Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :) - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-16, 09:47   #661
dd1dd
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
Dominika co ja tu czytam: pala: chciałaś nas pożegnać Masz szczęście,że się ogarnełaś Przeciez tak jak pisze vea nie chodzi (chyba) tutaj o to,żeby nadganiać, a dac o sobie znać i napisac co słychaćzrobi się cieplej to tu będzie cisza
tak było ale serce powiedziało "nie możesz tego zrobić"
Cytat:
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0248889003.html

ktore wzIĄC szare czy niebieskie? bo zaraz zamawiam
ja nie pomogę, bo obie pary bombowe
Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Ja od wczoraj mam mdłości, ból głowy, słabo mi cały czas
Zaczynam sie martwic
Mam nadzieje, ze to "tylko" spadek formy
Stary 2015-05-16, 09:51   #662
Mirabelka_90
Zadomowienie

Dzień dobrySynuś mi od 5 tak fikał w brzuchu, że nadziwić się nie mogę skąd On ma tyle siły.
Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
ja jak leżałam na ginekologii to widziałam te kobietki, które urodziły i prawie każda miała taką koszulę, więc przynajmniej nie będę "odstawała" od reszty
No ale pewnie większość ma takie podejście - do szpitala, a później w kosz

Tak w ogóle to witam się w słoneczną sobotę
W końcu dzisiaj jadę do mamy na grila a nie byłam już 2 tygodnie... ale w domu rodzinnym panował jakiś wirus żołądkowy, więc wolałam odczekać, żeby się go nie nabawić....
Dziewczyny a pokażcie jakie koszule kupujecie do szpitala. Bo ja nie wiem jakie kupić..
Cytat:
Napisane przez Isabelle_26 Pokaż wiadomość
wam.. ja aby na chwilkę wpadłam, żeby być w miarę na bieżąco Zaraz wracam do dalszej analizy sprawozdań do pracy i aż mi się na sama myśl nie chce, ale muszę..

Springtime ale już duże te twoje dziewczynki
Mirabelka tobie również gratuluje wizyty
Moniska ładny brzusio
Martulka udanego wyjazdu
Roxana śliczne ubranka dla Julci

W czwartek byłam u endo, pomimo ceny wizyty, jestem zadowolona bo babka mi wszystko wytłumaczyła co i jak, dlaczego mi TSH tak skacze i w ogóle była bardzo miła Leki (euthyrox25) muszę brać aby do końca ciąży, no chyba żebym miała problem z powrotem do wagi sprzed ciąży wtedy trochę dłużej.. Także najgorzej nie jest

Mi się udało namówić męża na te targi Mother&Baby we Wro bez zbędnego gadania bo byliśmy wózki pooglądać i dalej nic nie wiadomo. Zależy mi zeby zobaczyć na żywo jeden model, a że to nowość to go nie mają nigdzie bo co zamówią to od razu schodzi to jadę z nadzieją że na targach już musi być heh Więc jutro wycieczka

Miłego weekendu sierpnióweczki ja uciekam, papa
O z Wrocławia jesteś? Kocham to miasto. Na takie targi sama bym się wybrała, ale w Irlandii nie ma niestety. Dobrze, że jesteś z wizyty zadowolona i że uspokoiła Cię lekarka Będzie dobrze.
Dziś chyba poszukam jakiś koszul do szpitala. Tylko nie wiem jakie to powinny być.
Cytat:
częstuj się do biedronki mam blisko także luzik
Zazdroszczę Wam. Ach a ja wcinam batoniki musli. Pyszne wyszły i szybko znikają;d
Miłego dnia Dziewczyny.
Kasperka a ta głowa od czego Cie boli tak często? Migrena czy ciśnienie? Próbwałaś może zimne okłady, kawę, masaż szyi? albo masażu stóp spróbuj.
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 09:54   #663
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
też tak myślę Moniska - zgrabniutki brzuszek i tak zawsze piszesz,że masz za dużo kg a ja tego nie widzę!
Mam 163 cm i 70 kg... więc taka mała kulka jestem w licealnych czasach miałam 18 kg mniej niż teraz.

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Hej .. Leże i sie nie ruszam . TZet z Młodym na placu zabaw ..
Wczoraj mielismy mega kłótnię której efektem było moje wyjście z domu , wróciłam dopiero dzisiaj ..
Oj

Przyszedł 'kociarz' pod dom i stoi bo nikomu nie chce się wyjść... a podobno nie mogą chodzić po domach...

