|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Kolacji ze śniadaniem raczej na pewno nie bd xd póki co już pijana jestem xd
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Na kacu śniadanie? Seksik lepszy
![]() Spojrzałam na prognozy pogody i chyba mi ten płaszczyk nie potrzebny Może za to kupię sobie piękne postrzępione, obśrupane dżinsy |
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam ramoneskę, ale za duża jest.
Szukałam teraz na all spodni takich ale większość to te boyfrendy ohydne. |
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam ramoneskę XS z vinted za 50zł
|
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Jakbym miała XS to bym nie szukała, a ja mam chyba M.
No ale jak ma być tak ciepło już to w sumie mi płaszczyk nie potrzebny. |
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
ja też sprawdzałam pogody i szału nie ma u mnie, 4stopnie w niedziele , później 10-11 tylko, liczyłam już na cieplejszą wiosnę
![]() w sumie 180zł troszkę drogo bo na cieplejsze dni go raczej nie włożysz
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w niedzielę 7 ale później do 16-tu.
Chyba pojadę do Piły na rynek, tam się można obkupić za grosze. ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- No ale na cieplejsze dni nie włoże tez ramoneski. Kurde no kusi mnie on, bo piękny był i tak super dopasowany. |
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
spac nie moge...La'mbria k tam waga? Czytalam twoje ostatnie posty i pierwsze co przyszlo mi na mysl ze twoje ruchy juz sa chaotyczne. Masz jakis zamysl ale moim zdaniem za malo czasu sobie dajesz i oczekujesz ze raz dwa albo cos da spadek albo nie. A jak nie to na zlosc mamie odmroze sobie nos i bede jadla caly dzien A. serek wiejski i pila wode. No nie jest tak? Szogun jestes. Dobrze rozkminiasz te wszystkie zaleznosci wiec skup sie na jednym i daj czas swojemu organizmowi. A Creature gdzie? Ostatnio to Creaturko jestes czestrzym bywalcem tylko wtedy gdy ci dobrze idzie a jak tak sobie to nic sie nie odzywasz. Toz my kumpelki to chyba nie tylko w szczesciu ale i biedzie tez ![]() HaGie jak sie czujesz? Nowy antybiotyk pomaga?
|
#671 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajowe słowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale w sumie nie o to chodzi, bo ja wiem, ze są zastoje i takie tam...mi na gwałt potrzebna motywacja. Swoja, mo nie wiem pół kilo w dół...ale zobaczyć że mogę, ze to ode mnie zależy, a nie od cholera wie czego.słuchajcie...suszy mnie jak nigdy- piję dziś 3 butelkę wody czyli 4,5 litra wydoiłam, do tego 3 kawy...a jakbym mogła to bym się od butelki nie odkleiła. Marta a ty się wymiksować z tych wojaży nie możesz?? Ty nie masz nic nagrane, ale druga strona też nie ma...dyskretnie zmieniłam temat ![]() U mnie w pracy wszystkie ustalenia (dosłownie wszystkie) są potwierdzane na maila- nie masz maila= nic nie ustaliłaś....na gębę można sobie i ruski rok gadać i ustalać, ale jak nie ma @ to nic z tego nie będzie....i szczerze uważam, ze to dobre rozwiązanie...a ile razy mnie ratowało z jakiejś chorej sytuacji
|
|
|
#672 |
|
Zadomowienie
|
Hej, witam wieczorkiem
