|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Poziom artykułów na wizażu cz. 2
Wczoraj natknąłem się na reklamę jaj farmio na Wizażu. Redakcja chyba nie sprawdza co i jak reklamują, tylko bierze jak leci.
|
|
|
|
|
#662 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#663 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O to to Czytając niektóre artykuły na Wizażu mam dokładnie takie same wrażenie, jak ktoś przejechałby kredą po tablicy. Mam ochotę wydłubać sobie oczy widelcem. Zadałam dwa tygodnie temu na Technicznym pytanie, dlaczego wyłączone są komentarze pod jednym z artykułów, swoją drogą strasznego gniota i dostałam odpowiedź, że taka była wola Redakcji. Jeśli wiedzą, że to jest takie kiepskie, to po co umieszczają to na stronie, już lepiej, żeby nic nie było albo jakaś kolejna reklama. Zgłaszałam kupę razy pewnego trolla, atak na użytkowniczki i nic. Trolle jak były to sobie nadal hasają. Niestety to forum zamienia się powoli w parodię samego siebie, a szkoda bo lubię nadal je czytać choć może już nie tak często jak kiedyś |
|
|
|
|
|
#664 |
|
Konto usunięte
|
A ja nie. Reklama jaj farmio to ta, która straszyła GMO, a do tego kłamała, że inne jaja w PL są GM w przeciwieństwie do tych farmio. I jedna informacja (że GMO takie straszne) i druga (że inne jaja w PL są GMO) była kłamstwem, zresztą firma ta potem o ile dobrze kojarzę przegrała walkę w sądzie o tę sprawę.
|
|
|
|
|
#665 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja mam wrazenie, ze tam siedzi po prostu ktos bardzo nierozgarniety, jak mozna wpasc na pomysl pisania pochwal z nowego konta? |
|
|
|
|
|
#666 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Aniołek twierdzi, że to są osoby, które się nie udzielają na forum, a wchodzą na portal jedynie dla artykułów tylko trochę dużo tych kilkupostowców i tylko oni wpadają w zachwyt pod dennymi artykułami. Przypadek? ![]() Cytat:
Żartujesz? nawet nie zauważyłam, że znikają. Widzisz, prawda w oczy kole. Nie zdziwię się, że mnie zbanują za byle bzdetę w najbliższym czasie
Edytowane przez 201607121236 Czas edycji: 2015-12-21 o 12:08 |
||
|
|
|
|
#667 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#668 |
|
Konto usunięte
|
mnie tez wkurzają artykuliki typu
"najlepsze krótkie fryzury!" wchodze obejrzec krótkie włosy, a tam włosy do ramion, ewentualnie dłuższe boby i jedna rzeczywiście krótka dziękuje wizazu, dokladnie tego szukałam https://wizaz.pl/Kuchnia/Nowosci-kul...m_campaign=NYT to juz w ogóle najsłabsza reklama jaką widziałam. kto pisał tekst pod filmem? przedszkolak? ja jestem ciekawa na ile youtuberki wiedzą, ze sobie wizaz zarabia na ich pracy https://wizaz.pl/Moda/Wigilia-jak-si...czesna-klasyka a temu mistrzowi painta chciałabym podpowiedziec, ze szare i białe tło sie nie zlewają :C dno i żenada, dziwie sie ze paniom redaktorkom nie jest wstyd wstawiać własną twarz pod tymi koszmarkami |
|
|
|
|
#669 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#670 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no jasna sprawa, ale normalny czlowiek/agencja reklamowa prowadzi takie konta, doprowadza je do pewnego poziomu wiarygodnosci i dopiero sie bierze za komentowanie |
|
|
|
|
|
#671 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Golizna i poziom artykułów na Wizażu
Ida na ilosc, nie jakosc
|
|
|
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przecież dziołchy na forach mają taką wiedzę, że głowa mała
|
|
|
#673 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Golizna i poziom artykułów na Wizażu.
Od niedawna wizaż ma nową dyrektorkę. Pozostaje mieć nadzieję, że ogarnie redakcję.
