![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
W takich kolorach mozna te dodatki ze skóry zrobic...
ImageUploadedByWizaz Forum1431717753.788595.jpgImageUploadedByWizaz Forum1431717765.909918.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|
![]() ![]() |
![]() |
#634 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stary ramol wyglądający jak rzeźnik ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
Widzialam na zywo i sa super, tylko pani, ktora nas dzis obslugiwala nie miala za bardzo pojecia co i jak ![]() Jutro bedzie "nasza" pani sprzedawczyni, ktora juz nas 2 razy obslugiwala...Bardzo kompetentna jest i cierpliwa ![]() Raz 1,5 godz.jej głowę zawracałam, a ona spokojna i cierpliwa nadal byla ![]() No i poczucie humoru tez fajne ![]() Jutro chce u niej dokonczyc te zamowienie, bo pewnie oni z tego prowizje jakas tam maja i uwazam, ze jej akurat sie to nalezy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
Roxana_lu przypomniałaś mi o promocji w Smyku i zrobiłam zamówienie z tym 30% rabatem i jeszcze darmową dostawą do Empiku
![]()
![]() |
#636 |
Zadomowienie
|
Witajcie :-* ja wlasnie mijam Wisle, czuje sie juz prawie jak w domu, co prawda jeszcze niecale 200km ale jiz coraz blizej, widze szalejecie w smyku ;-)
Ja dzis od rana mam cos problem z bolem... Dokucza kregoslup i brzuch... Mala po za tym ruchliwa, jutro z mama sie wybieramy na badania a pozniej zakupy ;-) poki co, zegnam sie i zycze wszystkim razem i kazdej z osobna, udanej pogody i wypelnionego, mega milo spedzonego czasu w weekend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#637 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a Tobie jakiś konkretny kolor wpadł w oko? Cytat:
![]()
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, my chcielismy najpierw wziasc Joolz Tailor kolor wózka taki niebieściutki jeans, a te uchwyty angel blue...ale kilka dni myslalam nad nim i mi sie odwidzialo...i tez drozszy o 300€ byl ![]() Moj maz troche smutny byl,bo bardzo mu sie podobal...teraz do tego jeansu ciemnego podoba mi sie chyba raczej z takimi dodatkami jak na zdj wstawilam... Jesli chodzi o sprzedawczynie to ta pani, ktora dzis nas obslugiwala nic nie wiedziala...z jakimi kolorami jaki model Joolza itd ![]() Ja wiedzialam od niej wiecej, spedzajac troche czasu w sklepie online ![]() Ta, ktora juz znamy nie wiedziala czy zamowimy czy nie, a byla od poczatku zaangażowana... Co najlepsze moj maz tak sie wtedy uparł na tego Joolz Tailor,ze dzwonila specjalnie do producenta, bo jego mozna dostac tylko poprzez kilku handlarzy...u nas niestety takiej opcji nie bylo i mimo, ze juz jedna para przed nami go chciala to odmówiono im ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Rozeznanie
|
Hej mamusie
![]() Wczoraj mnie nie było bo miałam troche kobiecin ![]() ![]() ![]() A wiec zrobię sobie zdjęcie punktowe tego zęba i jesli korzeń bedzie w dobrym stanie to za dwa tygodnie bede miala zabek ![]() ![]() Wczoraj mąż mi zrobil niespodziankę i wrócił do domku ![]() Na dzisiaj zamówiła sobie truskawki takie jak ostatnio kupiłam bo byly mega smakowe i słodkie ![]() ![]() Planujemy dzisiaj iść troche na nasza dzialke porobić ale to zalezy jak się bede czula ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#640 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja tam poczekam jeszcze z tymi truskawkami bo drogie18zl no i napewno trzeba dobrze trafic zeby byly slodkie. Ja dzis znowu mam gosci na obiedzie.normalnie co tydzien sie ktos zwala.a ty stoj przy tych garach i usluguj..wyjechalabym najchetniej na jakis urlop, najchetniej w gory ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
Witam sie mamusie w 30 tc z bólem głowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Wtajemniczenie
|
Obecna
![]() ale się kiepsko czuję od wczoraj.. masakra.. gorączka.. gardło i zapchany na maksa nos ![]() ![]() teraz pralka pierze, a ja sobie leżę ![]() ![]() ![]()
#643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale pewnie większość ma takie podejście - do szpitala, a później w kosz ![]() Tak w ogóle to witam się w słoneczną sobotę ![]() W końcu dzisiaj jadę do mamy na grila ![]() ![]() ![]()
