|
|
#661 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
ale serce powiedziało "nie możesz tego zrobić" Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#662 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Synuś mi od 5 tak fikał w brzuchu, że nadziwić się nie mogę skąd On ma tyle siły. Cytat:
Cytat:
Będzie dobrze.Dziś chyba poszukam jakiś koszul do szpitala. Tylko nie wiem jakie to powinny być. Zazdroszczę Wam. Ach a ja wcinam batoniki musli. Pyszne wyszły i szybko znikają;dMiłego dnia Dziewczyny. Kasperka a ta głowa od czego Cie boli tak często? Migrena czy ciśnienie? Próbwałaś może zimne okłady, kawę, masaż szyi? albo masażu stóp spróbuj. |
||
|
|
|
#663 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w licealnych czasach miałam 18 kg mniej niż teraz. Cytat:
Przyszedł 'kociarz' pod dom i stoi bo nikomu nie chce się wyjść... a podobno nie mogą chodzić po domach... Ja do szpitala mam klapki, koszulę do rodzenia, ciemne ręczniki kupiłam bo u nas same białe i jasnożółte. Mam dwa biustonosze do karmienia i trochę wkładek laktacyjnych co po młodym zostało i laktator też stary. Oszaleję przez tą latającą powiekę... w poniedziałek zrobię sobie badania. Morfologię? Mirabelka koszula będzie dobra jak będzie miała guziki wzdłuż dekoltu, te co są pod pachami po obu stronach są trochę niepraktyczne. Za dużo ich trochę jest. Na allegro jest sporo z tymi misiami ale mi one obrzydły na ginekologii jak wszystkie pacjentki w ciąży w nich leżały. Ja juz wole na targu kupić takie babciowe za 15 zł. W pepco widziałam takie fajne bawełniane, cienkie i w kroju dużego t-shirta tylko nie mają guzików, choć dekolt jest spory i nie było by problemu z wyciągnięciem cyca
Edytowane przez moniska139 Czas edycji: 2015-05-16 o 11:00 |
||
|
|
|
#664 | |
|
Wtajemniczenie
|
kasperka, dd1dd no to faktycznie podpowiedziałyście które wziąć
sama nie wiem...---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
|
|
#665 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale mam w miarę blisko i tam studiuję, w sumie to kończę pomału ![]() A co do koszul to ja nie pomogę bo sama jeszcze żadnej nie mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dd1dd kochana ty tu nie głupiej z tym odchodzeniem ale dobrze że zmieniłaś zdanie Ja też nie raz sama nie mam czasu i chęci by pisać, ale staram się w miarę możliwości ![]() Lecę się ogarnąć i do sklepu, jeszcze małżonek zażyczył sobie drugie śniadanie bo głodny, a ocieplają dom i biedny czasu nie ma papa
|
|||
|
|
|
#666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że jedne i drugie będą podobne w utrzymaniu Może niebieskie są ciemniejsze, ale mimo wszystko moim zdaniem szare ładniejsze chyba... Chociaż na prawdę ciężki wybór... Najlepiej zapytaj Młodego ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Roxi - super pierwsza strona tylko u niektórych dziewczyn z Chłopców zrobili się "OPCZYKI"
|
|
#667 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny a czy któraś z Was jeździ jeszcze na rowerze? hmm bo jadę zaraz po odbiór swojego i troszkę mnie kusi, ale się boję i pewnie nie odważę, nawet wkoło budynku przejechać.. Trudno postoi i poczeka trochę.. |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#669 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki wózek chcesz zobaczyć? Czekam na relacje Cytat:
ja cały czas,czekam na ta przesyłkę z hm.Cytat:
![]() Witam się tż ma wolne cały weekend, może się nie pozabijamy wczoraj miałam na 19:30 do kosmetyczki i wróciłam po 22 a teraz zjadłam sobie 3 naleśniki, tż usmażył i pije sobie winko bezalkoholowe tak to ja mogę całe życie w ciąży być bo wino to było jedyne czego mi brakowało a to smakuje jak prawdziwe Dziś zrobię sobie listę ostatnich rzeczy do kupienia żeby mi nic nie umknęło ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Mirabelka a co do roweru to jakbym miała to bym jeździła choć na wiosnę chcemy kupić dwa rowery i foteliki i urządzać sobie wycieczki z chłopcami