Ja do szpitala mam klapki, koszulę do rodzenia, ciemne ręczniki kupiłam bo u nas same białe i jasnożółte. Mam dwa biustonosze do karmienia i trochę wkładek laktacyjnych co po młodym zostało i laktator też stary.

Oszaleję przez tą latającą powiekę... w poniedziałek zrobię sobie badania. Morfologię?

Mirabelka koszula będzie dobra jak będzie miała guziki wzdłuż dekoltu, te co są pod pachami po obu stronach są trochę niepraktyczne. Za dużo ich trochę jest. Na allegro jest sporo z tymi misiami ale mi one obrzydły na ginekologii jak wszystkie pacjentki w ciąży w nich leżały. Ja juz wole na targu kupić takie babciowe za 15 zł. W pepco widziałam takie fajne bawełniane, cienkie i w kroju dużego t-shirta tylko nie mają guzików, choć dekolt jest spory i nie było by problemu z wyciągnięciem cyca

Edytowane przez moniska139
Czas edycji: 2015-05-16 o 10:00
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 10:03   #664
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

kasperka, dd1dd no to faktycznie podpowiedziałyście które wziąć sama nie wiem... spytam Boryska

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
Dzień dobrySynuś mi od 5 tak fikał w brzuchu, że nadziwić się nie mogę skąd On ma tyle siły.

Dziewczyny a pokażcie jakie koszule kupujecie do szpitala. Bo ja nie wiem jakie kupić..

O z Wrocławia jesteś? Kocham to miasto. Na takie targi sama bym się wybrała, ale w Irlandii nie ma niestety. Dobrze, że jesteś z wizyty zadowolona i że uspokoiła Cię lekarka Będzie dobrze.
Dziś chyba poszukam jakiś koszul do szpitala. Tylko nie wiem jakie to powinny być.

Zazdroszczę Wam. Ach a ja wcinam batoniki musli. Pyszne wyszły i szybko znikają;d
Miłego dnia Dziewczyny.
Kasperka a ta głowa od czego Cie boli tak często? Migrena czy ciśnienie? Próbwałaś może zimne okłady, kawę, masaż szyi? albo masażu stóp spróbuj.
kochana nie zazdrośc.. przez to,że mam tak blisko będę małą świnką
Stary 2015-05-16, 10:38   #665
Isabelle_26
Raczkowanie

Cytat:

Miłego dnia Dziewczyny.
Nie nie, ja nie z Wrocławia ale mam w miarę blisko i tam studiuję, w sumie to kończę pomału
A co do koszul to ja nie pomogę bo sama jeszcze żadnej nie mam
Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Dobry lekarz Ci się trafił, że powiedział i wytłumaczył wszystko.

Też chciałem jechać na te targi ale jakoś tak wyszło że mi się odechciało
Kawałek drogi mamy, choroba lokomocyjna młodego i niewyczyszczona klimatyzacja zniechęciły mnie no jeszcze marudzenie tż
Po mikrobiologii nie włączę klimatyzacji w aucie zanim nie zawioze auta na czyszczenie
No ja mam ok 90km, aby wlecę na S8 i sruu, chwila moment jestem we Wro
Cytat:

szaree boskie niebieskie mi się mniej podobają

dd1dd kochana ty tu nie głupiej z tym odchodzeniem ale dobrze że zmieniłaś zdanie Ja też nie raz sama nie mam czasu i chęci by pisać, ale staram się w miarę możliwości

Lecę się ogarnąć i do sklepu, jeszcze małżonek zażyczył sobie drugie śniadanie bo głodny, a ocieplają dom i biedny czasu nie ma papa
Isabelle_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 10:42   #666
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
jAKIE ma hmmm no dużo szarych.. niebieksich i kolorowych to może inaczje jak myślicie które bedzie łatwoej doczyści bo to mistrz brudzenia ma 3 pary białych i chyba 4 razy w tyg piorę

Myślę, że jedne i drugie będą podobne w utrzymaniu
Może niebieskie są ciemniejsze, ale mimo wszystko moim zdaniem szare ładniejsze chyba... Chociaż na prawdę ciężki wybór...
Najlepiej zapytaj Młodego

Cytat:

.
http://allegro.pl/wyprzedaz-kpl-szla...914793381.html ja mam taki komplet - nr 46, tylko kota mam w wersji męskiej

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Roxi - super pierwsza strona tylko u niektórych dziewczyn z Chłopców zrobili się "OPCZYKI"

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 10:51   #667
Mirabelka_90
Zadomowienie

Cytat:
Przyszedł 'kociarz' pod dom i stoi bo nikomu nie chce się wyjść... a podobno nie mogą chodzić po domach...

