![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
Szuuu ja mam kolka pompowne i nie wyobrażam sobie innych
![]() X lander to kombajn, moja kumpela narzekala na niego. Ja bym nie kupowala 2w1 tylko spacerówke i rozkładala na plasko.
#663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeździć się tym nie da..tragiczny jest. Żeby jeździł ![]() Nie no a tak serio to nie mam jakiś wymagań. Żadnych terenowych itp. No zwykły wózek do jazdy po chodnikach. Nie musi być lekki bo wnosić nie będę tylko będzie stał w garażu.
![]() |
#666 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() Edytowane przez Domincia_1987 Czas edycji: 2015-09-16 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
[QUOTE=masija; Oo, moja też ![]() No to high five Cytat:
Jutro mamy wizytę u neurologa, trochę się denerwuję
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#668 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pzs będzie dobrze! ![]() Boże, dziewczyny... jaka ja jestem zmęczona! Spędzanie z Wojtkiem całych dni w jednym pokoju mnie wykańcza. Na dodatek wenflon ma założony na głowie i ciągle muszę pilnować czy go nie ściąga. A dziś zegnala się ze mną pielęgniarka i mówi: "do zobaczenia w piątek, na pewno jeszcze będziecie" ![]()
![]() |
#669 |
Konto usunięte
|
Kejti a mama nie moze cześciej przyjeżdzać?
Ja mam mime xari i po zimie pewnie bede mogła wiecej powiedzieć ale na dzien dzisiejszy jestem zadowolona na 90% , czemu nie na 100? Bo czuje, ze jeśli moje dziecko nie zwolni ze wzrostem to wyrośnie mi z gondolki nim nauczy sie siadać. Jeśli chodzi o jazdę to jest boska, używam w mieście i na wsi, amortyzacja jest nie w kołach a w gondolce - lekko sie buja, budka sie nie nagrzewa mimo ze czarna, w koła nie wbijają sie kamienie tak jak w piankowe sąsiadek, fajnie sie podbija. Mógłby być lżejszy jednak... Za to bombowo sie składa!!! Gondole mozna rozłożyć na płasko! Tzn. Tak ze ma tylko kilka cm grubości + daszek. Stelaż składa sie w sekundę, rozkłada jedna ręką i mieści sie w każdym bagazniku. Kolka mozna zablokować tez w sekundę. Zamiast dwóch koszyków mógłby być jeden połączony ale nie narzekam, zakupy mieszczę. Wózek jest bardzo wąski wiec przejadę w każdej Żabce ,ideały regałami i w każdym sklepie miedzy wieszakami. Gdybym miała wybrać ponownie wózek to na dzien dzisiejszy byłaby to Mima (chociaz ostatnio zachorowałam na Trialza ![]() ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do wózka to teraz mamy bebetto holand i jakoś srednio jestem zadowolona a jesli chodzi o spacerówke to chcemy baby joggera. Na poczatku chcielismy quinyy, ale on jest dosyc niski a tz wysoki.
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokładnie, ja też nie wyobrażam sobie jeździć na jakichś twardzielach ![]() Cytat:
plus jest za to taki że składa sie bezproblemowo. ale poza wagą to jestem z tego wózka bardo zadowolona. gondola jest duża i pomimo że moje dziecko do małych nigdy nie należało to miejsca ma sporo. wózek jest mega zwrotny i super sie prowadzi- wymiatam sobie kółeczka w sklepach między regałami ![]() byliśmy wieczorem z małą na spacerze. no, dziecko idealne, albo sobie drzemała, albo patrzyła na drzewa my siedzieliśmy w kawiarni i jedliśmy ciacho, potem jeszcze łaziliśmy, weszliśmy do biedry.......po powrocie do domu oczywiście znów marudzenie........ ![]()
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
Podesle na priv :P
Kaja idz patolo na imprezke idz ![]() Szuu my mamy pompowane kola na nasza wioche jak znalazl. Pompowalismy do tej pory jeden raz. |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
aaaa i dzisiaj cały dzień mała pchała piąstki do buzi. smoczka nie chciała tylko te pięści....teraz to połączyłam z tym marudzeniem..możliwe żeby już ją dziąsła zaczynały swędzieć?
bo to że ślini sie jak szczeniak boksera to od dawna norma ![]()
#674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
Widzę ostra debata o spacerowkach
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Moja też tak lapki pcha masakrycznie do buzi..później się urazi i płacz. Ale coś mi to przestaje wyglądać na poznawanie ciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
no właśnie na początku też tak myśłałam. dopiero teraz skojarzyłam z tym płaczliwość i marudzenie
jutro sprawdze. tylko kurde, nigdy jej nie macałam dziąseł więc nie bede mieć porównania .....
