|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Przyznaję się do grzechu. Maż przywiózł różne kawałki placka z Polski. Tak stał, chodziłam koło niego chodziłam i nie wytrzymałam, ukroiłam sobie kawałeczek 1,5 cm na 1,5 cm (pierwszy raz od początku diety) , przecież to tak niewiele. I co i cukier po godzinie 125 niby nie duże przekroczenie, no ale przecież to był tak malutki kawałek. A mały szalał podczas jedzenia strasznie, nie wiem czy mówił jakie dobre, czy mówił co Ty robisz, nie wolno Ci.
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga,raczej to pierwsze - dzieciaki lubią słodkie od początku
![]() Casaa - 2 biorę |
|
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a intimisimi też nie lubię, zwłaszcza, że nie mają dla mnie rozmiarów. ale mam jedne gacie i wrzynają mi się w tyłek. a to wielki minus ;P ze staników ubóstwiam Freya'e - w UK kosztuje śmieszne pieniądze, więc czasem sobie zamawiam. nawet miękkie bardzo dobrze trzymają biust. Najbardziej cenię sobie linię Deco Honey. Mam 4ry staniki w róznych kolorach są gładkie, mięciutkie, ale sztywne. nie widać pod bluzkami, czy sukienkami. niektórym nie leżą, bo są dość zabudowane i mogą wychodzić przy większych dekoltach. ale to jak układają cycki...mój mąż je uwielbia Lubię też marki Panache, Cleo, Masquerade (chociaż to chyba podmarka panache), a ostatnio (4ry miesiące temu) spodobały mi się staniki DKNY, które upolowałam za 54zł w TKmaxie. są ultra delikatne. ale nie mam pojęcia co to za model... |
|
|
|
|
#664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz szukać będę jakiegoś przepisu na zdrowe ciasteczka. |
|
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Nebula, ja też kocham Freyę!
|
|
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
Już jestem po wszystkim. Nawet ze mną nie jest tak źle, ale jak sobie pomyślę to trudno mi cokolwiek powiedzieć, bo mi gula rośnie i muszę ją przełykać eh..
Jeszcze na koniec mi powiedziała "kocham Cię nianiu" hah Także nie ułatwiła mi tego wszystkiego. Mama się cieszyła z filmików, ogólnie pozytywnie zareagowała. No także no. Malutki się rusza i to mnie pociesza, że mam swojego potworka w brzuchu Jedziemy na zakupy, połazić po galerii. Z tego wszystkiego pewnie sobie coś kupię a co! |
|
|
|
#668 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja uwielbiam Audelle i Onlyher próbowałam jeszcze Gossarda ale trójkątne cycki mi robi:/nie wiem co się dziś ze mną dzieje, nie mam zupełnie apetytu czuję jakby mi jedzenie zalegało w żołądku a wcale dużo nie zjadłam, ciągle mi się odbija czuję się jak gazownia jakaś Edytowane przez ahnessy Czas edycji: 2015-11-27 o 17:39 |
|
|
|
|
#669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak też sobie tłumaczę, że chociaż jemu przyjemność sprawiłam. |
||
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
No i od dziś już jestem bezrobotna. I czuję się trochę bezużytecznie no ale wiem wiem w cionzy jestem w końcu nie.. Eh ponarzekam sobie coś czuje..
|
|
|
|
#672 |
|
Zadomowienie
|
Kinga - wiem, wiem że dobry wynik. Ale przez to mam większą ochotę
![]() Magda - nie żałuj sobie
|
|
|
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baby to nie brzmi strasznie. Co najwyżej strasznie smutno Nie martw się jednak na zapas. Może po porodzie facet stanie na wysokości. Może sod boi. Nie bronię go, ale rozstać się prosto. Wrócić do siebie juz gorzej |
|
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#675 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#676 |
|
Zadomowienie
|
Ewula dziękuję
![]() U mnie właśnie rządzą micne kolory -intensywny żółty i zielony u małego, czerwony i nieco zielonego w innych pokojach plus skala szarości, czernie i biele. Pastelelubię, ale to zupełnienie moje kolory - źle w nich wyglądam i nie otaczam się nimi. Kot hm... Nie przeszkadza ![]() Ja Was rozumiem dziewczyny leżące... Ja miałam tylko ograniczyć aktywność a średnio mi to wychodzi.
|
#677 |
|
Zadomowienie
|
MojaKaren gratki za wizyte i
aby jednak sie przekręcił. Jerzyczka, dla ciebie tez jest jeszcze szansa. To ze ten gin nie widział nie znaczy ze sie nie zdarza. |