Oszaleję przez tą latającą powiekę... w poniedziałek zrobię sobie badania. Morfologię?

Mirabelka koszula będzie dobra jak będzie miała guziki wzdłuż dekoltu, te co są pod pachami po obu stronach są trochę niepraktyczne. Za dużo ich trochę jest. Na allegro jest sporo z tymi misiami ale mi one obrzydły na ginekologii jak wszystkie pacjentki w ciąży w nich leżały. Ja juz wole na targu kupić takie babciowe za 15 zł. W pepco widziałam takie fajne bawełniane, cienkie i w kroju dużego t-shirta tylko nie mają guzików, choć dekolt jest spory i nie było by problemu z wyciągnięciem cyca
ZObaczę dziś w primarku czy są takie rozpinane, jak nie to mama będzie miała w Polsce kolejną misję. Magnez bierz. Tylko dużą dawkę. Ja biorę 375 mg i mi minęły i skurcze w łydkach i powieka nie lata.
Cytat:
kasperka, dd1dd no to faktycznie podpowiedziałyście które wziąć sama nie wiem... spytam Boryska

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

kochana nie zazdrośc.. przez to,że mam tak blisko będę małą świnką
Oj tam oj tam. Ja sobie tłumaczę, że kaktusy to sama woda;d to nic, że z dużą zawartością cukru
Dziewczyny a czy któraś z Was jeździ jeszcze na rowerze? hmm bo jadę zaraz po odbiór swojego i troszkę mnie kusi, ale się boję i pewnie nie odważę, nawet wkoło budynku przejechać.. Trudno postoi i poczeka trochę..
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-16, 11:09   #668
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
no i które synuś wybrał?

no ciasto zrobione, zupka wstawiona idę odkurzać i zmyć podłogi
Stary 2015-05-16, 11:52   #669
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
wam.. ja aby na chwilkę wpadłam, żeby być w miarę na bieżąco Zaraz wracam do dalszej analizy sprawozdań do pracy i aż mi się na sama myśl nie chce, ale muszę..

Springtime ale już duże te twoje dziewczynki
Mirabelka tobie również gratuluje wizyty
Moniska ładny brzusio
Martulka udanego wyjazdu
Roxana śliczne ubranka dla Julci

W czwartek byłam u endo, pomimo ceny wizyty, jestem zadowolona bo babka mi wszystko wytłumaczyła co i jak, dlaczego mi TSH tak skacze i w ogóle była bardzo miła Leki (euthyrox25) muszę brać aby do końca ciąży, no chyba żebym miała problem z powrotem do wagi sprzed ciąży wtedy trochę dłużej.. Także najgorzej nie jest

Mi się udało namówić męża na te targi Mother&Baby we Wro bez zbędnego gadania bo byliśmy wózki pooglądać i dalej nic nie wiadomo. Zależy mi zeby zobaczyć na żywo jeden model, a że to nowość to go nie mają nigdzie bo co zamówią to od razu schodzi to jadę z nadzieją że na targach już musi być heh Więc jutro wycieczka

Ciesze się ze jesteś zadowolona z wizyty, wiesz już naczym stoisz a na zdrowiu lepiej nie oszczędzać
Jaki wózek chcesz zobaczyć? Czekam na relacje
Cytat:

Ambi ja bym wzięła szare ja cały czas,czekam na ta przesyłkę z hm.
Cytat:
ZObaczę dziś w primarku czy są takie rozpinane, jak nie to mama będzie miała w Polsce kolejną misję. Magnez bierz. Tylko dużą dawkę. Ja biorę 375 mg i mi minęły i skurcze w łydkach i powieka nie lata.

