
![]()
#669 |
Zakorzenienie
|
Paulina super ze juz w domku. Odpoczywaj i pachnij
![]() kasia dobrze ze obylo sie bez insuliny. Ja po wizycie wszystko cacy mala dalej posladkowo ulozona. Kolejna wizyta za 3 tygodnie. Po wizycie wysprzatalam chalupe na blysk bo od jutra gosci mamy. Tez chce miec wszystko gotowe w polowie pazdziernika. Do kupienia zostalo malo.
#670 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
mnie te z babydream nie smakowaly ;-) jabłka najbardziej z bobovity a obiady z hippa ;-) Cytat:
najlepiej :-* Cytat:
Dziewczyny! M.dzielnie nawet się zdrzemnęła na leżakowaniu, wróciła z tż do domu radosna i powiedziała, że jutro też zostaje na leżakowaniu i ma ją odebrać ojciec :-D Ja po wizycie u okulisty. Dostalam zaświadczenie, że wskazanie do cc. Teraz już się nie wymigam. Na szczęście wizyta nie kosztowała mnie aż 200 pln. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no nareszcie!!! ![]() martwiłyśmy się... powiedz coś więcej, co Ci tam powiedzieli dokładnie to teraz leż i to może na dole, żebyś po schodach w skarpetach łazić nie musiała ![]() ![]() ![]() uważajcie na siebie! a ja dziś od rana na telefonie wiszę, dziś jakiś dzień gadania mam ![]() ![]() mało dziś zrobiłam w związku z tym... jutro jak odwiozę rano Jaśka to mam plan wrócić prosto do domu i zrobić coś, żebym mogła z mojej lodówkowej check listy wykreślić kolejną rzecz... no zobaczymy ![]()
![]() |
#672 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale na dobrą sprawę nawet nie wiemy jak zostałot ow koncu rozwiazane i jakie były szkody.. hejka ![]() Cytat:
![]() kupione łóżeczko i z tego co słyszałam z wózkiem będzie podobnie, że będzie musiał trochę wywietrzeć ![]() ![]() ![]()
![]() |
#673 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to brawa dla M. :brawo: i oby już tak zostało ![]()
![]() |
#674 | |
Zadomowienie
|
kasia super że insulina nie będzie potrzebna
![]() Paulina cieszę się, że wszystko w porządku ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Wtajemniczenie
|
Frau - uuuu a jaką masz wadę?
Ja mam minusy (-2,5 tzn. teraz -2,75), ale na szczęście akurat wzrok nie jest taki zły i okulista napisał mi brak przeciwwskazań do sn ![]() żadnego lustra, ja tam nie chcę zaglądac, ani nic macać jak będzie wystawało mi z krocza :P Nerka mnie dzis bolała tak jakoś wcześnie rano ok. 5 zaczęła i kilka godz. trzymała, ale na szczęście przeszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Alekaz no to super, ze wizyta udana
![]() Frau a czemu cc? Ja mam wade -4,00 i -4,25 i mi mowili, ze wada nie jest wskazaniem do cc. Cc tylko wtedy gdy cos z budowa siatkowki jest nie tak i wada nie ma znaczenia.
#677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a kiedy idziesz do gina? to pewnie juz bedziesz sie umawiac na termin
![]() |
#678 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Witaj ![]() Cytat:
![]() ![]() Frau - fajnie, ze M juz ogarnia przedszkole ![]() Ela - Jasiek tez juz coraz dzielniejszy ![]() Dziewczyny czy ma ktoras pojecie jak to u nas jest ze szczepieniami..? Czy oni w szpitalach pytaja czy sie chce wogole czy taka szczepionka itp..? Nie zdecydowalam jeszcze o szczepieniach ale caly czas rozwazam za i przeciw i zastanawiam sie jak to tez jest w praktyce? Silesiana a Ty zdaje sie tez rozwazalas kiedy szczepic? Jaka decyzja? Wczoraj uslyszalam opinie lekarki - pediatry- nieoficjalną... zeby nie szczepic.. ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2014-09-18 o 16:05 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#679 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mialam kupic te saszetki z rossmana, w koncu nie bylam... A teraz to juz wogole... Ja mam chyba cos lekko grypowego... Lamie mnie troche w kosciach i niedawno mierzylam temp 37,1... Jak urosnie to musze chyba do ogolnego sie wybrac....tylko co on mi przepisze.... ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
Bedzie wszystko ok ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
![]() Co do szczepien wydaje mi sie ze pytaja i w ogole chyba sie podpisuje jakas zgode przed tym... Nie moga chyba tak bez zgody rodzicow szczepic... Bo mowimy o szczepieniach podstawowych ? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Wtajemniczenie
|
Leżę, strasznie mnie dzisiejszy dzień zmęczył, wróciłam o 16 z pracy, a właściwie to mnie przywieźli, muszę wyciągnąć nogi na kanapie.
Jakie pyszne ciasto jadłam, mech się nazywa, jest zielone, bo z mielonym szpinakiem ![]() Paulina, dobrze, że jesteś w domu, napisz coś więcej, strasznie się wszystkie martwiłyśmy. Teraz w szpitalu na wszystko podpisuje się zgodę, na szczepienia też. Ja szczepię, więc podpisuję.
#681 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mam plusy, ale jestem po korekcie na mięśniach. Poza tym gin też chce mi zrobić cc ze względu na przepuklinę. Może i dobrze, przynajmniej wiem, czego się spodziewać ;-) Co do terminu, gin mówił mi ostatnio o tygodniu przed tp ale to raczej niezobowiująco chyba. Wolałabym po 16, po wyborach, żebym mogła do końca w sztabie działac ![]() Cytat:
||||
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Rozeznanie
|
a ja właśnie wrocilam od gin !
![]() jestem pozapinana na 4 spusty i szyjka dluga i wysoka ![]() gin powiedzial ze dziec duzy ! ![]() wazy okolo 2400 !!!! ![]() az sie boje ![]()
![]() ![]() Edytowane przez szybkawolna Czas edycji: 2014-09-18 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Wtajemniczenie
|
Paulina super, ze juz w domu
Ja po szkole rodzenia, polozna smiala sie ze dawno sie nie widzialysmy ![]() A przy wyjsciu mijalam prywatne gabinety i na ordynatora wpadlam, az sie smiac zaczal. Za czesto sie widzimy ![]() Zmykam do domu ogarniac szafe ![]()
#684 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() az sie boje jaka waga malej oszacuje gin w poniedzialek ![]()
![]() |
#685 | |||
Rozeznanie
|
w niedziele zamówione i zapłacone.... i właśnie kurier był u mnie
![]() ![]() ![]() Cytat:
ja jak na mój samochód spadło drzewo, które należało do spółdzielni mieszkaniowej (samochód był zaparkowany normalnie na parkingu).. 5 tys dostałam (a naprawiłam dach za 500zł) ![]() Cytat:
Cytat:
Frau Gizela - kiedy miałaś ingerencję w mięśnie oka?? będę miała jeszcze dokładniejsze badanie robione... dna oka etc. - jak będzie coś nie tak to cc.. i do kolejnej wizyty mam ustalić z ginekologiem, czy są jakieś dodatkowe wskazania na do cc...wtedy da mi skierowanie Edytowane przez AnetkaIzabell Czas edycji: 2014-09-18 o 17:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Wtajemniczenie
|
Byłam w pracy, bo potrzebowały kilku moich parafek na dokumentach przed kontrolą, jeszcze się na ciacho zalapalam
![]()
#687 |
Zakorzenienie
|
Zanet zdrowka zycze
![]() ![]() Szybkawolna no to super, ze wszystko gra ![]()
#688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#690 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.