|
|
#670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nigdzie go na żywo obejrzeć nie mogę.. Teraz nam wpadł w oko jeden jak byliśmy w sklepie - Adamex Barletta z ekoskórą szary na białym stelażu - wygląd plus dodatkowa amortyzacja zapunktowały, ale nie wiem, za dużo opinii nie znalazłam i w rankingach ta firma też jakoś wysoko nie jest.. Więc mimo wszystko raczej wybierzemy z Bebetto, coś z tych modeli - Silvia, Holland lub Torino.. W czwartek oglądałam Silvię w sklepie i mieli właśnie granatową i ciemną szarą na białym stelażu, jak dla mnie bomba |
|
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś czereśnie Ale pyszniutkie ![]() Nie wiem czy widziałyście, że pierwsza lipcówka się rozpakowała
|
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Witam się dopiero popołudniową porą Ktoś tam pytał wczoraj (przepraszam, nie pamiętam kto Pierwszy raz tak mocno mnie złapało, bo kiedyś tam łezka poleciała, nie powiem, ale żeby tak sobie nawkręcać to pierwszy raz.Może jak mi się humor poprawi to jeszcze się wybiorę na zakupy, zobaczymy, na pewno dam znać jak coś upoluję Już jest ciut lepiej, bo wzięłam się w sobie i wstawiłam pranie, chyba teraz trochę mieszkanko ogarnę. Męża nie ma, ale to może i lepiej Wróci pewnie między 15-16.Moniska, ja mam wyniki morfologii super, a powieka lata... także podejrzewam nic Ci tam nie wyjdzie Ambi, bierz szare! ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
Smacznego!A co do rozpakowanej lipcówki - szczena mi opadła!
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#675 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i wlasnie dzieki niej spielam posladki i domowilam reszte ubranek i wyprawki, tak wiec mam wszystko dla Julci Dziewczyny po ile bodziakow macie na dlugi i na krotki rekaw i pajacow? Dawno nie pisalam ale czytam codziennie, u nas ok, ja ledwo zipie goniac mojego 2 latka.. byle do sierpnia i urodzic
|
|
|
|
|
#676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bliźniaki Cytat:
![]() Ja mam zamiar mieć po 8 sztuk długich i krótkich w poszczególnych rozmiarach (56,62, 68). A pajacyków po 6.
|
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
nieźle
![]() Cytat:
co do bodziaków- ja już straciłam rachubę nie wiem już w sumie ile mam bo co dokupię to wrzucam od razu w pudełka i nie dopisuję do mojej starej listy
|
|
|
|
|
#678 |
|
Rozeznanie
|
Wyspana , obiad zjedzony zaraz sie zbieramy na jakis spacer , moze zakupy .. Buziaki
|
#679 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was
znów zaginęłam, ale to dlatego, że miałam kilka dni wakacji w szpitalu:/ poszłam na wizytę do mojego lekarza i dostałam skierowanie na obserwację, ale już jestem w domku i dobrze się mamy![]() Już raczej Was nie nadrobię, ale chociaż w jakimś stopniu się postaram ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
Też się zastanawiam nad Bebetto ale jeszcze nie zdecydowałam:/w ogóle nie mam głowy do wyboru wózka, co czytam to na każdy model znajdę jakieś negatywne opinie, więc już sama nie wiem:/ a już czas na zakup
|
|
|
|
|
#680 |
|
Rozeznanie
|
OMG!!! Zaczęłam się bać
|
#681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co Ci/Wam dolegało ? ![]() Co do wózków, to ja nie czytam opinii już w ogóle wszystkim się nie dogodzi i tak piszą różnie niektóre opinie jak czytałam na początku to już naprawdę takie czepianie się byle czego... dlatego chodzimy ile się da po takich sklepach z wózkami i sami rozkładamy,składamy, jeździmy, mąż dźwiga itd ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#682 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
miłego wypoczynku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#683 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na razie nie możemy się zebracCytat:
|
||
|
|
|
#684 |
|
Rozeznanie
|
Ale tu cisza dziś .. w sumie mamy weekend .