Oj tam oj tam. Ja sobie tłumaczę, że kaktusy to sama woda;d to nic, że z dużą zawartością cukru
Dziewczyny a czy któraś z Was jeździ jeszcze na rowerze? hmm bo jadę zaraz po odbiór swojego i troszkę mnie kusi, ale się boję i pewnie nie odważę, nawet wkoło budynku przejechać.. Trudno postoi i poczeka trochę..
Ja się wybieram do primarku może za tydzień, jeśli tam będą piżamki to kupię jak nie to zamówię na eBay mam już upatrzone. Tyle że zamawiam normalna dwuczęściowa, nienawidzę koszul. Z Bartusiem kupiłam sobie właśnie typowa koszule do karmienia i czułam się okropnie niekomfortowo, to nie dla mnie

Witam się tż ma wolne cały weekend, może się nie pozabijamy wczoraj miałam na 19:30 do kosmetyczki i wróciłam po 22 a teraz zjadłam sobie 3 naleśniki, tż usmażył i pije sobie winko bezalkoholowe tak to ja mogę całe życie w ciąży być bo wino to było jedyne czego mi brakowało a to smakuje jak prawdziwe
Dziś zrobię sobie listę ostatnich rzeczy do kupienia żeby mi nic nie umknęło

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Mirabelka a co do roweru to jakbym miała to bym jeździła choć na wiosnę chcemy kupić dwa rowery i foteliki i urządzać sobie wycieczki z chłopcami

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 12:05   #670
Isabelle_26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Ciesze się ze jesteś zadowolona z wizyty, wiesz już naczym stoisz a na zdrowiu lepiej nie oszczędzać
Jaki wózek chcesz zobaczyć? Czekam na relacje
No właśnie ten nieszczęsny Bebetto Torino nigdzie go na żywo obejrzeć nie mogę.. Teraz nam wpadł w oko jeden jak byliśmy w sklepie - Adamex Barletta z ekoskórą szary na białym stelażu - wygląd plus dodatkowa amortyzacja zapunktowały, ale nie wiem, za dużo opinii nie znalazłam i w rankingach ta firma też jakoś wysoko nie jest.. Więc mimo wszystko raczej wybierzemy z Bebetto, coś z tych modeli - Silvia, Holland lub Torino.. W czwartek oglądałam Silvię w sklepie i mieli właśnie granatową i ciemną szarą na białym stelażu, jak dla mnie bomba
Isabelle_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 12:06   #671
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie ten nieszczęsny Bebetto Torino nigdzie go na żywo obejrzeć nie mogę.. Teraz nam wpadł w oko jeden jak byliśmy w sklepie - Adamex Barletta z ekoskórą szary na białym stelażu - wygląd plus dodatkowa amortyzacja zapunktowały, ale nie wiem, za dużo opinii nie znalazłam i w rankingach ta firma też jakoś wysoko nie jest.. Więc mimo wszystko raczej wybierzemy z Bebetto, coś z tych modeli - Silvia, Holland lub Torino.. W czwartek oglądałam Silvię w sklepie i mieli właśnie granatową i ciemną szarą na białym stelażu, jak dla mnie bomba
No to z uśmiechem na ustach zamówię Silvie w czerwcu

Adrianek
30.07.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-16, 12:20   #672
TusiaeM
Zakorzenienie

Kupiłam dziś czereśnie Ale pyszniutkie A jakie drogutkie

Nie wiem czy widziałyście, że pierwsza lipcówka się rozpakowała

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 12:22   #673
Nicole`_
Zakorzenienie

Hej Witam się dopiero popołudniową porą

Ktoś tam pytał wczoraj (przepraszam, nie pamiętam kto ) jak mi się zakupy udały w Smyku i Kappahl... no niestety nie pojechałam, spięłam się z mężem i mi się wszystkiego odechciało. Wieczór do bani, noc do bani, poranek do bani... to tak w skrócie. Chyba mi hormony odpaliły "na smutno", bo strasznie mi się płakać chciało, a w sumie tak racjonalnie myśląc - naprawdę nie ma powodu Pierwszy raz tak mocno mnie złapało, bo kiedyś tam łezka poleciała, nie powiem, ale żeby tak sobie nawkręcać to pierwszy raz.

Może jak mi się humor poprawi to jeszcze się wybiorę na zakupy, zobaczymy, na pewno dam znać jak coś upoluję Już jest ciut lepiej, bo wzięłam się w sobie i wstawiłam pranie, chyba teraz trochę mieszkanko ogarnę. Męża nie ma, ale to może i lepiej Wróci pewnie między 15-16.

Moniska, ja mam wyniki morfologii super, a powieka lata... także podejrzewam nic Ci tam nie wyjdzie Biorę magnez, ale średnio pomaga, no może rzadziej lata, ale lata.