#677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kejti - biedny Wojtuś z tym wenflonem ![]() Dziewczynyyyy Ja jestem okropną matką ![]() ![]() Pojechałam dzisiaj po huśtawkę dla Młodego (pierwszy raz sama furką ![]() ![]() ![]() ![]() Huśtawka działa, kupiliśmy fisher price Aquarium buja się na boki, usnął dzisiaj po kąpieli w 3 minuty... coś pięknego, nie wierzyłam własnym oczom Ale jestem wykończona dzisiaj, i fizycznie i psychicznie
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
||
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi ta doradca laktac. mówiła, że teraz dziecko może zacząć się mocno ślinić, gryźć piąstki, dziąsełka mogą swędzieć bo zaczyna się okres przygotowawczy do ząbkowania. u mojej już są takie objawy ale ząbki mogą za kilka mies. się dopiero pojawić. Dziecko może być też bardziej marudne przy jedzeniu. Szuu na wyboje czy na wieś nie wyobrażam sobie innych kół niż pompowane. My pompowaliśmy tylko raz ale nie dlatego, że powietrze zeszło tylko żeby bardziej zwrotny był Kaja odciągnij mleko i idź na imprezkę! Pzs kciuki za wizytę! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie przeczytałam że to sie może zaczynac w 3-4 miesiącu ale może też w 7-8 i że jest uwarunkowane genetycznie, musze zapytać mamy i teściowej jak było u mnie i tż-ta.....ale podejrzewam że to już sie zczynają sprawy ząbkowe. serio, od 2-3 dni nie poznaje swojego dziecka
![]() |
#680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza domem karmie bez poduszki. Biorę Frania na jedną rękę a jego ciałko leży na moich kolanach. Tak na prawdę jest mi tak coraz wygodniej karmić bo dziecko coraz większe.
![]() |
#681 |
Konto usunięte
|
Alkamor pochyla sie do pozycji leżącej ale jest napisane ze ona jest od 5 miesiąca...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
próbowałam tak ale muszę się wtedy bardzo pochylać nad małą. a kładziesz brzuszek do brzuszka tj. bokiem czy normalnie i tylko główkę ma na bok? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
No to do tego 5 mca może dojezdzisz
pierozku mnie się też zdarza tak powiedzieć do młodej jak już jestem na skraju swojej cierpliwości... Nie martw się..będzie tylko.gorzej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- mehja ja żeby się aż tak nie garbic to jak mam możliwość opieram o coś nogę która jest pod malej głową. Np koło wózka etc...lub zakładam nogę na nogę tak po "mesku " wtedy głowa jest wyżej. ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Ja od samego początku karmię bez poduszki bo mnie znowu przeszkadzala |
![]() ![]() |
![]() |
#684 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas kubełek i w ogóle teoretycznie powinien już siadać żeby można go było do niej przesadzić... ale cameleon ma sporawą gondolę więc chyba damy radę Cytat:
![]() ![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
||
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas dziś identycznie!
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie jestes zła matka. To normalne, ja staram nie tracić kontroli nad sobą ale nieraz jak mi sie tak w sklepie drze to mam ochotę wyciągnąć ja z wózka i rzucić o podłogę. Oczywiście nigdy bym tego nie zrobiła i taka złość przechodzi mi w 2 s. Jak byłam u pediatry w Polsce to mówił ze płac dziecka jest najbardziej denerwującym dźwiękiem jaki istnieje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko główkę ma na bok. Brzuch do brzucha nie utrzymałabym go jedną ręką.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.