Moi faceci znowu wyszli na plac zabaw a ja zostałam . dziś mam dzień lenia. TŻet chce odpokutowac za wczoraj i mnie we wszystkim wyrecza . Mieszkanko mam wysprzatane na blysk , obiad zrobil , dziecko ogarnal . No żyć nie umierać Springtime ja czuje ze urodze w lipcu tak wiec torba spakowana bedzie juz za miesiac . nie wiem skad to przeczucie ale jest na prawde bardzo silne ...
|
#685 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() My dopiero zlądowaliśmy do domu niedawno. Pogoda śliczna,wiec była wycieczka całodniowa . Zjadłam pysznego sandacza i rozchodziłam trochę stare kości. Nawet bryczką jechaliśmy- Rob był wniebowzięty . Polecam, 1,5h od Wawy,a naprawde sielski miejsce http://mwmskansen.pl/Cytat:
Cytat:
Koniecznie daj znać jak po targach i czy coś Wam się udało upolować Cytat:
Co do mdłości to nie zazdroszcze ;/ zupełnie jak powtórka z 1 trymestru. Choć przyznam,że na samą myśl o zjedzeniu brokułów też mnie mdli :P Cytat:
Cytat:
. Szkoda mi tego roweru, ale myślę,że dam radę przetrwać jeszcze kilka mc bez. Cytat:
![]() Wiadomo ciąża, hormony...nasze reakcje są czasem dosyć mocno przesadzone. Mam nadzieję,że już jesteś nastawiona optymistycznie,a powrót TZ do domu wzbudził tylko odruch przytulenia ,a nie spałowania ![]() Cytat:
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|||||||
|
|
|
#686 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Skutkiem tego był mój płacz, mega kłótnia![]() i nocka poza domem .. ale już jest ok
|
|
#687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardziej zapobiegawczo trochę magnezu w kroplówce pobrałam i na razie jest ok.
|
|
|
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesze sie bardzo ![]() Nareszcie zamowiony Zamowilismy do niego jeszcze torbe, spiworek i taki ochraniacz na slonce ![]() Ochraniacz przeciwdeszczowy dostaniemy tez Teraz jeszcze zastanawiamy sie, ktory fotelik wziasc ... |
|
|
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nad jakimi fotelikami się zastanawiacie?
|
|
|
|
|
#690 |
|
Zadomowienie
|
niespodziewajka25 a to niezle maz nawywijal,ze dzis tak szalal...
mialas za to troche wolnosci,moj tez na etapie wicia gniazdka..ledwo co panele i listwy polzoyl to znowu cos dzis tez,listwy,rolety, podlogi umyl i rozladowal meble od kuriera..bo ten z kolei przyjechal grubo po19stej..mowi ze okna tez umyje,oczywiscie nie dzis.... z racji,ze synek chory to dzialalam w domu,odkurzylismy,popraso walam sterte prania-na siedzaco sie nie da,a szkoda.. co do szlafroka ja mam taki fajny cienki ala podomkę z TCM jeszcze z czasów ciazy z Remkem i satynowy, w tym przynajmniej fajnie chlodno jak byly upaly to super sie sprawdzał..jeszcze tylko jakies biustonosze do karmienia... nicole niestety tez to znam przez spiecie z mezem wiele rzeczy sie odechciewa i zakupów i sexu tez ...ah te hormony... belleza ines ciesze sie ze wrocilas i ze jest lepiej. mravka, fajna wycieczka, rozerwalas sie troche..
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

Masz szczęście,że się ogarnełaś
nie chodzi (chyba) tutaj o to,żeby nadganiać, a dac o sobie znać i napisac co słychać
ale serce powiedziało "nie możesz tego zrobić" 

a nie byłam już 2 tygodnie...
ale w domu rodzinnym panował jakiś wirus żołądkowy, więc wolałam odczekać, żeby się go nie nabawić.... 
Zaraz wracam do dalszej analizy sprawozdań do pracy i aż mi się na sama myśl nie chce, ale muszę..
papa
tylko u niektórych dziewczyn z Chłopców zrobili się "OPCZYKI"

Pierwszy raz tak mocno mnie złapało, bo kiedyś tam łezka poleciała, nie powiem, ale żeby tak sobie nawkręcać to pierwszy raz.

, a mąż odpoczywa po nocce.