|
|
|
#678 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hariett śliczne rzeczy
![]() kinga nie jesteś sama Ja też nie usłyszałam nic niemiłego odnośnie wyglądu w ciąży. Wszyscy mi mówią, że ładnie wyglądam, że taką ładną piłeczkę mam. Nawet teściowa mi mówi, że piękny brzuszek, że chyba w ogóle nie przytyłam, a jak powiedziałam, że no w uda to trochę poszło, to mówi, że chyba tylko ja to widzę. Mąż to w ogóle jest zachwycony, mówi ciągle, że wyglądam pięknie. Jak narzekam na cellulit na udach, to mówi, że bzdury gadam ![]() mojakaren gratuluję wizyty, maluszek rosnie I kciuki aby się odwrócił Ja jako takiego momentu przekręcania chyba nie czułam, ale wiem kiedy się to działo za każdym razem. (moja wiercipięta potrafiła być co tydzień inaczej ułożona, co usg potwierdzało zawsze) Ja się wtedy czułam jeszcze gorzej niż wcześniej, skurcze mnie łapały takie, że nie wstawałam z łóżka, a rano czułam małą inaczej. I lekarz mówił, że to mógł być właśnie ten moment. Ale ja mam w ogóle dużo atrakcji w ciąży z tym, więc tak spektakularnie to pewnie tylko mi się przytrafiło ![]() Jerzyczka śliczny staniczek Ja się niestety też kiedyś trochę zraziłam do Triumpha, ale może od tego czasu jakość poprawili. Cytat:
O mnie sobie też dzisiaj ZUS przypomniał ![]() Cytat:
mam te same czepeczki, ta w gwiazdki jest mega ![]() Cytat:
Zawsze ustępowałam starszym ludziom w komunikacji miejskiej, a jak nie zauważyłam i ktoś poprosił to problemu nie było, ale na chamstwo odpowiadam tym samym. A dziadziuś fajny ![]() Cytat:
Ja też lubię Esotiq, dobrze leżą i nic się z nimi nigdy nie dzieje. |
||||
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
Magda za chwilę będziesz miała swojego urwiska
Baby, kuuurde piekielnie to smutne, a próbowałaś z nim gadac? Dzięki dziewczyny za wsparcie
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
A propos, Baby, mieszkasz na Kanarach?
|
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
magda nie żałuj sobie
|
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że mówicie, że są jeszcze ludzie którzy podniosą kobietę w ciąży na duchu, a nie tylko jakieś chamskie odzywki. Odzyskuje wiarę w ludzi. Bo ja czytam jak niektóre osoby się do was zwracając, to aż przykro się robi.
|
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś myślałam, żeby kupić cycnik w intiminisi ale jak mówicie, że nie warto to nie będę wydawać kasy. Przed ciążą zaopatrywałam się w Etam, nie wiem czy znacie, ale uwielbiam ich bieliznę.
---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Aaaa w ogóle muszę się pochwalić, mama dzisiaj była w Jysk i kupiła mi zasłonki obniżka ze 119 na 35
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#685 |
|
Zadomowienie
|
Aaaa zaczęłam 35 tydzień
|
|
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale siostra ma staniki i sobie chwali.
|
|
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#689 |
|
Rozeznanie
|
niepozorna blok czekoladowy ale smaka narobiłaś
![]() -- co do staników to fajne są też od Ewy Michalak, ale strasznie drogo wychodzą |
|
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam kilka niemiłych sytuacji, ale było tez kilka zaskakująco miłych. NP starsza pani, co chciała mi ustąpić miejsca w tramwaju, młoda kobieta co w lidlu chciała mnie wpuścić przed siebie w kolejce, w superpharm w aptece place bez kolejki i ekspedientki zwracają uwagę na ciężarne. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.

Nadają się do wyrzucenia
Także nie ułatwiła mi tego wszystkiego. Mama się cieszyła z filmików, ogólnie pozytywnie zareagowała. No także no. Malutki się rusza i to mnie pociesza, że mam swojego potworka w brzuchu 

ja uwielbiam Audelle i Onlyher próbowałam jeszcze Gossarda ale trójkątne cycki mi robi:/

aby jednak sie przekręcił.
Ja też nie usłyszałam nic niemiłego odnośnie wyglądu w ciąży. Wszyscy mi mówią, że ładnie wyglądam, że taką ładną piłeczkę mam. Nawet teściowa mi mówi, że piękny brzuszek, że chyba w ogóle nie przytyłam, a jak powiedziałam, że no w uda to trochę poszło, to mówi, że chyba tylko ja to widzę.