Ambi,
bierz szare!

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość

No ja wczoraj pół kilo wciągnęłam Smacznego!
A co do rozpakowanej lipcówki - szczena mi opadła!
Stary 2015-05-16, 12:23   #674
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:

To wczesniaczek

Adrianek
30.07.2015
Stary 2015-05-16, 12:33   #675
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:

To moja kolezanka z majowych'13 i wlasnie dzieki niej spielam posladki i domowilam reszte ubranek i wyprawki, tak wiec mam wszystko dla Julci

Dziewczyny po ile bodziakow macie na dlugi i na krotki rekaw i pajacow?

Dawno nie pisalam ale czytam codziennie, u nas ok, ja ledwo zipie goniac mojego 2 latka.. byle do sierpnia i urodzic

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 13:21   #676
TusiaeM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość

No ja wczoraj pół kilo wciągnęłam Smacznego!
A co do rozpakowanej lipcówki - szczena mi opadła!
Dzięki

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
To wczesniaczek
Bliźniaki

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
To moja kolezanka z majowych'13 i wlasnie dzieki niej spielam posladki i domowilam reszte ubranek i wyprawki, tak wiec mam wszystko dla Julci

Dawno nie pisalam ale czytam codziennie, u nas ok, ja ledwo zipie goniac mojego 2 latka.. byle do sierpnia i urodzic
No w takiej sytuacji człowieka ogarnia panika jak wiele jeszcze trzeba zrobić
Ja mam zamiar mieć po 8 sztuk długich i krótkich w poszczególnych rozmiarach (56,62, 68). A pajacyków po 6.

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 13:36   #677
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
nieźle

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość

o następna Julka to mamy 3 wątkowe Julcie
co do bodziaków- ja już straciłam rachubę nie wiem już w sumie ile mam bo co dokupię to wrzucam od razu w pudełka i nie dopisuję do mojej starej listy
Stary 2015-05-16, 15:14   #678
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Wyspana , obiad zjedzony zaraz sie zbieramy na jakis spacer , moze zakupy .. Buziaki
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 15:54   #679
belleza_ines
Wtajemniczenie

Witam Was znów zaginęłam, ale to dlatego, że miałam kilka dni wakacji w szpitalu:/ poszłam na wizytę do mojego lekarza i dostałam skierowanie na obserwację, ale już jestem w domku i dobrze się mamy
Już raczej Was nie nadrobię, ale chociaż w jakimś stopniu się postaram

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:

Też się zastanawiam nad Bebetto ale jeszcze nie zdecydowałam:/
w ogóle nie mam głowy do wyboru wózka, co czytam to na każdy model znajdę jakieś negatywne opinie, więc już sama nie wiem:/
a już czas na zakup
belleza_ines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 16:25   #680
springtime
Rozeznanie

Cytat:

OMG!!! Zaczęłam się bać Mam bliźniaczek z czerwca też się rozpakowała niedawno. Zaciskam nogi i czekam chociaż do połowy lipca.
Stary 2015-05-16, 17:00   #681
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belleza_ines Pokaż wiadomość
Witam Was znów zaginęłam, ale to dlatego, że miałam kilka dni wakacji w szpitalu:/ poszłam na wizytę do mojego lekarza i dostałam skierowanie na obserwację, ale już jestem w domku i dobrze się mamy
Już raczej Was nie nadrobię, ale chociaż w jakimś stopniu się postaram:

w ogóle nie mam głowy do wyboru wózka, co czytam to na każdy model znajdę jakieś negatywne opinie, więc już sama nie wiem:/
a już czas na zakup
To dobrze, że już ok a co Ci/Wam dolegało ?
Co do wózków, to ja nie czytam opinii już w ogóle wszystkim się nie dogodzi i tak piszą różnie niektóre opinie jak czytałam na początku to już naprawdę takie czepianie się byle czego... dlatego chodzimy ile się da po takich sklepach z wózkami i sami rozkładamy,składamy, jeździmy, mąż dźwiga itd

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Napisane przez springtime Pokaż wiadomość
OMG!!! Zaczęłam się bać Mam bliźniaczek z czerwca też się rozpakowała niedawno. Zaciskam nogi i czekam chociaż do połowy lipca.
nie denerwuj się
Stary 2015-05-16, 17:28   #682
beaciorq
Zadomowienie