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul...tora-wizaz-pl#
|
|
#674 |
|
Konto usunięte
|
Jeśli jesteście młodymi dziewczynami to sprawdźcie jaki chcecie dostać prezent: https://wizaz.pl/Pielegnacja/Prezent...m_campaign=NYT
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- No i artykuł o 'androgynicznej modelce' - https://wizaz.pl/Moda/androgyniczna-...ove-Dubilewski - ciekawy temat ale artykuł krótki jak nagłówek i wprowadzenie bez właściwego tekstu. |
|
|
|
|
#675 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#676 |
|
Konto usunięte
|
Artykuł w stosunku do tematu jest zdecydowanie za krótki. W tytule użyto słowa androgyniczna, a w artykule nie ma nawet wyjaśnienia co to w ogóle za przymiotnik i czym jest androgynia. To wygląda jak krótki news z jakiejś tabeli w stylu pudelka. Nie ma wstępu, a jednocześnie cały artykuł można traktować jako wstęp do czegoś, czego nie ma. Pisząc artykuł o androgynicznych modelkach warto byłoby poszukać więcej przykładów, opisać je itd. Aby wpis miał poza wstępem jakiś kontekst, tło. A konkretne już przykłady i ich opis, okoliczności, zdjęcia, jako główna treść artykułu.
Edytowane przez 201605090949 Czas edycji: 2015-12-21 o 14:34 |
|
|
|
|
#677 |
|
Konto usunięte
|
Tam byl chociaz tekst.
https://wizaz.pl/Makijaz/swiateczne-...m_campaign=NYT a tu? co to jest... poza tym kazdy zna elleandish, Promise Phan tez juz kazdy zna |
|
|
|
|
#678 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
No nie oszukujmy się, jak ktoś nie rozumie jakiegoś pojęcia, powinien sam sobie zajrzeć do słownika Jak na inne artykuły na wizażu ten ma dużo tekstu, a przy tym temat albo raczej sama modelka jest kontrowersyjna i o to chodzi, a nie, żeby pisać periodyk
|
|
|
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Nie czytac po prostu, nie nabijac im wejsc.
Ja jak patrze na wizaz to za kazdym razem sobie mysle, ze ja jak ja, ale jak to wszystko widza Aga i Zlos, to dopiero sa bliscy wydlubania sobie oczu lyzeczka od herbaty...
|
|
#680 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#681 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
Żeby było jasne, nie bronię artykułów tutaj zamieszczanych, sama piszę w zupełnie inny sposób, ale wg mnie masz po prostu za duże wymagania co do szybkiego artykułów w necie, szczególnie, że po prostu widać w którą stronę poszła redakcja
|
|
|
|
|
|
#682 |
|
Konto usunięte
|
No akurat wybrales artykuly, ktore wyjatkowo maja jakis tekst XD
|
|
|
|
|
#683 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#684 |
|
Przyczajenie
|
Wszystko na psy schodzi...wizaż też, poziom artykułów coraz niższy
ciężkie czasy
|
|
#685 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#686 |
|
.
|
Ale hajs sie zgadza.
|
|
#687 |
|
Konto usunięte
|
Pewnie wiele z was pamięta kultowe pismo dla nastolatek, jakim była Filipinka. Dość inteligentne, z ciekawymi tematami, wyróżniające się bardzo długo na tle pstrokatego, prostackiego chłamu. Do czasu, aż gazeta została sprzedana i wszystko sprowadzone do poziomu Bravo. Po czym i tak upadła. Tak mi się z wizażem skojarzyło
|
|
|
|
|
#688 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Nie wiem czy jakakolwiek mała i popularna firma zyskała na przejęciu przez wielką korpo...Tylko że niestety tutaj jest błędne koło, bo tzw. rzeczy na poziomie nie przynoszą zysków, a popularność jest związana z potrzebą większych nakładów finansowych. A większe nakłady wiadomo jak się zdobywa :/
|
|
|
#689 |
|
Zadomowienie
|
Wredna biedronka- ja kiedyś skomentowałam artykuł a ty pod moim komentarzem napisałaś,,ze moje konto zostało tylko dlatego założone, aby pisać pochlebne komentarze. Jestem na wizażu kilka lat i udzielam sie w kilku wątkach, i twoj komentarz mnie wtedy zagiął. Wiec nie wiem, czy masz racje z tymi twoimi teoriami.
Ja artykułów na wizażu nie czytam, wchodzę tylko na forum. Jak raz na ruski rok cos przeczytam ze strony głównej to jest święto. Wole blogi dziewczyn , tam jest więcej informacji. A multum reklam naprawde działa na nerwy, zwłaszcza gdy trzeba je kilkakrotnie wyłączać
|
|
|
|
|
#690 |
|
Konto usunięte
|
Ale jedno zmienili na plus. Filmiki wciśnięte pomiędzy recenzje na KWC co prawda nadal same się odpalają, ale już bez głosu.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

tylko trochę dużo tych kilkupostowców i tylko oni wpadają w zachwyt pod dennymi artykułami. Przypadek? 

ciężkie czasy