|
|
#661 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Witam się wieczorem
Właśnie pyknęłam Skalpel Wyzwanie - nie pojechałam rano na siłkę, to jakoś trzeba było nadrobić.U Mychy dziś bunt na kąpiel, płacz wielki, więc umyłam ją tylko na szybko. Podejrzewam, że nie chciała do wanny, bo już za bardzo zmęczona była. Pstryczku - pięknie Kuba czyta Debrah - przybijam pjonę Twojemu tz - moje popisy wokalne też Młoda komentuje krótkim "nie" Lenova - impreza na tylnym siedzeniu - czad! Fewciu - tuuuulę mocno! ![]() Silver - bardzo się cieszę, że sprawy z mieszkaniem posuwają się do przodu ![]() Ewulkaa - ja bym załozyła Małej taką weselną sukienkę Misiaeel - padłam z torebki z reniferem ![]() Idę rozdysponowywać premię tz - czyli zgodnie z jego słowami "chodź, będziemy dzielić łupy". No nie sposób odmówić
|
|
|
|
#662 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez dodawalas melase? Cytat:
Cytat:
![]() W ogole jak on grzeczniutko siedzi i cierpliwie czeka! Moj mi nie pozwala przeczytac chocby jednej calej strony. Po linijce, dwoch nastychmiast wyrywa ksiazke, przewraca kartke i "czyta" po swojemu. Ejj, serio? Mine mial nietęgą, wiec to raczej nie to ![]() Cytat:
![]() Oby wszystko juz zaczelo sie ukladac!! |
||||
|
|
|
#663 |
|
Wtajemniczenie
|
znowu nie nadrabiam ale możliwe, że się to zmieni, bo tydzień temu rzuciłam pracą szukam czegoś, ale wiem, że to była dobra decyzja
|
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
ewulko, tez bym postawila na dzianinowa sukieneczke czy dzinsowa spodniczke i do tego jakis sweterek/bluzeczka.
Zreszta u nas w zlobku Mikolaj byl w piatek i dziewczynki wlasnie tak byly ubrane. Weselna sukienka mi nie pasuje na taka okazje... |
|
|
|
#665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co nie tak jest w alkomacie? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Mała cały czas krzyczy przez sen "mama bach!" "Mama niunia boi się!" I rzuca się na łóżku
Tak się biedna wystraszyła Niestety nie mamy ac
|
|
|
|
#667 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jestem pod wielkim wrażeniem Że co? U nas ZERO śniegu. Chyba że po chodniku jeździliście Cytat:
aż miałam łzy w oczach jak to czytałam Cytat:
![]() Gojka, ja tez się dziwie ze Ci w salonie tel przyjeli skoro kupiony w lombardzie dziwne to
|
|
#668 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a znajome dzieciaki łapaly po 20-30. A jakie kwoty na prezenty? Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie niby nic...
Ale jakos nie wpadlabym na taki prezent. Pisalyscie o pracy. U mnie tez beznadzieja pod tym wzgledem :/ Szukam od poczatku miesiaca i w sumie niewiele CV wyslalam. Prawie wszedzie oferuja umowe zlecenie i to nie tylko na poczatku pracy - na stale... :/ nie wiedzialam, ze umowa o prace to taki luksus. Juz nawet nie wspominam o stawce godzinowej za zlecenia... Dodatkowo mocno ograniczaja mnie godziny pracy, bo moge pracowac jedynie od 8 do 16. Zadne zmiany nie wchodza w gre, bo Kubą nie mialby sie kto zajac... Poki co jestem przerazona i nie widze tego wszystkiego... |
|
|
|
#670 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
W załączniku dowód
![]() Cytat:
Tak jak dziewczyny mówią,odpocznijcie na Święta chociażby, wyjedźcie gdzieś choć teraz pewnie z kasą będzie ciężko. Ale absolutnie należy Wam się święty spokój ![]() Cytat:
![]() A śnieg u nas pierwszy w tym roku ;] Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierdzielę, ile śniegu
O ja, zazdroszczę, pod wieloma względami
|
|
|
|
#672 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Uściskaj Ją mocno od cioci [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49266255] Lenova, A. załapała późno puzzle, mając 3 lata ledwo 15 elementów układała a znajome dzieciaki łapaly po 20-30. A jakie kwoty na prezenty? [/QUOTE] Na Gwiazdkę tak do 60 zł, a na urodziny do 100zł . Myślimy nad tablicą kredowo-magnetyczną z możliwością przypinania kartek. Ale nie wiem do końca. Pocieszyłaś mnie z puzzlami
|
|
|
|
|
#673 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i taka babka ma stragan z takimi domowymi pierdółkami Cytat:
|
|
#674 |
|
Lurker ;)
|
Nawijko a call center rozwazasz? Jak patrze na aktualne oferty, to jednak moja poprzednia praca nie byla taka zla mimo mobbingu
![]() ![]() Laski co do telefonu Gojki to jak zakupiony w salonie to jak najbardziej powinna oddac do salonu, bo telefon jest brandowany(tak powiedzial moj tz ). Czyli ma gwarancje serwisu salonu, a nie producenta. Tz serwisuje pewna marke lapkow i chcial wziac sobie na serwis i sam zrobic ,ale nie mogl, bo lapek byl brany w sieci, wiec podlega pod ich serwis.