Cytat:
Na zdj g*** za przeproszeniem widac, bo wyglada na granatowy, a on granatowy nie jest
Do tego mysle jeszcze czy tej rączki do prowadzenia nie zamowic w innym kolorze, bo jest wlasnie taka opcja...
Do jutra sie moge zastanowic czy jej nie wziasc w innym kolorze...nawet mozna wybrac sobie napis na niej jesli sie chce...ale nie chce tego

Załącznik 5980872Załącznik 5980873
Bardzocmi sie podoba

Cytat:
Napisane przez martulka0991 Pokaż wiadomość
Witajcie :-* ja wlasnie mijam Wisle, czuje sie juz prawie jak w domu, co prawda jeszcze niecale 200km ale jiz coraz blizej, widze szalejecie w smyku ;-)
Ja dzis od rana mam cos problem z bolem... Dokucza kregoslup i brzuch... Mala po za tym ruchliwa, jutro z mama sie wybieramy na badania a pozniej zakupy ;-) poki co, zegnam sie i zycze wszystkim razem i kazdej z osobna, udanej pogody i wypelnionego, mega milo spedzonego czasu w weekend dobranoc sierpnioweczki :-*
Nie ma to jak w domu miłego wypoczynku

Cytat:
Napisane przez asienka_182 Pokaż wiadomość
Hej mamusie
Wczoraj mnie nie było bo miałam troche kobiecin na strzyżenia a później byl dentysta !!!
A wiec zrobię sobie zdjęcie punktowe tego zęba i jesli korzeń bedzie w dobrym stanie to za dwa tygodnie bede miala zabek ) od razu lżej na sercu
Wczoraj mąż mi zrobil niespodziankę i wrócił do domku
Na dzisiaj zamówiła sobie truskawki takie jak ostatnio kupiłam bo byly mega smakowe i słodkie i będę robić roladę z serkiem mascarpone i truskawkami właśnie
Planujemy dzisiaj iść troche na nasza dzialke porobić ale to zalezy jak się bede czula
Super ze w koncu sie skonczy sprawa z zebem

Cytat:
dziękujętak mi się marzy użyć kropli do nosa.. ale paniw aptece mówiła,że nie powinno się i tylko ograniczam się do nocy ledwo oddycham

Tobie też zdrówka i lepszego samopoczucia

oczywiscie już musiałam zjesć cos slodkiego

aaa dziewczyny wczoraj byłam w biedronce i sobie chciałam wziać jakiego loda patrze a tam wprowadzili Kaktusy w pudełku czyli wziełam 9 szt a cena 7,5zł za 9 szt.. a ja na dole kupowałam jednego za 1,5
a sprobuj moze soli morskiej do nosa moze przynieie jakaś ulge
Cytat:
Mam 163 cm i 70 kg... więc taka mała kulka jestem w licealnych czasach miałam 18 kg mniej niż teraz.

Oj

Ja do szpitala mam klapki, koszulę do rodzenia, ciemne ręczniki kupiłam bo u nas same białe i jasnożółte. Mam dwa biustonosze do karmienia i trochę wkładek laktacyjnych co po młodym zostało i laktator też stary.

na morfologii nic nie wyjdzie
Cytat:

ja sobie daruje w tym sezonie jeszcze do tego mam gorala
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 17:33   #683
beaciorq
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

a już czas na zakup
tez sie przymierzam ku bebetto ale musze nw żywo go zobaczyć na razie nie możemy się zebrac
Cytat:
Napisane przez springtime Pokaż wiadomość
wszystko bd na pewno dobrze
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-16, 18:35   #684
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Ale tu cisza dziś .. w sumie mamy weekend .
Moi faceci znowu wyszli na plac zabaw a ja zostałam . dziś mam dzień lenia. TŻet chce odpokutowac za wczoraj i mnie we wszystkim wyrecza . Mieszkanko mam wysprzatane na blysk , obiad zrobil , dziecko ogarnal . No żyć nie umierać

Springtime ja czuje ze urodze w lipcu tak wiec torba spakowana bedzie juz za miesiac . nie wiem skad to przeczucie ale jest na prawde bardzo silne ...
Stary 2015-05-16, 18:43   #685
Mravka
Zadomowienie

Dobry wieczór
My dopiero zlądowaliśmy do domu niedawno. Pogoda śliczna,wiec była wycieczka całodniowa. Zjadłam pysznego sandacza i rozchodziłam trochę stare kości. Nawet bryczką jechaliśmy- Rob był wniebowzięty. Polecam, 1,5h od Wawy,a naprawde sielski miejsce http://mwmskansen.pl/
Cytat:
Witam sie mamusie w 30 tc z bólem głowy
oby przestało!