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() ![]() ![]() Tobie też zdrówka i lepszego samopoczucia ![]() oczywiscie już musiałam zjesć cos slodkiego ![]() aaa dziewczyny wczoraj byłam w biedronce i sobie chciałam wziać jakiego loda ![]() ![]() ![]() ![]()
moi chłopcy... ![]() Edytowane przez Ambiwalentna29 Czas edycji: 2015-05-16 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oddawaj jednego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Springtime ale już duże te twoje dziewczynki ![]() Mirabelka tobie również gratuluje wizyty ![]() Moniska ładny brzusio ![]() Martulka udanego wyjazdu ![]() Roxana śliczne ubranka dla Julci ![]() W czwartek byłam u endo, pomimo ceny wizyty, jestem zadowolona bo babka mi wszystko wytłumaczyła co i jak, dlaczego mi TSH tak skacze i w ogóle była bardzo miła ![]() ![]() Mi się udało namówić męża na te targi Mother&Baby we Wro bez zbędnego gadania ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego weekendu sierpnióweczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Wtajemniczenie
|
#649 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja się ogarnęłam troszkę i też się za coś zabieram...ale żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce ![]() Jeden plus, że pogoda ładna ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#650 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a my mamy szkołe rodzenia na 14, dzisiaj i jutro... a też bym podskoczyła, może namówię męża na jutrzejszy dzień... no właśnie taki ciepły weekend, a my będziemy siedzieć ponad 4 godziny dzisiaj i jutro na "wykładach" w szkole rodzenia ![]() idę trochę ogarnąć mieszkanie i będziemy się zbierać na te nauki ![]() miłego dnia sierpnióweczki ![]()
![]() |
#651 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#652 | ||
Zadomowienie
|
Boczki to mam i to spore tylko z boku może tak ich nie widać i rozstępy też się maskuje dobrze bo mam bardzo jasną skórę i nie rzucają się tak w oczy.
Cytat:
![]() Cytat:
Też chciałem jechać na te targi ale jakoś tak wyszło że mi się odechciało ![]() Kawałek drogi mamy, choroba lokomocyjna młodego i niewyczyszczona klimatyzacja zniechęciły mnie no jeszcze marudzenie tż ![]() Po mikrobiologii nie włączę klimatyzacji w aucie zanim nie zawioze auta na czyszczenie. Wczoraj mieliśmy gości i był taki grill na szybko robiony, fajnie się siedziało tylko zimno było. Potem całe towarzystwo do domu poodwoziłam ![]() Zrobiłam wczoraj porządek na ogrodku i dalej boli mnie kręgosłup to dzisiaj tak na spokojnie biorę się za sprzątanie. Dobrze że teściowa ma wolne to mam tylko do ogarnięcia górę, resztę ona zrobi i obiad też ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Wtajemniczenie
|
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0248889003.html
ktore wzIĄC szare czy niebieskie? bo zaraz zamawiam
![]() |
#654 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wlasnie na ta sie zdecydujemy ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
O matkooo sliczne i szare i niebieskie ![]() Pomysl jakie ciuszki Borysek ma ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obie ![]() ![]() niebieskie takie "żywsze", ale ja i tak bym chyba szare zamówiła ![]()
![]() |
#656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od wczoraj mam mdłości, ból głowy, słabo mi cały czas ![]() Zaczynam sie martwic ![]() Mam nadzieje, ze to "tylko" spadek formy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#658 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Zapomnialam napisac, ze brzusio bardzo ładny masz ![]() ![]() A rozstępy jak dla mnie niewidoczne... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#660 | |
Rozeznanie
|
Hej .. Leże i sie nie ruszam
![]() Wczoraj mielismy mega kłótnię której efektem było moje wyjście z domu , wróciłam dopiero dzisiaj .. Co do wyprawki dla mnie to mam już jedna koszulę , szlafrok , podkłady higieniczne, podpaski, wkładki laktacyjne i majtki siateczkowe no i laktator ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.