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu, ściskam
Lady, kurcze teraz żałuje, że nie wzielismy tego ekspresu ja z racji, że dziś dałam hani prezenty gwiazdkowe... to na gwiazdke dostanie tylko bębenek, jedną ksiązkę i może aniołka kolejnego sonny tyla.Tż nie wiem co kupić, nikomu nie wiem Sama nawet nie wiem co chce, także tego...---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- a właśnie meneq i inne posiadaczki kompletu czereśnowej, która jest pierwsza???
|
#677 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Pstryniu brawa dla Kubusia Ewa też większość książeczek na pamięć zna, genialnie się tak czyta ![]() Fewciu najważniejsze, żenic Wam się nie stało! Lenova wow ile śniegu! Evel witaj Bokeh zima jest pierwsza Mała jak było?
|
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rozważam, ale tam też piszę ze są zmiany, ale moze jakos mozna by się dogadac..? ;/
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Little, nie, do call center sie nie nadaje.
W gre wchodzi: biuro, recepcja, sklep internetowy, magazyn, produkcja nawet. Wszedzie tam, gdzie jest szansa na prace jednozmianowa... Ktos pytal o choinke - sylwia? ![]() U nas tez bombki beda plastikowe. Zreszta to nasza pierwsza choinka (na wynajmowanym nie mielismy) i jaramy sie oboje z TZ Fioletowo-srebrna bedzie.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#680 |
|
Lurker ;)
|
Deli w moim miescie w wiekszosci ogloszen o call center sa godziny 8-16. Multum tego, ale nawet nazwy firmy nie podaja
![]() Ja tak jak Nawijka nie nadaje sie do czegos takiego
|
#681 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
pytanie mam: polecacie jakąś hulajnogę dla naszych szkrabów? mam się uparła, że kupi chłopakom pod choinkę
aaaaa,ale Wam zazdroszczę ![]() Cytat:
jak zobaczyłam w Twoim wpisie tyle smutnych buziek, to aż mnie zmroziło wierzę, że nowy rok będzie duuuuużo lepszyCytat:
Cytat:
mnie mama obudziła niedawno i stała w drzwiach tak długo, aż się z łóżka nie zwlekłam, bo jakby tylko wyszła, to spałabym dalej![]() Cytat:
![]() u nas też już nie ma smoczka - powędrował do małego dzidziusia, który tak bardzo płakał, ze jego mamusia nie mogła go uspokoić ![]() i udało się nam też zlikwidować pieluszkę, którą wszędzie ze sobą włóczył to już nam chyba nic z dzidziusia nie zostało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze fajna była złoto - brązowo - czarna
|
|
#682 |
|
Konto usunięte
|
U nas choinka z drewnianymi i plastikowymi i szklanymi
za to mega tandetna bo odkąd jest Agatka, to brałam po prostu ozdoby by rózne koloey były. A, i moje gwiazdki szydełkowe jeszcze...