Zmęczona jestem strasznie, dziś cały dzien na wycieczce szkolenej z dzieciarnią, ja już chyba za stara jestem na takie zabawy. NAganiałam się cały dzień, nogi to mi chyba w dooope wejdą, dobrze, że pogoda była fajna i zaćmienie sobie obejrzałam. Byliśmy na farmie i muszę stwierdzić, że 3-4 latki, to w nosie mają wycieczki z przewodnikiem po oborach taka kulkownia - a tam znowu mój tż się wyszalał, on uwielbioa takie miejsca, bawił się chya lepiej niż wszystkie dzieciaki razem wzięte ![]() Martolina antybiotyk chyba w końcu pomaga, albo sobie juz wmawiam, że czuję poprawę, bo tak bardzo chcę już się pozbyć kaszlu. Wczoraj się czułam strasznie źle, normalnie nie miałam siły na nogach stać, ręcę mi się trzęsły i w ogóle było mi słabo i niedobrza cały dzień, nawet na angielski nie pojechałam (strasznie mi szkoda, bo lubię te zajęcia, szczególnie czwartkowe, bo fajniejszy nauczyciel). Dziś ju z praktycznie nie kasłałam, poza jednym atakiem kaszlu w autokarze, myslałam, że się uduszę, aż się popłakałam... ale ogólnie chyba zaczyna się poprawiać. Martolinka co się dzieje? Zmykam spać, najpierw muszę antybiotyk wziąć Dobranoc
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nad zwężeniem myślałam, ale i rękawy by trzeba było. No jak nic nie kupię to przelatam tą wiosnę w tym co mam i później będę się martwić. |
|
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
teraz to właśnie najwięcej boyfriendów, lub rurki z wysokim stanem i dziurami na kolanach. ;-)
|
|
|
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
wysoki stan są super
takie są spoko, mogę popatrzeć https://instagram.com/p/yecClswNbp/ Edytowane przez patisia123 Czas edycji: 2015-03-20 o 22:54 |
|
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio weszłam na stronę Zary i ujrzałam jakieś szerokie dzwony do połowy łydki
|
|
|
|
#679 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To moj jedyny kroj spodni, ktory siega mi tam gdzie trzeba, a nie siega az po cycki ![]() Odwiedze chyba na noc jutro mame no dobra... napalilam sie na gofry i dlatego chce jechac ![]() :brzyda l: a drugi powod-w niedziele jest zawsze targ ubraniowy oraz byc moze rozejrze sie za gofrownica z wymiennymi plytkami na kanapki. Moze jutro sie wejde na wage sama nie wiem...
|
|
|
|
|
#680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z wyższym stanem wolę, tak pod pępek. Ale nigdy wciągniętych koszul nie noszę, tylko coś o normalnej długości co zakrywa ten wysoki stan. A wysoki stan spłaszcza ten brzuszek jednak troszkę ![]() jestem u rodziców, buźka
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Dziewczyny , przepraszam, że znów jestem nieobecna, nie nadrobiłam Was.. mam teraz ciężki czas , zmarła mo babcia , dzisiaj był pogrzeb, wypłakałam już wszystkie łzy i od jutra staram się wrócić do normalności i być na bierzącą. Chciałam zebyście wiedziały, że nie nie odeszłam, musiałam tylko troche wrocic do siebie
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Moje kondolencje nadia
![]() U mnie wagowo to samo co wczoraj. 85,3 HaGie to pozadnie cie wzielo co ci to rtg wykazalo, bo chyba przeoczylam.Eh wysokie spodnie tak samo jak Insane nosze jedynie w celach splaszczeniowych i zakrywam bluzka ze to takie wysokie. Biodrowki odpadaja bo mi wszystko wyplywa plus spadajace doslownie z tylka wkurzaja mnie strasznie. W zasadzie to na obecnafigurenie dobiore dzinsow. Ktos tu pisal ze wranglery czy lee maja rozmiarowke przyjazna...tylko gdzie je oblookac? W moim miescie chyba nie widzialam. C&A zapamietam. Tez u mnie nie ma oczywiscie ale moze kiedys rzy okazji. Ja juz aieki nie kupowalam ubran ze sklepu. No kiecke na sylwestra. Wlasnie dlatego ze nie ma juz mojego rozmiaru. Wszedzie sml rzadko xl. Pamietam ze 10kg chudsza moglam wbic sie w najwieksze spodnie w cropp. Teraz nie mam nawet po co tam isc.
|
#683 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry, Laski
![]() Marta, czyli jesteś dobrym kierowcą i ostrożnym. Też nie lubię nowych okolic - zawsze przed jakimś wyjazdem w nieznane sprawdzam street view w google maps - potem już jest z górki Spróbuj Ranny ptaszek z Ciebie tak w ogóle Pati, Tobie też dolega prokrastynacja? Walczysz z tym jakoś? ![]() Tamlin, też nie znałam tego słowa a właściwie przypadłości do niedawna - ogólnie rzecz ujmując jest to odkładanie wszystkiego na później w nieskończoność, głównie tych ważnych priorytetowych spraw jak np ostatnich brakujących stron mojej mgrki Chyba mam modowe zaległości, serio teraz najlepiej w takich poszarpanych jeanach? Dobra, teraz czas się pochwalić: dziś zawitała u mnie na wadze 6 z przodu ![]() Mam nadzieję, że u każdej z Was dziś będzie jakiś spadeczek - nawet najmniejszy Lambria 3mam kciuki - mam nadzieję, że Ciebie waga w końcu też zmotywuje![]() Miłego dnia laski, uciekam do gości.. ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Kondolencje Nadia
Marta poza C&A ja kupowałam też dżinsy w tesco - też duża rozmiarówka, czesto promocje (na ogół za 50-60 zl kupowałam)...Co markowych to mój mąż twierdził że sie przecierają mu bo kupujemy tanie z sieciówek -markowe(bodajże levisy) za 350 zł wytrzymały dokładnie tyle samo co takie za 100 zł ![]() Mam nadzieję że twój nastrój się poprawi ![]() Dzisiaj pierwszy dzień wiosny, sobota - a nas ponuro, chmurzyście Na wadze mam dokładnie to samo co w ubiegłą sobotę - 78,1 Te pięć dni było jak na mnie super- najlepsze w 2015 bo konsewentnie bez słodyczy - no i zrzucałam ... 1,5 kg nadwyżki po weekendzie... A dużo mnie to kosztowało. W ten weekend nie odpuszczam bo już mam dosyć naprawdę... Jak na złość od 7 mąż kusił że pójdzie a to po bułeczki a to pociacho (normalnie zwleka się o 10)Odmówiłam i zjadłam owsiankę Kolano pobolewa
|
|
|
|
#685 |
|
Rozeznanie
|
Podobnie jak Pati weszłam na stronę zary, niektóre rzeczy mnie więcej niż szokują. Poleciałybyście na faceta w spódnicospodniach? Dokąd ten świat zmierza to ja nie wiem...
![]()
Quit the shit. Get fit. Edytowane przez SzaraMyszka90 Czas edycji: 2015-03-21 o 09:25 |
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
Bakus wejdź na wagę - może odpuścisz gofry
w sumie jak o nich napisałaś to pomyślałam -ŧez bym wsuneła - a jem tylko latem nad morzem... W tym roku planuje jeść bez wyrzutów w rozmiarze 38![]() Ale przyznam się że oglądałam wczoraj czekolady w markecie - prawie zaśliniłam regał |
|
|
|
#687 | |
|
Rozeznanie
|
U mnie pogoda śliczna, bolą wciąż plecy dlatego w planach mam dziś zastępczo secret Chodakowskiej ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
I tak spotkasz batony przy kasie, ale tam przynajmniej możesz się zająć układaniem zakupów na taśmie...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś ponownie robię tartę ze szpinakiem, nie jest to dietetyczna wersja, ale przy chorobie mogę sobie pozwolić
|
|
|
|
#689 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
U mnie bez spadku. Ale ten tydzień będzie lepszy, bo wyjadłam już wszystkie słodycze z szafki No i Krop wyjeżdża w delegację więc przyoszczędzę no i żarcia tyle w domu nie będzie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Brawo za 6 ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Patisia daj przepis na tartę. |
|||||
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
ciasto do tarty z tego przepisu.
https://www.youtube.com/watch?v=WxemBA58S5s ja mam foremkę 28cm, więc daję kilogram mrożonego szpinaku. Smażę go z dużą ilością czosnku i przyprawami wedle uznania. na wierzch jakiś ostry ser albo zwyczajnie mozarella. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

ale w sumie nie o to chodzi, bo ja wiem, ze są zastoje i takie tam...mi na gwałt potrzebna motywacja. Swoja, mo nie wiem pół kilo w dół...ale zobaczyć że mogę, ze to ode mnie zależy, a nie od cholera wie czego.

sama nie wiem...

co ci to rtg wykazalo, bo chyba przeoczylam.
Spróbuj
Na wadze mam dokładnie to samo co w ubiegłą sobotę - 78,1