Cytat:
Obecna Witanko

ale się kiepsko czuję od wczoraj.. masakra.. gorączka.. gardło i zapchany na maksa nos synuś pocęstował

teraz pralka pierze, a ja sobie leżę nie wiem czy dam rade zrobić obiad, a mąż odpoczywa po nocce.
uuu nadal Cię trzyma złe samopoczucie? niedoobrzee. A jak Mały się miewa?
Cytat:

DObrze,że jesteś zadowolona z wizyty. Czasem warto zapłacić więcej, a mieć spokojną głowę i poczucie,że wizyta była rzetelna ,a nie taka odbębniona.
Koniecznie daj znać jak po targach i czy coś Wam się udało upolować
Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
o to jest myśl, u mnie w ptaku outlecie też jest ten italian fashion i może też tam coś znajdę jak ostatnio przechodziłam to mieli sporo rzeczy

a ja wstałam z mdłościami i poprzytulałam się z kibelkiem z rana na noc zrobiłam sobie omleta z brokułami i odchorowałam

zdrówka
ja się ogarnęłam troszkę i też się za coś zabieram...ale żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce

Jeden plus, że pogoda ładna
No powiem Ci,że ja sobie tam kupiłam piżame jakis czas temu.Mają naprawdę spory wybór i ceny wydaje mi się całkiem przystępne.

Co do mdłości to nie zazdroszcze ;/ zupełnie jak powtórka z 1 trymestru. Choć przyznam,że na samą myśl o zjedzeniu brokułów też mnie mdli :P
Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Hej .. Leże i sie nie ruszam . TZet z Młodym na placu zabaw ..
Wczoraj mielismy mega kłótnię której efektem było moje wyjście z domu , wróciłam dopiero dzisiaj ..
Ech to zdrowo się pożarliście. Aż tak TZ podpadł ?;/ Mam nadzieję,że już nastroje lepsze i zgoda powróciła...
Cytat:
Mi lekarz na początku powiedział,żeby unikać takich kontuzjogennych sportów. O ile sama jazda na rowerze niczym złym nie jest to już upadek z takowego do bezpiecznych nie należy. Dlatego też np nie jeżdze konno. Szkoda mi tego roweru, ale myślę,że dam radę przetrwać jeszcze kilka mc bez.
Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Ktoś tam pytał wczoraj (przepraszam, nie pamiętam kto ) jak mi się zakupy udały w Smyku i Kappahl... no niestety nie pojechałam, spięłam się z mężem i mi się wszystkiego odechciało. Wieczór do bani, noc do bani, poranek do bani... to tak w skrócie. Chyba mi hormony odpaliły "na smutno", bo strasznie mi się płakać chciało, a w sumie tak racjonalnie myśląc - naprawdę nie ma powodu Pierwszy raz tak mocno mnie złapało, bo kiedyś tam łezka poleciała, nie powiem, ale żeby tak sobie nawkręcać to pierwszy raz.

Może jak mi się humor poprawi to jeszcze się wybiorę na zakupy, zobaczymy, na pewno dam znać jak coś upoluję Już jest ciut lepiej, bo wzięłam się w sobie i wstawiłam pranie, chyba teraz trochę mieszkanko ogarnę. Męża nie ma, ale to może i lepiej Wróci pewnie między 15-16.
ja pytałam
Wiadomo ciąża, hormony...nasze reakcje są czasem dosyć mocno przesadzone. Mam nadzieję,że już jesteś nastawiona optymistycznie,a powrót TZ do domu wzbudził tylko odruch przytulenia ,a nie spałowania
Cytat:
Oj,a to coś poważnego się działo,czy tak zapobiegawczo? Najważniejsze,że już jesteście w domu!
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 18:52   #686
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
Ech to zdrowo się pożarliście. Aż tak TZ podpadł ?;/ Mam nadzieję,że już nastroje lepsze i zgoda powróciła...
Przyszedł wypity do domu , taki lekko dziabnięty i to wystarczyło żeby zrobił się nieprzyjemny . Skutkiem tego był mój płacz, mega kłótnia i nocka poza domem .. ale już jest ok
Stary 2015-05-16, 18:52   #687
belleza_ines
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
My dopiero zlądowaliśmy do domu niedawno. Pogoda śliczna,wiec była wycieczka całodniowa. Zjadłam pysznego sandacza i rozchodziłam trochę stare kości. Nawet bryczką jechaliśmy- Rob był wniebowzięty. Polecam, 1,5h od Wawy,a naprawde sielski miejsce http://mwmskansen.pl/

oby przestało!

uuu nadal Cię trzyma złe samopoczucie? niedoobrzee. A jak Mały się miewa?