|
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49265677]
A co na urodziny kupujesz? [/QUOTE] znaczy sie co kupiłas... ![]() na urodziny dostanie farmowa nawlekanke, maly traktorek za 4.50 , lego duplo (moj pierwszy ogrod-ma juz taki ale czesc gdzies sie zawieruszyla, pewnie jest pod regalami albo kanapa a dostal identyczny w wakacje od mojej kuzynki. mialam go nawet opchnac ktorejs z was ale teraz widze ze mlody coraz czesciej bawi sie tymi klckami wiec bedzie jak znalazl. chcialabym jeszcze dokupuc mu jakas duza plytke ale to cholerstwo meeega drogie ![]() a na gwiazdke farme z oszoloma - juz widze ten szal ![]() serio oczywiscie nie taki profesjonalny. taki za okolo 100zl. moim zdaniem baaaardzo przydatna rzecz Cytat:
w imieniu Kuby - sękju! bosz, musze posprawdzac klasowki. ale mi sie nie chce :/ |
|
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze na hulajnodze bedzie pomykal ![]() Tez lubie takie nietypowe kolory. U nas w domu byla kremowo-zlota, zawsze sie nia zachwycalam ![]() LITTLE, dokladnie takie samo zdanie o call center mam. Nie umiem wciskac komus na sile, choc to niestety bardzo przydatna umiejetnosc. Ehh po kolejnej okopanej nocy przenieslismy Kube do lozeczka. I co? Pospal tam 2h i przydreptal do salonu. I tak jest za kazdym razem jak spi sam. Ehh co najmniej do komunii bedziemy spac z malym diablem jak tak dalej pojdzie
|
|
|
|
|
#685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#686 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
U nas mleczna kanapka, czekolada milka, i taki mały mikołaj i 5 bombek czekoladowych. Kanapkę zjadła na dwa razy, Mikołaj schowany - powiesimy na choince, czekladę pewnie zjemy. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj Oli miała pierwsza taką mega histerię. Wstała z drzemki i jak się zaczęła drzeć, łzy jak grochy, krztusiła się sliną, nic nie pomagało, przytulanie, mówienie do niej, bajki nawet jej nie zainteresowały. W końcu chyb asię zmęczyła. Ale reszta dnia już przekichana, niczym na dłuzej się nie zainteresowała, płacze, marudki i na ręce do mnie non stop. Obstawiam albo piątkę na dole albo to że qupy nie może zrobić i z tego to wszystko.
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
moj odwieczny dylemat - w co tu sie dzis ubrac? ![]() ja nawet nie probuje, szanuje swoje dziecko |
|
|
|
#688 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() MASAKRA Cytat:
Cytat:
Cytat:
Super, z powodu Oliwki właśnie nie moge się doczekac śniegu Cytat:
|
|
#689 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to 90% rzeczy w domu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no wlasnie wkurza mnie ta wszyta gumka w dresach zwłaszcza, bo sie rozciaga z czasem i wtedy musze wypruwac wszystko i zaszywac i dopiero wciągac nową EWULKAA, ja bym założyła jakąś skromnjiejszą niz weselna ale bardziej elegancką niż dzianinowa ![]() SZAJA, wlasnie rozkminiam Biedronke, u nas w okolicy 4 to moze by akurat, wasnie tez czytałam o dobrym socjalu, tylko jak ja dam rade paleciaka upchac to ![]() PSTRYNIU, ale masz czytacza w domu ![]() Bartuko wczoraj nauczył sie liczyc do 5 ![]() FEWCIU kochana, az scierpłam oby przyszły rok był zupełnym przeciwienstwem tego, który se konczy,.....
|
|||||
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie!
Obowiazkowy zestaw! Masz jakis pomysl jak wprowadzic w zycie samodzielne spanie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.

Właśnie pyknęłam Skalpel Wyzwanie - nie pojechałam rano na siłkę, to jakoś trzeba było nadrobić.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

I za kazdym razem mi robilo espresso 
dziwne to

Fajnie tak od czasu do czasu pobyć kilka godzin tylko we dwoje <3 

22.05.2008
14.08.2011