![]() |
#661 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#662 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziś chyba poszukam jakiś koszul do szpitala. Tylko nie wiem jakie to powinny być. ![]() Miłego dnia Dziewczyny. Kasperka a ta głowa od czego Cie boli tak często? Migrena czy ciśnienie? Próbwałaś może zimne okłady, kawę, masaż szyi? albo masażu stóp spróbuj. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#663 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przyszedł 'kociarz' pod dom i stoi bo nikomu nie chce się wyjść... a podobno nie mogą chodzić po domach... Ja do szpitala mam klapki, koszulę do rodzenia, ciemne ręczniki kupiłam bo u nas same białe i jasnożółte. Mam dwa biustonosze do karmienia i trochę wkładek laktacyjnych co po młodym zostało i laktator też stary. Oszaleję przez tą latającą powiekę... w poniedziałek zrobię sobie badania. Morfologię? Mirabelka koszula będzie dobra jak będzie miała guziki wzdłuż dekoltu, te co są pod pachami po obu stronach są trochę niepraktyczne. Za dużo ich trochę jest. Na allegro jest sporo z tymi misiami ale mi one obrzydły na ginekologii jak wszystkie pacjentki w ciąży w nich leżały. Ja juz wole na targu kupić takie babciowe za 15 zł. W pepco widziałam takie fajne bawełniane, cienkie i w kroju dużego t-shirta tylko nie mają guzików, choć dekolt jest spory i nie było by problemu z wyciągnięciem cyca ![]() Edytowane przez moniska139 Czas edycji: 2015-05-16 o 10:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Wtajemniczenie
|
kasperka, dd1dd no to faktycznie podpowiedziałyście które wziąć
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#665 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do koszul to ja nie pomogę bo sama jeszcze żadnej nie mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dd1dd kochana ty tu nie głupiej z tym odchodzeniem ![]() ![]() ![]() Lecę się ogarnąć i do sklepu, jeszcze małżonek zażyczył sobie drugie śniadanie bo głodny, a ocieplają dom i biedny czasu nie ma ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#666 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że jedne i drugie będą podobne w utrzymaniu ![]() Może niebieskie są ciemniejsze, ale mimo wszystko moim zdaniem szare ładniejsze chyba... Chociaż na prawdę ciężki wybór... Najlepiej zapytaj Młodego ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Roxi - super pierwsza strona ![]() ![]()
![]() |
#667 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny a czy któraś z Was jeździ jeszcze na rowerze? hmm bo jadę zaraz po odbiór swojego i troszkę mnie kusi, ale się boję i pewnie nie odważę, nawet wkoło budynku przejechać.. Trudno postoi i poczeka trochę.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki wózek chcesz zobaczyć? Czekam na relacje Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś zrobię sobie listę ostatnich rzeczy do kupienia żeby mi nic nie umknęło ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Mirabelka a co do roweru to jakbym miała to bym jeździła ![]() ![]()
![]() |
#670 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
![]() Kupiłam dziś czereśnie ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy widziałyście, że pierwsza lipcówka się rozpakowała ![]()
![]() |
#673 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Ktoś tam pytał wczoraj (przepraszam, nie pamiętam kto ![]() ![]() Może jak mi się humor poprawi to jeszcze się wybiorę na zakupy, zobaczymy, na pewno dam znać jak coś upoluję ![]() ![]() Moniska, ja mam wyniki morfologii super, a powieka lata... także podejrzewam nic Ci tam nie wyjdzie ![]() Ambi, bierz szare! ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() A co do rozpakowanej lipcówki - szczena mi opadła!
![]() |
#674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#675 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny po ile bodziakow macie na dlugi i na krotki rekaw i pajacow? Dawno nie pisalam ale czytam codziennie, u nas ok, ja ledwo zipie goniac mojego 2 latka.. byle do sierpnia i urodzic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bliźniaki ![]() Cytat:
![]() Ja mam zamiar mieć po 8 sztuk długich i krótkich w poszczególnych rozmiarach (56,62, 68). A pajacyków po 6.
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
|
nieźle
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do bodziaków- ja już straciłam rachubę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Rozeznanie
|
Wyspana , obiad zjedzony zaraz sie zbieramy na jakis spacer , moze zakupy .. Buziaki
![]() ![]()
#679 | |
Wtajemniczenie
|
Witam Was
![]() ![]() Już raczej Was nie nadrobię, ale chociaż w jakimś stopniu się postaram ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
Też się zastanawiam nad Bebetto ![]() w ogóle nie mam głowy do wyboru wózka, co czytam to na każdy model znajdę jakieś negatywne opinie, więc już sama nie wiem:/ a już czas na zakup ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 |
Rozeznanie
|
OMG!!! Zaczęłam się bać
![]()
#681 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do wózków, to ja nie czytam opinii już w ogóle ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#682 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#683 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 |
Rozeznanie
|
Ale tu cisza dziś .. w sumie mamy weekend .
![]() Moi faceci znowu wyszli na plac zabaw a ja zostałam . dziś mam dzień lenia. TŻet chce odpokutowac za wczoraj i mnie we wszystkim wyrecza . Mieszkanko mam wysprzatane na blysk , obiad zrobil , dziecko ogarnal . No żyć nie umierać ![]() Springtime ja czuje ze urodze w lipcu tak wiec torba spakowana bedzie juz za miesiac ![]()
#685 | |||||||
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() My dopiero zlądowaliśmy do domu niedawno. Pogoda śliczna,wiec była wycieczka całodniowa ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Koniecznie daj znać jak po targach i czy coś Wam się udało upolować Cytat:
Co do mdłości to nie zazdroszcze ;/ zupełnie jak powtórka z 1 trymestru. Choć przyznam,że na samą myśl o zjedzeniu brokułów też mnie mdli :P Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiadomo ciąża, hormony...nasze reakcje są czasem dosyć mocno przesadzone. Mam nadzieję,że już jesteś nastawiona optymistycznie,a powrót TZ do domu wzbudził tylko odruch przytulenia ,a nie spałowania ![]() Cytat:
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#687 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardziej zapobiegawczo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesze sie bardzo ![]() Nareszcie zamowiony ![]() Zamowilismy do niego jeszcze torbe, spiworek i taki ochraniacz na slonce ![]() Ochraniacz przeciwdeszczowy dostaniemy tez ![]() Teraz jeszcze zastanawiamy sie, ktory fotelik wziasc ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a nad jakimi fotelikami się zastanawiacie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zadomowienie
|
niespodziewajka25 a to niezle maz nawywijal,ze dzis tak szalal...
mialas za to troche wolnosci,moj tez na etapie wicia gniazdka..ledwo co panele i listwy polzoyl to znowu cos dzis tez,listwy,rolety, podlogi umyl i rozladowal meble od kuriera..bo ten z kolei przyjechal grubo po19stej..mowi ze okna tez umyje,oczywiscie nie dzis.... ![]() z racji,ze synek chory to dzialalam w domu,odkurzylismy,popraso walam sterte prania-na siedzaco sie nie da,a szkoda.. co do szlafroka ja mam taki fajny cienki ala podomkę z TCM jeszcze z czasów ciazy z Remkem i satynowy, w tym przynajmniej fajnie chlodno jak byly upaly to super sie sprawdzał..jeszcze tylko jakies biustonosze do karmienia... nicole niestety tez to znam przez spiecie z mezem wiele rzeczy sie odechciewa i zakupów i sexu tez ...ah te hormony... belleza ines ciesze sie ze wrocilas i ze jest lepiej. mravka, fajna wycieczka, rozerwalas sie troche..
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.