DObrze,że jesteś zadowolona z wizyty. Czasem warto zapłacić więcej, a mieć spokojną głowę i poczucie,że wizyta była rzetelna ,a nie taka odbębniona.
Koniecznie daj znać jak po targach i czy coś Wam się udało upolować

No powiem Ci,że ja sobie tam kupiłam piżame jakis czas temu.Mają naprawdę spory wybór i ceny wydaje mi się całkiem przystępne.

Co do mdłości to nie zazdroszcze ;/ zupełnie jak powtórka z 1 trymestru. Choć przyznam,że na samą myśl o zjedzeniu brokułów też mnie mdli :P

Mi lekarz na początku powiedział,żeby unikać takich kontuzjogennych sportów. O ile sama jazda na rowerze niczym złym nie jest to już upadek z takowego do bezpiecznych nie należy. Dlatego też np nie jeżdze konno. Szkoda mi tego roweru, ale myślę,że dam radę przetrwać jeszcze kilka mc bez.

ja pytałam
Wiadomo ciąża, hormony...nasze reakcje są czasem dosyć mocno przesadzone. Mam nadzieję,że już jesteś nastawiona optymistycznie,a powrót TZ do domu wzbudził tylko odruch przytulenia ,a nie spałowania

Oj,a to coś poważnego się działo,czy tak zapobiegawczo? Najważniejsze,że już jesteście w domu!

Bardziej zapobiegawczo trochę magnezu w kroplówce pobrałam i na razie jest ok.
belleza_ines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 19:04   #688
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość
Bardzocmi sie podoba

Nie ma to jak w domu miłego wypoczynku

Super ze w koncu sie skonczy sprawa z zebem

a sprobuj moze soli morskiej do nosa moze przynieie jakaś ulgena morfologii nic nie wyjdzie ja sobie daruje w tym sezonie jeszcze do tego mam gorala

Ciesze sie bardzo

Nareszcie zamowiony
Zamowilismy do niego jeszcze torbe, spiworek i taki ochraniacz na slonce
Ochraniacz przeciwdeszczowy dostaniemy tez
Teraz jeszcze zastanawiamy sie, ktory fotelik wziasc ...
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-16, 19:29   #689
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Ciesze sie bardzo

Nareszcie zamowiony
Zamowilismy do niego jeszcze torbe, spiworek i taki ochraniacz na slonce
Ochraniacz przeciwdeszczowy dostaniemy tez
Teraz jeszcze zastanawiamy sie, ktory fotelik wziasc ...
Ale Ci zazdroszczę tego zakupu, że już z głowy
a nad jakimi fotelikami się zastanawiacie?
Stary 2015-05-16, 19:43   #690
beatrix28
Zadomowienie

niespodziewajka25 a to niezle maz nawywijal,ze dzis tak szalal...
mialas za to troche wolnosci,moj tez na etapie wicia gniazdka..ledwo co panele i listwy polzoyl to znowu cos dzis tez,listwy,rolety, podlogi umyl i rozladowal meble od kuriera..bo ten z kolei przyjechal grubo po19stej..mowi ze okna tez umyje,oczywiscie nie dzis....

z racji,ze synek chory to dzialalam w domu,odkurzylismy,popraso walam sterte prania-na siedzaco sie nie da,a szkoda..

co do szlafroka ja mam taki fajny cienki ala podomkę z TCM jeszcze z czasów ciazy z Remkem i satynowy, w tym przynajmniej fajnie chlodno jak byly upaly to super sie sprawdzał..jeszcze tylko jakies biustonosze do karmienia...
nicole niestety tez to znam przez spiecie z mezem wiele rzeczy sie odechciewa i zakupów i sexu tez ...ah te hormony...
belleza ines ciesze sie ze wrocilas i ze jest lepiej.
mravka, fajna wycieczka, rozerwalas sie troche..
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości